|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cocktail ja mam nadzieję, że u nas śnieg spadnie jak najpóźniej
nie lubię zimy a teraz w dodatku poszłam na prawko i będę się bała jeździć jak będzie ślisko ![]() Mureczko co u Ciebie? ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Monia ja nie pamiętam kiedy ostatni raz chodziłam w niepomalowanych paznokciach Uwielbiam malować
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
No pazurki już pomalowane
dodam Wam jedno zdjęcie i biorę się za kręcenie hula hop.
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Kamikadze, białaczekoladka- dziękuję Wam za troskę możliwe, że to ma charakter zaburzeń, bo ma źródło w psychice. O przyczynach właściwie wiem, bo w trakcie tych miesięcy zastanawiałam się, dlaczego robię sobie taką krzywdę... U mnie jest to związane z życiem uczuciowym. Pracuję nad sobą i wierzę, że dam sobie radę. Monika- też uważam, że bez Ciebie było pusto dlatego bądź tutaj koniecznie i pisz codziennie! Tinek- no w końcu się odezwałaś! Medzik- ale paznokcie, pewnie nieźle się napracowałaś, co? A ja dzisiaj byłam na zakupach, ale nie znalazłam prawie nic ciekawego. Poza tym szukam dodatków do mieszkania i jakoś nie mogę namierzyć takich, które by mi się podobały i pasowały do pokoju. Cóż, będę szukać W piątek znowu na zakupy, ale tym razem w inne miejsce, może tam znajdę jakieś fajne ciuchy. A na śnieg czekam, na Święta po prostu musi być!
|
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
No ja juz w domku
odpoczełam pokrecilam hula hopem godzinke obejrzalam przy tym dwa odcnki "swiat wg kiepskich"![]() monika01011986 ja tez w tym tygodniu dam soebie jeszcze spokoj z solarium , ale w przyszłym dwa razy pojde meeedzik sliczne te pazurki ![]() ![]() Mariposa3 ja tez czekam na snieg, ale jak dla mnie moze spasc w wigilie i byc tylko do Sylwestra a pozniej juz coraz cieplej zeby bylo
|
#1355 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego np. czasami biore jajka bo po pierwsze je uwielbiam a po drugie sa zrodlem cennych witamin ktorych caly czas mam deficyt.Co do silowni to znam ten bol, odkad robi sie zimniej nie jestem w stanie wstac rano na silke, zostaja mi wieczory a pozniej spac nie moge takie mam cisnienie ![]() Cytat:
Do tego robienie takiej salatki matko jedynaNie wiem co poczac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Tak w ogole dzisiaj jestem jak flak jakis ![]() Slaniam sie na nogach od kilku dni, do tego apetyt mi sie znacznie poprawil Czekam na Top model i chyba wygra Ania ktora napewno nie jest moja faworytka, zreszta takiej juz nie ma ![]() Musze dzisiaj koniecznie zrobic pedicure i opracowac nogi bo mi sie doslownie w poscieli zaczepiaja, tragedia ![]() Wybaczcie ze dzisiaj tak narzekam ale mam kiepski dzien, jeszcze przedstawiciel handlowy mnie dzisiaj wyrolowal zamowilam u niego produkt i jest mi potrzebny na piatek, jestem juz z klientka umowiona a on sobie dzisiaj tak poprostu dzwoni ze nie uda mu sie zalatwic na piatek, a tydzien temu zamawilam i dogadywalam sie ze jest mi szybko potrzebny Moje menu: S:musli z mlekiem, kawa 2 S:jabłko, 2 mandarynki O: 2kromeczki chleba razowego, 2plastry wedliny chudej i 1/3papryki P:jabłko, 2 mandarynki K: 150salatki coleslaw, wiesniak z papryka i kiwi ![]() Jestem hitem poprostu Edytowane przez bialaczekoladka Czas edycji: 2011-12-07 o 23:05 |
||||
|
|
|
#1356 |
|
Zadomowienie
|
jestem i ja
![]() u mnie w domu wszyscy chorzy, siostra wyzdrowiała to mama zaczęła i tak w kółko.. tylko ja się trzymam medzik miło że pytasz jak na razie nie mam ochoty przestać a wcześniej pokręciłam parę dni i koniec ![]() monia dobrze że już Ci lepiej, teraz taki okres że grypa panuje niestety. a do dentysty i ja się wybieram, ale fakt że dopiero po nowym roku można się dostać! to jakiś koszmarny żart co się dzieje .. na szczęście ja po znajomości pójdę jeszcze w tym. a spotkać się bardzo bym chciała, już sobie wyobrażam te ploteczki aaah ![]() dziś dietka też OK, poćwiczyłam ABS i biorę się za hh przy "Pamiętnikach wampirów". jeszcze czuję jak mnie mięśnie palą po tych brzuszkach i wyrzutach nóg
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
Białaczekoladka- jejku, ale mi miło
naprawdę miło, kiedy piszesz, że wierzysz w mój sukces... wiesz co... Powiem Ci tak, takie regulowanie posiłków to przede wszystkim maskowanie problemu i to na dłuższą metę nie pomoże, jeśli przyczyna tkwi w umyśle. Ja np. przez te ataki starałam się zapomnieć o cierpieniu. Wiem, że żeby pozbyć się tego problemu całkowicie i na zawsze, muszę się uporać ze zmartwieniami w moim wnętrzu, sposobie myślenia. Dlatego staram się temu poświęcać czas. Agunia- rozumiem Murka- trzymaj się i nie choruj!
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Mariposa dziękuję
a wręcz przeciwnie, skośny french to jeden z moich ulubionych i pomalowanie jego zajmuje mi jakieś 5 minut szybko od ręki ![]() Agunia dziękuję ![]() Czekoladko co do Top model to już wolałabym, żeby wygrała Olga jakoś bardziej ją lubię Mureczko to super, że ciągle ćwiczysz i że w szkole troszkę luźniej Dobra ja już spadam na Tap Madl
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik ślicznie Ci te pazurki wyszły ja wczoraj robiłam sobie zebre ze stempelków
![]() A u mnie dzisiaj jedzenie marne, bo brak obiadu miałam zajęcia od 14-21 ;/ Zresztą ta dzisiejsza waga mnie dobiła ;/ już było tak blisko 54 a tu 55 wyskoczyło |
|
|
|
#1360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
Widzę że dyskusja nt Tap Madl jak co środę Ja kibicuję Oldze bo już w zasadzie nikt przyzwoitszy nie został. Anią się nie jaram, dobrze, że ona "jara się że jest taka piękna" Tap Madl jednak dziś nie obejrzę. Nie mam siły. Miałam wskoczyć na 15 min na twister i później zrobić brzuchole, ale i na twister nie mam już siły. Od 7 byłam na nogach. Na początku menu a później odpiszę: Śniad: 50g makaronu + mleko (obecnie dla mnie najlepsze śniadanie - syci niesamowicie i nie wywala mi po nim brzucha! Uniwerek: Jogurt Polski, kanapka Kolacja: Kanapka i 2 ogórki konserwowe Cytat:
A o Ibupromie Zatoki słyszałam same dobre rzeczy! Muszę go też kupić bo i mój TŻ boryka się z zatokami i jak widać ja też ![]() Cytat:
No wróciłam. Już obiecałam sobie że będę tak gospodarować czasem że będę częściej zaglądać na forum. W tym tygodniu robię to wyjątkowo często bo mam luzy Trochę mniej roboty niż zwykle i trochę wolnego się znalazło.Nom szkoda że bloga skasowałaś Zawsze pisałaś o fajnych rzeczach no ale czasu nie cofniesz. Może jeszcze kiedyś założysz drugiego i już wtedy się go nie pozbędziesz ![]() Kochana, a jak z TŻ. Bo niby czytałam posty ale nie wiem jak te ciche dni się zakończyły? Wszystko oki? ![]() Idę pewnie spać bo wymiękam. Zrobię jeszcze te brzuszki i się kładę. Wykąpałam się, pomalowałam pazurki, miałam jeszcze ciuchy wyprasować, ale zrobię to jutro. Także dobrej nocki Ślicznoty
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu ze mocno w Ciebie wierzeCytat:
Mi sie Oliwia bardzo podobala i Wiktoria ale poodpadaly bardzo szybko
|
||
|
|
|
#1362 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Raczkowanie
|
Białaczekoladka- dziękuję
a ja trzymam kciuki za Ciebie!
|
|
|
|
#1364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A w szpitalu leżałam z synkiem. Mieliśmy iść tylko na kroplówke, ale zostaliśmy na dwie doby.. kwidzyński szpital to co tu się dziwić
|
|
|
|
|
#1365 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no i jestem w koncu!
Kurde sorki, że Was na tak długo dziś opuściłam ale nie miałam czasu żeby usiąść przed kompa. Moje dzieci za to ciagle przy nim siedziały. Ja dużo gadałam z mężem przez telefon, potem sprzatałam mieszkanie, potem kąpałam dzieci, oglądałam Na Wspólnej a potem Top Model a potem sie kąpałam No i w końcu dotarłam do kompa ![]() Jak się kąpałam to myłam włosy i powiem Wam że mi może ze 3 włosy wypadły! Jestem w szoku normalnie! Ta Skrzypovita Gęste Włosy jest cudowna! Co do TM to byłam pewna że wygra Ania, ale Olga teraz jak schudła to wygląda niesamowicie!!!! Piekne ma nogi! W sumie dobrze, że wygrała ale jakby to Ania wygrała to tez by źle nie było. ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
ale nie mam nigdy czasu na to. Może na Święta sobie walne Żele bo moje paznokcie choc teraz są dosyć długie to jeszcze są zbyt miekkie i pewnie zaraz gdzies połamię połowe. A te Twoje pazury super są ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
naprawdę nie sądziłam że aż tak lubicie gdy tu piszę jesteście kochane ![]() ![]() ![]() ![]() A jakich dodatków szukasz? Dekoracje czy coś innego? Obawiam się że śniegu na Świeta nie będzie a też bym bardzo chciała aby było biało!!!---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
i tydzien przed Świętami też 2 razy i będzie ok ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
musze się ratować nie chce potem na Święta zdychać. Dobrze, że masz znajomości - one naprawdę się przydają A Ciebie ząb boli czy tak idziesz na kontrole?---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
Skrzypovita Gęste Włosy ma wszystkiego o połowę więcej od Belissy. Belissa ma 3/4 składników tylko w ok. 50% dziennego zapotrzebowania dla organizmu np. żelaza jest 7,3 mg. W Skrzypovicie wszystkiego jest po 100% np. żelaza jest 14 mg. Jedno i drugie bierze się po 1 tabletce dziennie więc proporcje się nie zmieniają. Trzeba by było brać po 2 tabletki Belissy aby dorównać Skrzypovicie. Ja o tym Merzu nigdy nic nie słyszałam, ale skoro polecasz to pewnie kupiłabym, gdyby Skrzypovita mi nie pomogła. Na szczęscie mi bardzo pomaga i nie jest droga bo kosztuje ok. 26 zł na 40 dni kuracji Ja masek do włosów nie mogę używać szybko włosy mi się przetłuszczają po nich kiedyś uzywałam Waxa i było ok ale ostatnio moim włosom nie służy. Pół opakowania mam w szafce. Muszę to zużyć i będę tylko nakładać go na końce włosów tak aby Wax nie miał styczności ze skórą głowy. Ibuprom zatoki jest rewelacyjny, nawet na zwykły ból głowy - bardzo szybko pomaga. Dla mnie nie ma lepszych tabletek na bóle głowy różnego pochodzenia.
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu synek musiał dostać kroplówkę? Kwidzyński szpital jest ekstra Ja tam rodziłam moich synków Ze starszym synkiem też kiedys leżałam 3 dni i tez dostawał kroplówki bo miał wtedy grype jelitową i ciagle wymiotował i płakał bo go brzuszek bolał. Odwodnił się i musiał dostawać kroplówki. Ale powiem Ci że to naprawdę dobry szpital jeśli chodzi o oddział dziecięcy, bo byłam też w szpitalu w Grudziądzu (masakra na maksa!) , w Sztumie i w Gdansku na odziałach dziecięcych i Kwidzyn zdecydowanie wygrywa choć w Gdańsku też było ok ale za łóżko do spania musiałam płacic 15 zł za dobe a synek leżał tam 11 dni więc ponad 100 zł musiałam zabulić. W Kwidzynie było naprawdę wporządku, za łózko 5 zł płaciłam a pielęgniarki cudowne - mój mąż siedział z nami do 2-3 w nocy a potem jechał do domu - pielęgniarki nie miały nic przeciwko
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
jezuu to już zaraz 2 w nocy! ide spać
wkleje Wam fotki mojego kociaka dziś dostałam nowe od hodowczyni 10tyg7.jpg Zdjŕcie1122.jpg Mój słodziak Dobra uciekam dobranoc ![]() ![]() ![]()
|
#1368 |
|
Zadomowienie
|
Meeedzik wcale sie nie dziwie ze nie potrafisz się oprzec ptasiemu u mnie też nigdy nie kończy się na 1 kostce
ale wazne, że jakiś umiar znasz i waga leci![]() Agunia ja własnie wrecz przeciwnie wole na swieżym powietrzu musze miec czym oddychac bo na bieżni sie dusze brakuje mi powietrza i uwierz mi wcale nie jest mi zimno ale wazne zeby kazdy znalazł coś dla siebie ![]() Monia fajnie ze wracZasz do zdrowia bedziesz mogla byc z nami na bieżąco i nie bój sie dentysty wazne zeby wszytsko porobił żebym miała zdrowe piękne ząbki i może znajdzie sposób na swędzące dziąsła chyba ze juz przeszło bo pamietam jakie to dziwne a zarazem okropne uczucie ! ![]() Śliczny kociak mrrrrrrr ![]() Mariposa uwielbiam kupowac rzeczy do domu mam nadzieje ze znajdziesz cos dla siebie ![]() Dżaga z TŻ wszystko wróciło na dobre tory i już jestesmy szczesliwa parka oby jak najdłuzej 28 grudnia jedziemy na Sylwestra do Zakopanego na 5 dni takze mysle ze to jeszcze bardziej nas zblizy do siebie i spędziemy cudownie razem czas ![]() A co do tap madl to ja rowniez ciesze sie ze wygrała Olga ![]() Ja wczoraj znowu zabrałam się za bieganie i zwiększyłam dystans, myslałam ze padne ale ta satysfakcja po przebięgnięciu niesamowita ![]() I są też efekty, nóżki wydaja mi się szczuplejsze i waga spada dziś pokazała 48,2 już nie dużo zostało do osiągniecia 1 celu czyli 48 ![]() Miłego dnia kochane
|
#1369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Synek miał dostać tylko kroplówkę przeciwbólową, przeciwgorączkową bo wychodzi mu kilka zębów naraz i trochę go to męczy, miał lekko podwyższoną temp. i lekkie rozwolnienie. Zła byłam bo na izbie przyjęć lekarz zlecił różne badania bo wg niego to wcale nie muszą być zęby, no i tak nam zeszło dwa dni. Twój kotek jest cudowny Póki co mamy psa
|
|
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
U mnie na wadze dziś 53.3 .Zażyczyłam sobie na gwiazdkę(mikołaja nie robiliśmy tylko dla synka) jakąś fajną, porządną wagę(ta co mam obecnie to taka najzwyklejsza kupiona w biedronce).Ja tez wczoraj robiłam z paznokciami, byłam sobie uzupełnić.Robię to regularnie co 3 tygodnie , bo paznokcie dośc szybko mi rosną.Wcześniej tego kompletnie nie widziałam , bo od pracy ciągle mi sie łamały i wyglądały okropnie.Zrobiłam sobie przedłużenie na szablonie(mam już to rok,i ani razu nic mi nie odpadło nic sie nie złamało , a wiecie w biedronce ich nie oszczędzam ).Ogól nie to jestem przeciwniczką tipsów(przyklejanego plastiku),ale akurat metoda szablonowa jest według mnie rewelacyjna!Monia cieszę się ,że jesteś już zdrowa Tineek kochana to widzę ,że mamy podobne gusty w kwestii żywności.Ja też kocham te orzeszki z miodem z biedry .Są pyszne! Ale ja ich ostatnio nie kupuje , bo bym zjadła całe opakowanie.A pistacje i orzechy nerkowca też kupuje(są drogie - to fakt) w biedronce,ale sa dobrej jakości.Kiedys kupiłam je na wage w Auchan i połowe wyrzuciłam bo były zepsute albo puste.Białaczekoladko myślę,że po to jest ten wątek ,żeby nie tylko pisać wtedy jak jest fajnie ale wtedy też kiedy jest nam smutno, mamy doła.Wiem coś o tym.Zgodze sie,że regularne jedzenie pomaga w kompulsach,ale to nie załatwi podstawy-czyli problemu z emocjami.Sama chorowałam na bulimie kilka lat. Meedzik wczoraj rozmawiałam z dziewczyną ,która robi mi paznokcie o ćwiczeniach.Powiedziała mi,że jak się zaczyna to na początku nie widać efektu bo tłuszcz się rozbija na mniejsze części i nawet w cm może być więcej.Dopiero jak tłuszcz zostanie rozbity to organizm zaczyna go spalać.Ja do tej agrafki muszę dorzucić coś jeszcze, jakies brzuszki , przysiady. |
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Taak
Tak jak Moni uwazam ze teraz swietnie wyglada, ma buzie jak laleczka, piekne duze usta i te nogi naprawde najladniejsze ze wszytskich![]() Cytat:
![]() Ja uwazam ze swoj cel juz osiagnelas, swiecisz dla nas przykladem kochana, poprostu super |
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko, no to super!
I fajnie że na tego Sylwestra wyjeżdżacie i na tak długo My albo nie dopilnowaliśmy terminów albo jakoś z lenistwa nic nie zorganizowaliśmy. Z resztą niby te pieniążki na wesele składamy a na taki wyjazd trochę by poszło. Więc robimy Sylwestra z parą dobrych znajomych. Nie będzie jakoś szałowo bo mają małe dziecko i wgl, no ale na 100% będzie fajnie.A wiecie że ja jakoś za Ptasim Mleczkiem nie przepadam Za to mój TŻ wsunąłby na raz całe opakowanie Nie postarali się.Ok lecę na autobus. Miałam iść na piechotę ale pada deszcz, ogólnie wieje, a na miejsce mam z 3km. Niby fajna przechadzka ale...Może innym razem ![]() Na razie zjadłam makaron z mlekiem i wypiłam kawę i zagryzłam ją wafelkiem (uwielbiam te wafelki Iga - takie "nadmuchane" puszyste ). Na uni nie robiłam kanapki żeby nie jeść chleba. Ostatnio chcę go ograniczyć do minimum. Kupię tylko jogurt i banana - starczy mi.
|
|
#1373 |
|
Raczkowanie
|
białaczekoladko zapomniałam dodać,że ja również uważam ,że Twoje menu jest zbyt ubogie.Szkoda ,że nie lubisz zup.Uważam ,że sa zdrowe i pożywne.U mnie w domu zawsze jest zupa i drugie(ale ja mam męża i dziecko, więc to jest inaczej).Postaraj się jęść mimo wszystko ciepłe posiłki- w zimie sa szczególnie wskazane.Ja jak ide na 14 do pracy , to chociaż nie jestem jakas bardzo głodna to jem obiad koło 12.
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Acha mam pytanko- macie jakieś sprawdzone przepisy na przetłuszczające się włosy?Sprawdzony szampon,odżywke? |
|
|
|
#1374 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku kochana az tak zle ze mna ?Przeciez ja wczoraj zjadlam dobre 1100kcal i za duzo owocow! Do tego kolacja nie byla skromna wiesniak i salatka i kiwi to dobre ponad 300kcal.. A obiad zjadlam dwie kromki chleba razowego z wedlina i papryka takze tez dobre 300kcal. Czulam po sobie i po brzuchu ze mam jak balon i jestem pelna. Rozpiske kalori jak najbardziej znam, uzywam i zagladam caly czas, to moj glowny punkt odniesienia ![]() Musisz miec racje bo faktycznie waga mi stanela i niechce sie ruszyc ![]() Nie wiem kochana co poczac... ![]() Ahaaa i mam jeszcze ogomny apel do wszytskich o wrzucanie swoich jadlospisow! ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() Dzieki naprawde Zupke zjem czasami w weekend jak jestem w domu i mama mi zrobi, zwykle jest to jakis rosol to wtedy nie odmawiam.. Ale z cieplym posilkiem kochana mam duzy problem naprawde, jest w ogole nie wykonalne ![]() Cytat:
![]() Co do kompluslow i regularnych posilkow mi to pomaga jak narazie (odpukac) od strony technicznej, tymbardziej ze kiedys np. nie jadlam w ciagu dnia prawie nic tylko na wieczor szukalam w lodowce ukojenia ![]() Nie wiedzialam ze jestes po chorobie... Domniemam ze juz z tego wyszlas(choc wiem ze nie mozna byc nigdy w pelni zdrowym), bardzo sie ciesze, to kolejny dowod na to jaka silna jestes osoba |
|||
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze miałam już całego długiego posta i mi go wcięło
A więc u mnie na wadze bez zmian pomimo że wczoraj wpadło i ptasie mleczko ( 4 kostki) i zapiekanka. Cieszę się, że wygrała Olga ma naprawdę piękne nogi Cocktail dziękuję ja też czasami używam stempelków, ale nie zawsze chcą mi się odbić ![]() Monia dziękuję a kociak śliczny i jak już urósł ![]() Kamikadze dobrze, że dziś na wadze mniej oby tak dalej ![]() Dobra uciekam i idę się szykować, później wpadnę
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napewno Ci pomoze ja tylko jego uzywam, kosztuje w patece chyba 5czy 6zl, takze taniutki a naparwde wzmacnia wlosy i reguluje sebum. W jego przypadku konieczne jest uzycie odzywki po bo jednak jest problem z rozczesaniem wlosow ale to tylko jeden minus tego wszytskiego
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Kamikadze- przykro mi, że przechodziłaś przez coś takiego... Strasznie się cieszę, że ten problem jest już za Tobą i że Ci się udało Naprawdę, to jest prawdziwy powód do dumy ![]() Białaczekoladka- napisałaś, że nigdy nie da się całkowicie wyzdrowieć, ale moim zdaniem jest to możliwe a Twoje jadłospisy rzeczywiście są nie bardzo, popracuj nad tym dla własnego dobra! Monika- Kotek jest uroczy! Ale Ci zazdroszczę! A co do mnie, to szukam dekoracji takich jak, np. wazon. Jaka u Was pogoda? U mnie pada śnieg! A skoro mowa o paznokciach, to ja preferuję tylko naturalne i sama sobie maluję czasem jakieś wzorki, dwa kolorki w jakimś układzie. Miłego dnia
Edytowane przez Mariposa3 Czas edycji: 2011-12-08 o 10:17 |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ja top madl nie ogladm denerwuje mnie jakos :d nawet nie wiem kto brał udział![]() monika01011986 ale słodki ten twoj kociak juz niedługo i bedziesz go w domku miała
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was Kochane
)Ostatni czas jakoś sie nie wypowiadam ale na bierząco podczytuje Was i ciesze sie z Waszego spadku . Kurde jestem tak zabiegana praca dom praca dom . Jestem troche załamana bo świeta najprawdopodobniej spędzę w Anglii ;// niestety taka praca recepcjonistki w Hotelu ;// do tego pokłóciłam sie z TŻ bo jest zły ze nie wróce wogole na świeta w tym roku tylko pracować będę ;// ale wcale sie mu nie dziwie bo i tak juz ponad rok tu siedze a on w Pl a jak przyjeżdzam to tylko na 3 dni kilka razy w week . Myslałam własnie dziś cała noc czy faktycznie nie lepiej zrezygnować z pracy i wrócic na stałe do Polski ! i kurde sama niewiem ;/ Chodż po świętach on Miał przyjechac naczy razem mieliśmy ale wczoraj napisał ze jeśli ja nie wróce na świeta to on nie przyjezie po nowym roku ;/ chodz moze go namówie by na święta przyjchał do Mnie .. może sie skusi ! a z Dieta słabo mało jeeem bo w pracy teraz zdarza sie ze siedze po 10 godz i nie ma kiedy zjesc .. ;/ a po pracy zmęczenie i sen . Bo tyle godz na nogach w ruchu to mi sie jeśc nie chce . |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuszki ja nie dawno wstałam i własnie skończyłam jeść płatki
lecę się malować bo na 13:30 do dentysty!! Jak wrócę to Wam poodpisuję o ile u niego nie zemdleje na fotelu hihihi. Trzymajcie kciuki aby nie bolało mnie!!!!!! Z góry dziękuję ![]() ![]() uciekam pa!
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

nie lubię zimy a teraz w dodatku poszłam na prawko i będę się bała jeździć jak będzie ślisko 

i biorę się za kręcenie hula hop.
możliwe, że to ma charakter zaburzeń, bo ma źródło w psychice. O przyczynach właściwie wiem, bo w trakcie tych miesięcy zastanawiałam się, dlaczego robię sobie taką krzywdę... U mnie jest to związane z życiem uczuciowym. Pracuję nad sobą i wierzę, że dam sobie radę. 

Dlatego np. czasami biore jajka bo po pierwsze je uwielbiam a po drugie sa zrodlem cennych witamin ktorych caly czas mam deficyt.

). Na uni nie robiłam kanapki żeby nie jeść chleba. Ostatnio chcę go ograniczyć do minimum. Kupię tylko jogurt i banana - starczy mi.