|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#13801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Joanna ja przed moją operacją też konsultowałam się z Polakiem, on lubi duże piersi i mi zaproponował 450cc, jak spytałam o mniejsze to powiedział, że nie wypełnią wiotkiej skóry i on wie co robi. Tymczasem u mojego dr dostałam 325cc i wszystko jest wypełnione jak należy, nie wyobrażam sobie siebie nawet z tymi okrągłymi 450cc bo ja lubie duże piersi ale u kogoś sama wole średniaczki
![]() te 325 dało mi przy wzroście 168cm i 58kg rozmiar wizualny C ale staniczki kupuje 70E. musisz się zastanowić jakiego efektu oczekujesz i ewentualnie jeszcze z innym lekarzem skontaktować. z tych czeskich jest jeszcze Furmanek i Brzuchańskie, też ponoć fajne cycki robią bez nacisku na rozmiar. może tylko ci dodam, że między 350 a 400 nie ma zbyt wielkiej różnicy i napewno nie jest to przeskok o rozmiar a staniki zwykle wychodzą takie same.
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-05-30 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#13802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13803 |
Wtajemniczenie
|
Grazia oj masz
![]() ![]()
#13804 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
patrycjaw1989 na kiedy przesunęłaś termin?
A widać, że ten doktorek faktycznie daje duuże panienki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na konsultacje do inneg lekarza nie zaszkodzi sie wybrać,bedziesz miała inna opinie do porównania a potem możesz przemyśleć sprawę.
![]() |
#13806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13807 |
Raczkowanie
|
termin przesunięty najprawdopodobniej na 2 lub 3 siepień, musze tylko do kliniki zadzwonić, ale to już po rozmowie z menadzerem w pracy zebym miała pewność że już więcej nie będe musiała przesuwać, oby wszystko wyszło po mojej myśli bo jak zwykle u mnie w pracy nikt nic nie wie i nie jest w stanie mi nic powiedziec na 100 %
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13808 |
Rozeznanie
|
Do zainteresowanych --> wrzuciłam fotki po 2 miesiącach... eh zmian nie widzę ale oczywiście je kocham :P od piątku obiecuję basen, może uda mi się na rower zapracować :P
#13809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ciagle nie moge zrozumiec jak to mozliwe , ze tyle roznych implantow o roznych ksztalatach i pojemnosci miesci sie w stanikach 70E !!! laski, moze my wszystkie z 75B sie na 70E rzucilysmy ???:P Ja tez 70E.
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-05-30 o 17:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13810 |
Rozeznanie
|
Ja jestem w szoku bo też mam 70E!!! Może wszystkie implanty są 70E hahahhahahaa
#13811 |
Zadomowienie
|
dzisiaj dziewczynki jest swiatowy dzien bez stanika hehh swietujecie??ja na razie jeszcze nie moge heheh
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#13812 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#13813 |
Raczkowanie
|
Morgen wszystkim
![]() a tu fajna strona z e strojami - http://www.intymna.pl/c92,1735,0,3,0,nastepna-strona ja oczywiście mam problem z kupieniem stanika - kurna chata... W każdym sklepie przeważnie 75 na topie a ja mam 70 nawet 65 pod Nie miałam cycka - był problem, mam - jeszcze większy problem...
#13814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam sie pieknie ze wszystkimi ![]()
![]() |
#13815 |
Raczkowanie
|
ja mam 375, okragłe Hp Eurosilicone - i powiem że jakbym miała 450 to bym nie płakała, a 500 to tez bym pod stopami leżała z całusami... teraz to wiem - przed operacja te 375 to było duuużo. ale ja miałam wyjściowe prawie nic...
#13816 |
Rozeznanie
|
Jejku ja powiem szczerze że 450 lub 500 też bym przyjęła :P :P :P na gołą klatę hahahahhaha ale wszystko przede mną, jeszcze dzieci nie rodziłam to sobie po wykarmieniu jak Bozia da nawkładam
![]()
#13817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13818 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#13819 |
Rozeznanie
|
Ja to bym się bała bez stanika, wciąż mam małą fobie że mi zaraz odpadną!!! :P nawet jak się kąpię lub w innych sytuacjach :P lekko je jakby podtrzymuję w strachu.. hahahah
#13820 | |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Ise sliczne te Twoje cycusie ![]() Wiecie co dzieje mi sie cos dziwnego w prawym cycorku czuje jak mi sie ten zelik w implancie przelewa porusza czy co on tam robi .. tak jak sie pochylam i prostuje i to tylko w prawym i czasami pozniej boli mnie piers dobrze ze juz w poniedzialek lece na kontrole bo jakos mnie to martwi moze nie powinno ? Bo lewy to jak moj wlasny nic sie nie dzieje w ogole w obu cycorkach nie mam juz strupkow i wszystko jest slicznie zagojone ogolnie jest super tylko ten prawy jakos mnie drazni a no i jak juz kiedys pisalam wkrecilam sobie to przekrecanie implantu ![]() A noi dziewczynki co z ta plaza bede mogla juz w stroiku posmigac na plazy ? a w stroiku takim jaki mi sie marzy ?? ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#13821 |
Wtajemniczenie
|
Issabelka nie martw się tym przelewaniem czasem tak sie dzieje, coś tam sobie pobulgotają, zwyke na początku a u Ciebie może być ciut później
![]() w stroiku śmigać możesz ale ja bym na początek poradziła taki bardziej zabudowany staniczek co lepiej cycki trzyma niż dwa trójkąciki na sznureczkach bo Ty świeżyneczka jesteś ![]() ja tam jestem pół roku po op i o żadnym nie moge powiedzieć, że jest jak mój własny, nie bolą, są mięciutkie i ruchome ale ja czuje te implanty na żebrach, czuje w środku piersi, że coś tam siedzi, może jestem przewrażliwiona:/
#13822 |
Rozeznanie
|
Dzięki Wam dziewczyny za słowa wsparcia
![]()
#13823 | |
Raczkowanie
|
ie
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13824 |
Zadomowienie
|
hej
![]() GRAZIA noo właśnie dawaj no zdjęcia jakieś..bo pokasowałaś widziałam ![]() ![]() ![]() JOASI dzwoniłam kochanie do maszego dr ![]() ![]() ![]() ![]() ja jestem jakaś głupia ale mi się nie wydaje że będę miala operację...paranoja!!!a zostało...4dni>?????????? ?hi hi jakoś racjonalnie podchodzę do sprawy póki co..jadę,robi dr co trzeba,poboli,przestanie. .powiem wam motyw najlepszy...w nocy moja psycha już się chyba nastawia i SYPIAM NA PLECACH...podświadomość MA MOC!!!!!!!!!co się budzę to właśnie w takiej pozycji...aż nie wierzę ![]() ISE no doczekałam się ... ![]() ![]() ![]() dziewczyny pamiętacie KINIKĘ...ale to tylko te co rok tu są z nami...ma problem z impalntem...wręcz MEGA problem ,ma się odezwać do nas!!niewiarygodne,nie dość że spotkało ją powikłanie którego każda się boi..torebka ![]() ![]() ![]() KINIKA ja trzymam kciuki...i możesz dziewczynom opisać dokładniej to co mi mówiłaś ![]() aaa i co ważne!!!!kinia mówi że cycki zmieniają życie i JEST SUPERRR ![]() ![]() buziaki
#13825 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#13826 |
Rozeznanie
|
Klaudeczka! Ja tez myślałam że nie dam rady na plecach ale organizm sam się przecież przestawia! Jak boli Cię prawa noga to podświadomie obciążasz lewą tak będzie z pleckami :P ale dobrze ze już się budzisz w odpowiedniej pozycji
![]() Mi nawet prze te grube sportowe staniki czasem stercza sutki... nie wyobrażam sobie pójść bez stanika gdzieś, chyba by mój Tż umarł z zazdrości :P Kurcze chyba mi się wydaje że na razie nie ma co kupować jakiś wykwintnych staniorów... poczekam co tam wyjdzie z tego wszystkiego za miesiąc czy dwa jak na basen pochodzę! Teraz chodzę na zmiane w pancerniku (który jakoś pokochałam nagle :P) i tym białym tez po operacyjnym...
29.03.2012r. dr T.W. Mentor cpg333 380cc Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-05-31 o 07:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#13827 |
Wtajemniczenie
|
Klaudek a było spytać co ten paracetamol robi
![]() ![]() dla mnie to ważne bo moja niunia najmłodsza 05.06 kończy 7 latek a chce przecież do Ciebie zajechać ![]() ![]() ja nie znam dziewczyny o której piszesz ale to straszne, jak to implant się nie przyjął po tak długim czasie? słyszałam o tym ale że to krótko po operacji może się stać. ona niech od razu do Mya pisze bo co my jej tu pomożemy. mojego życia cycki nie zmieniły i Twojego Klaudek też nie zaczarują, może dzieje się tak jak dziewczyna jest młoda, zakompleksiona i szuka partnera ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-05-31 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#13828 |
Zadomowienie
|
hej!!
JOAŚ..tak tak..w poniedziałeke 04.czerwca 2012 ![]() ![]() ![]() ![]() i tej radości dla dwojga oczekuję ![]() ![]() ![]() co do kiniki to ten drugi implant wymieniony po torebce jej się nie przyjął,rana się rozchodziła i chciał sam wyjść ![]() ![]()
#13829 |
Raczkowanie
|
HEJECZKA DUPKI
![]() KLAUDUŚ dodam nie długo jakieś fotki. Powiem ci,że po ostatnich tutaj ekscesach co się działo na forum to się jakoś przestraszyłam i pokasowałam fotki ![]() JOOASI miałam iść z MYA i pojde na pewno,ale ta nasza gwiazdeczka cały czas zaganiana i zapracowana. Ja teraz zaczynam pracować przez to Euro na 3 zmiany i nie wiem kiedy bede mogła isc poszalec w sklepikach ze staniczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13830 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witam dziewczynki ![]() No i zostaje przy Nagorach ![]() ![]() patrycjo daj znac jaki bedziesz miała termin zebym mogła zmienic date w odliczance ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.