Byłe tableciary plotkary II - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-14, 14:28   #1381
kina2807
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Kiniu nigdzie tych zdjec juz nie ma, wszystko zostalo wykasowane, bo po pierwsze ja tam pracowalam nielegalnie- bylam niepelnoletnia i potrzebowali podpisu rodzica np odnosnie publikacji zdjec itp, ale moj tata nie chcial sie zgodzic, bo dla niego nauka byla najwazniejsza...i nic nie wiedzial o tym, ze jednak dla nich pracuje
ale jeden facet z Francji sie mna zainteresowal i zostal moim promotorem- dlatego pozwolili mi zostac, mieli z tego niezla kase
zdjecia poszly do gazet francuskich, nie do Polskich, bo by mogli miec klopoty... a pozniej wynikla bardzo niemila sytuacja z tym promotorem, ktory zlozyl mi okropna i swinska propozycje i spakowalam manatki i odeszlam, a przy mnie pokasowali zdjecia, oddali kopie itd i ogolnie nie lubie tego wspominac, nawet mezowi o tym nigdy nie opowiadalam......
ten facet byl stary, ja mlodziutka i wiesz juz pewnie o co moglo mu chodzic..
reszte zdjec podarlismy razem z przyjacielem i nigdy juz nie poruszalam tego tematu, a moj tata ani rodzina do tej pory nie wiedza o tym wszystkim
aha, to przykra sprawa, na szczescie Ty madra dziewczyna poradzilas sobie znakomicie

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 14:29   #1382
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Asiu ja Ci powiem tak, mozna sie wszystkiego nauczyc, ale trzeba poswiecic na to sporo czasu i miec checi W koncu sama, metoda prob i bledow nauczylam sie obslugiwac MS Access (chociaz teraz sporo zapomnialam, bo dawno nie zagladalam do niego)... Jak sobie to przypominam to taka dumna z siebie jestem nieskromnie sie pochwalilam
Marcelinko pewnie, ze tak- powinnas byc dumna z siebie
ja tez pamietam jak kiedys znowu lezalam w szpitalu i wrocilam do szkoly i nie moglam sie wdrazyc w tok nauki z chemii i kobieta wystawila mi 1 na semestr, wezwala mojego tate do szkoly itd i dopiero wtedy sie dowiedziala, ze lezalam tyle w szpitalu, bo ja slowkiem o tym nie wspomnialam ani wychowawczyni a ona myslala, ze specjalnie unikam jej lekcji czy chodze na wagary.. i pamietam ze cale 2 tygodnie ferii swiatecznych spedzilam w ksiazkach, od rana do nocy i zrozumialam!! a po feriach nauczycielka zrobila sprawdzian z 1 semestru i byly w klasie tylko dwie 5 oczywiscie jedna z nich byla moja tak sie wtedy cieszylam kurcze i tez bylam dumna z siebie, ze dalam rade
super Marcelinko, ze masz tyle checi do nauki i jak widac to owocuje
Stary 2008-01-14, 14:38   #1383
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
aha, to przykra sprawa, na szczescie Ty madra dziewczyna poradzilas sobie znakomicie
no i oczywiscie, zeby sobie nikt nie pomyslal- nic swinskiego na tych fotkach nie bylo
Stary 2008-01-14, 14:43   #1384
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Marcelinko pewnie, ze tak- powinnas byc dumna z siebie
ja tez pamietam jak kiedys znowu lezalam w szpitalu i wrocilam do szkoly i nie moglam sie wdrazyc w tok nauki z chemii i kobieta wystawila mi 1 na semestr, wezwala mojego tate do szkoly itd i dopiero wtedy sie dowiedziala, ze lezalam tyle w szpitalu, bo ja slowkiem o tym nie wspomnialam ani wychowawczyni a ona myslala, ze specjalnie unikam jej lekcji czy chodze na wagary.. i pamietam ze cale 2 tygodnie ferii swiatecznych spedzilam w ksiazkach, od rana do nocy i zrozumialam!! a po feriach nauczycielka zrobila sprawdzian z 1 semestru i byly w klasie tylko dwie 5 oczywiscie jedna z nich byla moja tak sie wtedy cieszylam kurcze i tez bylam dumna z siebie, ze dalam rade
super Marcelinko, ze masz tyle checi do nauki i jak widac to owocuje
Juz tak sie wdrazylam, ze jak chociaz godzinki nie posiedze nad jakas notatka to czuje, ze dzien stracilam ja sie tak nawet do matury nie pryzgotowywalam

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 14:44   #1385
mezatka07
Zakorzenienie

taka piekna pogoda a ja w domu siedze to chyba wezme piecha i pojdziemy pobiegac
tzn piecho bedzie biegac a ja tempem zolwia za nia

takie sloneczko jakby normlanie wiosna byla
Stary 2008-01-14, 14:45   #1386
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Hej dziewczynki
ja na razie tylko na chwilke, zeby sie zameldowac po weekendzie

bylam na gali slubnej, bylo bardzo fajnie, mam kupe ulotek teraz w domu
w sobote bylam tez w salonie, ale akurat jakies niemki przyjechaly kupowac suknie i byl tlok, wiec nic nie mierzylam, ale jestem juz umowiona na jutro na 17ta, widzialam niektore suknie na zywo i sa sliczne, zwlaszcza ta, bede ja jutro na pewno mierzyc, jesli kogos interesuja ceny, to:
ta kosztuje 2.600 zl
ta kosztuje 2.800 zl
a ta kosztuje 2.900 zl
mi sie ta druga bardzo podoba ale mój brzszek....
Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Kiniu mi się podoba ta
I wydaje mi się, ze Tobie byłoby ładnie w tej - w takim a' la hiszpańskim stylu.
Fajnie masz, ze już możesz sobie zacząć przymierzać Ja dopiero w okolicach Koniec marca/początek kwietnia.

A jeśli chodzo o fotografa to podstawowa wersja to 2 tys jeśli chce sie wiekszą ilość odbitek, czy wiecej zdjęć w albumiie lub dłuższą sesję plenerową to koszty rosną
mi sie tez nie wszystkie zdiecia podobały ale reszta super i fotograf pomysłowy
Cytat:
Kiniu mi ogolnie tez najbardziej spodobala sie ta za 2800 ale najwazneijsze przeciez, zebys wybrala taka w jakiej sie najlepeij czujesz i slicznie wygladasz
ale fajnie macie dziewczyny z tymi przygotowaniami, az chce mi sie drugi raz wyjsc za maz normalnie

a my z M juz po slubie przechadzalismy sie po miescie i natrafilismy na przepiekne zdjecia.. weszlismy i okazalo sie, ze 1 fotka kosztuje 60zl, nie ma zadnej znizki jezeli robi sie wiecej zdjec, wiec nie wazne czy 2 czy 200 zdjec- zawsze jest za zdjecie 60zl. do tego nie oddaja plytki ze zdjeciami.
Chodzi o to, ze kazde wywolane zdjecie jest tak przez nich pieknie opracowane (nigdy wczesniej tak cudownych zdjec nie widzialam), swiatlocienie, retusz, wszystko robione jest z wyczuciem i profesjonalizmem. A nie oddaja plytki, bo chca zeby np kopie itp zrobic u nich- trzymaja to w archiwum, a nie zeby robic to u jakiegokolwiek fotografa, bo to oni sie nad tym napracowali.
W sumie ich podejscie mnie nie dziwi, ale wydawac by sie moglo, ze cos tu jest nie tak- ale ludzie bardzo chetnie robia u nich zdjecia!!
Tak pomyslelismy z M, ze jak bede w ciazy lub jak sie dzidzia urodzi kiedys to chyba wlasnie tam zrobimy zdjecia

a teraz dobra wiadomosc
pisalam Wam o cioci- siostrze mojego taty, ze lezala w szpitalu z podejrzeniem raka szyjki macicy( w cytologii wyszla jej grupa III, a jak powtorzyli to juz IV!!) w szpitalu zrobili dodatkowe badania, a w znieczuleniu ogolnym pobrali jej jakis wycinek z szyjki- i jak sie okazalo nie ma zadnych komorek rakowych, ale beda musili wyciac kawalek szyjki, bo jakies badziewie sie tam przyplatalo i zeby to sie kiedys nie przerodzilo w cos powaznego
takze cala rodzina odetchnela z ulga
nono to jesli dobry fotograf to warto tyle kaski na zdiecia wydac
i fajnie ze ciocia juz zdrowa jest!!
Cytat:
Asiu najwazniejsze, ze to nie rak!! Zycze jej duzo zdrowka i wytrwalosci i Wam rowniez
Kiniu mi najbardziej sie podoba ta suknia hmm taka bardziej sukinkowata, bodajze za 2800 to wszytsko i tak zalezy od figury

Kochane zaliczylam statystyke po prostu jak zobaczylam swoje nazwisko to az mi szczeka opadla, bo nawet na to nie liczylam Dostalam prezencik swiateczny, w sumie to juz prezent bardziej imieniowy, zegarek od J. za to J. dostanie swoj na urodzinki W aptece nie moglam sie oprzec balsamowi do ust i tez kupilam Coz za dzień
gratuluje zdanej statystyki!! tez zawsze o zegarku od io marzyłam ale jeszcze mi go nie kupił....
Cytat:
Dzięki dziewczyny jeszcze wszystko przede mna

Asiu studiuje finanse i rachunkowość
Kiniu ja np. do takiej sukni ślubnej (tej za 2800zl) mialabym za bardzo wystajacy brzuszek, szczegolnie jakbym sie najadla za to Ty przymierzyc zawsze mozesz
własnie te brzuszki hehe ja wystarczy ze sie napije juz brzuszek sie pojawia coraz wiekszy...
Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki,wpadlam tylko powiedziec dzien dobry,jakos mnie dzis opuscily checi na wszystko ,Tz wyjechal,jeszcze zdarzylismy sie poklocic przed jego wyjazdem,mam dzis wielkiego dola i musze sobie wiele spraw przemyslec,Milego dnia dzieczyny.papa
kochana my tez sie czesto przed wyjazdem pio kłucimy ale zawsze pózniej wszystko wraca do normy bo jak zwylke ja zawsze cos za duzo palne...i pózniej tego załuje... bedzie dobrze kochana tak to jest z kierowcami...
Cytat:
Kiniu nigdzie tych zdjec juz nie ma, wszystko zostalo wykasowane, bo po pierwsze ja tam pracowalam nielegalnie- bylam niepelnoletnia i potrzebowali podpisu rodzica np odnosnie publikacji zdjec itp, ale moj tata nie chcial sie zgodzic, bo dla niego nauka byla najwazniejsza...i nic nie wiedzial o tym, ze jednak dla nich pracuje
ale jeden facet z Francji sie mna zainteresowal i zostal moim promotorem- dlatego pozwolili mi zostac, mieli z tego niezla kase
zdjecia poszly do gazet francuskich, nie do Polskich, bo by mogli miec klopoty... a pozniej wynikla bardzo niemila sytuacja z tym promotorem, ktory zlozyl mi okropna i swinska propozycje i spakowalam manatki i odeszlam, a przy mnie pokasowali zdjecia, oddali kopie itd i ogolnie nie lubie tego wspominac, nawet mezowi o tym nigdy nie opowiadalam......
ten facet byl stary, ja mlodziutka i wiesz juz pewnie o co moglo mu chodzic..
reszte zdjec podarlismy razem z przyjacielem i nigdy juz nie poruszalam tego tematu, a moj tata ani rodzina do tej pory nie wiedza o tym wszystkim
kurcze faja historia ale dobrze ze postapili uczciwie i oddali ci odbitki i skasowali zdiecia bo naprawde mogło byc nie ciekawie...ale wszystko dobrze co sie dobrze konczy
to ja jakas dziwna jestem pio wszystko o mnie wie nawet te najgłupsze rzeczy...
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-14, 14:47   #1387
Pomidora
Zakorzenienie

Wiecie, próbowałam senność pokonać, ale się nie udałoIdę lulu, później pewnie zajrzę, bo... nie zgadniecie.... znowu siedzę sama w domku Ale nowość, co nie? Buziaczki

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-14, 14:47   #1388
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
taka piekna pogoda a ja w domu siedze to chyba wezme piecha i pojdziemy pobiegac
tzn piecho bedzie biegac a ja tempem zolwia za nia

takie sloneczko jakby normlanie wiosna byla
u mnie tez ładna pogoda

a sziewczynki ja oddałam płaszczyk do reklamacji i dostałam nowy lepszy i wygodniejszy: jupi::j upi:
Stary 2008-01-14, 14:48   #1389
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Wiecie, próbowałam senność pokonać, ale się nie udałoIdę lulu, później pewnie zajrzę, bo... nie zgadniecie.... znowu siedzę sama w domku Ale nowość, co nie? Buziaczki
no u mnie tez takie nowosci nie sa... spij dobrze kochana ale zagladnij tu do nas jeszcze
Stary 2008-01-14, 14:49   #1390
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
no i oczywiscie, zeby sobie nikt nie pomyslal- nic swinskiego na tych fotkach nie bylo
Asiu nawet nic takiego nie pomyslalam

Mąż i żona...
Stary 2008-01-14, 14:50   #1391
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Kinia a takie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cosmobella gladka.jpg (26,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cosmobella v.jpg (30,5 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios 1.jpg (29,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg demetrios v.jpg (34,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg model 3095.jpg (33,4 KB, 9 załadowań)

Stary 2008-01-14, 14:51   #1392
mezatka07
Zakorzenienie

Emi moj M tez wie o mnie bardzo duuuzo, bo ja juz nie jedna glupia sytuacje mialam przez tych napalonych facetow ale o tamtej sprawie chce zapomniec raz na zawsze, wymazac z pamieci, wiec on wie tylko, ze cos sie takiego zdarzylo, ale bez zadnych szczegolow..... wie mniej niz Wy
a tak poza tym to juz raczej wszystkiego jest swiadomy

a ja tez mam brzuszek i nie lubie jak mi sie wybula- a zawsze jak zaczynam brac Duphaston to zaczynam puchnac i wygladam jak w ciazy hehe nie lubie tego
Stary 2008-01-14, 14:52   #1393
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia a takie??
ladne, zwlaszcza te dekolty, ale ja patrze na takie, ktore w Szczecinie sa i moge przymierzyc

Mąż i żona...
Stary 2008-01-14, 14:52   #1394
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Albo takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg duza.jpg (36,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg v.jpg (41,4 KB, 4 załadowań)

Stary 2008-01-14, 14:53   #1395
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Asiu nawet nic takiego nie pomyslalam
to dobrze, ale wlasnie nie chcialam,zeby ktos cos zlego pomyslal
Stary 2008-01-14, 14:53   #1396
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Albo takie
hehe Marcelko,a moze Ty pod przykrywka, ze dla mnie, to dla siebie szukasz, no przyznawac mi sie tutaj bez bicia

Mąż i żona...
Stary 2008-01-14, 14:56   #1397
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
ladne, zwlaszcza te dekolty, ale ja patrze na takie, ktore w Szczecinie sa i moge przymierzyc
Kinia z tym dekoltem to uwazaj, zeby maz dotrwal do nocy poslubnej albo zeby sie ksiadz nie zapatrzyl bo jeszcze zacznie sie jakac podczas ceremonii
ale glupoty gadam siedze i rze do monitora, mam glupawke
chyba sobie pojde, musze gdzies spozytkowac moja energie heeh

przesylam Wam fluidki dobrego nastroju
Stary 2008-01-14, 14:58   #1398
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

2,3,5,7 te mi sie podobaja
mezatko mi te fluitki sie przydadza bo miałam wczoraj straszny dzien
Stary 2008-01-14, 14:59   #1399
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia z tym dekoltem to uwazaj, zeby maz dotrwal do nocy poslubnej albo zeby sie ksiadz nie zapatrzyl bo jeszcze zacznie sie jakac podczas ceremonii
ale glupoty gadam siedze i rze do monitora, mam glupawke
chyba sobie pojde, musze gdzies spozytkowac moja energie heeh

przesylam Wam fluidki dobrego nastroju
juz lapie fluidki
ja chce taki dekolt, zeby nie mogl sie doczekac

Mąż i żona...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-14, 15:02   #1400
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
hehe Marcelko,a moze Ty pod przykrywka, ze dla mnie, to dla siebie szukasz, no przyznawac mi sie tutaj bez bicia
Hehe cosssss Ty jeszcze sie nie zareczylismy nawet wiec wiesz jestecie sporo przed nami Tak za 1,5 roku to Wy dla mnie bedziecie szukac

Stary 2008-01-14, 15:04   #1401
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
juz lapie fluidki
ja chce taki dekolt, zeby nie mogl sie doczekac
Kinia gorzej bedzie jak sie tak wszyscy napatrza to pozniej zonom spac w nocy nie dadza chociaz moze niektorym zonom by sie to spodobalo
Stary 2008-01-14, 15:04   #1402
zgadnij_MS
Zakorzenienie

To sa moje anty...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg straszna.jpg (66,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nie.jpg (25,1 KB, 10 załadowań)

Stary 2008-01-14, 15:09   #1403
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Kinia gorzej bedzie jak sie tak wszyscy napatrza to pozniej zonom spac w nocy nie dadza chociaz moze niektorym zonom by sie to spodobalo
hehheheeh, dobre dobre, ale Ty masz dzisiaj pomysly:rot fl:

Mąż i żona...
Stary 2008-01-14, 15:10   #1404
kina2807
Zakorzenienie

Marcelko pewnie, ze bedziemy szukac, ale mam nadzieje, z eto jednak szybciej nastapi

Mąż i żona...
Stary 2008-01-14, 15:13   #1405
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Takie gory mi sie podobaja i tyly nie patrzcie na doly

Zauwazylam, ze zdecyodowanie bardziej podobaja mi sie suknie w kolorze ecru Jeszcze takiej w mojej rodzince nikt nie mial
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg gora.jpg (46,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg gora 2.jpg (33,5 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ogolem.jpg (35,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tyl gory.jpg (35,7 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rekawki.jpg (54,3 KB, 5 załadowań)

Stary 2008-01-14, 15:13   #1406
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
To sa moje anty...
no fatalne!!
Cytat:
Hehe cosssss Ty jeszcze sie nie zareczylismy nawet wiec wiesz jestecie sporo przed nami Tak za 1,5 roku to Wy dla mnie bedziecie szukac
kochana my tez nie jestesmy zareczeni a slub juz ostro w planach
Stary 2008-01-14, 15:16   #1407
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6291470
Cytat:

Zauwazylam, ze zdecyodowanie bardziej podobaja mi sie suknie w kolorze ecru Jeszcze takiej w mojej rodzince nikt nie mial
ta mi sie podoba całosciowo a tak na marginesie ja powiedziałam ze w bieli do slubu nie pójdetez wole ecri
musiałam przenies bo mi sie w posta wkleiło..;/
Stary 2008-01-14, 15:16   #1408
mezatka07
Zakorzenienie

nie pamietam ktora z Was to wysylala ale chyba Kinia- taki link ile warte sa zwloki itd i zeby wygnerowac jakis tekst na kogos

to ja wygenerowalam tekst na siotre meza z prostytucja, na tescia z szalencem, na tesciowa z ekshibicjonizmem i na szwagra meza ze zlodziejem-malpa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyobrazcie sobie, ze oni uwiezyli hahahahahahahah
nie rozumiem tego!!!!!!!!!!!
i siedza szukaja w internecie innych wiadomosci o swojej rodzinie i pisza do mnie z prosba zebym cos jeszcze znalazla bo oni nie moga
tesciowa poprosila nawet studenta, ktory u niej mieszka zeby szukal , a ten biedak pisze do nas z prosba o pomoc, bo go tesciowa katuje a tam nic nie ma
Stary 2008-01-14, 15:17   #1409
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Wszyscy beda sie "ustosunkowywac" po weselu

Stary 2008-01-14, 15:18   #1410
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:

3 i 5 zdjecie , slicznie podkresla dekolt

Mąż i żona...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości