|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
w kulki sobie lecąnp znalazłam teraz takie zdjęcie, oryginał wygląda jakby to była całość, a na zdjęcia na manekinie widać łączenie - nie chciałabym łączenia w takim miejscu
|
|
|
#1383 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
A mi tymi wpisami o naukach przypomnialyscie ze powinnam zadzwonic do ksiedza. Ale to juz jutro. Bo wiem ze nauki zaczynaja sie w maju ale nie wiem kiedy. Mam nadzieje, ze po 11 bo w maju TZ leci do Polski i dopiero wtedy wroci;((
|
|
|
|
#1384 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1385 | |||
|
Rozeznanie
|
O RRRRRANY!!!! Oszalałyście???? Tyle stron do nadrabiania, a nawet 1 dzień nie minął od mojego ostatniego posta.....
Dotk4 dzięki wielkie za przepis Zapowiada się naprawdę super. Powiedz mi tylko gdzie wyczaiłaś ten sos tao tao? W jakimś supermarkiecie, typu tesco czy lidl czy gdzieś indziej? No i powodzenia na rozmowie MagdziaS hehe cieszę się, że zaraziłam Cię jej sukniami Z tych, które załączyłaś- sama zapisałam już dawno sobie tę pierwszą ![]() Noooo to kicia super się udało z tą suknią! Gratuluję i nic, tylko czekam na fotki z przymiarek!!! ![]() Seagirl piękne dzięki za maila- wyglądasz w tej sukni po prostu przepięknie..... Jak nigdy nie potrafi ocenić żadnej sukni, bo "się nie zna"-jak tłumaczy- tak teraz od razu stwierdził, że bardzo Mu się podoba i przy okazji się dowiedziałam, że lubi treny... Kupiłaś ją????Sandrar witaj wśród PMek 2012 ![]() Qrde, vesna, Twój avatar jest na maxa mylący!!!! Jesteś zupeeeełnie inna niż ta lasencja na zdjęciu I rzeczywiście, jak już pisała jedna z PMek (chyba Melody?) oczy Twojego TŻ baaaardzo przykuwają uwagę.... ![]() Noooo powiem, że pierwszy raz coś takiego widzę.... Urocze i zarazem kiczowate przez te falbanki.... Co do samego kształtu-serca-na pleckach nie mam raczej nic przeciwko ![]() Cytat:
![]() Bardzo ładna, delikatna, dziewczęca. Choć mój TŻ (czyt. Ten, Który "się nie zna" ) stwierdził "eee nie, wygląda jak zasłona" ![]() Cytat:
Tekst tygodnia Cytat:
Super oczęta masz, Dziewczyno W ogóle ładna z Ciebie KobietkaUff...dobra, mam jeszcze 3 strony do nadrobienia..... |
|||
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To tak jak mi Nie że mi się nie podobają, ale nie widze po prostu siebie w nich. te co pokazalaś też mi się podobają, bo nawet oglądałam.Wspominałam już ze ja na razie choruje na tą:
|
|
#1387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wszystkie PM które wrzuciły zdjęcia - takie śliczne jesteście i inaczej Was sobie wyobrażałam i żeby nie być gorszą wrzucam swoje na razie z profilu ale zaraz wygrzebię face to face ![]() melody to jest moja suknia !!!!
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-05-04 o 21:19 |
||
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynie właśnie ta belinda wygląda podobnie w katalogu i na kims
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
__Paulinka__ Alicja jestem
![]() fajnie, że się umówiliście daj znać jak było czekam z niecierpliwością ![]() witam kolejne PM |
|
|
|
#1390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Musiałam się szybko decydować bo to była ostatnia z przeceny
|
|
|
|
|
#1391 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jesli chodzi o sos tao tao, to ja go kupowałam w zwykłym sklepie osiedlowym, ale tez wiem, ze nie w każdym jest. Trzeba popytac. Ale nie jest to zaden jakis tam rarytas, wiec raz dwa znajdziesz Smacznego! ![]() Bardzo ladne, jednak ja na pewno zdecyduje sie na cos bardziej podkreslajacego figure ![]() Cytat:
I czekamy na zdjecie calej buzi )
|
||
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, zaczynam szukać nowej pracy. Niestety jestem zmuszona powiedzieć adios dotychczasowemu pracodawcy, choć jest mi tam dobrze, ale nie mogę stać w miejscu, muszę iść dalej i rozwijać się. Długo z TŻ myśleliśmy nad tą sprawą, ale dzisiaj już ostatecznie podjęłam decyzję, i TŻ jest w 100% za. Właśnie wysyłam czwarte CV, jeszcze tylko jedno i koniec na dzisiaj. Jutro poszukam następnych ogłoszeń. Trzymajcie kciuki
Mam nadzieję że ktoś się odezwie Oby mnie zechcieli...Chatko, czy dostałaś mojego mejla?
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witaj
no nareszcie kolejna PM z mazowieckiego już myślałam że wszystkie już wyszły na mąż ![]() Cytat:
![]() Cytat:
doświadczenie masz, młoda jesteś i myślę, że wiele firm stoi dla Ciebie otworem, wychodzę z założenia, że gdy się już męczę w danej firmie niby jest dobrze ale do końca nie jest to czego szukałam to po prostu spinam pośladki uszy do góry i działam szukając tego co mnie na prawdę interesuję i w czym będę mogła się rozwijaćno a tu zdjęcie face to face
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-05-04 o 21:19 |
||
|
|
|
#1395 |
|
Raczkowanie
|
Jestem asystentką zespołu, zajmuję się zwykłą pracą biurową typu odbieranie telefonów, korespondencja. Ale właśnie robię magisterium z rachunkowości i już powoli muszę zacząć pracować w księgowości, bo do zdobycia uprawnień na samodzielną księgową wymagane są 3 lata praktyki w księgowości. Nie chcę tracić czasu, bo im szybciej zdobędę te uprawnienia tym szybciej zacznę zarabiać konkretny pieniądz.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie to zupelnie inna bajka! jestem typowa humanistka, kreatywna. Dusilabym sie w takiej papierkowej robocie, ale jak widze ile radosci liczenie sprawia mojemu TZ to cos niesamowitego :P
|
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
widzę że kolejna blondynka wśród nas
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
nena gdzie ten blond?
a reszta dziewczyn pokasowała już swoje buziulki??
26.11.2011 19.05.2012 ![]() Edytowane przez kindziulindzia Czas edycji: 2011-04-11 o 20:33 |
|
|
|
#1400 | |||
|
Rozeznanie
|
Melody piękne te Twoje foteczki
Super wyglądasz szczególnie na tym pierwszym, super sceneria ![]() Cytat:
Gratuluję załatwionych spraw ![]() Cytat:
A dzięki tej historii aż się zainteresuję tą "rodziną na swoim", bo TŻ mi już coś kiedyś mówił, żeby sprzedać Nasze mieszkanko i budować dom....bla bla bla... ![]() Nooooo Chatkaaaa!!!!! Ale wszystkie zaskoczyłaś wyglądem!!!! Ja wcale nie będę tutaj wyjątkiem!!!! Aczkolwiek nie wyobrażałam sobie Ciebie z ciemnymi włosami.....chyba jednak właśnie jasne mi były w głowie Nooo i bardzo fajnie zapowiada się Wasza stronka ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1401 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dokładnie to samo wczoraj TŻowi mówiłam!!!! Cytat:
Cytat:
kto pyta nie błądzi
|
||||
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
a dziewczyny pochwale się
w końcu ruszyłam tyłek zmobilizowałam się i złożyłam wniosek o paszport ;p fakt że na zdjęciach wychłam jak ciota bo włosy mam bardzo długie (bo moja koleżanka fryzjerka wyjechała pod warszawę i wróci dopiero na święta )i wyglądam na foto przez to jak pekińczyk u góry przyklapnięte a przy uszach push up ale co tam
|
#1403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1404 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!!!!! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powodzenia Ci życzę teraz w poszukiwaniach Ale księgowych szukają, nie ma z tym problemu, więc wierzę, że szybko Ci się uda znaleźć coś finteresującego ![]() Cytat:
A Ty, kindziulindzia, razem z TŻ wyglądacie na takich sympatycznych loozaqfff Nie mylę się? Poza tym też młodziutko wyglądasz Jak większość PMek tu....
|
||||
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak trza to twardą rękę mam i nie taka młoda we wrześniu 26 krzyżyk
|
|
#1407 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1408 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej ślicznotki!!! Ale przyszalałyście dziś z tymi postami. Przepraszam, że tak bezosobowo - ale szczerze - wszystkie wyglądacie cudnie i rzeczywiście dużo wśród nas blondynek.
Cytat:
![]() Cytat:
proszę bardzo, to wprawdzie stare zdjęcie, ale uprzedzam że je w niedługim czasie skasuję, bo okropnie wyszłam, jakbym cos mocno nie tak z twarzą miala Mój Tż nazywa to miną zołzy Edytowane przez nena1984 Czas edycji: 2011-04-12 o 10:55 |
||
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
nena a mi się podobasz w tych ciemnych włosach bardziej
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.

w kulki sobie lecą
)

Kupiłaś ją????
Tekst tygodnia
takie śliczne jesteście i inaczej Was sobie wyobrażałam i żeby nie być gorszą wrzucam swoje na razie z profilu ale zaraz wygrzebię face to face

Mam nadzieję że ktoś się odezwie

doświadczenie masz, młoda jesteś i myślę, że wiele firm stoi dla Ciebie otworem, wychodzę z założenia, że gdy się już męczę w danej firmie niby jest dobrze ale do końca nie jest to czego szukałam to po prostu spinam pośladki uszy do góry i działam
a reszta dziewczyn pokasowała już swoje buziulki??
)i wyglądam na foto przez to jak pekińczyk u góry przyklapnięte a przy uszach push up
18.08.2010 - zaręczyny