A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-11, 18:24   #1381
niut0
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
co do nory to ona tylko tak wygląda na tym zdjęciu tak samo jak charley którą chce zmierzyć jak kończy się gorset to jest tkaie jakby odcięcie nie przechodzi w dół tak gładko
i tak by pewnie odpadła po ew. przymierzeniu, ale dziwne, że na zdjęciach wygląda to jak całość, a na żywo już nie w kulki sobie lecą
np znalazłam teraz takie zdjęcie, oryginał wygląda jakby to była całość, a na zdjęcia na manekinie widać łączenie - nie chciałabym łączenia w takim miejscu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sottero11.jpg (52,0 KB, 49 załadowań)
Stary 2011-04-11, 18:25   #1382
niut0
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Piękne! Szczególnie 4 i 9 (pozwoliłam sobie zapisać )
prosze bardzo

edit: ups, post pod postem
Stary 2011-04-11, 18:26   #1383
D0tk4
Zadomowienie

A mi tymi wpisami o naukach przypomnialyscie ze powinnam zadzwonic do ksiedza. Ale to juz jutro. Bo wiem ze nauki zaczynaja sie w maju ale nie wiem kiedy. Mam nadzieje, ze po 11 bo w maju TZ leci do Polski i dopiero wtedy wroci;((
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:28   #1384
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
i tak by pewnie odpadła po ew. przymierzeniu, ale dziwne, że na zdjęciach wygląda to jak całość, a na żywo już nie w kulki sobie lecą
np znalazłam teraz takie zdjęcie, oryginał wygląda jakby to była całość, a na zdjęcia na manekinie widać łączenie - nie chciałabym łączenia w takim miejscu
To jest ta sama suknia ? Szok. W sumie też bym nie chciała łączenia w tym miejscu. Lepiej wygląda jak całość. Jednak nie w moim stylu. Nie przepadam za koronkami. Za to podoba mi się kokarda.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:30   #1385
NightButterflyVIP
Rozeznanie

O RRRRRANY!!!! Oszalałyście???? Tyle stron do nadrabiania, a nawet 1 dzień nie minął od mojego ostatniego posta.....

Dotk4 dzięki wielkie za przepis Zapowiada się naprawdę super. Powiedz mi tylko gdzie wyczaiłaś ten sos tao tao? W jakimś supermarkiecie, typu tesco czy lidl czy gdzieś indziej?

No i powodzenia na rozmowie

MagdziaS hehe cieszę się, że zaraziłam Cię jej sukniami Z tych, które załączyłaś- sama zapisałam już dawno sobie tę pierwszą

Noooo to kicia super się udało z tą suknią! Gratuluję i nic, tylko czekam na fotki z przymiarek!!!

Seagirl piękne dzięki za maila- wyglądasz w tej sukni po prostu przepięknie..... nie mogłam się oprzeć i pokazałam TŻowi Jak nigdy nie potrafi ocenić żadnej sukni, bo "się nie zna"-jak tłumaczy- tak teraz od razu stwierdził, że bardzo Mu się podoba i przy okazji się dowiedziałam, że lubi treny... Kupiłaś ją????

Sandrar witaj wśród PMek 2012 Ostrzegam, lepiej się przygotuj na Twój przyszły nałóg, uzależnienie............. .

Qrde, vesna, Twój avatar jest na maxa mylący!!!! Jesteś zupeeeełnie inna niż ta lasencja na zdjęciu Super się prezentujecie z TŻ I rzeczywiście, jak już pisała jedna z PMek (chyba Melody?) oczy Twojego TŻ baaaardzo przykuwają uwagę....

Cytat:
Napisane przez agatusia88 Pokaż wiadomość
A co myslicie o takich plecach sukienki ślubnej?
Noooo powiem, że pierwszy raz coś takiego widzę.... Urocze i zarazem kiczowate przez te falbanki.... Co do samego kształtu-serca-na pleckach nie mam raczej nic przeciwko

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Nie powiem, że się zakochałam w tej sukni, ale podoba mi się bardzo
Co o niej myślicie?
PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNA!!!!! Sama się na niej zatrzymałam przeglądając suknie z tej kolekcji

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja znalazłam sukienkę Maggie Sottero Grace Kelly. Jak dla mnie bomba.
Bardzo ładna, delikatna, dziewczęca. Choć mój TŻ (czyt. Ten, Który "się nie zna" ) stwierdził "eee nie, wygląda jak zasłona" No, ale nie zwracaj uwagi......

Cytat:
A ja 82 Jak to powiedziała ostatnio moja siostra - ty jesteś już taka młoda babcia
Nie no, bomba! Tekst tygodnia

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jak wszyscy to wszyscy, wrzucam siebie (bez TŻ a bo nie pytałam go o zdanie czy mogę go na forum wrzucać )
Nooooo to chociaż Ty jedna masz avatar odpowiadający rzeczywistości Nie no, joke.... Nie obraź się Masz po prostu ekstra ten avatar Super oczęta masz, Dziewczyno W ogóle ładna z Ciebie Kobietka

Uff...dobra, mam jeszcze 3 strony do nadrobienia.....
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:33   #1386
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
mi te falbanki się nie podobają

ja zwróciłam uwagę na takie "skromniejsze" jak np
(ta czwarta bez tego na szyi)
Załącznik 3888008 Załącznik 3888009 Załącznik 3888010 Załącznik 3888011

a z "obszerniejszych" dołów:
Załącznik 3888018 Załącznik 3888019 Załącznik 3888020 Załącznik 3888021 Załącznik 3888022
Ooo widzisz To tak jak mi Nie że mi się nie podobają, ale nie widze po prostu siebie w nich. te co pokazalaś też mi się podobają, bo nawet oglądałam.
Wspominałam już ze ja na razie choruje na tą:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pronovias2009_manuel_mota_costura_valdemar.jpg (43,2 KB, 32 załadowań)

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:34   #1387
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość

A wiec tak:
makaron powinien byc taki krecony
Co do reszty, to wyglada to tak:
Kurczaka (ok. 0.5 kg) kroimy w drobniutka kostke i przyprawiamy (co kto lubi, moze byc sol i pieprz,moga byc rozne przyprawy do kurczaka, bazylia itp). Na kostke kroimy tez jedna spora cebule i obie te rzeczy wrzucamy na patelnie i czekamy az sie zrobia
3 duze pomidory parzymy, zdejmujemy skorki i kroimy w kostke. Dodajemy na patelnie do zrobionego kurczaka i cebulki i dusimy prze ok. 5 min. Jak pomidory sie juz 'rozciamciaja' jak mowi moja chrzesnica (:P) dodajemy 250 gr serku mascarpone i mieszamy az sie roztopi. Wylaczamy gaz. Dodajemy 4 lyzki sosu slodko-kwasnego Tao Tao, sok z plasterka cytryny, sol, pieprz, lyzeczke bazylii. Mieszamy.
Na talerz najpierw dajemy makaron, a na to kurczaka z sosem.

Smaczego (jak dla mnie to jest mega, jedno ze smaczniejszych dan jakie ostatnio jadlam! )
na pewno skorzystam z przepisu jak się czyta to już jest apetycznie

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
To mamy podobny gust
Wygooglowałam. Obejrzałam. Świetne suknie! Już miałabym kilka faworytek, bo tylko tu są suknie wiązane na szyi Wszędzie takich szukam A prawie nigdzie nie ma.
Poza tym to właśnie takie kroje mi się podobają, z takimi prostymi dołami.
Moje faworytki poniżej.
jak najbardziej na tak! może ja zacznę szukać tej mojej wymarzonej a'la greckiej tudzież lejącej

wszystkie PM które wrzuciły zdjęcia - takie śliczne jesteście i inaczej Was sobie wyobrażałam i żeby nie być gorszą wrzucam swoje na razie z profilu ale zaraz wygrzebię face to face

melody to jest moja suknia !!!!
19.05.2012

Edytowane przez kindziulindzia
Czas edycji: 2011-05-04 o 20:19
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 18:35   #1388
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie i to mi przeszkadza w tej sukni co chcę zmierzyć no ale zobaczymy jak będę wyglądać...

jedynie właśnie ta belinda wygląda podobnie w katalogu i na kims
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:36   #1389
alufa
Zakorzenienie

__Paulinka__ Alicja jestem

fajnie, że się umówiliście
daj znać jak było czekam z niecierpliwością

witam kolejne PM
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:37   #1390
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
O RRRRRANY!!!! Oszalałyście???? Tyle stron do nadrabiania, a nawet 1 dzień nie minął od mojego ostatniego posta.....

Seagirl piękne dzięki za maila- wyglądasz w tej sukni po prostu przepięknie..... nie mogłam się oprzeć i pokazałam TŻowi Jak nigdy nie potrafi ocenić żadnej sukni, bo "się nie zna"-jak tłumaczy- tak teraz od razu stwierdził, że bardzo Mu się podoba i przy okazji się dowiedziałam, że lubi treny... Kupiłaś ją????

.....
Dziękuję, tak kupiłam Musiałam się szybko decydować bo to była ostatnia z przeceny
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:40   #1391
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Dotk4 dzięki wielkie za przepis Zapowiada się naprawdę super. Powiedz mi tylko gdzie wyczaiłaś ten sos tao tao? W jakimś supermarkiecie, typu tesco czy lidl czy gdzieś indziej?

No i powodzenia na rozmowie .
Dzieki
Jesli chodzi o sos tao tao, to ja go kupowałam w zwykłym sklepie osiedlowym, ale tez wiem, ze nie w każdym jest. Trzeba popytac. Ale nie jest to zaden jakis tam rarytas, wiec raz dwa znajdziesz Smacznego!

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Wspominałam już ze ja na razie choruje na tą:
Bardzo ladne, jednak ja na pewno zdecyduje sie na cos bardziej podkreslajacego figure

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
na pewno skorzystam z przepisu jak się czyta to już jest apetycznie

jak najbardziej na tak! może ja zacznę szukać tej mojej wymarzonej a'la greckiej tudzież lejącej

wszystkie PM które wrzuciły zdjęcia - takie śliczne jesteście i inaczej Was sobie wyobrażałam i żeby nie być gorszą wrzucam swoje na razie z profilu ale zaraz wygrzebię face to face
Skorzystaj, skorzystaj, a nie po zalujesz I czekamy na zdjecie calej buzi )

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 18:45   #1392
bahari
Raczkowanie

Dziewczyny, zaczynam szukać nowej pracy. Niestety jestem zmuszona powiedzieć adios dotychczasowemu pracodawcy, choć jest mi tam dobrze, ale nie mogę stać w miejscu, muszę iść dalej i rozwijać się. Długo z TŻ myśleliśmy nad tą sprawą, ale dzisiaj już ostatecznie podjęłam decyzję, i TŻ jest w 100% za. Właśnie wysyłam czwarte CV, jeszcze tylko jedno i koniec na dzisiaj. Jutro poszukam następnych ogłoszeń. Trzymajcie kciuki Mam nadzieję że ktoś się odezwie Oby mnie zechcieli...

Chatko, czy dostałaś mojego mejla?
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:51   #1393
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zaczynam szukać nowej pracy. Niestety jestem zmuszona powiedzieć adios dotychczasowemu pracodawcy, choć jest mi tam dobrze, ale nie mogę stać w miejscu, muszę iść dalej i rozwijać się. Długo z TŻ myśleliśmy nad tą sprawą, ale dzisiaj już ostatecznie podjęłam decyzję, i TŻ jest w 100% za. Właśnie wysyłam czwarte CV, jeszcze tylko jedno i koniec na dzisiaj. Jutro poszukam następnych ogłoszeń. Trzymajcie kciuki Mam nadzieję że ktoś się odezwie Oby mnie zechcieli...

Chatko, czy dostałaś mojego mejla?
A czym się zajmujesz? Jeśli można wiedzieć... No i jakiej pracki szukasz? W każdym razie życzę powodzenia
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 18:57   #1394
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewela11 Pokaż wiadomość
Województwo mazowieckie. 30 km od warszawy
Witaj
no nareszcie kolejna PM z mazowieckiego już myślałam że wszystkie już wyszły na mąż

Cytat:
Napisane przez malinkowo88 Pokaż wiadomość
Hej ja również jestem z maz. i 40 km od Warszawy tylko że z drugiej strony
Witam Nowe PM-ki
kurna i ja dopiero teraz się dowiaduję ja to chyba jestem sto lat za rabarbarem

Cytat:
bardzo dobra decyzja trzymam kciuki byś znalazła taką w której będziesz się rozwijać a przede wszystkim będziesz z niej czerpała satysfakcję doświadczenie masz, młoda jesteś i myślę, że wiele firm stoi dla Ciebie otworem, wychodzę z założenia, że gdy się już męczę w danej firmie niby jest dobrze ale do końca nie jest to czego szukałam to po prostu spinam pośladki uszy do góry i działam szukając tego co mnie na prawdę interesuję i w czym będę mogła się rozwijać

no a tu zdjęcie face to face
19.05.2012

Czas edycji: 2011-05-04 o 20:19
Stary 2011-04-11, 18:57   #1395
bahari
Raczkowanie

Cytat:
A czym się zajmujesz? Jeśli można wiedzieć... No i jakiej pracki szukasz? W każdym razie życzę powodzenia
Jestem asystentką zespołu, zajmuję się zwykłą pracą biurową typu odbieranie telefonów, korespondencja. Ale właśnie robię magisterium z rachunkowości i już powoli muszę zacząć pracować w księgowości, bo do zdobycia uprawnień na samodzielną księgową wymagane są 3 lata praktyki w księgowości. Nie chcę tracić czasu, bo im szybciej zdobędę te uprawnienia tym szybciej zacznę zarabiać konkretny pieniądz.
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:01   #1396
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Jestem asystentką zespołu, zajmuję się zwykłą pracą biurową typu odbieranie telefonów, korespondencja. Ale właśnie robię magisterium z rachunkowości i już powoli muszę zacząć pracować w księgowości, bo do zdobycia uprawnień na samodzielną księgową wymagane są 3 lata praktyki w księgowości. Nie chcę tracić czasu, bo im szybciej zdobędę te uprawnienia tym szybciej zacznę zarabiać konkretny pieniądz.
Masz rację. Nie ma co tracić czasu na zasiedzenie w jednym miejscu.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:03   #1397
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Juz TZ tez wlasnie konczy mgr z rachunkowosci Dla mnie to zupelnie inna bajka! jestem typowa humanistka, kreatywna. Dusilabym sie w takiej papierkowej robocie, ale jak widze ile radosci liczenie sprawia mojemu TZ to cos niesamowitego :P
Stary 2011-04-11, 19:06   #1398
(kicia)
Zakorzenienie

widzę że kolejna blondynka wśród nas

Stary 2011-04-11, 19:25   #1399
kindziulindzia
Zakorzenienie

nena gdzie ten blond? a reszta dziewczyn pokasowała już swoje buziulki??
19.05.2012

Czas edycji: 2011-04-11 o 19:33
Stary 2011-04-11, 19:31   #1400
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Melody piękne te Twoje foteczki Super wyglądasz szczególnie na tym pierwszym, super sceneria

Cytat:
Napisane przez ewela11 Pokaż wiadomość
Dzięki
Oboje rocznik 87 Jesteśmy ze sobą prawie 9 lat. Wiem,wiem. To będzie mały szok ale jestem bardzo szczęśliwa,że moja pierwsza miłość okazała się tym jedynym i ostatnim Zaręczyny były 8 marca ubiegłego roku, a ślub bierzemy 21.07.2012 w imieniny TŻ.
Do tej pory załatwiliśmy salę i zespół. A teraz zastanawiamy się nad wyborem fotografa i kamerzysty. I jakoś czuję,że nie będzie łatwo
Hejka Bardzo szybkie tempo Gratuluję załatwionych spraw I STAŻU!!!!! Godny podziwu

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
W ogóle wczoraj mieliśmy taką zaskoczkę, przychodzą do nas Przyjaciele - para, która ma zaplanowane wesele na sierpień tego roku i mówią: a wiecie, mamy niusy - kupiliśmy mieszkanie i wzięliśmy cywilny. To są takie stare wkrętacze, więc się tylko śmiejemy, mówię, że może jeszcze w ciąży jesteście - a Oni nie no, naprawdę, Rodzina na swoim zmienia warunki i to była ostatnia opcja, żeby wziąć dobre mieszkanie - i się hajtnęli Tak po prostu z dnia na dzień załatwili, tylko świadkowie i Rodzice byli i nawet nie noszą obrączek, bo twierdzą, że prawdziwy ślub jest w sierpniu, a teraz to nawet nie czują się małżeństwem. Normalnie szok, bo się wcześniej tak zarzekali, że nie wzięliby cywilnego dla kredytu wcześniej, a tu się tak szybko zmienić poglądy potrafią
Ale ciesze się, bo fajne mieszkanko im się dostało, niedaleko od nas, więc bardzo fajnie
ŁOOOO!!!! SZOK!!! Ale Wam zaskoczenie sprezentowali A dzięki tej historii aż się zainteresuję tą "rodziną na swoim", bo TŻ mi już coś kiedyś mówił, żeby sprzedać Nasze mieszkanko i budować dom....bla bla bla...

Nooooo Chatkaaaa!!!!! Ale wszystkie zaskoczyłaś wyglądem!!!! Ja wcale nie będę tutaj wyjątkiem!!!! Aczkolwiek nie wyobrażałam sobie Ciebie z ciemnymi włosami.....chyba jednak właśnie jasne mi były w głowie Nooo i bardzo fajnie zapowiada się Wasza stronka

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Wróciłam z rozmowy i . W ogóle jak dla mnie to dziwna ona jakaś była. Najpierw dali nam test na 8 stron o nowościach wydawniczych (no to jeszcze rozumiem) a potem mieliśmy wczuwać się w sytuację. Problem w tym, że do rozwiązania problemu było 17 kandydatów i czas na rozwiązanie 10 min. Rozwiązanie problemu przedstawiała tylko jedna osoba. A rozmów indywidualnych nie było w ogóle. Jak dla mnie porażka.
Hmmm....dziwne......:conf used: Ciężko mi jest nawet sobie to wyobrazić...
Stary 2011-04-11, 19:31   #1401
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
A Ty kochana wcale nie jesteś lepsza ja tu się spodziewałam takiej zadziory, jak na Twoim avatarze, z ciemnymi włoskami i mocnym makijażem, a tu sweet blondzia o twarzy aniołka.... Oj się chyba nieźle nacinają na Ciebie Bo po twarzy spodziewasz się spokojnej, uległej, wesołej trzpiotki, a tu surprise
No dokłaaaaadnie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
mnie też ten regulamin rozwalił, myślałam czy nie zrobić tego na ładnym papierze i włożyć do koperty z zaproszeniem
No przecież czytasz mi w myślach, Dziewczyno!!!!!!!! Dokładnie to samo wczoraj TŻowi mówiłam!!!!

Cytat:
chyba jestem nienormalna
oglądam sukienki Maggie Sottero, nawet w połowie nie jestem i zapisałam 14 modeli

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
NightButterflyVip my bedziemy miec autko cabrio, mozesz zobaczyc sobie fotki na tej stronce http://e-nowa.nazwa.pl/index1.html# te najwieksze 6 cio osobowe kliknij sobie w rozszerzona galerie zdjec i tam je widac Mysle ze to dobry wybor, bedzie wygodnie i jak pogoda dopisze to bede mogla poprosic fotografa o fajne fotki "w trasie" Widze ze Pmki dodaja swoje fotki, tez bym chyba musiala dolaczyc?
Mhmmmm i ile Was to będzie kosztować??? Ja bym chyba za duży dystans miała do pokonania dla nich, skoro oni z czę100chowy aż...... Ale co tam, napisałam maila kto pyta nie błądzi
Stary 2011-04-11, 19:33   #1402
jagodzia133
Zakorzenienie

a dziewczyny pochwale się w końcu ruszyłam tyłek zmobilizowałam się i złożyłam wniosek o paszport ;p fakt że na zdjęciach wychłam jak ciota bo włosy mam bardzo długie (bo moja koleżanka fryzjerka wyjechała pod warszawę i wróci dopiero na święta )i wyglądam na foto przez to jak pekińczyk u góry przyklapnięte a przy uszach push up ale co tam
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:35   #1403
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a dziewczyny pochwale się w końcu ruszyłam tyłek zmobilizowałam się i złożyłam wniosek o paszport ;p fakt że na zdjęciach wychłam jak ciota bo włosy mam bardzo długie (bo moja koleżanka fryzjerka wyjechała pod warszawę i wróci dopiero na święta )i wyglądam na foto przez to jak pekińczyk u góry przyklapnięte a przy uszach push up ale co tam
planujesz gdzies wyjazd, ze sobie paszport wyrabiasz? Ja robilam rok temu i nawet sie zastanawialam, czy dobrze zrobilam, bo za rok i tak bede wszystkie dokumenty wymieniac :P ale stwierdzilam, ze moze wczesniej wyjedziemy gdzies, gdzie paszport bedzie potrzebny, wiec mam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 19:40   #1404
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Dziękuję, tak kupiłam Musiałam się szybko decydować bo to była ostatnia z przeceny
Z przeceny? To z ilu na ile była przeceniona? MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE!!!!!!! Żałować na pewno nie będziesz, bo wyglądasz zjawiskowo w niej po prostu....

Cytat:
Dzieki
Jesli chodzi o sos tao tao, to ja go kupowałam w zwykłym sklepie osiedlowym, ale tez wiem, ze nie w każdym jest. Trzeba popytac. Ale nie jest to zaden jakis tam rarytas, wiec raz dwa znajdziesz Smacznego!
No rarytas czy nie, mój TŻ już kiedyś chciał go kupić, bo go lubi, ale nie umiałam nigdzie go znaleźć.....

Cytat:
ŁOOOO Kochana, to poważna decyzja, kolejny wielki krok Powodzenia Ci życzę teraz w poszukiwaniach Ale księgowych szukają, nie ma z tym problemu, więc wierzę, że szybko Ci się uda znaleźć coś finteresującego

Cytat:
nena gdzie ten blond? a reszta dziewczyn pokasowała już swoje buziulki??
No właśnie nena?????

A Ty, kindziulindzia, razem z TŻ wyglądacie na takich sympatycznych loozaqfff Nie mylę się? Poza tym też młodziutko wyglądasz Jak większość PMek tu....
Stary 2011-04-11, 19:44   #1405
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
planujesz gdzies wyjazd, ze sobie paszport wyrabiasz? Ja robilam rok temu i nawet sie zastanawialam, czy dobrze zrobilam, bo za rok i tak bede wszystkie dokumenty wymieniac :P ale stwierdzilam, ze moze wczesniej wyjedziemy gdzies, gdzie paszport bedzie potrzebny, wiec mam
planuję Szwajcarię ale do pracy a nie rekreacyjnie... więc tam paszport jest potrzebny. No właśnie też o tym myślałam prawko nowe,dowód,paszport eh... a do tego prawko mam ważne do 30 kwietnia tego roku debile dali mi terminowe na nie całe trzy lata bo mam delikatną wadę wzroku w jednym oku 0.25 a w drugim 0.5 a mój tż ma 1.5 i chyba 1.75 a ma bezterminowe i nie wiem co robić czy wyrabiać teraz?? bo to bez sensu tak płacić znowu kasę tylko na rok
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 19:49   #1406
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie nena?????

A Ty, kindziulindzia, razem z TŻ wyglądacie na takich sympatycznych loozaqfff Nie mylę się? Poza tym też młodziutko wyglądasz Jak większość PMek tu....
nie mylisz się ale jak trza to twardą rękę mam i nie taka młoda we wrześniu 26 krzyżyk
19.05.2012
Stary 2011-04-11, 19:56   #1407
Nika0208
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sandrar Pokaż wiadomość
o jaaa... to bedziemy się razem stresować
A skąd jesteś, bo nie dałam rady wszystkiego od początku prześledzić
Woj. Lubelskie

Cytat:
mi te falbanki się nie podobają

ja zwróciłam uwagę na takie "skromniejsze" jak np
(ta czwarta bez tego na szyi)
Załącznik 3888008 Załącznik 3888009 Załącznik 3888010 Załącznik 3888011

a z "obszerniejszych" dołów:
Załącznik 3888018 Załącznik 3888019 Załącznik 3888020 Załącznik 3888021 Załącznik 3888022
będziemy podobnych sukienek szukać
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-11, 19:57   #1408
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
nie mylisz się ale jak trza to twardą rękę mam i nie taka młoda we wrześniu 26 krzyżyk
Eeee stara też nie 2 lata różnicy tylko między Nami A szczerze, to na 26 nie wyglądasz......może 21, 22?
Stary 2011-04-11, 20:00   #1409
nena1984
Zakorzenienie

Hej ślicznotki!!! Ale przyszalałyście dziś z tymi postami. Przepraszam, że tak bezosobowo - ale szczerze - wszystkie wyglądacie cudnie i rzeczywiście dużo wśród nas blondynek.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Witaj! Gratuluję tak długiego stażu. Wydaje mi się, że jedna z nas- Nena też ma podobny staż, a jeśli się mylę, to przepraszam bardzo. I zapewne jeszcze ktos był z długim stażem.
Dzięki i podziwiam za pamięć, tak to nasz związek skończył 9 lat

Cytat:
Hm, no podobno teraz w kwietniu zmieniają się warunki. Możliwe, że program działa do końca 2012, ale widać coś na tyle się zmienia w limitach, że już by się Im po kwietniu tak nie opłacało.
To prawda, zmniejszają się limity na metr kwadratowy mieszkania. W mniejszych miejscowościach nie ma to znaczenia, bo z reguły są one tańsze, ale już w Wawie...Co więcej nie będzie można skorzystać z tego kredytu na rynku wtórnym, czyli deweloperzy już zacierają ręce - a jak wiadomo ich mieszkania są droższe

Cytat:
nena gdzie ten blond?
proszę bardzo, to wprawdzie stare zdjęcie, ale uprzedzam że je w niedługim czasie skasuję, bo okropnie wyszłam, jakbym cos mocno nie tak z twarzą miala Mój Tż nazywa to miną zołzy

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-04-12 o 09:55
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-11, 20:06   #1410
(kicia)
Zakorzenienie

nena a mi się podobasz w tych ciemnych włosach bardziej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości