Powiększanie piersi cz.7 - Strona 474 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-09, 14:26   #14191
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mya
Zagladalam wczoraj Weszlam do tego klubu i teraz juz nie wiem jak tam wlezc spowrotem Poogladalam Klaudynkowe cycuszki Klaudus piekne sa A to dopiero poczatek drogi, co bedzie potem mmmmmmmmmmmmmmmhhhhhhhhhh hhhhhhhhhh

Odpoczywam, praze sie jak skwarka, ale cos sie stalo, bo mnie slonce nie chce sprazyc, wiec dzisiaj na olivke sie opalam..........no musze w koncu sie opalic, nie moge bladziara wrocic Nie wchodze czesto na neta, bo jezdzimy po plazach, zeby jak najwiecej zobaczyc. Powiem wam cos co mnie wpienia, bo z dziecmi jestem Te niemry wszystkie topless, albo na golasa na publicznych plazach siedza i moj starszy syn sie peszy Mi to nie przeszkadza, bo poogladam sobie cycki (chiciaz nie ma na co patrzec), ale qrcze z dziecmi jestem, a oni nie przyzwyczajeni do golych bab na publicznych plazach Bezwstydnice, maja szczescie, ze z dziecmi przyjechalam, bo jak bym staniora sciagnela, to zaraz by sie wszystkie ubraly:ha haha:
Pozdrowionka wam wysylam i buziaki gorace
ściągnij stanik , ściągnij a dzieci zostaw na innej plaży z Tż. Powiem szczerze że faktycznie jak się jest z dziećmi to może być jakis problem. I prawdą jest że na dodatek duża część tych nimf do nimf się raczej nie zalicza i żadna przyjemność patrzeć na nie
Ja już sobie wyobrażam jak Ty się opalisz hihi i jak odpoczniesz
A swój klub masz u siebie na profilu- tamtędy możesz wejść

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 14:52   #14192
gwendolinka
Zadomowienie

Opalaj sie opalaj.... u mnie za oknem deszcz i szaro...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 14:54   #14193
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Opalaj sie opalaj.... u mnie za oknem deszcz i szaro...
U mnie to samo - chyba zostane dziś w domku
O "bananowy lekarz" w telewizji ale tytuł

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-06-09, 15:05   #14194
gwendolinka
Zadomowienie

? Ciekawe-Bananowy....

Ja musiałam porobić porządki w życiu osobistym Poodcinać się od wszystkiego.
Mi się wydaje że oddalaja mi sie cycki cora zbardziej. ? moze miesnie spychaja?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-09, 15:11   #14195
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Witam Was po długiej nieobecności, wróciłam i od 6 rano czytam forum od miejsca w którym go zostawiłam ale nie doczytałam do końca, doszłam do majowej afery i aż mnie ciarki przeszły i szybko kliknęłam na koniec, żeby sprawdzić czy jeszcze istniej ufffff.... istnieje! Boże jak ja się cieszę!!! Teraz jak ja mam termin i będę potrzebowała wsparcia... Ale istnieje wiec teraz poczytam od tyłu a termin zabiegu ustaliłam wczoraj i mam 21 czerwca - kurcze to za 12 dni

Dziewczyny mam pytanie o samochód, kiedy mniej więcej po zabiegu można samodzielnie prowadzić? Moja jazda jest związane z pracą jaką wykonuję i zastanawiam się czy organizować sobie jakiegoś kierowcę w drugim tygodniu po zabiegu czy dam rade sama?
Nawet trudno Ci coś doradzić- bo teraz należałoby chyba pisać żebyś skontaktowała się ze swoim lekarzem A tak poważnie - jeśli możesz sobie zorganizować kirowcę to będzie to najlepsze rozwiązanie I nie chodzi tu nawet o rozważanie czy się da prowadzić czy nie- no bo jak trzeba to się da. Ale moim zdaniem nie warto ryzykować- czasem za kierownicą trzeba szybko zareagować, często są sytuacje że chwila może zaważyć o wypadku i zdrowiu nie tylko naszym a i innych A Twoja sprawność nie będzie normalna przez najbliższy miesiąc

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
? Ciekawe-Bananowy....

Ja musiałam porobić porządki w życiu osobistym Poodcinać się od wszystkiego.
Mi się wydaje że oddalaja mi sie cycki cora zbardziej. ? moze miesnie spychaja?
no "bananowy doktor" dokładnie, na jedynce . Jeszcze nie wiem skąd ten tytuł- ale to serial chyba więc może się wyjaśni
A jakie porządki Ty robisz - ile osób wykasowałaś z telefonu?
A co z basenikiem? ja mam nadal w planach

Stary 2012-06-09, 15:48   #14196
patrycjaw1989
Raczkowanie

Andzikuś proszę sprawdz sobie http://www.polytechhealth.com/wp-con...l_2010-121.pdf extra high profil 20737-330 to moje Ise też już przyjełam jednak ona ma 380 więc wydaje mi się że to sporo więcej, ale piersi ma piękne tylko profil chyba średni, tak mi się przynajmniej wydaje, zaraz i do twoich zajrze :P
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 15:58   #14197
gwendolinka
Zadomowienie

u mnie też "w planach"...
Nie , nie kasuje z tele... z głowy kasuje Wystarczy.

- 18.04.2011 Dr ES

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 16:20   #14198
kasikkk87
Zadomowienie

klaudek mialam pytac w jakim bluzkach smigasz rozpinanych?/czy dajesz rade przez glowe??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 17:22   #14199
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Andzikuś proszę sprawdz sobie http://www.polytechhealth.com/wp-con...l_2010-121.pdf extra high profil 20737-330 to moje Ise też już przyjełam jednak ona ma 380 więc wydaje mi się że to sporo więcej, ale piersi ma piękne tylko profil chyba średni, tak mi się przynajmniej wydaje, zaraz i do twoich zajrze :P
Ise ma wysoki profil (120), ja mam sredni (108), stad ta roznica w objetosci miedzy nami Obie mamy te sama szerokosc implancikow: 115 i projekcje: 57. Ty masz szerokosc i wysokosc takie same, 11o mm a profil 57 mm, wiec calkiem niedaleczko Roznica musi wiec byc gdzies w ksztalcie, mysle, ze moze w gornym wypelnieniu? Mya zapytaj, ona tu wszechwiedzaca jest

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-09 o 17:23
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 23:43   #14200
belseno
Zadomowienie

ufff... doczytałam prawie wszystko do końca Ja o zabiegu myślałam od baaardzo dawna i myślałam o tym i myślałam, ale zaliczkę wpłaciłam dopiero w tym tyg. termin wstępny dostałam bardzo odległy i pomyślałam, nie no to niemożliwe! Aż tyle mam czekać? Więc zapytałam jaka jest szansa na szybszy termin i okazało się, że w moim przypadku bardzo duża no i dostałam na 21 czerwca wszystko super tylko, że to za 11 dni i ogarnęła mnie panika i jeszcze w międzyczasie muszę podjechać i zmienić wielkość implantu bo 200 i 250 jakie wstępnie dostałam to troszkę mało a już wiem, że mogę więcej . MyaDiva dziękuję za odpowiedź - to bardzo istotne dla mnie. Cholera, ale aż miesiąc mogą być problemy z kierowaniem!... nie wiem czy na tyle uda mi się zorganizować kierowce? Jak się zaczyna dziać to na całej linii i wszystko naraz operacja, termin od ręki a ja przyjęłam właśnie 2 nowe fajne zlecenia w mojej 1-osobowej firmie, hihiii i zamiast nadganiać robotę to siedzę na forum i czytam

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-09 o 23:46
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 00:08   #14201
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
ufff... doczytałam prawie wszystko do końca Ja o zabiegu myślałam od baaardzo dawna i myślałam o tym i myślałam, ale zaliczkę wpłaciłam dopiero w tym tyg. termin wstępny dostałam bardzo odległy i pomyślałam, nie no to niemożliwe! Aż tyle mam czekać? Więc zapytałam jaka jest szansa na szybszy termin i okazało się, że w moim przypadku bardzo duża no i dostałam na 21 czerwca wszystko super tylko, że to za 11 dni i ogarnęła mnie panika i jeszcze w międzyczasie muszę podjechać i zmienić wielkość implantu bo 200 i 250 jakie wstępnie dostałam to troszkę mało a już wiem, że mogę więcej . MyaDiva dziękuję za odpowiedź - to bardzo istotne dla mnie. Cholera, ale aż miesiąc mogą być problemy z kierowaniem!... nie wiem czy na tyle uda mi się zorganizować kierowce? Jak się zaczyna dziać to na całej linii i wszystko naraz operacja, termin od ręki a ja przyjęłam właśnie 2 nowe fajne zlecenia w mojej 1-osobowej firmie, hihiii i zamiast nadganiać robotę to siedzę na forum i czytam

Robota nie zając Dobrze że jest- no ale bez przesady , na forum też trzeba posiedzieć
Supre że może być troszkę więcej - to świetne wieści. I oczywiście super że to już za 11 dni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 00:36   #14202
belseno
Zadomowienie

Mya ja jestem w lekkim szoku, wszystko tak szybko zaczęło się dziać na konsultacje czeka się miesiąc ja w następnym tygodniu dostałam termin, na zabieg pół roku się czeka, ja 2 tyg. - no takie tempo, a ja nie zdecydowałam jeszcze ostatecznie co z rozmiarem . Zrobię przymiarkę z kółeczkami wyciętymi, tak jak kiedyś radziłaś, dam znać i jak coś to poproszę o opinię ... ja zwariuję...od wczoraj spać z emocji nie mogę a w brzuchu rój motyli mam, ale nie tych od zakochania

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-10 o 00:38
Stary 2012-06-10, 01:08   #14203
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya ja jestem w lekkim szoku, wszystko tak szybko zaczęło się dziać na konsultacje czeka się miesiąc ja w następnym tygodniu dostałam termin, na zabieg pół roku się czeka, ja 2 tyg. - no takie tempo, a ja nie zdecydowałam jeszcze ostatecznie co z rozmiarem . Zrobię przymiarkę z kółeczkami wyciętymi, tak jak kiedyś radziłaś, dam znać i jak coś to poproszę o opinię ... ja zwariuję...od wczoraj spać z emocji nie mogę a w brzuchu rój motyli mam, ale nie tych od zakochania
Zrób, zrób tą przymiarkę i nie wariuj będzie dobrze- spokojnie wszystko ogarniesz

Stary 2012-06-10, 09:06   #14204
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny wiem ze slonce moze spowodowac ujawnienie sie wirusa a solarium tez tak dziala??chcialam przed operacja isc z 2v razy bo poznierj wiadomo raczej sie nie po opalam i zastanawiam sie czy jakiej niespodzianki potem nie bedzie
Stary 2012-06-10, 09:58   #14205
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Mya
Zagladalam wczoraj Weszlam do tego klubu i teraz juz nie wiem jak tam wlezc spowrotem Poogladalam Klaudynkowe cycuszki Klaudus piekne sa A to dopiero poczatek drogi, co bedzie potem
żabulko kochana jesteś,mam nadzieję że sie nie myśliszodpoczywaj tam sobie póki możesz..ja na majorce też już będę eksponować swoje dziewczynki,ale nie jak te niemkinie mam nic przeciwko opalaniu toples ale fakt,wkurzające jak jesteś z dziećmi!!!

KASIKKK chodzę tylko w piżamie rozpinanej...jakby mi ktos pomógł to włożyłabym bluzkę prze głowę,jakoś nieodrywając rąk,podniosę ręce od łokcia do góry i jakoś mi wcisną

ale dziś sama zdjęłam biustonosz,zmieniam właściwie sama od początku ,opatrunki,głowy nie umyję,ojj nie...ale zaczęłam się krzątać po domu,to kubeczki zaniosę do kuchni,talerze,zrobiłam dziś sobie i małej śniadanie,bo tatuś porządził wczoraj...i właśnie wczoraj się z nim pokłóciłam..mało ważne...ale podczas dość ostrej wymiany zdań myślałam że mi piersi pękną,jak się w ogóle ekscytuję to mi twardnieją one...i dziś widzę że prawa opuchlizna się powiększyła troszkę,choleraMAYU czy to normalne??jak posiedzę i odpocznę i pomasuję jak mówiłam opuchliznę w stronę pach,to się rozluźniają,normalnie jak piersi pełne pokarmu

I CZY TO NORMA ŻE RAZ SĄ TWARE A RAZ BARDZIEJ MIĘKKIE???wiadomo ze one w ogóle są jeszcze twarde ale pan dr pokazał mi jaka twardość ma być normalnie,,teraz mam schiza że za twarde są,.ech...byle do środy..niech mnie poogląda

BALSENO superr wiadomość..i nie stresuj się,chociaż się nie daja to gdzieś w głowie nie dopuszczałam myśli że to się stanie że znów mi się przesunąć może i tak naprawdę dopiero miałam stresa jak jechałam autem do Wrocławia!!!

GWEN Jak się oddalają???może Ci się wydaje cio???i porządki w życiu???ja też już planuję wiesz....trzeba oczyścić czasem atomsferę,i poukładać sobie w głowie pewne rzeczy!!!!

i czy to pewne że piersi urosną trochę dziewczyny???że dojdzie mi cm?wybiją się jak zawsze piszecie???
JOASI widziała moje piersi i pierwsze co powiedziała,że ..ty wiesz że one jeszcze urosną???nie obawiam się tego bo przecież barrdzo nie mogą..a teraz jest idealny rozmiar,pomijając opuchliznę,szczególnie na górze piersiale jak będzie odrobinę większy to się nie obrażęale może za wcześnie na takie wnioski...na tą chwilę..wydaje mi się że mój rozmiar 330 był strzałem w dziesiątkę,zobaczymy co powiem za miesiąc

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-10 o 10:03
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:59   #14206
gwendolinka
Zadomowienie

Ja miałam od solarium nie raz oprychę. Ale nie przejmuj się, ja mam oprychę, od zimna, stresu, słońca, solarium, złej diety, pogody, zmęczenia, oslabienia, dotykania brudnymi rękami, malowanią się nieswoją szminką....
Nie no generalnie nie doradzę. Solarium bym sobie podarowała. Wysusza strasznie, lepiej smaruj się kremem po dekolcie dla ciężarnych anty-rozstępy a nie wysuszaj skóry na solce.
W sumie mi jest łatwo mówić bo jestem biała jak mąka.

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Klaudeczka, z tą twardością to tak jest, że raz mniej raz bardziej... szczególnie jak sie nachodzisz albo coś takiego... Czy się oddalają? Nie wiem zawsze mam tego samego schiza
Na pewno urosna, wybiją się ale opuchlizna zejdzie i ostatecznym efekcie beda ładne miekkie i duze ) Czekaj kurde , nie ma tak od razu. U mnie to już w ogole trzeba bylo czekac z 9 miesiecy żeby mi od mostka wylazło Bo tak to było plaskato cały czas

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-10, 11:18   #14207
jooasi
Wtajemniczenie

belseno super wieści nam tu przyniosłaś nie mogę doczekac się efektów tego co dla innych nie do zrobienia było nie stresuj się choć motyle w brzuchu zawsze są pozytywne, napewno będziesz zadowolona z decyzji

kasikk solarke sobie daruj, doktory nie lubią opalonej wysuszonej skóry, lepiej teraz się smaruj na maksa i nawilżaj te dwa razy niewiele da a jeszcze kłopotu narobi jak oprycha wywali.

klaudek pewnie że twardnienie tych cycków jest normalne, jak sie zmęczysz, napniesz, zestresujesz albo czasem nawet jak wyluzowana siedzisz a czujesz jak na klacie się napina wszystko. co do wybijania, u nas nie ma aż takich niespodzianek jak u płaskich dziewczyn bo skóra jest już wcześniej rozciągnięta tylko mięsień musi popuścić ale mi po dwóch mc przybyło z 2 cm, zresztą na zdjęciach widać jakie były plaskate a potem sie okrąglusie zrobiły. opuchlizna sprawia że one są takie jakby rozlane pod skórą bez wyraźnych konturów a potem dostają projekcji i odbijają od klatki dla mnie masz rozmiar dobrany ekstra do bioder, wzrostu i figury, tak jak lubie
Stary 2012-06-10, 11:30   #14208
MILENKA2012
Raczkowanie

[QUOTE=jooasi;34587893]Milenko cieszę się że wróciłaś, dla mnie jesteś z Ilove w komplecie i musicie być obie

Joasi Ilove dziekuję Wam kochane bardzo
wróciłam i będę zaglądać częściej gdyż za tydzień, dwa będę próbowała ustalić nowy termin operacji -mam nadzieję że uda się na połowę lipca
ostatnie tygodnie żyłam innymi sprawami niż forumowe gdyż jak może pamiętacie wyskoczył mi niespodziewanie inny zabieg chirurgiczny ze względów zdrowotnych ale jestem już na szczęście kilka dni po i dochodzę już do siebie
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 11:33   #14209
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=jooasi;34611941]belseno super wieści nam tu przyniosłaś nie mogę doczekac się efektów tego co dla innych nie do zrobienia było nie stresuj się choć motyle w brzuchu zawsze są pozytywne, napewno będziesz zadowolona z decyzji

kasikk solarke sobie daruj, doktory nie lubią opalonej wysuszonej skóry, lepiej teraz się smaruj na maksa i nawilżaj te dwa razy niewiele da a jeszcze kłopotu narobi jak oprycha wywali.

tylko czym ja mam sie smarowac skoro prawie wszystko wywoluje mi jakies krostki na dekolciemasz racje joasi daruje sobie solarium i tak bardzoooo dawno nie bylam to jeszcze sie poparze i bedzie dodatkowy klopot

zaczynam od dzis brac rutinoscorbin nie zaszkodzi co mimo ze operacja pod koniec lipca wiem ze nasza dr zaleca 3 tyg przedale wezme zeby sie troszke ochronic heehee

sa jakies specjalne zalecenia przed operacja???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 11:37   #14210
jooasi
Wtajemniczenie

Milenko jesteś już po woreczku?? to dobrze jak to zniosłaś? zdrówka dużo Ci zycze no i teraz czekamy na terminek i bedziemy odliczać a powiedz ile musisz odczekać z cycuniami ?

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

ależ czytam niedokładnie. polowe lipca planujesz, to już niedługo, super
Stary 2012-06-10, 11:49   #14211
MILENKA2012
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Milenko jesteś już po woreczku?? to dobrze jak to zniosłaś? zdrówka dużo Ci zycze no i teraz czekamy na terminek i bedziemy odliczać a powiedz ile musisz odczekać z cycuniami ?

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

ależ czytam niedokładnie. polowe lipca planujesz, to już niedługo, super
Joasi dziękuję
wszystko zniosłam dobrze włącznie z narkozą której bałam się najbardziej trochę jeszcze boli, szczególnie wstawanie z łóżka...
jeszcze przede mną zdjęcie szwów muszę odczekać kilka tygodni aż wszystko się dobrze wygoi - głównie tam w środku jeszcze nie rozmawiałam z lekarzem jaki jest wskazany odstęp między jednym a drugim zabiegiem ale myślę że to zależy też od mojego samopoczucia

na razie mam super: leżę w domciu przed TV i oglądam Euro 2012

Edytowane przez MILENKA2012
Czas edycji: 2012-06-10 o 11:53
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 12:02   #14212
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
belseno super wieści nam tu przyniosłaś nie mogę doczekac się efektów tego co dla innych nie do zrobienia było nie stresuj się choć motyle w brzuchu zawsze są pozytywne, napewno będziesz zadowolona z decyzji

klaudek pewnie że twardnienie tych cycków jest normalne, jak sie zmęczysz, napniesz, zestresujesz albo czasem nawet jak wyluzowana siedzisz a czujesz jak na klacie się napina wszystko. co do wybijania, u nas nie ma aż takich niespodzianek jak u płaskich dziewczyn bo skóra jest już wcześniej rozciągnięta tylko mięsień musi popuścić ale mi po dwóch mc przybyło z 2 cm, zresztą na zdjęciach widać jakie były plaskate a potem sie okrąglusie zrobiły. opuchlizna sprawia że one są takie jakby rozlane pod skórą bez wyraźnych konturów a potem dostają projekcji i odbijają od klatki dla mnie masz rozmiar dobrany ekstra do bioder, wzrostu i figury, tak jak lubie
ech..jak dobrze że jest to forum i WYdziś strasznie mi twardnieją,masuję sobie i ustępuje..ja jak nawet zaczynam rozmawiać podekscytowana to mi twardniejąi też myślę że rozmiarek dla mnie będzie git..ale na 100%więcej będzie w biuście niż w biodrach..ja mam dupsko ale w biodrach to z 86-87max..a w biuściku może ostatecznie będzie 90
i tak jak pisałam u Ciebie w albumiku różnica jest kolosalna teraz a z tym co było po zabiegu zaraz!!!

GWEN wiem wiem..teraz cierpliwie czekamy.....
NAJWAŻNIEJSZE ze już czuję się o NIEBOOOOOOO LEPIEJ..czyli mogę powiedzieć że po 5 dniu mogę już żyć!!!i w miarę spać

joasi mam koleżankę,fajna strasznie,piekna, kobieta z resztąale cycusiów braki planuje na grudzień operację,i mówi że u naszego dr ...tyle że ona w moim wieku(rok młodsza)i nie rodziła jeszcze..kiedyś tam planuje dzieci..ciekawe co jej dr powie....
Stary 2012-06-10, 12:36   #14213
Olivkaa200
Zakorzenienie

Niepytajozdanie 19.06 - 10
balseno 21.06 - 12
ania 31 27.06 - 18
Olivkaa200 12.07 - 33
patrycjaw1989 02.08 - 48
Lenkii 06.09 - 94

Cześć dziewczynki

balseno dodałam Cie do odliczanki

Gwen mam ja nadzieje ze moje cycki drugie po Klaudeczki z tych wyczekiwanych a teraz juz 1 za 33 dni i moje bedano chyba ze uciekne ale jak wszysko pojdzie dobrze to pipijawe na forum zrobimy

Ogólnie dziewczyny u mnie dupa zero chceci do nauki a obrona juz w piatek! stresa mam strasznego a co to bedzie przed operacja oojjj

Teraz obawiam sie ROZSTEPÓW moje ciało podatne niestety na rozstepy

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 14:17   #14214
MyaDiva
Zakorzenienie

Olivko - to smaruj się ile wlezie np. kremami dla przyszłych mam. Rozstępy zdarzają się tak rzadko że ni emasz powodu się ich obawiać. Masz mocną tkankę pod skórą, wszystko będzie puszczać powoli i rozmiarek też nie będzie jakiś wielgaśny więc nie powinno być takich niespodzianek

Klauduś- te napięcia są normalne, niczym się nie martw Nagła twardość, różna twardość też nie jest niczym niepokojącym. Dziś już śniadanko zrobiłaś- no widzisz, a dwa dni temu było jeszcze ciężko.
Tylko jutro w pracy bez szaleństw- żebyś nie przeliczyła swoich możliwości.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość

tylko czym ja mam sie smarowac skoro prawie wszystko wywoluje mi jakies krostki na dekolciemasz racje joasi daruje sobie solarium i tak bardzoooo dawno nie bylam to jeszcze sie poparze i bedzie dodatkowy klopot

zaczynam od dzis brac rutinoscorbin nie zaszkodzi co mimo ze operacja pod koniec lipca wiem ze nasza dr zaleca 3 tyg przedale wezme zeby sie troszke ochronic heehee

sa jakies specjalne zalecenia przed operacja???
Spróbuj sudokremu i caciplastu LaRoche. Taki duet nawilży, uelastyczni i zabezpieczy skórę przed zakażeniami wzmacniając płaszcz lipidowy i odkażając . Jeśli masz tendencje do krostek na dekoldzie- to niestety w pierwszym okresie po operacji może to być Twoją bolączką. Tym bardziej zaopatrz się już teraz w jakieś kremiki - i już teraz je przetestuj
Solarium

Stary 2012-06-10, 14:29   #14215
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
co do wybijania, u nas nie ma aż takich niespodzianek jak u płaskich dziewczyn bo skóra jest już wcześniej rozciągnięta tylko mięsień musi popuścić ale mi po dwóch mc przybyło z 2 cm, zresztą na zdjęciach widać jakie były plaskate a potem sie okrąglusie zrobiły. opuchlizna sprawia że one są takie jakby rozlane pod skórą bez wyraźnych konturów a potem dostają projekcji i odbijają od klatki
Jooasi, a ja tak glowkuje troszke nad tym wybijaniem sie cycuszkow z czasem i zastanawiam sie, czy jednak rodzaj implantow nie ma wplywu na to, na ile cycuszki wybija sie jak sie miesnie rozluznia.
I tak, na zdrowy rozum wychodzi mi, ze okraglaczki powinny bardziej sie wybijac jak anatomki. Okragle implanciki maja wiecej objetosci w swojej gornej czesci jak anatomki, a wlasnie ta gorna czesc jest najbardziej pokryta, i w poczatkowym okresie ucisnieta, napietym miesniem. Jak miesien puszcza, czesc implantu ucisnieta przez miesien moze sie wreszcie nieco rozprezyc i wyjsc do przodu. W anatomkach ten ucisk jest chyba mniejszy bo i objetosc pod miesniem, w porownaniu z tym, co na dole tez jest mniejsza. Wiec wychodzi na to, ze w przypadku anatomek to wyjscie do przodu bedzie nieco mniejsze. Wiesz jak to jest faktycznie? Powaznie pytam.

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
NAJWAŻNIEJSZE ze już czuję się o NIEBOOOOOOO LEPIEJ..czyli mogę powiedzieć że po 5 dniu mogę już żyć!!!i w miarę spać
No i prosze, zaczynaja sie dobre wiadomosci! A wiec, najgorsze doly juz za Toba!!!! Teraz czas na rozijanie sie radosci Mnie chwilami, po prostu, roznosilo!!! Zreszta i teraz jeszcze czesto tak mam

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-10 o 17:44
Stary 2012-06-10, 14:34   #14216
gwendolinka
Zadomowienie

Powiem wam że gdyby mój mistrzowski unik, to kierowca który stwierdzil ze jednak sie nie musi na czerwonym zatrzymać by pieknie we mnie wjechał na tzw "pełnej k..." na przejsciu dla pieszych/ściezce rowerowej kierowanej syginalizacja...Przejezdz ałam ładnie na zielonym, pierwsze trzy pasy stały, dojezdzam do końca a tam wyjezdza mi facet rozpedzony na mnie, zmieniłam szybko tor jazdy i pojechalam wzdłoz ulicy srodkowym pasem mało sie niewypieprzylam... Jutro zadzwonie do drogowki, czy maja tam monitoring. Gdybym miala troszkę mniej umiejetności to bym pewnie miala nogi rece połamane, przebito płuco a cycki zbierałabym z trawnika... Chciałabym bardzo zeby go ktoś skopał porządnie,

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-06-10, 15:16   #14217
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Gdybym miala troszkę mniej umiejetności to bym pewnie miala nogi rece połamane, przebito płuco a cycki zbierałabym z trawnika... Chciałabym bardzo zeby go ktoś skopał porządnie,
Kurrr..... czlowiek nie zna dnia ni godziny. Najgorzej, ze glupota ludzka wygrywa Gwen, znajdz go i dokop mu jesli sie tylko da!

Stary 2012-06-10, 17:09   #14218
belseno
Zadomowienie

Olivka200 - dzięki i to odrazu na druga pozycję mnie wcisnęłaś, ja to mam chody ))
Klaudeczk2010 - Ciebie obserwuję bacznie tzn. Twoje wpisy i czytam czy wszystko ok i jak postępy z ustępowaniem bólu, także proszę się nie denerwować i nie drażnić cycuszków bo najwyraźniej tego nie lubią a na facecie myślę, że niebawem znajdzie się okazja do słodkiej zemsty i to niejedna także chwilowo mu odpuść
gwendolinka - cholera! Ty taki pogodny aniołek jesteś, ludziom radość niesiesz a ktoś na czerwonym w Ciebie?! To straszne!

Dziewczynki zrobiłam sesję przymiarki, ponalewałam wodę w woreczki, wepchnęłam w biustonosz i zrobiłam fotki. Lekarz wstępnie mi zaproponował 200 i 250 ale jak to wlałam to jakiś taki niedosyt był, dolałam po 50 i stwierdziłam, że jest lepiej a jak dolałam kolejne 50 to mi szczena opadła i mimo, że to już znaczna różnica w rozmiarze i napewno przed znajomymi ukryć się nie uda to stwierdziłam, że mam to gdzieś to mi da radość i taki rozmiar bym chciała pytanie jak to przeliczyć na wkładki silikonowe? Fotki umieściłam w albumie.
jooasi wrzuciłam do albumu wyjściówka fotke z pomiarem bo pamiętam, że coś Wam nie pasowało w tych moich wymiarach, ale ja faktycznie tak mam, pod biustem 78, w biuście 86, rozstaw 17.

A i jeszcze jedno pytanie, ile dni po okresie najwcześniej można zrobić badania, żeby wyniki nie wyszły jakieś przekłamane? Chodzi mi o krew i mocz.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-10 o 17:23
Stary 2012-06-10, 17:43   #14219
Andzikus
Raczkowanie

Mam jeszcze jedno, tym razem staniczkowe pytanko do bardziej doswiadczonych Cycolinek, co myslicie o wyjmowaniu fiszbinek ze staniczkow? Czy jest to dopuszczalne? Ma jakis sens? Piszecie, ze z fiszbinkami za wczesnie to raczej nie, a pozniej to tez raczej na krotko, wiec pomyslalam, ze moze wystarczy wyjac te fiszbinki i bedzie po klopocie? Czy wyjecie fiszbinek bardzo zmienia sposob podtrzymania piersi przy bardzo dobrze i scisle dobranym obwodzie? Napiszcie co myslicie? Mnie braffiterka w jednym ze sklepow poddala ten pomysl i tak sie zastanawiam czy to jest sensowne czy tylko chec sprzedania towaru za wszelka cene?

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-10 o 17:45
Stary 2012-06-10, 18:02   #14220
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Olivko - to smaruj się ile wlezie np. kremami dla przyszłych mam. Rozstępy zdarzają się tak rzadko że ni emasz powodu się ich obawiać. Masz mocną tkankę pod skórą, wszystko będzie puszczać powoli i rozmiarek też nie będzie jakiś wielgaśny więc nie powinno być takich niespodzianek

Klauduś- te napięcia są normalne, niczym się nie martw Nagła twardość, różna twardość też nie jest niczym niepokojącym. Dziś już śniadanko zrobiłaś- no widzisz, a dwa dni temu było jeszcze ciężko.
Tylko jutro w pracy bez szaleństw- żebyś nie przeliczyła swoich możliwości.

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Spróbuj sudokremu i caciplastu LaRoche. Taki duet nawilży, uelastyczni i zabezpieczy skórę przed zakażeniami wzmacniając płaszcz lipidowy i odkażając . Jeśli masz tendencje do krostek na dekoldzie- to niestety w pierwszym okresie po operacji może to być Twoją bolączką. Tym bardziej zaopatrz się już teraz w jakieś kremiki - i już teraz je przetestuj
Solarium
sudocrem mam czasem uzywam na krostki a ten la roche mialam w planach kupic juz teraz moge sie nim smarowac czy lepiej po operacjijak mam to uzywac najpierw la roche potem sudocrem??na caly dekolt i pseudo piersi heheh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości