|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14191 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja już sobie wyobrażam jak Ty się opalisz ![]() ![]() A swój klub masz u siebie na profilu- tamtędy możesz wejść ![]()
![]() |
#14192 |
Zadomowienie
|
Opalaj sie opalaj.... u mnie za oknem deszcz i szaro...
#14193 |
Zakorzenienie
|
U mnie to samo
![]() O "bananowy lekarz" w telewizji ![]() ![]()
#14194 |
Zadomowienie
|
? Ciekawe-Bananowy....
Ja musiałam porobić porządki w życiu osobistym ![]() ![]() ![]() Mi się wydaje że oddalaja mi sie cycki cora zbardziej. ? moze miesnie spychaja?
#14195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A jakie porządki Ty robisz - ile osób wykasowałaś z telefonu? ![]() A co z basenikiem? ja mam nadal w planach ![]()
![]() |
#14196 |
Raczkowanie
|
Andzikuś proszę sprawdz sobie http://www.polytechhealth.com/wp-con...l_2010-121.pdf extra high profil 20737-330 to moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14197 |
Zadomowienie
|
u mnie też "w planach"...
Nie , nie kasuje z tele... z głowy kasuje ![]()
![]() |
#14198 |
Zadomowienie
|
klaudek mialam pytac w jakim bluzkach smigasz rozpinanych?/czy dajesz rade przez glowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-09 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14200 |
Zadomowienie
|
ufff... doczytałam prawie wszystko do końca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-09 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#14201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Supre że może być troszkę więcej - to świetne wieści. I oczywiście super że to już za 11 dni ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#14202 |
Zadomowienie
|
Mya ja jestem w lekkim szoku, wszystko tak szybko zaczęło się dziać
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-10 o 00:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#14203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14204 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wiem ze slonce moze spowodowac ujawnienie sie wirusa a solarium tez tak dziala??chcialam przed operacja isc z 2v razy bo poznierj wiadomo raczej sie nie po opalam i zastanawiam sie czy jakiej niespodzianki potem nie bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() KASIKKK chodzę tylko w piżamie rozpinanej...jakby mi ktos pomógł to włożyłabym bluzkę prze głowę,jakoś nieodrywając rąk,podniosę ręce od łokcia do góry i jakoś mi wcisną ![]() ale dziś sama zdjęłam biustonosz,zmieniam właściwie sama od początku ,opatrunki,głowy nie umyję,ojj nie...ale zaczęłam się krzątać po domu,to kubeczki zaniosę do kuchni,talerze,zrobiłam dziś sobie i małej śniadanie,bo tatuś porządził wczoraj...i właśnie wczoraj się z nim pokłóciłam..mało ważne...ale podczas dość ostrej wymiany zdań myślałam że mi piersi pękną,jak się w ogóle ekscytuję to mi twardnieją one...i dziś widzę że prawa opuchlizna się powiększyła troszkę,cholera ![]() I CZY TO NORMA ŻE RAZ SĄ TWARE A RAZ BARDZIEJ MIĘKKIE???wiadomo ze one w ogóle są jeszcze twarde ale pan dr pokazał mi jaka twardość ma być normalnie,,teraz mam schiza że za twarde są,.ech...byle do środy..niech mnie poogląda ![]() BALSENO superr wiadomość..i nie stresuj się,chociaż się nie da ![]() ![]() GWEN Jak się oddalają???może Ci się wydaje cio???i porządki w życiu???ja też już planuję wiesz....trzeba oczyścić czasem atomsferę,i poukładać sobie w głowie pewne rzeczy!!!! i czy to pewne że piersi urosną trochę dziewczyny???że dojdzie mi cm?wybiją się jak zawsze piszecie??? JOASI widziała moje piersi i pierwsze co powiedziała,że ..ty wiesz że one jeszcze urosną??? ![]() ![]() ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-10 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14206 |
Zadomowienie
|
Ja miałam od solarium nie raz oprychę. Ale nie przejmuj się, ja mam oprychę, od zimna, stresu, słońca, solarium, złej diety, pogody, zmęczenia, oslabienia, dotykania brudnymi rękami, malowanią się nieswoją szminką....
Nie no generalnie nie doradzę. Solarium bym sobie podarowała. Wysusza strasznie, lepiej smaruj się kremem po dekolcie dla ciężarnych anty-rozstępy a nie wysuszaj skóry na solce. W sumie mi jest łatwo mówić bo jestem biała jak mąka. ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Klaudeczka, z tą twardością to tak jest, że raz mniej raz bardziej... szczególnie jak sie nachodzisz albo coś takiego... Czy się oddalają? Nie wiem zawsze mam tego samego schiza ![]() Na pewno urosna, wybiją się ale opuchlizna zejdzie i ostatecznym efekcie beda ładne miekkie i duze ![]() ![]() ![]()
#14207 |
Wtajemniczenie
|
belseno super wieści nam tu przyniosłaś
![]() ![]() ![]() kasikk solarke sobie daruj, doktory nie lubią opalonej wysuszonej skóry, lepiej teraz się smaruj na maksa i nawilżaj ![]() klaudek pewnie że twardnienie tych cycków jest normalne, jak sie zmęczysz, napniesz, zestresujesz albo czasem nawet jak wyluzowana siedzisz a czujesz jak na klacie się napina wszystko. co do wybijania, u nas nie ma aż takich niespodzianek jak u płaskich dziewczyn bo skóra jest już wcześniej rozciągnięta tylko mięsień musi popuścić ale mi po dwóch mc przybyło z 2 cm, zresztą na zdjęciach widać jakie były plaskate a potem sie okrąglusie zrobiły. opuchlizna sprawia że one są takie jakby rozlane pod skórą bez wyraźnych konturów a potem dostają projekcji i odbijają od klatki ![]() ![]()
#14208 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=jooasi;34587893]Milenko cieszę się że wróciłaś, dla mnie jesteś z Ilove w komplecie i musicie być obie
![]() Joasi ![]() ![]() ![]() wróciłam i będę zaglądać częściej gdyż za tydzień, dwa będę próbowała ustalić nowy termin operacji -mam nadzieję że uda się na połowę lipca ![]() ostatnie tygodnie żyłam innymi sprawami niż forumowe gdyż jak może pamiętacie wyskoczył mi niespodziewanie inny zabieg chirurgiczny ze względów zdrowotnych ale jestem już na szczęście kilka dni po i dochodzę już do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14209 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=jooasi;34611941]belseno super wieści nam tu przyniosłaś
![]() ![]() ![]() kasikk solarke sobie daruj, doktory nie lubią opalonej wysuszonej skóry, lepiej teraz się smaruj na maksa i nawilżaj ![]() tylko czym ja mam sie smarowac skoro prawie wszystko wywoluje mi jakies krostki na dekolcie ![]() ![]() zaczynam od dzis brac rutinoscorbin nie zaszkodzi co mimo ze operacja pod koniec lipca wiem ze nasza dr zaleca 3 tyg przed ![]() ![]() sa jakies specjalne zalecenia przed operacja??? |
![]() ![]() |
![]() |
#14210 |
Wtajemniczenie
|
Milenko jesteś już po woreczku?? to dobrze
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- ależ czytam niedokładnie. polowe lipca planujesz, to już niedługo, super ![]()
#14211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wszystko zniosłam dobrze włącznie z narkozą której bałam się najbardziej ![]() jeszcze przede mną zdjęcie szwów ![]() ![]() ![]() na razie mam super: leżę w domciu przed TV ![]() ![]() Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-06-10 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14212 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i tak jak pisałam u Ciebie w albumiku różnica jest kolosalna teraz a z tym co było po zabiegu zaraz!!! ![]() GWEN wiem wiem..teraz cierpliwie czekamy..... ![]() NAJWAŻNIEJSZE ze już czuję się o NIEBOOOOOOO LEPIEJ..czyli mogę powiedzieć że po 5 dniu mogę już żyć!!! ![]() ![]() ![]() ![]() joasi mam koleżankę,fajna strasznie,piekna, kobieta z resztą ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14213 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć dziewczynki ![]() balseno dodałam Cie do odliczanki ![]() Gwen mam ja nadzieje ze moje cycki drugie po Klaudeczki z tych wyczekiwanych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie dziewczyny u mnie dupa ![]() ![]() ![]() Teraz obawiam sie ROZSTEPÓW ![]() ![]()
![]() |
#14214 | |
Zakorzenienie
|
Olivko - to smaruj się ile wlezie np. kremami dla przyszłych mam. Rozstępy zdarzają się tak rzadko że ni emasz powodu się ich obawiać. Masz mocną tkankę pod skórą, wszystko będzie puszczać powoli i rozmiarek też nie będzie jakiś wielgaśny więc nie powinno być takich niespodzianek
![]() Klauduś- te napięcia są normalne, niczym się nie martw ![]() ![]() Tylko jutro w pracy bez szaleństw- żebyś nie przeliczyła swoich możliwości. ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() Solarium ![]()
![]() |
#14215 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak, na zdrowy rozum wychodzi mi, ze okraglaczki powinny bardziej sie wybijac jak anatomki. Okragle implanciki maja wiecej objetosci w swojej gornej czesci jak anatomki, a wlasnie ta gorna czesc jest najbardziej pokryta, i w poczatkowym okresie ucisnieta, napietym miesniem. Jak miesien puszcza, czesc implantu ucisnieta przez miesien moze sie wreszcie nieco rozprezyc i wyjsc do przodu. W anatomkach ten ucisk jest chyba mniejszy bo i objetosc pod miesniem, w porownaniu z tym, co na dole tez jest mniejsza. Wiec wychodzi na to, ze w przypadku anatomek to wyjscie do przodu bedzie nieco mniejsze. Wiesz jak to jest faktycznie? Powaznie pytam. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-10 o 17:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14216 |
Zadomowienie
|
Powiem wam że gdyby mój mistrzowski unik, to kierowca który stwierdzil ze jednak sie nie musi na czerwonym zatrzymać by pieknie we mnie wjechał na tzw "pełnej k..." na przejsciu dla pieszych/ściezce rowerowej kierowanej syginalizacja...Przejezdz ałam ładnie na zielonym, pierwsze trzy pasy stały, dojezdzam do końca a tam wyjezdza mi facet rozpedzony na mnie, zmieniłam szybko tor jazdy i pojechalam wzdłoz ulicy srodkowym pasem mało sie niewypieprzylam... Jutro zadzwonie do drogowki, czy maja tam monitoring. Gdybym miala troszkę mniej umiejetności to bym pewnie miala nogi rece połamane, przebito płuco a cycki zbierałabym z trawnika... Chciałabym bardzo zeby go ktoś skopał porządnie,
#14217 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#14218 |
Zadomowienie
|
Olivka200 - dzięki i to odrazu na druga pozycję mnie wcisnęłaś, ja to mam chody
![]() Klaudeczk2010 - Ciebie obserwuję bacznie tzn. Twoje wpisy ![]() ![]() ![]() gwendolinka - cholera! Ty taki pogodny aniołek jesteś, ludziom radość niesiesz a ktoś na czerwonym w Ciebie?! To straszne! Dziewczynki zrobiłam sesję przymiarki, ponalewałam wodę w woreczki, wepchnęłam w biustonosz i zrobiłam fotki. Lekarz wstępnie mi zaproponował 200 i 250 ale jak to wlałam to jakiś taki niedosyt był, dolałam po 50 i stwierdziłam, że jest lepiej a jak dolałam kolejne 50 to mi szczena opadła i mimo, że to już znaczna różnica w rozmiarze i napewno przed znajomymi ukryć się nie uda to stwierdziłam, że mam to gdzieś to mi da radość i taki rozmiar bym chciała pytanie jak to przeliczyć na wkładki silikonowe? Fotki umieściłam w albumie. jooasi wrzuciłam do albumu wyjściówka fotke z pomiarem bo pamiętam, że coś Wam nie pasowało w tych moich wymiarach, ale ja faktycznie tak mam, pod biustem 78, w biuście 86, rozstaw 17. A i jeszcze jedno pytanie, ile dni po okresie najwcześniej można zrobić badania, żeby wyniki nie wyszły jakieś przekłamane? Chodzi mi o krew i mocz. Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-10 o 17:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#14219 |
Raczkowanie
|
Mam jeszcze jedno, tym razem staniczkowe pytanko do bardziej doswiadczonych Cycolinek, co myslicie o wyjmowaniu fiszbinek ze staniczkow? Czy jest to dopuszczalne? Ma jakis sens? Piszecie, ze z fiszbinkami za wczesnie to raczej nie, a pozniej to tez raczej na krotko, wiec pomyslalam, ze moze wystarczy wyjac te fiszbinki i bedzie po klopocie? Czy wyjecie fiszbinek bardzo zmienia sposob podtrzymania piersi przy bardzo dobrze i scisle dobranym obwodzie? Napiszcie co myslicie? Mnie braffiterka w jednym ze sklepow poddala ten pomysl i tak sie zastanawiam czy to jest sensowne czy tylko chec sprzedania towaru za wszelka cene?
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-10 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#14220 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:04.