Powiększanie piersi cz.7 - Strona 478 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-13, 22:35   #14311
belseno
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Z tym alkoholem to żartowałam On też rozrzedza krew, więc na pewno nie można. Pewnie tak samo jak kwasów omega-3, miłorzębu czy innych preparatów bez recepty, rozrzedzających krew... Ale herbatka z melisy chyba jest jak najbardziej ok
wiem, wiem że żartowałaś myślisz, że mnie nie kusi, żeby wypić drinka pójść spać i mieć z głowy hihiii... no cóż lekko nie jest, trzeba będzie to przejść na trzeźwo

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-13 o 22:37
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 05:20   #14312
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Kassikowi chyba chodzi o coś takiego jak teraz na reklamie w tv leci. takie żarcie w proszku do zalania wodą i do tego batony, całodzienne wyżywienie ma 1000kcal a nie jeden produkt. to ponoć działa ale tylko do czasu kiedy stosujesz, po powrocie na normalne jedzenie szybko wraca waga.
o to mi chodzi
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 06:41   #14313
ania 31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
o to mi chodzi
niewiem jaka to firma ale w uk tez takie cos jest i uwierzcie mi ze dziala i niejest tak ze przybierasz na wadze jak konczysz kuracje bo osobiscie jestem swiadkiem jak babka na tym schudla w dwa miechy bardzo duzo juz je normalnie i nie przybiera a w czym tkwi sukces otoz tutaj poleca sie to osobom a raczej obzarciuchom wiec jak przyzwyczaisz organizm ze potrzebujesz tysiaca kalorii dziennie to po skonczonej kuracji niebedziesz zarla 3000 bo organizm odmowi

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 07:03   #14314
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Hej dziewczynki
I ja się witam... rzadziej ostatnio, ale jeszcze pracuję (pójście na zwolnienie przekładam z miesiąca na miesiąc ), więc nie bardzo mam czas do Was zaglądać.
Foteczki systematycznie podziwiam... świetnie spisują się nasi doktorzy
Buziam Was wszystkie ogromnie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 07:08   #14315
ania 31
Raczkowanie

mnie sie ten pierwszy podoba bardzo

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 07:36   #14316
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
I ja się witam... rzadziej ostatnio, ale jeszcze pracuję (pójście na zwolnienie przekładam z miesiąca na miesiąc ), więc nie bardzo mam czas do Was zaglądać.
Foteczki systematycznie podziwiam... świetnie spisują się nasi doktorzy
Buziam Was wszystkie ogromnie
Dziendoberek wszystkim

Horo I dla naszej malej dziewczynki Jak ona sie czuje??? Rosnie zdrowo??? Juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie na swiat Pozdrowionka
Stary 2012-06-14, 07:50   #14317
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dziendoberek wszystkim

Horo I dla naszej malej dziewczynki Jak ona sie czuje??? Rosnie zdrowo??? Juz nie moge sie doczekac kiedy przyjdzie na swiat Pozdrowionka
hej Żabuś
malutka rośnie ... mam nadzieję ... bo ja robię się coraz potężniejsza
ja też bym już chciała, żeby było po wszystkim...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 08:01   #14318
Olivkaa200
Zakorzenienie

Niepytajozdanie 19.06 - 6
belseno 21.06 - 8
ania 31 27.06 - 14
Olivkaa200 12.07 - 29
patrycjaw1989 02.08 - 44
Lenkii 06.09 - 90

Cześć dziewczynki

Jutro juz mam obrone narazie stresa brak ale pod wieczór mnie pewnie dopadnie Trzymajcie za mnie kciuki jutro

Aaa i jutro mnie nie bedzie pewnie cały dzien, wiec niech któras z Was wklei odliczanke za mnie

Najgorsze jest to ze chyba bede chorajakies leki moge brac rutinoskorbin?da to cos zebym nie zachorowała??

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:13   #14319
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
niewiem jaka to firma ale w uk tez takie cos jest i uwierzcie mi ze dziala i niejest tak ze przybierasz na wadze jak konczysz kuracje bo osobiscie jestem swiadkiem jak babka na tym schudla w dwa miechy bardzo duzo juz je normalnie i nie przybiera a w czym tkwi sukces otoz tutaj poleca sie to osobom a raczej obzarciuchom wiec jak przyzwyczaisz organizm ze potrzebujesz tysiaca kalorii dziennie to po skonczonej kuracji niebedziesz zarla 3000 bo organizm odmowi
Niestety aniu nasze organizmy nie wiedza ile jest w czym kalorii to my musimy to kontrolować nie mamy tej cudownej właściwości przyzwyczajenia się do obniżonego zapotrzebowania na kalorie, zgadzam się, że można skurczyć sobie żołądek i przyzwyczaić się do jedzenia mniejszych porcji ale jeśli to będą porcje np. tortu to mimo, że będą małe to będą kaloryczne i będą tuczyć.
Sposób jedzenia, który raz doprowadził do nadwagi będzie do niej prowadził zawsze kiedy będziemy go uskuteczniać także cudów nie ma. Jak ja zrzucałam swoje kg na topie był Dukan sporo moich znajomych przeszło na tą dietę cud, efekty były niemalże natychmiastowe zrzucali po 20 kg tylko żaden naprawde zaden z nich nie utrzymał tego efektu.

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Olivkaa200 trzymam kciuki
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:28   #14320
patrycjaw1989
Raczkowanie

dziewczyny te które na dniach macie operacje, robiłyście to szczepienie przeciwko żółtaczce? ciekawa jestem bo wiem że któraś z was dowiedziała się niedawno że jej termin się zwolnił, ja sama nie wiem robić czy nie...a inne kobietki już po op. robiłyście? ja dalej się nie mogę zdecydować 330 czy 380 może któraś bardziej doświadczona z dziewczyn weszła by do albumiku i mi podpowiedziała, dodam że jestem wysoka 175 i mam raczej obfite biodra, więc i góra by się przydała rozbudowana
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 08:35   #14321
kamiluwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
dziewczyny te które na dniach macie operacje, robiłyście to szczepienie przeciwko żółtaczce? ciekawa jestem bo wiem że któraś z was dowiedziała się niedawno że jej termin się zwolnił, ja sama nie wiem robić czy nie...a inne kobietki już po op. robiłyście? ja dalej się nie mogę zdecydować 330 czy 380 może któraś bardziej doświadczona z dziewczyn weszła by do albumiku i mi podpowiedziała, dodam że jestem wysoka 175 i mam raczej obfite biodra, więc i góra by się przydała rozbudowana
Hejka. Ja nie robiłam, nawet doktor mi nic o tym nie wspominała. Bierz 380

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 08:42   #14322
patrycjaw1989
Raczkowanie

no właśnie a fota u Ciebie w avatarze to Ty? jak tak to wygląda to nieziemsko, wysłałam Ci zaproszenie, przyjmiesz? poogladałabym twoje bimbałki
Stary 2012-06-14, 08:42   #14323
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej dziewczyneczki

CIACHO dziękuję za TAK miłe słowa...a mój synuś właśnie w niedzielę wraca po 2 tyg z zielonej szkoły..jeszcze nigdy na tak długo się nie rozstaliśmyale jest zadowolony...jak go dopadnę w niedzielę to zjema tatuś jak tęsknki za nim...masakra

SIF powiem Ci że ja miałam do tej pory ze 2 razy takie myśli..że cholera mam tam coś w sobie i jakoś było mi dziwnie ale to się zapomina i ta radość z ich posiadania jest tak duża ze zapomina się że coś tam masz

OLIVKO BĘDĘ TRZYMAŁA KCIUKI...a obrona to raczej taka formalność...2 razy broniłam licencjat i mgr,więc wiem... i w sumie mega stres a niepotrzebny...trzymammmm MOCNO!!!!!!!!!!!!!! !

apropos diet..moja siostra była wczoraj u dietetyczki i pomierzyła ją ,poważyła,stwierdziła że w sumie ma 20kg nadwagiale w tym 7kg to tłuszcz a reszta woda..i to fakt w ogóle bo moja siostra nie jest jakaś grubaale musi trochę schudnąć wieć się za to zabrała od tej wlasnie strony...no i....dietetyczka oprócz racjonalnego odżywiania 5razy dziennie zdrowo to musi ,jak wszyscy z resztą,pić 2l wody dodatkowo i powiedziała że powinna dużo zrzucić,tzn woda powinna zejść,ja w to wierzę...bo właśnie moja sister nie je ani tłusto,ani dużo a nie może schudnać...zdam wam relację jak jej idzie...

a ja wczoraj byłam na ściagnięciu szwów...pan dr stwierdził że wszystko super...prawą mam jeszcze opuchniętą i mam masować ale jest gitblizny itd....i za tydzień mogę kupić sobie stanik już..a nawet powinnam..który lepiej trzyma....MA MI ZBLIŻAĆ PIERSI TROCHĘ I MISECZKA MA BYĆ TROSZKĘ ZA MAŁA,I TO MA BYĆ SPORTOWY STANIOR....już się boję jak taki znajdę!!!!!!!!!!:rolleyes :gdzie mam szukać sportowych???..sorki bo to pyt często pada,ale do tej pory jeszcze mało się tym interesowałam

JOASI a ty kiedy bez staniorka się odważysz???już spokojnie możesz,jak wiesz
a ja byłam wczoraj w STREFIE KIBICA we Wrocławiu(Joaś jednak skoczyliśmy na obiadek) i to był mój pierwszy spacer po 10dniach.ale już luzik,cycki mnie ciągnęły ale kondycyjnie spoko!!kurcze ale mi się udzielił nastrój kibiców...może przyjedziemy tam jeszcze na mecz jakiś ,,jak wyjdziemy z grupy!
Stary 2012-06-14, 09:14   #14324
kamiluwa
Raczkowanie

zapraszam - zaproszenie przyjęte zdjęcie moje
Stary 2012-06-14, 09:46   #14325
korinka
BAN stały

Olivka!!! trzymam kciuki za obronę! to w sumie tylko formalność, więc jeśli będziesz mówić to Cię nie obleją
Horo - wyobrażam sobie, pewnie już masz dość ciąży imię dla dzidziusia jest? buziaki i trzymaj się zdrowo!
Klasudeczka - jak czytam Twoje wpisy to tyle optymizmu i radości w nich jest! wyobrażam sobie jak bardzo szczesliwa jesteś w koncu masz wymarzone cycunie!
A ja sie zastanawiam czy nie pójść do miasta ogladać mecz jak nasi będą grali w sobotę - klimat musi być
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:20   #14326
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
hej Żabuś
malutka rośnie ... mam nadzieję ... bo ja robię się coraz potężniejsza
ja też bym już chciała, żeby było po wszystkim...
Pamietam ostatnie miesiące mojej ciąży , ledwo chodziłam . Miałam zaplanowaną cesarkę! tak bardzo chciałam mieć to już za sobą , ze zadzwoniłam do mojej Pani doktor i zapytałam czy nie możemy zrobic cesarki tydzień wcześniej Pani doktor fajna babka powiedziała krótko PUKNIJ SIE W GŁÓWKĘ KOBIETO . Tak już miałam dosyć . Życzę zdrowiutkiego bejbika i dużo dużo wytrwałości .

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hej dziewczyneczki

CIACHO dziękuję za TAK miłe słowa...a mój synuś właśnie w niedzielę wraca po 2 tyg z zielonej szkoły..jeszcze nigdy na tak długo się nie rozstaliśmyale jest zadowolony...jak go dopadnę w niedzielę to zjema tatuś jak tęsknki za nim...masakra

SIF powiem Ci że ja miałam do tej pory ze 2 razy takie myśli..że cholera mam tam coś w sobie i jakoś było mi dziwnie ale to się zapomina i ta radość z ich posiadania jest tak duża ze zapomina się że coś tam masz

OLIVKO BĘDĘ TRZYMAŁA KCIUKI...a obrona to raczej taka formalność...2 razy broniłam licencjat i mgr,więc wiem... i w sumie mega stres a niepotrzebny...trzymammmm MOCNO!!!!!!!!!!!!!! !

apropos diet..moja siostra była wczoraj u dietetyczki i pomierzyła ją ,poważyła,stwierdziła że w sumie ma 20kg nadwagiale w tym 7kg to tłuszcz a reszta woda..i to fakt w ogóle bo moja siostra nie jest jakaś grubaale musi trochę schudnąć wieć się za to zabrała od tej wlasnie strony...no i....dietetyczka oprócz racjonalnego odżywiania 5razy dziennie zdrowo to musi ,jak wszyscy z resztą,pić 2l wody dodatkowo i powiedziała że powinna dużo zrzucić,tzn woda powinna zejść,ja w to wierzę...bo właśnie moja sister nie je ani tłusto,ani dużo a nie może schudnać...zdam wam relację jak jej idzie...

a ja wczoraj byłam na ściagnięciu szwów...pan dr stwierdził że wszystko super...prawą mam jeszcze opuchniętą i mam masować ale jest gitblizny itd....i za tydzień mogę kupić sobie stanik już..a nawet powinnam..który lepiej trzyma....MA MI ZBLIŻAĆ PIERSI TROCHĘ I MISECZKA MA BYĆ TROSZKĘ ZA MAŁA,I TO MA BYĆ SPORTOWY STANIOR....już się boję jak taki znajdę!!!!!!!!!!:rolleyes :gdzie mam szukać sportowych???..sorki bo to pyt często pada,ale do tej pory jeszcze mało się tym interesowałam

JOASI a ty kiedy bez staniorka się odważysz???już spokojnie możesz,jak wiesz
a ja byłam wczoraj w STREFIE KIBICA we Wrocławiu(Joaś jednak skoczyliśmy na obiadek) i to był mój pierwszy spacer po 10dniach.ale już luzik,cycki mnie ciągnęły ale kondycyjnie spoko!!kurcze ale mi się udzielił nastrój kibiców...może przyjedziemy tam jeszcze na mecz jakiś ,,jak wyjdziemy z grupy!
Klaudeczko cieszę sie ze wszystko dobrze u Ciebie , oby tak dalej . Pisałam do Ciebie prywatną wiadomość , gniewasz sie ze nie odpisujesz ?
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:21   #14327
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
bolalo to chirurgiczne usuwanie???tez mnie to kiedys czeka

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

dziewczyny od dr Skwiercz w jakich dniach i godzinach pani dr odbiera telefonywiecie cos o jakims jej urlopie???
Pani dr odbiera telefony po 20 oprócz czwartku. A o urlopie nic nie wiem, ja idę do pani dr w przyszły tygodniu, więc napewno będzie. kasikkk a masz już ustalony termin?
Stary 2012-06-14, 10:36   #14328
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Oj, mam już dosyć dźwigania brzucha... jednak ciąża w wieku 40 znacznie się różni od ciąży w wieku 25 lat ...
I ja też cesarka... kolejna, bo już 4 ... tylko nie planuję wcześniej, bo musze dzieci odprawić do szkoły i przedszkola we wrześniu, a potem dopiero szpital

Stary 2012-06-14, 10:44   #14329
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Oj, mam już dosyć dźwigania brzucha... jednak ciąża w wieku 40 znacznie się różni od ciąży w wieku 25 lat ...
I ja też cesarka... kolejna, bo już 4 ... tylko nie planuję wcześniej, bo musze dzieci odprawić do szkoły i przedszkola we wrześniu, a potem dopiero szpital
4 dzieci to już medal powinnaś dostać w tych czasach to mega wyczyn. Ale dzieci dają tyle szczescia i radości , ze jak jest kasa i zdrowie pozwala to tylko płodzić
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 10:53   #14330
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Jutro juz mam obrone narazie stresa brak ale pod wieczór mnie pewnie dopadnie Trzymajcie za mnie kciuki jutro

Aaa i jutro mnie nie bedzie pewnie cały dzien, wiec niech któras z Was wklei odliczanke za mnie

Najgorsze jest to ze chyba bede chorajakies leki moge brac rutinoskorbin?da to cos zebym nie zachorowała??
trzymam kciuki Powodzenia na obronie
Stary 2012-06-14, 11:08   #14331
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Horo trzymaj sie zdrowo mamusiu Ja mam trzy dziewczyny i juz wiecej niet! tyle wyplanowane i tyle jest no chyba ze wpadka bo inaczej ni huhu

Wiecie co z tymi staniczkami to jest tak ze ja to chyba sama nie wiem czego chce moze dlatego ze nigdy nie kupowalam miekkich tylko zawsze wypchane badziewie
Ale tak w sumie rozejrzyjcie sie popatrzcie ze staniczki z rozpinanymi ramiaczkami jakos zniknely z wieszakow kiedys bylo ich pelno a teraz ? no chyba ze ja slepa jestem

Kochane powiedzcie mi jeszcze kiedy bezpiecznie bede mogla troche posmigac bez staniczka ? No i mozecie mnie walnac w leb ale ja ciagle boje sie ze mi sie przekreci ktorys jak dlugo istnieje takie prawdopodobienstwo?

Kamiluwa nic dodac nic ujac poprostu za☠☠☠iscie

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Olivka oczywiscie za Ciebie kciuki bede trzymac ! POWODZENIA!!
Stary 2012-06-14, 12:11   #14332
patrycjaw1989
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
zapraszam - zaproszenie przyjęte zdjęcie moje
sorry ale głupek ze mnie nie wysłałam prośby o zaprzyjaźnienie i nie widze zdjęć tak jak i u kilku innych dziewczyn sorry już to zmieniłam i wysłałam jeszcze raz... jak widać jeszcze do końca nie ogarniam forum musicie mi to wybaczyć, a twoje w awatarze kamilaw jest mega zaje....e
Stary 2012-06-14, 13:21   #14333
anika75
Zadomowienie

Witajcie Kochaniutkie
Ogłaszam wszem i wobec zakończenie strajku . Smutno mi bez Was było i tyle, o .
Przyszłam zameldować, że operację mam najprawdopodobniej 16 lipca, dr ma oddzwonić z potwierdzeniem . Boję się jak jasna cholera, wiecie, że ja strrraszna panikara, ale gdy tylko wejdę do Waszych albumików strach natychmiast mija i przychodzi euforia
Gratuluję bardzo Klaudeczko , pięknotki masz . Ja też chciałam mniejsze, nawet podczas umawiania się na operację próbowałam nieudolnie przekonać dr, żeby mniejsze mi zapakowała, ale nieugięta jest . No zobaczymy, co to będzie.
Dziękuję kochana Kamiluwko, że specjalnie dla mnie sesyjkę zdjęciową urządziłaś . Jak mnie wcześniej Twoje piersiątka przestraszyły, tak teraz cieszę się z tego rozmiarku
Ogólnie to mam tak, że strach i pytanie "po co mi to?" przeplata się z wielkim szczęściem. Niestety to pierwsze dominuje. Miałam czekać, aż będę gotowa, ale znając siebie wiem, że nigdy nie będę, więc idę na żywioł i już
Buziaczki dla Was wszystkich
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:25   #14334
jooasi
Wtajemniczenie

Issabelko wczoraj w moim imiemiu pytała o to naszego doktora Klaudeczka, ja mam pół roku i ciągle się boję bez stanika śmigać bo wydaje mi się że cycki zaraz z pępka będę zbierać ale dr mówił że spokojnie mogę a ona ma anatomki i ponoć po 3 mc też może więc i Ty w lipcu bedziesz mogłam poświecić cykami a najlepiej wyślij zapytanko do J. bo każdy dr ma trochę inną wizję i zalecenia

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Anika bardzo się cieszę że jesteś mimo tego co mi pisałaś i nie zdradziłaś nas na stałe z beauty bo tam nudy i tylko na temat można
raz kozie śmierć, chwila strachu za piękne cycki, to naprawde się opłaca, zobaczysz jaka będziesz zadowolona mydląc np. pod prysznicem swoje nowe piękne piersi zamiast tych znienawidzonych zwisków

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-06-14 o 13:28
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 13:31   #14335
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witajcie Kochaniutkie
Ogłaszam wszem i wobec zakończenie strajku . Smutno mi bez Was było i tyle, o .
Przyszłam zameldować, że operację mam najprawdopodobniej 16 lipca, dr ma oddzwonić z potwierdzeniem . Boję się jak jasna cholera, wiecie, że ja strrraszna panikara, ale gdy tylko wejdę do Waszych albumików strach natychmiast mija i przychodzi euforia
Gratuluję bardzo Klaudeczko , pięknotki masz . Ja też chciałam mniejsze, nawet podczas umawiania się na operację próbowałam nieudolnie przekonać dr, żeby mniejsze mi zapakowała, ale nieugięta jest . No zobaczymy, co to będzie.
Dziękuję kochana Kamiluwko, że specjalnie dla mnie sesyjkę zdjęciową urządziłaś . Jak mnie wcześniej Twoje piersiątka przestraszyły, tak teraz cieszę się z tego rozmiarku
Ogólnie to mam tak, że strach i pytanie "po co mi to?" przeplata się z wielkim szczęściem. Niestety to pierwsze dominuje. Miałam czekać, aż będę gotowa, ale znając siebie wiem, że nigdy nie będę, więc idę na żywioł i już
Buziaczki dla Was wszystkich
Fajnie ,ze sie zdecydowałas. Trudno powiedzieć NIE jak sie zobaczy zdjęcia Kamiluwy
Stary 2012-06-14, 13:46   #14336
anika75
Zadomowienie

Joasi masz rację, chwila strachu i radość na całe życie
Olivka analogicznie - chwila wstydu a dyplom na całe życie . Ale to Ciebie Kochana nie dotyczy, Ty skrupulatna babka jesteś i z pustą główką na pewno nie pójdziesz na obronę . Powodzenia jutro !
Celinko, a Tobie dr nie chciała przełożyć na wakacje? Pamiętam, jak pisałaś, że wolałabyś w wakacje mieć operację.
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 14:08   #14337
celina777
Rozeznanie

ANIKO ja mam podwieszanie a przy nim wiesz...inne blizny no i stanik 24 h na dobę przez 3 mce . Dr nie robi jak jest ciepło ze względu właśnie na inny rodzaj operacji. Czekam cierpliwie na wrzesień

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-06-14 o 14:10
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 15:44   #14338
grazia78
Raczkowanie

Witam was kochane
Ja teraz jak zwylke do 22 w pracy.
KLAUDUS kochana super, ze już lepiej mowilam ze bedzie dobrze i szybciutko zleci a cycuszki jak malinka
OLIWKO trzymam kcukasy za twoją prace mgr
HORO kochana jeszcze troszke i bedzie sliczna dzidzia na tym swiecie. A jak twoje cycunie sie czuja
Dziewczeta ja bylam dwa lata temu na diecie DUKANA powiem, ze rewelacja schudlam 10 kg tej diecie i teraz waze 56 kg i jem wszystko w tej chwili raz na jakis czas podjem cos na miejscie i nic mi waga nie skacze nie mam efektu jojo sprobujcie to moze tylko z glowa abyscie nie przesadzily z tym odchudzaniem
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 16:10   #14339
klaudeczka2010
Zadomowienie

LITALLEYA nie mam od Ciebie żadnej wiadomości słonkomoże Ci się nie wysłało

KORINKO noo widzissz ..OPTYMIZM zawitał wraz z piersiami!!!hi....nie noo ale serio daje mi to tyle radości..nie mogę się nacieszyć

ANIKA dziękuję aaa i WITAJ..no i termin masz...yupiizobaczy sz że nie pożałujesz...też się tego bałam...a teraz...uwielbiam te cycochy moje,chociaz takie świeże jeszcze

aaa ja dziś przymierzyłam bluzeczkę,taki obisły top na ramiączkach,bez stanika...ech....O TYM MARZYŁAM!!!noo dziewczyny jest cudownie!!!

DZIEWCZYNY jedną pierś mam mniejszą,przed operacją też tak miałam,normalna asymetria jak większośc z nas ma,a teraz z wkładkami mam wrażenie że jeszcze bardziej to widac,...i martwię się czy to się wyrówna..tzn wiadomo że ta większa bedzie zawsze WIĘKSZA ale mam nadzieję że opuchlizna zejdzie i suma sumarum nie będzie tak tego widaćczy możliwe żeby było gorzej widac niż wcześniej,przed operacjąj tą różnicę????????jak było u was???wiadomo że moja asymetra nie wymagała włożenia rożnego rozmiaru wkładek ale różnica mała była w wielkości!!!!

no i piersi mi się zaokrągliły tak jakoś...faaajne się robią

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-14 o 16:12
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 16:21   #14340
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Klaudeczko,
super, ze wszystko jest ok... więcej niż ok
Piersiaczki śliczne, więc częściej wstawiaj jakieś fotki

Graziu,
cycusie na razie w porządku, ale... chodzę bez stanika... nawet w sportowych, w topach nie daję rady, bo mi niewygodnie i ciężko się oddycha... więc nie wiem, jak będzie za jakiś czas. Mam tylko nadzieję, że uda mi się uniknąć poprawek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości