|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14311 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-13 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14313 |
Raczkowanie
|
niewiem jaka to firma ale w uk tez takie cos jest i uwierzcie mi ze dziala i niejest tak ze przybierasz na wadze jak konczysz kuracje bo osobiscie jestem swiadkiem jak babka na tym schudla w dwa miechy bardzo duzo juz je normalnie i nie przybiera a w czym tkwi sukces otoz tutaj poleca sie to osobom a raczej obzarciuchom wiec jak przyzwyczaisz organizm ze potrzebujesz tysiaca kalorii dziennie to po skonczonej kuracji niebedziesz zarla 3000 bo organizm odmowi
#14314 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() I ja się witam... rzadziej ostatnio, ale jeszcze pracuję (pójście na zwolnienie przekładam z miesiąca na miesiąc ![]() Foteczki systematycznie podziwiam... świetnie spisują się nasi doktorzy ![]() ![]() Buziam Was wszystkie ogromnie ![]()
#14315 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#14316 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Horo ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14317 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malutka rośnie ... mam nadzieję ![]() ![]() ja też bym już chciała, żeby było po wszystkim...
![]() |
#14318 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć dziewczynki ![]() Jutro juz mam obrone ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa i jutro mnie nie bedzie pewnie cały dzien, wiec niech któras z Was wklei odliczanke za mnie ![]() ![]() Najgorsze jest to ze chyba bede chora ![]() ![]()
#14319 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sposób jedzenia, który raz doprowadził do nadwagi będzie do niej prowadził zawsze kiedy będziemy go uskuteczniać ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Olivkaa200 trzymam kciuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14320 |
Raczkowanie
|
dziewczyny te które na dniach macie operacje, robiłyście to szczepienie przeciwko żółtaczce? ciekawa jestem bo wiem że któraś z was dowiedziała się niedawno że jej termin się zwolnił, ja sama nie wiem robić czy nie...a inne kobietki już po op. robiłyście? ja dalej się nie mogę zdecydować 330 czy 380 może któraś bardziej doświadczona z dziewczyn weszła by do albumiku i mi podpowiedziała, dodam że jestem wysoka 175 i mam raczej obfite biodra, więc i góra by się przydała rozbudowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#14322 |
Raczkowanie
|
no właśnie a fota u Ciebie w avatarze to Ty? jak tak to wygląda to nieziemsko, wysłałam Ci zaproszenie, przyjmiesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14323 |
Zadomowienie
|
hej dziewczyneczki
![]() CIACHO dziękuję za TAK miłe słowa...a mój synuś właśnie w niedzielę wraca po 2 tyg z zielonej szkoły..jeszcze nigdy na tak długo się nie rozstaliśmy ![]() ![]() ![]() SIF powiem Ci że ja miałam do tej pory ze 2 razy takie myśli..że cholera mam tam coś w sobie i jakoś było mi dziwnie ale to się zapomina i ta radość z ich posiadania jest tak duża ze zapomina się że coś tam masz ![]() OLIVKO BĘDĘ TRZYMAŁA KCIUKI...a obrona to raczej taka formalność...2 razy broniłam licencjat i mgr,więc wiem... i w sumie mega stres a niepotrzebny...trzymammmm ![]() apropos diet..moja siostra była wczoraj u dietetyczki i pomierzyła ją ,poważyła,stwierdziła że w sumie ma 20kg nadwagi ![]() ![]() ![]() a ja wczoraj byłam na ściagnięciu szwów...pan dr stwierdził że wszystko super...prawą mam jeszcze opuchniętą i mam masować ale jest git ![]() ![]() JOASI a ty kiedy bez staniorka się odważysz???już spokojnie możesz,jak wiesz ![]() ![]() a ja byłam wczoraj w STREFIE KIBICA we Wrocławiu(Joaś jednak skoczyliśmy na obiadek) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#14324 |
Raczkowanie
|
zapraszam - zaproszenie przyjęte
![]() ![]()
#14325 |
BAN stały
|
Olivka!!! trzymam kciuki za obronę! to w sumie tylko formalność, więc jeśli będziesz mówić to Cię nie obleją
![]() Horo - wyobrażam sobie, pewnie już masz dość ciąży ![]() ![]() ![]() Klasudeczka - jak czytam Twoje wpisy to tyle optymizmu i radości w nich jest! wyobrażam sobie jak bardzo szczesliwa jesteś ![]() A ja sie zastanawiam czy nie pójść do miasta ogladać mecz jak nasi będą grali w sobotę - klimat musi być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14326 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14327 |
Raczkowanie
|
Pani dr odbiera telefony po 20 oprócz czwartku. A o urlopie nic nie wiem, ja idę do pani dr w przyszły tygodniu, więc napewno będzie. kasikkk a masz już ustalony termin?
#14328 |
Zakorzenienie
|
Oj, mam już dosyć dźwigania brzucha... jednak ciąża w wieku 40 znacznie się różni od ciąży w wieku 25 lat
![]() I ja też cesarka... kolejna, bo już 4 ![]() ![]()
#14329 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#14330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#14331 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Horo trzymaj sie zdrowo mamusiu ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co z tymi staniczkami to jest tak ze ja to chyba sama nie wiem czego chce moze dlatego ze nigdy nie kupowalam miekkich tylko zawsze wypchane badziewie ![]() Ale tak w sumie rozejrzyjcie sie popatrzcie ze staniczki z rozpinanymi ramiaczkami jakos zniknely z wieszakow kiedys bylo ich pelno a teraz ? no chyba ze ja slepa jestem ![]() Kochane powiedzcie mi jeszcze kiedy bezpiecznie bede mogla troche posmigac bez staniczka ? No i mozecie mnie walnac w leb ale ja ciagle boje sie ze mi sie przekreci ktorys jak dlugo istnieje takie prawdopodobienstwo? Kamiluwa nic dodac nic ujac poprostu za☠☠☠iscie ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Olivka oczywiscie za Ciebie kciuki bede trzymac ! POWODZENIA!!
#14332 |
Raczkowanie
|
sorry ale głupek ze mnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14333 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochaniutkie
![]() Ogłaszam wszem i wobec zakończenie strajku ![]() ![]() Przyszłam zameldować, że operację mam najprawdopodobniej 16 lipca, dr ma oddzwonić z potwierdzeniem ![]() ![]() Gratuluję bardzo Klaudeczko ![]() ![]() ![]() Dziękuję kochana Kamiluwko, że specjalnie dla mnie sesyjkę zdjęciową urządziłaś ![]() ![]() Ogólnie to mam tak, że strach i pytanie "po co mi to?" przeplata się z wielkim szczęściem. Niestety to pierwsze dominuje. Miałam czekać, aż będę gotowa, ale znając siebie wiem, że nigdy nie będę, więc idę na żywioł i już ![]() Buziaczki dla Was wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14334 |
Wtajemniczenie
|
Issabelko wczoraj w moim imiemiu pytała o to naszego doktora Klaudeczka, ja mam pół roku i ciągle się boję bez stanika śmigać bo wydaje mi się że cycki zaraz z pępka będę zbierać ale dr mówił że spokojnie mogę a ona ma anatomki i ponoć po 3 mc też może więc i Ty w lipcu bedziesz mogłam poświecić cykami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Anika bardzo się cieszę że jesteś mimo tego co mi pisałaś i nie zdradziłaś nas na stałe z beauty bo tam nudy i tylko na temat można ![]() raz kozie śmierć, chwila strachu za piękne cycki, to naprawde się opłaca, zobaczysz jaka będziesz zadowolona mydląc np. pod prysznicem swoje nowe piękne piersi zamiast tych znienawidzonych zwisków ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-06-14 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#14335 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#14336 |
Zadomowienie
|
Joasi masz rację, chwila strachu i radość na całe życie
![]() Olivka analogicznie - chwila wstydu a dyplom na całe życie ![]() ![]() Celinko, a Tobie dr nie chciała przełożyć na wakacje? Pamiętam, jak pisałaś, że wolałabyś w wakacje mieć operację. |
![]() ![]() |
![]() |
#14337 |
Rozeznanie
|
ANIKO ja mam podwieszanie a przy nim wiesz...inne blizny no i stanik 24 h na dobę przez 3 mce . Dr nie robi jak jest ciepło ze względu właśnie na inny rodzaj operacji. Czekam cierpliwie na wrzesień
![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-06-14 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#14338 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane
![]() Ja teraz jak zwylke do 22 w pracy. KLAUDUS kochana super, ze już lepiej mowilam ze bedzie dobrze i szybciutko zleci a cycuszki jak malinka ![]() OLIWKO trzymam kcukasy za twoją prace mgr ![]() HORO kochana jeszcze troszke i bedzie sliczna dzidzia na tym swiecie. A jak twoje cycunie sie czuja ![]() Dziewczeta ja bylam dwa lata temu na diecie DUKANA powiem, ze rewelacja schudlam 10 kg tej diecie i teraz waze 56 kg i jem wszystko w tej chwili raz na jakis czas podjem cos na miejscie i nic mi waga nie skacze nie mam efektu jojo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14339 |
Zadomowienie
|
LITALLEYA nie mam od Ciebie żadnej wiadomości słonko
![]() ![]() KORINKO noo widzissz ..OPTYMIZM zawitał wraz z piersiami!!! ![]() ![]() ANIKA dziękuję aaa i WITAJ..no i termin masz...yupii ![]() ![]() aaa ja dziś przymierzyłam bluzeczkę,taki obisły top na ramiączkach,bez stanika...ech....O TYM MARZYŁAM!!!noo dziewczyny jest cudownie!!! ![]() DZIEWCZYNY jedną pierś mam mniejszą,przed operacją też tak miałam,normalna asymetria jak większośc z nas ma,a teraz z wkładkami mam wrażenie że jeszcze bardziej to widac,...i martwię się czy to się wyrówna..tzn wiadomo że ta większa bedzie zawsze WIĘKSZA ale mam nadzieję że opuchlizna zejdzie i suma sumarum nie będzie tak tego widać ![]() ![]() no i piersi mi się zaokrągliły tak jakoś...faaajne się robią ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-14 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#14340 |
Zakorzenienie
|
Klaudeczko,
super, ze wszystko jest ok... więcej niż ok ![]() ![]() Piersiaczki śliczne, więc częściej wstawiaj jakieś fotki ![]() Graziu, cycusie na razie w porządku, ale... chodzę bez stanika... nawet w sportowych, w topach nie daję rady, bo mi niewygodnie i ciężko się oddycha... więc nie wiem, jak będzie za jakiś czas. Mam tylko nadzieję, że uda mi się uniknąć poprawek ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.