|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#14342 |
Raczkowanie
|
hmm... a czy nie jest taka mocno różowa jak w katalogu? ja uwielbiam jasne kolorki na ustach albo cieliste. podoba mi sie tez ten kolorek, ale jednoczesnie wiem, że wyraźny róż na ustach sprawia, że zęby zdają się zółte :|:| mam raczej białe zęby i nie powinnam mieć tego problemu, a jednak jak próbowałam coś podobnego kiedyś nakładać, to bałam się pokazać zęby :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#14343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14344 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14345 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Dziewczyna, która wcześniej pisała o Pink Kiss, chyba się pomyliła i zakupiła Kiss of Pink (ciemny). Kasiulka_ - ciemniejszy jest Cream. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14346 |
Rozeznanie
|
kurde tak kazdy chwali ta pelnie rzes a on mi wcale nie popasowal:/
KOCHAM MOJEGO SKARBA ![]() Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć: 'Jestem w więzieniu w Meksyku', a on na to odpowie: 'Nic się nie martw, zaraz tam będę' |
![]() ![]() |
![]() |
#14347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14348 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14349 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ok thx za info ![]() ![]() Ja jak są takie promocje - przy zakupie dowolnego produktu z katalogu masz to i to za tyle i tyle...to sprzedaje i tak ..np ten tusz pełnia rzęs..jeśli koleżanka będzie chciała tylko go wziąć to go jej zamówie...zawsze to więcej do zamówienia te 13zł ![]()
![]() |
#14350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
też mam chrapkę na tą kredkę chocolate, ale w katalogu wydawała się ciut jaśniejsza. to faktyczny jej kolorek, czy zdjecie nie oddalo prawdziwego odcienia? jak juz bedziesz miala na powiekach, to napisz czy trwała i jaki jej stan na powiekach po całym dniu noszenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie chwale ![]() ![]()
![]() |
#14352 |
Raczkowanie
|
dla mnie zaletą jest szczoteczka. moje rzęsy nawet ładnie ten tusz rozczesuje i nie skleja, co ważne
![]() ![]() p.s. co do demakijaz, to dl mnie sie super zmywa ;-)zadnych trudnosci ![]() Edytowane przez inez1234 Czas edycji: 2007-06-08 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#14353 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziekuje za odpowiedzi w sprawie ceny sprayu
![]() a teraz taki off-top... PORADZCIE! bylam dzisiaj nad woda i strasznie sie spieklam... jakos bym wyrzylmala ale najgorsze jest to, ze opalalam sie z recznikiem na oczach... no i wyobrazacie sobie teraz chyba jak wygladam ![]() ![]() Pomozcie, prosze! sa jakies rady?
#14354 |
Zakorzenienie
|
a mozna wiedzieć czemu?
![]() Mi bardzo pasuej sam efekt, ale zmywa się koszmarnie (przynajmniej brązowy) ![]()
#14355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co mam mieszane uczucia do tego tuszu, niby dobry ale.... 1. ma dość suchą konsystencję 2. ma mało intensywny czarny kolor - to raczej ciemny szary 3. nie rozdziela dokładnie rzes przez co troszke je skleja 4. przez to ze jest suchy, trzeba na malowanie przeznaczyc wiecej czasu niz normalnie aby otrzymac porządany efekt Na jego plus przemawia to ze faktycznie ładnie pogrubia i wydłuza. Nie zauważyłam osypywania ani rozmazywania. Mysle ze warto spróbować Poużywam go jeszcze i gdyby mnie w ostatniej chwili zachwycił to nie omieszkam tu o tym wspomniec
![]() |
#14356 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14357 |
Raczkowanie
|
![]()
ech ja nigdy nie kupuję podkładu z katalogu, tak "na oko". muszę najpierw zobaczyć
![]() poza tym lubię perfumy z Avonu: Be Sensual, Perceive i Wink ![]() ![]() a co myślicie o serii kremów przeciwko cellulitowi??? |
![]() ![]() |
![]() |
#14358 |
Doncia
|
Ja z tuszu "pelnia rzęs" jestem bardzo zadowolona, bardzo polubilam tą silikonową szczoteczę, (chociaż mam wrażenie z max factor ma miększa) ale i tak jest rewelacyjny szczególnie w stosunku cenowym i pojemnościowym avon bije max faktora (4,20ml za ok 40 zl)
|
![]() ![]() |
![]() |
#14359 |
Konto usunięte
|
Mi też podpasował Pełnia Rzęs. Na początku jest trochę za mokry ale po dwóch tygodniach już dobrze się nakłada. Nie zlepia, wydłuża, pogrubia
![]() Żałuję, że nie kupiłam więcej starych z CT, bo akurat ten był idealny ![]() Zdjęcie (nieco zmazane) już nie obecnego w ofercie tuszu CT (a szkoda), zobaczcie same jak to wygląda i dlatego właśnie uważam, że był genialny (kiedyś chyba już załączałam tę fotkę) |
![]() ![]() |
![]() |
#14360 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4519645]Mi też podpasował Pełnia Rzęs. Na początku jest trochę za mokry ale po dwóch tygodniach już dobrze się nakłada. Nie zlepia, wydłuża, pogrubia
![]() Żałuję, że nie kupiłam więcej starych z CT, bo akurat ten był idealny ![]() Zdjęcie (nieco zmazane) już nie obecnego w ofercie tuszu CT (a szkoda), zobaczcie same jak to wygląda i dlatego właśnie uważam, że był genialny (kiedyś chyba już załączałam tę fotkę)[/quote] w kat.8 na str.46 jest tusz "Ekstremalna grubość" CT to nie o ten chodzi??? |
![]() ![]() |
![]() |
#14361 |
Zakorzenienie
|
A mi "ekstremalna grubosc" tylko wydluza rzesy wcale nie pogrubia to mnie dziwi.
![]() |
#14362 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#14363 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4519645]Mi też podpasował Pełnia Rzęs. Na początku jest trochę za mokry ale po dwóch tygodniach już dobrze się nakłada. Nie zlepia, wydłuża, pogrubia
![]() Żałuję, że nie kupiłam więcej starych z CT, bo akurat ten był idealny ![]() Zdjęcie (nieco zmazane) już nie obecnego w ofercie tuszu CT (a szkoda), zobaczcie same jak to wygląda i dlatego właśnie uważam, że był genialny (kiedyś chyba już załączałam tę fotkę)[/quote] [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4519766]Niestety nie ten, poprzedni. Ekstremalna grubość jest chyba od 03/2007[/quote] pewnie chodzi o ten "Rzęsisty tusz"-może pojawi się w ofercie netto bądź w internetowej Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2007-06-08 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#14364 |
Raczkowanie
|
Drogie Avonki, mam ogromną prośbę do Was!! Proszę doczytać do końca mój post, bo obawiam się wrzasków na forum....
![]() ![]() ![]() ![]()
#14365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj wkleić ten cały link (obydwa wersy)do przeglądarki -mam nadzieję ,że się otworzy http://www.avonpolska.pl/avonclub/fo...postorder=asc& highlight=oferta+netto+st art=15 przepraszam ale ten link jest za długi i nie daje rady go otworzyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14366 |
Zakorzenienie
|
obiecalam fotki Tevyi - naszyjnik i kolczyki na mnie (zdjecie za blisko zostało zrobione wiec naszyjnik wyszedł większy niż jest) Coś dekolt mi biały wyszedł
![]() EDYCJA: No i przy okazji błyszczyk Arabian Glow Nude ![]()
#14367 |
Wtajemniczenie
|
Oprócz tej zeskanowanej, którą mamy tu na forum to nie mam innej....
chciałam znaleźć w strefie konsultantki,ale tego tez tam nie ma... Ale mam nadzieję, że któraś z Avonek Cię poratuje, bo takie klientki to skarb ![]() spóźniłam się, Dziewczyny mnie wyprzedziły ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14368 |
Zakorzenienie
|
Littlevenus wysłałam Ci pw
|
![]() ![]() |
![]() |
#14369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
radze to samo zrobić co napisała Inez1234, pokombinuj z pudrami a na drugi raz opalaj całą twarz:P [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4519645]Mi też podpasował Pełnia Rzęs. Na początku jest trochę za mokry ale po dwóch tygodniach już dobrze się nakłada. Nie zlepia, wydłuża, pogrubia ![]() Żałuję, że nie kupiłam więcej starych z CT, bo akurat ten był idealny ![]() Zdjęcie (nieco zmazane) już nie obecnego w ofercie tuszu CT (a szkoda), zobaczcie same jak to wygląda i dlatego właśnie uważam, że był genialny (kiedyś chyba już załączałam tę fotkę)[/quote] Masz bardzo ładne oczy ![]()
![]() |
#14370 |
Raczkowanie
|
Bardzo,bardzo, bardzo dziękuję!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.