|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek -wymuszone zaręczyny
Cytat:
Kalex dzieki za rade. na razie na szczescie wymioty mi przeszly.ale wole nic nie jesc.no i goraczki zbic nie moge: ciagle ponad 39 mozliwe ze sie w weekend zarazilam od siostrzenca TZa : byl chory a objawy te same.ale podobno ten wirus tylko male dzieci lapie
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetka zdrówka życze
![]() Dawno juz u Was nie byłam, bo strasznie zapracowanam Ale czytam Was cąły czas![]() Miłęgo popołudnia zycze
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
taka ładna pogoda, aż grzech w domu za kompem siedzieć
![]() Sanetka dużo zdrówka dla Ciebie
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że nie tylko ja tak mam. Właśnie zjadłam sobie ryż na mleku, a i tak cały czas chce mi się zwymiotować, mimo brania leków i stosowania dietki. Mam tak już drugi dzień, a Pani doktor powiedziała: No teraz wirus grypy żołądkowej panuje... A ja no pocieszyłaś mnie babo...
|
|
|
|
#1415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() widze, że podglądasz nas z ukrycia ![]() Cytat:
ale musicie coś na uzupełnienie elektrolitów sobie kupić ja brałam albo Smecete albo tabletki Lacidofil - z tego co pamiętam
|
||
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam raz na jakiś czas
Zauwazyłam,że mamy kolejne narzeczone Kalex a Ty pełna parą działasz Tez mnie rozczuliłas tą sukienka slubną.Sama ostatnio wczłapałam do salonu z zapytaniem, czy będzie na mnie rozmiar i fason taki jaki chce- pani nie pozostawiła złudzeń- będzie trudno ![]() Chyba mi krawcowa uszyje Pozdrawiam
|
|
|
|
#1417 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bo teraz taki wirus panuje.Jakiś mutant, albo grypa przewodu pokarmowego, albo grypa ze skłonnością do atakowania tego co najsłabsze.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
No mi na szczęście przeszło trochę, tylko mnie brzuch boli. Może to tylko zatrucie sobotnim cheesburgerem?
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Wtajemniczenie
|
Damy radę sanetka, pokonamy wirusa
|
|
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
widzę, że nie marnowałyście czasu, zabieram się za czytanie żeby zaległości nadrobić i być w temacie...smutno mi bo TŻ wrócił dziś do jednostki Daria P i Sanetka wracajcie do zdrowia dziewczyny |
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
aniaaa84 ten czas szybko zleci, mi na początku dłużyło się czekanie na TŻ cały tydzień a teraz szybko mija
|
#1423 |
|
Raczkowanie
|
Też wiem jak to jest, TŻ na razie ciągle mieszka w innym mieście i teraz z różnych względów mamy 3 tygodnie rozłąki, tzn już tylko półtora ale ciężko idzie
|
|
|
|
#1424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za suknię zacznę się rozglądać w lecie, jakoś tak może w sierpniu, bo w lipcu to się pewnie początkiem remontu zajmę, a od sierpnia to i tak muszę coś pooglądać, bo i tak będę mieć tylko weekendy do dyspozycji, a konkretniej to w soboty będę mogła pójść do miasta i coś pooglądać i poprzymierzać, a to schodzi zawsze, a sklpey w sobotę i tak są do 14-15 otwarte Cytat:
amy wróciliśmy ze spotkania z Panem od Bristolu Moi rodzice i rodzice TŻ są zachwyceni salą - z Panem gadaliśmy poza tym godzinę, naprawdę wszystko dokładnie nam wyjaśnił, powiedział co i jak, jakie kwoty są, co wchodzi w cenę, co oni robią itp. Przeżył dziwne pytania mojego taty i mojej mamy a za tydzień w środę, tj. 21 marca mamy podpisanie umowy wpłacimy zaliczkę - te 20%; poza tym ma nam jeszcze przesłać demo iluminacji sali, a w środę da nam jeszcze płytkę z zapisami różnych wesel na których grał DJ, żebyśmy sobie obejrzeli także jak widzisz my już zdecydowaliśmy o wyborze sali, jak podpiszemy umowę to uderzamy z TZ do mojej parafii i mówimy księdzu,żeby nas zapisał ipt., spytamy się o opłaty kościelne (jak powiedziała moja siostra - pewnie ksiądz powie, że opłata to co łaska, ale nie mniej niż 500 zł. Także jak będziecie Wy szukać sali w Kielcach to ja polecam do obejrzenia ten Bristol, Castor, Stangret |
||
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Moja koleżanka mnie oświeciała o jednym salonie gdzie są funkiel nówka nie śmigane suknie i szyją tez na zamówienie tylko co zrobią z taką wybredną jak ja
|
#1426 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzymianka - też pewnie niedługo będziesz; ja w sumie to będę -jak pisałam-dopiero gdzieś od sierpnia szukać ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pomponko my z TŻ-em też na codzień przerabiamy rozłąkę - mieszkamy w innych miastach |
|
|
|
|
#1429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
no juz zdrowa jestem.taka jednodniowa choroba mnie zlapala
![]() ja z moim TZ widuje sie w sumie codziennie.no chyba ze komus cos wypadnie ale i tak najdluzsza rozlaka to 2-3 dni.dluzej nie potrafimy bez siebie zyc Tz mieszkal do niedawna na wsi jakas godzinke piechotka ode mnie (rowerkiem 20 min). ale w grudniu przeprowadzil sie do miasta,zeby miec blizej do pracy i oczywiscie do mnie: teraz jakies 10 min spacerkiem
|
|
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też już się dobrze czuję
Ja z moim TŻ widuje się prawie codziennie: albo ja mam uczelnie, albo on ma popołudnie, albo szkołę. |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
ooo dziewczyny, dobrze,że Wam już przeszło niedomaganie
![]() Jakieś jednodniowe choróbsko Was ścięło z nóg ![]() ja z moim TŻ widzimy się generalnie co drugi dzień; przyjeżdza do mnie po pracy albo ja jadę do niego jak już wróci z pracy-to w tygodniu; bo w weekendy to zawsze się widzimy także sobota i niedziela nalezy dla nas![]() a w te dni co się nie widzimy to wieczorkiem gadamy na tlenie albo na skype; ale i tak już czas te rozmowy zakończyć kosztem wspólnego zamieszkania a to już może być za pół rokuchcemy ten remont zacząć jakoś w ostatnim tygodniu czerwca/najpóźniej początek lipca,żeby do końca września wszytko było urządzone. mam nadzieję, że w 3 miesiące się wyrobimy
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie wam ze zamieszkacie razem. tez bysmy chcieli ale niestety koszty wynajmu mieszkania nas przerastaja.ale w wakacje znajoma sie przeprowadza i musze ja podpytac co i jak.bo moze bedzie do wynajecia mieszkanie.baardzo malutkie ale najwazniejsze ze za 200zl+media.tyle to jeszcze bysmy dali rade placic ![]() zmykam na razie bo chyba za wczesnie sie cieszylam ze zdrowa jestem.juz mi temp podskoczyla do 38 i ciagle rosnie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam czas z sukienką bardziej marwtie się teraz pracą licencjacką i studiami magisterskimi no i zaliczeniem ostatniego semestru
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za 200zł raczej ciężko znaleźć My z TŻ jedyną opcje jaką bierzemy pod uwagę to kredyt rozważyliśmy wszystkie sytuacje czylimieszkanie u niego minusy teściowa waląca do dzwi z hasłem zakręć wodę albo nic nie robisz choć sama siedzi cały dzień bo przyszły teściu to jej służący, czemu nie pozmywasz powiedzą mi choć mają zmywarkę mieszkanie u mnie ojciec całymi dniami jak tylko może siedzi na komputerze i gra w pasjansa i siedział by nam w pokoju, TŻ długo się kąpie i zajmował by łazienkę choć ja juz sie wytrenowałam że potrafie umyć głowę i wykapać w 2 minuty bo ledwo wejdę i walą już w dzwi wynajmowanie płacimy nie możemy zrobić remontu I NIE JEST NASZE a pieniądzę idą do właściciela mieszkania dajmy na to 800zł jakbyśmy chcieli zamieszkać gdzie TŻ studiuje czyli Opole kredyt te 800zł idą na rachunki i ratę za kredyt NASZE metry robimy co chcemy i kiedy chcemy chodzi mi o remont i pieniądze wiemy gdzie idą nie ulatniają się w przypadku wynajmowania
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mnie jakas chandra złapała
męczy mnie to czekanie ... Smutno i oczom, i ustom ech... ![]() zaraz przyjedzie Tż i będzie mówił że znowu mnie naszło... a ja na to nic nie poradze...
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sobie nie wyobrazam mieszkania u tesciowej.niby nowy,duzy dom.ale gniezdzi sie juz tam 8 osob.juz widze mine tesciowej jak po jakims miesiacu by zobaczyla ze nie pracuje a tylko sie ucze.gadanie ze darmozjad jestem,nie pomagam w domu itp.chyba bym musiala na pietro po drabinie wchodzic. tZ mowi ze jak cos to moge sie zamknac w pokoju ale ile mozna siedziec i nie wychodzic a u mnie tez nie bardzo sa warunki.male mieszkanie.niby 2 pokoje ale w moim nawet nie mozna wstawic wiekszego lozka niz 1-osobowe bo jest za wasko nie wyobrazam sobie jak bysmy sie tak mieli gniezdzic w 4 ,albo nawet w 5 z mala dzidzia
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
to my jesteśmy w lepszej sytuacji, bo mieszkanie już mamy kupione, więc jest nasze i spokojnie możemy zacząć w nim teraz remont
właśnie dlatego też się cieszymy,że mamy już swoje, nie będziemy musieli nikomu za wynajem płacić i spokojnie możemy je wyremontować i umeblować tak jak nam się podoba natali86 - wiem co czujesz, też to przechodziłam ![]() nic nie mogłam poradzić na to, że czasami przypominało mi sie, ze koleżanki już zaręczone itp.., co chwile to kolejna się chwaliła i to takie, które były ze swoimi TŻ 3 razy krócej ode mnie Więc łapałam przez to też kolejne doły
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Ja o mojej teściowej to mogłabym książkę napisać pt.Niekończąca się opowieść bym na pierwszej cześci nie skończyła, ona pracuje 5 godz dziennie i przychodzi do domu wielce zmęczona ugotuje pseudoobiad bo tak tyko można to nazwać i spi albo ogląda discovery channel a później świeci co się nie dowiedziała. Mówiłam TŻ że jest na allegro książka nie pamietam dokładnie tytułu ale coś w stylu Ciekawostki jak zabłysnąć w towarzystwie.Do tego jeszcze nazywa wszystkich darmozjadami, leniami i gówniarzami.
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńka - o raju
no nie jest zaciekawie kurczę to ja mam chyba naprawde szczęście, bo mama mojego TŻ jest cudowną kobietą |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

oczywiście zawsze TŻ ma więcje siły na zabranie mu zabawki, więc psiak jest zachwycony jak TŻ przychodzi i pierwsze co robie jak TŻ przyjedzie to biegnie po hantele i od razu dtaluje do niego
to ja polecam Smecte - taki biały proszek w saszetkach do kupienia w aptece, rozpuszcza się ją w wodzie - działa jak balsam na przewód pokarmowy i uzupełnia poziom elektrolitów.
mozliwe ze sie w weekend zarazilam od siostrzenca TZa : byl chory a objawy te same.ale podobno ten wirus tylko male dzieci lapie

Ale czytam Was cąły czas

a to już może być za pół roku
no nie jest zaciekawie