|
|
#1411 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Cytat:
a apropos butow to ja mam na okolo 8cm obcasie (a jednak) na zmiane tez mam buty na obcasei o tej samej wysokosci ale obcas jest szeroki i bardziej stabilny
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-16 o 14:25 |
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
pysiulka - buty dostaniesz jeszcze wszędzie. Są wyprzedaże (jeszcze) więc coś się trafi. Na pewno sprawdzona Basma na Cieszkowskiego. Tam jedź w pierwszej kolejności. A potem reszta sklepów. Gdańska, Dworcowa, Śniadeckich. Na pewno coś trafisz. Na koniec zostawiłabym sklepy sieciowe (Bata, Deichmann i inne).
Butów na zmianę nie biorę, sukienki też nie. A jak wpadnę na pomysł aby się przebrać - skoczę do domu i założę jakąś kieckę Mam kilka ładnych, do tego i buty są więc się nie martwię.
|
|
#1413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiać nikt nikomu nie każe
|
|
|
#1415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja po tym jak mialam problem z Basma, kupilam w Poznaniu i jestem zadowolona - przypadkiem okazalo sie ze maja pare w moim rozmiarze i kupilam jak ktos bywa w Poznaniu to akurat ma to sens
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-16 o 16:11 |
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno dam znać. Dziewczyny macie jakieś sprawdzone kwiaciarnie, co byście mogły polecic? Chodzi oczywiście o bukiet. Pozdrawiam
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
dzieki dzieki karolcia,jutro lece wiec na cieszkowskiego.
adu przykra historia z tym organista...brak slow... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-16 o 19:14 |
|
|
|
|
|
#1419 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1421 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mialam problem bo chcialam kupic buty arte di roma i nie bylo mojego rozmiaru w wybranym modelu z okraglymi noskami, pani dala mi do przymiarki podobne tego samego producenta, w sumie to jedyna roznica to bylo to ze te ktore mi dala do przymierzenia byly zapinane na kostce i na tej podstawie okreslony zostal rozmiar, oczywiscie balam sie ze cos bedzie nie tak ale pani zapewnila ze w razie problemu wymieniamy i powtarzala to kilka razy przy mnie, tz i jego mamie, ze sie tym zajmie i nie bede musiala czekac na wymiane butow 3tygodni - bo tyle czekalam na te zamowione buty przyszly, odebral tz, smial sie ze pani powiedziala ze ma nadzieje ze beda pasowac i taka zestresowana byla, jak sie okazalo nie bez przyczyny, buty byly za male, powinnam miec inny rozmiar; zadzwonilam ale zostalam nieladnie potraktowana, generalnei pani wylala mi swoje zale ze ma juz dosyc butow tej firmy, ze maja dziwna rozmiarowke, ze wiecznie sa zwroty i ze ona nie bedzie sie tym zajmowac i ze to jest jej interes i ona chce cos na tym sklepie zarobic (nie wiem czy to mialo mnie jakos poruszyc i moze mialam stwierdzic ok to nic ze mam za male buty i ze kosztowaly mnie 300pln pani mi wrecz powiedziala ze mam nie przesadzac i wyslac buty do producenta i ze powinnam sie cieszyc ze ona tak to zorganizowala, zapytalam czy jak za buty zaplacilam 300pln i teraz mam je slac do producenta to jaka mam gwarancje ze otrzymam dobry rozmiar skoro butow nie moge przymierzyc.... w sumie przeanalizowalam i stwierdzilam ze nie ma sensu wysylac, inwestowac w kuriera - bo tak mi kazano przeslac buty i sprzedalam na allegro za polowe ceny zycze powodzenia, daj znac jak tobie poszlo, mi sie wydaje ze pani ma poprostu problem z butami arte di roma, ale z drugiej strony jak tak jest to bez sensu zapewnia ze sie zajmie wszytskim a potem wypiera sie wszystkiego a tak na marginesie to bylam w szoku bo jak pamietam pania ze sklepu to sam miod i uprzejmosc, a jak przyszlo co do czego to nic tylko pogratulowac kultury ![]() ale inne dziewczyny maja dobre doswiadczenia wiec wszystko zalezy od sytuacji i producenta wybranych butow
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-16 o 21:27 |
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
To przykro mi, że spotkała Cię taka niemiła sytuacja. Ja mam otrzymać moje zamówione buty w okolicach 24 sierpnia, babka zapewniała mnie, że do 28 sier. na pewno już będą bo na ten dzień muszę już je mieć do przymiarki sukni, ah chyba będę dopiero w 100% spokojna jak już będę miała u siebie te buty. Dam na pewno znać.
Dziewczyny, co sądzicie o perłach do sukienki?
http://www.suwaczki.com/tickers/felk07dwvalb8r4p.png http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2001_11_21_113_4.png Edytowane przez anito Czas edycji: 2009-08-16 o 21:35 |
|
|
|
|
#1423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Rzeczywiście komplecik prześliczny, a gdzie go dostałaś? Nie chciałabym kupować biżuterii w Aparcie, Kruku itp. bo tam to dopłaca się jeszcze za marke. Dla przykładu na Cieszkowskiego dostaliśmy obrączki identyczne jak w Aparcie ale za połowę ceny!
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() bizuteri dlugo nie moglam znalezc a ten komplet jest przepiekny w realu i napewno go wykorzystam przy innej okazji, juz po slubie
|
|
|
#1426 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może miałaś akurat pecha
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, to jest ważne aby potem jeszcze tą biżuterię wykorzystać. Może jeszcze przejdę się do Apartu, Kruka i uda mi się tam też dostać coś w rozsądnej cenie
Co do butów, to cierpliwie będę czekała i na razie nie będę martwiła się na zapas |
|
|
|
|
#1428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi chodzi bardziej o postawe i zachowanie wobec klienta ![]() no nic wniosek taki ze jak kupywac w basmie to nie arte di roma
|
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wg mnie lipiec to nie jest sezon ślubny... nie ma "r" no i środek sezonu urlopowego... ja znam dużo więcej październikowych par - bo to ostatni miesiąc przed adwentem z "r" w nazwie... u mnie też głównie chodziło o żonę - ach ten flet ![]() powiem tak - papier... kto, gdzie, jakie utwory i za ile... bez tego możecie się zdziwić... oczywiście oby nie... może Ty się przejechałaś na butach, ja na organiście i teraz już będzie ok
|
|
|
#1430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bede mojego tz nasylac bo widze ze z nim to jakos konkretniej rozmawia, a ja jak dzwonilam to byl zajety i wysylal mi maila do czasu jak tz go poprosil wtedy w kilka dni znalazl czas i wyslal swoja droga mam nadzieje ze bedzie dobrze bo porzadnego stresa zalapalam przez tego organiste
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-16 o 22:33 |
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() judith na pewno będzie dobrze... tylko pozostaje kwestia za ile nie martw się na zapas... to już w sumie głupota jest... ja się wkurzałam jakies 30 min po wyjściu do niego - no ale nic nie zrobisz... za mało czasu, aby coś zmieniać... potem to już mi było wszystko jedno... zapamiętałam tylko 1 utwór, bo był za długi i probi się nudził przy ołtarzu... gdzieś w pamięci wiem, że było ave maria... reszty się dowiem, jak będę miała taśmę ![]() ogólnie to do dziś nie wiem, jak były ławki przyozdobione, bo nie zauważyłam... z kościoła to pamiętam to co nas bezpośrednio dotyczyło... reszta umyka... ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- donuś chwal się... żono
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj wersja piosenki na wejście, która mi się podoba....
http://karolcia2k.wrzuta.pl/audio/2d..._prawo_milosci
|
|
#1433 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Donuś - żono pochwal się jak minął TEN dzień!! ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
O której ślubujecie? |
||
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz przyjśc?
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Ja też zamawiam w sklepie na Cieszkowskiego. Jedyny sklep gdzie znalazłam możliwość przymierzenia rozmiaru 34. No i butki zamówię. Nie jest to chyba arte di roma - bo kosztują nie 300 ale 185 zł. ale muszę sprawdzić. Dziś właśnie idę zamówić. Anito - w którym jubilerze na Cieszkowskiego zamawialiście obrączki??? Bo my też chcemy tam zamówić, w takim najbliżej gdańskiej po prawej stronie (stojąc tyłem do Gdańskiej) - bardzo miła obsługa, bardzo duży wybór... spodobało mi się tam. Napisz jak wrażenia ![]() Jeśli chodzi o perełki do dla mnie super - klasyczne, na pewno eleganckie. zależy też od sukni oczywiście. jak się zastanawiam nad biżuterią do mojej sukienki. Macie jakiś pomysł?? Edytowane przez inutil Czas edycji: 2009-08-17 o 08:35 |
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Rozeznanie
|
inutil ja bym poszla w strone krysztalkow, bo ta ozdoba pod biustem to chyba wyszywana krysztalkami, prawda?
Cytat:
wiec miedzy wierszami mamy sie z nim dogadacja mam tylko nadzieje ze mi te 550pln nagle nie urosnie do niewiadomo jakiej kwoty qrcze juz nie wiem czy dzwonic czy nie, co myslicie... jest jeszcze ktos na forum ktos mial tego organiste i bral slub w innej parafii niz w mikolaju???
Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-08-17 o 12:18 |
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny właśnie dzwoniłam do organisty, i proboszcz go zwolnił. Mowi ze gra w Farze do końca sierpnia, bo proboszcz go wywalił!!!
Ale jaja, kurde trzeba załatwiać innego!!
|
|
#1439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a dlaczego chcesz szukac nowego?
|
|
|
#1440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

wkurzyłam się mocno... bo za bardzo nie lubię operowych śpiewów w męskim wykonaniu i na tym mi nie zależało, bo raptem istotne jest tylko ave maria w kobiecym wykonaniu... i on o tym wiedział... mówię, że nie chce faceta, a chce instrument... no to dodatkowe 150 zł musiałam wkleić... jego żony nie było... miałam skrzypce... wyszło 550 zł... miało być zamiast faceta, a na ślubie było przydługie wykonanie jakiejś pieśni męskim głosem - co probiego nieźle irytowało, bo stał przy ołtarzu jak kołek... 

Mam kilka ładnych, do tego i buty są więc się nie martwię.
Zamawiać nikt nikomu nie każe