|
|
#1411 |
|
Rozeznanie
|
patrycja060 superasny psiak
![]() :coo l:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
hih dzieki
tylko od ostatniego tygodnia dupcia mu tak urosla ze hoho:P: no i wloski tez mu urosly
|
|
|
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Shih Tzu
Nie ma za co. Wszyscy macie piekne pieski i wogole. Mam nowe zdjatka mojego ale jak chcecie je zobaczyc to wejdzcie na moj watek o goldenach bo te zdjecia dlugo sie laduja, a moj komp ostatnio strasznie powolnie chodzi.
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
Nie tylko pieski gwałcą swoje zabawki, sunie też. W reguły nie ma to nic wspólnego z sexem, jest to pokazywanie dominacji.
Patrycjo, shih tzaki bardzo tyłkami kręcą, jak chodzą
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
a to takie modele z nich sa:p hih
|
|
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
tylko czasem to wyglada jakby nie panowal nad swoimi nozkami i tak nimi zazuca. Ale moze wyrosnie.
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
A tak wyglada szczesliwa wlascicielka tego Cudenka co obok lezy
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie ze moj ma 4 miesiace i jeszcze nie widzialam zeby mial takie zapendy ani na zabawkach.......cale szczescie:p a moj zarlok wresszcie sie zaczol opanowywac i nie je wszytskiego jak mu dam i wreszcie je powoli i zawsze w misce cos sobie zostawia:p
|
|
|
|
#1419 |
|
Raczkowanie
|
Julka, jak siedzi, albo leży, często daje nogi całkiem do tyłu. Uwielbiam to
:http://elaskib.w.interia.pl/szablon_...i/295_9573.JPG |
|
|
|
#1420 |
|
Raczkowanie
|
moj tez tak leży wyglada wtedy jak foka:p slodziutko
przed godzinka wlasnie kapalam mojego lobuza on to lubi:p cale szczescie siedzi spokojnie a nawet sie kladzie w tej wodzie bo kape go w brodziku....a potem suszarka ktorej tez wcale sie nie boi:P dzielny facet tylko jeszcze po schodach schodzic nie umie;P
|
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
Oj smieszne tez nasze psiaki
![]() Moj Yoshik tez spi na zabe |
|
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Raczkowanie
|
olivia widze ze jestes jak tam twoja chanel???:ppokazalabys jakies foty;p
|
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
dziewuszki co tak zamilklyscie?
|
|
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
Jestem jestem
właśnie zdjęcia robilam pieskowi zebym mogła wam ja pokazać No pododowałam az 2 zdjęcia czekam,żebym wyzdrowiala bo zapalenie oskrzeli mnie dopadlo i chcę isć z moją Pięknością do fryzjera bo ona ma wyrżniętą grzywke i nie wiem co mam z nia zrobic bo jak narazie to ona całe oczka jej zasłania i mam nadzieje ze coś mi pomoże profesjonalna osoba Ja umiem tylko dodawać zdjęcia do mojego profilu wy jakos wklejacie te zdjęcia gdzie indziej pozdrawiam was wszystkich i wasze psiaczki Widze,że jest nas juz 3 w kielcach MOŻE byśmy jakieś spotkanie stworzyły?
|
|
|
|
#1426 |
|
Raczkowanie
|
sliczna jest chanel:p a moj ma zapalenie uszów........eh......bied aczek nie wiedzialam sie czemu sie tak drapie bylam u jednego weta na wspolnej byla tam taka mloda babka ale sama nie wiedziala co mu jest czy moze pchly pozniej stwierdzila ze ich nie ma potem jakies tabletki itd ogladala mu uszy ale stwierdzila ze sa czysciutkie nie za bardzo ona mi sie podobala pojechalam na barwinek okazalo sie ze pies ma tak zarosniete uszka wlosami ze ledwo co slyszy i biedny mial zapalenie........i dlatego sie tak drapal........juz wiem co tzn dobry wet.........a spotkanie pewnie ze tak:p olivia w ktorej stronie kielc mieszkasz?
|
|
|
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
Ja z Chanelka zmotoryzowane jesteśmy więc dojechać możemy wszędzie
a mieszkam na koncu Kielc zwanym Herbami Moja też się drapie pcheł nie ma napewno bo psikana byla fipexem i teraz wymyslilam ze moze uczulenie ma na cos i systematycznie zmieniam jej jedzenie szampon i inne cuda MOja mama stwierdzila ze ona pewnie ma uczulenie na mnie bo ona ze mna spi a mamie sie to nie podoba AAA apropo weterynarza ja chodze na ulice Prostą bardzo duzo moich znajomych tam chodzi i sobie chwala to jest moj 1 pies wiec poszłąm za glosem ludu i tez tam chodze
|
|
|
|
#1428 |
|
Raczkowanie
|
moj tez ze mna spi hehe:p a ja na sienkiewce
mieszkam wiec musimy sie jakos kiedys spotkac;p
|
|
|
|
#1429 |
|
Raczkowanie
|
a ja teraz przenioslam sie na barwinek kolo Czechowskiej ulicy zaraz rowniez same dobre opinie slyszlam i naprawde bardzoooo polecam pies bo 2 dniach przestal sie drapac:p a gdzie sie wybierasz do fryzjera?
|
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyna ja sie pisze na spotkanko jak tylko bede mogla to nie ma sprawy:P Niby nas 3 tu na forum ale przeciez wlascicieli shih tzu to wiecej sama znam z 3 osoby:P Nie wiem czy by przyszły ale zawsze mozna powiadomic
A ja z weterynarzami rzne miałam juz przejscia. Chodze najczesciej na Stok do 4 Łap, ale o prostej tez slyszalam same dobre opinie Fryzjerke moge Wam polecic. Na Jagiellonskiej przyjmuje i odradzic tez moge jedna Jak cos to dawajcie znac
|
|
|
|
#1431 |
|
BAN stały
|
patrycja060-pierwsza foteczka powaliła mnie !! Jaka to smieszna poza !!!
olivia_hill-proponuje w miarę mozliwości spinac tą grzyweczkę takimi malutkimi żabeczkami (spineczki) , one sa kolorowe i jak wybierzesz najmniejsze to można spinać i czekać aż grzywka urośnie !! Dziewczęta umawiacie się na spotkanie ?? Brawo !! U nas jest planowane takie duże z róznymi rasami na 10.05. Zobaczymy ile ludu sie zejdzie ???
|
|
|
|
#1432 |
|
Raczkowanie
|
hihi i jak tu sie nie zakochac w tych malutkich swtorkach
|
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
a nikt nie organizuje spotkan w poznaniu??
|
|
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
niby łódź taki duże miasto a z łodzi nikogo opróćz mnie chyba nie ma
|
|
|
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze ja tez wymienilabym sie doswiadczeniami ale nie ma z kim .
http://animalia.pl/produkt.php?id=3873&kat=58 tutaj jest ta karma ktora polecila mi pani w zoologicznym, ktoras z was ma? wczoraj zgralam najswiezsze zdjecia idusi,prosze ![]() http://www.wizaz.pl/gallery/displayi...p?imageid=2968 http://www.wizaz.pl/gallery/displayi...p?imageid=2969 http://www.wizaz.pl/gallery/displayi...p?imageid=2970 |
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
hej ja polecam ci http://allegro.pl/item352079134_euka...per_cena_.html moja wcina i wszystko ok jest z nia, nie słyszałam o Boschu nigdy i nie znam osoby która karmiłaby nim swojego pieska.jeslibys jednak kupila tego bpscha to podziel sie wrazeniami
|
|
|
|
#1437 |
|
Wtajemniczenie
|
olivia mialam eukanube ida nie chciala jej kompletnie ruszyc.mogla lezec caly dzien w misce i nie ruszyla. ten bosch w sumie dobry,pani polecila bo ma mniejsza zawartosc bialka niz royal i eukanuba i ida jest uczuleniowcem. narazie spisuje sie i nie jest droga
|
|
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
czyli twojaje teraz tego boscha?
|
|
|
|
#1439 |
|
Raczkowanie
|
no to trzeba sie spotkac jakos
|
|
|
|
#1440 |
|
Raczkowanie
|
wiecie moj duffy ostatnio sie zbuntowal i niechce mi jesc dwa dni temu jak dostal karme nie odeszedl dopoki nie zjadl teraz stoi caly dzien i nie je nawet kiebaski nie chce...........niewiem co mu jest............jak myslicie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.