![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze sny
niedawno śniło mi się, że oblałam egzamin i dyrektor mi gratulował na apelu, który specjalnie na to 'wydarzenie' zwołał. później piłam z nim wódę z sokiem pomidorowym na jakimś polu i wieszałam w międzyczasie pranie. wczoraj natomiast uciekałam z domu wspólnie z moim nauczycielem z gimnazjum.
![]()
![]() |
#1412 |
Rozeznanie
|
Kilka dni pod rząd śnił mi się kolega ze szkoły. Jakiś czas temu też codziennie mi się śnił. Potem było jakiś czas przerwy i teraz znowu. W każdym śnie mnie przytula i mówi, że 'teraz będzie inaczej, wszystko się zmieni', a ja jestem smutna, chcę go przytulić, ale jakoś tak się krępuję. I o co w tym wszystkim chodzi, to ja nie wiem...
![]()
![]() |
#1413 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj mi się śniło, że patrzyłam przez okno w kuchni, a tam za łąką płynie Odra :O Woda podniesiona, wielkie fale, na środku jakaś skalna wyspa. Ogólnie tsunami miało zaraz zmieść mój dom. Starałam się to wytłumaczyć mamie i kuzynowi, którzy siedzieli w pokoju. Poszłam się przejść, a tam znowu idę wzdłuż rzeki, a wszędzie leje się woda jak w filmie katastroficznym.
Od dawna nie śniło mi się nic co bym zapamiętała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
Biała Dama
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam moje sny, są bardzo intensywne, psychodeliczne, odczuwam w nich emocje sto razy mocniej niż na żywo... I czasami są "prorocze". Na przykład jak byłam jeszcze z moim eks śniło mi się często, że nie wiadomo skąd stoję nagle w białej sukni, wszyscy mówią mi, że zaraz biorę ślub, a ja wpadam w panikę, że ja nie chcę, uciekam, zakopuję się na cmentarzu przy grobach (!) byle mnie nie znaleźli i nie zmusili do ślubu. Wielokrotnie motyw niechcianego ślubu pojawiał się równolegle z motywem cmentarza. No i związek ostatecznie się rozpadł, a sny ustały.
Innym razem śniły mi się karawany pod domem sąsiadki. Wkrótce potem zmarła. Sen też miała też moja mama, dużo wcześniej, o czym nie wiedziałam. Kilkukrotnie śniły mi się ważne dla mnie osoby, które już nie żyją, zapewniając mnie, że "jest dobrze". Ostatnio ciągle śnią mi się... toalety. Najczęściej jakieś szkolne, w których jest brudno/nie ma prywatności/kręci się mnóstwo ludzi i wszyscy mnie widzą, a ja desperacko próbuję załatwić swoją potrzebę, nie brudząc się. Toalety te są naprawdę obleśne. Co to może oznaczać? Sen ten pojawia się ciągle od kilku miesięcy. Równie często chodzę po swojej szkole podstawowej, spotykam starych znajomych, najczęściej ludzi, z którymi nie mam kontaktu.
![]() |
#1416 |
Biała Dama
|
O, mi też się często śni szkoła, niekoniecznie podstawowa. A ludzie pomieszani, albo zupełnie nieznajomi, rzadko to ktoś w wieku wskazującym na bycie uczniem, rzadko też odbywają się tam lekcje. Co ta edukacja z nami robi, do końca życia chyba będą nas nękać sny o szkole
![]() A te toalety zasyfione, czy ja wiem, może to taki wyraz jakiegoś mniej dosłownego "syfu" wokół Ciebie? Możliwe że na jawie towarzyszy Ci wrażenie że nic nie idzie po Twojej myśli bo ten świat jest popieprzony ![]() Mi się ostatnio śniło że ciągle mi bardzo drętwiały ręce i nogi, nie mogłam chodzić i funkcjonować i co chwila lądowałam w szpitalu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe, co dzisiaj mi się przyśni, mam nadzieję, że coś ciekawego.
![]() |
![]() |
#1418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- [1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;35893454]Dzisiaj mi się śniło, że patrzyłam przez okno w kuchni, a tam za łąką płynie Odra :O Woda podniesiona, wielkie fale, na środku jakaś skalna wyspa. Ogólnie tsunami miało zaraz zmieść mój dom. Starałam się to wytłumaczyć mamie i kuzynowi, którzy siedzieli w pokoju. Poszłam się przejść, a tam znowu idę wzdłuż rzeki, a wszędzie leje się woda jak w filmie katastroficznym. Od dawna nie śniło mi się nic co bym zapamiętała.[/QUOTE] moze masz jakies przejscia emocjionalne ? , woda to symbol uczuc ![]()
![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
śniło mi się, że byłam piletem jakiego jumbo jeta i lądowałam u siebie pod blokiem na dachu garażu sąsiada.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
o tak, poradziłam sobie zdecydowanie, bo skończyłam remont swojego pokoju który robiłam sama i nie mogłam się doczekać aż go skończę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
heheh no widzisz
![]()
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
Śniło mi się że siedziałam z kumpelą i jej dzieckiem w mieszkaniu mojego eksa, i jakiś czas później przyszedł mój eks ze swoją ekipą i zaczęli robić imprezę, a my żeśmy się wyniosły tak jakby do mieszkania z którego okien było widać dokładnie mieszkanie mojego byłego i wszystko co oni robią w pokoju i tak siedziałyśmy dłuższy czas i plotkowałyśmy aż nagle ja się pokapowałam że w mieszkaniu mojego eksa w drugim pokoju zostawiłyśmy jej dziecko..... przybiegłyśmy tam ... to dziecko jak zobaczyło moją kumpelę to się bardzo rozpłakało a ona podniosła go i zaczęła to dziecko tyłkiem uderzać o podłogę ( tak jakby chciała posadzić na podłodze to dziecko) z ogromną siłą i zdenerwowaniem, na dodatek strasznie się darła i przeklinała na to dziecko....
Ja się obudziłam przerażona z tego snu bardziej niż po najgorszym koszmarze .... do dziś nie ogarniam właściwie dlaczego...???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
Tak całkiem w skrócie, dziś mi się śniło, że robiłam zakupy w jakimś sklepie spożywczym, nagle pojawiły się organy i zaczęłam na nich grać, a mój tata zapytał mnie w tym czasie, gdzie jest kasa, a ja na niego nawrzeszczałam, że ma mi nie przeszkadzać, bo tworzę dzieło sztuki.
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj mi się śniło, że zaszłam w ciążę z moim Tż... Wszystko ładnie, pięknie, ale w śnie nie byliśmy ze sobą... Pamiętam tylko, że kupił łóżeczko i pampersy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Biała Dama
|
Przez ostatnie dwie noce miałam sny które się sprawdziły
![]() ![]() Ale pająk przegiął, w ogóle coś za dużo ich się pojawia w pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boisz sie z nim o czyms porozmawiac ? moze o dziecku wlasnie ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]() i blechh na pajaka xD one ponoc w chodza do domow jak jesien idzie, bo w domu cieplej niz na zewnatrz ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1429 |
Rozeznanie
|
Dziś mi się śniło, że latałam. Po prostu, zamknęłam oczy i nagle się wzniosłam. Bardzo często mam takie sny. Niemal codziennie.
Whisper discretely To me Edytowane przez hopelessromantic Czas edycji: 2012-09-06 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czasem latanie oznacza oderwnie sie od rzeczywstosci, bo cos nas przytlacza, a z drugiej strony moze to byc umejetnosc radzenia sobie z problemami w jakis niezwykly sposob ![]() podaj wiecej detali ![]()
![]() |
![]() |
#1431 |
Biała Dama
|
Śniło mi się że złamał mi się gryf mojej gitary
![]() ![]()
Weź głęboki wdech Życie wokół ciebie słodkie jest jak bananowy dżem Webook ![]() Filmweb ![]() Last.fm ![]() Edytowane przez _Matilde_ Czas edycji: 2012-09-09 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1433 |
Biała Dama
|
u mnie w domu, trzymam gitarę w pokrowcu na szafie bo ją niedawno kupiłam i się o nią boję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak wiec, widac ze gitara jest dla Ciebie bardzo wazna ![]() ![]() w realu boisz sie ze maly bratanek moze sie nia pobawic i ja zniszczyc, w snie gitara jest metalowa i azurkowa, bo jest dla Ciebei symbolem jakby sily i piekna ![]() tu sa poprostu pokazane Twoje obawy ![]()
![]() |
![]() |
#1435 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze sny - dziwne o0
Ostatnio w pracy spotykałam pewnego chłopaka ciągle mi sie przyglądał nawet przerywał pracę by na mnie popatrzeć. Ale ja jestem zaręczona i nie interesują mnie inni faceci . był młodszy ode mnie i w ogóle. choc miło było że ktos zwrócił na mnie uwagę.Już go nie widuję gdyz skończył swoje obowiązki Do czego dążę? . Ja wcale O nim nie myslałam nawet ani razu nawet nie był w moim typie i jak mówiłam jestem już zajęta planuję ślub.Ale wczorajszej nocy On mi się przyśnił.Sen był dziwny tak jak bym ja na niego czekała że on na prawdę mi sie podoba chcę się z nim widywać i będąc z narzeczonym myślę o nim.Po kryjomu chce się z nim spotkać. Obudziwszy się rano śmiać mi się chciało.Było to takkie niedorzeczne. Jednak cały Boży dzień chodzi mi On po głowie co jest denerwujące i dziwne zwłaszcza że nigdy o nim nie myślałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Snilo mi się, ze zylam sobie w swiecie Zmierzchu i Batmana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1438 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1440 |
Biała Dama
|
Co jest, nikomu się nic nie śni??
No, ja dziś miałam sen na jaki czekałam długo ![]() ![]() Potem znów byłam na tej drodze, na górze, tylko ta droga jak koryto rzeki się wypełniała wodą, ale ta woda była tak jakby morska, oceaniczna może, ciepła, błękitna, czysta. Parę osób było wokół mnie, staliśmy na tej drodze, coraz bardziej woda nas zalewała i przez chwilę się bałam że nas porwie w dół i zrobi nam krzywdę, ale od dołu też ta sama woda zaczęła się podnosić, tak że można było skoczyć, co prawda z wysoka ale już w miarę bezpiecznie. I nagle zauważyłam że wszyscy jesteśmy nadzy, i faceci mają erekcję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.