|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gratisy
Właśnie napisałam do Pani Kasi z SN, że niestety ale jeden opal ma skazę i jest bury a nie różowy. yhh
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Raczkowanie
|
dziś doszło zamówienie z kociego-oka, za troszkę ponad 80 zł i oprócz nieciekawych przekładek w kształcie czaszek (za co??) do tego jeszcze przekładki sztuk cztery z niejasnym wzorem ale ogólnie ładne i przecudne ceramiczne koraliki, sztuk dwie bardzo dopasowane do zamówienia
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj dostałam paczuszkę z Bukowca i jestem pod wrażeniem. Kamyki piękne, jako gratis: labradoryt, cytryn, agat i ametyst. Śliczne...
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Przyczajenie
|
Moje pierwsze (i na pewno nie ostatnie) zamówienie na Bukowcu
![]() Załapałam się na 6% rabat na minerały i darmową przesyłkę. Kamyki prześliczne (chociaż mam zastrzeżenie do jednego opalu - ma widoczną skazę). Zuwiolko, bardzo dziękuję za gratisy (kamień księżycowy, agaty, turkus, labradoryty, fluoryt, kwarc różowy, serpentyn), które według sklepowych cen kosztują... 32 złote!
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1416 |
|
Raczkowanie
|
Załapałam się kolejny raz na 10 % rabat okolicznościowy i 7 % stały w BEADSHOP. Zamówiłam za ponad 150 zł tylko minerały a dostałam szkło 2 kostki "6" wrzos i 2 kostki "8" koniak. To i tak ok, ponieważ zdarzało się bez gratisów. Jak zaczynałam u nich kupować Pani Ola wtedy pakowała było ciekawiej jak otwierało się przesyłkę, a teraz ciekawsze są prezenty ze SN i jak czytam chociaż jeszcze nie sprawdziłam w Bukowcu. Mam już tam pełen koszyk cudeniek, wystarczy kliknąć.
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
ja w bukowcu też zrobiłam zamówienie, na razie skromne, jutro popędzę opłacę i już przebieram nogami
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś tez w Bukowcu
po raz pierwszy
|
|
#1419 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Również pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Rozeznanie
|
Zamowilam w Bukowcu, nie mogłam się doczekać, a jak otwierałam paczkę to zaśliniłam całe łóżko...
CUDA! I do tego duuży pięknie dopasowany gartis . Naprawde jestem pod wrażeniem i jeszcze załapałam się na 9% rabat
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
Zamówienie z SN za 324 zł, załapałam się na rabat 8%, więc zapłaciłam tylko 298,08 zł + przesyłka gratis. A do tego kilka gratisów dosyć dużej wartości - kuleczki srebrne 10 szt (7 zł) i monetki amazonitu 10 szt (10 zł).
Miłe to dla mnie pocieszenie, bo zamówienie było robione "na szybko" i bardzo nieprzemyślane i trochę się nadziałam na niektóre produkty tj. nie przeczytałam wymiarów i okazało się, że to maleństwa są. Tak to czasem bywa
|
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj przyszło do mnie pierwsze zamówienie z Bukowca gratis jest tak świetnie dobrany...:
Turkus seledynowy - kulki 8mm 6szt (brałam owale) - 8,40zł Fluoryt - kulki 12mm 4 szt (brałam oliwki) - 14zł Fluoryt - kulki 8mm 2 szt - 2,60zł Cytryn - dysk 8mm 8szt (brałam oliwki i dyski inne)- 5,60zł Płatki srebrne 14mm 2 szt - 3,40zł Czy ja dobrze widzę czy wartość gratisu to 34zł? to ok 1/3 wartości zamówienia bo zamawiałam za stówkę no i na pewno jeszcze zamówie bo prócz gratisów dostałam piękne kamienie.
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Rozeznanie
|
Zakupy w Bukowcu za niecałe 50 zł.
Gratisy: Ametyst kula 10 mm x 2 Granat kula faset. 7 mm x 2 Cytryn dyski gładkie 8 mm x 2 Zamawiałam ametysty, granaty i cyrtyny, wiec gratis super dobrany. Wartość - bezcenne ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez maweth Czas edycji: 2008-09-12 o 22:38 Powód: ot tak |
|
|
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
Ależ Wy to skrupulatnie wyliczacie
... ja nigdy nie liczę, tylko patrzę na wszystko i dobieram co pasuje przyznaję, że czasem mnie ponosi ... btw Dziękuję za wszystkie tak miłe słowa
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Raczkowanie
|
będę samolubna i powiem: niech Cię ponosi dalej
ja tak po prostu z ciekawości wyliczyłam i w sumie nie chodzi o to ile kosztował ten gratis ale o to, że prowadząc sklep znalazłaś czas i dobrałaś coś do tego co ja wybrałam, to dowodzi, że każdy klient jest dla Ciebie ważny i wyjątkowy. Heehe ja i moje wrażenia a tak btw już mam nawet skrystalizowany pomysł na gratisy choć pewnie wcale bym na to nie wpadła gdybym ich nie dostała.
|
|
|
|
|
#1426 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Tak zachwlacie Bukowca, że chyba skuszę się na zakupy
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówienie w biżu.pl za 68zł, 4 fasetowane peridoty, wartość to ok 6zł
śliczne są ![]() Zamówienie w ANTYKWARIATeduPL za 32zł gratisów brak niestety. Za to kolejne zamówienie u kociego-oka znowu baardzo obfite w gratisy: plastykowe listki, chyba 6 szkieł weneckich , druga moneta 2cm rodochrozytu (zamawiałam jedną i dwie krople, sama moneta to wartość 5zł)i coś jeszcze, nie pamiętam co W każdym razie wartość przewyższająca 10zł
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
A za ile kupowałaś u kociego-oka ?
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Rozeznanie
|
Napisze wlasnie swoją pierwszą wiadomość na forum, na ktorym bywam od paru miesięcy już
a piszę po to, aby pochwalić sklep bukowiec ![]() dostałam tak piękne gratisy, ze szczęka mi na podłogę z hukiem opadła ![]() chyba 10 dyskow cytrynu 10 dyskow labradorytu i 2 piekne serduszka i 2 male dyski z akwamarynu robilam zakupy w wielu sklepach, ale żaden do tej pory nie potraktował mnie tak miło ![]() dziekuję |
|
|
|
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
Korallo- zamówienie 120 zł, gratisu brak
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Gratis z Bukowca
: 2x Agat larimar prostokąt 14 mm 2x Kwiat karbowany srebro 10 mm 1x Kwiat karbowany srebro 16 mm 4x Sugilit oponka 10 mm 3x Opalit kulka fasetowana 8 mm 1x Opalit kropla fasetowana 10 mm 3x Kryształ górski oliwka fasetowana 14 mm Bardzo dobrze dobrane do zamówienia. Dodatkowo załapałam się na rabat 9% Dziękuję ślicznie
|
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
zamowienie za 185 zł na allegro u jubilex33 - gratisów brak
|
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
to moje drugie zamówienie w Bukowcu w dość krótkim odstepie czasu
ale super !! jestem znowu zachwycona ![]() moj gratis to : 2 fasetowane cytryny chyba 12 mm ( tak to sie odmienia?? )4 x kwarc rutylowy oliwki chyba 10 mm 2 fasetowane kulki granatu oraz 4 kostki onyksu ... edit . i rabacik 9% ślicznie dziękuję
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
2 zamówienia u jubilex33 jedno za 50zł, drugie za 70zł- gratisów również brak.
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie listonosza brak ;(
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Rozeznanie
|
hmmm ... sama sie zastanawiam co to może być, bo niestety cytryny na 99,9 nie, ponieważ nie miałam fasetowanych cytrynów kulka 12 mm ... hmm
|
|
|
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
A ja zrobiłam malutkie zamówienie w qnszcie i ku mojemu zdziwieniu dostałam parę ładnych czarnych lampworków gratis
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie pamiętam kiedy dostałam jakiś gratis od kogokolwiek :P
Ale kusicie tym bukowcem... no normalnie chyba się skuszę :P |
|
|
|
|
#1440 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:17.

:
)