|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zadomowienie
|
![]() nie...tak nie wolno to sa w koncu jego urodziny napisze "wszystkiego najlepszego z okazji urodzin" nic wiecej..ale napisze! wogole ciesze sie dziewczyny ze was mam... zazwyczaj mowicie mi rzeczy ktore mi sie nie podobaja <bess i ash ![]() uff.. dziekuje wam.. za te wnioski do ktorych powinnam juz dawno dojsc.. dziekuje ze nawet jesli nie widac postepow.. to jakies minimalne..mini mini sa.. i to wasza zasluga..was wszystkich... nie pozwolcie mi sie zlamac.. nie pozwolcie wiecej sie odzywac i starcic resztek godnosci... aaaa i od czasu do czzasu wymodlijcie i dla mnie jakiegos chlopaczka z dobrym sercem! ![]()
![]() |
#1412 |
BAN stały
|
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
na tyle ile beda trawac tam moje studia....
![]()
![]() |
#1414 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a Ty nie jestes teraz w trakcie jakichs studiow? Zazdroszcze super znajomosci ang. Ja jakos tam kwękam po temu anielskiemu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1415 |
Wtajemniczenie
|
Jula poderwiesz sobie jakiegoś amerykańca i będzie dobrze
![]() Ja myslałam że wczorajsza niedziela będzie mało udana,ojj myliłam się. O 23 kolega wyciągnął mnie do klubu karaoke i się wybawiłam. Heh podrywał mnie niejaki szymon, który myslał że gram w siatkówkę w AZS(opolska drużyna) ze względu na moje 178cm ![]() Tż napisał na gg że też miał jechac do tego klubu z kolezanką ![]() Poki co slucham sobie "małgoska tańcz i pij.. a zniego sobie kpij:P Jak wróci powiedz 'nie' niech zginie gdzieś na dnie" I humor mam zabójczy ![]() Sciskam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 |
BAN stały
|
Witam!
![]() Wróciłam. Jakoś mi pusto. Nie było dziś Piotra w szkole. Ostatni raz dziś tam byłam, bo za tydzień mam testy na alergię i nie wybieram się na ostatnie zajęcia. Ogólnie znaczy to, że wczoraj widziałam Go można powiedzieć ''ostatni raz''. Wiadomo, że spotkamy się znowu na studiach, ale czy wcześniej ![]() ![]() A po co mi pisał tego wczorajszego smsa na którą dziś mieliśmy zajęcia, skoro sam się na nich nie pojawił ![]() - Zwolniłeś mnie też? - Nie! - Acha, dzięki. - Nooo Iza, nie pomyślałem... - Racja. On nie pomyślał o mnie, wiec czemu ludzie oczekują, że ja nadal będę robić wszystko ''pod Niego''. Chciałam nawet potem zadzwonić, poinformować Go o tym co było na seminariu ![]() Jest mi przykro, że tak długo Go nie zobaczę, ale cóż... On tak chciał, prawda? Trudno. I jeszcze ta pogoda masakrycznie deszczowa ![]() EDIT: bruselko uwielbiam takie suche dialogi na gg ![]() _Jamaico no brawo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1417 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
BAN stały
|
Kurczę no! Tęskno mi
![]() Jak Go widzę to mnie denerwuje, odrzuca... A jak Go nie ma to mi Go brakuje. Najbardziej wkurza ta niewiedza. Ciekawe co robi, jak jest ubrany... O! Właśnie wszedł na GG... Jego opis ''To była NAJLEPSZA galaretka z truskawkami w moim życiu ![]() ![]() ![]() ![]() Czemu to wszystko stało się takie kretyńskie!!!! No powiedzcie? A ja mam opis odkąd wróciłam na niewidocznym: ''Ale fajne spotkanie ![]() ![]() Ciężko mi pogodzić się z myślą, że On jest ''szczęśliwy'', bo ma teraz koleżankę M. i wsparcie w Jej osobie... Nie sądziłam, że On taki jest. Tylko nie wiem czemu mi się kojarzy, że ta M. mieszka za granicą lub baaardzo daleko ![]() ![]() Pssssssssssss... EDIT! Normalnie mam Mu ochotę napisać takiego smsa, zadzwonić i tak zbluzgać!!!!!!!! Jak On tak może? To się nie dzieje na serio!!! Człowiek, któremu ufałam bezgranicznie!!! Zawsze ''czysty''!! Nigdy w naszym związku nie było jakiegoś problemu zdrady, nadmiernej zazdrości... A ja mam wrażenie, że On zerwał ze mną głównie dla zacieśniania więzi z tą M. No przecież... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1419 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Chyba bym go zablokowała po tym wszystkim ![]() Ale ja to bym jeszcze zrobiła po tych tekstach co gadał na żywo... Bo tak jak patrzysz na te opisy to tylko Ci nerwy szarpie. Albo zmieniłabym sobie nr gg i jemu bym nie podała hehe zostawiłabym opis "numer nie aktualny". Nie miałby już tej satysfakcji z tymi opisami.Widać że ma potrzebę demonstrować Tobie te opisy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
BAN stały
|
Cytat:
Edit: Wiem, że nie mogę się dać sprowokować. Co ON sobie wyobraża... Pfff! Zaraz powinnam sobie wrąbać opis ''Ohh Hubercik, było super na randce! Extra całujesz!! Ach, oh :P'' <--- Buhahahahahahaha! Ale nie zniżę się w tym wypadku do poziomu Piotra! Poza tym ja uwarzam to za zwykły brak taktu i kultury w naszym przypadku. Wiadomo, minęły 3 tygodnie! Jest wolny, może uderzać na ''nowe'' dziewczyny, ale to musi być takie OSTENTACYJNE? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
BAN stały
|
dziewczyny a u mnie dzis wielki gleboki i szeroki dol
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 |
BAN stały
|
i komp mi swiruje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Oj Kochana ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To może go chociaż zablokuj? ![]() Martinka_m jak się postarasz to dasz radę nie załamuj się! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
BAN stały
|
dziekuje dziewczyny - bede sie musiala sprezyc i to bardzo - coz wakacje poswiece na nauke - wyjscia nie ma, jak bede myslec pozytywne ze mi sie uda to juz pol sukcesu ... teraz w czerwcu musze sie skupic na biezacej sesji a potem od lipca myslec o wrzesniu....Izaluka - rok 3 - psychologia - tylko ze u nas taki chory system ze trzeba zaliczac rożne przedmioty na innych wydzialach z uczelni zupelnie nie zwiazanych z moim kierunkiem ...... (glupota totalna) i ten egzamin we wrzesniu jest wlasnie takim super "dodatkiem".......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
![]()
PRAWDA...
wszyscy faceci sa tacy sami..dokladnie wszyscy bez wyjatkow..i jesli jest sie z kims szczelsiwym tzreba pameitac ze to tylko facet i kiedy bedzie sie go najbardziej kochalo on wbije noz w plecy i jeszcze przekreci zeby bardziej bolalo..taka ich natura..popaprancow emocjonalnych...drani beznadziejnych.... martinko...wiem dokladnie jak sie czujesz i jak ciezko bedzie ci sie zmotywowac do nauki do wrzesnia...ale to jeszcze troche czasu napewno scisniesz posladki i dasz rady ![]()
![]() |
#1429 |
BAN stały
|
dziekuje wam bardzo kochane, ze moglam sie wyplakac i wygadac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja już zebrałam się w sobie na tyle że jeżeli ten "mój" napisze mi coś chamskiego to go wyślę w ![]() On (Twój ex) nie pokazuje "delikatnie" tylko chamsko demonstruje! Nie widzę sensu znosić to. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
BAN stały
|
Ściśniesz pośladki
![]() ![]() Muszę sobie szybko poszukać jakiegoś sexy mena ![]() ![]() ![]() martinko ściśnij poślady i do boju! Faktycznie system macie nieciekawy, ale widocznie tak musi być. Pewnie do czegoś się te przedmioty kiedyś przydadzą. brukselko żebym tylko ja nie zacząła wsadzać Mu szpilek ![]() I właśnie teraz na złóść będę robić i sie nie odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Wtajemniczenie
|
Jestem przekonana w 1000% procentach że te opisy by zrobic ci na złośc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
BAN stały
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]() Idę czytać COSMO pod kocykiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
a daiwdek jest gupi ..lalalalalaa.....
hehehe... jejj...juz dano nie mialam tak agresywnego dnia jak dzis.... qrcze dziewczyny ale byla by rzez jakby ci nasi niechlubni..przez przypadeczek kiedys dostali sie na to forum ..na ten temat...uuu... krew po calej polsce by sie rozlala ![]()
![]() |
#1435 |
BAN stały
|
Hehehe
![]() Brukselko skąd ta agresja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
Iza ja teraz sobie mysle, co on sobie pomyslal, kiedy zobaczył mnie z innym facetem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
BAN stały
|
boze dziewczyny jaka ja jestem glupia
![]() ![]() ![]() wyrzucilam jego nr gg juz dawno temu, po samym rozstaniu, ale ze wy tak ciale piszecie o tych opisach to znow go znalazlam i sprawdzilam jaki on ma opis i po co ja to glupia robilam ![]() ![]() ![]() ale mowie sobie ze dzis mam gorszy dzien, jutro znow bede sie trzymac ![]() edit - chwila opetania minela, wyrzucilam go i juz nigdy nie sprawdze!! bylo mi dobrze jak o nim nie myslalam i zapomnialam, nie dam sie wiecej !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
martinko ... co Ci powiedzieć... chyba tylko tyle, ze doskonale wiem jak to boli i mimo ze rozum chce zapomniec chce wyrzucic z serca, to ono sie dziwnie broni... głupi telefon wciaz po wpisaniu numeru wyswietla jego nazwę, tak słodko jak go nazywałam, mogłabym pwoeidzieć głupi telefon - pamięta to co chce zapomnieć... Niepotrzebnie wpisalas od nowa jego numer... ale wiem ze czasami jest ciezko go nie wpisywać, kiedy wszystko go woła... chyba to nas umacnia... sprawia, ze zaczynamy logiczniej mysleć, nie ludzić się głupią nadzieją, że on wróci... chociaż jest tak bardzo ciezko... Martinko naucz sie z tym zyc, nie wyrzucaj go z serca, bo kiedy go spotkasz znow wszystko wroci, wiec staraj sie z tym zyc, naucz sie z tym zyc...Trzymam za Ciebie kciuki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.