|
|
#1411 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
No, lepiej
![]() Cytat:
Przykazanie Pierwsze: Nie będę pożądać męza żony takiego guru jakim jest Kimosław. Przykazanie Drugie: Nie będę im zazdrościć i zajmę się swoim Javierem Villa/Adrianem Sutilem/w skrajnych przypadkach Massą lub Hamiltonem /kimkolwiek innym* i będę musowo brać przykład od żony męza takiego guru jakim jest Kimosław.Przykazanie Trzecie: Będę stosować się do pierwszych dwóch przykazań. *niepotrzebne skreślić A teraz: parabole tańczą, tańczą, tańczą, tańczą [jako myśl przewodnia]
|
|
|
#1412 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wkońcu możemy zawetować ustawe nie no także spokojnie dziewczyny przyszła pani politolog nad tym popracuje Cytat:
parabole tańczą, tańczą, tańczą ... ![]() ![]() jesteeeeś szalooonaaaaa, mówię Ci, zawsze byłaś skończ już wreszcie śnić, jesteeeś szalonaaa wybaczcie, najwyraźniej już pora iść spać 600 ![]()
|
||
|
|
|
#1413 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wiec nie dyskutuj a politolog jak Cię przyjmą, na moim UJcie ja byłam ja wiem ...tańczą, tańczą, tańczą parabole ![]() Cytat:
przeeeeżyyyj tooo sammm!... dobranoc ![]() ![]()
|
|
|
#1414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Pojęcia nie mam
Cytat:
Cytat:
Mi to się kojarzy z kolesiem z pociągu z Eurotripu, oglądałyście? Miskuzi, miskuzi Cytat:
Rozebrałybyśmy się i mamy jego uwagę gwarantowaną Cytat:
Ja się melduję jako pierwsza kochanka Kimiego. ![]() Plot jest drugą żoną. A Angel i Bożenka - możecie być vice kochankami
|
|
#1415 | |||
|
Wtajemniczenie
|
oko czyli temat zamknięty mam rozumiec?
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ojj nieładnie, nieładnie z waszej strony. Bo ja to jak wierny pies.
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem, może jeszcze kiedyś wrócę do Lewisa
Cytat:
idę się pogrążyć w żalu.
|
|
#1417 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na to też bym nie wpadła ![]() jak za pierwszym razem oglądałam eurotripa to właśnie miskuzi mi się najbardziej podobało i potem jak udawali naćpanych po tych ciasteczkach z haszyszem co się okazało, że jednak się okazało, że to były zwykłe ciasteczka ![]() ej a pamiętacie taki jakiś fajny zielony alkohol ? ciekawe czy można to gdzieś kupić, spróbowałabym Cytat:
z racji tego, że urodziłam się w tym samym dniu co Kimi, o czym wam będę w nieskończoność przypominać spokojnie, nie popełniaj pochopnych decyzji a dziś gdzieś czytałam, że ponoć Lewis spotyka się z Naomi Campbell to się dobrali ![]() ale on jest głupi, przecież ona jest taka głupia... |
||
|
|
|
#1418 |
|
Zadomowienie
|
A o to wielki powrot Bożeeeeenki
Witam ![]() W sumie nie mam czasu, zeby przeczytac co sie dzialo jak mnie nie bylo, bo powinnam isc sie pouczyc... Ostatnio ciezko mi z tym idzie, ale niewazne. W srode, czwartek i piatek probna matura, ale wlasciwie to sie nie stresuje. Gorzej bedzie za kilka mies. W sumie ost coraz czesciej mysle o tym, ze moge nie zdac... Jakos nie potrafie w siebie uwierzyc, ale to tak jak wiekszosc moich znajomych, ktorzy zdaja mature. Juz koniec o szkole, bo niedobrze sie robi jak sie tyle o niej gada no nie? :P Kurcze jak nudno bez F1... Dzis to chociaz siatkowka byla, ale niezadobrze im szlo, a najgorsze jest to, ze Mariuszek skrecil kostke Malysza ogladalam, ale cos slabo mu szlo. A jutro losowanie do ME 2008, ciekawe z kim w gr bedziemy...Ok lece. 3majta sie dziewuchy Moze jeszcze pozniej sie pojawie |
|
|
|
#1419 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Absynt http://sunum.kt.agh.edu.pl/~dmika/sk...es/okladka.jpg ![]() Cytat:
Ojej, to on znowu z inną? Ostatnio, z tego co pamiętam, był z córką jednego z szefów Maków. Widać, chłopak nie umie znaleźć po mnie pocieszenia. Teraz z żadną nie jest szczęśliwy Cytat:
![]() Pamięć o Tobie oczywiście nie zgineła, nawet nadałyśmy Ci tytuł II vice kochanki Kimosława, cieszysz sie? Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam! Wiedziałam, że o czymś zapomne! Przegapiłam siatkarzy
|
|
#1420 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak mogłybyśmy zapomnieć Cytat:
) ale wszystkie trzymamy za Ciebie kciuku Cytat:
o Ty niedobra tożto musiało być spektakularne złamanie serca mogłoby to przełożyć się także na wyniki w nowym sezonie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ponoć Wlazły nabawił się jakiejś mega kontuzji, kurczak, zawsze wierze w rep. ale bez niego to już nie to samo... zapomniałam wam powiedzieć ![]() pare dni temu jak byłam w sklepie widziałam jakiegoś latynosa ( nie mam pojęcia czy hiszpan, brazylijczyk, portugalczyk , czy włoch, ale coś w ten deseń ) ale wyglądał jak Massa !!! mówię wam, był tak niesamowicie podobny, że aż do tej pory nie daje mi to spokoju, czy to przypadkiem nie był on oczy, usta, ogólnie twarz identyczna kupował bułki ![]() ja akurat szukałam jakiegoś jogurtu i jak go zobaczyłam to totalnie znieruchomiałam, że z tego wszystkie w końcu nic nie kupiłam ale czułam się prawie dumna, że widziałam Masse
|
|||||
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałyście dd tvn ? Był Kubica
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
Ueee nie oglądałam dd tvn
Chyba za długo śpie ![]() Massa kupował BUŁKI? ![]() ej nie moge, chyba już nic więcej nie napisze P.S. Witaj Bożenko pijemy absynt
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
ej no co chcecie od bułek
bułki rzecz ludzka, ja kupuje bułki, massa kupuje bułki i george bush też kupuje bułki jak wam się podoba nasza grupa na euro ?
|
|
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
btw to jadłam dziś bułke
![]() mi się podoba grupa, ale niemców podmieniłabym na rumunów, ale wtedy grupa holendrów by bosko wyglądała ![]() widzę, że tydzień roboczy się zaczął i nikogusieńko ni ma
|
|
#1425 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to znaczy, że mamy z Massą coś wspólnego Cytat:
Jak damy radę Niemcom to raczej wyjdziemy z grupy. No ale jakie jest prawdopodobieństwo, że ich pokonamy? Myślmy pozytywnie. I mamy okazję do świętowania. Absynt się poleje Do GP zostało dokładnie 100 DNI ! Jeszcze TYLKO 100 dni.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1426 | ||
|
Wtajemniczenie
|
O nie ja z Massą chyba nie chce mieć nic wspólnego
Cytat:
Cytat:
Studniówka
Edytowane przez kochana-plotkara Czas edycji: 2007-12-04 o 18:09 Powód: literówka |
||
|
|
|
#1427 |
|
Zadomowienie
|
za 100
![]() każdy się skupia na dojczach, a ja mam wątpliwości czy my z Chorwacją wygramy dla mnie przygotowania do meczu z niemcami będą zupełnie inne od tych do meczu z portugalią, przynajmniej mentalnie, bo drzemie w nas narodowa chęć dokopania dojczom i w czasie meczu wszystkie założenia taktyczne mogą wziąć w łeb bo naszym będzie zależało tylko na wkopaniu im piłki do bramki hm.. a może któraś się poświęci i wbiegnie nago na boisko ? |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
nie
![]() Ale można by było tak wejść do szatni Niemców, nie wyszliby na mecz i wygralibyśmy walkowerem
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
ehh, to co zbieramy ekipe ?
w końcu, jak mus to mus |
|
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
a jakby tak jakiegoś niemca wypuścić nago na boisko?
ukaraliby niemców wystarczy go przekupić ![]() mm
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
no ale jeśli już wpuszczam gołego niemca, to tylko płci męskiej
co by oszczędzić sobie nieprzyjemnych widoków dziewczyny ![]() Nick H najszybszy na testach w Jerez teraz aby czekać na Roberta
|
|
|
|
#1432 |
|
Zadomowienie
|
Bożenka, jak się zjawisz mów jak tam matura
![]() a ja podaje wyniki testów w Jerez dzień 2 1. Lewis Hamilton (McLaren) 1:19.371, 73 okrążenia 2. David Coulthard (Red Bull), 1:19.421, 80 okrążeń 3. Felipe Massa (Ferrari), 1:19.761, 97 okrążeń 4. Kimi Raikkonen (Ferrari), 1:19.779, 87 okrążeń 5. Pedro de la Rosa (McLaren) 1:19.887, 62 okrążenia 6. Nelson Piquet jr. (Renault)1:19.982, 71 okrążeń 7. Christian Klien (Force India), 1:20.187, 86 okrążeń 8. Sebastian Vettel (Scuderia Toro Rosso), 1:20.398, 57 okrążeń 9. Giancarlo Fisichella (Force India), 1:20.470, 102 okrążenia 10. Robert Kubica (BMW Sauber), 1:20.487, 118 okrążeń 11. Timo Glock (Toyota), 1:20.523, 54 okrążenia 12. Sebastien Bourdais (Scuderia Toro Rosso), 1:20.533, 75 okrążeń 13. Nico Rosberg (Williams), 1:20.671, 66 okrążeń 14. Andreas Zuber (Super Aguri) 1:20.897, 109 okrążeń 15. Mark Webber (Red Bull), 1:20.944, 41 okrążeń 16. Nico Hülkenberg (Williams), 1:21.068, 67 okrążeń 17. Anthony Davidson (Super Aguri), 1:21.076, 74 okrążenia 18. Rubens Barrichello (Honda), 1:21.184, 103 okrążenia 19. Kamui Kobayashi (Toyota), 1:21.699, 118 okrążeń 20. Nick Heidfeld (BMW Sauber), 1:22.875, 93 okrążenia |
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Naszczęście próbna
![]() Do GP 99 dni, sialala
|
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pomijając tam jakieś wyjątki nie sialala oczywiście pijemy
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Zadomowienie
|
Zawitalam do was na momencik
![]() Dzis pisalam ang i ogolnie wydaje mi sie, ze w miare dobrze mi poszlo, ale ja inteligentna nie napisalam listu, bo myslalam, ze jest do wyboru miedzy ogloszeniem a listem i napisalam tylko ogloszenie, a za list jest duzo pkt. Ale nie dziwie sie, bo bylam taka spiaca, ze myslalam, ze na lawce zasne... Ale co tam W koncu to jak narazie tylko probna. Z polskim bylo raczej ok, niektore pytania do tekstu byly dziwne, ale w koncu cos napisalam, a temat ktory opracowalan dotyczyl Wesela, a dokladniej o chlopach, jak sa postrzegani itd. Jutro WOS. Jak zobaczylam na necie przykladowe arkusze z rozszerzonego to myslalam, ze padne Wszyscy mi mowia, ze rozsz jest latwiejszy od podst to wzielam rozsz, ale cos czuje, ze to wcale prostsze nie bedzie...Jedno co dobre z tych matur, ze nie mialam lekcji. Mialam miec jak juz wszyscy by napisali, ale ze malo osob zostawalo to pisalam zwolnienie. Ale to co mi sie nie podoba to fakt, ze musze wstawac przed 6... :/ Bo matura zaczyna sie o 8.00, ale w szkole musimy byc o 7.30... Uswiadomilam sobie, ze powinnam zaczac robic prezentacje, ale nie wiem jak sie za to zabrac... Chyba pojde na korki, bo moje kumpele ktore chodza to w sumie maja juz zrobione i wiekszosc za nie robia, wiec nie musza sie meczyc. Tylko ost jest u mnie cienko z kasa... :/ I chyba pojde na studia zaoczne, bo zapewne z tymi 3 przedmiotami nie dostane sie na dzienne (jesli zdam w ogole), a na zaocznych nie patrza co sie zdalo i na ile procent, bo dla nich najwazniejsza jest kasa. Tylko wtedy bede musiala isc do pracy... Eh to wszystko mnie przeraza... Ale skoro mojej przyjaciolce udaje sie pogodzic prace ze studiami to chyba mi tez by sie udalo. Mam taka nadzieje... Ozesz w morde jeza, ale sie rozpisalam Pewnie was tym przynudzilam Ale nie martwcie sie bo powoli koncze swoje wypociny Ide poczytac vademecum z WOSu, moze cos zapamietam na jutro... :P A wy mi tu przestancue juz gadac o tych golych Niemcach, a fee! ![]() Ja przed chwila jadlam, a wy o takich rzeczach gadacie ![]() Angel nadal jestes w szoku po zobaczeniu Massy? Trzeba bylo autograf wziasc albo spytac co tam u jego kolegi Kimusia slychac![]() Ok teraz juz naprawde koncze... |
|
|
|
#1437 |
|
Zadomowienie
|
Bozenko, jak wroce ( zaraz ide na ang) to napisze Ci na pw coś
![]() wklejom testy, pomyslne testy ![]() 1. Robert Kubica BMW Sauber 1.19,157 87 2. Lewis Hamilton McLaren 1.19,331 64 3. Felipe Massa Ferrari 1.19,333 68 4. Mark Webber Red Bull 1.19,605 63 5. Timo Glock Toyota 1.19,687 40 6. Pedro de la Rosa McLaren 1.19,787 75 7. Nelson Piquet Renault 1.19,834 90 8. Michael Schumacher Ferrari 1.19,885 67 9. Rubens Barrichello Honda 1.19,905 89 10. Nick Heidfeld BMW Sauber 1.20,125 87 11. Nico Rosberg Williams 1.20,301 65 12. Sebastian Vettel Toro Rosso 1.20,339 56 13. Sebastien Bourdais Toro Rosso 1.20,507 55 14. Jarno Trulli Toyota 1.20,775 99 15. Kazuki Nakajima Williams 1.20,802 39 16. Luca Filippi Super Aguri 1.20,915 83 17. David Coulthard Red Bull 1.21,055 62 18. Takuma Sato Super Aguri 1.21,093 79 19. Vitantonio Liuzzi Force India 1.21,194 76 20. Ralf Schumacher Force India 1.21,853 71 wiem, ze to aby testy, ale kazdy powod do radosci jest dobry
Edytowane przez *angel1710** Czas edycji: 2007-12-06 o 19:53 |
|
|
|
#1438 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja widziałam dziś Nicka Heidfelda i posłanke Beger!!!!!!
tzn. bardzo podobni byli do nich ![]() Nick był w sumie ani trochu nie podobny do Nicka ale miał ZUPEŁNIE TAKĄ SAMĄ FRYZURĘ! wyobrażacie sobie?! poczułam się jak w dżungli A Beger była tak z twarzy i z nosa i z postury ciała, ale miała czarne włosy zupełnie. Ale oofff... Bożenko, czyli nawet nieźle było? No, ale tortur ciąg dalszy jak sądze
|
|
#1439 |
|
Zadomowienie
|
kolejna informacja
![]() Zespół Formuły 1 Renault został uznany winnym posiadania poufnych informacji, będących własnością McLarena - zadecydował Sąd Sportowy Międzynarodowej Federacji Samochodowej (FIA). Sędziowie FIA odstąpili jednak od ukarania teamu Flavio Briatorego uznając, że Renault nie odniósł wyraźnych korzyści wynikających z posiadania dokumentacji technicznej McLarena. Wcześniej zespół z Woking został ukarany odebraniem wszystkich punktów w mistrzostwach świata konstruktorów oraz wysoką grzywną za kradzież i wykorzystanie "własności intelektualnej Ferrari". ma FIA szczescie, ze lubie Renault
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
O, to zły pomysł
Bożenka89 - trzymam kciuki za WOS ![]() Maki mają dokumenty Ferrari. Renault ma dokumentacje Maków. Ciekawe kto ma dokumentacje Renault? ![]() 98. sialala
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

Malysza ogladalam, ale cos slabo mu szlo. A jutro losowanie do ME 2008, ciekawe z kim w gr bedziemy...

) ale wszystkie trzymamy za Ciebie kciuku