|
|
#1411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: NERWICA NATRĘCTW, inne nerwica
ja nie mam profilu na naszej klasie
tzn mam ale fikcyjny i slużący tylko do podglądania innych ale chętnię obejrzę czyjeś jeśli można. hasła, loginy itp już wysyłam dla tych co prosili
|
|
|
|
#1412 |
|
Wtajemniczenie
|
skoro jeszcze nikt nie dodaje, w sumie mało chętnych osób się zgłosiło , to dodałam swoją fotkę na zachętę. niestety nie mam dostępu do wszystkich swoich zdjęć, bo mam awarię komputera. ale jak tylko się naprawi to coś lepszego wrzucę, bo z tej w sumie mało można wywnioskować
![]() pozdrawiam |
|
|
|
#1413 |
|
Raczkowanie
|
ja z checia dodam tylko szczerze nie wiem jak
??
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
najpierw logujesz się do albumu (wpisujesz tylko hasło do albumu)
http://photobucket.com/nnwizaz pozniej pod takim napisem: Upload Images & Video of your own to this album - it's free & easy! wybierasz Already a member? Login to upload. Klikasz na niebieski przycisk wpisujesz login: nnwizaz i pierwsze hasło podane na pw (hasło do photobucket) kiedy już jesteś zalogowana klikasz na CHOOSE FILES i wybierasz fotke ze swego kompa. Voila
|
|
|
|
#1415 |
|
Raczkowanie
|
hip hip hurra udalo sie ale jestem ciemna co ?? dzieki za pomoc
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
noo szyszuniaa83, ładna jesteś
przyznam, że inaczej sobie Ciebie wyobrażałam, tj myślałam, że będziesz taka mała nieporadna szyszeczka xD ale oczywiście zmiana na plus![]() fajnie wiedzieć z kim się pisze! |
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
dokladnie swietna sprawa a ty masz boski kolor wlosow i co za przestojniak z toba? szkoda ze ja wlasnie wolala bym byc mala nieporadna szyszeczka niz taki babsztyl pozdrawiam
|
|
#1418 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przystojniak to mój TŻ, a zdjęcie z poprzednich wakacji, gdy jeszcze byłam wolna od natręctwy hyh. A kolor dzięki, TŻ mnie farbuje
|
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez poprosze o haslo
![]() gratuluje pomyslu ,mnoze tez cos dodam ale to mam nadzieje tylko dla ludzi z psychiatry i NN ?
|
|
|
|
#1420 |
|
Wtajemniczenie
|
tak
tylko i wyłącznie dla świrusów exclusive![]() i mam nadzieję, że inni też zachowają hasełka dla siebie, co nie?
|
|
|
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
Brook, czemu Ty nie masz TŻta ?! z takim wyglądem!
a tak w ogóle bardzo sympatyczna się wydajesz |
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie, taka sliczna dziewczyna z Brook
(Oczywiscie WSZYSTKIE jestescie sliczne )Ja swoje dodam jutro, jak sobie wreszcie cykne fote w moich nowych okularkach
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie mam zadnej fotki na kompie .... ( buuuuu ) , nic teraz nie moge wrzucic do naszego albumu. Dla zainteresowanych moge podac namiary na naszej klasie..... Bo to na razie wsio co moge zaoferowac......
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dzieki dziewczyny
mimo ze wogole to nie wierze i takl nie uwazam i sie lekko zasmialam ale milo mi ![]() wasze fotki tez fajne,swietny kolor wlosow masz intransinitive taka uroda woogle nieprzecietna i tz ahh zazdroszcze takiego ktosia co bym calowac tylko chcial
|
|
|
|
#1425 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dziekujemy za komplementy ![]() Cytat:
![]() A ja zaczynam odczuwać niepokój przed swoim wyjazdem, bo w środę jadę. takie napięcie w żołądku i klatce piersiowej. A co jak będę się nudzić? I się okażę, że nie potrafimy ze sobą spędzać czasu? A co jak nie będę miała ochoty na seks? ehh.. dodam, że już byliśm nieraz na wyjazdach wspólnych i nigdy się nie nudziłam. Tyle, że przed każdym wyjazdme czułam coś takiego... |
||
|
|
|
#1426 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiedziałam, że ktoś ma to samo : oja się zawsze bałam, że te lęki to znaczy, że nie kocham mojego TŻ a kocham go. Ale widać to po prostu chyba normalne u nadwrażliwych osób, które maja skłonności do nerwic. wiecie jak to jest w NN... Miło wiedzieć, że ktoś ma to samo... Dobranoc |
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
intransitive, podasz mi login i hasełko na pw?? popołudniu ja dodam foty bo teraz jestem w pracy, z góry dziekuje
|
|
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
alez boske jestescie
)) ja tez sie dodalam,ale takie marne bo w pracy nie mam innych
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez chce Was zobaczyć
|
|
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
vesenko wyslalam ci na priva haslo wiec wlaz
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
powiem tylko tyle WOW!!! Surimi- nie wiem dlaczego, ale myslałam, ze jestes blondynką sliczna jestes.Brook- wyłaź z domu i migusiem na podryw, kobieto, z takim wygladem kazdy facet Twój ![]() Szyszunia i Intransitive...brak mi słów generalnie puenta jest taka, że nie wiem czy zamieszczę fotę wśród tak zacnego grona
|
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
wariatka
) co do blondfynki to jestem naturalna serioo i uwielbiam swoj kolor wlosow niewiem co mi wstrzelilo do lba zeby sie na czarno mazac ja chce znow blond....![]() ps.masz sie dodac
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie tylko zadaje pytanie, co ja robie tu miedzy Wami
Kazda z Was jest sliczna, a ja ![]() Ide sie wyplakac
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja widze potwora, inni "nic brzydkiego" - ale tez "nic ladnego"... po prostu takie cos, co szybko przemyka ulicami i nie zapada w pamiec, bo i po co?
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez nie musisz wszystkim sie podobać. masz swojego Tż, któremu gdybys sie nie podobała nie byłby z tobą. inni są mało istotni.
ja wsadzę swoja fotę popołudniu, mimo, iz wszyscy mówia, że wyglądam dobrze, mam masę kompleksów. i właśnie nasza nerwica bierze sie z niskiego poczucia własnej wartosci. bo wydaje mi sie, że jakbysmy były pewne siebie, nie byłoby nas tutaj. |
|
|
|
#1439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może trochę więcej uśmiechu? Jesteś naprawdę ładna, tylko pewnie te lata za granicą sprawiły, że zapomniałaś jak się uśmiechać i wydobywać z siebie to co najlepsze. Ale nic straconego! Masz tylko 28 lat (tak?) więc do roboty, najpierw uśmiech prosimy! Dobrze, że zapisałaś się na metamorfozy nic tak nie upięknia kobiety jak szczęście a nic tak nie uszczęśliwia kobiety jak pozytywne zmiany w wyglądzie ![]() P.S. ja też mam mnóstwo kompleksów. Suche włosy, brzydkie zęby, duży krzywy nos (mam krzywą przegrodę nosową), oponka na brzuchu, nieładna cera... A jak powiedziałam to swojemu TŻ to się na mnie wkurzył. Tak więc to wszystko kwestia gustu ![]() P.S. 2 - Surimi, ja też myślałam, że jesteś blondynką cóż, nie będę się powtarzać, że jesteście ładne, bo pomyślicie, że komplementy są nieszczere... Świetnie podkreślasz swoją urodę
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
nie widziałyscie jeszcze mnie
do wyboru określ;enia- wieś śpiewa i tańczy - jedna wielka ludzka bieda - krzyk nędzy i rozpaczy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

tzn mam ale fikcyjny i slużący tylko do podglądania innych

??

nie wiedziałam, że ktoś ma to samo : o
a kocham go. Ale widać to po prostu chyba normalne u nadwrażliwych osób, które maja skłonności do nerwic. wiecie jak to jest w NN... Miło wiedzieć, że ktoś ma to samo... 

sliczna jestes.