|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część V ::..
A ja się zaraz popłaczę.
Zjadłam już 3 serki! Z 10 rzodkiewek! To "ciasto ! Wypiłam 1,5l czerwonej herbaty! ii nadal jestem głodna. ahhh, nienawidzę siebie przed @! |
|
|
|
#1412 |
|
Rozeznanie
|
Oki
A ja dziś:Ś:jajko na twardo, trochę sałatki (ogórek, pomidor, papryka) IIŚ:jajecznica z 2 jajek z połową wieśniaka koniec Potem się będę martwić co dalej
|
#1413 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry, brrrrr... mnie to przeziębienie nie puszcza, @ też powinnam już dostać, ale pewnie weźmie mnie z zaskoczenia.
Kupiłam sobie dziś śliczny baaardzo wysoki kubek, już popijam z niego czerwoną herbatę, a oprócz tego to u mnie słabiutko ![]() I Śniadanie: Kubek owsianki, danio bananowe (wiem, że nie można ale chciałam zobaczyć jak smakuje) II Śniadanie: 2 kromki razowca z turkiem świerzym, pomidorem i ogórasem małosolnym. Jedynka z łyżką sosu słodko-kwaśnego z Łowicza (nie ma cukru). ???: 5 fasolek-żelków haribo <kill me> Obiad: Bedzie- kapusta gotowana, kasza, mięso gularzowe z indyka, barszcz biały. Kolacja: Bedzie- nie wiem co, albo homo naturalny i jakieś warzywo, albo jajecznica z warzywami... zobaczymy. Aaaaaj... jakoś niemrawo się czuję, może poćwiczę, to lepiej mi będzie ![]() pat111 to Marzenkowe ciacho jest takie dietetyczne, więc grzechem wliczać je w gromadę wszystkich powszechnych zbijaczów tłuszczu - słodyczy
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
Kocham Brie !
Ale nie mogę jeść, bo ma za dużo tłuszczu, a ja jem cały na raz Oliwek nie cierpię, fuuj ![]() ![]() Co do ciacha Marzenki, to wygląda smakowicie Ale na razie nie robię domowych słodkości, bo dieta pójdzie ![]() Ja tam nie wiem kiedy się ważyć @ typowo spóźnia mi się jakieś 10 dni i w ogóle jakoś tak dziwnie się czuję, ehh deprecha przez pogodę i siedzenie samej w domu Dziś wstałam o 10, na śniadanko była micha owsianki na mleku 0,5%, podzieliłam na 2 porcje i była też na II śniadanie. Od mamy usłyszałam, że jak mogę jeść takie coś, że jakby mi w dzieciństwie ktoś dał owsiankę to bym w życiu nie zjadła No dobra.. Na obiad mm szparagówka ! bardzo bardzo dużo ale z wody, więc mało ma kalorii Do tego jajko sadzone, bez tłuszczu, bo na patelni teflonowej Kolacja będzie koło 15 - taka wstępna i chyba wypiję jogurt wiśniowy, bo tak dawno smakowych nie jadłam
|
#1415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1416 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiekszosz zakupów robie tam albo w Intermarche. W lidlu mam odtłuszczony 12% Camembert ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja to chyba od jutra zrobię sobie 3 dni diety weekendowej, jak dziś weszłam na wagę to się przeraziłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
k_asiaczku, tak, od jutra mż
![]() aaa i prosze o kolejną pomoc nie wiem co na obiad.. zajmę się gotowaniem, bo wtedy nie chce mi się jeść. mam tak: serki wiejskie, jajka, chudą polędwice, ser żółty, cebulę, koncentrat pomidororowy, podudzie z kurcząt,rzodkiewkę, kalafiora, siemię lniane, zioła prowansalskie, paprykę słodką i ostrą, carry, mix ostrych przypraw i sodę. i znowu nie wiem co na obiad, heeeeeeeeeeelp!
|
|
|
|
#1419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) z przyprawami prowansalskimi-kocham je Albo kalafior obtaczany w jajku i zapieczony z serem.K_asiaczku dieta weekendowa tzn? Może też przejdę na te 3 dni Chce zrzucić te kg jak najszybciej.
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
Byłam na tej diecie, inna nazwa to oczyszczająca tak? Hmm po 1 dniu miałam 2 kg mniej, ale tylko dlatego, że przez cały dzień miałam jeść koktajle z owoców a na obiad szparagówkę na patelni z warzywami (to akurat było pycha). A kg poleciały dlatego, że cały dzień spędziłam w łazience
Myślę, że ta dieta polega tylko na tym, zrzucasz wodę, a kg i tak wracają.
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
Marzenko MŻ, a coś więcej? słodkości eliminujesz czy ograniczasz? a może tylko takie właśnie dietetyczne ciasteczka
![]() a ja dzisiaj idę do kina w okolicy PW i wymysliałam, że naprażę słonecznika i będę jadła sobie na seansie
|
|
#1422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis na śniadanie miałam jajeczniczkę i pomidorka plus czerwona herbatka
na drugie sniadanie jogurt naturalny z migdałami
|
#1424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na dietetyce jest wątek dieta strukturalna dr jakiegoś tam looknij sobie tam i się wszystkiego dowiesz
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Ska ja na mż sobie wyeliminuje słodycze, oczywiście grzeszki zapewne i tak bd
będę jadła podobnie jak na II fazie, ale więcej węgli, żeby organizm przyzwyczajać tyle tylko, że bd jadła porcje pół razy mniejsze niż teraz po prostu to co miałabym zjeść, na pół no zobaczymy co z tego wyjdzie ale z dietetycznych przepisów SB, napewno nie zrezygnuje!edit: Kasiaczku, złotko mam do Ciebie prośbę! mogłabyś mi mniej więcej streścić jak wyglądała u Ciebie mż?
|
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
a ile udało Ci się Marzenko schudnąć w I fazie?
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
ja przepraszam,ze wyskakuje jak Filip z konopii ale co to jest MZ
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
za pierwszym razem, tzn. na poczatku diety 5 kg
a teraz nic :P wręcz przytyłam kilogram ![]() ![]() a ja już po obiadku: zrobiłam sobie kalafiora i do tego sos pomidorowy z mięskiem w ziołach prowansalskich ![]() Adda mż - mniej żreć
|
|
|
|
#1429 |
|
Zadomowienie
|
dieta MŻ-WR czyli Mniej Żreć- Więcej Ruchu
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
haha u mnie to wr nie bardzo chwilowo
![]()
|
|
|
|
#1431 |
|
Raczkowanie
|
hehe no tak oczywiste to
![]() ![]() ![]() dzieki |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
no co tutaj tak cicho?
|
|
|
|
#1433 |
|
Zadomowienie
|
nie ma sie czym chwalić. ja dzisiaj mam mały problem z WC, jak to ktoś mądry powidział: "tak mała ilość jedzenia nie pobudza przewodu pokarmowego do przesuwania pokarmu."
|
|
#1434 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie mogę na podwieczorek w formie deseru ubić sobie 2 białka i dodać łyżkę Inki ewentualnie nescafe latte, bo kakao nie mam
Czy jest zgodze z zasadami na I fazie?
|
#1435 |
|
Wtajemniczenie
|
dostalam w koncu spozniony @ (o 10 dni), wiec moze waze mniej niz te 61...bo mi zwykle waga wzrasta przed @, ale dzis sie zwazylam, bo nie wiedzialam kiedy w koncu przyjdzie...
4 dzien SB jakos trwam, kupilam sobie dzis przewodnik po SB, musze przestudiowac, jesli bede chudla na tej diecie, postaram sie jej trzymac na dluzej...gorzej jesli nie bede chudla... a pogoda dzis masakryczna u mnie...tak lalo przez godzine, jak juz dawno nie, do tego burza na calego byla
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#1436 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=40729 http://dietasouthbeach.net/viewtopic.php?pid=34585 Cytat:
Cytat:
zważ się po @.A u mnie pogoda też beznadziejna, która działa i na mnie. Chodzę i rozbijam sie o ściany. Kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić! |
|||
|
|
|
#1437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no zwaze sie za kilka dni i sie okaze ![]() ja jestem w fatalnym nastroju - glownie przez @, jestem strasznie nerwowa, z reguly tak mam przed, a jeszcze jest opozniony i nie wiedzialam, kiedy w koncu nadejdzie, ze 2 tygodnie juz taka nerwowa chodze ech...ale skonczy sie @, apetyt sie zmniejszy i jakos to bedzie
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Niezapominajka, nie przejmuj się. Ja też dzisiaj chodzę jakaś taka poddenerwowana. Wszystko mnie irytuje. Takie dni chyba najlepiej przespać.
![]() I w dodatku nie mogę zamówić mojego orbitreka! Zamawiam na allegro i napisałam e-maila z pytaniem, odnośnie tej aukcji i od wczoraj nie mam odpowiedzi. A, że ja jestem bardzo niecierpliwa to już w ogóle Bo ja już bym chciała teraz! zaraz! A tu diupa, nawet odpowiedzi nie ma.
|
|
|
|
#1439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ech bo tak jest z tym allegro tez sie zawsze denerwuje, jak mi nie odpisuja
|
|
|
|
#1440 |
|
Rozeznanie
|
O Marzenko widzę nowy avatar
śliczny ![]() a ja na dziś koniec jedzenia, drugie danie już było moją obiadokolacją, już nic w siebie nie zmieszczę. a co do siemia lnianego, mama sie ze mną kłóciła że od niego się tyje, ale jednak jestem prawie przekonana, że nie ma racji :? ;p trochę odpocznę po przejedzeniu i idę kręcić hh.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.

! Wypiłam 1,5l czerwonej herbaty!
wystarczy Marzena 

Ale nie mogę jeść, bo ma za dużo tłuszczu, a ja jem cały na raz