|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
|
|
|
#1412 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Jakie fajne foty
![]() miny bezbłedne A ja mialam problem z pakowaniem sie, ale problem rozwiązałam, wyrzuciłam z torby ogromniaste adidasy i wepchnęłam na ich miejsce kolejną kosmetyczkę (czwartą) z maskami, kremami i peelingami. W koncu to wakacje, czas dla mnie, na przyjemnosci co nie? Wrócę bede piękna i wogóle Wziełam tez swoją kolorowke od której planowalam odpocząc, ale wizja podzielenia sie ze swiatem moim talentem wygrała hihi, nad morzem nikt mnie nie zna i moge sobie chodzic w zielono pomaranczowym make upie i nikt sie nie zdziwi
|
|
|
|
|
#1413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() xyoko - dobre z tym warkoczem! to jeszcze nie jest źle, warkocz sobie zrobię ![]() Milko - niestety nie jogging - dzis dzień przerwy od biegania ale niestety nie od pracy... tak wiec w pracy jestem ale tylko do 16 juz niedługo... ![]() Cytat:
oj ja na burze nie czekam ale mam nadzieję ze jutro nie będzie upałów, ze bedzie chłodniej - jade jutro na zawody i padne biegając w upale...
|
|||
|
|
|
|
#1414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja również
![]() Cytat:
Ja pakować jeszcze się mogę, ale rozpakowywania nie znoszę Ja zazwyczaj tyle tego napakuje, a potem się okazuje, że ponad połowy nie miałam kiedy użyć![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Koleżanka napisała, że nie może jutro ze mną jechać A ja już się spakowałam grrr
|
|||
|
|
|
|
#1416 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje, dziękuje
![]() Dziękuje Tych, ekhm, najciekawszych nie wrzuciłam, bo jednak trochę się wstydzę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty tak zawodowo biegasz? Podziwiam![]() Cytat:
Przyłączam się do protestów, mogłabym nie dożyć ![]() Cytat:
Kogo jak kogo, ale nas?
|
|||
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję - na pewno będę w pierwszej trójce - od końca ![]() nie, nie zawodowo - czysto rekreacyjnie dla amatorów tez sa organizowane rózne biegi w ktorych mozna wziasć udzial - to niesamowita frajda nawet jak jest sie na końcu jutro bedę walczyc z samą sobą - mam różne cele i bede sie starała je osiągnac. moze przeżyję
|
|
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście trzymam kciuki i czekam jutro na relacje o wynikach
|
|
|
|
|
|
#1420 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Ja lubię upały, opalanie. Jestem strasznym zmarzluchem i w zimę ubieram kilka swetrów, wełniane skarpetki, szalik, futro i zamarzam. To też duża wina odchudzania - taki skutek uboczny. Dużo tkanki tłuszczowej straciłam i mało co mnie grzeje . Cytat:
![]() I dziękuje ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu nie![]() A miałaś jechać tylko z koleżanką czyli wyjazd całkiem out? SzkodaCytat:
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Uwierz mi, że mam się czego wstydzić
Cytat:
![]() Dziewczyny, Agnieszka-Finlora prosiła o pozytywne fluidy- jest na grillu u kolegi, a przed nią stoją michy z chipsami, paluszkami, kiełbaski i piwo i nie może się oprzeć
|
|
|
#1423 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak to szło? Aha już wiem: Nie ma się co wstydzić, Włosomaniaczki są jak rodzina![]() Cytat:
Cytat:
Ja jak biegałam w podstawówce to zawsze byłam na ostatnich miejscach Ale znosiłam to upokorzenie, żeby co tydzień móc zwalniac się z ostatnich lekcji![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#1424 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w czerwcu byłam na takim biegu gdzie startowali tez ludzie ktorzy biegają w maratonach i trenuja w klubach sportowych. jechałam tam przekonana ze zajmę ostatnie miejsce ale po prostu chcialam zobaczyć jak to jest i okazało sie ze nie byłam ostatnia tylko 3 od końca co było dla mnie sukcesem ja jestem na etapie gdzie biegam walcząc ze sobą i z własnymi słabościami i cieszę sie ze jeszcze nie zdarzyło mi sie ze nie ukończyłam biegu. walke o medale zostawiam zawodowcom czy tez zaawansowanym choć mam jeden medal ale za ukończenie biegu , ja ciesze sie ze poprawie jakis swoj prywatny rekord i jak nie jestem ostatnia na jutro mam tez ambinty cel marzenie ale wydaje mi sie ze nie jestem przygotowana na jego realizacje. zobaczymy jutro
|
|||
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak biegłam raz na taki dłuższy dystans to też nie byłam ostatnia Tylko na samym początku , a później wyprzedzałam te co już siły nie miały![]() Trzymam kciuki za jutro A na ile biegniesz?![]() Finloro-Agnieszko Fluidy przesłane
|
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju ale stron napłodziłyście, akurat teraz jak ja nie mam czasu nadrabiać...
Przyszłam szybciutko się z Wami pożegnać Jutro wyjeżdżam i wątpię, żebym miała czas jeszcze tu zajrzeć, także pozdrawiam Was cieplutko i będzie mi Was cholernie brakowało DZIECI MOJE ![]() Proszę się grzecznie sprawować i pamiętać o Mamusi ![]() Przy każdym myciu włosów pomyśle o Was Buziaki, do "zobaczenia" (w zasadzie powinnam napisać zwizażowania ) po powrocie
|
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
liczone sa pełne okrązenia wiec bede biegła tyle ile starczy mi sił a potem zejde z trasy - bede miala policzony dystans pełnych okrązeń zobaczymy jak bedzie ![]() Cytat:
udanego wyjazdu! Wracaj do nas szybciutko a po powrocie koniecznie zdaj relację niech włos bedzie z Tobą |
||
|
|
|
|
#1428 |
|
|
Dobranoc włosomaniaczki, jutro wpadne sie pozegnac
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
wpadlam sie przypomniec
-witam wszystkie wlosomaniaczki przez ostatnie dni podczytuje was z ukrycia bo zupelnie nie mialam sily czegokolwiek napisac 3 dni temu mialam chyba ostatnie juz turbulencje(mam nadzieje)z ex narzeczonym i zupelnie mnie to rozwalilo psychicznie na te 3 dni. chyba nie ma sensu zebym wracala do rzeczy poruszanych kilka stron temu i cytowala pol watku napisze tylko, zetigresska-trzymam kciuki jutro ![]() virka- do wizazowania! ![]() oleczka-az ja(biorac pod uwage ze jestem dziewczyna ) gwizdnelam pod nosem na widok Twojej fotki ![]() Finlora- wiazka energi poleciala no i jeszcze decapitated- ja tez Cie witam serdecznie na watku, chociaz wlaczyla mi sie chwilowo mocna zazdrosc na widok Twoich wlosow(chyba z 10 razy dluzszych od moich) i za to ze jestes siostra Jolie niezle z was rodzenstwo, ciekawe ile razem macie metrow tych wlosow moj bracki ma dorodne hard afro, a ja teraz mam wersje soft i jemu tez zazdroszcze eeeech....ogolnie ostatnio zrobilo sie na tym watku jeszcze milej i przyjemniej(kurcze a kto by pomyslal ze to mozliwe? ) teraz sie postaram wiecej udzielac.spijcie dobrze |
|
|
|
|
#1430 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry |
||
|
|
|
|
#1431 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Baw się dobrze, gdziekolwiek jedziesz
|
|
|
#1432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
![]() Cytat:
chyba, że ja o czymś nie wiem.A rodzeństwo z nas zawodowe dwóch takich czubów to ze świecą szukać
|
|
|
#1433 |
|
|
No to kochane trzymac sie mocno (i nie puszczac :P)
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
udanego wakacjowania
|
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dopóki nie zobaczę, to nie uwierzę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że już po wszytskim i naprawdę odetchnieszEdit.: Virtual - baw się dobrze! I wracaj do nas |
|||
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1437 |
|
Rozeznanie
|
no tak...
![]() udanego wakacjonowania
|
|
|
|
|
#1438 | |||
|
Zakorzenienie
|
Miałyśmy jechać gdzieś na południe
Okolice Kasi![]() Nie bądź taka skromna ![]() ![]() Jeszcze jedna osoba miała jechać, ale ona się wycofała już kilka dni temu No cóż szkoda, bo obawiam się, że z tymi osobami już w te wakacje nie będzie mi dane nigdzie wyjechać.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miłego wypoczynku I do zwizażowania(Byłam wczoraj tak zła, że oczywiście musiałam się wyżyć w centrum handlowym + odżywka i bluzeczke Muszę napisać, że mi przeszło Ale nie stać mnie żeby się aż tak często denerwować.
|
|||
|
|
|
|
#1439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A jaki tusz? I jaki szmapon i jaka bluzeczka?
|
||
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Baw się dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.

Wrócę bede piękna i wogóle
Wziełam tez swoją kolorowke od której planowalam odpocząc, ale wizja podzielenia sie ze swiatem moim talentem wygrała hihi, nad morzem nikt mnie nie zna i moge sobie chodzic w zielono pomaranczowym make upie i nikt sie nie zdziwi 

tak wiec w pracy jestem ale tylko do 16
juz niedługo... 

A na ile biegniesz?

Mam nadzieję, że już po wszytskim i naprawdę odetchniesz