|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Gość
|
Dot.: Szukam dziewczyn, które są chore i chcą z tego wyjść - część III
Dziękuję
![]() Zobaczcie co znalazłam na You Tube - Rock me Amadeus - Falco - http://www.youtube.com/watch?v=8j-tJTT6CLQ - bardzo fajne ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurczę ja to lubię, kiedyś z mama w kołko słuchałam i jeszcze jedno takie było tez falco...nie pamietam....yyyyyyyy....: oAha!!!!!!!!!!!!!!juz wiem Out of the dark
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Na obiad zjadłam makaron z sosem pomidorowym i warzywami.
Star-proszę nie zwracaj się do mnie na forum po imieniu ![]() Werka- Twoja mama "trochę" przesadza ![]() Do każdej ![]()
#1414 |
Gość
|
Nie idzie normalnie z nia pogadać starlight
![]() |
![]() |
![]() |
#1415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1416 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam prośbę
![]() ![]() ![]() dołączam zdjęcia i czekam na opinie ![]() a teraz poczytam co u was i poodpowiadam Edytowane przez vixeen89 Czas edycji: 2008-08-16 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() no niestety dużo tu singielków, ale nie tylko. ; ) Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
oj teraz nie mam na kompie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
Star
może i niegroźny. ale dla mojej psychy bardzo ![]() to ja kolejna singielka.. czasem chciałabym kogoś mieć. ale tylko czasem. ![]()
#1420 |
Zadomowienie
|
vixeen- jeśli ci się podoba ta spódnica, to moim zdaniem może być na wesele. Gorset albo jakaś jasna elegancka bluzka by do niej pasowały.
![]() Ja ubrałabym się na wesele mniej więcej tak : http://www.moda.pl/id99,art28,makalu.html (zdjęcie 4, spódnica i żółta bluzka) albo tak: http://www.moda.pl/id99,art44,katarzyna-zapala.html (pierwsze foto, szara sukienka) ![]()
#1421 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
załączam zdjęcie ze studniowy, zamazalam twarz bo beznadziejna mina:P suknia jest długa, nieiwem jutro poszukam lepszych zdjęć bo te są przez fotografa robione w trakcie imprezy i ciezko mi siebie znalesc wsrod wszystkcih ludzi;p Edytowane przez vixeen89 Czas edycji: 2008-08-16 o 07:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zadomowienie
|
Założyłabym suknie tylko, że... najpierw bym ją ucięla. do wysokości kolan.
Jeśli Ci żal ucinać to i tak wybrałabym suknię. Albo może spytaj najpierw tego co Cię zaprosił czy zamierza się ubrać elegancko czy trochę bardziej... na luzie? Żebyście do siebie pasowali ![]()
#1423 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakoś tak atakują mnie ciągle pomysły, co by tu nowego porobić. ![]() Znajdziemy sobie kogosi i będzie kuuuul. ^^ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Rzuciłam tylko okiem i powiem najpierw Vix - coś obcisłego, KONIECZNIE! jeśli chodzi o kolor, to brąz, kremowy, beżowy, takie delikatne, o. A na studniówce miałaś super sukienkę, ale wyglądałaś STRASZNIE chudo - zwłaszcza ręce - takie "oświęcimskie" ![]() Monochrome, jak Twoje P? ![]() no i tyle na tę chwilę, muszę sobie podczytać :P co u Was!
![]() |
#1425 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Orzeszku- słuchaj jak tyle osób Ci pisze, że jesteś śliczną dziewczyną to coś w tym musi być, po co miałybyśmy Cię okłamywać? zapewne wiele dziewczyn zazdrości Ci urody ![]() Starlight może to pomoże w pewnym stopniu skończyć z tymi wymiotami? ![]() Monochrome mam nadzieję, że damy radę ![]() ![]() ![]() ![]() a czy Iza dzisiaj nie powinna wrócić? poza tym ponawiam pytanie o agrafkę/motylka ![]() ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Iza, ale ta spodnica będzie pasowala na wesele? ![]() ![]() Jak tam na wyjezdzie? plannujesz gdzies jeszcze jakis wypad?;d;d |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mam zadnych zalet.
![]() |
#1428 | ||
Zakorzenienie
|
powinna
![]() ![]() Kika, mam pytanie, ile schudłaś od początku diety? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() posiadasz może jakieś aktualne zdjęcie, Viiixxxx? wyślesz? choćby na pw? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Rozeznanie
|
[quote=orzeszek01;8569050]Nienawidze sibie za ciało, tłuszcz,ragłe , otłuszczone biodra i za to ze nie umiem schudnąć tak jak kiedys
![]() o kazy je ma! ![]() ![]() ![]() Cytat:
zdjec sylwetki nie mam, ale jutro zrobie....ale....Izus w sumie po co? Mam nadzieje ze nie chcesz sie porownywac, co sloneczko?: ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Helllo Izuś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:c mok:Co ta?! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
Oooo Iza
![]() ![]() ![]() ![]() No więc ok 12kg poszło w dół ![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje P - raz na wozie, raz pod wozem, wagowo zachowane status quo, ale wszyscy mówią, że lico pełniejsze i już nie wyglądam jak smrtka z kosą. ;] Tyle dobrego! Fajnie, że wróciłaś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życzę szybkiego wyjścia z tego dołka. ![]()
![]() |
#1433 |
Wtajemniczenie
|
Iza heeeeeeeej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1434 |
Wtajemniczenie
|
hej Iza
![]() Orzeszku ![]() a ja mowie Wam dobranoc ![]() u mnie...srednio, ale bede sie starala,zeby bylo lepiej ![]() do juterka ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane....
![]() Trochę mnie nie było. Internetu nie miałam...Gr...strasznie tak. I tak mnie nie kojarzycie to Wam to wszystko jedno, ja jednakże stęskniłam się za Wami :P Podczytuję Was od kilku dni, ale dopiero teraz napisaałam. Za bardzo nie siedzę w temacie, wiem tylko, że Iza wróciła ![]() ![]() A... i jakaś akcja o spodniach tu się toczyła ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie i ściskam.
#1436 |
Zadomowienie
|
Ratunku... Ostatnio chyba mi się coś stało z żołądkiem - nie potrafię opanowac swojego apetytu i ile bym nie zjadła to ciągle mam ochote na więcej...
Godzine temu zjadłam śniadanie- miche owsianki z orzechami i borówkami, do tego kokosowo-migdałowy "Kremowy" Bakomy i 3 ciastka... a już mam chrapkę żeby przekąsić coś jeszcze ![]() Nie moge tak, przecież się roztyję ![]() Znacie jakieś sposoby na obkurczenie żołądka? Tylko głodówka? ![]() Ech, głodówka- głupie myśli mi zaczynają chodzić po głowie, ale jak ten żołądek jest taki... straszny że wszystko pomieści to co ja mam zrobić???
#1437 |
Zadomowienie
|
A nie głodowałeś się wcześniej lub nie wprowadzałaś drakońskich diet?
![]() To może być efekt jojo.
![]() |
#1438 | |||||
Zakorzenienie
|
czeeeeeeeeeeeść ! dalej Tarantulek? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niee, chciałam tylko zobaczyc, zero porównywania! ![]() Cytat:
![]() a to super, super ![]() ![]() ja też tęskniłam ![]() Plameczko a u Ciebie r widzę? a pamiętasz kiedyś Twój podpis, że jakbyś myślała o R, to mamy Cię walnąć? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale wiesz, często takie dni wzmożonego apetytu są NORMALNE! i naprawdę wiele osób takie ma, tyle że my robimy z tego wielki problem ![]() miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
Ostatnich kilka dni jadłam... zupełnie normalnie, zdrowo. Bez analizowania tego, co jem, bez przekąszania czegoś co chwila, jadłam śniadanie obiad i kolacje, jak byłam głodna pomiędzy to orzech albo jabłko.
Tak, miałam anoreksję, ale przeaziłam się tego, co ze sobą zrobiłam kiedy tylko mi zanikł okres - szybko zaczęłam odwiedzać lekarzy i w sumie ten okres chudości był o wiele krótszy niż okres kompulsywnego obżerania, który nastąpił potem... ![]() Teraz nie objadam się kompulsywnie, ale czuję się dokładnie tak, jak przed miesiączką - co chwila nachodzi mnie smak na coś słodkiego, potem słonego, potem ciepłego i tłustego... a nie jestem przed okresem, bo mam go zawsze dopiero pod koniec miesiąca! Troche mnie to przeraża, ale może faktycznie to wina tego, że za mało piję. Teraz, po napisaniu wczeniejszego posta, zaparzyłam sobie dzbanek zielonej herbatki i popijam ją sobie i wiecie co? Ten maniakalny apetyt przeszedł ![]() ![]() vixeen- aha, rozumiem. No to skoro on ubierze garnitur to ja bym poszła w tej studniówkowej sukience, nawet bez obcinania. Jeżeli w takim eleganckim stroju czułabys się baaaaardzo nie na miejscu to załóż tą beżową spódnicę tylko dobierz do niej jakąś ładną góre - obcisłą i w jasnej tonacji proponuję... a! i pamiętacie jak pisałam, że wakacyjny wyjazd do włoch mi odwołali? otóż jednak jade do Włoch, tyle, że na inną oferte, last minute ![]()
#1440 |
Rozeznanie
|
a ja znikam na kilka dni. Cała ta sytuacja mnie wykańcza psychicznie i fizycznie. Do tego widok w lustrze nie przysparza mi optymizmu ale dodatkowych zmartwień. Skonczyłam juz podjadać, jem tylko to co planuje - ale waga nie leci bo nie mam metabolizmu. Ale kiedyś musi ruszyć choćbym miała obciać kalorie do zera. ( wiem ze nie tędy droga, ale mam dość) Zbyt dużo problemów nagromadziło sie narazie w moim życiu, juz na nic nie mam wpływu, chociaż będę decydować o swoim wygladzie.
Czasem nie chce mi się nawet żyć, bo i po co, czuje sie jakbym żyła za karę, jakgdybym całym zyciem musiała odkupić to że w ogóle się urodziłam. Może w ogole nie powinnam sie była urodzić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.