|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Dziękuję za słowa otuchy, choć dziś mam dzień przewalony - i sama go sobie zepsułam
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie Galę? Na forum gazety wyczytałam, że od wrzesnia w beauty boutique w Krakowie ma być Lutens
W Gali jest artykuł. |
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit: Oczywiście genialnie, jeśli ceny Lutków nie byłyby z kosmosu
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-08-13 o 23:02 |
|
|
|
|
#1414 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Blue, współczuję sytuacji - zdecydowanie negatyw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Że najlepiej - najmatowiej i najnaturalniej wyglądam po zmyciu świecącej otoczki (bo mam mieszaną cerę z przewagą tłustej), no i podkładu, pudru, a zostanie tylko cień makijażu wokół oczu. Wtedy najbardziej się sobie podobam. Może jestem dziwna, a może wynika to z faktu, że mistrzynią makijażowania nie jestem ![]() Cytat:
No dobra, jeśli nie kokietujesz, to lepiej od Ciebie gotuję ![]() A jeśli nie ćwiczyłaś nigdy tańca irlandzkiego, to łapie się to jako druga umiejętność (trochę zakurzona, bo dawno tego nie robiłam). Cytat:
![]() A swoją drogą, to faceci muszą mieć specjalne gatki, bo chyba nie łowią ich non stop w basenie ![]() Nie musisz żebrać, chętnie Ci go wyślę choćby dzisiaj Nie wciskałam Ci tego wcześniej, bo nie jestem pewna, czy Ci podpasuje mój styl. Ostatnio mało czasu mam i zawiesiłam się na 9 stronie następnego rozdziału Może dlatego, że muszę jeszcze rozwikłać arcyciekawą kwestię - czy da się uśmiercić kogoś, wbijając szpilę (taką długą, do wpinania we włosy) w jakiś strategiczny punkt na głowie Wersję z trucizną rozważam, ale wolałabym bez trucizny Kojarzę coś takiego, ale wolałabym mieć dokładną instrukcję obsługi, hmmm. Cytat:
Nic się nie chlastaj. Słuchaj dziewczyn, dobrze Ci radzą. Mało kto spełnia wymagania z ofert w 100 procentach. Cytat:
![]() Agnysko, daj znać, jak wiadoma paczuszka dojdzie Mam nadzieję, że trafi do Ciebie przed długim weekendem Kupiłam wielki słój Waxa (angielski mieli tylko, niestety) i siedzę w ręczniku na głowie. Ciekawe, czy włosy mi odżyją ![]() Stresuję się Byłam dzisiaj kolejny raz jako cat-sitterka w mieszkaniu kumpelki i prawie zamknęłam kota na schodach - zwiał drań na wyższe piętro, przemknął obok mnie tak, że wcale go nie zauważyłam, kiedy zamykałam drzwi. I teraz mam schiza, że może udało mu się to powtórnie, mimo mego sprawdzania i różnych kombinacji, i nocuje gdzieś na tych schodach |
|||||||||
|
|
|
#1415 | |||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na razie dojrzało do Harry'ego Pottera. ![]() Cytat:
Nie mam zbyt wielu dobrych rad, bo co tu radzić? Wszystko pewnie wiesz sama. Choć wiedzieć, a czuć, to dwie różne sprawy... ![]() W kwestii szukania pracy - najlepiej potraktować szukanie pracy jak pracę. Wydrukować sobie plik cefałów i codziennie, od poniedziałku do piątku, przez osiem godzin chodzić do firm, w których chce się pracować i roznosić, rozmawiać, zasięgać języka. To daje spore szanse znalezienia się na czele listy w razie gdyby firma zaczęła kogoś poszukiwać, daje możliwośc dowiedzenia się o wakatach wczesniej, pozwala też zaprezentować się jako osoba aktywna, zainteresowana pracą w danej firmie. Nie mówiąc już o tym, że człowiek nie czuje wtedy, że tkwi z marazmie. Cytat:
Dobrze, że kumple pomogli. Częśc szukała ze mną (kiedy już skończyli rechotać), część zagadywała ratownika tłumacząc mu, że nie mogę wyleźć bez majtek na publicznym basenie. ![]() Cytat:
Cytat:
A'propos - w kwestii różowości Isadory moje chęci nadal aktualne. A pryzmy po prostu zabiorę na następne spotkanie. Bo będzie następne, czyż nie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kagan, a jaki to etap? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Piszę z przerwami, co chwilę wstając od kompa. To mój ostatni wizażowy wieczór przed odlotem. Jutro o tej porze będę już w samolocie. Naprawdę będę za Wami tęsknić.
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath udanego wyjazdu! Bezpiecznej drogi, cobyście dotarli bez żadnych niespodzianek ooo i aby wam słonko grzało
będziesz z ukochanymi ludźmi więc dobrej zabawy nie zabraknie ale życze Ci abyś wróciła do nas "z nowymi siłami" i ze wspomnieniami wspaniałych wakacji
|
|
|
|
#1417 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do czytania, to ja jak najbardziej, tylko, że nie zawsze umiem coś z sensem napisać ![]() Cytat:
. O matko napisałam to mam dużą córkę, jestem hm........ dorosła ![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1418 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Eeee tam, henna jest dla mięczaków. Cytat:
Najbardziej jednak nie lubię malowania rzęs. Gotowy makijaż i... I zawsze gdzieś się pacnę, skseruję, albo (w przypadku wybitnie starannego i czasochłonnego malunku zwykle) wsadzę sobie szczotkę w oko (co wiadomo jakim pobojowiskiem się kończy). Ja nawet z przyzwoitym nałożeniem sobie camo na ryj mam problem. Maluje mnie kumpel zwykle. Cytat:
Cytat:
![]() A sportowe gatki męskie (i damskie sportowe dwuczęściowe stroje) mają, poza gumką, sznurki. Dobrze zawiązane nie spadają. Cytat:
![]() Drugie miejsce na jakie stawiam to miejsce za skronią, tuż przy uchu - tam nie ma pełnych kości. Trzecie - podstawa czaszki, tuż za miejscem gdzie osadzona jest ona na kręgosłupie. Tylko wtedy szpila musiałaby iść w górę. No i trafić trudno. ![]() Cytat:
Ja używam Waxa od ponad roku bez przerwy i jest lepiej. ten polski był IMHO gorszy. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale dorastać tak do końca nie zamierzam. ![]() Cytat:
Nihil novi... ![]() Za życzenia dziękuję ślicznie.
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Wracaj wracaj bo uschniemy z tęsknoty za Tobą
a ja siedze w próbkach... szał tu Agencior pachnie, tu Smok, tu Prada milano, tu Escada Collection noo taki wieczór z próbkami
|
|
|
|
#1420 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wypoczywajcie i wracajcie zdrowi
|
||||
|
|
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, miłego urlopowania
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath- udanych wakacji życzę!!!
PS. Odezwij się jak wrócisz
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - udanych wakacji
Będę tęsknić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1425 |
|
BAN stały
|
Sabbath udanego urlopowania
Ja za to chyba jadę nad morze Wczoraj zrobiłam sobie sesje u fotografa, jeszcze fotek nie widziałam. |
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath - oby urlop nie okazał się takim nudnym jak myślisz
![]() Zuziu - ile taka przyjemność kosztuje? I za ile zdjęć. I napisz jak w praktyce wygląda takie pozowanie
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu a gdzie dokładnie nad to morze?
Kurcze jak dasz radę to pochwal się sesją napewno wyszła pięknie
|
|
|
|
#1428 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
50zdj, ale jak z 3 będą dobre, naprawdę dobre to jest super! Ale za całą sesję ponad 100zdj + obrobienie on bierze 50zł. Głównie robi ślubne. Cytat:
A jeszcze nie wiem konkretnie, w sumie to tak spontanicznie, bo nawet noclegi nie zaklepane ![]() A jak tylko dostane fotki w łapki to na pewno sie pochwale, jak nie tu to na nk
|
||
|
|
|
#1429 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sabbath, mnie juz pewnie nie przeczytasz, ale i tak Ci życzę fantastycznego wyjazdu Madziczko - a propos pracy (czyli chwilowego jej braku). Ja wiem, że to stresujące, ale musisz szukać aż do skutku, prędzej czy później (oby prędzej ) znajdziesz coś, co Cię usatysfakcjonuje. Mendosita dobrze prawi - od czegoś trzeba zacząć, przede wszystkim od wysyłania CV, i nawet jeśli ta pierwsza praca nie będzie szczytem Twoich marzeń, to zawsze to coś na początek. A co do oczekiwań pracodawców... mnie się wydaje, ze wymagania podawane w ofercie to tzw. oczekiwania od pracownika idealnego - a wiadomo, że ideałów nie ma Pewnie, dla pracodawcy byłoby najlepiej znaleźć osobę przed 25 rokiem życia, dyspozycyjna 24h i 7 dni w tygodniu na okrągło, z co najmniej dwoma językami, którymi włada biegle i jeszcze paroma innymi cechami, o których nie będę się rozpisywać. Pamiętaj, nawet jeśli Ci się wydaje, że nie spelniasz wszystkich kryteriów, jakie pracodawca wyszczególnił w ofercie, spróbować warto - a nuż się okaże, że to właśnie Ty jesteś najwłaściwszą osobą na dane stanowisko? Czego Ci serdecznie życzę I niech Ci nawet przez myśl nie przejdzie żadne chlastanie ![]() A jeśli masz możliwosć skorzystać z pomocy Rodziców w kwestii dofinansowania szkolenia, to uważam że warto się przemóc i poprosić - to naprawdę inwestycja w siebie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1431 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Kojarzą mi się opowieści rozgrywajace się tak mniej więcej w XVI-wiecznej Japonii i gejsze (pdeudo-gejsze ) korzystające właśnie w tym celu ze szpil do upinania włosów...
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedająca nadal nie odpisała na maila. Logowała się na Allegro o 5 rano, także pocztę pewnie również sprawdzała.
Dziś jadę ubierać salę, lubię te przygotowania, przy poprzednim weselu było bardzo fajnie. Muszę wyjść godzinę wcześniej z pracy żeby odebrać z pralni felerną suknię, a tak nie chce mi się dzwonić zapytać czy mogę wcześniej wyjść i o wolną sobotę zapytać.
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci mojej
Mialem depresje z myslami samobojczymi dlatego sie tam znalazlemkolezanka zadzwonila na policje i policja mnie powiozla
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1434 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie zapamiętałam dlatego, że jakiś czas temu się na Soft White'y czaiłam. Ostudziłaś nieco moje zapędy
![]() Życzę wspaniałych wakacji, wypocznij w taki sposób, jaki najbardziej Ci odpowiada ![]() Tezo, wspaniale, że są takie troskliwe osoby jak Twoja koleżanka |
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1437 |
|
BAN stały
|
Nie jade nad morze
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu
?
|
|
|
|
#1439 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
No już od jutra ma się popsuć
jedźcie za pogodą kochana! ![]() Kupiłam PI dla siebie... 15ml oszalałam na punkcie tego zapachu... a mój tżet uznał że nie będzie pachniał tym co ja i uznał mnie za jakąś "szurniętą" bo jaka kobieta nosi męski zapach? odpowiedziałam: "Pewna siebie..." i siedzi cicho.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

Dziękuję za słowa otuchy, choć dziś mam dzień przewalony - i sama go sobie zepsułam

W Gali jest artykuł.
Jestem pod olbrzymim wrażeniem 

Że najlepiej - najmatowiej i najnaturalniej wyglądam po zmyciu świecącej otoczki (bo mam mieszaną cerę z przewagą tłustej), no i podkładu, pudru, a zostanie tylko cień makijażu wokół oczu. Wtedy najbardziej się sobie podobam. Może jestem dziwna, a może wynika to z faktu, że mistrzynią makijażowania nie jestem ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
No dobra, jeśli nie kokietujesz, to lepiej od Ciebie gotuję 

Kojarzę coś takiego, ale wolałabym mieć dokładną instrukcję obsługi, hmmm. 

) znajdziesz coś, co Cię usatysfakcjonuje. Mendosita dobrze prawi - od czegoś trzeba zacząć, przede wszystkim od wysyłania CV, i nawet jeśli ta pierwsza praca nie będzie szczytem Twoich marzeń, to zawsze to coś na początek.
I niech Ci nawet przez myśl nie przejdzie żadne chlastanie