Scent Bar V - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-13, 22:16   #1411
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar V

Idę spać Dziękuję za słowa otuchy, choć dziś mam dzień przewalony - i sama go sobie zepsułam

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:23   #1412
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Dziewczyny, macie Galę? Na forum gazety wyczytałam, że od wrzesnia w beauty boutique w Krakowie ma być Lutens W Gali jest artykuł.

tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:26   #1413
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie Galę? Na forum gazety wyczytałam, że od wrzesnia w beauty boutique w Krakowie ma być Lutens W Gali jest artykuł.

Byłoby genialnie Jutro muszę dorwać ten artykuł.

Edit:
Oczywiście genialnie, jeśli ceny Lutków nie byłyby z kosmosu

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2008-08-13 o 23:02
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:46   #1414
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Korzystam z pierwszego od niepamiętnych czasów spokojnego (a wręcz leniwego) dnia w pracy i podczytuję sobie perfumowe blogi Sabbath i Favkes. Dziewczyny, ależ Wy macie talent, plastyczny i literacki! Jestem pod olbrzymim wrażeniem
Oj, mają, mają

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Będę musiała wystawić swój pierwszy negatywny komentarz na Allegro.
Blue, współczuję sytuacji - zdecydowanie negatyw

Cytat:
Przy okazji i ja potwierdzam: ludzie się nie myją i dla kogoś, kto ma potem z taką osobą do czynienia (w tym konkretnym przypadku - dla mnie) jest to, delikatnie mówiąc, wyjątkowo przykre
Też potwierdzam - dzisiaj uciekałam przed takim jednym nieświeżym do innego pokoju pracowego, bo nie dało się obok niego wysiedzieć

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ja bym chciałam na ramieniu. Podobają mi się też takie przez całe plery, wijące się na ramieniu. Ale nie zrobię. Za późno.
Ja też nie zrobię już - chyba że malowany henną

Cytat:
Na szczęście przynajmniej problem muzyczny mi odpada, bo wszelkie ostre kapele, jakie dziecko przynosi do domu już znam. I zawsze potrafię go zagiąć większą "rzeźnią".
Nie wątpię, że skutecznie go edukujesz muzycznie

Cytat:
Annmarie, ja nie chciałam Cię zniechęcać. Po prostu nie widzę na swojej twarzy tego efektu z reklam.
A wiecie, do jakiego wniosku ja dochodzę codziennie wieczorem? Że najlepiej - najmatowiej i najnaturalniej wyglądam po zmyciu świecącej otoczki (bo mam mieszaną cerę z przewagą tłustej), no i podkładu, pudru, a zostanie tylko cień makijażu wokół oczu. Wtedy najbardziej się sobie podobam. Może jestem dziwna, a może wynika to z faktu, że mistrzynią makijażowania nie jestem

Cytat:
Jestem pewna, że masz sto umiejętności, które dla mnie są nieosiągalne.
Niech pomyślę No dobra, jeśli nie kokietujesz, to lepiej od Ciebie gotuję
A jeśli nie ćwiczyłaś nigdy tańca irlandzkiego, to łapie się to jako druga umiejętność (trochę zakurzona, bo dawno tego nie robiłam).

Cytat:
Pływać lubię. W dwuczęściowym to jałowy wysiłek, wszystko spada. Tamten był cały. to znaczy nie całkiem cały, ale miał majtki łączone z biustonoszem. To może zaoszczędzić kłopotów z szukaniem majtek w basenie po skoku z wieży (a już mi się zdarzyła taka atrakcja).
Że spapuguję Papugę - ale znalazłaś?
A swoją drogą, to faceci muszą mieć specjalne gatki, bo chyba nie łowią ich non stop w basenie

Cytat:
Aragonte, po powrocie będę żebrała o tekst.
Pisz więc acani, pisz...
Nie musisz żebrać, chętnie Ci go wyślę choćby dzisiaj Nie wciskałam Ci tego wcześniej, bo nie jestem pewna, czy Ci podpasuje mój styl. Ostatnio mało czasu mam i zawiesiłam się na 9 stronie następnego rozdziału Może dlatego, że muszę jeszcze rozwikłać arcyciekawą kwestię - czy da się uśmiercić kogoś, wbijając szpilę (taką długą, do wpinania we włosy) w jakiś strategiczny punkt na głowie Wersję z trucizną rozważam, ale wolałabym bez trucizny Kojarzę coś takiego, ale wolałabym mieć dokładną instrukcję obsługi, hmmm.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Jestem załamana... Siedzę w Kaliszu, miasto wybitnie mi się nie podoba, wręcz mnie przygnębia. A miałam nadzieję, że być może będę szukać tu pracy. Teraz to już naprawdę zostanę starą panną na kotlecie u rodziców. Dawno się tak paskudnie nie czułam - nie mam pomysłu na siebie, na pracę, na rozwój, jestem w totalnym proszku, raz jest mi wszystko jedno, a po chwili dostaję paniki.
Obiecałam sobie, że będę wytrwała i dzielna a ostatnio jedyną "racjonalną" reakcją jest płacz.
Madziczko, jeśli zrobi Ci się ciut lepiej, to popłacz troszkę, a potem otrzyj oczy i nos do góry. Jeszcze wszystko przed Tobą, zobaczysz, że znajdziesz - prędzej czy później - swoje miejsce
Nic się nie chlastaj. Słuchaj dziewczyn, dobrze Ci radzą. Mało kto spełnia wymagania z ofert w 100 procentach.

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Dziś spędziłam miły dzień w domu Wzięłam sobie wolne, żeby spędzić razem z mężem naszą rocznicę ślubu. Zrobiłam mu niespodziankę, rano go ucałowałam jak zwykle i wyszłam, ale do piekarni, nie do pracy Jak wróciłam i go obudziłam ... mina bezcenna
Na pewno
Agnysko, daj znać, jak wiadoma paczuszka dojdzie Mam nadzieję, że trafi do Ciebie przed długim weekendem

Kupiłam wielki słój Waxa (angielski mieli tylko, niestety) i siedzę w ręczniku na głowie. Ciekawe, czy włosy mi odżyją

Stresuję się Byłam dzisiaj kolejny raz jako cat-sitterka w mieszkaniu kumpelki i prawie zamknęłam kota na schodach - zwiał drań na wyższe piętro, przemknął obok mnie tak, że wcale go nie zauważyłam, kiedy zamykałam drzwi. I teraz mam schiza, że może udało mu się to powtórnie, mimo mego sprawdzania i różnych kombinacji, i nocuje gdzieś na tych schodach
Aragonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:52   #1415
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Margot, ja też jestem Czytam, czytam i czytam i z zachwytu wyjść nie mogę... Tym bardziej, że moje wrażenia wewnętrzne dotyczące zapachów nie obejmują obrazów. Ja je tylko czuję, emocjonalnie i niewypowiedzianie.
U mnie obejmują wszystko. To chyba taki typ umysłu, w którym wszystko wiąże się ze wszystkim. Czasem to bywa trudne...

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Sabbath, gratuluję synkowi gustu No i mamy, rzecz jasna.
A Roba Zombie sama polecam - w kwestii muzycznej, jak i filmowej. A szczególnie Bękarty Diabła
Na Bękarty Diabła moje dziecko jest jeszcze za młode, ale może kiedyś...
Na razie dojrzało do Harry'ego Pottera.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Jestem załamana... Siedzę w Kaliszu, miasto wybitnie mi się nie podoba, wręcz mnie przygnębia. A miałam nadzieję, że być może będę szukać tu pracy. Teraz to już naprawdę zostanę starą panną na kotlecie u rodziców. Dawno się tak paskudnie nie czułam - nie mam pomysłu na siebie, na pracę, na rozwój, jestem w totalnym proszku, raz jest mi wszystko jedno, a po chwili dostaję paniki.

Obiecałam sobie, że będę wytrwała i dzielna a ostatnio jedyną "racjonalną" reakcją jest płacz.
Madziu, rozumiem twoje zniechęcenie, rozumiem frustrację. I rozumiem bardzo dobrze chęc robienia czegoś, co da Ci satysfakcję.
Nie mam zbyt wielu dobrych rad, bo co tu radzić? Wszystko pewnie wiesz sama. Choć wiedzieć, a czuć, to dwie różne sprawy...

W kwestii szukania pracy - najlepiej potraktować szukanie pracy jak pracę. Wydrukować sobie plik cefałów i codziennie, od poniedziałku do piątku, przez osiem godzin chodzić do firm, w których chce się pracować i roznosić, rozmawiać, zasięgać języka. To daje spore szanse znalezienia się na czele listy w razie gdyby firma zaczęła kogoś poszukiwać, daje możliwośc dowiedzenia się o wakatach wczesniej, pozwala też zaprezentować się jako osoba aktywna, zainteresowana pracą w danej firmie. Nie mówiąc już o tym, że człowiek nie czuje wtedy, że tkwi z marazmie.

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
O jacie! Jakbym zgubiła majtki w basenie, to chyba nie wiedziałabym, czy się śmiać, czy płakać...
No, ja w pierwszej chwili też nie wiedziałam. Basen na otwartym powietrzu, cztery metry głębokości, taki typowy do skakania, w którym pływać sobie nie wolno ot tak...
Dobrze, że kumple pomogli. Częśc szukała ze mną (kiedy już skończyli rechotać), część zagadywała ratownika tłumacząc mu, że nie mogę wyleźć bez majtek na publicznym basenie.

Cytat:
Napisane przez Kagan Pokaż wiadomość
Ja też podczytuję i nawet czasami coś w komentarzach naskrobię u Sabb. Ona pisze tak plastycznie, że ja z podziwu wyjść nie mogę. Ma wspaniałą wyobraźnie i wielki dar - umie myśli przelać na papier
Kagan, doceniam te komentarze. Dają mi one poczucie, że blog żyje, że ktoś to czyta. Przyjmij moje

Cytat:
Napisane przez annmarie Pokaż wiadomość
Sabbath, jakbym chciała nie być zniechęcana (albo wręcz jakby mi zależało na zachęcaniu) to bym nie pytała o opinię tylko poczytała zachwycony wątek o pryzmach i już Mam wrażenie, że mamy podobne odczucia co do rozświetlaczy (biała czekoladka, kulki APC, różowość Isadory), więc idąc za ciosem przeniosłam to na pudry i chciałam usłyszeć prawdę
A tak, w kwestii rozświetlaczy jesteśmy idealnie zgodne.
A'propos - w kwestii różowości Isadory moje chęci nadal aktualne.

A pryzmy po prostu zabiorę na następne spotkanie.
Bo będzie następne, czyż nie?

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Annmarie, też się przymierzam do pryzm i zdecydować się nie mogę Ciekawe jaki Sabbath ma kolor.
Soft White. Przy moim kolorze skóry zdawały mi się jedyną opcją.

Cytat:
Sabb, poczekaj jeszcze trochę Ja już jestem na etapie, gdy mama mimo wieku ma być szczupła, ubierać się na czasie, być na luzie i umieć gadać z koleżankami ( i nie tylko ) córki . Ale fajnie jest, gdy czasem usłyszysz: ale Ty masz fajną mamę. Moja córka jest dumna, a mi jest przyjemnie
Ja tak sobie myślę, że to wszystko nie zależy od wieku, ani od ewentualnego posiadania potomstwa.

Kagan, a jaki to etap?

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
No to teraz chwila prawdy dla mojej pamięci - 06 Soft White? Tak mi świta w zakamarku...
No,Twoja pamięc zrobiła na mnie wrażenie.

Cytat:
one chyba bardzo jasne są? Kurdę, ciekawe które byłyby lepsze, czy sypkie czy prasowane
Są jasne, nawet na jasnej skórze. To znaczy mojego odcienia cery nie zmieniają. Choć mam jakieś takie niezdrowe wrażenie, kiedy się na siebie patrzę.

Cytat:
Serio? To trochę ostudziłaś moje zapały bo właśnie bardziej przymierzałam się do prasowanych. Pomyślę w takim razie o sypkich
W przypadku sypkich też nie ma się co gorączkować.

Piszę z przerwami, co chwilę wstając od kompa. To mój ostatni wizażowy wieczór przed odlotem. Jutro o tej porze będę już w samolocie.

Naprawdę będę za Wami tęsknić.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 22:58   #1416
ivanna
Zakorzenienie

Sabbath udanego wyjazdu! Bezpiecznej drogi, cobyście dotarli bez żadnych niespodzianek ooo i aby wam słonko grzało będziesz z ukochanymi ludźmi więc dobrej zabawy nie zabraknie ale życze Ci abyś wróciła do nas "z nowymi siłami" i ze wspomnieniami wspaniałych wakacji
Stary 2008-08-13, 23:00   #1417
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:

Kagan, doceniam te komentarze. Dają mi one poczucie, że blog żyje, że ktoś to czyta. Przyjmij moje
Za dziękuję A co do czytania, to ja jak najbardziej, tylko, że nie zawsze umiem coś z sensem napisać
Cytat:
Ja tak sobie myślę, że to wszystko nie zależy od wieku, ani od ewentualnego posiadania potomstwa.

Kagan, a jaki to etap?
To etap nastolatki. O matko napisałam to mam dużą córkę, jestem hm........ dorosła

Cytat:

Piszę z przerwami, co chwilę wstając od kompa. To mój ostatni wizażowy wieczór przed odlotem. Jutro o tej porze będę już w samolocie.

Naprawdę będę za Wami tęsknić.
My za Tobą również. Ale baw się dobrze, wróć opalona, wypoczęta i z nową weną do pisania kolejnych pachnących recenzji
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-13, 23:27   #1418
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Byłoby genialnie Jutro muszę dorwać ten artykuł.

Edit:
Oczywiście genialnie, jeśli ceny Lutków nie byłyby z kosmosu
Nawet jeśli będą dość kosmiczne, to w ogólnym rozrachunku na Allegro i tak spadną.

Cytat:
Napisane przez Aragonte Pokaż wiadomość
Ja też nie zrobię już - chyba że malowany henną
Eeee tam, henna jest dla mięczaków.

Cytat:
A wiecie, do jakiego wniosku ja dochodzę codziennie wieczorem? Że najlepiej - najmatowiej i najnaturalniej wyglądam po zmyciu świecącej otoczki (bo mam mieszaną cerę z przewagą tłustej), no i podkładu, pudru, a zostanie tylko cień makijażu wokół oczu. Wtedy najbardziej się sobie podobam. Może jestem dziwna, a może wynika to z faktu, że mistrzynią makijażowania nie jestem
No, ja tez nie jestem zdecydowanie. Pomalowanie dwojga oczu w sposób chociaż podobny to dla mnie czarna magia. A rozcieranie cieni to źródło nieustającej frustracji.
Najbardziej jednak nie lubię malowania rzęs. Gotowy makijaż i... I zawsze gdzieś się pacnę, skseruję, albo (w przypadku wybitnie starannego i czasochłonnego malunku zwykle) wsadzę sobie szczotkę w oko (co wiadomo jakim pobojowiskiem się kończy). Ja nawet z przyzwoitym nałożeniem sobie camo na ryj mam problem. Maluje mnie kumpel zwykle.

Cytat:
Niech pomyślę No dobra, jeśli nie kokietujesz, to lepiej od Ciebie gotuję
A jeśli nie ćwiczyłaś nigdy tańca irlandzkiego, to łapie się to jako druga umiejętność (trochę zakurzona, bo dawno tego nie robiłam).
Nie mam wątpliwości co do obu. I jeszcze kilku rzeczy (widziałam rysunki)...

Cytat:
Że spapuguję Papugę - ale znalazłaś?
A swoją drogą, to faceci muszą mieć specjalne gatki, bo chyba nie łowią ich non stop w basenie
Znalazłam. I stąd wiem, że potrafię nurkować na cztery metry bez sprzętu.

A sportowe gatki męskie (i damskie sportowe dwuczęściowe stroje) mają, poza gumką, sznurki. Dobrze zawiązane nie spadają.

Cytat:
Nie musisz żebrać, chętnie Ci go wyślę choćby dzisiaj Nie wciskałam Ci tego wcześniej, bo nie jestem pewna, czy Ci podpasuje mój styl. Ostatnio mało czasu mam i zawiesiłam się na 9 stronie następnego rozdziału Może dlatego, że muszę jeszcze rozwikłać arcyciekawą kwestię - czy da się uśmiercić kogoś, wbijając szpilę (taką długą, do wpinania we włosy) w jakiś strategiczny punkt na głowie Wersję z trucizną rozważam, ale wolałabym bez trucizny Kojarzę coś takiego, ale wolałabym mieć dokładną instrukcję obsługi, hmmm.
Najprościej chyba w oko.
Drugie miejsce na jakie stawiam to miejsce za skronią, tuż przy uchu - tam nie ma pełnych kości.
Trzecie - podstawa czaszki, tuż za miejscem gdzie osadzona jest ona na kręgosłupie. Tylko wtedy szpila musiałaby iść w górę. No i trafić trudno.

Cytat:
Kupiłam wielki słój Waxa (angielski mieli tylko, niestety) i siedzę w ręczniku na głowie. Ciekawe, czy włosy mi odżyją
Powinny, ale nie po pierwszym, ani po drugim użyciu.
Ja używam Waxa od ponad roku bez przerwy i jest lepiej. ten polski był IMHO gorszy.

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Sabbath udanego wyjazdu! Bezpiecznej drogi, cobyście dotarli bez żadnych niespodzianek ooo i aby wam słonko grzało będziesz z ukochanymi ludźmi więc dobrej zabawy nie zabraknie ale życze Ci abyś wróciła do nas "z nowymi siłami" i ze wspomnieniami wspaniałych wakacji
Dziękuję Ivanno. Dołożę starań, by zastosować się do Twoich rad i życzeń.

Cytat:
Za dziękuję A co do czytania, to ja jak najbardziej, tylko, że nie zawsze umiem coś z sensem napisać
Ja tam wiem swoje. Umiesz. Mnie się bardzo podoba.

Cytat:
To etap nastolatki. O matko napisałam to mam dużą córkę, jestem hm........ dorosła
Kagan - ja za rok też będę na etapie nastolatka.
Ale dorastać tak do końca nie zamierzam.

Cytat:
My za Tobą również. Ale baw się dobrze, wróć opalona, wypoczęta i z nową weną do pisania kolejnych pachnących recenzji
Jesli chodzi o zapachy - zabieram samych starych, oswojonych ulubieńców: Calamus, Harissa i Jaisalmer. W ramach bezspirytusowych na plażę Russian Caravan Tea albo Reveletion. Nihil novi...

Za życzenia dziękuję ślicznie. Rzeczywiście zamierzam wrócić.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-13, 23:32   #1419
ivanna
Zakorzenienie

Wracaj wracaj bo uschniemy z tęsknoty za Tobą a ja siedze w próbkach... szał tu Agencior pachnie, tu Smok, tu Prada milano, tu Escada Collection noo taki wieczór z próbkami
Stary 2008-08-13, 23:33   #1420
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość

Super

Cytat:
Na Bękarty Diabła moje dziecko jest jeszcze za młode, ale może kiedyś... Na razie dojrzało do Harry'ego Pottera.
I co Ty na to?

Cytat:
No, ja w pierwszej chwili też nie wiedziałam. Basen na otwartym powietrzu, cztery metry głębokości, taki typowy do skakania, w którym pływać sobie nie wolno ot tak...
Dobrze, że kumple pomogli. Częśc szukała ze mną (kiedy już skończyli rechotać), część zagadywała ratownika tłumacząc mu, że nie mogę wyleźć bez majtek na publicznym basenie.
Wyobrażam sobie minę tego ratownika... Nie zazdroszczę sytuacji, ale i tak się chichram

Cytat:
Piszę z przerwami, co chwilę wstając od kompa. To mój ostatni wizażowy wieczór przed odlotem. Jutro o tej porze będę już w samolocie. Naprawdę będę za Wami tęsknić.
My za Tobą też - naprawdę, bez kadzenia
Wypoczywajcie i wracajcie zdrowi
Stary 2008-08-13, 23:35   #1421
Kagan
Wtajemniczenie

Cytat:
Kagan - ja za rok też będę na etapie nastolatka.
Ale dorastać tak do końca nie zamierzam.
Czyli masz tak jak ja A tak w ogóle, to mi z tym dobrze. Córa mnie przytula i mówi : mamo, Ty jesteś jeszcze bardziej szurnięta niż ja. Ha ha ha, to dopiero komplement
Kagan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 07:27   #1422
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Sabbath, miłego urlopowania wracaj do nas wypoczęta
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 07:34   #1423
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Sabbath- udanych wakacji życzę!!!

PS. Odezwij się jak wrócisz
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:14   #1424
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Sabbath - udanych wakacji Będę tęsknić

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:32   #1425
Zuziunia
BAN stały

Sabbath udanego urlopowania

Ja za to chyba jadę nad morze pewnie w nocy dzisiaj. Ale to tak na 90% na razie pewne.

Wczoraj zrobiłam sobie sesje u fotografa, jeszcze fotek nie widziałam.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 08:34   #1426
agnyska81
Zakorzenienie

Sabbath - oby urlop nie okazał się takim nudnym jak myślisz

Zuziu - ile taka przyjemność kosztuje? I za ile zdjęć. I napisz jak w praktyce wygląda takie pozowanie

Stary 2008-08-14, 08:44   #1427
ivanna
Zakorzenienie

Zuziu a gdzie dokładnie nad to morze?
Kurcze jak dasz radę to pochwal się sesją napewno wyszła pięknie
Stary 2008-08-14, 09:12   #1428
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Sabbath - oby urlop nie okazał się takim nudnym jak myślisz

Zuziu - ile taka przyjemność kosztuje? I za ile zdjęć. I napisz jak w praktyce wygląda takie pozowanie
kochaniutka mi znajomy zrobił gratis 50zdj, ale jak z 3 będą dobre, naprawdę dobre to jest super! Ale za całą sesję ponad 100zdj + obrobienie on bierze 50zł. Głównie robi ślubne.

Cytat:
Zuziu a gdzie dokładnie nad to morze?
Kurcze jak dasz radę to pochwal się sesją napewno wyszła pięknie

A jeszcze nie wiem konkretnie, w sumie to tak spontanicznie, bo nawet noclegi nie zaklepane

A jak tylko dostane fotki w łapki to na pewno sie pochwale, jak nie tu to na nk
Stary 2008-08-14, 09:15   #1429
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Podpisuję się pod każdą literką Dzisiaj mało brakowało, żeby na pewnym waniającym delikwencie wylądował malowniczy pawik
Czego mnie w pracy, niestety, uczynić nie wypada...

Cytat:
Też potwierdzam - dzisiaj uciekałam przed takim jednym nieświeżym do innego pokoju pracowego, bo nie dało się obok niego wysiedzieć
Ja akurat nie bałdzo mam gdzie się ewakuować w takim przypadku

Cytat:
Pomyslałam, ze można by przez ucho... względnie gdzieś tam, u podstawy czaszki... ale tam chyba trafić trudniej, a to zapewne musi być znienacka

Cytat:
Najprościej chyba w oko.
Drugie miejsce na jakie stawiam to miejsce za skronią, tuż przy uchu - tam nie ma pełnych kości.
Trzecie - podstawa czaszki, tuż za miejscem gdzie osadzona jest ona na kręgosłupie. Tylko wtedy szpila musiałaby iść w górę. No i trafić trudno.
No własnie, dokładnie to samo mi przyszło na myśl

Sabbath, mnie juz pewnie nie przeczytasz, ale i tak Ci życzę fantastycznego wyjazdu Baw się dobrze i wracaj szybko!

Madziczko - a propos pracy (czyli chwilowego jej braku). Ja wiem, że to stresujące, ale musisz szukać aż do skutku, prędzej czy później (oby prędzej ) znajdziesz coś, co Cię usatysfakcjonuje. Mendosita dobrze prawi - od czegoś trzeba zacząć, przede wszystkim od wysyłania CV, i nawet jeśli ta pierwsza praca nie będzie szczytem Twoich marzeń, to zawsze to coś na początek.

A co do oczekiwań pracodawców... mnie się wydaje, ze wymagania podawane w ofercie to tzw. oczekiwania od pracownika idealnego - a wiadomo, że ideałów nie ma Pewnie, dla pracodawcy byłoby najlepiej znaleźć osobę przed 25 rokiem życia, dyspozycyjna 24h i 7 dni w tygodniu na okrągło, z co najmniej dwoma językami, którymi włada biegle i jeszcze paroma innymi cechami, o których nie będę się rozpisywać.

Pamiętaj, nawet jeśli Ci się wydaje, że nie spelniasz wszystkich kryteriów, jakie pracodawca wyszczególnił w ofercie, spróbować warto - a nuż się okaże, że to właśnie Ty jesteś najwłaściwszą osobą na dane stanowisko? Czego Ci serdecznie życzę I niech Ci nawet przez myśl nie przejdzie żadne chlastanie

A jeśli masz możliwosć skorzystać z pomocy Rodziców w kwestii dofinansowania szkolenia, to uważam że warto się przemóc i poprosić - to naprawdę inwestycja w siebie
Stary 2008-08-14, 09:20   #1430
Aragonte
Wtajemniczenie

Cytat:
Pomyslałam, ze można by przez ucho... względnie gdzieś tam, u podstawy czaszki... ale tam chyba trafić trudniej, a to zapewne musi być znienacka
Ja myślałam właśnie o okolicach ucha
A znienacka na pewno będzie (bo ma to nastąpić w sytuacji, ekhm, dość intymnej ).
Stary 2008-08-14, 09:24   #1431
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Ja myślałam właśnie o okolicach ucha
A znienacka na pewno będzie (bo ma to nastąpić w sytuacji, ekhm, dość intymnej ).
Domyślam się Kojarzą mi się opowieści rozgrywajace się tak mniej więcej w XVI-wiecznej Japonii i gejsze (pdeudo-gejsze ) korzystające właśnie w tym celu ze szpil do upinania włosów...
Stary 2008-08-14, 10:35   #1432
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Sprzedająca nadal nie odpisała na maila. Logowała się na Allegro o 5 rano, także pocztę pewnie również sprawdzała.
Dziś jadę ubierać salę, lubię te przygotowania, przy poprzednim weselu było bardzo fajnie. Muszę wyjść godzinę wcześniej z pracy żeby odebrać z pralni felerną suknię, a tak nie chce mi się dzwonić zapytać czy mogę wcześniej wyjść i o wolną sobotę zapytać.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 11:24   #1433
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci mojejobecnie przebywam w szpitalu psychiatrycznym jestem na wolnosci w domku do godziny 18 a potem znow wracam ale jutro wychodze na przepustke do niedzieli do 20 a potem znow wracam do szpitala i wychodze w przyszlym tygodniu mam nadziejeMialem depresje z myslami samobojczymidlatego sie tam znalazlemkolezanka zadzwonila na policje i policja mnie powiozla
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 11:43   #1434
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich po dlugiej nieobecnosci mojejobecnie przebywam w szpitalu psychiatrycznym jestem na wolnosci w domku do godziny 18 a potem znow wracam ale jutro wychodze na przepustke do niedzieli do 20 a potem znow wracam do szpitala i wychodze w przyszlym tygodniu mam nadziejeMialem depresje z myslami samobojczymidlatego sie tam znalazlemkolezanka zadzwonila na policje i policja mnie powiozla
Teza dobrze, ze koleżanka zainterweniowała w porę... życzę Ci szybkiego powrotu do formy
Stary 2008-08-14, 12:18   #1435
paolla
Zadomowienie

Cytat:
No,Twoja pamięc zrobiła na mnie wrażenie.
Pewnie zapamiętałam dlatego, że jakiś czas temu się na Soft White'y czaiłam. Ostudziłaś nieco moje zapędy

Życzę wspaniałych wakacji, wypocznij w taki sposób, jaki najbardziej Ci odpowiada

Tezo, wspaniale, że są takie troskliwe osoby jak Twoja koleżanka Gratuluję takiej osoby w pobliżu, a Tobie życzę szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia.
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-14, 12:25   #1436
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
Teza, mam nadzieję że pobyt w szpitalu da radę coś poprawić w Twoim życiu. Bardzo Ci tego życzę, bo fajny z Ciebie facet i zasługujesz na wszystko co najlepsze w życiu. A koleżanka to jakiś dobry duch

Stary 2008-08-14, 14:29   #1437
Zuziunia
BAN stały

Nie jade nad morze i nie wiem czy gdzie kolwiek pojadę...nic już nie wiem.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-14, 14:38   #1438
ivanna
Zakorzenienie

Zuziu czemuż to ?
Stary 2008-08-14, 14:51   #1439
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziu czemuż to ?
A tak jakoś ale moze gdzieś indziej wyruszymy opcja wyjzadu jest raczej na bank tylko dalej myslimy gdzie...nad morzem ma lac podobno w weekend
Stary 2008-08-14, 14:54   #1440
ivanna
Zakorzenienie

No już od jutra ma się popsuć jedźcie za pogodą kochana!

Kupiłam PI dla siebie... 15ml oszalałam na punkcie tego zapachu... a mój tżet uznał że nie będzie pachniał tym co ja i uznał mnie za jakąś "szurniętą" bo jaka kobieta nosi męski zapach? odpowiedziałam: "Pewna siebie..." i siedzi cicho.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości