|
|
#1351 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar V
Ja sobie 2 razy sama nos przekuwałam i raz pępek..
teraz rzadko kiedy w uszach coś noszę, nie mówiąc o innych częściach ciała.
|
|
|
|
#1352 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(A syn się lansuje mamą - no kurcze, to rzadkość )Cytat:
To chyba zrezygnuję w takim razie. Jakoś tynkować się nie czuję potrzeby
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
W to nie wątpię
![]() Hecate - usta wyszły ładnie, teraz zobaczyłam zdjęcie. Jest równo, idealnie, a kaczy dzióbek zejdzie .
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1354 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hehe, na pewno
Cytat:
no, no zaimponowałaś mi... i malutka się poczułam - nie umiem pływać, Syn ma rację, że się chwali mamusią Cytat:
40 zeta brzmi w sam raz ![]() Niech no ten weekend wreszcie się zacznie, nooo Może wreszcie uda mi się trochę popisać?
|
||
|
|
|
#1355 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Korzystam z pierwszego od niepamiętnych czasów spokojnego (a wręcz leniwego) dnia w pracy i podczytuję sobie perfumowe blogi Sabbath i Favkes. Dziewczyny, ależ Wy macie talent, plastyczny i literacki!
Jestem pod olbrzymim wrażeniem
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dziś leniwie, zwłaszcza od południa. Teraz właściwie nie mam już nic do roboty i oby tak zostało do końca dnia
![]() Nic mi się nie chce, myślami jestem już na zakupach/w domu/u szewca- słowem bardziej interesują mnie własne sprawy niż te służbowe. Na jutro sporo osób sobie wzięło urlop, więc też pewnie nie będzie jakoś bardzo ostro, leniwo mi i wakacyjnie. |
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Będę musiała wystawić swój pierwszy negatywny komentarz na Allegro.
![]() Za tę suknię z której się wczoraj tak cieszyłam, owszem rozmiar jest idealny, ale co z tego jak suknia opisana jako jak nowa, stan idealny, jest w opłakanym stanie ;( Jak przymierzyłam ją w domu w świetle dziennym a tu plamy, oberwany materiał, poszarpany, pozaciągany... Sprzedająca wiedziała że zależy mi na czasie, ani razu nie wspomniała że suknia jest poplamiona, pozaciągana, poobrywana halka, odpadły cekiny-dżety ;( Wczoraj wieczorem została już podszyta, dziś rano dałam do pralni, dopiero na jutro wieczorem mam ją odebrać, ale nie gwarantują ze te plamy zejdą, a plamy najróżniejsze. Dżety dokupione 16zł, pralnia już 30zł. Żałuję ze przed oddaniem do pralni nie zrobiłam fotek. Ale jestem tak wściekła na sprzedającą Nie mam już czasu na odsyłanie sukni, oby plamy zeszły w pralni, jak nie to...
|
|
#1358 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ojej blue współczuję
ale sprzedająca się popisała, nie ma co
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Oj popisała się bardzo. Na aukcji jak wół stoi Suknia przepiękna, jak nowa, stan Idealny.
A tu brudna, nieświeża, poplamiona, urwany materiał od halki, poobrywane brzegi, brakujące cekiny. O tym ani słowa w aukcji, ani w mailach. Zapytałam Sprzedającą w mailu czy tak ma wyglądać suknia w stanie idealnym, i czy oglądała ją przed wystawieniem czy przed wysyłką. Ja sama kiedyś sprzedałam jedną suknię, ale czystą, upraną, bez żadnych ale to żadnych wad.
|
|
#1360 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochana strasznie Ci współczuje bo sprzedająca miała to gdzieś..tylko aby wypchnąć kieckę. Faktycznie już nie ma czasu na odesłanie. Mi w tamtym roku przyszła kiecka, ale wyglądałam w niej jak ciota, szybko ją odesłałam i w czwartek przed weselem dostałam drugą. Tak to jest z tym allegro ale na szczescie teraz dostałam dzinsy i o dziwo idealnie pasuja, rozmiar 36...pierwszy raz kupowałam spodnie bez mierzenia. I dresy 36/38tylko że za duże ale tak myślałam, moja mama powiedziała ze bym je schowała to będą idealne na ciąże taaa tylko kiedy ja będę w ciąży Mój kolega idzie teraz na pielgrzymkę (Matka Boska Kodeńska) pieszą jakieś 50km i mówię mu: to i za mnie się pomódl...a on na to no i za bobasa A jak się uda dziś wieczorem jadę do fotografa na sesje |
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Blue
![]() Ciekawe co odpisze pani Sprzedająca... myśle że negatyw sie należy! |
|
|
|
#1362 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Blue, wspóczuję sytuacji z sukienką, naprawdę niepoważna ta osoba, która wystawia coś takiego i liczy, że kupujący się nie zorientuje
![]() Przy okazji i ja potwierdzam: ludzie się nie myją i dla kogoś, kto ma potem z taką osobą do czynienia (w tym konkretnym przypadku - dla mnie) jest to, delikatnie mówiąc, wyjątkowo przykre
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
hecate, ależ Ty ładna jesteś i boski makijaż
a usta już teraz fajnie wyglądają blue współczuję, ludzie są jednak wredni mam nadzieję że plamy zejdą a jak jeśli nie to będziesz miała w czym iść? Teraz w najbliższą sobotę masz to wesele?Ja dzisiaj padam ze zmęczenia, jestem wk.. i zła, jeden facet na mnie nawrzeszczał (oczywiście bezpodstawnie, nie miał racji a się kłóci), jakieś babki miały pretensje i w ogóle dzień do d...
|
#1364 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
A co do samej treści tatuażu - domyslam się, że masz ustaloną opinię na temat zmieniania nazwiska po slubie. Cytat:
Cytat:
Na szczęście przynajmniej problem muzyczny mi odpada, bo wszelkie ostre kapele, jakie dziecko przynosi do domu już znam. I zawsze potrafię go zagiąć większą "rzeźnią". Chociaż... Roba Zombie poznałam dzięki dziecku. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajne jest to, że ludzie są różni. Cytat:
Pływać lubię. W dwuczęściowym to jałowy wysiłek, wszystko spada. Tamten był cały. to znaczy nie całkiem cały, ale miał majtki łączone z biustonoszem. To może zaoszczędzić kłopotów z szukaniem majtek w basenie po skoku z wieży (a już mi się zdarzyła taka atrakcja). Cytat:
Pisz więc acani, pisz... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czasem myślę sobie, że gdybym dorwała... Przykro mi Blue. Mam nadzieję, że plamy zejdą, a Ty, wbrew niesprzyjającym okolicznościom, będziesz na weselu wyglądała olśniewająco (czego jestem w sumie pewna bez względu na kieckę).
|
|
#1365 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i mamy, rzecz jasna.A Roba Zombie sama polecam - w kwestii muzycznej, jak i filmowej. A szczególnie Bękarty Diabła ![]() Cytat:
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana... Siedzę w Kaliszu, miasto wybitnie mi się nie podoba, wręcz mnie przygnębia. A miałam nadzieję, że być może będę szukać tu pracy. Teraz to już naprawdę zostanę starą panną na kotlecie u rodziców. Dawno się tak paskudnie nie czułam - nie mam pomysłu na siebie, na pracę, na rozwój, jestem w totalnym proszku, raz jest mi wszystko jedno, a po chwili dostaję paniki.
Obiecałam sobie, że będę wytrwała i dzielna a ostatnio jedyną "racjonalną" reakcją jest płacz.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczku
ja zawsze wierze w to że będzie lepiej, musisz naprawdę dać sobie szanse. Zamiast się załamywać zacząć działać... pamiętaj że nic nie zrobi się za Ciebie
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem. Tylko ja bardzo szybko się zniechęcam. Szukam , szukam i wszystko mi opada. Najchętniej bym się zagrzebała w norce na następny rok
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie możesz musisz dać z siebie 110% by coś uzyskać, takie już nasze życie jest
w poniedziałek zabierz swoje CV i idź złożyć w banku może na posadę obsługi telefonicznej badź w innych działach, pochodź poskładaj CV nawet jak ktoś powie że nie to nie przejmuj się, olej to frajer bo nie wie kogo traci w tym momencie. Warto podziałać w internecie też
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Zadomowienie
|
Blue,
za magiczne zdolności pralniowych środków odplamiających!Cytat:
Ja niedawno poszłam z przyjaciółką popływać w dwuczęściowym stroju, bo ze sportowego zrobiła się przejrzysta siateczka (zwłaszcza w strategicznych miejscach ). Ten dwuczęściowy strój kupiłam niby w sklepie sportowym (choć kolor turkusowy w kolorowe kwiatki tego nie sugerujePrzy najbliższej okazji kupiłam sportowy, poczciwy strój Cytat:
![]() Ciężko mi coś doradzić, zwłaszcza, że sama jestem w podobnym momencie życia. Jeśli chodzi o pracę - może spróbuj czegoś, o czym nie myślałaś, że jest dla Ciebie, a nuż się w tym odnajdziesz? Jestem zdania, że lepiej robić cokolwiek niż nic. Może to być na zasadzie przeczekania, aż pojawi się coś naprawdę super. |
||
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko widzisz Ivanno - ja nie chcę iść do pracy, byleby była - żeby tylko coś było, a przez 8 godzin krew mnie będzie zalewać Być może tu jest ten problem - że marzy mi się niewiadomo co - tzn. mam za duże kryterium odrzucania
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
ale ja nie karze ci iść byle gdzie
i do byle jakiej pierwszej pracy.... ale nie szukając wogóle nie znajdziesz żadnej
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To inaczej - nie chcę pracować w bankach, na infoliniach, w ubezpieczeniach, kredytach.... ani w handlu. Wiem, że zamykam sobie furtkę, ale wiem, że nie chcę. Nierzadko odstraszają mnie oferty- już, już jest coś, a tam jest np wymaganie perfect angielskiego w piśmie - a wiem, że w pisanym angielskim jestem słaba I nie wiem jak to ugryźć - iść na rozmowę i kłamać? Przyznać się mimo wszystko? Naprawdę nie wiem![]() Idę się pochlastać.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, Ty tam chyba gg nie masz, co? Bo piszę do Ciebie, a tu echo...
Edit: No chyba nie poszłaś się pochalastać!
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wymagania stawiane przez pracodawców w anonsach- nie powinnaś ich brać zbyt dosłownie, tzn jeśli piszą, że wymagają perfekt angielskiego pisanego,a Ty znasz go "zaledwie" dobrze, to jak najbardziej wysyłaj im swoją kandydaturę. Kryteria stawiane przez firmy są często na wyrost, nierzadko może się okazać, że co prawda nie znasz angielskiego aż tak doskonale, ale za to dysponujesz innymi ważnymi dla nich cechami i to właśnie Ty otrzymasz tę pracę, a nie osoba znająca super język, ale niemająca poza tą znajomością nic więcej do zaoferowania. Odwagi i wiary w siebie! |
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie Kotuś, tu nie mam gg A dostałaś na gg wiadomość dziękczynną za kolczyki?![]() Kurcze Mendosito - a ja myślałam, że oferta to rzecz święta i to co napisane ma być Tzn. nie mam zamiaru przesadzić w drugą stronę - i chodzić na rozmowy, gdzie totalnie nie spełniam żadnych wymogów zawartych w ofertach![]() Z tą infolionią to jest tak - nie, że uważam, ze to mało ambitne - tylko uważam, że trzeba mieć dar- trzeba umieć sprzedać, wcisnąć, towar czy ofertę, zachęcić. A we mnie się gdzieś budzi sprzeciw na takie "praktyki"
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś spędziłam miły dzień w domu
Wzięłam sobie wolne, żeby spędzić razem z mężem naszą rocznicę ślubu. Zrobiłam mu niespodziankę, rano go ucałowałam jak zwykle i wyszłam, ale do piekarni, nie do pracy Jak wróciłam i go obudziłam ... mina bezcenna Chciałam jeszcze wychwalić pod niebiosa Quality. Skusiłam się w końcu na próbki od nich (jak pojawiło się w ofercie Pro Fumum to odpadłam). Wolałam pieniądze wysłać im na konto, zapłaciłam wczoraj, a paczkę mam już dziś. Do tego dorzucili mi dwa gratisy Noo, tak to lubię.Edit: Ach, so, Magdaleno. Oczywiście, dostałam wiadomość o kolczykach i cieszę się ![]() A jutro Ci nakopię, żeby wykopać głupie myśli. Będzie na przykładzie. Moim. Jak to nie pomoże to nie wiem ![]() Edit 2: Padłam dziś jak usłyszałam w Trójce piosenkę grupy BIFF "Ślązak" )
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale uważam, że zawsze warto wysyłać swoją kandydaturę jeśli uznasz, że jakaś praca byłaby dla Ciebie interesująca. Niczym nie ryzykujesz, a dużo możesz zyskać.Oczywiście kłamanie w CV to pierwsza rzecz, która wyjdzie na jaw w trakcie rozmowy, więc nie ma żadnego sensu. Podczas rozmowy równie istotną rolę, co kwalifikacje odgrywa tzw całokształt, zwłaszcza gdy przedstawisz się jako osobę chętnie się uczącą i szybko nadrabiającą ewentualne braki w umiejętnościach. Infolinia to rzeczywiście specyficzna praca, sama też niezbyt bym chciała takową mieć Ale z drugiej strony spójrz na to tak: znamy to tylko z opowiadań i własnych wyobrażeń, nie robiłyśmy tego nigdy osobiście, tymczasem może się okazać, że nie jest to wcale takie złe i radzimy sobie w tym całkiem nieźle. A jeśli nie, to zawsze przecież można się zwolnić. I tak jest z każdą pracą, która pozornie może się nam wydać nieatrakcyjna.
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - powiedz ile płaciłaś za próbki i ile brałaś sztuk? Pytam z czystej ciekawości, bo przymierzam się do Quality jak sójka za morze
![]() Mendosito- uspokoiłaś mnie trochę. Orientujesz się może, jak patrzą na takie zmiany pracy potrncjalni pracodawcy. Z jednej strony uważam, że mam prawo ją zmienić, jak mi źle, czy znajdę lepszą ofertę, poza tym teraz częsty to proceder. Ale czy taki pracodawca nie spojrzy na mnie jak hmmmm.... na osobę rozchwianą emocjonalnie?
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

teraz rzadko kiedy w uszach coś noszę, nie mówiąc o innych częściach ciała.

)
Królewna zachwycony. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.
no, no zaimponowałaś mi... i malutka się poczułam - nie umiem pływać, Syn ma rację, że się chwali mamusią 
Jestem pod olbrzymim wrażeniem
ale na szczescie teraz dostałam dzinsy i o dziwo idealnie pasuja, rozmiar 36...pierwszy raz kupowałam spodnie bez mierzenia. I dresy 36/38
Mój kolega idzie teraz na pielgrzymkę (Matka Boska Kodeńska) pieszą jakieś 50km i mówię mu: to i za mnie się pomódl...a on na to no i za bobasa 

a usta już teraz fajnie wyglądają

ja zawsze wierze w to że będzie lepiej, musisz naprawdę dać sobie szanse. Zamiast się załamywać zacząć działać... pamiętaj że nic nie zrobi się za Ciebie
za magiczne zdolności pralniowych środków odplamiających!