|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
BAN stały
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Cytat:
Mam w domu zielona Neonature, moglabym nawet oddac to co mam we flakonie, okolo 15-20 ml oraz rozne Escady ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Wtajemniczenie
|
Poszukuję:
Bois de Violette Lutens Spirit of Tiger Heeley Luxe Patchouli CDG Susanne Lang cashmere Mb03 gaiac watch night aoud tabacco vanille ouarzazate ale można mnie też kusić innymi niszowcami ![]() Lista moich próbek na wymianę w podpisie. Edytowane przez soulie Czas edycji: 2009-04-17 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zadomowienie
|
Szukam próbeczek Cinema YSL we wszystkich wariacjach (EDP, EDT, limitowanki).
W zamian - mogę zrobić: 1. Sephora vanille & caramel 2. Ch. Jourdan - The Parfum 3. Chanel 5 - eau premiere 4. Boss - Pure Purple5. 5. Moschino Funny 6. Demeter - Fig Leaf 7. J'ose Eisenberg 8. Mont Blanc Femme 9. Celine Oriental Summer 10.YR Neonatura Cocon 11. Givenchy - Pi 12. Cristobal edp 13. Angel 14. Trussardi Inside 15. Prada - Milano (irysowa) Próbki: 1)Demeter - Frozen Margarita - 1 ml raz testowana 2)Demeter - Angel Food - 1 ml raz testowana 3)Azzaro – Orange Tonic – 2 ml 4)Aquolina Wanilia i anyż - 2ml 5)Dior - Hypnitic Poison - 1 m 6) D&G - the one - 2 ml 7)Shalimar EDP – 1 ml 8)Shalimar EDT – 1ml 9)Shalimar Light – 1 ml 10)Addict – 1,5 ml Proszę o kontakt na PW. Edytowane przez agnieszka1970 Czas edycji: 2009-04-18 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Ja szukam Ambre Russe i ogólnie Artisanow - odlewek do 5 ml. Mogę oddać m.in. odlewki Cedre, Santal Blanc, Mahory, Contradiction, Gossip.
W kwestii Artisanów to napiszę, co mnie nie interesuje: wersje Premier Figuier, Mechant Loup, Passage d'Enfer, Dzing, nie bardzo też Timbuktu czy Navegar.
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-04-18 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Próbki:
Szukam przede wszystkim: ekstrakt Dolce Vity Dolce Vita w starej wersji, sprzed reformulacji SL Cashmere Oddam: Armani: Mania (czarna) Bruno Banani: Time to play Cacharel: Gloria Cartier: Le Baiser du Dragon edp, ekstrakt Chopard: Mira Bai CN: Scent Dior: Dune Sun, Pure Poison, Dolce Vita Diptyque: Philosykos DKNY: BC, Wenge Etro: Etra, Ambra Guerlain: Samsara edp Kenzo: Amour edt, edp, Amour Indian Holi Lalique Encre Noire l'Artisan: Piment Brulant, Safran Troublant, Dzonghka, Fou d'Absinthe, Mandarine Tout Simplement Nina Ricci: Belle de Minuit PG: Brulure de Rose, Felanilla, Cadjmere S. Lutens: Clair de Musc, A la Nuit, Un Bois Vanille Satellite: Padparadscha Sephora: Brown Shiseido Feminite du Bois St Barth Lea Villoresi: Yerbamate Mogę również zrobić odlewki (raczej w granicach 5 ml) do atomizerków: DK Black Cashmere Lalique Encre Noire Kenzo Amour Indian Holi Dior Dune Sun Etra Etro Cacharel Gloria Dior Dolce Vita ewentualnie Wenge DK Sephora Brown Shiseido Feminite du Bois Statkus Cartier Le Baiser du Dragon mogę też zrobić odsypkę pudru o zapachu Black Cashmere
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-04-18 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
S. Sssss. SSSSS.
|
pilnie potrzebuję próbki Demeter Fresh Ginger. Ma ktoś ochotę się podzielić?
![]()
#1419 |
Zakorzenienie
|
A Mechant Loup Za Santal Blanc?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
![]()
Oj nie... Mechant Loup to dla mnie zapach głownie selera i zieleniny...
![]()
#1421 |
Zakorzenienie
|
Może napiszę dokładniej, czego najbardziej szukam - najchętniej w formie odlewek do ok. 5 ml:
- Ambre Russe - Ambre Extreme - Ananas Fizz - Drole de Rose - Fleur de Liane - Fou d'Absinthe - L'Ete en Douce - Chasse aux Papilling (EDP lub EDT) - Piment Brulant - Poivre Piquant - Tea for Two - Tubereuse - Vanilia - Voleur des Roses - Dianthus Nie mam wiele na wymianę, ale może ktoś chciałby odlewkę Cedre, Santal Blanc - to z niszowców, bo z nieniszowcow mam m.in. Gossip, Contraddiction, Mahorę.
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-04-24 o 12:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Wtajemniczenie
|
Szukam odlewek:
Chergui 10 ml ![]() ![]() Premier Figuier Extreme New Haarlem i Wall Street Baume du Doge L'Eau Trois Na wymianę mam odlewki: Ambre Sultan Un Bois Vanille Fumerie Turque Premier Figuier T42 Labdanum Wenge Molecule 01 Harissa Vanille Canelle Etra Ambre Passion Eau Lente Edytowane przez mettemarit Czas edycji: 2009-04-20 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
BAN stały
|
dodaje do probek:
Demeter Caramel DKNY Black Cashmere Lutens Cherqui, Rousse Mugler Eau de Star Trussardi Inside cala reszta w podpisie Edytowane przez princeska69 Czas edycji: 2009-04-19 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
szukam elixiru penhaligons, próbki na wymianę w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niestety nie mam nic z Twojej wish-listy (oprócz miniatury Dolce Vita). Jak poznać, czy jest to wersja sprzed reformulacji? Zapraszam do zapoznania się z moim wątkiem; może coś CI wpadnie w oko (lub w nos)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
Figarro, Tobie oddaje Eau de Dolce Vita. Nawet się upewniałam na pw, czy się dobrze rozumiemy.... ![]() A klasyczną Dolce Vita (miniaturę) też mam.Tylko jej nie chcę oddać ![]()
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli wysyłać? Bo już myślałam,że nie chcesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jasne, że chcę ![]() Jak tylko przyjdą mi fiolki, to pędzę na pocztę i wysyłam Ci malucha Eau de Dolce Vita i próbki, zgodnie z ustaleniami.
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak rozumiem, nie chcesz oddawać całej miniaturki, tylko próbkę, w razie gdyby okazała się starą wersją, tak? Podobają mi się u Ciebie poza tym próbki: Tygrys, Verte Violette i Sensations.
![]() |
#1435 |
Rozeznanie
|
Mam 4,8ml Caravelle na wymianę...pochodzi ze wspólych zakupów, jest w atomizerze 5mli jest po 3 psikach testowych.Nie przemawia do mnie, niestety.Zapraszam na pw
#1436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale nie mam 100% pewności, że jest to wersja, która Cię interesuje, więc nie namawiam ![]() Czy nadal jesteś zainteresowana wymianką za mną? (próbki Tigre, Verte Violette i Sensations za BC, Safran, Belle de Minuit)?
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reszta pasuje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
BAN stały
|
Cytat:
Uzupełniam: Szukam jeszcze Hot Couture EDP. I chętnie wymienię ok. 17 ml odlewkę Brit Red. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Oprócz tego, co na poprzedniej stronie, szukam też próbek rozmaitych Stelli:
EDP Sheer - wszystkie Rose Absolute Velvet ![]() Lista próbek na wymianę w moim wątku w poście #1.
#1440 |
Zakorzenienie
|
Uaktualniam:
oddam: Celine Oriental Summer około 10 ml (odlewka) Lalique, Flora Bella, około 4 ml (odlewka) Clinique Simply około 3 ml (miniatura) Gres Caline edt o Hermes Kelly Caleche o (na 2-3 psiki) Hermes Merveilles r (na 2 -3 aplikacje) Hermes Ogródek Nilowy, około 4 ml (odlewka) Angel Schlesser Femme o J Lo Live r E. Lauder Pleasures Exotic r Max Mara r M. Jacobs Daisy r Chanel Eau Friache r Givenchy Eau Torride (około 4 ml ) r Armani Diamonds r Lalique Le Baiser r Avon U by Ungaro o Mogę odpsikać: Givenchy Absolutely Irresistible S. Tacchcini Donna R.Verino Mellow Desnuda A. Schlesser Essential Marc O’Polo Midsummer Trussardi Jeans YR Bambus Szukam: Azzura Azzaro L'Occitane Ruban d'Orange YSL In Love Again J.Patou Un Amour P. Balmain Vent Vert Diptyque L'Ombre dans l'Eau Cabotine de Gres edt Caron Miss Rocaille Guerlain, Shalimar Light edp N.Ricci Love in Paris Fleur de pivone C.Balenciaga R.Lauren Pure Turquoise Mariella Burani Bouquet de Roses i wiele innych ...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.