![]() |
#1411 | ||
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar VI
No właśnie - kto kogo?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kumpel używa obecnie Acqua di Gio. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Pewnie wzbudzę kontrowersję, ale to jeden z moich ulubionych męskich perfum
![]() ![]() Dobranoc wszystkim, pchły na noc i karaluchy pod poduchy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na osiedlu-przepytany na tę okoliczność ochroniarz stwierdził,że "miała miejsce pewna bardzo nieprzyjemna historia, ale już wszystko w porządku" W kwestii konkretów odmówił zeznań. Jak dla mnie coś nadal jest ewidentnie nie tak, bo przed tym blokiem stoją bez przerwy dwa radiowozy, a na klatce schodowej siedzi policja. Jutro wybiorę się do przyosiedlowego spożywczaka, to chyba najlepsze źródło informacji. No bo jeśli wszystko jest w porządku, to co policja tam jeszcze robi? I co właściwie się stało? takie jak na fotce, inne wersje też uwielbiam. Ze Słowacji zawsze przywożę pół plecaka tego cuda w zapasie ![]() Współczuję jelitówki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() A czy to coś w typie Acqua? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To pisałem ja - "wróg" świeżuchów ![]() Odnotowane ![]() Kumpel jest w tych sprawach typowym laikiem, dlatego nie chcę go wystraszyć na samym początku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Sa bardzo seksowne.
Ex i obecny pachna tymze. Nabyli sami. Zna sie ktos na photoshopie? ja wcale - ba! nawet nie posiadam. Potrzebuje przerobic zdjecie komus. |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
a co konkretnie potrzebujesz zrobić ?
Ja się trochę znam, ale niestety nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tego typu bezdety - koniecznie zyletki. To ma byc zart urodzinowy dla kogos. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
a, rozumiem, no to bez photoshopa albo corela się nie da. Kurczę, szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
BAN stały
|
![]()
Snuję się po forum jak duch. Idę spać nie pachnąc niczym... Oj, dawno nie spałem bez perfum...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |||||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zawsze chcialam miec roze, wychodzaca spod bielizny na brzuch, ale jeszcze nie nabralam odwagi na tyle bolu. Ale obiecalam sobie, ze jak juz bede miala zostac zaobraczkowana, to imie mego wybranka spocznie na moim tyleczku w serduchu i bede oznakowana do smierci ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zreszta, zobaczylam , ze jedna z moich kolezanek ma blizny na rekach, pochodzenia wiadomego. Okazalo sie, ze tnie sie zeby jej chlopak z nia byl... Bardzo jest mi jej zal, a na niego jestem wsciekla choc zupelnie go nie znam. Rozmowy nie pomoga w tym przypadku, bo ona swiata poza nim nie widzi, a ja nie wiem co robic... [/quote] |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() A co do tej krwi. Jest taki syrop, bananowy tylko kurcze za nic nie przypomne sobie teraz nazwy. Wiem, ze gdy mam takie czeste krwotoki to go pije i naprawde bardzo pomaga ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ta czekolade jak robisz? rozpuszczasz i gotujesz z mleczkiem? Cytat:
![]() To sie lecz jak nalezy a nie piwsko popijasz!!! Uwazaj, bo jak sie nie wyleczysz, to jakas piguła Helga Ci zrobi zastrzyk w tylek, to sie piwka odechce ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Bylam dzis na 18stce siostry Landrynka ![]() ![]() Calkiem rodzinnie, ale okazalo sie, ze strach, ktory ogarnial mnie w drodze byl zupelnie nie potrzebny ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do osiedla już wiem co się stało i z jednej strony wiem,że to dotyczyło konkretnej osoby, ale z drugiej jakoś nie czuję się bezpieczniej, bo świadomość,że takie rzeczy dzieją się gdzieś za ścianą, czy w bloku obok nie jest miła : http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,360...a_Wildzie.html
![]() |
#1425 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czekolade zaserwuje sobie w najblizszym czasie ![]() ![]() A co do tej sprawy... No jakby nie patrzec, sytuacja ciekawa nie jest. Tylko czy policja juz na stale bedzie jej pilnowac? Raczej nie. Lepiej byloby to rozwiazac inaczej, a nie zapewniac jej chwilowe poczucie bezpieczenstwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkich - czy wy jesescie szczesciarze co nadal maja dlugi weekend???
bo ja tu zaczynam nowy tydzien pracy i srednio mi radosnie z tego powodu ![]() na dodatek katarzysko sie przyplatalo i cos czuje ze nic sobie dzis nie potestuje ![]() a najlepszy meski to jest Issey klasyczny zdecydowanie moj faworyt i trwaly jak... no wlasnie jak co? kto ma jakies dobre porownaie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tej pani z mojego osiedla, to dziwię się,że wróciła, a nie przeprowadziła się w sobie tylko (i może policji) znane miejsce. Chociaż gdyby policja została na stałe, to w okolicy może faktycznie by było bezpieczniej.
![]() |
#1428 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zawsze się przyda nowy znajomy.... może jakiś interes rozkręcicie razem? ![]() Cytat:
![]() Wracałam właśnie od przyjaciółki i zostałam zaczepiona przez dresiarskiego d..pka na drodze. ![]() ![]() Jechałam lewym pasem, po pierwsze bo jeżdżę dosyc szybko, po drugie nie było takiego ruchu na drodze, a na prawym są straszne koleiny. On jechał cały czas prawym. Zwolniłam przed fotoradarem, jak wszyscy, nikomu drogi nie blokowałam. Jakieś 200 metrów czerwone światło, spokojnie sobie podjeżdżam, a ten stoi obok, uchyla szybę i coś do mnie woła. Pomyślałam, że chce mi powiedziec o wypalonej żarówce, uchylam szybę a tam lecą wyzwiska, ty pi... fajnie ci sie jedzie lewym pasem itp. Potem mi zajechał drogę i popisy, a na kolejnych światłach (jakieś 300 metrów) i tak kręcił w prawo! Nie wiem czy się czegoś nawciągał czy był nawalony, czy po prostu nienawidzi kobiet za kierownicą ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
Aaa, tego to ja niestety nie znam
![]() Vesenko, no jakaś paskudna historia po prostu ![]() Kontynuuję długi weekend ![]() ![]() A tak poza tym to się zakochałam ![]() Zna się ktoś z Was na kanarkach (lub innych ptaszkach)? Dwa dni temu byłam u rodziców, którzy mają kanarki i coś dziwnego się z jednym działo. Kanarka sobie spokojnie siedziała na drążku, jadła ziarenka z kolby, a minutę później jakby zasłabła. Otwarła dziobek, ciężko oddychała, była tak słaba, że nie umiała się utrzymać na drążku, skrzydełka jej opadły, zamykała oczy. Nie wiedzieliśmy co się dzieje, myśleliśmy że już koniec na nią przyszedł (choć ma dopiero dwa lata). Tata przełożył ją do gniazdka, żeby nie spadła z drążka. Nie minęło kilka minut, a ona monter. Po 5 minutach znowu skakała z patyka na patyk, ćwierkała, jadła i nawet pobiła się z samczykiem. Nie wiem co się działo ![]() Edit: Znalazłam w końcu tego Vaia, to utwór The crying machine ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-11-10 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwne to wszystko. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czasami nie mam pomysłu na pachnienie, wtedy albo nie uzywam nic, albu któryś z balsamów jedynie. Cytat:
![]() Ja co prawda powinnam byc w pracy - ale dzis jeszcze mam zwolnienie - jutro wolne - do pracy idę w środę, no chyba, ze nie wyzdrowieję, to wtedy do lekarza po ciag dalszy L-4. Ale juz się boję jakie zaległości mi się porobiły przez te kilka dni ![]() Mam kilka zaplanowanych spotkań, musze się do nich przygotować, napisac protokoły odbioru - kurczę, nie da się pochorować niestety. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Favkes - zdrowia życzę
![]() U mnie niestety nawrót wiruska. Myślałam, że już jest ok, a dziś rano znowu mdłości, żołądek na supeł i wymioty ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
BAN stały
|
Nie mam czasu was poczytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Przyjemniej mi się żyło z myślą,że takie rzeczy to tylko w kryminalnych filmach...
Cytat:
![]()
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Favkes dużo zdrowia i siły by mimo choróbska pracować
![]() Madziku kochany nienawidze takich wirusowych zawirowań żołądka ![]() ![]() Dawno mnie tu nie było, nie nadrobie w życiu tego... czasu mało a jeszcze w życiu się popierniczyło troche. Cóż - mam nadzieje że wszystkim nam się poukłada i będzie tylko lepiej. A ja dziś do pracy. Heh a 80% zespołu ma wolne. Ja musiałam zrezygnować z wolnego dziś by wziąść w piątek przed kołem z Cywila i Konstytucyjnego :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() --- Piękną mam dzisiaj pogodę ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() a tak na powaznie, tez mialam taka sytuacje, gdy uczylam sie jezdzic, jakis typek kolo 25 lat podjechal i wrzasnal "eee lalunia zjedz mi z drogi". Moj instruktor stanal wtedy w mojej obronie. To byl jeden z jego nielicznych ludzkich odruchow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja musze zrobic notatki na historie i to w miare szybko bo potem wypad na kregle i jakiegod drineczka moze ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochani, teraz to juz z górki. Smarkam od wtorku - teraz już końcówka, ale głowa mnie boli dziś niemiłosiernie
![]() Wczoraj była poprawa, no cóż, może to takie przesilenie ![]() Dołaczam do HelloKitty'owych majtasków - dzis ubrałam ![]() A tak poza tym, to dzis znów pidżamday ![]() Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2008-11-10 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wyciąć żołądek? ![]() Cytat:
![]() Idę spać - kolejny dzień bez kawy ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-10 o 11:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:55.