![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Rozi nie chcesz NR cool pink?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
EDM róż New Car Smell - opakowanie mini, użyty kilka razy EDM Ivory Intensive - próbka, użyta raz EDM Fairly Light semi-matte - próbka, zostało około połowy EDM Fair Neutral matte - próbka, zostało ok.1/4 EDM róż Soft Touch - próbka, użyty raz Buff'd próbka cienia Braisin, użyty raz Buff'd próbka cienia Sultry, użyty raz Buff'd próbka podkładu Fair formuła Original, użyty raz Buff'd próbka podkładu Magnolia formuła Light, użyty raz Buff'd próbka różu Rosewood, nieużywany Buff'd próbka setting powder Downy, nieużywany Buff'd próbka finishing powder Favor, nieużywany cień LaurEss w kolorze Envious - w słoiczku, otwarty i maźnięty raz na ręce cień LaurEss w kolorze Ambitious - w słoiczku, nieużywany próbka podkładu LaurEss w kolorze Gentle Petal w formule Minimalist próbka podkładu LaurEss w kolorze Subtle Petal w formule Ethereal próbka błyszczyka Sugar Plum Silk Naturals (na patyczku) Meow Pampered Puss: 1 Sleek Bengal, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 2 Frisky Bengal, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Bengal, sample, nieużywany Meow Flawless Feline: 1 Sleek Himalayan, sample, nieużywany Meow Purrfect Puss: 2 Frisky Himalayan, sample, nieużywany Paint Cosmetics cień w strunie Yara Diamond nieużywany Paint Cosmetics cień w strunie Combat nieużywany Paint Cosmetics cień w strunie Intoxicant nieużywany Paint Cosmetics cień w strunie Emote nieużywany EGM Paige CM - próbka w strunie, nieużywana EGM Annabelle YG - próbka w strunie, użyta raz EGM Gayle LN - próbka w strunie, nieużywana EGM contour + highlite Peaches and Cream w słoiczkach, nieużywane, sitka fabrycznie zaklejone EGM cień Zaire w słoiczku Lumiere próbka all over color Baby Face w strunie, użyta raz Lumiere próbka Light Medium Cool VV, nieużywana Lumiere próbka Light Cool Cashmere, użyta dwa razy Lumiere próbka blushing bronzer Sahara, użyta raz Poza tym mam do oddania dwie butelki hydrolatu z cytrynowego drzewa herbacianego (limitowana edycja z BU, już niedostępna) - jedna zupełnie nieużywana, druga z niewielkim ubytkiem. Szukam: prasowańca Fairly Light EDM próbek neutral i tan Lauress próbek EGM w średnio jasnych neutralnych kolorach (bez żółci) Viki's Radiant Creation w większych ilościach cieni EDM (chętnie In The Garden, Starry Eyed, Boardwalk, ale nie tylko) cieni The She Space Fairly Light i Sunkissed Fair EDM w formułach intensive i o-glo i innych ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2009-08-19 o 16:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Może za:
Fairly summer - matte (struna) 75% sampla lub Lavender (odsypka 1/2 sampla w strunie) chyba, że coś jeszcze cię u mnie interesuje to wezmę obie te rzeczy ![]()
#1416 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() przejdźmy na PW
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Byłabym jeszcze chętna na cień "old rose" jeśli się zgodzisz.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
Hej, może coś u mnie?
![]()
![]() |
#1419 |
Raczkowanie
|
Jasne niema sprawy, zaraz ślę PW ze szczegółami.
#1421 |
Raczkowanie
|
Uaktualniłam listę...link w podpisie
![]()
![]() |
#1422 |
Rozeznanie
|
może coś u mnie?
#1423 |
Zakorzenienie
|
86Paula, mam pełen wymiar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
Rozi wlasnie widzialam w Twojej kolekcji...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Organizatorka
|
Cytat:
taka wymianka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Rozeznanie
|
Jestem zainteresowana
![]() Tyle, że o primery i finishery LaurEss pierwsza zapytała Atoja i na razie czekam na jej odpowiedź (ale ona chyba wyjechała, bo na wizażu ostatni raz była 17.09), więc jakbyś mogła troszkę poczekać... Co do pozostałych rzeczy, to są "wolne" ![]() Biżuteria i cienie jak najbardziej mi pasują (z naciskiem na biżuterię, bo kolczyki po prostu uwielbiam - bez nich czuję się "goła" ![]() ![]() Aha, mam też na wymiankę sample Cherub i Angel z SN (raz próbowane na ręce) - otrzymałam je w poniedziałek, więc to świeży nabytek ![]()
#1427 |
Organizatorka
|
Biedronqa Ja poczekam na Atojkę, mnie sie nie spieszy, tymczasem uruchomię bloga z bizu to powybierasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Moja wymianka
EDM: -light semi matte -fairly light neutral intensive -light medium intensive -fairly summer semi matte -linen semi matte -intensive far (nie jest cały!) -pearl beige -Vikis RC -apple -silver spoon (cien niebiesko-szary, nie jest cały!) -SUNLIGHT RICE -big z 90% (moga byc tez odsypki -puder bambuswy z jedwabiem (BU) (jak znajde czas dodam Lumiere) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- pilnie poszukuje! ![]() - EDM - Sandy Olive !, Golden Medium, Light Olive, Sandy Medium, Medium Beige- (wszytsko w formule intensive) - za podklady albo primery -EDM - korektor lavender ![]() no a dalej to można kucić ![]() wszytsko mam w orginalnych sloiczkach, oprocz viki RC ( i oczywiscie pudru z BU ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-08-21 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Wtajemniczenie
|
Kochane ma któraś z was na zbyciu sampel podkładu Intensive Truffle
![]() pilnie go poszukuję! ![]() ![]() a i jeszcze Golden-Medium Tan też sampel ![]() ![]() Edytowane przez Siuniaaa Czas edycji: 2009-08-21 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybyś była zainteresowana odsypką, to chętnie wymieniłabym się za któreś z tych: Nie mam własnego postu wymiankowego, bo jeszcze nie mam zbyt wiele na wymianę. Poza Fairly Light Intensive mogę zrobić odsypki różu Daydream i NR Light. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Raczkowanie
|
Biedronqa, mogłabym wstępnie zarezerwować (a wieczorem podałabym co mogę oferować z listy poszukiwanych przez Ciebie)?:
* LaurEss - podkład Radiant Gold Ethernal (50-60% sampla) - podkład Radiant Fawn Ethernal (50-60% sampla) - podkład Radiant Fawn Elemental (70% sampla) * Blusche - cienie: Beach, Antique Silver Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1433 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odsypka SF Golden, cienia Congo sample cieni Meow: endangered,canopy, amazon no i może jakieś kolczyki na życzenie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A masz może jakieś fotki zrobionych przez siebie kolczyków? Bo na kolczyki to ja zawsze łasa jestem ![]()
![]() |
#1435 |
Raczkowanie
|
SF bez problemu, ale z fotkami kolczyków będzie problem, nie znosze zdjęć, nawet nie mam aparatu, chyba, że na PW podasz wskazówki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A możesz chociaż przybliżyć w jakiej konwencji kolczyki tworzysz (np. ulubione materiały, formy, wielkości).
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
Mam różne materiały, a forma.... to zależy od preferencji obdarowywanej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi podoba sie: * Cień Bubble Tea * Cień On The Phone * Cień Butterfly Kisses z watku nic wiecej, niestety. pozdrawiam. ![]()
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
Dokładka:
* Silk Naturals - rozświetlacz Cherub (sampel raz próbowany na skórze, SN niewiele sypnęło do sampla) - rozświetlacz Angel (sampel raz próbowany na skórze, SN niewiele sypnęło do sampla) * Buff'd - róż Petunia (sampel raz próbowany na skórze) Cały mój wątek wymiankowy -> tutaj
Edytowane przez biedronqa Czas edycji: 2009-08-21 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.