![]() |
#1411 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część X
Cytat:
5% kochania, 95% zdradzania - taki jest 100% mężczyzna ! Ja Ci wierność a Ty się puszczasz ;| Kocha jedną, myśli o drugiej, rozmawia z trzecią .. Chyba nie pomogłam za bardzo. xdd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
nie pożądaj mocno, bo się uzależnisz.
spodobał mi się ten twój kawałek świata. tak po prostu. połaskotał ją. - nie! przestań! przestań! pocałował ją. - nadal mam przestać? cząstka ciebie. małapier.dolonapojedyńcza cząsteczka. odległe wspomnienie ciebie nadal krąży w moim umyśle. pod skórą, rozrywając mnie od środka. istniejesz w mojej podświadomości. na sam widok zapisanego gdzieś twojego imienia mam dreszcze, które przemykają mnie całą, zatrzymując się gdzieś w końcach mojego układu nerwowego. teraz, gdy cię nie ma, czuję jak coś zaciska się na mojej szyi. sprawia, że się duszę. w głowie szumią mi nuty tej jednej piosenki, przywołują wspomnienia, które wbijają się we mnie jak kolce kaktusa, który stoi na moim spalonym parapecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
tracimy coś, bo szukamy ideału. ideały nie istnieją, są w bajkach i tanich filmach. ale, my nie potrafimy tego zrozumieć. szukamy czegoś nierealnego, przez co pogrążamy się w swojej bezsilności i prawdziwej miłości mówimy kategoryczne nie.
miłość jest trudna, bo chcemy tylko brać.. miłość nigdy nie będzie bezinteresowna. mówiąc "kocham Cię.." oczekujesz odpowiedzi "ja Ciebie też" i jak się teraz czujesz? czy odtrącenie drugiej osoby tylko dlatego, że nie pasuje w ramy twojego ideału jest wystarczającym powodem, żeby o niej zapomnieć. oszukujesz sam siebie. kochasz ją, ale boisz się przyznać, ale nie łudź się, ona przestanie istnieć tylko dla ciebie. wiesz kiedy docenisz, że straciłeś? kiedy budząc się rano z problemem nie będziesz mógł wykręcić mojego numeru, bo będziesz wiedział, że JUŻ nie odbiorę ludzie są dziwni.. sami siebie skazują na cierpienie możliwe, że w pewien jesienny wieczór zatęsknisz za mną. przez twoją głowę przeminą wspólne chwile niczym film w kinie, ale wiesz.. film można odtworzyć raz jeszcze, mnie już 'raz jeszcze' nie będzie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
#1415 |
Zadomowienie
|
Wymyśliłam Cię.... nocą przy blasku świec.
Na zamianie zawsze jeden stracić musi. Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą. Nigdy nie pozwól by strach przed działaniem wykluczył cię z gry. Wczoraj to już historia, jutro to tajemnica, a dzisiaj to dar losu! Może Nie jestem Idealna,ale Idealnie sobie z tym radze.
''Nie przyzwyczajaj się do mnie. Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę. Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać.'' |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Przyczajenie
|
super !
![]() _________________________ __________________ '-nigdy mnie nie okłamuj, jedyny powód, dla którego moje oczy są zamknięte to fakt, że otwierają się tylko wtedy, gdy jesteś obok...' "każdy ma chwile, że by to wszystko ***nął.. " " to milczenie jest w y m o w n e .. " " ..wiedząc że ten uśmiech jest tylko dla mnie ;-* " " A pamiętasz jak płakałam, Ty się śmiałeś ? < / 3 " "zwykle tak plastikowo się uśmiechasz. " "zmieniasz swoje zdanie tak jak dziewczyna swe ubrania " "On mnie pocałował a ja poczułam T W O JE usta .. ;( < /3" " Raz miałeś szansę poczuć smak doskonałości " "Bo gdy jestem z nim Myślę o tobie Co byś zrobił, gdybyś To był ty Kto spędza noce Jak ja - chcąc spojrzeć w twoje oczy?" "Jesteś jak lato w srodku zimy ! ![]() "Nie przyjdziesz tutaj Nie wyważysz drzwi Nie zabierzesz mnie Żadnych więcej błędów Bo w twoich oczach widzę, że mogłam zostać... " "Zdawałoby sie jakbyś jeszcze wczoraj był częścią mnie" "Rozpadam się na kawałki nie zaprzeczę nie udaję" "Zdawało mi sie że jesteś tym jedynym .. < /3 " "Nie to że mnie nie obchodzisz Po prostu to wszystko jest takie skomplikowane .. ^.- " "- z czego sie smiejesz ? - Poznałam kogoś słodkiego i zabawnego Mieliśmy siebie na wzajem i to jest zabawne " " To była najdłuższa zima bez ciebie .. " "Myślałam, że nie mogę żyć bez ciebie To mnie zrani, jednocześnie gojąc ." |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Rozeznanie
|
*Gdy zniknął odkryła coś o czym istnieniu nie miała pojęcia. Swoje serce.
*Przecież nie powiem mu, że padało każdego dnia kiedy go nie było. *"Zauroczenie narastało, ponieważ wyobrażenie o nim, pielęgnowanie, retuszowanie, przywoływanie w marzeniach, wyniosło jego postać na szczyty ideałów"
#1418 |
Przyczajenie
|
1.Miłośc to nie pluszowy miś, ani kwiaty, to też nie diabeł rogaty, ani miłośc to gdy jedno płacze, a drugie po nim skacze.
2.Miłość to żaden film w żadnym kinie, ani róże, ani całusy małe duże, ale miłość to gdy jedno spada w dół - drugie ciągnie je ku górze. 3.Nie ważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna. Nie liczy się nic, liczą się przyspieszone tętna. 4.Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, powoli przyzwyczajam się do swej obojętności i tak czasem sobie myślę, że lepiej byłoby, gdyby nie było mnie. 5.Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa 6.I kiedy mówisz do mnie słońce traktuję to co nieco opacznie 7.Ty jesteś jednym a ja drugim końcem daleko nam do siebie strasznie 8.Jesteśmy celem w grze zwanej manewrami szczęścia 9.Ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył? 10.Śmiejesz się w głos, nie obchodzi cię to, czy ustoję czy upadnę 11.Gdzieś pośród sześciu miliardów głów dwie pary rąk, dwie pary nóg.
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
Toriaa; Plotkaraaa - dziękuje i okradam ;*
Znów pada śnieg. W źrenicach Twych sypie śnieg. wzdycham potajemnie odnajdując w kieszeni pożółkłe bilety tramwajowe. w tłoku ramion i dłoni nie ma okazji jej tego wyznać, więc zaciska palce w pięści. starczy. nie chce słuchać radia tylko ciebie! - czuję do ciebie miętę. - a ja do ciebie fiołki, co nie znaczy, że mniej cię kocham. Dychotomia naszych ciał. Splatam palce z Twoim oddechem, stapiam się. Do lipca daleko, wieje wiatr, znów przez niego nie mogę spać. mruczysz, gdy za uchem drapię, pijesz mleko, sypiasz w dzień. Oczy Twe zielone mówią, że już tęsknią. Noc znów przychodzi zbyt szybko, odchodzi zbyt późno. Jutro znów zbudzi mnie świt, zmyję sen z powiek i umówię się z Tobą na kawę. Co Ty na to? Patrz, przez oczy uciekają mi myśli. Łap je! być tak blisko, by policzyć ile masz rzęs nad lewym okiem. sól pod białą rzęsą. i kłamać o Twych rzęsach, że ciemne. |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
Manna101,
ouu, Juli182, rozsypanegwiazdy Dziękuje Wam;* Idealne opisy... : ) ; * A teraz porcja ode mnie. "...Możesz spojrzeć, lecz nie zauważyć, że jestem jedyną kobietą, która oddałaby za Ciebie życie..." "...Wszystko co robię, robię dla Ciebie. Jesteś powodem, który sprawia, że każdy dzień, jest uboższy o czekoladę..." "Mogłbyś mnie mieć..." "Dałabym Ci miłość, o której inni marzą..." "...Jeśli bedziesz wybierał spośród 300 tysięcy kwiatów, stracisz jedyną różę, która od zawsze czekała na Twój dotyk..." "...Jeśli nie odróżnisz miłości od obsesji, to znaczy że nigdy nie kochałeś naprawdę..." "Przecież wszystko mogło potoczyć się inaczej..." "...Czasem wydawało mi się ze jesteś chodzącym spełnieniem moich marzeń. Pokazałeś mi jednak, że w rzeczywistości, tak wiele umyka Twojej uwadze..." "...I wciąż zastanawiam się, jakim epizodem jesteś w moim życiu. Przygodą, czy zrozumieniem że pozory nigdy nie są trafne?..." I prośba... coś o tym, że kocham kogoś tak mocno, a nie moge mu tego wyznac, bo widze ze flirtuje z wieloma kobietami, a ja nigdy nie zajme w jego sercu specjalnego miejsca? Mimo tego ze dalabym mu wszystko, czego tylko by zapragnął...? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez erappa Czas edycji: 2009-05-17 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
po krótkiej i raczej niezauważonej nieobecności wracam ;p
a wy dziewczynki jak zwykle cudowne. ;** __________________ chwytaj chwilę, bo tak naprawdę istnieje tylko ona. Samotną Wyspą jestem... i Ty. Jest to pierwszy dzień reszty twojego życia. Antylove - regenerujący krem na serce. Łagodzi objawy kontaktu z detergentami-mężczyznami. I noc inaczej się zaczyna. Mniej romantycznie, bardziej samotnie. brak `ikony tematycznej` do dzisiejszego dnia... A kiedy jestem naprawde Po, rozwalam się w kącie pod oknem i patrzę w deszcz. Obracam w dłoniach kubek z herbatą, a raczej bladą słodką lurą, której jedyną zaletą jest to, że w ogóle jest. Spokój spływa na mnie jak woda po szybach. Cudowne fizyczne zmęczenie, za którym tęskniłam od dawna, rozkoszne uczucie pełni. Myśli leniwe i powolne. codziennie w bladym zeszycie odliczam kolejne dni po naszym rozstaniu. I widzę Cię codziennie, z inną dziewczyną i mocnym Marlboro w ustach.
#1422 |
Zakorzenienie
|
nie chciała usłyszeć prawdy. nie chciała usłyszeć tego że musi jakoś żyć dalej; pragnęła po prostu. zresztą sama już nie wiedziała czego pragnęła. chciała być nieszczęśliwa. wydawało jej się to właściwe i na miejscu.
nie pamiętała, kiedy ostatni raz odczuwała prawdziwą radość i kiedy śmiała się serdecznie. nie cierpiała uczucia, że nie ma powodu, by rano się budzić; nienawidziła uczuć, jakie ogarniały ją, kiedy się budziła. nie mogła już znieść myśli, że nie ma na co w życiu czekać. tęskniła za świadomością, że jest kochana, za jego dotykiem, wsparciem, słowami miłości. - jeśli ma chodź trochę rozumu uświadomi sobie co stracił.. - w takim razie nie ma ani odrobiny rozumu. rozstaliśmy się dwa miesiące temu i do tej pory sobie tego nie uświadomił. a może już to wie i jest uszczęśliwiony. bo nawet kiedy jesteśmy tu razem, czuję, widzę, jak myślami jesteś nie całkiem przy mnie. i wcale bezmyślnie nie błądzisz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Przyczajenie
|
" śmiać sie tu czy płakać?
![]() ' miłośc jest jak serca bicie, kiedy gaśnie, gaśnie życie. . . ' ' Już prawię widzę Marzenie, o którym śnię, ale Coś w mojej głowie mówi mi że moje marzenie nigdy się nie spełni. ' ' czuję, jakbym się zagubiła ' ' Zawsze będzie jakaś kolejna góra A ja zawsze będę chciała ją poruszyć Zawsze będzie jakaś walka do stoczenia I czasami będę musiała przegrać Ale nie ma znaczenia jak szybko pokonam tę górę Nie ma znaczenia co czeka na mnie po drugiej stronie Chodzi o to, by się na nią wspiąć ' ' Pamiętasz ten mur, który wokół siebie zbudowałam? Teraz, skarbie, on się wali ' ' Byłam sam z Tobą w moich myślach I w moich snach Całowałam Twoje usta tysiąc razy ' ' Pragnę zobaczyć światło słoneczne w Twoich włosach I powiedzieć Ci raz i jeszcze raz Jak bardzo mi zależy ' ' chciałam Ci tylko powiedzieć że dumam gdzie jesteś I myślę co robisz Czy gdzieś czujesz się samotny Lub czy ktoś gdzieś Cię kocha Powiedz mi jak zdobyć Twoje serce Bo nie miałam sposobności Ale pozwól mi zacząć od słów- "Kocham Cię!" ' ' Zaśpiewaj mi o planach jakie dla mnie masz ' ' Powierzam Tobie moje przeznaczenie Daję Ci całą siebie ' ' I've got my Angel now ! < 3' ' Pragnę tylko jego uwagi ' ' Wszystkie moje przyjaciółki są zazdrosne o Ciebie ! ' ' Dwie połowy tworzą całość Dwa serca tworzą duszę ' ' Jesteśmy jak Adam i Ewa w remiksie ' ' Jesteś skałą, na której się opieram, nigdy nie będziesz sam ' _________________________ ______________________ Nieodwołalnie i bezwarunkowo zakochana ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
prawda kuje jak w tyłek agrafka.
zaślepiły mnie własne uczucia. tylko dlaczego wciąż mamy iść osobno ? chodź ze mną bo czasem traktuję z rezerwą. chore melodie rozpie.rdolą Polske. I znowu szukam słów by wykrzyczeć wszystko " nie lubię was" powietrze pachnie takim samym nonsenem. Jednak facet to facet - marsjańska, szowinistyczna świnia. Wypie.rdalaj! trudno to zrozumiec? to przeciez proste jak sznurek w kieszeni ![]()
![]() |
#1425 |
Raczkowanie
|
zakichanakrolewna - to dobrze, bo już się bałam <3
![]() Pamiętaj, że jesteś czymś o wiele lepszym od gwiazd Moja pojedyncza łza przypomina deszcz Wyblakłe, małe zdjęcie w złotej ramce na kominku, a ona będzie trzymać je do końca życia Dzwonię do niego tylko po to, żeby powiedzieć mu 35920 raz spier.dalaj, ale tak naprawdę tak strasznie kocham jego głos Jeśli to nie jest miłość, powiedz mi proszę, co to jest? Jestem egoistką, z nikim nie chcę się dzielić moim sercem Rozkładasz ręce, nie wiedząc co zrobić, gdy mówię o uczuciu do Ciebie Czuję się jak przejrzysta szklanka Przejrzałam na oczy, gdy było już dużo za późno Korzystam ze swojej szansy i kompletnie odlatuję Pozwól mi odzyskać swoje życie Czy to jakaś nauczka, czy tak po prostu traktujesz swoje dziewczyny? Koniec z poczuciem niespełnienia .
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
ojej, miło
![]() Czarnula4; nieliczylamwcalesie - cudowne ![]() ___ ja chcę różę co jest nie tak? patrzysz na mnie jakbym Ci zjadła długopis więc zamilcz, zanim Cię zakopię! chyba mam za duże dziury w resztkach mózgu jesteś jak czekoladowy men w reklamie Axe.
#1427 |
Zakorzenienie
|
Toriaa - Ty równie cudowna. (;
![]() ![]() Little Ballerina, anyszowska - ![]() ___ myślimy że jesteśmy bohaterami, myślimy że jesteśmy królami. planujemy wszystkie rodzaje fantastycznych rzeczy. oh popatrz jak wspaniale nam to przyszło. i jesteśmy drobnostką w tej całości. wszystko co powinno być złe, sprawia, że czuję się tak dobrze. rzeczy kupujemy, żeby zakryć to co jest wewnątrz. to one wyrabiają w nas nienawiść do samych siebie i miłość do ich bogactwa. ciężko nie iść na oślep tym, którym dużo jest dane, dużo wystawiane jest na próbę. magia wokół nas, kiedy dotykamy się szczerze. poza nami nie ma nic. zabrakło słów. marionetka bez skazy tylko w ramkę oprawić.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2009-05-17 o 15:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Raczkowanie
|
bo wiesz.... ja rano jestem cholernie nieznośna! W mojej głowie chory bałagan.Nic się nie zgadza. Żadna K**wa i żadna mać!!! Już umiem schować się w tłumie idiotycznych kombinacji i poharatanych serc. Łąka upstrzona kwitnącymi marzeniami Mocno poobijane serce, ale rany już wylizane... I tylko upić się na słodko, upić tęczowymi drinkami z wielkimi plastrami pomarańczy. coraz czesciej wydaje mi się, że odliczam dni od weekendu do weekendu.
![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-05-17 o 15:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zadomowienie
|
I choc tak bardzo mi na Tobie zależy, to i tak się o tym nie dowiesz.
powoli wszystko uspokaja się, będzie dobrze. wszystko płynie zawsze kiedy Cię widzę. by rozumieć Cię bez słów, wtedy kiedy słyszę ciszę. słowa,które do mnie kierujesz wiem co mówisz,więc wiem co czujesz. Cały świat jak w kolorach tęczy mieni się, staje czas i znikają lęki jednak mimo wszystko kocham cię za przeszłość. stało się i mówi się trudno. więc wiesz skarbie najlepiej mi nie podpadnij. Perspektywa barwna to kolejny weekend, może spotkam kogoś, kto zapełni moją smutną ciszę. U mnie wszystko jak dawniej, tylko świat jest mniej kolorowy. nie patrząc w przyszłość która nie zna granic. gdy słowa kreśle jesteś tylko wspomniem... to co było kiedyś jest bez odpowiedzi 'osoba warta Twoich łez, nigdy Cię do nich nie doprowadzi . no i nie mam zielonego pojęcia co zrobic.
#1430 |
Przyczajenie
|
' To prawda, że czas zbyt szybko ucieka '
' Wiedziałam że jesteś kimś specjalnym kiedy po raz pierwszy wymówiłeś moje imię ' ' Czuję jakbym poznała Cię w poprzednim życiu ' ' Ty potrzebujesz mnie, a ja ciebie ' ' Jest tak dobrze mieć cię obok... ' ' hm... chyba gdzieś zgubiłam mojego chłopaka, nie wiem gdzie On jest ! ' ' Świat zwolnił Ale moje serce bije teraz szybko ' ' zmysłowość ze zdumiewająco długimi rzęsami ' ' pie***l system lecz rób to stylowo ![]() ' Dostałam dreszczy Kiedy dotknąłeś mojej twarzy ! ' ' Dla Ciebie przebrnę przez piekło ' ' Jesteś powodem, dla którego oddycham! Jesteś powodem, dla którego wciąż wierzę! Jesteś moim przeznaczeniem ! ' ' Nie potrzebuję obrączki na moim palcu Żeby poczuć się spełnioną ' ' jestem jak szkło - tak łatwo mnie zniszczyć .. ' ' Nasze cztery ściany nieba ' 'Jeszcze raz powiedz że nic sie nie liczy . ' ' Moja bajka sie skończyła .. ;( ' ' Czy drogi te złączy los, Czy będzie nam to pisane ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
To i ja coś dodam
![]() "Póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo Choć czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo..." "Jeśli masz listę dziesięciu najlepszych 'Nie mów mamie, że się kochasz w Chuliganie,To dziewięciu musisz skreślić, bo jestem ja, nie ma reszty ." Że funduje Ci co Weekend Ostre Melanżowanie...' 'Gdzie marzenia namiętnie poruszają swoimi biodrami' ...naucz się zatrzymywać łzy w połowie twarzy, tak by nie dotknęły uśmiechu... 'I spotykam Ciebie znów patrzysz na mnie i widzisz Że czuję to co ty albo któreś z nas się myli' 'Przez nie rozstałeś się z piękną dziewczyną Jedną nazywałeś Wódką, a drugą 'Kokainą' 'Witaj w teatrze lalek, elita w pierwszych rzędach Choć wiedzę to my mamy, ale w cudzych rękach' ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- "Nie dałam nam szansy Tak wiem, przepraszam Przepraszam, ale tylko siebie Bo co teraz siedzi w głowie u Ciebie?" Jeszcze mi się przypomniało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
BAN stały
|
Cytat:
Widzisz blondynke i myślisz, że jest pusta, że łatwo i szybko zadowoli Twoje usta. jak się ma miękkie serce to trzeba mieć twarda dupe.. ;// 'Jedna chwila może dać mi szybko szczęście, ale może też w sekundę zabrać to, co najcenniejsze... Dziewczyny bawią się Barbie w dzieciństwie. Chłopców - L A L K I ` interesują trochę później. ;] Lubię dwie rzeczy - matematykę i opierać się o ciebie ;]] a wiesz dlaczego? - bo kocham opierać się o zera. ;]] jak się kogoś tak baaardzo kocha to się od niego nie odchodzi, wiesz ? Nie zostawiaj tego, którego kochasz dla tego, który Ci się podoba. Bo ten który Ci się podoba odejdzie do tej którą kocha. ;] wierność? Ty nawet nie wiesz jak to się pisze! ^^ zdradzić potrafiłeś, a przyznać się nie masz odwagi...? - typowy koleś bez jaj! nigdy nie zapomnę tej gracji, z którą łamałeś wszystkie przysięgi.. tylko tyle.. większość z wizażu więc nie krzyczeć dziewczynki, że kopiowałam ![]() ![]() bez off'a: Jesteśmy jak dwie połówki jabłka. Czasem nadgryzione, nadszarpniętę. Przez życie. Pasujemy do siebie, wiesz o tym. Jesteśmy wskazani na dożywocie, wiesz o tym, Nie wyobrażam sobie, życia bez Ciebie. Choć ono pisze różne scenariusze, musimy pasować do niego, wiesz o tym. Z moich obliczeń wynika, że w człowieku jest 70% wody, 15 % tęsknoty, 10 % samotności. Edytowane przez sheisunusual Czas edycji: 2009-05-17 o 16:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
kochanie, nie oszukuj miłości. mylisz ból ze współczuciem.
tak jak diament świeciłeś jasno. daruj sobie złośliwość, jeśli tylko na to Ciebie stać. każdy z was czuje się lepiej krytykując to, co robią inni. przeszłam nad przepaścią po linie, którą los rozwiesił mi. w twoich ramionach, wszystko zdaje się być bez znaczenia. cały świat mógłby się zawalić, nie dbam o to.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zadomowienie
|
wczoraj byłam szczęśliwa, odpukać.
bo masz tysiąc różnych dróg na jednej ulicy. sprawdzam rozkład linii nocnej. wyroki śmierci wydaję sms-em. szukam twoich rąk, tych dobrych rąk, aby dotykały tak gładko moje ręce. potem on zejdzie ze mnie, a ja poprawię zmiętą sukienkę. głupi ludzie wierzą w głupie bzdury, mądrzy ludzie wierzą w mądre bzdury. piii. tyle by z tego było.
#1435 |
Zadomowienie
|
nieliczylamwcalymlesie - nareszcie porcja opisów od Ciebie. *;
_ Wyobraźnia jest wszystkim, jest próbnym przeglądem tego, co się w życiu przyciągnie. Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą, a ci co nie odchodzą, nie zawsze powrócą i nigdy nie wiadomo, mówiąc o miłości, czy pierwsza jest ostatnią, czy ostatnia pierwszą. Dzieło czystego przypadku.
![]() |
#1436 |
Przyczajenie
|
Prośba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
nie pozwól mi poddać się.
Tobie z własnych sił spowiadam się. najgorsze są te szare ulice bez jego śladów. Jeśli chcesz zabij mnie, tylko szybko jeszcze dziś. tuż obok Twoich drzwi osuwam się po ścianie. Pytasz, czy coś mnie jeszcze wzrusza? Odpowiadam Ci - Twój udawany ból. Nienawidzę Twoich mokrych o mnie snów.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
dziękuję najładniej jak umiem, potworki moje, za wszystkie pochwały! przepraszam, ze nie cytuję, ale ja tak tylko przelotem.
![]() ![]() Cytat:
_ jakby ci tu powiedzieć, tęsknota to jednak niedopowiedzenie. haha haha, nananaj, turiri, wiesz, wesoło mi! życie jest zbyt krótkie, by ukarać każdy kamyk, który stanął ci na drodze zaufaj mi, możemy lepiej. ostatecznie postanawiam dać ci jeszcze jedną szansę na zrobienie z siebie idioty jeżeli jeszcze kiedykowliek cokolwiek będziesz do mnie miał powyrywam ci wszystkie zęby razem z korzeniami! nasze życie to nasza szansa, nie ma czasu na zabawy w bezpieczeństwo jak się czujesz, kiedy zobaczyłeś najmocniejszą z moich stron? szczeka na miejscu? bo jak ja tupnę nogą zatrzesie się świat i never ever let you leave me! chcę cię tak bardzo, że od tego chcenia już mi odbija so i can alalalalaa! nie zadawaj mi dziś skomplikowanych pytań, umysł mi się buntuje, gdy jesteś tak blisko nietykalna to jestem ja. zagrożenie porażeniem pewnych części ciała. latasz na rakiecie w mojej głowie, fajerwerki mi uszami wypuszczasz
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Za moim oknem jeszcze noc Za twoim wstaje świt W kolejce stoję by zwrócić przeterminowaną Miłość. Okna przez które przychodzisz do mnie z nieba wychodzisz boso na świat. pigułka samotności.pigułka Bezmiłości. czkawka miłosna. zamazany obraz i treść. Romansos Zdrados. Drogi Panie, nie będę do pana telefonować. nie będę nachodzić, głowy Pana nie będę psować, lecz przyjdzie dzień, zapiszczy coś u pańskich dzwi, to w wiatru łapie, stać będziemy My- ja i moje Spięte CV. skomplikowana ta matemiłość. a Ty też mnie bardziej Ko... ? a on potem zaciągnie mnie w głąb korytarza, a ja pogubię po drodze szpilki, przytrzyma mi nadgarstki i rozmaże moją czerwoną szminkę.
#1440 |
Raczkowanie
|
Czasem myślę, że Twój każdy czuły gest, może zmienić ból w najczystszy śmiech.
Reanimuj mnie. Metodą serce-serce. Jest i będzie zawsze moim i d e a ł e m. Chciałabym dostać tylko kawałek nieba taki malutki niezauważalny fragment nieboskłonu. Zabiorę cię na spacer po łące, a Ty mi wpleciesz we włosy kwiat, spróbujesz złapać dla mnie wiatr. Pokaż mi granicę między miłością a pożądaniem. Stanę po środku. Mój Ci on. Krzyżykiem Boże chroń go od innych rąk! Nie ma nic czego bym nie zrobiła dla jednej jedynej szansy by spojrzeć w twe oczy i widzieć Cię patrzącego na mnie. Nie martw się razem pokonamy burzę przemierzymy oceany i przeskoczymy największe szczyty byle razem. Nawet nie zdajesz sobie sprawy co jestem w stanie zrobić tylko i wyłącznie dla Ciebie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:35.