Starania o dziecko - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 09:47   #1411
Czarniawa228
Rozeznanie

Dot.: Starania o dziecko

Hello ladies
Edziula Ty to fachura teraz jesteś
Poradnia też niezły pomysł. A jaki popyt by był
Masz rację z przeczuciami bo my kobitki mamy szósty baaa nawet siódmy zmysł Ja już jak mi TSH skoczyło to czułam, że coś jest nie halo i jak mi to wredne jajo tak rosło w 18dc to też miałam ochotę je żeby się w końcu wykluł ten chiński żółtek.. i co?? i nadal czytam o tych badaniach..objawach..leka ch..cennikach itp. cennych wskazówkach.
Mój TŻ mówi żebym na siłę niczego nie szukała bo się nakręcam.
A potem jak hipohondryk biegam ze wszystkim do lekarza..
Tak się wyluzowałam, że zaspałam na badania. Ale spokojnie jak na wojnie co się odwlecze to.... mam czas.
U mnie wizyta kroi się dopiero po nowym roku.
Co do świec i chusteczek.. co ma pływać nie utonie
Wypływanie nie ma żadnego znaczenia dla płodności.. do zapłodnienia potrzebny jest 1 plemniczek
Poleż chwilkę z pupą do góry i będzie w porządku.
Osobiście mam to samo więc często gęsto pozycja na pieska wskazana

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Edzia zapomniałam dodać ,że też robię ciasteczka tylko, że imbirowe..mniam..

Edytowane przez Czarniawa228
Czas edycji: 2009-12-04 o 10:39
Czarniawa228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 13:12   #1412
kalinkap13
Rozeznanie

Asiaczek oby dalej @ nie przyszla i zebys zobaczyla za kilka dni upragnione dwie kreseczki

a u mnie @ dalej nie ma za to pojawil sie sluz rozciagliwy, w 32 dc??? o co kaman??? jak myslicie? chyba ze cos zalapalam.. ;/

dzwonilam dzis do mojej gin aby powiedziec jej o moich wynikach badan ktore wczoraj odebralam. nie wiem czy pisalam juz na tym watku ale mialam podejrzenie pco (dlatego bylam leczona tabletkami anty przez chyba 4 lata) ale teraz robilam badania od nowa i wszystko jest w normie niektore hormony blizej gornej granicy ale i tak w normie sie mieszczano i moja gin powiedziala ze skoro sa w normie podejrzenia pco nie ma. a pecherzyki na prawym jajniku widoczne ostatnio na usg moga byc spowodowane zbyt wysoka prolaktyna i/lub ? niskim progesteronem..mowila ze trzeba by bylo to zbadac. mowilam tez ze nie mam okresu jeszcze i albo to ciaza albo bedzie trzeba wywolac @ duphastonem albo luteina.

tylko jest problem..bo moja gin dopiero moze mnie przyjac 6 stycznia, teraz jakos wyjezdza i szybciej nie moze...

wiec poczekam jeszcze, za kilka dni zrobie moze ponownie test a jak wyjdzie negatywny bede musiala isc do jakiegokolwiek innego gina po duphaston albo luteine..

a jak Wam mija piatek??

nasze dwa szczęścia - Filipek i Fabianek
kalinkap13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 14:52   #1413
EdziaO
Zakorzenienie

Asiaczek dzięki jesteś genialna!!!te ż tak sie będe zakorkować na chwilkę!Dopóki nie przełożę nóg na ścianę...matko brzmimy jak pomylone
a od tyłu to nie na tyłozgięcie???bo ja mam przodozgięcie i w klasyczną celowałam. Swoją droga nie lubię od tyłu bo jakas jestm chyba krzywa i coś mnie pobolewa.No ale jak mus to mus
Berti zazdroszczę lekarza...tak właśnie powinno byc!

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Czarniawa z imbirem chyba zrobię za tydzień bo mi narobiłaś ochoty...A ile imbiru dajesz na pół kilo mąki???

Kalinka nie mam pojęcia co powiedzieć bo może być wszystko!Kurcze beznadziejnie Ci powiem że trzeba czekać albo HCG?

Asiaczek i Kalinka może jakieś tańce odpędzające@???Ja tam byłabym w stanie

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 15:40   #1414
Engelchen
Raczkowanie

Kalinka nie chce Cie nakrecac ale u mnie taki sluz byl pierwszym objawem fasolinki
idz na bete, wtedy dowiesz sie na pewno
co do wyciekow i swiec (zanim przeczytalam o co chodzi to myslalam ze piszecie o swiatecznych swiecach i serwetkach) bo swirowalam tak samo, az raz zapomnialam i sie udalo, dlatego mysle ze to nie ma az takiego znaczenia

a propos tego korkowania to ogladalyscie film Jancio Wodnik? on swoja zone wieszal 7 miesiecy do gory nogami zeby wszystko splynelo gdzie trzeba

Edytowane przez Engelchen
Czas edycji: 2009-12-04 o 18:53
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 16:55   #1415
bunia1234
Raczkowanie

Czesc dziewczyny jestem po wynikach własnie odebrałam tylko mam problem z odczytem pomoze któras
Progesteron (PRG) wynik badanie 9,99ng/ml
Czy wynik jest na normalnym poziomie?
bo jezeli jest w normie gin odstawi mi tabletki, ma któras z was tabelke z wynikami pozdrawiam
bunia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 18:39   #1416
serduszkowata
Rozeznanie

a nie ma na wynikach napisanych norm PRG?
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 19:10   #1417
bunia1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
a nie ma na wynikach napisanych norm PRG?
Jest tylko rozpiska
prg owulacja 0,14-6,22ng/ml
f. folikularna 0,12-0,54ng/ml
f.lutealna 0,13-20ng/ml
menopauza <0,41ng/ml

nie mam pojecia z której podejzewam ze pozycja 3 ale nie jestem pewna i pytam, nie orientuje sie w tym temacie, nigdy nie robiłam takiego badanie i jestem zielona w tej kwestii

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-04, 20:15   #1418
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość

Kalinka nie mam pojęcia co powiedzieć bo może być wszystko!Kurcze beznadziejnie Ci powiem że trzeba czekać albo HCG?

Asiaczek i Kalinka może jakieś tańce odpędzające@???Ja tam byłabym w stanie
jak @ do ndz nie przyjdzie zrobie ponownie test...tez jestem ciekawa czego to objawy

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Engelchen Pokaż wiadomość
Kalinka nie chce Cie nakrecac ale u mnie taki sluz byl pierwszym objawem fasolinki
idz na bete, wtedy dowiesz sie na pewno
co do wyciekow i swiec (zanim przeczytalam o co chodzi to myslalam ze piszecie o swiatecznych swiecach i serwetkach) bo swirowalam tak samo, az raz zapomnialam i sie udalo, dlatego mysle ze to nie ma az takiego znaczenia

a propos tego korkowania to ogladalyscie film Jancio Wodnik? on swoja zone wieszal 7 miesiecy do gory nogami zeby wszystko splynelo gdzie trzeba
ojjj, chcialabym moze i u mnie to sa tego objawynakrecam sie ale byloby super...poczekam jeszcze do ndz.wtedy bede ostateczni wiedziec

Stary 2009-12-05, 06:03   #1419
serduszkowata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bunia1234 Pokaż wiadomość
Jest tylko rozpiska
prg owulacja 0,14-6,22ng/ml
f. folikularna 0,12-0,54ng/ml
f.lutealna 0,13-20ng/ml
menopauza <0,41ng/ml

nie mam pojecia z której podejzewam ze pozycja 3 ale nie jestem pewna i pytam, nie orientuje sie w tym temacie, nigdy nie robiłam takiego badanie i jestem zielona w tej kwestii
to u Ciebie to faza lutealna więc mieści się w granicach - ale nie jestem pewna czy za niski nie jest - chyba najdokładniej będzie wiedział lekarz.
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 07:20   #1420
bunia1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
to u Ciebie to faza lutealna więc mieści się w granicach - ale nie jestem pewna czy za niski nie jest - chyba najdokładniej będzie wiedział lekarz.
Dziekuje, dzis jade na kolejne usg i lekarz bedzie widział czy wszystko w porzadku, czy dzidza rosnie, do porównania mam 1 usg z 21dc dzis juz 31dc, zobacze co powie. Jak wróce odpisze.
Pozdrawiam miłego dnia

Edytowane przez bunia1234
Czas edycji: 2009-12-05 o 12:06
Stary 2009-12-05, 07:45   #1421
asiaczek82
Rozeznanie

Buniu według mnie troche za niski ten progeseron ale jak jedziesz do lekarza to on Ci wszyko powie
Konicecznie daj zanać

U mnie nie ma @ czekam do poniedziałku!

Jedyne co mnie zastanawia to .... niesamowite pragnienie wypijam ponad 3 litry wody i kilka herbat! Nie mam juz kataru ani nic .... ale non stop mam suche gardło...

Oj Edziulku bo trzeba sie wspierac co nie:br zydal:

Kalinka czekamy co nie i może sierpień to będzie nasz miesiąc

Edytowane przez asiaczek82
Czas edycji: 2009-12-05 o 07:46
asiaczek82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-05, 09:42   #1422
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiaczek82 Pokaż wiadomość

Jedyne co mnie zastanawia to .... niesamowite pragnienie wypijam ponad 3 litry wody i kilka herbat! Nie mam juz kataru ani nic .... ale non stop mam suche gardło...

i zeby @ nie bylo
a pragnienie..moze to dobre znaki

u mnie tez nie ma @. ale nie nastawiam sie na nic..obawiam ze ze moze byc tak jak powiedziala mi moja gin-skutki odstawienia...ale zeby sie mylila. i zeby Asiaczku bylo tak jak mowisz-sierpien nasz miesiac

Stary 2009-12-05, 09:56   #1423
gwiazda666
Raczkowanie

Asiaczku,Kalinko-trzymam za Was kochane kciuki.Mam nadzieje,ze sierpien bedzie Was.
Kurcze podziwiam Was za cierpliwosc,bo ja to chyba bym nie wytrzymala i zatestowala.
Nie udzielam sie ostatnio na forum ,ale czytam was codziennie i calym sercem jestem z Wami.
Aniulko-gratuluje fasolinki.Nakiedy masz termin porodu???
Jak tam ,mocno mecza cie mdlosci,mnie strasznie wykonczyly i trwaly przez caly dzien-od poniedzialku zaczynam 10 tydzien i obecnie troche jest lepiej.Oby u Ciebie tez dlugo nie trwaly.
Edziaa-chyle czola przed ogromem wiedzy jaka posiadaszJestes niesamowita.
Mam nadzieje,ze uda takze Ci sie szybko zafasolkowac
Ato fluidki ode mnie

:mag ia:

gwiazda666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 11:52   #1424
asiaczek82
Rozeznanie

dziekujemy dziekujemtrzymaj trzymaj

Stary 2009-12-05, 12:12   #1425
bunia1234
Raczkowanie

Witam, ja juz po badaniu kontrolnym usg widziałam dzidzie malllutka serduszko slicznie pukało. Moja maliznotka ma 2,9mm, za 2 tygodnie nastepne usg, do tego czasu mam brac dalej dufhaston bo według mojego gim 9,99 to nie za specjalny wynik. za dwa tygodnie mam powtórzyć. Krwiaczek który był obok pęcherzyka znikł nie ma sladu juz po nim. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Trzymam kciuki za was dziewczyny.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Buniu według mnie troche za niski ten progeseron ale jak jedziesz do lekarza to on Ci wszyko powie
Konicecznie daj zanać

Trzymam mooooocno
Ciesze sie bardzo, jak bedziesz po testowaniu daj znac, kolejna zafasolkowan, teraz nastepna i nastepna

Trzymam za was kcuki dziewczyny aby jak najszybciej sie wam udało.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-05, 12:16   #1426
berti
Raczkowanie

Hej Dziewczynki,

Asiaczek, Kalinkap czekam z niecierpliwością na wyniki testowania

Ja od wczoraj czuję się fatalnie, w sumie tak jak na PMS tylko pod względem fizycznym jest ok (cycki w lekko większe, brzuch nawet nie boli itd) natomiast pod względem emocjonalnym koszmar i tragedia, dół potworny, wczoraj tż dwa razy doprowadził mnie do płaczu. W sumie raz sobie żartował, a raz zrobił głupią minę - wystarczyło żebym padła na sofe zalewając się łzami . No niezła jazda generalnie. Padam na ryjka, dzisiaj nic nie zrobię mam wszytko gdzieś... niech się samo posprząta

pozdrowionka dla wszytkich
berti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-05, 12:56   #1427
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bunia1234 Pokaż wiadomość
Witam, ja juz po badaniu kontrolnym usg widziałam dzidzie malllutka serduszko slicznie pukało. Moja maliznotka ma 2,9mm, za 2 tygodnie nastepne usg, do tego czasu mam brac dalej dufhaston bo według mojego gim 9,99 to nie za specjalny wynik. za dwa tygodnie mam powtórzyć. Krwiaczek który był obok pęcherzyka znikł nie ma sladu juz po nim. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Trzymam kciuki za was dziewczyny.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Trzymam mooooocno
Ciesze sie bardzo, jak bedziesz po testowaniu daj znac, kolejna zafasolkowan, teraz nastepna i nastepna

Trzymam za was kcuki dziewczyny aby jak najszybciej sie wam udało.
jejku, to musi by cos pieknego widziec nawet taka mala "fasolinke" na usg ciesze sie ze wszystko jest ( i bedzie!) dobrze

gwiazda666 ja juz raz zatestowalam (w 30dc) i test wyszedl negatywny dlatego teraz sobie spokojnie czekam..jeszcze raz zatestuje (moze i jutro) i zobaczymy co z tego wyjdzie.boje sie ze test sie powtorzy wtedy zglosze sie jednorazowo do innego lekarza(moja gin ma urlop) po duphaston albo luteine zeby wywolac @. i przy okazji spytalabym sie jego o dalsze dzialanie-pokazalabym tez moje wyniki. ciekawa jestem tak naprawde co inny lekarz by powiedzial na te hormony...

Berti na pewno damy znac
i sie nie smutaskuj i dzis sobie odpocznij, a co!

ps. a tak szczerze...coraz bardziej mnie korci zeby ponownie zrobic test i rozwiac te watpliwosci...ale poczekam jeszcze

ps2.co chwile mam wrazenie ze @ przyszla..tak jakby ze mnie "cos" lecialo.. ?
lece szybko do kibelka i nic ;] ciekawe co to

Edytowane przez kalinkap13
Czas edycji: 2009-12-05 o 15:05
Stary 2009-12-06, 10:27   #1428
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez berti Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki,

Asiaczek, Kalinkap czekam z niecierpliwością na wyniki testowania

Ja od wczoraj czuję się fatalnie, w sumie tak jak na PMS tylko pod względem fizycznym jest ok (cycki w lekko większe, brzuch nawet nie boli itd) natomiast pod względem emocjonalnym koszmar i tragedia, dół potworny, wczoraj tż dwa razy doprowadził mnie do płaczu. W sumie raz sobie żartował, a raz zrobił głupią minę - wystarczyło żebym padła na sofe zalewając się łzami . No niezła jazda generalnie. Padam na ryjka, dzisiaj nic nie zrobię mam wszytko gdzieś... niech się samo posprząta

pozdrowionka dla wszytkich
Bo my kobitki to mamy generalnie w życiu przerąbane. Tyle musimy znosić, że czasem sobie myslę, że ta Ewa to sobie nieźle u Boga przechlapała. Dzięki Ci Ewcia!Mam nadzieję, że jabłko przynajmniej było smaczne

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Leniwa niedziela u teściówwyspana, najedzona,wypoczęta...żyć nie umierać. Wszystkie brzydkie myśli precz!!!A jak u Was dziewczynki?Wyczekiwaczki nie testujecie po raz drugi???

Stary 2009-12-06, 10:52   #1429
kalinkap13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość

Leniwa niedziela u teściówwyspana, najedzona,wypoczęta...żyć nie umierać. Wszystkie brzydkie myśli precz!!!A jak u Was dziewczynki?Wyczekiwaczki nie testujecie po raz drugi???
dzien doberek
i bardzo dobrze ze leniwa, czasami tak trzeba wypoczac

a u mnie wcz.bylo b.nerwowo, poklocilam sie z tz na maxa potem jechalismy (w sumie pokloceni) do znajomych bo bylismy wczesniej umowieni i tz sie "troszku" spil..dzis cierpi, ma kaca no ale tez na szczescie rano sie pogodzilismy

co do testowania...

zrobilam dzis ponownie..i co??? druga kreska sie pokazala!! ale w sumie nie wiem czy sie cieszyc..bo jest 34 dc a ta kreska jest bardzo slaba...ale jest... jak myslicie, jestem w ciazy??? qrcze, bylby suuuper prezent mikolajkowy
jeszcze raz pewnie zrobie tescik ale najpierw musze go kupic, i dzis w poludnie poinformuje tz'ta (narazie jest nie swiadomy ze w ogole robilam)

a co u Was dziewczynki,jak samopoczucie? Asiaczek daj znac co u Ciebie

ah...byloby pieknie gdyby to byla ciaza...jakos tak humorek mi sie poprawil

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-06, 11:06   #1430
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
dzien doberek
i bardzo dobrze ze leniwa, czasami tak trzeba wypoczac

a u mnie wcz.bylo b.nerwowo, poklocilam sie z tz na maxa potem jechalismy (w sumie pokloceni) do znajomych bo bylismy wczesniej umowieni i tz sie "troszku" spil..dzis cierpi, ma kaca no ale tez na szczescie rano sie pogodzilismy

co do testowania...

zrobilam dzis ponownie..i co??? druga kreska sie pokazala!! ale w sumie nie wiem czy sie cieszyc..bo jest 34 dc a ta kreska jest bardzo slaba...ale jest... jak myslicie, jestem w ciazy??? qrcze, bylby suuuper prezent mikolajkowy
jeszcze raz pewnie zrobie tescik ale najpierw musze go kupic, i dzis w poludnie poinformuje tz'ta (narazie jest nie swiadomy ze w ogole robilam)

a co u Was dziewczynki,jak samopoczucie? Asiaczek daj znac co u Ciebie

ah...byloby pieknie gdyby to byla ciaza...jakos tak humorek mi sie poprawil
jeju super!!!!Ta słaba kreska to chyba nic takiego bo wcześniej dziewczyny też tak miały, że ta kreska kilka dni była słabiutka dopiero później mocniejsza. Więc tak ma raczej być!gratulacjie wielkie!!!!

Stary 2009-12-06, 12:21   #1431
justynacz80
Rozeznanie

Cześć dziewczynki. U mnie potwierdziła się ciąża dwoma testami i betą. Wysyłam Wam fluidki:mag ia:
Z tymi nogami w górze to chyba jest trochę prawdy. Zaszłam w drugim miesiącu trzymania w górze. Wcześniej 1,5 roku nic.

Ja też miałam jedną kreskę słabiutką, dopiero po paru dniach zgrubiała. Teraz denerwuję się, żeby wszystko było dobrze, wizytę u lekarza mam 21.12.
Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki!
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-06, 14:32   #1432
asiaczek82
Rozeznanie

Kalinka super garuluje!!!
U mnie znów cień cienia okresu brak tepertura wysoko ... już 19 dzień... jade do lekarza we wtorek.... zobaczymy co on mi powie...przypuszczam ze to torbiel

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Staraczki:
asiaczek82 tm. 3.12.09
berti 10.12.09

czarniawa228 tm.4.12.09
EdziaO
olbka tm. 29.11.09
Zaciążone:
anula tp. lipiec
magdaros
kalinkap13
justynacz80

Stary 2009-12-06, 14:38   #1433
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Kalinka super garuluje!!!
U mnie znów cień cienia okresu brak tepertura wysoko ... już 19 dzień... jade do lekarza we wtorek.... zobaczymy co on mi powie...przypuszczam ze to torbiel
Asiaczku strasznie mi przykro bo szczerze mówiąc jeszcze dziś mówiłam TŻ-owi, że chyba Ci się udało. Być może tak jest ostatecznie nic nie jest pewne. U mnie testy owulacyjne nie zadziałały wcale. Może z jakiś powodów u Ciebie nie działają ciążowe?To wszytko jest o wiele bardziej skomplikowane niż testy.Fakt, że jedyne co możesz dla siebie zrobić to niestety czekać do wtorku. Dasz sobie radę na pewno!cokolwiek to nie jest to się wyprostuje. Jesli fasolka będziemy świętować jeśli nie to trzeba będzie na gada sposobu użyć. Będzie dobrze na pewno!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-06, 14:59   #1434
asiaczek82
Rozeznanie

Powiem tak mam w dupie te całe NPR!!! Laska na 28 dni "specjaliska" mi pogratulowąła ciązy! Ja do nije napisalm ze napewno nie bo test ujemny a ona ze skok był i ze teperatura utrzymuje sie juz 19 dzien od skoku wiec to na 100 % ciąza. Kur... jak ciąza jak test nie pokazuje??zaczysie pokazuje cień cienia! ale ile można???wrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
warcze i gryze:/

teraz siedze i ukaładm zdjęcia z naszyk podróży

ale o dziwo jeszcze sie nie połakalam wręcz przeciwnie jestem jakaś wsiekła:/ naładowaną złą energią.....

Stary 2009-12-06, 17:27   #1435
kalinkap13
Rozeznanie

dziekuje bardzo dziewczyny ale jakos przekonana na 100% nie jestem..powiedzialam mojemu tztowi i jest troszku w szoku, ze juz, ze sie udalo.. ale sie cieszy zrobilam godzinke temu drugi test tej samej firmy - pink test- i kreska wyszla baaardzoo slaba.slabsza od tej z rana (a juz co do tej mialam watpliwosci) i nie wiem co myslec...jutro z ranca chyba znowu powtorze (tym razem Quick Vue).

niby sie cieszebaaaardzzooo mocno ale z drugiej strony sie obawiam..ze ta blada kreska to jednak nie ciaza...no i poza tym te uplawy/plamienia..juz dwa razy mialam brazowe plamienia (ostatnio jakos w sr/czw??? i wczoraj troszke) + sluz od kilku dni..

justynacz80 a mozesz powiedziec/powtorzyc kiedy robilas test??w jakich dc? i czy byly mocno blade te kreseczki?

Asiaczek pomimo wszystko trzymam mocno kciuki!!! moze to jednak ciaza... rozumiem ze druga kreseczka jest bladziutka..?

Stary 2009-12-06, 22:12   #1436
Czarniawa228
Rozeznanie

witajcie późnym wieczorem..za godzinę poniedziałek
KALINKA cudownie!!!! trzymam kciuki kochana za fasolindę, wierzę, że to na pewno ciąża bo kurde kreska na pewno nie udaje, że jest
Znajoma robiła i tez najpierw słaba ,a po dwóch dniach czerwona jak wóz strażacki!! cieszę się bardzo razem z Tobą. Teraz o gina i potwierdzać!

U mnie luzik. Nie myślę, nie wariuję i nic nie robię..będzie to będzie nie to nie. Poczekam bo u mnie nakręcanie ma odwrotny skutek.Taki już ze mnie gagatek Myślę o prezentach gwiazdce i hucznej imprezie sylwestrowej
Edzia co do ciastek na 0,5 kg daję 4 łyżeczki imbiru.. palce lizać. A jak Twoje wypieki? dojrzewają na święta
Berti czekam na wieści i głowa do góry. Czasami musimy się posmucić, popłakać i mieć wszystko w .. nosie Taki juz nas urok.

jestem mamą..

Czarniawa228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 06:59   #1437
berti
Raczkowanie

Cześć Dziewczęta,

Kalinkap, gratuluję myślę, że kreseczka to jednak kreseczka i wszystko jest ok bardzo się cieszę

Asiaczku, może ten cień cienia to jednak coś, hmm? Trzymam kciuki

Justynacz, dla Ciebie również gratulacje

Edzia, faktycznie jak człowiek sobie pomyśli, że to przez głupie jabłko ehhh

U mnie klasyczne objawy jak przed okresem na 4 dni wcześniej pobolewa brzucho, cycki podrosły, na dole sucho....no jakoś wydaje mi się, że @ będzie w terminie
ale i tak kradnę

Czarniawa, a jak ty w tym cyklu planujesz ten monitoring czy coś?

Pozdrawiam i znikam do pracy, papa
berti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 07:11   #1438
anula_81
Zakorzenienie

Hej dziewczynki!!
Mialam dosc napiety weekend, nie mialam czasu was doczytac!. Najwazniejsze, trzymam kciuki za Asiaczka! moze tym raem sie uda!! nigdy nie wiadomo. trzymam kciuki mocnooooo!! obiecuje doczytac was moze wieczorkiem. W pracy mam sajgon, a mecza mnie straszlwe mdlosci, nawet w nocy nie daja spac:_(
plus u nas jest ciemno deszczowo i okropnie... byle do siwat.

PozdrawiaM!!

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazda666 Pokaż wiadomość
Asiaczku,Kalinko-trzymam za Was kochane kciuki.Mam nadzieje,ze sierpien bedzie Was.
Kurcze podziwiam Was za cierpliwosc,bo ja to chyba bym nie wytrzymala i zatestowala.
Nie udzielam sie ostatnio na forum ,ale czytam was codziennie i calym sercem jestem z Wami.
Aniulko-gratuluje fasolinki.Nakiedy masz termin porodu???
Jak tam ,mocno mecza cie mdlosci,mnie strasznie wykonczyly i trwaly przez caly dzien-od poniedzialku zaczynam 10 tydzien i obecnie troche jest lepiej.Oby u Ciebie tez dlugo nie trwaly.
Edziaa-chyle czola przed ogromem wiedzy jaka posiadaszJestes niesamowita.
Mam nadzieje,ze uda takze Ci sie szybko zafasolkowac
Ato fluidki ode mnie

:mag ia:

U mnie mdlosci ciag dalszy, lale licze ze jeszcz etgydzine i moze przejda. Ja mam termin na 11 lipca, ale mi wyliczyli od dnia ostatniej miesiaczki, a owulacje mialam przesunieta, wiec pewnie z tydzien pozniej A ty na kiedy masZ?

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 07:14   #1439
magdaros
Przyczajenie

Cześć dziewczyny

Dawno mnie nie było... W piątek byłam u ginka, niestety nie miałam jeszcze usg i w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam
Czekam do 15-go z niecierpliwością, mam nadzieję że wtedy zobaczę pikające serduszko mojego maluszka

Pozdrawiam wszystkie staraczki gorąco i życzę powodzenia, nadchodzą święta, teraz wszystko staje się możliwe
magdaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-07, 07:17   #1440
asiaczek82
Rozeznanie

Hej.....
Cień cienia to ja mam od 26 dc (13 dFL) ta krecha nic nie ciermniej porostu tak wychodzą mi testy wszysko dalej wskazujące na ciąże a jej na 100 % nie ma jestem zła:/ jestem taka zła ze aż boje sie zbliżać do mojego dziecka i męza .... kurde ma powoli dosć mojego organizmu dosć trudno jest mi przyjąć do wiadomości ze jestem bezpłodna i invitro to jedyne rozwiazanie:/ jak mopge być bezpłodna jak z juniorem zaszłam bez problemów !!! i urodziłam go zdrowego w terminie???Jestem tak zła że sama niewiem co z tą złąscią i flustracją mam zrobić :/

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości