![]() |
#1411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o dziecko
Hello ladies
![]() Edziula Ty to fachura teraz jesteś ![]() Poradnia też niezły pomysł. A jaki popyt by był ![]() Masz rację z przeczuciami bo my kobitki mamy szósty baaa nawet siódmy zmysł ![]() ![]() Mój TŻ mówi żebym na siłę niczego nie szukała bo się nakręcam. A potem jak hipohondryk biegam ze wszystkim do lekarza.. ![]() ![]() Tak się wyluzowałam, że zaspałam na badania. Ale spokojnie jak na wojnie co się odwlecze to.... mam czas. U mnie wizyta kroi się dopiero po nowym roku. Co do świec i chusteczek.. co ma pływać nie utonie ![]() Wypływanie nie ma żadnego znaczenia dla płodności.. do zapłodnienia potrzebny jest 1 plemniczek ![]() Poleż chwilkę z pupą do góry i będzie w porządku. Osobiście mam to samo więc często gęsto pozycja na pieska wskazana ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Edzia zapomniałam dodać ,że też robię ciasteczka tylko, że imbirowe..mniam.. Edytowane przez Czarniawa228 Czas edycji: 2009-12-04 o 10:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Rozeznanie
|
Asiaczek oby dalej @ nie przyszla i zebys zobaczyla za kilka dni upragnione dwie kreseczki
![]() a u mnie @ dalej nie ma za to pojawil sie sluz rozciagliwy, w 32 dc??? o co kaman??? jak myslicie? ![]() dzwonilam dzis do mojej gin aby powiedziec jej o moich wynikach badan ktore wczoraj odebralam. nie wiem czy pisalam juz na tym watku ale mialam podejrzenie pco (dlatego bylam leczona tabletkami anty przez chyba 4 lata) ale teraz robilam badania od nowa i wszystko jest w normie ![]() ![]() tylko jest problem..bo moja gin dopiero moze mnie przyjac 6 stycznia, teraz jakos wyjezdza i szybciej nie moze... wiec poczekam jeszcze, za kilka dni zrobie moze ponownie test a jak wyjdzie negatywny bede musiala isc do jakiegokolwiek innego gina po duphaston albo luteine.. a jak Wam mija piatek?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Asiaczek dzięki jesteś genialna!!!
![]() ![]() ![]() ![]() a od tyłu to nie na tyłozgięcie???bo ja mam przodozgięcie i w klasyczną celowałam. Swoją droga nie lubię od tyłu bo jakas jestm chyba krzywa i coś mnie pobolewa.No ale jak mus to mus ![]() Berti zazdroszczę lekarza...tak właśnie powinno byc! ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Czarniawa z imbirem chyba zrobię za tydzień bo mi narobiłaś ochoty...A ile imbiru dajesz na pół kilo mąki??? Kalinka nie mam pojęcia co powiedzieć bo może być wszystko!Kurcze beznadziejnie Ci powiem że trzeba czekać albo HCG? Asiaczek i Kalinka może jakieś tańce odpędzające@??? ![]() ![]()
#1414 |
Raczkowanie
|
Kalinka nie chce Cie nakrecac ale u mnie taki sluz byl pierwszym objawem fasolinki
idz na bete, wtedy dowiesz sie na pewno co do wyciekow i swiec (zanim przeczytalam o co chodzi to myslalam ze piszecie o swiatecznych swiecach i serwetkach ![]() a propos tego korkowania to ogladalyscie film Jancio Wodnik? on swoja zone wieszal 7 miesiecy do gory nogami zeby wszystko splynelo gdzie trzeba ![]() Edytowane przez Engelchen Czas edycji: 2009-12-04 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny jestem po wynikach własnie odebrałam tylko mam problem z odczytem pomoze któras
Progesteron (PRG) wynik badanie 9,99ng/ml Czy wynik jest na normalnym poziomie? bo jezeli jest w normie gin odstawi mi tabletki, ma któras z was tabelke z wynikami pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Rozeznanie
|
a nie ma na wynikach napisanych norm PRG?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Jest tylko rozpiska
prg owulacja 0,14-6,22ng/ml f. folikularna 0,12-0,54ng/ml f.lutealna 0,13-20ng/ml menopauza <0,41ng/ml nie mam pojecia z której podejzewam ze pozycja 3 ale nie jestem pewna i pytam, nie orientuje sie w tym temacie, nigdy nie robiłam takiego badanie i jestem zielona w tej kwestii |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam miłego dnia Edytowane przez bunia1234 Czas edycji: 2009-12-05 o 12:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Rozeznanie
|
Buniu według mnie troche za niski ten progeseron ale jak jedziesz do lekarza to on Ci wszyko powie
![]() Konicecznie daj zanać ![]() U mnie nie ma @ ![]() ![]() ![]() Jedyne co mnie zastanawia to .... niesamowite pragnienie ![]() Oj Edziulku bo trzeba sie wspierac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalinka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez asiaczek82 Czas edycji: 2009-12-05 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a pragnienie..moze to dobre znaki ![]() u mnie tez nie ma @. ale nie nastawiam sie na nic..obawiam ze ze moze byc tak jak powiedziala mi moja gin-skutki odstawienia...ale zeby sie mylila. i zeby Asiaczku bylo tak jak mowisz-sierpien nasz miesiac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
Asiaczku,Kalinko-trzymam za Was kochane kciuki.Mam nadzieje,ze sierpien bedzie Was.
![]() Kurcze podziwiam Was za cierpliwosc,bo ja to chyba bym nie wytrzymala i zatestowala. Nie udzielam sie ostatnio na forum ,ale czytam was codziennie i calym sercem jestem z Wami. Aniulko-gratuluje fasolinki.Nakiedy masz termin porodu??? Jak tam ,mocno mecza cie mdlosci,mnie strasznie wykonczyly i trwaly przez caly dzien-od poniedzialku zaczynam 10 tydzien i obecnie troche jest lepiej.Oby u Ciebie tez dlugo nie trwaly. Edziaa-chyle czola przed ogromem wiedzy jaka posiadasz ![]() Mam nadzieje,ze uda takze Ci sie szybko zafasolkowac ![]() Ato fluidki ode mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Rozeznanie
|
dziekujemy dziekujem
![]() ![]()
#1425 | |
Raczkowanie
|
Witam, ja juz po badaniu kontrolnym usg widziałam dzidzie malllutka serduszko slicznie pukało. Moja maliznotka ma 2,9mm, za 2 tygodnie nastepne usg, do tego czasu mam brac dalej dufhaston bo według mojego gim 9,99 to nie za specjalny wynik. za dwa tygodnie mam powtórzyć. Krwiaczek który był obok pęcherzyka znikł nie ma sladu juz po nim. Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Trzymam kciuki za was dziewczyny. ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciesze sie bardzo, jak bedziesz po testowaniu daj znac, kolejna zafasolkowan, teraz nastepna i nastepna Trzymam za was kcuki dziewczyny aby jak najszybciej sie wam udało. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki,
Asiaczek, Kalinkap czekam z niecierpliwością na wyniki testowania ![]() Ja od wczoraj czuję się fatalnie, w sumie tak jak na PMS tylko pod względem fizycznym jest ok (cycki w lekko większe, brzuch nawet nie boli itd) natomiast pod względem emocjonalnym koszmar i tragedia, dół potworny, wczoraj tż dwa razy doprowadził mnie do płaczu. W sumie raz sobie żartował, a raz zrobił głupią minę - wystarczyło żebym padła na sofe zalewając się łzami ![]() pozdrowionka dla wszytkich |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() gwiazda666 ja juz raz zatestowalam (w 30dc) i test wyszedl negatywny ![]() ![]() Berti na pewno damy znac ![]() i sie nie smutaskuj ![]() ![]() ps. a tak szczerze...coraz bardziej mnie korci zeby ponownie zrobic test i rozwiac te watpliwosci...ale poczekam jeszcze ps2.co chwile mam wrazenie ze @ przyszla..tak jakby ze mnie "cos" lecialo.. ? lece szybko do kibelka i nic ;] ciekawe co to ![]() Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2009-12-05 o 15:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Leniwa niedziela u teściów ![]() ![]()
![]() |
#1429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i bardzo dobrze ze leniwa, czasami tak trzeba wypoczac ![]() a u mnie wcz.bylo b.nerwowo, poklocilam sie z tz na maxa ![]() ![]() ![]() co do testowania... ![]() zrobilam dzis ponownie..i co??? druga kreska sie pokazala!! ![]() ![]() ![]() ![]() jeszcze raz pewnie zrobie tescik ale najpierw musze go kupic, i dzis w poludnie poinformuje tz'ta (narazie jest nie swiadomy ze w ogole robilam) ![]() a co u Was dziewczynki,jak samopoczucie? Asiaczek daj znac co u Ciebie ![]() ah...byloby pieknie gdyby to byla ciaza...jakos tak humorek mi sie poprawil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1431 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki. U mnie potwierdziła się ciąża dwoma testami i betą. Wysyłam Wam fluidki
![]() ![]() Z tymi nogami w górze to chyba jest trochę prawdy. Zaszłam w drugim miesiącu trzymania w górze. Wcześniej 1,5 roku nic. Ja też miałam jedną kreskę słabiutką, dopiero po paru dniach zgrubiała. Teraz denerwuję się, żeby wszystko było dobrze, wizytę u lekarza mam 21.12. Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Rozeznanie
|
Kalinka super garuluje!!!
U mnie znów cień cienia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Staraczki: asiaczek82 tm. 3.12.09 ![]() berti 10.12.09 ![]() czarniawa228 tm.4.12.09 ![]() EdziaO ![]() olbka tm. 29.11.09 ![]() Zaciążone: anula tp. lipiec ![]() ![]() magdaros ![]() ![]() kalinkap13 ![]() ![]() justynacz80 ![]() ![]()
#1433 |
Zakorzenienie
|
Asiaczku strasznie mi przykro bo szczerze mówiąc jeszcze dziś mówiłam TŻ-owi, że chyba Ci się udało. Być może tak jest ostatecznie nic nie jest pewne. U mnie testy owulacyjne nie zadziałały wcale. Może z jakiś powodów u Ciebie nie działają ciążowe?To wszytko jest o wiele bardziej skomplikowane niż testy.Fakt, że jedyne co możesz dla siebie zrobić to niestety czekać do wtorku. Dasz sobie radę na pewno!cokolwiek to nie jest to się wyprostuje. Jesli fasolka będziemy świętować jeśli nie to trzeba będzie na gada sposobu użyć. Będzie dobrze na pewno!
![]() |
#1434 |
Rozeznanie
|
Powiem tak mam w dupie te całe NPR!!! Laska na 28 dni "specjaliska" mi pogratulowąła ciązy! Ja do nije napisalm ze napewno nie bo test ujemny a ona ze skok był i ze teperatura utrzymuje sie juz 19 dzien od skoku wiec to na 100 % ciąza. Kur... jak ciąza jak test nie pokazuje??zaczysie pokazuje cień cienia! ale ile można???wrrrrrrrrrrrrrrrr rrr
warcze i gryze:/ teraz siedze i ukaładm zdjęcia z naszyk podróży ![]() ale o dziwo jeszcze sie nie połakalam wręcz przeciwnie jestem jakaś wsiekła:/ naładowaną złą energią.....
#1435 |
Rozeznanie
|
dziekuje bardzo dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niby sie ciesze ![]() ![]() justynacz80 a mozesz powiedziec/powtorzyc kiedy robilas test??w jakich dc? i czy byly mocno blade te kreseczki? Asiaczek pomimo wszystko trzymam mocno kciuki!!! moze to jednak ciaza... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Rozeznanie
|
witajcie późnym wieczorem..za godzinę poniedziałek
![]() KALINKA cudownie!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znajoma robiła i tez najpierw słaba ,a po dwóch dniach czerwona jak wóz strażacki!! cieszę się bardzo razem z Tobą. Teraz o gina i potwierdzać! U mnie luzik. Nie myślę, nie wariuję i nic nie robię..będzie to będzie nie to nie. Poczekam bo u mnie nakręcanie ma odwrotny skutek.Taki już ze mnie gagatek ![]() ![]() Edzia co do ciastek na 0,5 kg daję 4 łyżeczki imbiru.. palce lizać. A jak Twoje wypieki? dojrzewają na święta ![]() Berti czekam na wieści i głowa do góry. Czasami musimy się posmucić, popłakać i mieć wszystko w .. nosie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczęta,
Kalinkap, gratuluję ![]() ![]() ![]() Asiaczku, może ten cień cienia to jednak coś, hmm? Trzymam kciuki ![]() Justynacz, dla Ciebie również gratulacje ![]() Edzia, faktycznie jak człowiek sobie pomyśli, że to przez głupie jabłko ![]() U mnie klasyczne objawy jak przed okresem na 4 dni wcześniej pobolewa brzucho, cycki podrosły, na dole sucho....no jakoś wydaje mi się, że @ będzie w terminie ![]() ale i tak kradnę ![]() ![]() Czarniawa, a jak ty w tym cyklu planujesz ten monitoring czy coś? Pozdrawiam i znikam do pracy, papa |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki!!
Mialam dosc napiety weekend, nie mialam czasu was doczytac!. Najwazniejsze, trzymam kciuki za Asiaczka! moze tym raem sie uda!! nigdy nie wiadomo. trzymam kciuki mocnooooo!! obiecuje doczytac was moze wieczorkiem. W pracy mam sajgon, a mecza mnie straszlwe mdlosci, nawet w nocy nie daja spac:_( plus u nas jest ciemno deszczowo i okropnie... byle do siwat. PozdrawiaM!! ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było... W piątek byłam u ginka, niestety nie miałam jeszcze usg i w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam ![]() Czekam do 15-go z niecierpliwością, mam nadzieję że wtedy zobaczę pikające serduszko mojego maluszka ![]() Pozdrawiam wszystkie staraczki gorąco i życzę powodzenia, nadchodzą święta, teraz wszystko staje się możliwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
Hej.....
![]() ![]() ![]() Cień cienia to ja mam od 26 dc (13 dFL) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.