![]() |
#1411 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
z innej bajki
BananowaBrazylijka jesteście megaaa. ^^ ![]() OTO ZMYŚLONY ŚWIAT, KTÓRY SIĘ ZRODZIŁ BY W CISZY TRWAĆ.. - czemu tak na mnie patrzysz.? - bo jesteś ładna. - przestań. - nie mogę.? - czemu.? - bo jesteś ładna. zwodzonych uczuć most. idę do kościoła. by wykrzyczeć Bogu, że JUŻ w niego nie wierzę.! `Komputer wypiera maszynę do pisania, liczydła i wiele innych rzeczy, jest nawet cybersex, ale jednej rzeczy nie zastąpi - butelki piwa. ` [Prawa Murphy'ego] pozwalałam się całować tam i tu ;* żeby zazdrościć przez telefon... Lubię oglądać wieczorynkę.
przez 20 minut znów jestem dzieckiem. słuchaj mnie.! tak po prostu żyć gdzieś obok Ciebie . ;* -przybiegnij do mnie bardzo szybko - po co.? - szybko.! potrzebuję Cię.! `Nie złamiecie mnie tak łatwo! Moja matka pracuje w ZUSie, mam wtyki w dziekanacie i znajomych na stołówce. Myślisz, że możesz mnie zniszczyć będąc tylko malutkim skrzatem w szkolnym przedstawieniu?! A ja jestem wszechmocny! Mogę zmieniać orbity planet, a nawet własne uczesanie. Mogę sterować czasem, a czasem potrafię zmienić się w abażur. Wielki, wiszący, z falbanami. Nie pytaj mnie, ile jest siedem razy osiem. Po prostu, kurde, nie wiem. `świt z powiek resztki bajek zbiera. lave : bądź taki jak dnia wczorajszego. chamstwo i Ty. idealne połączenie. dziś nie dam rady. pomyślę w nocy. w nocy mi wszystkie opisy się wymyślają. obiecuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Raczkowanie
|
I nagle skończy się to wszystko w co wierzysz, co kochasz ...
Tylko pstryk i już nie ma mnie Czasem bardzo tego chcę ... Szukam czegoś przez cały czas, co zatrzyma mnie . W nicości trwam . Gdzieś na końcu świata odnajdę się - Chyba chciałbym już tam być . Już wiem, że cokolwiek się stanie, gdzie tylko będziesz To ja, bez względu na wszystko też tam będę. Upadły anioł . -przepraszam... -po prostu zdecyduj. Jak najszybciej... -narazie nie umiem. Skoro nie wiesz nic to może powinniśmy sobie napisać, że fajnie było, ale, że to już na tyle. Bo przecież, o czym tu mówić skoro nie ma nic. W co ja mam wierzyć? O co walczyć? Bo kim jesteśmy? Jeśli byś nadal był blisko mnie to bym nigdy nie zapomniała i bym nadal miała tą pieprzoną nadzieję, że się nam uda być razem. Chyba czas podjąć pewne decyzje… Tak byłoby łatwiej. Ja nie chcę kończyć, ale jaki jest sens, no nie? Może powinniśmy sobie napisać, że dziękujemy za to, co daliśmy sobie, ja podziękuję za to, że mogłam Ci oddać całą siebie, Ty podziękujesz, że to zrobiłam i nie pozostanie między nami żadna złość. I może kiedyś …. (ech brzmi tak nieprawdopodobnie) spotkamy się na mieście. –To Ty? –Ja... Znowu się spotykamy… I zaczniemy pisać, i wszystko wróci, i Ty już będziesz w stanie powiedzieć, czego chcesz. Może powiemy sobie, że za sobą tęskniliśmy… Może zaczniemy od nowa… ;( ![]() _______________ Dziewczyny, macie coś o tym, że czas podjąć decyzję? Że On jest ciągle niezdecydowany, że tej decyzji podjąć nie potrafi, że się nie określi, że nie powie czego chce, że nigdy nie wie czego chce... ? Ten tekst powyżej pewnie was nakieruje dość ![]()
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zadomowienie
|
uwielbiaj, KaMa2704, 12 Stonka, amerrai- booskiie.
![]() ![]() Extremalna. to Ty jesteś meega! ![]() ![]() Czy te oczy mogą kłamać.? Jej oczy nie kłamią. Zabiłaby za mnie, zamordowałbym za nią. -Zagramy w "ence pence"? -A po co? -Bo jeśli zgadniesz w której ręce trzymam żeleka to możesz odejść. Jak nie zgadniesz zostaniesz ze mną na zawsze. -Ale ty nie masz żadnego żelka.! -Wiem... - Jak bardzo ci na nim zależy? - Za bardzo. -Kochanie.. -Tak? - zatrzymała się i odwróciła. -Nic takiego - odpowiedział.- Chciałem tylko jeszcze raz na Ciebie spojrzeć -Wiesz kiedy patrzę w gwiazdy myślę ,że będzie lepiej. -A co nie będzie ?-zapytał -Dla nas już nie może.
#1414 |
Raczkowanie
|
' Mimo że była mu bliższa to wybrał inną .. ' !
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dziękii ![]() ![]() ![]() a ten wyżej kradnę.! ![]() ![]() _________ tak po prostu żyć gdzieś obok Ciebie.;* szczęście mi dopiszę Twój list. czekam na nadziei głos. i znów będę już tylko tam. tam gdzie Ty. Zamknij oczy Chodź ze mną, nie bój się Nagle trach... i znów mi zawirował świat . czy to jesteś Ty.
czy pozmieniasz moje dni.? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
Extremalna- łaaa. ktoś taaaki mówi mi taakie coś.?
odbiorę to jako komplement. ![]() ![]() -Pamiętasz jacy wtedy byliśmy.? Mówiłeś, że nie powinnam nosić ubrań, bo najlepiej wyglądam w Twojej miłości. -Pewnie gdzieś to przeczytałem... -Dobrze ja będę Śpiąca Królewną, a Ty królewiczem. -A ona będzie złą macochą.? -Nie, ona nie jest z naszej bajki. -Cześć jak tam Twoje serduszko.? -Nigdy nie było lepiej. -Ja wolałem jak było gorzej, przynajmniej było się z kim pośmiać. -Co ja mam zrobić, żebyś mi uwierzyła.? -Sam powiedziałeś, że nie jest łatwo odzyskać stracone zaufanie… ![]()
#1417 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ____________ Ona mieszka w bloku obok. Daleko Jej do nieba. Mam wszystko czego chciałeś od nich. Prócz szansy by to udowodnić. Nigdy sobie nie uświadomisz jak bardzo w Ciebie wierzyłam. Jego już nie ma i wolałabyś myśleć, że Ci się śnił, teraz chcesz go z powrotem, a przecież był. Szanuj wspomnienia, nigdy nie wystawiaj ich na próbę. Bo tylko one nie odchodzą, tak jak ludzie ... Bo jeśli nie ma Cię w najtrudniejszych momentach mojego życia to nic o mnie nie wiesz. Na pożegnanie zapisał mój numer telefonu. Nigdy z niego nie skorzystał. Nie zadzwoniłam i ja. Właściwie już nie miałam po co. Umierałam z miłości przez trzy lata. Ale nie umarłam. To znaczy, że z miłości się nie umiera. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
uśmiech lśni na mojej twarzy.
jeszcze drżę. rozkosznie. "...bo to zła kobieta była" nasycona pozytywną energią.
#1419 | |
Raczkowanie
|
miło, że się podoba
![]() Cytat:
twój czas na podjęcie decyzji powoli się kończy mam dość twojego niezdecydowania byłabym wdzięczna gdybyś w końcu określił, czego tak naprawdę chcesz.. to twoje niezdecydowanie zaprowadzi nas DONIKĄD ja miałam w planach inny cel tej wędrówki.. a ty ciągle niezdecydowany, ciągle na rozstaju dróg wybierz w końcu jedną z nich nim zły los zepchnie cię na tą złą.. czas, kiedy mamusia prowadziła cię za rączkę minął na google recepty na życie nie szukaj ja też za ciebie nie zdecyduję to twoje życie, więc określ wreszcie sam, czego chcesz i najlepiej... ZRÓB TO NATYCHMIAST! Po co czekać, aż coś się wydarzy, ktoś nam pomorze? Czy nie lepiej od razu powiedzieć prawdę, zamiast oszukiwać się w nieskończoność...
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
![]()
"Nie moge żyć bez mojego życia, Nie moge żyć bez mojej duszy "
"Gdyby wszystko przepadło, a on jeden pozostał, to i ja istniałabym nadal. Ale gdyby wszystko zostało, a on zniknął, wszechświat byłby dla mnie obcy i straszny, nie miałabym z nim po prostu nic wspólnego." "Mogłabym go zabić, a on, nawet konając, nie pomyślałby o zemście." "Kocham ziemię , po której ON stąpa, powietrze nad jego głową; wszystko, czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek i Jego całego bez zastrzeżen" |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Przyczajenie
|
Bo zmienił się za bardzo, by pozostać wrażliwym i niewinnym marzeniem. Śniło Mi się że jesteś...
#1422 |
Zadomowienie
|
:**
12 Stonka nastychick Kinderka13 always be yourself I live in Hollywood Tusilla amozefrytkidotego KaMa2704 Little Ballerina m4dziar4 Plotkaraaa TiS -znakomitki! ;* Banalny słońca wschód. Przewidywalny zachód. Lepiej byś przepadł bez wieści! zgniłe samozadowolenie -,-
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-05 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam, są idealne ![]() ![]() _________________ i feel only air at night. not you! not love! just nothing! /czuję tylko nocne powietrze. nie Ciebie! nie miłość! po prostu nic!/
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
jedna miłość.
to, co daje komfort psychice... żyj przyszłością - co było nie wróci. to jest ukłon w stronę ludzi, dzięki którym świat da się lubić. zawarcz
#1425 | |
Zakorzenienie
|
nie ma za co.
![]() Cytat:
![]() ![]() ____________ Nie mogę się doczekać zimy. Może płatki śniegu zamrożą doszczętnie moje uczucia. Teraźniejszość jest dla mnie dziwnym doświadczeniem. Nie umiem pozbyć się świadomości, że nadal nie ma miejsca w sercu dla obcej mi osoby. I gdybym teraz umarła, wiedz, że byłeś moją pierwszą, jedyną i ostatnią miłością. Czas zaciera wszystkie ślady. Z czasem zapominamy o tym co było dla nas ważne, z czasem umiemy cieszyć się zwykłymi drobnostkami. Nigdy nie pojmę, dlaczego wszystko zmieniło swój kształt, smak i zapach. Nawet nasze miejsce już dawno straciło swój sens istnienia. Czasami idąc późnym wieczorem, czuję twój zapach unoszący się w powietrzu. Gdy jest mi źle, częściej wybieram się na takie spacery. Widzę cię w oddali, przygotowuję się na to, by wykrztusić słowo, lecz okazuje się, że to moja kolejna, osobista halucynacja. Nie potrafię się przed sobą otworzyć. Nie umiem dostrzec ile jest we mnie dobrych wspomnień. Wygrzebuję garstkę optymizmu, którego nadal mi brakuje. Niedobór optymizmu. Przyszłam na świat a wraz ze mną, mój wieczny pesymizm.
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2009-09-05 o 17:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Proszę bardzo ; ))) ![]() I nawet jeśli wszyscy w świecie daliby mi to czego bym chciała nie potrafiłabym kochać Cię mniej .. I nie chcę więcej niż mam właśnie teraz . Zawsze powtarzałam , że nas nie ma... nigdy tak nie miałam, nigdy tak nie czułam, że jesteś mój . masz mnie na dzień dobry i na dobranoc. zwolnij kochanie, jestem taka szczęśliwa. słuchaj, nigdy nie wątpiłam kiedy Twoje serce biło. to co mam Ci do powiedzenia nie jest wystarczająco dobre. to płynnie prosto z mojego serca, tego czegoś nie da się od tak wytłumaczyć. przecież miał być to trwały dotyk..
Nie używam prostownicy od 1.09.2011r. ![]() Edytowane przez jeanettex3 Czas edycji: 2009-09-05 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Wtajemniczenie
|
* Kup sobie własne życie i nie wtrącaj się do mojego!!!
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zadomowienie
|
Guziki xD, Kinderka13, papgirl, nastychick, dontlookdwn, z innej bajki,
JustTheOn, Plotkaraaa, Drift, uwielbiaj, KaMa1704, 12 Stonka, allmylifeismusic, xDJakJaCieLubie xD, ciiri, amerrai, Extremalna, MutPet, Toriaa, jeanettex3, Primadonna, m4dziar4, I live in Hoolywood, agnesse_e, DarkaWoman, caroline2324.. i wszystkie pozostałe dziewczyny. JESTEŚCIE MEGA CUDOWNE.! ![]() i moje wypociny. ![]() oddycham. piosenka pisana nocą. -Tęsknisz za nim? -Nie. Po prostu lubię patrzeć przez okno.. wczoraj mnie lubiłeś. dzisiaj mnie uwielbiasz. pokochasz mnie jutro? dzisiaj nie chcę misia, chcę Ciebie.
#1429 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
`wśród czerwonych maków odnajduję sens. `a dla mnie czerwony mak jest jak złota rybka. `czerwonym makiem być! `Skarbie przypominasz mi pewien kwiat, otóż czerwony mak. Jeteś tak delikatna jak jego płatki, Twoje serce ma kolor jego płatków. Jesteś piękna, jak ten kwiat. i choć w świecie jest ich naprawdę dużo, dobrze wiesz, że każdy jest wyjątkowy. nie wiem czy o to dokładnie chodziło . ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---- A żeby nie było off: 'Nikt nie może nigdy powiedziec że tak naprawdę kogoś zna. Kogoś-człowieka, albo kogoś-psa. Że tak naprawdę go zna.'
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
bałam się tęsknić. tęsknota oznaczałaby, że pogodziłam się z tym, że już nigdy nie będziemy razem.
teraz wszystko jest cyklem przypływów i odpływów. wdechów i wydechów. wiesz, ile razy sprawiałeś, że mój uśmiech pojawiał się na twarzy? ciche uderzenie energii, magiczne nici porozumienia. uplatają dwoje ludzi: gesty, spojrzenia, oddechy. nieźle narozrabiałeś w moim życiorysie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *** Dlaczego nie widzisz jak wdzięczna Tobie jestem za miłość? Daj tylko to, co możesz dać Nic na siłę i tak nie wyleczsz ran. Czas wziąć życie pod włos. A gdyby tak cofnąć czas i naprawić każdy zły ruch? Będę Twym słońcem i ogrzewać będę Twoje sny <33 I nie ważne, że powiem jak bardzo mi żal ciepła Twoich rąk, Twych ust I cóż mi pozostało z Twoich wielkich, pięknych słów? Tylko nie wmawiaj mi, że ta miłosć umarła śmiercią naturalną. To ty ją zabiłeś. Morderca! W oceanie oczu Twych widzę szczerość i przyszłości blask... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Konto usunięte
|
ja tak na chwilkę. bo wymyśliłam opisy i się boję,że zapomnę ;D
panna_miodowa <333. ![]() ![]() ![]() kupiłam serce na rzemyku. bo mówiłeś, że jestem bez serca. `Gdy czując twój zapach serce mocniej biło Gdy słysząc Twe słowa w ustach śliny nie było `Lecz życie nie bajką i żyć trzeba chwilą Wspomnienia wciąż bolą i w sercu wciąż żyją. ...coraz większe kroki stawiam po coraz mniejszym świecie... Rzeczywistość- przystawiła mi pistolet do skroni i pociągła za spust... Tak jak on,
tak jak Ty ...... Tak jak każdy....... |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
ta noc, to ona płacze deszczem.
przynosisz mi powietrze. wszystko mija tak jak z drzew opadną liście, po najgorszej zimie będzie wiosna. Boże, spraw, bym zapomniała. Ile jeszcze łez ? Umieram każdej nocy, za dnia maskuję smutek.
#1437 |
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;14090267]z innej bajki
BananowaBrazylijka jesteście megaaa. ^^ ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Look inside your tiny mind. ![]() (Zajrzyj do swoich drobniutkich myśli.) Where is my pink Prada tote? ![]() (Gdzie jest mój różowy diadem od Prady?) People dying, People crying, Lord help us! ![]() (Ludzie umierają, Ludzie płaczą, Panie pomóż!)
![]() |
#1438 | |
Raczkowanie
|
proszę bardzo
![]() ![]() Cytat:
![]() powinnaś też tam dopisać siebie ![]() porozumienie można osiągnąć tylko wtedy, kiedy obie strony tego chcą, słuchają się nawzajem i tak dalej.. Wiesz, że energią, którą wytwarza mózg myślącego człowieka, można by oświetlić pokój jak dwudziestopięciowatową żarówką? Oczywiście u mnie w pracy byłoby ciemno... ![]() walka o pokój jest jak pieprzenie w imię dziewictwa.. Kiedy kobieta jest wściekła, to w przeciwieństwie do mężczyzny, ma do tego pełne prawo. Ba, ma prawo nawet zdradzić, bo to znaczy, że szuka swojej tożsamości, w przeciwieństwie do faceta, który idzie w stronę s****ysyństwa. widziałam cię we śnie i widziałam noc w twoim sercu.. i na koniec podzielę się z Wami moim dialogiem z byłym chłopakiem.. tak mnie jakoś na wspomnienia wzięło.. - A ta róża to z jakiej okazji? - Bez okazji. - No to z jakiego powodu? - Każdy dzień z Tobą jest powodem, by dać Ci prezent..
![]() |
#1439 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zabieram .!<3 ---- `My Fingers Keep On Clicking To The Beating Of My Heart . Moje Palce Pstrykają W Rytmie Bicia Mojego Serca . `My Heart Is Beating Like A Jungle Drum. Moje Serce Jak Dżunglowy Bęben . `Read My Lips .! Czytaj Z Moich Ust .! `Między Ciszą A Ciszą . `Ona I On Pozorów Gra . `Skradnę Cię Kochanie Na Przeciwny Świata Kraniec Schowam W Rajskim Sadzie Gdzie Nas Nikt Nie Znajdzie .
![]() |
#1440 |
BAN stały
|
Zapomniałeś ! Czasem boję się od Ciebie uzależnić . Upijam się widokiem Twojej osoby .
Nie wierzyłam Bogu , kiedy mówił ; ON NIE JEST DLA CIEBIE . Można zepsuć jedną randkę . Stres , pośpiech . Można zepsuć drugą . Wiadomo , wszystko może się zdarzyć . Ale nie można zepsuć całego związku tylko i wyłącznie słowami ; To nie to czego oczekiwałem .
Kiedyś wytłumaczę Ci skąd ta zmiana . Już nie ta co kiedyś , prawda ? Nie poznaję Cię . Dryfuję po oceanie nieszczęścia a na czole mam naklejkę ; WYRZUTEK .
Wypisałam już na nadgarstku wszystkie swoje smutki . Kiedy mówiłam że nie pozwolę Ci odejść , podpisałam z Tobą umowę , z której muszę się wywiązać za wszelką cenę . Czego mi brakuje ? Kilograma tapety i spódnicy ledwo zakrywającej tyłek ? Nie jestem jak inne i nie mam na imię KAŻDA ! Telefon . Oczekiwanie . Łzy . Wiadomość . Radość . Czytanie . Wybuch . Spotkanie . Cisza . Zdanie . Smutek . Samotność . Jedno i to samo . A widzisz . Mijamy się ulicą .- Cześć . - Cześć . - Jak tam ? - Nijak . - Może porozmawiamy ? - Przecież rozmawiamy . - No tak ale wiesz , może kawa ? - Nie pijam kawy . - Ale ... - Nie ! Słyszysz ?! NIE . - Chciałem znów z Tobą być . - Nie da się . - Dlaczego ? - Bo nie będę wstanie znów Cię pokochać . - Damy radę . - Nie damy ! - Nie krzycz . - Będę ! - Uspokój się ! - Nie krzycz . - Przepraszam . - Za co ? - Za to że krzyknąłem . - Tylko ? - A za co jeszcze ? - Powiedzieć Ci ? - Tak , bo nie rozumiem . - Za to że z zimną krwią wyrwałeś i pociąłeś nożem moje serce , za to że zabrałeś mi radość życia , za to że zostawiłeś mnie samą , za to że nigdy nikogo nie będę potrafiła już kochać ! - Nie wiedziałem .. - To już wiesz . Cześć . - Cześć . Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-09-05 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.