![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Irisin...jest Jagoda??? bo u mnie jest Jagoda ![]() Edytowane przez becca Czas edycji: 2010-07-06 o 20:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
jest Jagoda
![]() i juz jest wielka- wazy ponad pol kilo, a ja rosne razem z nia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Zakorzenienie
|
ale fajnie, znowu awantura
![]() Cytat:
![]() ![]() Ty też ![]() ![]() a tak a'propos, wszyscy zwariowali z Jagodami, Malinami i Kalinami. moja koleżanka też ma Jagodę już na świecie. ![]() ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
ja???? nie-e, wcale ze nie-e, tylko czasami !
![]() jak na grzeczna istote przystalo, ide za moment spac, poniewaz musze wstac o 3:30 do pracy ![]() ![]() ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A chloe to drinkuje i lata ......... latawica jedna ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, a to będa Jagody czy Jaghody, bo to zasadnicza różnica ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() co do ogórków uwielbiam małosolne, właśnie idę do lodówki i wszystkie wyjem na noc, a potem będzie mnie bolał brzuch, ale muszę coś zjeść, burczy mi w brzuchu. ![]() jednak zjadłam naleśnika. ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2010-07-06 o 21:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oł je ![]() moze dlatego tak rosne? ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() i jeszcze chyba Pola, a TZ chce Lilę czyli Liliannę- a ja nie chcę. Ciezko bedzie nam dojsc do porozumienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm.. jak tak dalej pójdzie, to wiesz, ja założyłam taki wątek jak nie zostać wielorybem, pisz, będziemy Cię wspierać ![]() ![]() ja wczoraj zjadłam dwa naleśniki wieczorem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | ||
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Ema(o ile jest takie imie) jest fajne-ale juz zajete przez kota ![]() Cytat:
oł jeea ![]() ![]() Pola tez piekne. I Liliana. Niech bedzie Pola Liliana zatem! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wywal bułkę, ziemniaki i kotlety i moge się u Ciebie stołować. Dorzucimy tylko wędzonego łososia z majonezem ![]() a nic podobnego ![]() ![]() Cytat:
![]() ps. mam mniejsza wersję Twojego kota ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musialas z tymi lodami ? ![]() ja od dzisiaj sie ograniczam troche bo juz 7 kilo mam na plus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Vil, ahh tam jeden taki ukiszony, dobre małosolne tez sie znajda, nie zebym probowala, ale ma sie te lasery w oczach :P
Layla, no niestety, najgorze, ze moja psina obudzila mnie o 2:40 i juz spac nie moglam, takze dzis robilam za latajace zombi, jednak jutro mam wolne, w piatek ide na 15:00, takze sie wyspie :P latam tymi różowymi Wizzair ;] co do diety, do ja wlasnie zjadlam salatke na obiad, za 10 dni jade na wakacje i musze miec idealne proporcje :P niestety jak tylko wchodze na samolot to robie sie glodna, ale jakos sobie dzis poradzilam chlebkiem grahamkowym i jablkiem :P
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze mnie zaskakuje fakt, że zamawiane miejsca przy ewakuacyjnych (czyli ekstralegsy ![]() ![]() Można to jakoś uregulować? Czy obsługa w samolocie ma jakiś spis pasażerów z wykupionym miejscem na nóżki? Będę wdzięczna za info ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
jestem z poznańskiej bazy, wiec wylatuje i wracam do tego miasta
![]() jesli chodzi o extra legi, to wyglada to w ten sposob, iz obsluga lotniskowa przekazuje nam info przed boardingiem ile osob wykupilo miejsce, generalnie jesli jest wieksza liczba pasazerow to i tak musi tam usiasc ktos kto miejsca nie wykupil, ja zawsze sadzam kogos przy wyjsciu ewakuacyjnym, ze wzgledow bezpieczenstwa fco to fatalne lotnisko, panuje tam wieczny balagan, wiecznie z czyms jest problem, jesli wykupilas extrl, to popros przy check inie, aby Ci to zaznaczyli na karcie, nalepili fioletowa kropke najlepiej, bo faktycznie czasami moze byc z tym problem, jesli zastosujesz check in online, to ta usluga jest automatycznie zaznaczona jako wykupiona na wydrukowanej karcie ![]() najlepiej po prostu wydrukowac sobie potwierdzenie zakupu i miec je przy sobie, jak kupujesz bilet, to zabrac ze soba dowod z domu, iz ta opcja zostala wykupiona ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- dla przykladu, dzis robilam lot do Vasteras, podali mi, ze nie ma zadnych rezerwacji, a co sie okazalo? przyszly, az 4 osoby z rezerwacja zaznaczona na karcie pokladowej.........brak słów, lotniska pracuja fatalnie, ale dobrze wiedza, ze ostatecznie nam sie dostanie na pokladzie dzis przyszla do mnie pani z pretensjami, ze chce powiesic suknie slubna, a nie ma gdzie, ale na lotnisku powiedzieli jej, ze u bez problemu da rade powiesic takie rzeczy, co za bzdura........chyba w toalecie na tym wieszaczku, takze jak widzisz, lotniska rzadza sie swoimi prawami ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 Edytowane przez Chloestic Czas edycji: 2010-07-07 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Obżarłam się znowu
![]() w takim tempie to ja urodzę 10 kilogramowe dziecko ![]() Chloe, nie boisz sie latac? nic a nic? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. jeszcze bardziej offtopowe - przed chwilą z mamą znalazłyśmy przy wejściu do domu (teren ogrodzony, bramka zamknięta na klucz itd) 3 kociaki. Na tarasie, na krzesełku sobie siedziały, przytulone. Nie jakieś małe ślepotki, tylko ciut odchowane. Mama je zgoniła, pobiegały trochę po podwórku i wróciły na krzesło. Obstawiajcie - czy zostawiła je jakaś kocica (i po nie wróci..?) czy ktoś chciał się ich pozbyć i podrzucił? P.S. I tak żaden nie mógłby zostać (ja jestem wielbicielką, ale kociouczuleniowcem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja też duża...i trochę mnie zastanawia co będzie dalej ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
jaki Zenon ![]() a Julki nadal popularne... ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
u mnie miała być Jagoda Malina ale sprzeciw był ![]() ![]() ![]() Edytowane przez becca Czas edycji: 2010-07-07 o 19:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ale opcja że jakiś baran je wyrzucił też ma sens;/
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2010-07-07 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, to dopiero kilka godzin, więc zobaczymy. Nie ma co od razu jechać do schroniska. A dopóki będą trzymać się mojego domu, to nic im się nie stanie (żadne psy czy nieodpowiedzialne dzieciaki tu dostępu nie mają, teren jest ogrodzony).
Ja obstawiam, że jednak przyprowadziła je kocica, bo wejście do domu jest od tyłu i człowiek wrzucając kociaki, dajmy na to, przez płot, nie mógłby telepatycznie im przekazać, gdzie mają iść ![]()
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Kaszko, w razie czego, sluze informacja :P
Irsin, boje sie latac, boje sie latac z kobietami w ciazy, one sa najgorsze :PPPPPPPPPPPPPP
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tak wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
:P
nie boje sie latac, w ogole nie czuje, ze jestem w samolocie, czuje sie jakbym pracowala w biurze, poza tym, iz czasami nami porzadnie potrzesie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: a gdyby mama długo nie wracała sprobuj dac im gerberka kurczak albo indyk i ew. kocie (ale tylko kocie) mleko ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2010-07-08 o 07:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | ||
Zakorzenienie
|
Irsin są plusy.. 10-kg to jak odchowane prawie
![]() Cytat:
![]() ![]() a Zenon to mój potencjalny syn miałby być. ![]() ![]() Cytat:
a te w ciąży.. to prawda że upierdliwe i nie do wytrzymania ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miałam w dzieciństwie koty i karmiłam ich tym co sama jem i miały się całkiem dobrze ![]() ![]() Wydaje mi się, że teraz chyba trochę marketing sprawia, że jak nie ma etykiety dla kota czy psa to jest nieodpowiednie, a wydaje mi się, że natura wie najlepiej co dla zwierzaków najlepsze. Koty zostały stworzone do łapania myszek, jak bociany do łapania żabek ![]() ![]() ![]() Ciekawe, kiedy ktoś wymyśli pokarm specjanie właśnie dla bocianów ![]() ![]() Od razu mówię, żeby nie było - bardzo lubię zwierzęta, jestem przeciwna ich maltretowaniu, znęcaniu się, głodzeniu itd., ale nie lubię przesady w jakimś szczególnym ich traktowaniu ![]()
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To, ze koto mleko smakuje, to akurat żaden argument - whiskas też im smakuje, a nikogo chyba nie trzeba przekonywać, że to śmieciowa karma; dziecka fastoodami też karmić nie będziesz ![]() ps. bociany żab też raczej nie jedzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale takie od krówki,gdzie jest duuuuża cześć smietanki, tak ![]() Oczywiście są koty, które i takiego nie bedą trawiły, ale tj kwestia obserwacj i ewent. odstawienia. I zgadzam sie z Mariolą, jelsi chodzi o jedzenie.Kiedyś puszek nie było, a koty były. I może to nie tyle marketing, co ludzkie wygodnictwo. Jak tez jestem zwolenniczką nie puszek, tylko czystego miecha z ryżem, czy z warzywami. I takie moje małe codziennie dostaje.Jak zupke pochlapie, też jest fajnie Ale rano puszka. Zeżre wołowinke i jest mało, no to pucha. Puchy sa wygodne po prostu ![]() I tym sposobem zeszłysmy z dzieci ........... na koty ![]() aaa i wiecie co ? moje małe jak na Rosjanina przystało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.