![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
do objęć, które akceptują me słabości! : )*
to, co jest moim największym utrapieniem ten obcy ktoś sto tysięcy dni nieskończonego szczęścia gdyby wczoraj ona mnie nie namawiała na 'galerie' nigdy bym Cię nie poznała czasem śmieszy mnie gdy mi tłumaczysz coś, co dawno wiem lubię na Ciebie patrzeć, wtedy wyobrażam sobie, że cały jesteś mój być tylko dodatkiem dalej chcę, żeby był mój
#1412 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Mój aktualny: "Ukochani przez bogów umierają młodo Nie umiera ten, kto w pamięci żyje..." (rocznica wypadku kolegi) I pozostałe: - Podczas jazdy przytulona piersiami do Twoich pleców, wsłuchiwałam się w Twój spokojny oddech, jedyne co mogło odebrać mi kilka chwil Twojej obecności, to obudzenie się... - ... są kobiety zaplatane w ambiwalencje, a oni uważają je za szalone... - co mnie nie zniszczy to mi siadzie na psyche ![]() - Mężczyźni rozwijają się do trzeciego roku życia, później tylko rosną - Brak inteligencji nadrabiam entuzjazmem - <najważniejszy jest czas w którym robię co chcę> - Jestem pierwsza jestem w tyle nie omylna choć się mylę... - Jeszcze nie widziałam mężczyzny, który by nie poparł drugiego mężczyzny, byle by to co chcą razem zrobić było dosyć idiotyczne. - ...za wszystkie chwile... za każde słowo... i milczenie też... - Bóg dał facetom mózg i penisa ale za mało krwi żeby to i to poprawnie funkcjonowało - Jest we mnie sporo z wiedźmy Niektóre są z netu, ale mi się strasznie podobały ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Do szaleństwa znów, kochać Ciebie móc... ![]() Nagle ktoś zapukał do drzwi... Otworzyłam – to byłeś Ty... ![]() Pamiętaj mnie... Złóż obietnicę i dotrzymaj jej... ![]() Dawny głos podpowiada mi, że warto mu poświęcić chociaż jedną myśl... Czekam, kocham, błagam... Wróć... ![]() ________
yeah ![]() Edytowane przez namiastka Mnie Czas edycji: 2009-10-19 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
I masz takie oczy - w kolorze wzburzonego nieba .
Czekają na słońce. Chyba nie wiesz ile jest w samotności niemych łez... Przenikają w głuchą ciszę, jak cukrowa watę Słyszę własne myśli - skargi własnych pragnień.
#1415 |
Zadomowienie
|
KaMa2704 - kocham twoje angielskiie opisy
![]() * * * nic więcej się nie liczy. w akcie desperacji. przywitaj się z Dr. Miłość. Doktor Miłość jest okrutny, bierze zakładników, zadaje im ból... a to wszystko dla kilku je**nych motylków w brzuchu i przyśpieszonego bicia serca na jego widok. warto, co? dziesiątki marzeń, tysiące wspomnień, miliony pocałunków... po to by pozostało nam pól serca. </3 Ty infantylny idioto z mózgiem wielkości ziarnka maku! Ty debilu bez ambicji i planów na przyszłość! Ty pięknooki głupku! Jak mogłeś mnie w sobie rozkochać...? Wszystkie by Kochanaa, don't coppy!
okeej ![]() któraś się pod moimi opisami swoim nickiem podpisze, to nogi z tyłka powyrywam ![]()
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-19 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zadomowienie
|
Nie pytaj mnie co zrobię, bo sama nie wiem jak żyć.. bo jeśli spełniają się sny, to nie wiem o czym powinnam dziś śnić.. co było to było, lecz trzeba do przodu iść. Twoje życie w Twoich rękach jest, obiecaj sobie, że nigdy nie poddasz się, podniesiesz głowę i szczerze powiesz życiu 'kocham Cię'. Chcę zapamiętać Cię tak jak dobry sen. Dzisiaj proszę nie budź mnie. Bronie się, ciągle mówię nie, to nie dla mnie. Niech wszystko będzie tak jak dawniej. Zostaw mnie, odejdź tam gdzie chcesz. Niech na zawsze wszystko będzie tak jak dawniej.
![]() |
#1417 |
Zadomowienie
|
xxSHINeexx
nie rób off'ów, okeej? ;] staraj się zawsze jakiś opis dodać ![]() * * * "i choćby zapomniał o nas świat..."
![]() |
#1418 |
Rozeznanie
|
xxxLOLKAxxx - jeżusiu.
![]() what we do is innocent. just for fun and nothin' meant.
if You don't like the company, let's just do it You and me. You and me. or three . . or four . . - on the floor! to co robimy jest niewinne. tylko dla zabawy i nic nie znaczące. jeśli nie odpowiada Ci towarzystwo, zróbmy to tylko we dwoje. Ty i ja. albo we 3 . . albo we 4 . . - na parkiecie !
#1419 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ładnie, dziewczynki, ładnie ! ; * _________________________ _ I can't believe that I'm thinking about yesterday once more.
nie mogę uwierzyć, że znów myślę o wczorajszym dniu. If I was so happy then why do I want You back in my arms? Jeśli byłabym taka szczęśliwa, to dlaczego nie chcę byś wrócił w moje ramiona? I thought I was okay, but I can't even admit to myself that I would take You back if You returned me. But I don't believe in Your love.. Myślałam, że wszystko ze mną w porządku, ale nie mogłam nawet przyznać się, że mogłabym powrócić, gdybyś ty mnie przywrócił. Ale nie wierzę w twoją miłość.. I try not to cry, so I place it all behind me. próbuję nie płakać, więc odkładam to wszystko za sobą. I wish I could fly away and follow the coulds to a place where I could set free, where there won't be anyone looking down on me. Chciałabym odlecieć daleko i podążać za chmurami, w miejsce gdzie mogłabym być wolna, gdzie nie byłoby kogoś, kto patrzał by na mnie z góry na dół. If I was so happy, if I was happy, if I was happy.. why do I want You back.. ? Jeśli byłabym taka szczęśliwa, jeśli byłabym szczęśliwa, jeśli byłabym szczęśliwa.. dlaczego nie chcę byś wrócił.. ?
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Rozeznanie
|
wiesz, co jest najgorsze? to, że nie potrafię walczyć o to, co kocham. nigdy nie umiałam. Nigdy.
choć byś się starał w ch*j czasem to wszystko na nic Nie krytykuj mnie, jesli nie stoję na tyle blisko, by Ci odpowiedzieć. To, że sama nie potrafisz sobie poradzić z własnym życiem, nie daje Ci prawa, byś niszczyła je innym. nikogo nie obchodzi co naprawdę czujesz , nikogo nie obchodzi jak bardzo próbujesz , nikogo nie obchodzi jak silnie się starasz , już często słyszałam - co ty odpierdalasz ? . Panem jest zawsze ten,kto ma całą sytuacje głebiej w dupie. po raz tam któryś mnie skrzywdzisz, a ja znowu wmówie sobie że nie chciałeś źle.
#1421 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Przysiadł anioł na dachu . .
Z uśmiechem naiwnym jak dziecko. Skrzydła mokre od łez trzyma pod pachą. Czekają na renowację, gest dobrego serca. Tunika postrzępiona od chodzenia nie po morzu. Pożółkła od czekania na miłość.
![]() |
#1422 | |||
Zadomowienie
|
wzoruje się na najlepszych.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak ps. to najmilsza rzecz jaką usłyszałam od tygodni, dziękuję. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ___ bo istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimę. <3 a ona śmiała się tylko twarzą. mimo wszystko już tęsknie za przytulaniem w nocy. przytulanie jednak to za mało by zastąpić mi życie. uparcie walczę z chęcią zamknięcia go w ramionach i nie puszczania już nigdy więcej. - wiele z tych gwiazd już zgasło, a mimo to ich blask wciąż wypełnia wszechświat. gdzieś daleko stąd narodziły się inne gwiazdy, ale ich światło jeszcze do nas nie dotarło. - czyli nikt nie wie, jakie naprawdę jest niebo ? - tamtego wieczoru zadała dokładnie to samo pytanie, ale czyż nie przyjemnie przeżywać jeszcze raz piękne chwile ? - nie wiemy. badamy to, co widzimy, ale nie zawsze to, co widzimy, istnieje naprawdę. sądziłam, że wiem, co mnie cieszy, a co zasmuca, ale niespodziewanie zdałam sobie sprawę, że muszę to jeszcze przemyśleć. a to trudne. pewnego dnia przeznaczenie bezdusznie zmieniło zdanie. nie chcę być w rzeczywistości, chcę być w swoim wymiarze. czy wiara jest samooszukiwaniem ? a usta zamykały jej się głównie wtedy, gdy miała mu do powiedzenia coś ważnego. miała głowę w chmurach, ale... nigdy nie dosięgła nieba.
![]() |
#1423 |
Zadomowienie
|
Dla Ciebie zrobię wszystko.
Polecę w kosmos, zbiorę gwiezdny pył. Zbliżę ziemię do słońca, zerwę gwiazdę z nieba. Wyląduję na księżycu, zmienię prawo grawitacji, Popatrzę na ziemię i pomyślę o Tobie.. I tylko jednej rzeczy dla Ciebie nie zrobię - nigdy nie przestanę Cię kochać!
#1424 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
cudo ; * ___________________ Masz oczy, które tak bardzo chciałabym mieć..
Jeśli się uśmiechasz, mogę oddychać; jeśli się roześmiejesz - mam dość pokarmu, aby przetrwać następne kilka dni. Jeśli mamy być razem, niebo mi niepotrzebne. Jakie to dziwne, pomyślałam. Tonie się w dół, a nie w górę. Myślałam jeszcze o tym, że chciałabym uwierzyć, że jesteś prawdziwy.. Dwa serca stają się jednym. Kiedy jedno umiera, drugie podąża za nim.
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Gość
|
wracam po niezauwazonej obecnosci
![]() ![]() Zaprzyjaźniona z samotnością i z obojętnością.
Wczoraj podszedłeś, przytuliłeś i pocałowałes .. choć masz już inna dziewczyne Znowu zrobiłeś nadzieję i się nie odzywasz.. Powtarzasz wcześniejsze zdarzenia.. Prosić już nie będę o Twój powrót, bo i tak wiem że już nie wrócisz.. |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
chłodne dni są po to, żeby przytulać się do ciebie.
gdy odchodzi codzienny szum - myśli zgiełk, chwilę przed zamknięciem oczu i snem wraca obraz ten sam i szept bez słów. zobacz przyniosłam ci coś: samą siebie ci przyniosłam. czasem idzie odreagować. lecz później znów siadasz zamknięta w pokoju, zerkasz na telefon i rozmyślasz. a jeżeli się w tobie zakocham, będę chciała budzić się koło ciebie co świt, robić ci kawę, prasować koszule, całować na dobranoc, dzwonić i mówić tylko "kocham cię", przytulać do serca i rodzić ci dzieci. pójdziesz ze mną na koniec świata? |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
:)
kiedyś dowiesz sie ile dla mnie znaczysz. otwierając oczy mrugając łzami. nieskazitelny świat. i znów zima, czas ulepić bałwana. moje serce od lat bije ten sam rytm. instrumentalnie. kłamiąc sobie prosto w twarz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Narysowałam serce w zeszycie, w środku widniało Twoje imię. Po chwili zalana łzami zaczęłam je zamazywać. To boli, naprawdę boli, choć może się wydawać, że złamane serce nic nie czuje! Idziesz z wdziękiem przez korytarz, Twój łabuzerski uśmiech rzauca każdkądziewczynę na kolana, oczy są jak dwa szkiełka- pod wpływem promienia światła błyszczą. Możesz mieć każdą, więc nie dziw się, że zawsze, gdy do mnie podchodzisz , całujesz czule w czoło i mówisz "hej kochanie" jestem w szoku, a serce bije mi jak oszalełe. Edytowane przez meniusia4 Czas edycji: 2009-10-19 o 14:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
Chyba Żartujesz .?
Jak Mogłybyśmy Cię Nie Pamiętać GÓpku .! ![]() ---- `Nie Widzę Kiedy Cię Boli I Gryzie Kiedy Cię Zaskakuje Życie Kiedy Cię Bawią Chwile I Słowa .. `Musisz Odnaleźć Nadzieję I Nieważne Że Nazwą Ciebie Głupcem . `Spróbuj Powiedzieć 'To' Zanim Uwierzysz Że Nie Warto Mówić Kocham .
[Mój ulubiony ![]()
#1430 |
Zakorzenienie
|
-kochasz mnie?
- ... powiem Ci to w innym życiu, gdy będziemy kotami...
![]() |
#1431 |
Zadomowienie
|
Był jak cichy wiatr,całkiem wolny lecz samotny.
Mów szeptem, jeśli mówisz o miłości. Wiele dni, wiele lat czas nas uczy pogody.. Jak ocean bez dna,nieszczęśliwy. Wrócić tam gdzie się rodzi dusza. -ile wyciaga to BMW? -4 dupy tygodniowo Chcę wiedzieć czy złapiesz mnie gdy upadne. to się nigdy nie zmieni jak wygląd paczki marlboro. tylko między nami-w kilka życiorysów wpisałem się trzema szóstkami. Przyłapałeś mnie na patrzeniu w Twoje oczy. znalazłeś milion dróg aby mnie zawieść .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
` Misiakiii < 3mam do Was ogromną prośbę - chodzi o to, że potrzebuję jakiś cytatów [ mogą być długie luk krótsze ] lub wierszy na temat ` Wszystkich Świętych ` , bardzo jest mi potrzebna, gdyż muszę zrobić gazetkę szkolną na ten temat, a w necie nic ciekawego nie ma ; / szukałam czegoś na poprzednich wątkach, ale jakoś nic mi sie pasuje . Jesteście cudowne i wiem, że potraficie mi pomóc ; ** Nię będę wymieniać dziewczyn, od których szczególnie bym chciała odpowiedź, bo od wszystkich dziewczyn coś się przyda ; ) Z góry Wam dziękuję i mam nadzieje, że pomożecie ; * < 3 __________ ` choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeśli nie nosimy go w sobie .
![]() |
#1433 |
Rozeznanie
|
ChupaChupsxd W ten dzień pamięć ma wielkie znaczenie. Odzyskać bliskich - ludzi jedyne marzenie. Bliscy znicze zapalają. Kwiatami groby dekorują. Wśród płomyków ciepłych, ciemnymi dróżkami spacerują. cmentarz zapłonął morzem zniczy, a na marmurowych pomnikach sztuczne kwiaty zasiadły. w każdej zmarszczce zapisane imię. Pod powieką odpoczywa spojrzenie. Magia uśmiechu, który był jak parasol. Wspomnieniem odpędza burzowe chmury. Myśli pełne pragnień. Już mniej grzesznych i namiętnych, Niż nasze spotkania wczesną wiosną. Nawet nie żal siwych włosów, które gubię jesienią. Mapa twarzy dla wybranych skrywa najcenniejszy skarb.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-19 o 14:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() powyższe cudownee ![]() genialniee. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() * * * i każdy kolejny dzień już nigdy nie wyda mi się taki sam. J. Wiśniewski miał swoją "Samotność w sieci", ja mam samotność w świecie. "na zawsze" nabiera nowego znaczenia. dziś znaczy to tylko "aż mi się nie znudzisz". wszystkie opisy by Kochanaa
![]()
Idź ty lepiej, koziołeczku szukać swego Pacanowa. Edytowane przez Kochanaa Czas edycji: 2009-10-19 o 15:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Wtajemniczenie
|
I obiecuję Cię kochać aż do śmierci i o jeden dzień dłużej...
Pamiętasz mówiłeś że nas nic nie rozłączy ? Aż do chwili gdy pojawiła się ona... I udając że wszystko jest okey skakałam przez kałuże moich łez...
#1436 |
Rozeznanie
|
rzygamy swoją obecnością, mamy gdzieś nasze przysięgi, nie bardzo chce nam się udawać, że jest dobrze. ale jeszcze troszkę się kochamy, prawda?
#1437 |
Zakorzenienie
|
Bo to już nie ma znaczenia, czy Ty jesteś, czy Cie nie ma... Już nawet amorek nie pomoże nad odzyskać tej miłości która nas połączyła...
Życie jest piękne - powiedział, i skoczył... |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _________________________ __________________ I nagle zapragnęłam wziąć Cię pod moje skrzydła. <3 Pusta droga do ludzkiego nieba. Cichutko więc powiem, że kocham Go. I tak bardzo żałuję, że Ty nie jesteś Nim.. I choć tęsknię to nie powiem. Nie chcę dać Ci tej satysfakcji. Pewnego dnia obudzisz się z myślą, że straciłeś to, co najważniejsze.
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Rozeznanie
|
'Kiedy z kimś sypiasz twoje ciało składa obietnice czy tego chcesz czy nie.' * 'to najsmutniejsza kobieta z kieliszkiem Martini w ręku' * |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
któregoś dnia zaczniesz prosić mnie na kolanach `pokochaj mnie znów` a ja odejdę .. Ty mnie tego nauczyłeś . Obiecała sobie, że odtąd będzie szczęśliwa, cholernie szczęśliwa. i tylko czytam te twoje opisy na gg. i wiem ze to nie są opisy do mnie. i trochę mi z tym ciężko. a nawet cholernie ciężko. - bu! - chcesz, żebym dostał zawału? - jak można dostać zawału nie mając serca? właśnie straciłam resztki szacunku, jaki miałam dla miłości. ____ malutka prośba <3 o tym że nie chce jej stracić [ przyjaciółki] że strasznie Mi na niej zależy i w ogóle ![]() wiecie o co chodzi ![]() ![]()
Edytowane przez Guziki xD Czas edycji: 2009-10-19 o 15:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.