![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
![]() Życie usłane różami, Zabawami, Prezentami, Wciąż nowymi facetami, Zużytymi prezerwatywami. ![]()
#1382 |
Raczkowanie
|
miluśko.
![]() __________ - otwórz mi batonika. - sama nie umiesz? - umiem, ale lubię patrzeć jak to robisz. pewność z jaką wypowiadasz te dwa słowa daje mi siłę by żyć. nacisnę 'reset' i zacznę wszystko od nowa. - kocham cię. - co?! - tak, tak. też nie mogę w to uwierzyć. jesteś jak Nestle Cheerios - tak trudno Ci się oprzeć. wrak weny, spowodowany przerażającą pustką w moim sercu..
#1383 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() A tu kilka ode mnie po francusku ![]() * Ton indefférence m'est la pire des souffrances Twoja obojętność jest moim największym cierpieniem. * La solitude qui se ressere, des souvenirs qui ne meurent pas. Samotność, która zaciska się, wspomnienia, które nie umierają. * Nos randez-vous manquaient d'amour, mais ils manquaient... manquaient surtout. Naszym spotkaniom brakowało miłości, lecz ich też brakowało...zwłaszcza ich. * Le soleil ne va jamais se lever. Słońce już nigdy nie wzejdzie. * Il y en a d'autres que tu aimeras bien, plus belles, plus fortes que moi. Są inne, które pokochasz, piękniejsze, silniejesze ode mnie. _________________________ Mam nadzieję, że komuś się spodobaja ![]() Pozdrawiam Wszytkie ;* "Bo ja zła kobieta jestem... zamiast serca - lód ! " |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Raczkowanie
|
Załamałam krzywą czasoprzestrzeni... ![]() Chcesz zrobić sobie dobrze, zrób to sobie sam... ![]() _________
yeah ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
BAN stały
|
Uwielbiam być psychiczną masochistką, to smakuje jak czekolada, której od dawna nie miałam w ustach. Fizyczną też lubię, lubię katować swój organizm, chociaż to bardziej podchodzi pod sadyzm. Bardzo powoli uśmiercam komórkę po komórce, aby tiul nie wżynał się w biodra, a policzki nie były takie pełne. Krew leci z nosa, umysł kuleje, tracę panowanie i właśnie wtedy czuję satysfakcję i tę przyjemność.
Nie nadążam i zgubiłam wątek. Nie pojmuję przeciwnego gatunku, każdej jednostki po kolei. Pana to ja już nie rozumiem i nie wiem, czy kiedykolwiek zrozumiem. Z Panem... Jest teraz bardzo specyficznie i niby jakby się nic nigdy nie wydarzyło, ale Pan wciąż ma moją wstążkę, przynajmniej tak mi się wydaje i o ile Pan jej dawno nie zgubił lub nie wyrzucił. A co do następnego Pana, to ja się boję. Nie Pana, tylko tego... Tego wszystkiego i usposobienia mężczyzn, którego kawałek ma każdy z Was. Nie lubię obietnic, słów na wiatr i upierania się przy swoim, kiedy ja wiem swoje, a moja racja jest bardziej ponad, niż Pańska, zawsze. Boję się uwierzyć, bo ludziom braknie róż, które później wszystkie spotkają się z piachem na Ogrodowej. Paranoiczne urwanie głowy, 2+2 to 8, a Mickiewicz był Anglikiem. Czas ucieka, popycha i po łbie daje. Brak czasu molestuje, kurz w matrycy przeszkadza, a rzęsy odklejają się od ciągłego biegu i zmęczenia. Wiatr porwał szalik, który wpadł w kałużę, cholera, karma. Wszystkie znaki jak połamana pomadka, rozsypany cień do powiek, zdarte fleki i mokry szalik zwiastuj nadejście. wiem z ena opisy gg to sie nie bardzo nadaje ale moze sie komus przyda ;* Edytowane przez lovemalinowe Czas edycji: 2009-10-18 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
BAN stały
|
Nie czekaj aż umilknie. Aż zniknie całkiem z Twojego snu.
Bliżej niż dotyk być. I znowu zmieniasz status na 'niewidoczny', gdy mnie zauważasz. Daj spokój, już zrozumiałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Konto usunięte
|
mów mi słońce. albo.. jak wolisz. bylebym była twoja.. tak po prostu.
chcę tylko wpleść palce w jego włosy |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Raczkowanie
|
- kochaj !
- tak ku.rwa . 'kochaj !' -.- jezu, no wreszcie mogę Ci powiedzieć: spier.dalaj ! - kocham Cie ! - masz pecha, kup se orbit .
#1389 |
Raczkowanie
|
Książe do mnie przypatatajał ;D
![]() leeci..leeeci..hop! mam! -promyk szczęścia Przygotowana na odstrzał ! '' Ty siłę w mięśniach , a ja w charakterze mam... " przytul i powiedz, że już zawsze będzie dobrze . była pewna, że ta historia nie jest o niej .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Raczkowanie
|
chciałabym być Twoją ulubioną dziewczyną. byś myślał ,że jestem powodem dla którego żyjesz.
kiedy zmienisz zdanie kochanie , wiesz gdzie mnie znaleźć... nie znam Cię. nie wiem czy chciałabym poznać, ale może jest coś co sprawi ,że zmienię zdanie ? zapisz myśli na patykach a potem wszystkie spal. spodobał mi się ten Twój kawałek świata. tak po prostu. mam serce o smaku czekolady. spróbujesz ?
#1391 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To tylko miłość. Ej! Nie panikuj! I brakuje mi Ciebie, gdy wieczory stają się samotne.
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zadomowienie
|
very, very najs ; * ____________________ I want to stay this way forever, I'll say it loud. Chcę pozostać w tym stanie na zawsze, powiem to głośno. They don't know how long it takes waiting for a love like this.. oni nie wiedzą, jak długo trwa czekanie na miłość taką jak ta.. You make it easier when life gets hard. sprawiasz, że to staje się prostsze, kiedy życie jest ciężkie. he's the reason that i'm laughing even if there's no one else : * on jest powodem dla którego się śmieję nawet gdy w pobliżu nie ma nikogo : * I don't want to fall in love. Just want to have a little fun. Then You came and swept me up and now I'm done, so done ! Nie chcę popaść w miłość. Chcę po prostu trochę zabawy.. Wtedy Ty przyszedłeś, objąłeś mnie i teraz jestem skończona, tak skończona ! That what's become this l o v e. To, co się stało, to m i ł o ś ć.
![]() |
#1393 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() _________ Excuse me, I've lost my teddy bear. Will you sleep with me tonight.? (przepraszm, zgubiłam mojego misia. czy będziesz ze mną spał tej nocy.?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
xxxLOLKAxxx <3.
Minę tych co chcą mnie sprowadzić na sam dół,
choćbyś pluł mi prosto w twarz - ja nie przestanę. Potrzebuję iluzji, złudzeń jak powietrza, bo nie mogę przestać pompować mego serca ... Dzisiaj me serce oddaje T o b i e... Mam w sobie ogień, który płonąć będzie zawsze, u Twego boku, w tym pięknym czasie. wiem, że cel jest już tuż, tuż, muszę stale w to wierzyć, a będę tylko Twoja. jesteś moją inspiracją.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-10-18 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Raczkowanie
|
w cieniu Twoich rąk, ukryj proszę mnie..
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
-A jak umrę?
-Znajdę sobie innego. Problemu nie ma. -Płakałabyś? -Tak... pochlipałabym pół godziny... pochodziła smutna przez 2 tyg i innego miała. -To nie chcę umierać. -Hehe... skąd nagła zmiana decyzji? -bo najgorsza jest myśl że inny mógłby Cię potem dotykać. <33 zapach jego perfum, ciepło jego ciała.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ......................... .
Kochałeś kiedyś tak naprawdę...?Tak mocno, aż do bólu? Tak, że nie przespałeś pół nocy, myśląć o niej...? Kochałeś tak...?
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
Pomimo tego,że Ciebie przy mnie nie ma Ja ciągle szukam Twego cienia... Pomimo tego, że już Cię nie zobaczę Ja nadal siedzę w oknie i płaczę... Ty teraz jesteś gdzieś tam daleko, A moje serce już na zawsze pozostanie kaleką I wiesz, serce mi pęka, no bo wiem, że nie zapomnę tego piękna . wiem że jesteś dostępny.. niee... nie napiszę... pomyślisz że mi zależy.. w sumie o to chodzi.. ale możesz też pomyśleć że jestem natrętna.. to jest chore.. nie normalne... paradoksalne.. i oczy mi jakoś dziwnie błyszczą kiedy myślę o Tobie.
#1399 |
Zakorzenienie
|
dziękować kochana
![]() tęsknie ? to za mało by wyrazić jak mi Cię cholernie brakuje. dosyć tego i tamtego. w tym mentalnym pierdlu poje*anych spraw. na wszystko znajdę odpowiedź... na Ciebie znajdę sposób. chcieć to za mało.
#1400 | |
Zadomowienie
|
jestem.
![]() ale czas nie jest po mojej stronie. ![]() tak szybko muszę pochwalić : rebellious, agrr, Onax3, loveISshit, Kinderka13, KaMa2704, papergirl - bo u Was zawsze znajdę coś dla siebie. < 33 Cytat:
a ten wyżej to już mistrzostwo. ![]() ____ bo byłeś jedyną 'rzeczą' której nie chciałam zmieniać. bo Ty wszystko robisz ładniej. a miłość ? ona znowu nas rozdzieli. kontroluję sny, a przynajmniej się staram. a ona odkleiła sobie uśmiech z twarzy. już nie musiała udawać. miała swój, prawdziwy. - co dzisiaj robisz ? - nic. - przecież wczoraj nic nie robiłeś. - ale nie skończyłem. i kończę dzisiaj. jeszcze jeden łyk, tylko jeden. i zadzwonisz. zawsze tak robisz. wstrząśnij mną, do cholery, jak sokiem przed otwarciem ! psujesz się, Słońce. miło było Cie poznać, miło było Cie kochać. po co to piszę? a wiesz, jaka będzie potem przyjemność rozrywania tych wszystkich kartek na drobne kawałeczki? kocham być kochaną przez Ciebie. Skarbie, powiedz mi, jak mogę Ci pokazać to, że kocham Cię nad życie ?
prawdziwe historie miłosne nie mają szczęśliwego zakończenia, one nigdy się nie kończą. ♥ Edytowane przez nydee Czas edycji: 2009-10-18 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Raczkowanie
|
w te zimne dni wtulić się do Ciebie ;**
.bo wczoraj nie liczy się ![]() chcę poznawać mape Twojego ciała
#1402 |
Wtajemniczenie
|
Czemu nasze bajki musiały się aż tak różnić.?
Zrobię sobie z kwiatków wianek,wezmę do reki patyk ,usiądę na stosie siana i będę udawać księżniczkę.! -Kocham Cię.! -Wiesz przestań kłamać ;/
#1403 |
BAN stały
|
96LadyPoziomka96 proszę mała ;-*
___
coś; lepiej słuchać niż mówić, patrz w gwiazdy i śnij! kochaj mnie, szanuj i pomagaj. po raz kolejny wszystko znika jak widmo. kolejny szary dzień ucieka jak z peronu pociąg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Rozeznanie
|
agatte, nydee jak zwykle cudowne <3
________________ Kurczę się, maleję, niknę i pragnę na harfie łzami melodie molowe grać.
Aż dziw bierze ile można zdziałać dzięki spadającym aniołom. A przecież koszmar to również tylko sen. Chęci chęciami, a życie życiem. Los bawi się świetnie. Karty na stole, a jedna uśmiecha się podle karminowymi ustami.
#1405 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
no to może się nie czepiaj ;> mało kiedy czytam wszystkie posty, bo nie mam czasu . dodając opisy nie obawiam się powtórzeń, gdyż nie zapisuje tych z wizażu, jedynie bezpośrednio wklejam je na gg . reszta wyszukana w internecie . są dwie opcje . jedna to taka, że dodajesz swoje opisy jeszcze gdzieś indziej ;> albo jesteś na tyle bezczelna żeby zwracać mi uwagę na dodawanie opisów nie twojej twórczości. jak jest ; > ? Cytat:
kotuś < 3 ty jesteś moją drugą połówką . Bóg nie poznał nas osobiście tylko chyba dlatego, że narobiłybyśmy razem zamieszania na ziemi ![]() -------------------------------------- papergirl, nydee, Onax3, loveISshit - <3 -------------------------------------- to ja cię pokochałam, to ja cię zabiłam . móc utknąć w Twoim sercu . jeśli bym została, przeszkadzałabym tylko Tobie . chyba zbyt pochopnie piliśmy tą miłość . dziś musimy walczyć z kacem...w samotności . chce byś mnie miał . chę podzielić się z Tobą własną codziennością . Niczego więcej nie pragnę . kiedy z z Tobą rozmawiam uważam na słowa, gesty, bojąc się, że któryś mógłby pokazać, że jesteś dla mnie kimś więcej niż tylko kumplem . albo świat jest mniejszy niż mi się wydawało, albo moje życie jest pełne zbiegów okoliczności . with passion in our eyes . /z namiętnością w naszych oczach / we take each other's hand cause we seem to understand the urgency . /wzięliśmy się za ręce i wydaję się nam, że zrozumieliśmy nagłą potrzebę/ u're the one thing I can't get enough of . /jesteś jedyną rzeczą, której nie mam dosyć./ chodź pokażę Tobie świat, jaki pokochałbyś . tak bardzo . prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły ![]() natłok myśli mnie niszczy . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-18 o 23:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
; * mam twoje oczy w pudełku i twoje serce w lodówce
hipokryzję zjadasz na śniadanie tęsknisz ? och jakie to ludzkie pamiętasz jak kupiłeś mi te szpilki ? teraz mogę wbić ten pieprzony czerwony obcas w twoje serce. należy ci się. wiem że happy endu nie będzie. nie odpalisz dla mnie fajerwerków.nie poparzysz się zimnymi ogniami herbata, którą zaparzyłeś stoi tu już od pięciu dni. obiecałam, że zaczekam z kolacją. herbata ostygła, ostygło też moje ciało dobrze jest mieć do kogo wracać, bo przecież miłość to takie fajne, ciepłe gówno
#1407 |
Zakorzenienie
|
Jestem tylko Twoja , w Twoich oczu niebie .
I każdego dnia dziękuję Bogu , że trafiłam właśnie na Niego . Miłość spytała przyjaźń : Dlaczego Ty istniejesz , skoro ja juz jestem ? Przyjażń odpowiedziała; Istnieje , aby zostawic uśmiech tam , gdzie Ty zostawiłaś łzy... nie chcę dłużej brudzić się o Twą skórę . porycie na całe życie . ![]() Wzlatuje marzeniami ponad chmury , wyżej niż gwiazdy .. tam spotykam Ciebie ?! To banalne . Ty nie jesteś aniołem . Dziś skrzywdziłeś ? Jutro sam będziesz skrzywdzony!
![]() |
#1408 |
Rozeznanie
|
owszem to nieistotne, nieważne, niepiękne, wyblakłe.
Powiedz, czy to nie zabawne, jak pozmieniał wszystko czas? udław się moim sarkazmem. perfekcyjnie zapomniałeś. odpieprzyłeś komedię. Nikt dzisiaj nie wręczył mi kwiatka, nie pocałował, nie przytulił, nie wyszeptał marzeń. Na Boga, wcześniej nie miałam takich pragnień. i co mam ci napisać ? . że tak bardzo tęsknie ? . że analizuję wszystkie wspólne chwile ? . że tak bardzo tęsknie za czasami , kiedy udawałam obrażoną , a ty bez słowa przytulałeś mnie najmocniej jak umiałeś i czekałeś ,aż mi przejdzie ? . że wciąż powtarzam sobie w głowie nasze ostatnie zdania ? . że żałuję tego , co się stało ? . że .. że cię kocham ? Nie wiem, czy chcę, żeby ludzie wiedzieli, że ja tak bardzo czuję. Nie chcę ludziom pokazywać, że się czasami boję, że mam swoje strachy, słabości, bo mogą powiedzieć – aha, to ty jesteś zwyczajna... I machną na mnie ręką. Więc czasami lepiej nie mówić – niech sobie myślą że jestem „stalową damą”. Najważniejsze, żeby przed sobą nie udawać.
#1409 |
Raczkowanie
|
I będę walczyć o to byśmy znowu byli razem, tylko po to bym ja mogła tym razem jako pierwsza powiedzieć Ci "żegnaj"
Ucichła we mnie ta mała dziewczynka która brała sobie wszystko do serca. *idzie chłopak* -patrz, materiał na męża -skąd wiesz? -ma przekute ucho -no i? -zna ból i kupuje biżuterie ![]() słowo "zależy" to Ty znasz chyba z dyktanda w podstawówce. jeśli zaprosimy przyzwyczajenie, miłość wyjdzie. -a szarlotkę lubisz? -a umiesz robić? -nie, ale jak lubisz to się nauczę.
![]() |
#1410 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() _______ bądź tu. pomóż mi przeżyć ten dzień i przyszły rok i moje osiemdziesiąte urodziny, dobrze ? Było zimno, a z zamglonego granatowego nieba spoglądały gwiazdy Moje drugie Ja... - zagubione w czasie
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-10-19 o 07:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.