American & Polish Girl cz. XII - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 10:38   #1411
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27
Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
A mnie sie wlasnie przypomniała dziewczyna okrzyknieta taternikiem roku, slawna na caly internet akurat jej zdjcia pojawily sie w necie gdy wrocilam z Zakopanego
ludzie.... ale z drugiej strony, chciałabym mieć chociaż odrobinę z jej odwagi i daru do nieprzejmowania co ludzie powiedzą, teraz śmigałabym w emu

Cytat:
Napisane przez zmija19 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiecie może gdzie mozna dostać podkład dermacol??? mam straszne cienie pod oczami od urodzenia i szukałam idealnego korektora ale nic na nie nie działa nawet everyday minerals( albo ja tego nie umiem używać) a czytałam ze ten podkład bardzo dobrze kryje
na allegro to oczywiste, u mnie w mieście jest w takiej malej drogerii, musisz chodzić pytac, ale na pewno nie znajdziesz go w sieciówkach. A i kolor obczaj sobie na allegro, bo w sklepie ja miałam problem, bo tubki są zalakowane, a babka miała tylko WYDRUKOWANE z komputera kolory, praktycznie kazdy był taki sam, jakaś słaba drukarka ale może akurat gdzie indziej mają inne próbniki
Stary 2009-11-02, 10:41   #1412
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
ludzie.... ale z drugiej strony, chciałabym mieć chociaż odrobinę z jej odwagi i daru do nieprzejmowania co ludzie powiedzą, teraz śmigałabym w emu

na allegro to oczywiste, u mnie w mieście jest w takiej malej drogerii, musisz chodzić pytac, ale na pewno nie znajdziesz go w sieciówkach. A i kolor obczaj sobie na allegro, bo w sklepie ja miałam problem, bo tubki są zalakowane, a babka miała tylko WYDRUKOWANE z komputera kolory, praktycznie kazdy był taki sam, jakaś słaba drukarka ale może akurat gdzie indziej mają inne próbniki

ja dermacol zamowilam z allegro i niestety nie trafilam z kolorem, za jasny i zbyt rózowy do mojej karnacji, ale jako korektor pod oczy nawet obleci.
Stary 2009-11-02, 10:51   #1413
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
moje gigantyczne- genetyczne cienie nawet korektor plus wartwa podkladu nie zakrywa... no,ale.. moze Ty nie tak zasiniona jak ja

szukaj w małych sklepikach, albo net.
oj wierz mi jestem zasiniona tzn ja mam bardzo cienka skore wokol oczu i pod jednym okiem mam mega wielka widoczna żyłe smarowałam sie juz kremami na wzmocnienie naczynek itp ale rezygnowałam po miesiecznym codziennym smarowaniu sie bo efektow nie widzialam (mama na mnie wyzywa że efekty w stosowaniu kremu widac dopiero po paru miesiacach a ja juz rezygnuje ) na allegro troszke boje sie kupic bo wiadomo kolory czesto sa przeklamane ale chyba nie bede miec wyboru ...
Poison a dla Ciebie dobry jest ten podklad?
zmija19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 10:55   #1414
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
oj wierz mi jestem zasiniona tzn ja mam bardzo cienka skore wokol oczu i pod jednym okiem mam mega wielka widoczna żyłe smarowałam sie juz kremami na wzmocnienie naczynek itp ale rezygnowałam po miesiecznym codziennym smarowaniu sie bo efektow nie widzialam (mama na mnie wyzywa że efekty w stosowaniu kremu widac dopiero po paru miesiacach a ja juz rezygnuje ) na allegro troszke boje sie kupic bo wiadomo kolory czesto sa przeklamane ale chyba nie bede miec wyboru ...
Poison a dla Ciebie dobry jest ten podklad?
no to takie ady: On strasznie wysusza skore pod oczami, wiec rade na tłusty kremik go nakładać. I podkresla jakies zmarszczki.. ja mimo,ze mam 20lat, zmarszczki mimiczne jakies tam mam, wiec... ehh nie ma dla mnie korektora cud i tyle chyba..

Dziewczyny, jaki to kolorek? Jakies przykłady farb czy cuś.. nic nie umiem znalezc podobnego.

Edytowane przez Renatka89
Czas edycji: 2009-11-02 o 10:56
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 10:58   #1415
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

zmija ja mam cienka skore na twarzy , nie widac mi zyl ale takie kropki , naczynka podskorne , dlatego mam brzydki kolor nie wiem co z tym zrobic , bez podkladu mozna w lato , bo w zime to szok przeciez pokazac sie ludzia

haaaaa a dzis w it je sie pizze na obiad , zaraz wiec kaze sobie przywiesc , tylko nie wiem jeszcze jaka chce tak w ogole to kocham pizze , moge jesc codziennie a nigdy mi sie nie znudzi
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:00   #1416
1985SiWA
Zakorzenienie

oo a tego zdjecia to jeszcze nie widziałam, taternik wybiera chyba żel do tipsów hehe kobieta troche zszokowana

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2009-11-02 o 11:02
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:08   #1417
Carmen12
Raczkowanie

Cytat:
oo a tego zdjecia to jeszcze nie widziałam, taternik wybiera chyba żel do tipsów hehe kobieta troche zszokowana

heheh w sumie to ona nie jest brzydka itd bo ogólnie jest pewnie bardzo zjawiskowa szkoda tylko że strój nie odpowiada do sytuacji i miejsca !bo niewiem czy wygodnie jej w tych koronkach chodzic po górach

Edytowane przez Carmen12
Czas edycji: 2009-11-02 o 11:10
Carmen12 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 11:09   #1418
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
nie no gdzie indziej w jakimś innym miescie to ona obleci- no cóz każdy ma swój styl, ale smiać mi sie chce jak jestem na szlaku i widze jak niektóre dziewczyny pomykaja w góry w butach na obcasach ( chociażby na morskie oko i jeszcze mowi do drugiej osoby no to może dzis jeszcze zdazymy wejsc na Rysy)albo japonkach( ostatnio pieszo na na Kasprowy wierch widziałam kilka tak wystrojonych dziewczyn i z torebeczka w reku zamiast plecaka) nie wiem może jestem zbyt krytyczna ale ja kocham góry- co roku przyjeżdzam do Zakopanego żeby pochodzić po szczytach i dobijaja mnie tacy ludzie na szlakach- albo pijani/ pijacy w trakcie pieszej wyprawy w gory- brak rozumu
Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
zmija ja mam cienka skore na twarzy , nie widac mi zyl ale takie kropki , naczynka podskorne , dlatego mam brzydki kolor nie wiem co z tym zrobic , bez podkladu mozna w lato , bo w zime to szok przeciez pokazac sie ludzia

haaaaa a dzis w it je sie pizze na obiad , zaraz wiec kaze sobie przywiesc , tylko nie wiem jeszcze jaka chce tak w ogole to kocham pizze , moge jesc codziennie a nigdy mi sie nie znudzi
oj ja nie wiem takiego problemu nie mam, w lato wogole sie nie maluje ale właśnie w zime najbardziej wychodzi to wszystko i sine żyłsko tez :
a co to jakaś reguła że w poniedziałki jada sie pizze???

Edytowane przez zmija19
Czas edycji: 2009-11-02 o 11:10
Stary 2009-11-02, 11:35   #1419
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

zmija ty masz pod okiem , a ja na buzi ze wszystko przeswituje w lato to wiadomo opalenizna , lepiej sie wyglada ale zima aaaaaaaaa !!

nie w poniedzalki , tylko w dzien zmarlych jedza pizze na obiad , nie wiem wlasciwie, bo co ma jedno do drugiego i czy na pewno dlatego zapytam pozniej ale dobrze jadlam pizze wcz wieczorem , nic nie szkodzi , zjem i teraz

nie noo ta kobieta nie sadze zeby na wyprawy gorskie szla w koronce obcasach , przeciez tam snieg jest , musialaby byc naprawde nienormalna
aa zmija to nie tylko w gorach po pijaku chodza , polacy pija wszedzie , widzialam na wlasne oczy jak butelke vodki w samolocie zlopali , ehh
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 11:40   #1420
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
zmija ty masz pod okiem , a ja na buzi ze wszystko przeswituje w lato to wiadomo opalenizna , lepiej sie wyglada ale zima aaaaaaaaa !!

nie w poniedzalki , tylko w dzien zmarlych jedza pizze na obiad , nie wiem wlasciwie, bo co ma jedno do drugiego i czy na pewno dlatego zapytam pozniej ale dobrze jadlam pizze wcz wieczorem , nic nie szkodzi , zjem i teraz

nie noo ta kobieta nie sadze zeby na wyprawy gorskie szla w koronce obcasach , przeciez tam snieg jest , musialaby byc naprawde nienormalna
aa zmija to nie tylko w gorach po pijaku chodza , polacy pija wszedzie , widzialam na wlasne oczy jak butelke vodki w samolocie zlopali , ehh
no wspinac sie na giewont napewno nie bedzie, ale sama idea stroju w góry
Stary 2009-11-02, 12:31   #1421
madzia167722
Raczkowanie

co do tego czy się nie będzie wspinała to nigdy nie wiadomo hehe po takiej osobie można się wszystkiego spodziewać

co myślicie o kolczyku w pępku chyba on jest w stylu AG ale tak się zastanawiam czy kolczyk w języku jest w stylu AG bo jeszcze żadnej nie widziałam ?
madzia167722 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 12:34   #1422
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia167722 Pokaż wiadomość
co do tego czy się nie będzie wspinała to nigdy nie wiadomo hehe po takiej osobie można się wszystkiego spodziewać

co myślicie o kolczyku w pępku chyba on jest w stylu AG ale tak się zastanawiam czy kolczyk w języku jest w stylu AG bo jeszcze żadnej nie widziałam ?
ja mam kolczyka w pepku ok 6 lat, a tatoo na ledzwiach 4 lata.
Stary 2009-11-02, 12:36   #1423
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Ale dlaczego miałabyś wyglądać odpychająco,jeśli będziesz dbała o o siebie tak jak to robisz teraz? Aparat może Cię ewentualnie odmłodzić bo ma w sobie dziewczęcy urok (to opinia mężczyzn których znam)
No raczej aparat budzi mało atrakcyjne skojarzenia (wystarczy przykład "Brzyduli" )
A odmłodzić to bym się nie chciała w żadnym wypadku i tak wyglądam raczej mało dojrzale bo mam delikatne rysy twarzy :/

Cytat:
A mnie sie wlasnie przypomniała dziewczyna okrzyknieta taternikiem roku, slawna na caly internet akurat jej zdjcia pojawily sie w necie gdy wrocilam z Zakopanego
Dziewczyna jest MEGA ZGRABNA!!
Mogłaby być jak laleczka barbie w pozytywnym tego słowa znaczeniu gdyby potrafiła się ubrać, czyms takim tak bardzo się oszpeca.
Naprawde szkoda

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Emu to raczej mało kontrowersyjne buty
Jak masz ochote to śmigaj, nikt na nie nie powinien zwracać większej uwagi.
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:37   #1424
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam i w pepku i w języku

i robie sobie tatuaż, czekam tylko na jakas gotowke..
Stary 2009-11-02, 12:39   #1425
madzia167722
Raczkowanie

Cytat:
ja mam kolczyka w pepku ok 6 lat, a tatoo na ledzwiach 4 lata.

kolczyka w pępku też mam ale teraz zastanawiam się nad przebiciem języka... i nie wiem czy się decydować, a Wy co o tym myślicie?

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

tatuaż też bym chciała, ale to troszkę później
kolczyka w jezyku chyba zrobie, tylko Tż mówi że mu się to nie podoba i mi odradza ;p
Stary 2009-11-02, 12:39   #1426
LilyHoney
Zadomowienie

Kolczyk w języku to chyba bardziej w takim rockowym stylu ale też nie kłóci się chyba jakoś szczególnie z AG, podoba Ci się to rób.
A ja nie mam kolczyka w pępku
Stary 2009-11-02, 12:40   #1427
zmija19
Zadomowienie

a ja sie poważnie zastanawiam nad zrobieniem sobie kolczyka w nosie ale takiego malutkiego-tylko przebitke nosic. tylko cale moje otoczenie je4st przeciwne mowi ze to wulgarne. przez co sie waham
Stary 2009-11-02, 12:43   #1428
madzia167722
Raczkowanie

Cytat:
a ja sie poważnie zastanawiam nad zrobieniem sobie kolczyka w nosie ale takiego malutkiego-tylko przebitke nosic. tylko cale moje otoczenie je4st przeciwne mowi ze to wulgarne. przez co sie waham

myślę, że kolczyk w nosku jest w stylu AG i myślę, że jeśli bardzo go chcesz to rób )

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

LilyHoney a nie zastanawiałaś się nad zrobieniem kolczyka w pepku ?
Stary 2009-11-02, 12:45   #1429
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Jak uważasz.
Moim zdaniem jakiekolwiek kolczyki w twarzy nie są w żadnym wypadku w stylu AG, wyglądają jak dla mnie tandetnie i bez klasy.
Ale i tak lepszy nos niż warga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 12:45   #1430
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
no to takie ady: On strasznie wysusza skore pod oczami, wiec rade na tłusty kremik go nakładać. I podkresla jakies zmarszczki.. ja mimo,ze mam 20lat, zmarszczki mimiczne jakies tam mam, wiec... ehh nie ma dla mnie korektora cud i tyle chyba..

Dziewczyny, jaki to kolorek? Jakies przykłady farb czy cuś.. nic nie umiem znalezc podobnego.
witam Was mnie taki podobny kiedyś wyszedł po bursztynowym kasztanie z loreal excel 10

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:45   #1431
blondi1041
Rozeznanie

ja mam tatoo od ... 10 lat
ciagle jest czarny, kolczyk w pepku tez mam, i zastanawiam sie nad jezykiem, ale mojemu tż sie to nie podoba, niestety, bo mi bardzo
mysle ze pasowalby mi, no ale coz, moze jeszcze troche go pomecze i sie zgodzi
blondi1041 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:46   #1432
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
Nie zmaleją na pewno. Wygląd i ból odchodzą na bok przy radości z efektów. Nie ma AG ani w ogóle nie ma zadbanej kobiety bez ładnych zębów. Na zachętę wklejm zdjęcie swoich zębów przed noszeniem aparatu oraz po. Oceń sama czy warto się meczyć
nie zgodzę się z tobą np. ja nie mam idealnie prostych zębów ale mam ładne i dbam o siebie więc jestem zadbana.
Twoja wypowiedź jest obraźliwa co do niektórych, chyba że co innego miałaś na myśli.
Cytat:
nie jest brzydka z daleka of course, natomaist ten strój porażka jak dla mnie.
Natomiast jeżeli chodzi o strój w góry to jasne że najlepsze adidaski a nie szpile ale na miasto jak się wychodzi to chyba normalnie się można ubrać bez adidasków i plecak też wcale nie musi być zależy czy trasa jest długa czy nie i co potrzeba.
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:46   #1433
LilyHoney
Zadomowienie

Na poważnie to nie.
Boje się ogólnie tego typu rzeczy a poza tym według mnie to nie jest aż takie ważne
Stary 2009-11-02, 12:48   #1434
madzia167722
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondi1041 Pokaż wiadomość
ja mam tatoo od ... 10 lat
ciagle jest czarny, kolczyk w pepku tez mam, i zastanawiam sie nad jezykiem, ale mojemu tż sie to nie podoba, niestety, bo mi bardzo
mysle ze pasowalby mi, no ale coz, moze jeszcze troche go pomecze i sie zgodzi

widzę że nie tylko ja mam ten problem z Tż ja postanowiłam że około stycznia sobie zrobię Tż się jakoś przyzwyczai ;p
Stary 2009-11-02, 12:48   #1435
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
Natomiast jeżeli chodzi o strój w góry to jasne że najlepsze adidaski a nie szpile ale na miasto jak się wychodzi to chyba normalnie się można ubrać bez adidasków i plecak też wcale nie musi być zależy czy trasa jest długa czy nie i co potrzeba.
Dokładnie
Adidaski tez można mieć ładne, do tego jakiś dziewczęcy plecaczek, rureczki, minimalistyczne dodatki pasujące do typowo sportowego stroju i też można fajnie wyglądać Na pewno lepiej niż w nawet najpiękniejszym stroju, który nie pasuje do sytuacji
Stary 2009-11-02, 12:49   #1436
madzia167722
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Na poważnie to nie.
Boje się ogólnie tego typu rzeczy a poza tym według mnie to nie jest aż takie ważne

No nie są ważne, ale fajnie wyglądają. oczywiście nie u wszystkich osób... :P
Stary 2009-11-02, 12:49   #1437
zmija19
Zadomowienie

Cytat:
Jak uważasz.
Moim zdaniem jakiekolwiek kolczyki w twarzy nie są w żadnym wypadku w stylu AG, wyglądają jak dla mnie tandetnie i bez klasy.
Ale i tak lepszy nos niż warga
wiesz ja sie nie sugeruje :" co jest w stylu AG a co nie?? bo jak coś mi sie podoba a nie jest w tym stylo to juz nie moge tego mieć"
dla mnie wszystko może być bez klasy jeśli ktos nie umie tego odpowiednio zrobic czy zestawić- kolczyk w pępku może byc bez klasy i tandetny gdy dziewczyna ma wielką spyre na brzuchu zamast mięśni ale ok. to jest twoje zdanie - szanuje to.
Stary 2009-11-02, 12:50   #1438
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Kolczyk w języku to chyba bardziej w takim rockowym stylu ale też nie kłóci się chyba jakoś szczególnie z AG, podoba Ci się to rób.
A ja nie mam kolczyka w pępku
żaden rock, ja mam w pępku, języki, zamiarzam miec jeszcze kilka tatuaży.. i za rockową laske sie nie uwazam, spytaj sie Siwej

a faceci.. exTŻ był zachwycony, koledzy chwala pod niebiosa mnie tekstami "gdyby moja dziewczyna chciała.." no coz

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
witam Was mnie taki podobny kiedyś wyszedł po bursztynowym kasztanie z loreal excel 10

sprawdziłam ale ten kolorek tu jakis jasny jest..hmm..
Stary 2009-11-02, 12:51   #1439
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:

Dla mnie kolczyki w różnych miejscach oprócz uszu, nie są AG i w ogóle kojarzą mi się z takimi dziewczynkami z gimnazjum albo liceum.
Ale jak kto lubi
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:51   #1440
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam kolczyk i go uwielbiam
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości