|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12
Cytat:
z reszta godzine przed zajeciami musze lyknac l-karnityne, a jej sie nie powinno lykac na pelny zoladek moj TZ tez wlasnie po silce jest glodny jak wilk, wczoraj to praktycznie zjadl 2-daniowy obiad po tym treningu, a ja nic... jakos tak czuje wymietolenie brzuszka i ze nic nie przyjmie... i moze zglodnialabym i wcisnela w siebie cos pare godzin po tym wszystkim, ale wtedy to juz trzeba myslec o spaniu, a nie o jedzeniu ![]() no ale jem wlasnie bialkowe sniadanko (jajaaaaa na wielkanocnej kanapce z chrzanikiem i szczypiorkiem ) i jest git![]() musze stworzyc mamie nowa liste zakupow, bo jada jutro do Makro, a mi wszystkie wiesniaki wyszly
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Ja już po śniadanku i siedzę sama bo TZ pojechał gdzieś zawieźć szawagras i nie będzie go pewnie z dwie godziny ....potem jest jeszcze umówiony z jakiś kolegą .. o i tak wygląda nasz wolny dzień ..... super :/ Lain, co do dziurek w uszach, to ja miałam przekłuwane własnie pistoletem, ale dawno temu i cały czas noszę kloczyki, więc nie wiem jak to jest z ponownym przekłuwaniem ... |
|
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Wiecie co wzruszyłam się aż mi się łezka w oku zakręciła... Aż strach pomyśleć co będzie jak usłyszę zapowiedzi w kwietniu
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-11-11 o 10:31 |
|
|
|
#1418 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ale miałam masakryczny sen, aż się obudziałam zapłakana sniło mi się że było naszewesele, że było na jakiejś oblesnej świetkicy wiejskiej. nic nie było przygotowane tylko pozostałości po jakiejś 18-stce. obrus cały poplamiony.. no i myslałam że wynajeta ekipa zajmnie się sprzataniem a tu zonk i przychodzimy na salę i dowiadujemy się że my bylismy zobowiązni do przygotowania sali.. ja do mojej mamy powiedziałam że nigdy jej nie wybaczę że mam takie wesle ogólnie było na weselu kilka osób, chrzestna nie przyszła bo wymieniała opony na zimowe w samochodzi .. w maju hehe ogónie stypa była jak diabli.. nagle orkiestra zaczęła grać te kilka osób zaczęło się bawić.. wyszliśmy z TZtem ja taka zapłakana, cieszyłam się tylko z tego że jestem zoną TZta i planowalismy że za tydzień robimy jakąs zabawę dla gości, tylko się marwtiłam że sukni mieć już nie będę.. przychodzimy na salę a tam 3 rzędy stołow, pełno gości, widze moje koleżanki, pełno jedzenia.. i znów ryczę ze szczecia.. masakryczne to było i czuję się taka niewyspana
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki,
ale smetny dzien, aniołek, kubusewa fajnie ze juz macie godzine zaklepana, tez uwazam ze 16 najlepsza ![]() can't be perfect im blizej slubu to takie sny nas mogą bardziej meczyc, a ty jeszcze byłas przejeta ta suknia kuzynki wiec to norma
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2009-11-11 o 10:54 |
|
|
|
#1421 |
|
Lena
|
no dzięń dzisiaj bardzo szarobury. u mnie właśnie śie totalnie ściemniło i zaczęło śniegiem sypać! ehhh....
dziewczyny ale macie sny weselne. mi sie do tej pory raz śniło wesele moje. ale pan młody to nie był mój tezet tylko ex! dobrze że mój teżet moich snów nie widzi bo by było już dawno po weselu!
|
|
#1422 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe ostatnio to nawet moja mamusia miała koszmar związany z moim weselem
Typu goście już są a nic nie przygotowane A gdzie am jeszcze do mojego wesela ![]() Ja męczę mój licencjat... Mam postanowienie do 12 tak się masakrować a potem się zajmę jakimiś bieżącymi sprawami na uczelnie... DObrze że chociaż mam ciekawy dla mnie temat
|
|
|
|
#1423 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz pistoletem w drugiej klasie i mi sie źle goiły, więc mama mi je wyjęła i zarosly, drugi raz przekluwała mi iglą koleżanka mamy pielęgniarka i było ok, później jakos przestałam nosić i w końcu w liceum znów mi sie zachciało kolczyków i kosmetyczka przebiła mi pistoletem w innym miejscu niz mialam poprzednie, bo rzekomo były krzywo. Wszystko sie super zagoiło, ja oczywiście ruszałam tymi nowymi kolczykami, odkażałam to i wszystko było super.Cytat:
Zawsze go kupujemy w góry![]() Cytat:
Ja tez mam na16![]() Cytat:
Cytat:
Poszalałaś![]() JA juz po ćwiczeniach, saunie i kąpieli a teraz troszkę posprzątam, tżcik przyjedzie i pogadamy z rodzicami A później kino albo znajomi
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-11-11 o 11:11 |
|||||
|
|
|
#1424 | |
|
Wtajemniczenie
|
17.30 tez
![]() Cytat:
A to mozna isc z nfz? ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- U nas tez czytaja. |
|
|
|
|
#1425 |
|
Rozeznanie
|
hej wiecie co jescze podoba mi sie ten model http://www.mojeciuchy.pl/dane/502747...posa_5400.html
a tu na zywej odobie i tez mi sie podoba http://www.mojeciuchy.pl/dane/201453...posa_5400.html a ta pronovias ktorą ktoras tu wklejala to tez sliczna ogolnie chcialabym taka dopasowana na gorze a dol z falbankami ale taka bez przepychu, taka akurat
Edytowane przez agator74 Czas edycji: 2009-11-11 o 11:13 |
|
|
|
#1426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja tez ma kilka falbanek
|
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko koniecznie biała.
|
|
#1428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() CO do uszu to ja też mam przebite od 2 roku życia i mi jeszcze nigdy nie zarosły więc nie wiem nic o ponownym przekłuwaniu
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzilam dumna jak paw ja wlasnie nie chce pistoletem, bo sie naczytalam, ze to nie dosc ze niesterylne to jeszcze rozrywa 'agresywnie' tkanki uszne i w ogole jest be i sie nie powinno przekluwac pistoletem pewnie jeszcze na poczatku bede musiala nosic jakies brzydkie wkretki do wygojenia alez mam zachcianke on wszystko z oczami robi na nfz )juz kiedys mial operacje na oczy (cos tam mu poprawiali), ktora zakonczyla sie sukcesem teraz mu beda wlasnie robic korekcje laserem zeby nie musial nosic okularkow ) i bardzo obrotna kobietka czego to ona tym swoim dzieciom nie zalatwi kombinuje jak kon pod gore ![]() ja nawet nie wiem czy u mnie wywieszaja czy mowia zapowiedzi ostatni raz u siebie w kosciele to chyba na bierzmowaniu bylam w gorach spadl snieg wlasnie czytam pierwsze opinie, ze "2012" jest zbyt hollywoodzki/hamerykanski, fabuła jest mało porywająca, przewidywalny happy end, gra aktorów nie jest pierwszych lotów, że jest wiele niezgodności naukowych, a absurd goni za absurdem i ogolnie przedobrzyli, ale efekty specjalne powalaja i w sumie warto dla nich sie wybrac pomyslimy... moze sie wybierzemy jak sie troche przerzedzi w kinach... choc chyba tylko dla tych efektow specjalnych
|
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tez czytaja
|
#1434 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pamiętam że chyba nosiłam je w ciagu ostatniego roku albo pół przed zdjęciem aparatu. Ale nie wiem czy to o to Ci chodzi ![]() Cytat:
![]() i moja 15.30 A tak chciałam wywalczyć 16.15 ale już trudno, została ta, więc się cieszyć też będę ![]() Ewa już pytałam wczoraj, ale pytam i dziś, jak tam lepiej się już czujesz? a tak w ogóle to cześć TZcik dzisiaj pojechał do chrzesnego, a ja mam ambitne plany porobienia kilku kursów do mojego albumu na chrzest TŻcika chrześniaczki
|
||
|
|
|
#1435 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie były brzydkie, jakies takie wkrętki ze stali chirurgicznej, chyba serduszka Jak ja się wtedy jarałam I końcu tztowi przybyła mozliwośc kolejnych prezentów w postaci kolczyków![]() Cytat:
![]() Jakos odeszla mi ochota na kino, pewnie będą dziś dzikie tłumy. ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
Z tego co wyczytałam to ma dopasować zgryz, to ja juz czuję,że mam dopasowany, bo mam szczęki zacisnięte przez nie FAktycznie nie da sie za bardzo szczęki otworzyć, zdejmuję je tylko do jedzenia i najpierw muszę rozruszać szczękę, bo rano jak chciałam wziąc pierwszą łyżkę musli do buzi to się okazało, że mam tak zastaną szczękę, że muszę ją rozruszać zanim otworzę Ale przynajmniej powstrzymuje mnie to od bezsensownego jedzenia
|
|
#1436 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja przed chwilą skończyłam robić z mamą rogaliki, za chwilę będą się piekły. Już mi ślinka cieknie.....Ale będę mieć wyrzuty sumienia, bo obiecałam sobie, że nie będę jeść słodyczy....Odkąd poszłam na staż, mam ze słodyczami kłopot, koleżanki codziennie jakieś ciasteczka przynoszą, wafelki, drożdżówki i tak mnie kuszą, po miesiącu spodnie zaczęły mnie cisnąć, więc się wzięłam w garść i przestałam z koleżankami się opychać. A tu moja mama mnie wodzi na pokuszenie....ach
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
cześć ja tak na szybko
![]() co do godziny to 16:00 jest debeściak ![]() ta suknia FaraSposa 5400 jest śliczna, ale 4.000 a ja piekę bułeczki z czekoladą P. poszedł z kolega na rower bo póxniej już nie będzie miał kiedy może jak wróci do wpadnę do Was na dłużej
|
#1438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje rogaliki już się pieką, też są z czekoladą A i z dżemikiem też
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dziś faszeruję papryczkę
|
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja nie będę jadła Wpadłam w wir sprzątania
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.

z reszta godzine przed zajeciami musze lyknac l-karnityne, a jej sie nie powinno lykac na pelny zoladek 
na wielkanocnej kanapce z chrzanikiem i szczypiorkiem

ogólnie było na weselu kilka osób, chrzestna nie przyszła bo wymieniała opony na zimowe w samochodzi .. w maju hehe 

może jak wróci do wpadnę do Was na dłużej