Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 10:13   #1411
lain
Zakorzenienie

Dot.: Inne tytuły wątków to zwykłe banany- NASZ to Chiquita :D PM 2010 cz. 12

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ja zawsze starałam się nie jeść jakiś tam czas przed ćwiczeniami, żeby nie mieć kolki i nie czuć się ociężale, ale zaraz jak wychodziłam z klubu, to od razu czułam ssanie w żołądku i musiałam toczyć wewnętrzną walkę, żeby nic sobie nie kupić tylko dojechać do domu na normalne jedzenie.
ja ostatni posilek przed zajeciami jem 3 godziny wczesniej, bo tez mi sie zle cwiczy jak czuje ze cos tam jest w brzuszku z reszta godzine przed zajeciami musze lyknac l-karnityne, a jej sie nie powinno lykac na pelny zoladek

moj TZ tez wlasnie po silce jest glodny jak wilk, wczoraj to praktycznie zjadl 2-daniowy obiad po tym treningu, a ja nic... jakos tak czuje wymietolenie brzuszka i ze nic nie przyjmie... i moze zglodnialabym i wcisnela w siebie cos pare godzin po tym wszystkim, ale wtedy to juz trzeba myslec o spaniu, a nie o jedzeniu

no ale jem wlasnie bialkowe sniadanko (jajaaaaa na wielkanocnej kanapce z chrzanikiem i szczypiorkiem) i jest git
musze stworzyc mamie nowa liste zakupow, bo jada jutro do Makro, a mi wszystkie wiesniaki wyszly
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 10:15   #1412
agawoo
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

Ja już po śniadanku i siedzę sama bo TZ pojechał gdzieś zawieźć szawagras i nie będzie go pewnie z dwie godziny ....potem jest jeszcze umówiony z jakiś kolegą .. o i tak wygląda nasz wolny dzień ..... super :/

Lain, co do dziurek w uszach, to ja miałam przekłuwane własnie pistoletem, ale dawno temu i cały czas noszę kloczyki, więc nie wiem jak to jest z ponownym przekłuwaniem ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 10:21   #1413
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Już mogę powiedzieć oficjalnie: 7 sierpnia 2010 o godz. 16.00 w moim kościele parafialnym
JA też mam taki news: Mój ... nasz ślub odbędzie się 12 czerwca 2010 r. w Sanktuarium Matki Boskiej Piekoszowskiej o godzinie 16:00
Stary 2009-11-11, 10:23   #1414
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
JA też mam taki news: Mój ... nasz ślub odbędzie się 12 czerwca 2010 r. w Sanktuarium Matki Boskiej Piekoszowskiej o godzinie 16:00
No to Ty też witaj w klubie 16-stek
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 10:27   #1415
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję
Stary 2009-11-11, 10:28   #1416
lain
Zakorzenienie

Cytat:
zdecydowanie najlepsza godzina
Stary 2009-11-11, 10:29   #1417
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Wiecie co
wzruszyłam się aż mi się łezka w oku zakręciła... Aż strach pomyśleć co będzie jak usłyszę zapowiedzi w kwietniu

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-11-11 o 10:31
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 10:29   #1418
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
Ojj no, 15 tez jest super
Stary 2009-11-11, 10:39   #1419
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej

ale miałam masakryczny sen, aż się obudziałam zapłakana sniło mi się że było naszewesele, że było na jakiejś oblesnej świetkicy wiejskiej. nic nie było przygotowane tylko pozostałości po jakiejś 18-stce. obrus cały poplamiony.. no i myslałam że wynajeta ekipa zajmnie się sprzataniem a tu zonk i przychodzimy na salę i dowiadujemy się że my bylismy zobowiązni do przygotowania sali.. ja do mojej mamy powiedziałam że nigdy jej nie wybaczę że mam takie wesle ogólnie było na weselu kilka osób, chrzestna nie przyszła bo wymieniała opony na zimowe w samochodzi .. w maju hehe ogónie stypa była jak diabli.. nagle orkiestra zaczęła grać te kilka osób zaczęło się bawić.. wyszliśmy z TZtem ja taka zapłakana, cieszyłam się tylko z tego że jestem zoną TZta i planowalismy że za tydzień robimy jakąs zabawę dla gości, tylko się marwtiłam że sukni mieć już nie będę.. przychodzimy na salę a tam 3 rzędy stołow, pełno gości, widze moje koleżanki, pełno jedzenia.. i znów ryczę ze szczecia.. masakryczne to było i czuję się taka niewyspana
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 10:52   #1420
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki,

ale smetny dzien,

aniołek, kubusewa fajnie ze juz macie godzine zaklepana, tez uwazam ze 16 najlepsza

can't be perfect im blizej slubu to takie sny nas mogą bardziej meczyc, a ty jeszcze byłas przejeta ta suknia kuzynki wiec to norma

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2009-11-11 o 10:54
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 10:58   #1421
Mustique
Lena

no dzięń dzisiaj bardzo szarobury. u mnie właśnie śie totalnie ściemniło i zaczęło śniegiem sypać! ehhh....

dziewczyny ale macie sny weselne. mi sie do tej pory raz śniło wesele moje. ale pan młody to nie był mój tezet tylko ex! dobrze że mój teżet moich snów nie widzi bo by było już dawno po weselu!
Stary 2009-11-11, 11:04   #1422
gosica502
Wtajemniczenie

Hehe ostatnio to nawet moja mamusia miała koszmar związany z moim weselem Typu goście już są a nic nie przygotowane A gdzie am jeszcze do mojego wesela

Ja męczę mój licencjat... Mam postanowienie do 12 tak się masakrować a potem się zajmę jakimiś bieżącymi sprawami na uczelnie... DObrze że chociaż mam ciekawy dla mnie temat
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:08   #1423
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
przekluwala moze ktoras z Was ponownie dziurki? wiaza sie z tym jakies komplikacje? oni igle czy tam wenflon prowadza przez ta sama dziurke ktora juz tam kiedys byla tak?
ja miałam trzy razy przekluwane uszy Pierwszy raz pistoletem w drugiej klasie i mi sie źle goiły, więc mama mi je wyjęła i zarosly, drugi raz przekluwała mi iglą koleżanka mamy pielęgniarka i było ok, później jakos przestałam nosić i w końcu w liceum znów mi sie zachciało kolczyków i kosmetyczka przebiła mi pistoletem w innym miejscu niz mialam poprzednie, bo rzekomo były krzywo. Wszystko sie super zagoiło, ja oczywiście ruszałam tymi nowymi kolczykami, odkażałam to i wszystko było super.

Cytat:
Ja zawsze starałam się nie jeść jakiś tam czas przed ćwiczeniami, żeby nie mieć kolki i nie czuć się ociężale, ale zaraz jak wychodziłam z klubu, to od razu czułam ssanie w żołądku i musiałam toczyć wewnętrzną walkę, żeby nic sobie nie kupić tylko dojechać do domu na normalne jedzenie.
ja po basenie i aqua aerobiku byłam głodna jak wilk a ze obok fitness klubu sa delikatesy to kończyłam albo z soczkeim duo fruo albo z jogurtem pitnym, najczęściej acitvią truskawkowo-kiwową/kiwną(kiwi)A czasem z batonikiem zbożowych, uwielbiam zurawinowy Corny się chyba nazywaZawsze go kupujemy w góry

Cytat:
FajnieJa tez mam na16

Cytat:
Dziękuję

Wiecie co
wzruszyłam się aż mi się łezka w oku zakręciła... Aż strach pomyśleć co będzie jak usłyszę zapowiedzi w kwietniu
u Ciebie w kosciele czytają?U mnie i we wszystkich kosciołach, z ktorymi miałam do czynienia gdzies tylko wywieszają.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

ale miałam masakryczny sen, aż się obudziałam zapłakana sniło mi się że było naszewesele, że było na jakiejś oblesnej świetkicy wiejskiej. nic nie było przygotowane tylko pozostałości po jakiejś 18-stce. obrus cały poplamiony.. no i myslałam że wynajeta ekipa zajmnie się sprzataniem a tu zonk i przychodzimy na salę i dowiadujemy się że my bylismy zobowiązni do przygotowania sali.. ja do mojej mamy powiedziałam że nigdy jej nie wybaczę że mam takie wesle ogólnie było na weselu kilka osób, chrzestna nie przyszła bo wymieniała opony na zimowe w samochodzi .. w maju hehe ogónie stypa była jak diabli.. nagle orkiestra zaczęła grać te kilka osób zaczęło się bawić.. wyszliśmy z TZtem ja taka zapłakana, cieszyłam się tylko z tego że jestem zoną TZta i planowalismy że za tydzień robimy jakąs zabawę dla gości, tylko się marwtiłam że sukni mieć już nie będę.. przychodzimy na salę a tam 3 rzędy stołow, pełno gości, widze moje koleżanki, pełno jedzenia.. i znów ryczę ze szczecia.. masakryczne to było i czuję się taka niewyspana
łałPoszalałaś

JA juz po ćwiczeniach, saunie i kąpieli a teraz troszkę posprzątam, tżcik przyjedzie i pogadamy z rodzicami A później kino albo znajomi

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-11-11 o 11:11
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:11   #1424
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
17.30 tez
Cytat:
TZ kiedys myslal o operacji, ale ze operacja taka nigdy do konca bezpieczna nie bedzie to jest troche ryzyko. no i wlasnie niekoniecznie sie ta wade zredukuje do zera czyli tak czy siak okulary/soczewki moga zostac... niedlugo moj kuzyn idzie na nfz na laserowa korekcje... ciekawe czy rzeczywiscie pozbedzie sie okularow
No ryzyko jest niestety zawsze, to prawa. Dlugo sie zastanawialam i dzien przed zabiegiem balam sie strasznie. Na szczescie mialam u boku TŻa, bardzo mi pomogl a potem wkrapial mi kropelki
A to mozna isc z nfz?

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
u Ciebie w kosciele czytają?U mnie i we wszystkich kosciołach, z ktorymi miałam do czynienia gdzies tylko wywieszają.
U nas tez czytaja.
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:12   #1425
agator74
Rozeznanie

hej wiecie co jescze podoba mi sie ten model http://www.mojeciuchy.pl/dane/502747...posa_5400.html

a tu na zywej odobie i tez mi sie podoba http://www.mojeciuchy.pl/dane/201453...posa_5400.html
a ta pronovias ktorą ktoras tu wklejala to tez sliczna
ogolnie chcialabym taka dopasowana na gorze a dol z falbankami ale taka bez przepychu, taka akurat bo w takich calkiem prostych wygladam zbyt chudo a w takich zdobionych to one mnie przytlaczaja

Kubuś jest już z nami 19.03.2012

Edytowane przez agator74
Czas edycji: 2009-11-11 o 11:13
agator74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:13   #1426
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość
hej wiecie co jescze podoba mi sie ten model http://www.mojeciuchy.pl/dane/502747...posa_5400.html

a tu na zywej odobie i tez mi sie podobahttp://www.mojeciuchy.pl/dane/201453/Cudowna_Sukienka_z_kolekc ji_2009_hiszpaskiej_firmy _Fara_Sposa_5400.html
ogolnie chcialabym taka dopasowana na gorze a dol z falbankami ale taka bez przepychu, taka akurat bo w takich calkiem prostych wygladam zbyt chudo a w takich zdobionych to one mnie przytlaczaja
Bardzo fajne sa takie suknie, nie na maksa "pierzaste" tylko tak troche Moja tez ma kilka falbanek
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:16   #1427
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agator74 Pokaż wiadomość

a tu na zywej odobie i tez mi sie podoba http://www.mojeciuchy.pl/dane/201453...posa_5400.html
no teraz to mi sie ona zaczęła porządnie podobać jak zobaczyłam na zywej PM, taka ślubna i seksownaTylko koniecznie biała.
Stary 2009-11-11, 11:17   #1428
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
\

U nas właśnie też wywieszają ale pamiętam że dawniej, tak z 5 lat temu jeszcze czytali jak były ogłoszenia parafialne

CO do uszu to ja też mam przebite od 2 roku życia i mi jeszcze nigdy nie zarosły więc nie wiem nic o ponownym przekłuwaniu
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:29   #1429
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Tez mam 16
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:30   #1430
miamore999
Zakorzenienie

Cytat:
będziemy ślubowały w tym samym czasie i o tej samej godzinie
Stary 2009-11-11, 11:36   #1431
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam trzy razy przekluwane uszy Pierwszy raz pistoletem w drugiej klasie i mi sie źle goiły, więc mama mi je wyjęła i zarosly, drugi raz przekluwała mi iglą koleżanka mamy pielęgniarka i było ok, później jakos przestałam nosić i w końcu w liceum znów mi sie zachciało kolczyków i kosmetyczka przebiła mi pistoletem w innym miejscu niz mialam poprzednie, bo rzekomo były krzywo. Wszystko sie super zagoiło, ja oczywiście ruszałam tymi nowymi kolczykami, odkażałam to i wszystko było super.

ja po basenie i aqua aerobiku byłam głodna jak wilk a ze obok fitness klubu sa delikatesy to kończyłam albo z soczkeim duo fruo albo z jogurtem pitnym, najczęściej acitvią truskawkowo-kiwową/kiwną(kiwi)A czasem z batonikiem zbożowych, uwielbiam zurawinowy Corny się chyba nazywaZawsze go kupujemy w góry

FajnieJa tez mam na16

łałPoszalałaś

JA juz po ćwiczeniach, saunie i kąpieli a teraz troszkę posprzątam, tżcik przyjedzie i pogadamy z rodzicami A później kino albo znajomi
W tej parafii w której teraz jestem (po przeprowadzce jeszcze nie słyszałam, ale w moim rodzinnym kosciele parafialnym wywieszają - no ale wez no to jest w miescie- a u mojego TZ ksiadz czyta ze mlodzi zlozyli ofiare 100 z racji zapowiedzi.. wiec bedzie to slychac w kosciole w ktorym sie bedziemy pobierac
Stary 2009-11-11, 11:39   #1432
lain
Zakorzenienie

Cytat:
hmm to ciekawe czy ja mam prosto, bo te pierwsze dziurki to mi mama zrobila igla jak bylam mala (pamietam dokladnie chodzilam dumna jak paw
ja wlasnie nie chce pistoletem, bo sie naczytalam, ze to nie dosc ze niesterylne to jeszcze rozrywa 'agresywnie' tkanki uszne i w ogole jest be i sie nie powinno przekluwac pistoletem wiec juz pojde do jakiegos studia piercingu zeby wszystko bylo jak nalezy pewnie jeszcze na poczatku bede musiala nosic jakies brzydkie wkretki do wygojenia
alez mam zachcianke

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
A to mozna isc z nfz?
on wszystko z oczami robi na nfz tyle, ze wlasciwie leczy te oczy od malego (urodzil sie z lekkim porazeniem mozgowym i wlasnie wada wzroku, teraz ma 7 lat)
juz kiedys mial operacje na oczy (cos tam mu poprawiali), ktora zakonczyla sie sukcesem teraz mu beda wlasnie robic korekcje laserem zeby nie musial nosic okularkow wszystko na nfz ale moja ciotka to jest nawiedzona (w pozytywnym sensie ) i bardzo obrotna kobietka czego to ona tym swoim dzieciom nie zalatwi kombinuje jak kon pod gore

ja nawet nie wiem czy u mnie wywieszaja czy mowia zapowiedzi ostatni raz u siebie w kosciele to chyba na bierzmowaniu bylam

w gorach spadl snieg choc gorale mowia, ze to drugi wiec jeszcze stopnieje, a trzeci sie dopiero utrzymuje... no ciekawe... bede prowadzic obserwacje i sprawdze czy nie sciemniaja

wlasnie czytam pierwsze opinie, ze "2012" jest zbyt hollywoodzki/hamerykanski, fabuła jest mało porywająca, przewidywalny happy end, gra aktorów nie jest pierwszych lotów, że jest wiele niezgodności naukowych, a absurd goni za absurdem i ogolnie przedobrzyli, ale efekty specjalne powalaja i w sumie warto dla nich sie wybrac pomyslimy... moze sie wybierzemy jak sie troche przerzedzi w kinach... choc chyba tylko dla tych efektow specjalnych
Stary 2009-11-11, 11:41   #1433
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie tez czytaja
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 11:49   #1434
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, które nosiły aparat/noszą - miałyście wyciągi?Ja właśnie teraz mam i strasznie to ciągnie. Długo to nosiłyście?Jak mam wyciągi toswiadczy o tym, że to już finito?Bo mi orto powiedziala, ze zbliżamy sie do końca, ale wiadomo, ze ona może miec inne poczucie czasu i to zbliżanie może potrwać kilka miesięcy
a wyciągi to takie gumeczki przyczepiane do dolnych i górnych częśći aparatu? Pamiętam że też coś takiego nosiłam i było to mega niewygodne, nie można było normalnie szczęki otworzyć pamiętam że chyba nosiłam je w ciagu ostatniego roku albo pół przed zdjęciem aparatu. Ale nie wiem czy to o to Ci chodzi

Cytat:
gratuluję

Cytat:

i moja 15.30 A tak chciałam wywalczyć 16.15 ale już trudno, została ta, więc się cieszyć też będę

Ewa już pytałam wczoraj, ale pytam i dziś, jak tam lepiej się już czujesz?

a tak w ogóle to cześć wiecie dzisiaj pospałam do 11 ale normalnie ta pogoda tak mnie zamula że aż mnie skronie bolą

TZcik dzisiaj pojechał do chrzesnego, a ja mam ambitne plany porobienia kilku kursów do mojego albumu na chrzest TŻcika chrześniaczki

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:05   #1435
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
hmm to ciekawe czy ja mam prosto, bo te pierwsze dziurki to mi mama zrobila igla jak bylam mala (pamietam dokladnie chodzilam dumna jak paw
ja wlasnie nie chce pistoletem, bo sie naczytalam, ze to nie dosc ze niesterylne to jeszcze rozrywa 'agresywnie' tkanki uszne i w ogole jest be i sie nie powinno przekluwac pistoletem wiec juz pojde do jakiegos studia piercingu zeby wszystko bylo jak nalezy pewnie jeszcze na poczatku bede musiala nosic jakies brzydkie wkretki do wygojenia
alez mam zachcianke
lepiej w studiu piercinguGdybym miała przekłuwać z rozmysłem to tez bym poszła do studia, ale ja wtedy doznałam olśnienia będąc u fryzjera a obok był zakład kosmetyczny, więc się napaliłam jak to ja, poszłam i po minutce już miałam kolczyki Nawet nie były brzydkie, jakies takie wkrętki ze stali chirurgicznej, chyba serduszka Jak ja się wtedy jarałam I końcu tztowi przybyła mozliwośc kolejnych prezentów w postaci kolczyków

Cytat:
wlasnie czytam pierwsze opinie, ze "2012" jest zbyt hollywoodzki/hamerykanski, fabuła jest mało porywająca, przewidywalny happy end, gra aktorów nie jest pierwszych lotów, że jest wiele niezgodności naukowych, a absurd goni za absurdem i ogolnie przedobrzyli, ale efekty specjalne powalaja i w sumie warto dla nich sie wybrac pomyslimy... moze sie wybierzemy jak sie troche przerzedzi w kinach... choc chyba tylko dla tych efektow specjalnych
mnie specjalnie nie ciągnie na ten film, bo nie lubie tej tematyki, ale mozliwe, że pojdziemy na niego. Z tego co opisalaś, to zdecydowanie lepszy wydaje sie Knowing z Nicholasem Cage
Jakos odeszla mi ochota na kino, pewnie będą dziś dzikie tłumy.

---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a wyciągi to takie gumeczki przyczepiane do dolnych i górnych częśći aparatu? Pamiętam że też coś takiego nosiłam i było to mega niewygodne, nie można było normalnie szczęki otworzyć pamiętam że chyba nosiłam je w ciagu ostatniego roku albo pół przed zdjęciem aparatu. Ale nie wiem czy to o to Ci chodzi
tak, właśnie o to chodziZ tego co wyczytałam to ma dopasować zgryz, to ja juz czuję,że mam dopasowany, bo mam szczęki zacisnięte przez nie FAktycznie nie da sie za bardzo szczęki otworzyć, zdejmuję je tylko do jedzenia i najpierw muszę rozruszać szczękę, bo rano jak chciałam wziąc pierwszą łyżkę musli do buzi to się okazało, że mam tak zastaną szczękę, że muszę ją rozruszać zanim otworzęMam nadzieję, ze nie będe musiała tego nosic do konca noszenia aparatu, bo komfortowe to to nie jest, a zostało mi max pól roku noszeniaAle przynajmniej powstrzymuje mnie to od bezsensownego jedzenia
Stary 2009-11-11, 12:09   #1436
asiulek1705
Wtajemniczenie

A ja przed chwilą skończyłam robić z mamą rogaliki, za chwilę będą się piekły. Już mi ślinka cieknie.....Ale będę mieć wyrzuty sumienia, bo obiecałam sobie, że nie będę jeść słodyczy....Odkąd poszłam na staż, mam ze słodyczami kłopot, koleżanki codziennie jakieś ciasteczka przynoszą, wafelki, drożdżówki i tak mnie kuszą, po miesiącu spodnie zaczęły mnie cisnąć, więc się wzięłam w garść i przestałam z koleżankami się opychać. A tu moja mama mnie wodzi na pokuszenie....ach
Stary 2009-11-11, 12:12   #1437
kaska87
Zakorzenienie

cześć ja tak na szybko
co do godziny to 16:00 jest debeściak
ta suknia FaraSposa 5400 jest śliczna, ale 4.000

a ja piekę bułeczki z czekoladą P. poszedł z kolega na rower bo póxniej już nie będzie miał kiedy może jak wróci do wpadnę do Was na dłużej

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 12:16   #1438
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć ja tak na szybko

a ja piekę bułeczki z czekoladą P. poszedł z kolega na rower bo póxniej już nie będzie miał kiedy może jak wróci do wpadnę do Was na dłużej
Mamy dzień na pieczenie Moje rogaliki już się pieką, też są z czekoladą A i z dżemikiem też
Stary 2009-11-11, 12:17   #1439
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

gratuluję

i moja 15.30 A tak chciałam wywalczyć 16.15 ale już trudno, została ta, więc się cieszyć też będę

Ewa już pytałam wczoraj, ale pytam i dziś, jak tam lepiej się już czujesz?

a tak w ogóle to cześć wiecie dzisiaj pospałam do 11 ale normalnie ta pogoda tak mnie zamula że aż mnie skronie bolą

TZcik dzisiaj pojechał do chrzesnego, a ja mam ambitne plany porobienia kilku kursów do mojego albumu na chrzest TŻcika chrześniaczki
Ano dziękuję za troskę i przepraszam że nie odpisałam wcześniej.. ano czuję się troszkę lepiej jak jestem w cieple.. Jak tylko wytykam nos z domu momentalnie boli mnei głowa i drapie mnie gardło... Takze owszem czuje sie dobrze w ciepełku

A ja dziś faszeruję papryczkę
Stary 2009-11-11, 12:30   #1440
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja przed chwilą skończyłam robić z mamą rogaliki, za chwilę będą się piekły. Już mi ślinka cieknie.....Ale będę mieć wyrzuty sumienia, bo obiecałam sobie, że nie będę jeść słodyczy....Odkąd poszłam na staż, mam ze słodyczami kłopot, koleżanki codziennie jakieś ciasteczka przynoszą, wafelki, drożdżówki i tak mnie kuszą, po miesiącu spodnie zaczęły mnie cisnąć, więc się wzięłam w garść i przestałam z koleżankami się opychać. A tu moja mama mnie wodzi na pokuszenie....ach
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć ja tak na szybko

moja mama właśnie robi ciastoAle ja nie będę jadłaWpadłam w wir sprzątania

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości