![]() |
#1411 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM
Cytat:
![]() ![]() fryzure bede miala tak jak na wczesniejszych zdjeciach z sesji, prosto i na temat, z moja buzia to mi chyba tak najlepiej, tylko fatalnie wygladam z kwiatkami i innymi rzeczami we wlosach wiec sobie odpuszcze , tz zachwycony bo taka wersie lub najbardziej ![]() szukanie innego frzyjera to porazka vbo reszta jest taka ze w niekotrych stoja na widoku miednice z woda boooosze ide do tej samej w sobote i bedzie mnie czesac na slub naszych znajomych, w sesnie ulozy mi codzienny fryz - z tym mam nadzieje ze sobie poradzi; juz z nia rozmawialam ze tak zrobimy i ja zdecyduje jaka opcje wole - oczywiste ze wole codzienna ale nie chcialam byc brutalna po pierwszym czesaniu ![]() co do gosci to u nas razem z nami, zespolem i fotografem bedzie 73 gosci, liczylismy tak okolo 2L na osobe, do tego tz chce kupic jeszcze te butelki coca-coli i sprite i bedzie woda z cytryna i mieta ale nie wiem ile bo to szefowa kuchni za to bedzie odpowiedzialna
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-09-01 o 06:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kosze dla rodzicó też będę robić sama, tzn kupię produkty a kwiaciarka mi to zapakuje ![]() Płatki róż mam zamiar mieć, ale też muszę poinstruuować świadkową co i jak.Na pewno będę miała tylko białe +ewentualnie jakieś kremowe albo bladoróżowe. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja dziś zamówiłam tort: biała masa z kokardkami i zielonymi różyczkami, smak czekoladowy przekładany kandyzowanymi wiśniami, oczywiście kremowo-alkoholowy. Do tego ciasta czyli sernik z brzoskwiniami, makowiec z posypką, jogurtowe ze śliwkami i jabłecznik z orzechami. No i ciasto do sąsiadów też zamówiłam ![]()
![]() |
#1413 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-09-01 o 08:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny!
dawno mnie nie było... wróciłam od rodziny i nagle ogarnął mnie wielki zamęt i brak czasu. Jestem co raz bardziej nerwowa, bo niby wszystko jest już dograne, ale jeszcze nie mam napojów kupionych, przygotowanego "czegoś" na podziękowanie rodzicom (planuję kosz ale się waham). I w ogóle takich różnych duperelek brakuje. Teść od jutra zacznie przyjmować chemię... Dużo się dzieje. U Was widzę przygotowania jak burza do przodu idą. To dobrze, bo do października co raz mniej czasu ![]() pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Czesc, kutrcze tyle mnie nie bylo ze bedzie ciezko do nadrobienia:p ale jakos dam rade wiec po kolei
![]() ![]() SSR pislaam wczesniej ze moja mama sie uparla na 2 osoby, no wiec zaprosilismy te 2 i jescez kuzyna mojego meza zeby bylo sprawiedliwie. a bukiet mialam taki sobie, moj maz mi kupic byl z zoltych rozyczek ale prawie nie bylo je widac bo bylo obwiazane zielona wstazka i jecsez lisci duzo bylo:| ale po za tym bylo super tak sie denerwowalam jak nie wiem co, ale jak jzu mowilam przysiege po 1 slowie jzu sie wyluzowalam. Mam nadzieje ze rtak gladko pojdzie w kosciele ![]() IMG_0270.jpg A tak po za tym to manu tez jzu mam zalatwione, zaproszenia rozdane 3 przymiara jzu za tydzien i chyba osttania ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ljdod...eature=related ale kurcze na 100% nie ejstem pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Judith - tydzień temu byłam swiadkową i ustaliyśmy z panną młodą, ze para bedzie sypana właśnie płatkami róż. ja zrobiłam rożki, napelniłam je płatkami )na 35 rożków poszło 120 róż - miniaturek) umiesciłam wszytsko w kartonie. Po ceremoni młoda Para jeszcze sie modliła, ja ze swiadkiem poprosiłam aby wszycy wyszli i pzy wyjściu kazdy brał swój rożek - po chwili wyszła para młoda i ich sypneliśmy ![]() zdjecie rozka poniżej. W rzeczywistości były ładniejsze, ale zdjecie wykonane kom. ja też chce płatki, ale bede zamawiała sztuczne, wyglądają równie dobrze, a są tańsze.
no i stało sie, jestem mamą ![]() Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-09-01 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w cenie sai 1,5l na osobę ale pewnie drugie tyle trzeba dokupić i musze się w końcu za to wziąć. A gości będzie 63 + 4obsuga, ale to sie jeszcze może zmienić troszkę w dół, bo jeszcze nie wiedzą czy przyjdą z dziećmi co poniektórzy. Całe szczęście za te dzieci nic nie płacę, ale wolałąbym aby siedizały na krzesełkach a niena kolanach. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ciekawa jestem czy dziś kupimy ten garnitur czy nie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() my po garnitur idziemy w weekend 12 - 13 wrzesnia. TŻ jest na maxa wyluzowany - mam nadzieje, ze szybko znajdziemy coś odpowiedniego! w piątek mam przymiarke sukni!
![]() |
#1419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hipka a napiszesz jak te rozki robilas? ja tez chce sztuczne, kremowe i roz - taki intensywny kolor super wychodzi na zdjeciach - ale musze sama to zrobic bo moja swiadkowa (moja siostra) ach szkoda slow ![]() obowiazkowo zrob zdjecia ![]() SSR bede zadowolona bo ja tak na codzien wygladam i specjalnie mnie nei boli jak patrze w lustro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
najpierw porobiłam kokardki (kupiłam w pasmanterii fioletową wstążke i porobiłam kokardki) , następnie z blotu technicznego formowałam rozku i sklejałam je klejem introligatorskim (dobry bo jest elastyczny i nie kruszy sie i nie plami). Kupiłam też w papierniczym takie nożyczki dla dzieciaczków, które wycinają wzorki i zakończenia rożków wyciełam - stąd ten "szlaczek" na koniec doklejalam kokardki na srodek ![]() ![]()
no i stało sie, jestem mamą ![]() Edytowane przez hipka80 Czas edycji: 2009-09-01 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Raczkowanie
|
Witam po dosyć długiej przerwie nieobecności na fotum
![]() Poniżej znajduje sie link do mojej sukienki http://www.vivien-lublin.pl/index.ph...suknie&artid=6 model avocat. Oprócz sukni nie mam na razie nic.Myślę nad kapeluszem, ale zastanawiam się czy będzi pasował do całości. W tej chwili nie prześlę Wam go, bo ma być zaprojektowany specjalnie do sukni, ale im bliżej przymiarki tym coraz bardziej się zastanawiam czy zdecydoiwać sie na niego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1423 |
Raczkowanie
|
SSR no niestety malutka i drobna jestem :p
hipka80 pomysł super i rozki tez fajne ale ty zdolna ![]() ![]() ja z moim mezem sie wybieramy po garnitur dopiero w 2 polowie wrzesnia, bo to co teraz jest to lipa:p w sklepie mowili ze moze jzu bedzie cos nowego wiec mamy nadzieje a jak nie to trudno wybierze sie z tego co jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Rozeznanie
|
pilaa ja to chyba pijana jestem, dopiero teraz zauwazylam, czy Ty mialas teraz cywilny?????? moje gratulacje
![]() ![]() Cytat:
![]() dzisiaj przyszly podziekowania dla gosci - sa sliiiiiiiiczne ![]() wogole to dopadl mnei stres bo ja generalnie nie lubie wesel ![]() wolalabym kolacje ale tz tak chcial miec impreze wiec mamy wesele - mam nadzieje ze to tylko stres bo juz mam schize ze czeka mnie meczenie sie na wlasnym weselu ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-09-01 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Wtajemniczenie
|
siemacie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3998 co myslicie
![]()
#1427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pilaa GRATULUJE!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dzięki za opinię ![]() ![]() Prezygotowania do wesela mamy już na finiszu-zaproszenia prawie rozdane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
dzieki pilaaa
![]() judith, a Ty chcesz taką kulke (bukiet) czy choć troche zwisający by nie pasował? ![]()
![]() |
#1430 |
Rozeznanie
|
to sa takei bukiety do reki, hand bouquet to sie chyba fachowo nazywa i one sa takie polkule bardziej; ja bede miala w butach 176 i jestem chuda wiec chce taki, tylko sie nad kolorem zastanawiam; bo buty na fioletowe zmienie chyba na sali a do kosciola w jasnych.... i teraz mam dylemat z kolorem bukietu
#1431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
judith moim zdaniem butkiet mozesz mieć z akcentami fioletu lub różu. Całkiem moze i jest ładny, ale nie nadaje charakteru. Ja tez zdecydowałam sie do kościoła na byałe buty, bede miała biała suknie i bardzo ciemne kwiaty - bardzo chcemiec kalie, a moja kwiaciarka powiedziała, ze najpiekniej wyglądaja albo białe albo bardzo ciemne no i bede miała taki kolor: http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk.../036d.html#200 pochwale sie Wam nasza figurka na tort ![]() ![]() tak swoją drogą to ja chyba zwariuje do tego ślubu - już 2 noc nie spałam prawie wcale tak to przeżywam czy wszytsko pójdzie zgodnie z planem itd. A goście nasi to jacyś niepoważni do wiekszosci sami musieliśmy dzwonić - bo nawet nie byli łaskawi potwierdzić. Co za ludzie ![]()
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
HIPKA nie tylko twoi goście są niepoważni my mieliśmy do wczoraj dostać odpowiedzi, a do mnie nikt nie zadzwonił
![]() A i do końca tygodnia planuję kupić buty i biekiznę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dlaczego niestety? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() w Państwowej inspekcji ochrony roślin ![]() Cytat:
![]() Weź wyluzuj, ja już dawno stwierdziłam, że i tak nie będzie idealnie tak jak chcę i co do minuty, bo to niemożliwe ![]() A ja byłam dziś u dentystki i zrobiła mi holwoodzki uśmiech, mam nadzieję, że wytrzyma do ślubu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | |
Rozeznanie
|
SSR moj tez ma taliowana marynarke - super sa
![]() Cytat:
![]() figurka jest bardzo fajna ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-09-02 o 11:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
faktycznie troche bez składu napisałam ![]() ![]()
![]() |
#1436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja ostatnio w kwiaciarni widzilam biale kalie ze srodkami w kolorze ciemnego baklazana - super
![]() |
#1437 | |
Raczkowanie
|
Fajna kieca, taka pierzasta
![]() ![]() Oj coraz bardziej mam wątpliwości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Ostatnio też mnie dopadła opryszczka, ale walczyłam z nią tydzień czasu i wyglądałam strasznie ![]() ![]() ![]() Ale głowa do góry bedzie ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny!
Mam do was pytanie. Postanowiłam ze tez sama zrobie kosze dla rodzicow. Powiedzcie mi czy pasuja tego typu kosze? czy któryś z nich moze byc? jak je ładnie przystroje???Prosze o pomoc
#1439 | |
Zadomowienie
|
![]() 3.10. br. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zdecydowalam sie zamowic na allegro sztuczne platki w kolorze burgundu i bladego rozu i bede mieszac, nie bede miala rozkow ale kupilam woreczki z organdyny 10x15cm i do nich wrzuce platki a moja mama i mama tz rozda gosciom bo jak juz mowilam nasi swiadkowie to sa ![]() ![]() ![]() chcialam was zapytac o ciasto dla gosci czy zakladacie ze zostanie i kupujecie opakowania, czy specjalnie zamawiacie wiecej ciasta zeby miec co wlozyc w te opakowania - tak sie zastanawiam czy zalozyc ze kazdy cos dostaje i zamowic wiecej ciasta czy poprostu jak cos zostanie to dac najblizszym ![]() wogole to kupilam dzisiaj ponczochy i duuupa mam takie chude nogi ze rozmiar najmniejszy sie nei trzyma na udach, znaczy trzyma sie ale nie czuje sie na tyle pewnie zeby chodzic, cos zaloze ponczochy jak tz wroci z delegacji i bede chodzic po domu ![]() uciekam, musze jeszcze kota przetransportowac bo przytulil sie do laptopa - nagrzany komp i kotku cieplo ![]() ![]()
![]() Edytowane przez judith8 Czas edycji: 2009-09-02 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.