|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Sunset napewno nie przytylas tylko to żarełko tyle ważyło
![]() ![]() Trucizna-masz racje nie bede tak mowic .Musze schudnać i tyle!!![]() a ja teraz popijam herbatki ziołowe na trawienie i inne pierdoły bo cięzko jest Senes też poszedł w ruch,chociaż moja mama mi go schowała bo nie chce,żebym sobie krzywde robiła,ale dzisiaj musze poprostu bo czuje sie jakbym się "zatkała" tym jedzeniem.Rano wszystko "oddawałam" a teraz nawet jakbym chciała to nie da rady Dlatego zaparzyłam sobie 3xsenes i moze jutro wzglednie bedzie .Ale obiecuje,że to tylko dzisiaj,bo wiem dobrze,że to nic dobrego .Boże oby nie,ja dziękuję za taki rokWidzę,że dziewczynki grzeczne są Do kościółka się chodzi .Ja też miałam wyjść,ale nie na paserkę tylko na piwko ze znajomymi,ale wyszło jak wyszło![]() a i jutro postanowienie-na obiad jem jedynie zupę grzybową,którą uwielbiam a jest dość małokaloryczna i napewno się nią zapcham .A po za nią to woda,woda i jeszcze raz woda![]() ![]()
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Cytat:
hm...chyba to co w sylwetra to caly rok? czy mnie sie cos pokopalo![]() ja mialam isc na pasterke...a wyszlo jak wyszlo pojechalam z bratem po wujka u ktorego pil wodeczke i tak przesiedzielismy 3h a teraz wypada isc spac bo jutro musze gibac do kosciola i wstac ok 8...![]() a ja jutro nie wiem co bede jadla ide do rodziny...grrr...a wcale nie chce mi sie tam isc mimo ze moja kuzynka tam bedzie....
|
|
#1413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W moim wypadku na szczęście obeszło się bez herbatek na trawienie, bo coś to wszystko u mnie ruszyło. A po Wigilii non stop latałam do WC ![]() A Ty nie będziesz już nic jadła poza tą zupą grzybową Mam nadzieję, że zupa grzybowa to tylko na obiad , a poza nią będą normalne posiłki ![]() Cytat:
A co do Twojego pytania to wydaje mi się, że jak się bawisz w sylwestra (dobrze lub źle) , taki będzie cały rok (dobry lub zły). Natomiast to, co dzieje się w wigilię (np. jesteś zdenerwowana , albo radosna) ,będzie się działo przez cały następny rok . Przynajmniej ja tak to rozumiem Nawet wczoraj mama mi mówiła , żebym się nie wkurzała, bo będę chodziła zła przez cały rok ![]() A ja powolutku idę na śniadanko . Może lepiej nie będę wypisywać tutaj moich jadłospisów na czas Świąt, bo z dietą nie będzie to miało zbyt wiele wspólnego Po Świętach wracam na dobrą ścieżkę
|
|
|
#1414 |
|
Zadomowienie
|
hahaha moje jadłospisy też nie mają nic wspólnego z dietą, a wręcz przeciwnie
Dja wstałam zjdałam banana .. jakoś nie chce mi się narazie jeść, później pewnie jak się siądzie do stołu to mi się od razu zachce;p
|
|
#1415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W końcu święta są tylko raz w roku Ja na śniadanko zjadłam wieśniaka z kromką ziarnistego Potem to woda woda, jakąś lekko zupkę i woda, bo jadę wieczorem do cioci i będzie pełno żarełka
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hm...u mnie jedzenie tez nie przypomina diety ze wzgledu na ilosci ale slodyczy i ciast nie tykam!! zaraz ide do kosciola i od razu do rodziny...i kurde...nie wiem co tam bedzie do jedzenia;/ ale postaram sie jesc ladnie a w ogole to mi sie nie chce tam jechac....bo to do mojej cioci rodzicow...widujemy ich raz na rok na jakis urodzinach moich kuzynek...kiedys jak bylam mala to do nich czesto jezdzilam...ale juz wyroslam troche no coz...jakos to przezyje
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wieczorem ledwo żyłam po tym jedzeniu wczorajszym...już o 23 mnie zmogło i poszłam spać ![]() dzisiaj na śniadanie kawałek sernika i sałatka ![]() teraz popijam kawkę z mlekiem dzisiaj na szczęście na spokojnie, idę tylko do rodziców na obiad więc będą pewnie jakieś pierogi i ryba |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
ja trochę przesadziłam. apetyt mi chyba wrócił, bo zjadłam 8 michałków(michaszków?) - zapomniałam o odwyku
![]() ![]() ale teraz wzięłam się za siłowe, od hula hoop mam już odciski, a komputer włączyłam, by poćwiczyć taniec brzucha
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
mam płytę SHAPE'a: Taniec Brzucha. kiedyś byłam zapaloną fanką tego czasopisma...
mam jeszcze striptease aerobic , twój osobisty trener, power joga i pilates ![]() ale mi się nudzi xp |
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś miałam filmik instruktażowy z tańca na rurze ale gdzieś mi się zapodział
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaa musisz go znaleźć !!!! mogłabym się z tobą za coś wymienić, albo to od ciebie odkupić
![]() ![]() ![]() a co do tego aerobiku z carmen - słabizna. nudne ćwiczenia, nie czuję ich działania, co ma tytuł do czynności, jakie wykonuje ? ![]() bo wiesz, to są starsze płyty. czekaj, nawet ci powiem z którego roku.... na płycie pisze: rok produkcji - 2005 ![]() pisze też, że minus 2kg w 7 dni ![]()
|
|
|
|
#1423 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ja na Wigili zjadlam barszczyk z 6 uszkami i 6 pierożków. Wiec chyba nie jest, aż tak źle? Ciasta i róznych słodkości nie ruszyłam ![]() Dzisiaj u mnie w domku bedzie tłoczno, bo cała rodzinka przyjeżdża z dziećmi I z mamuśką tyle jedzenia naszykowałyśmy, że szok! Na śniadanko zjadłam serek wiejski + 2 kromeczki razowca Dzisiaj postaram sie nie objadać za bardzo... Zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Anastazja Ooo ja też chce taki filmik instruktażowy z tańca na rurze
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie nie wiem gdzie jest ten filmik
może jutro zobaczę w piwnicy czy go nie ma w starych płytach![]() trucizna jak to filmik z 2005 roku to może go miałam ale pewnie wyrzuciłam
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
nie tyle, że nieźle,a bardzo dobrze !
![]() właśnie, dawaj nam tu ten filmik !!!! ![]() ok, lecę kręcić biodrami ![]() ![]() [edit] w razie czego mogłabym ci pożyczyć |
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
O to dobrze, że dobrze
hehe ![]() Kurde, ale mam dzisiaj lenia Zmeczona jestem i troche niewyspana. Poszłam wczoraj na pasterke z chłopakiem. Wrocilismy ok.2.(Szlismy na piechote, a mam troszke daleko ] Zanim zasnęłam to byla chyba 3. Obudziłam sie jeszcze o 6 chyba a poźniej zasnełam na chwile to mnie rodzice obudzili jak się szykowali do kościoła na 11 . Ale dzisiaj po południu sobie nie pośpie, bo robie za niańke [ jak co roku w 1 dzień swiąt].Ale wieczorem postaram sie poćwiczyć, bo wczoraj nie ćwiczyłam wgl. Tylko zależy o której goście pojadą do domu...
![]() ___________________ Nie rezygnuj z czegoś, tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak minie. Edytowane przez agusia814 Czas edycji: 2009-12-25 o 14:29 |
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
już wiem co się stało z tym filmikiem z tańcem na rurze...został w Warszawie i mój brat uznał go za nie przydatny i wyrzucił do kosza
![]() może znajdę później jakiś na necie... |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też dopisywał ,tylko przez moment byłam zła jak kroiłam ziemniaki do sałatki , bo nienawidzęęę tego robić !
![]() Co do mojego dzisiejszego jedzenia to... dobrze, że Święta są tylko raz w roku i to tylko przez dwa dni... ![]() Ja dzisiejszy dzień spędzam w całości w domu . Niedawno się obudziłam , bo odrobinę zmógł mnie sen... i nie wiem co będę robić. Na pewno wieczorem obejrzę 27364892873 raz Kevina w Nowym Jorku ![]() Przez ten deszcz w ogóle nie czuję atmosfery Świąt ![]() A do tego mój cudowny dostawca internetu ma jakąś poważną awarię i od kilku dni internet działa minutę , a później znika na 10 minut...
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2009-12-25 o 16:46 |
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie było dzisiaj tak źle z jedzeniem
na obiad kilka pierogów na kolację ryba po grecku wypiłam jeszcze litrową colę ![]() teraz biorę się za prasowanie i czekam aż Tż wróci z pracy
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jutro ostatni dzień pokarmowej rozpusty
. Znając życie, niedziela będzie przymusowym dniem oczyszczenia organizmu - jutro idę na imprezę i tradycyjnie w niedzielę nie będę mogła nawet patrzeć na jedzenie ![]() Ostatni posiłek jadłam koło 18 ,ale do tej pory jestem syta . Właśnie popijam herbatkę z senesem ,aby pozbyć się tego wszystkiego , co jest we mnie Z tego co tutaj widzę, to tylko ja jestem taki mega łakomczuch i nie potrafię się opanować z jedzeniem w Święta . No ale dzisiaj dostałam okres, więc niech to będzie dla mnie choć maleńkim usprawiedliwieniem
|
|
#1431 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wlasnie wrocilam do domu a wyszlam o 11:30....ale postaram sie o 8abs i 20hh![]() Cytat:
no...tylko filizanke mala lodow zjadlam![]() Cytat:
bylam u rodzinki i glupio bylo powiedziec sory ale spadam na Kevina...a tak go lubie...Cytat:
i nie mam zamiaru sobie jej zalowac w koncu ryba zdrowa![]() na obiad jadlam duuzo surowki i poledwiczki na slodko ale byly chyba duszone bardzo dobre, takie male z nerkowcami i troszke salatki do tego, a nast. moje dwa posilki u nich to salatka jarzynowa...acha...i mala filizanka lodow i winko ale...to taki mini grzech...najlepsze jest to ze zadnego ciasta nie jadlam no i mialam jeszcze teraz ochote na rybe po grecku ale rozsadek wygrywa i nie ruszam nie wiem tylko jak bedzie z jedzeniem przed sylwestrem bo wyjezdzam z ekipa...ale... mysle ze bedzie dobrze![]() i juz 1 dzien swiat polecial...
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Sunset-nie jesteś jedyna
Ja się tak objadałam,że nie wiem jak się położyć,żeby na brzuch sobie nie naciskać![]() .Wiem okropna jestem![]() ![]() MAm taka nadzieje .A narazie do wtorku wywalalm wagę i dopiero we wtorek się zważe,żeby sobie humoru nie psuć![]() .Ja też wypiłam senes-4 saszetki![]() .Jutro z kibla nie wyjde
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od 4.01 ruszam mega pelna para bo wtedy mam tylko miesiac do 18stki
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny uważajcie z tymi środkami przeczyszczającymi....kie dyś czytałam że jak się za długo to stosuje to się rozleniwiają jelita i później ciężko jest się wypróżnić bez tego...
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze zielona herbatka zeby jak najzdrowiej
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To zaszalałaś z tym senesem Ja raz wypiłam dwie i myślałam , że umrę ... ![]() Ola , podziwiam Cię, że potrafisz w Święta oprzeć się słodkościom ! Oddaj mi kawałek tej swojej silnej woli ! ![]() Anastazja , wiem wiem Ja piję to pierwszy raz od pół roku, albo jeszcze dalej . Ze względu na wyjątkową sytuację, bo zaszalałam grubo z jedzeniem Też słyszałam o negatywnym działaniu tych herbatek, dlatego na ogół stronię od takich rzeczy .
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2009-12-25 o 23:04 |
|
|
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam ćwiczę, bo panicznie boję się przytyć, a nic, tylko siedzę na tyłku
![]() ja od tzw. "przeczyszczaczy" uzależniona jestem... ![]() rany, jak ja już chcę powrót do szkoły normalnie umrę tu z nudów ! i z przeżarcia. bo jak się nudzę, to jem idiotyzm
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam Cię, że ćwiczysz w święta, mi tak się nie chce... jutro może w końcu się zbiorę do ćwiczeń |
|
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się nie chce ! Dzisiaj miałam warunki do ćwiczeń ,ale mimo to nie ruszyłam zadka. Może też jutro się zbiorę.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.

Senes też poszedł w ruch,chociaż moja mama mi go schowała bo nie chce,żebym sobie krzywde robiła,ale dzisiaj musze poprostu bo czuje sie jakbym się "zatkała" tym jedzeniem.Rano wszystko "oddawałam" a teraz nawet jakbym chciała to nie da rady
Dlatego zaparzyłam sobie 3xsenes i moze jutro wzglednie bedzie
.Ale obiecuje,że to tylko dzisiaj,bo wiem dobrze,że to nic dobrego
Do kościółka się chodzi

ide do rodziny...grrr...a wcale nie chce mi sie tam isc mimo ze moja kuzynka tam bedzie....

Mam nadzieję, że zupa grzybowa to tylko na obiad , a poza nią będą normalne posiłki 

Zmeczona jestem i troche niewyspana. Poszłam wczoraj na pasterke z chłopakiem. Wrocilismy ok.2.(Szlismy na piechote, a mam troszke daleko
normalnie umrę tu z nudów ! i z przeżarcia. bo jak się nudzę, to jem