![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
Cerę mam przede wszystkim zmęczoną ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zazdroszczę, że masz takie oczy które można tak fajnie malować, moje są beznadziejne i służy im tylko delikatny makijaż ![]() Wiem o co chodzi, są tekie eptapy życia, że kobieta woli być adorowana, ze tak powiem w szerszym ujęciu ![]() Niestety z facetami obecnie jest tak, że jak przejmują się pracą nie mają fazy, jak kasy brak nie mają fazy, jak zmęczeni-nie mają fazy. ![]() Dziwnie sie porobiło, bo ja to np. umiem oddzielić jedno od drugiego, kiedys kobiety podobno tego nie umiały, stąd słynny motyw bolącej głowy w małżeństwie zwłaszcza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Mówisz?
Też tak miałaś?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
E tam Dori, był...
Z tego co piszesz wynika, że dalej jesteś szaleńczo zakochana w swoim mężu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
mimo że dziś piątek - zamulona jakaś jestem strasznie. Chyba przez pogodę, bo coś się chmurzy, pewnie ciśnienie leci.
Mam nadzieję, że nie będzie padać, bo ja marzę o tym, żeby zacząć w końcu trochę spacerować na świeżym powietrzu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz to kocham tak świadomie, posiadając wiedzę o zaletach i wadach osobnika zwanego moim mężem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i taki okres trochę zdradliwy teraz - najłatwiej w takim czasie przejściowym zachorować czy się przeziębić. tak chwalicie się tżtami, to ja chyba też, żeby nie było, że tylko narzekać potrafię. Ostatnio tż zachowuje się raczej ciągle in plus. Fakt, mamy jakieś jazdy, kłótnie itp., ale kto ich nie ma. Ważne, że potem jak się pogodzimy, to jest długi czas dobrze a nawet bardzo dobrze. Tż wyskoki mam nadzieję się skończyły, on sam tak twierdzi. Póki co, długi czas już jest spokój i bez "problemów wychowawczych" - oby tak dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
piszecie o TŻ to i ja napiszę. Wczoraj szłam z koleżanką do teatru. Założyłam sukienkę. TŻ był zachwycony jak wyglądał i już przed wyjściem mówił mi, że żałuje, że ze mną nie idzie ![]() ![]()
#1420 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do mutacji wirusów to nawet słyszeć o tym nie chcę ![]() Cytat:
![]() Edit Dziewczyny już czuć wiosnę w powietrzu !!!!!!!! Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-19 o 13:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
jeszcze chwila i weekend
![]() także odpoczywajcie dziewczynki |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
T. pojechał pomóc bratu przy remoncie. Ja sobie zrobię za chwilę kawkę z nowego ekspresu i zabieram się za sprzątanie. Wczorajszy wieczór był dziwny ![]() ![]() ![]() ![]() Co do zakochania, u mnie po ślubie jest lepiej, niż przed. Jestem może jednym z nielicznych przypadków, kiedy po ślubie okazuje się, że własny mąż jest jeszcze lepszym facetem, niż się sądziło ![]() ![]() W dodatku po odstawieniu tabletek ewidentnie jest dla mnie bardziej pociągający, mam ochotę go co chwilę zaczepiać ![]() Wiosna idzie, ja odżyłam, czuję się atrakcyjna i ponętna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() pierwszy tydzien pracy na drugą zmiane za mną ![]() ![]() piszecie o TZ. ja w swoim tez jestem na maksa zakochana. i fakt, po ślubie jest nam jeszcze lepiej niż przed. jestem codziennie przez niego rozpieszczana. np. ja nigdy nie zmywam, nie wynosze smieci, nie odkurzam. nie lubię tego robić, wiec jakos tak wyszło, ze TZ zaczał to robić. Jak sprzątamy mieszkanie to tez razem, TZ zawsze kuchnie, zmywa podłogi, ja resztę. Obiady wspólnie (chyba, ze oddzielnie pracujemy, to kto pierwszy wróci do domku) często tez mam sniadanko podane przez męza. no jest boski ![]() jestem przy nim taka szczęsliwa, ze aż tryskam optymizmem ![]() a ja jestem kobietą, która uwielbia jak ktoś się mną tak zajmuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | ||||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak dostanę sandały (nr 3 ) to zrobi zdjęcia i dam znać czy fajne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj wieczorem znowu idziemy na imprezę urodzinową, czyli jutro kac ![]()
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
a ja już dawno sobie nic nie kupiłam
![]() ![]() ![]() dzis z męzem kupilismy winko, wiec czeka nas miły wieczór przy jakimś filmie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja o torebce jeszcze nie myslałam. jakoś nie lubie mieć kilku torebek, bo nie nawidze potem rzeczy przekładac z jednej do drugiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Witam się i znikam
![]() Też jestem ostatnio bardzo zalatana, w pracy i w ogóle, stąd mnie tu nie ma. A dziś mnie jeszcze ból zęba dopadł i siedzę ze sztywną połową twarzy po znieczuleniu u dentysty..... Na całe szczęście już wiosna idzie, czuję ją ![]() Wkrótce przyjdzie taki dzień, że obudzimy się rano i będzie zielono! Zawsze się to dzieje jakoś nagle, jakby w jedną noc, po deszczu. To zawsze dodaje mi energii, taki kop. Pozdrawiam was wszystkie ciepło, zaległości nadrobiłam więc wiem co u was. I postaram się w tygodniu zajrzeć do was jak będę w pracy... Dziewczyny, potrzebuję rady. Jakie spodnie do tunik mogę założyć?? Ja nie mogę niestety leginsów czy rurek, są za wąskie... no i chcę kupić parę fajnych rzeczy, ale muszę od spodni do nich zacząć, bo lipa będzie. Mam bardzo duży problem z niektórymi ciuchami, z wiadomych względów. PA ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny,
Ale weekend szybko minął. Pojechaliśmy z tż i moim bratem do przyjaciółki - "przewieźć jej kilka rzeczy" a z tych kilku rzeczy wyszła cała paka dużego busa, więc się natargaliśmy. Potem robiła prowizoryczną parapetówkę i piliśmy wino. Ja ogólnie zawsze mogę dużo, a wcale tak dużo nie wypiłam, kac za to był taki, że już nie pamiętam, kiedy się tam źle czułam na drugi dzień. Więc wczoraj chłopaki mieli ze mnie polewkę, że zwłoki z tyłu wiozą. W każdym razie było całkiem fajnie a dziś niestety znów poniedziałek ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My wyruszyliśmy z Tżem w weekend na łowy, miałam bardzo duży problem w sklepach ze zdecydowaniem się co mam kupić ? ![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam cudne skórki na wiosnę, napaliłam się na jasną bezową ![]() ![]() Torebki nie kupiłam, nic ciekawego i ceny wyższe niż na etorebce, więc zakupię tam. Tżet zakupił bojówki, pojechaliśmy do chińskiej knajpki na obiad a wieczorem piliśmy whisky. ![]() Ogólnie weekend bardzo udany ![]() Cześć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
cześć!
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() znowu poniedziałek ![]() Dori no to miłas szaleństwo zakupowe ![]() ![]() Misku ja tez w sobote z TZ piłam winko. wypilismy 1,5 butelki i tak mnie wzięło ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Cześć..znowu poniedziałek...
i znowu od początku... A ja miałam weekend lenistwa, nic mi się nie chciało...toteż nic nie robiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wychodzi na to, że mogłam dużo a teraz chyba się zestarzałam i nie trenowałam dawno, bo ostatnio jakoś bardzo mało alko spożywamy i wyszłam jednak z wprawy a może miałam gorszy dzień po prostu... No nic, granica pojemności bez kaca się obniżyła, więc trzeba pić mniej i tyle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to mam szczęście, wpisałam się jako rezerwowa na jedne buty, no i oczywiście zamówienie doszło do skutku, więc teraz muszę zapłacić i je kupić. Nie, żebym była niezadowolona, ale miałam oszczędzać. Nie wiem, jak pociągniemy w tym miesiącu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Weekend miałam bardzo intensywny, w zasadzie cały tydzień taki był ![]() tak więc teraz się lenię ![]() Na fitness chodzę krótko, a już czuję efekty ![]() ![]() W ramach remontu zapisałam się do fryzjera, dentysty , dermatologa, poszukuję jeszcze fajnego ginekologa itd.
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widzę remont generalny zarządziłaś Ja się też do gina wybieram od stycznia i się wybrać nie mogę jakoś, zawsze coś stoi na przeszkodzie. Muszę iść w końcu też się skontrolować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja od dzisiaj weszłam na I fazę diety South Beach, więc dwa tygodnie zero węgli i alku - także odwyk mnie czeka ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-22 o 09:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dorinko zgadzam się z Tobą - skórki są boskie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.