![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
![]() Ale czemu Skoda..i to jeszcze fabia ![]() ![]()
![]() |
#1352 |
Zakorzenienie
|
Jaki ze mnie... No. Nie jadę na konsultacje z dyplomem tylko do galerii z TŻ-em żeby zobaczyć jego obrazy
![]() ![]() Haniu, nie wiem jak ja Ci się pokażę z takimi włosami i taka gruba, normalnie spać po nocach nie mogę przez to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
Misku, gratuluję nowego zakupu
![]() Co do parapetówy, to my byliśmy w sobotę i kupiliśmy kieliszki do wóki i szklanki do whiskey do kompletu...w ikei ![]() Ale pewnie w jakichś innych sklepach bez problemu znajdziesz ![]() To są najbezpiecznijesze prezenty ![]() Ja też szlaban na buty. Czekam aż dojdzie to co zamówiłam ( 2 pary dla mnie i jedna dla Sis) i koniec na razie! Mam balerin na długo ![]() No chyba, że wskoczą jakieś piękne obcasy, ale nie sandałowate... Haniu, ja mam to co Ty, pełno butów mi się tam podoba i to nawet takie, na które w sklepie bym uwagi nie zwróciła...to chyba ta adrenalina ![]() Np. baleriny z wielkimi kamieniami zamówione u Svinecki..no przecież w sklepie bym takich nie kupiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
Bo to strasznie awaryjne auta.
No ale może trafi Ci sie dobry egzemplarz. Tyle co ja się o skodach nasłuchałam przez pół życia to moje. I absolutnie nie były to dobre opinie. Tak to jest jak sie ma brata samochodziaża (jeżdzącego skodami jakieś 10 lat- bo to przecie samochód handlowców) i meża ześwirowanego na punkcie motoryzacji. Ale mówię nie zagłębiam się w temat..bo i po co. Autko masz nowe i na pewno bedzie lepsze niż to 14 letnie ![]()
#1357 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie masz czego zazdrościć, do pełnego wylaszczenia jeszcze mi zostało sporo ![]() ![]() Jedne legginsy (czarne, matowe, ze złotym zameczkiem przy nogawce) kosztowały 39,90 zł, a takie szaro (trochę jak dżinsy), też z zamkiem - 49,90 zł. Nie wiem, czy one nie mają być 3/4 długości - ja mała jestem, więc na mnie są do kostek ![]() Nie widziałam takich marynarek, tylko że ja nie patrzyłam na czarne. Z katalogu Stradivariusa podoba mi się jedna ![]() Cytat:
![]() Ja kupiłabym coś do kuchni albo po prostu jakiś dobry alkohol - jakbym robiła parapetówkę, nie chciałabym, żeby ktoś mi kupował elementy wystroju wnętrza ![]() 5 kg. Jeszcze chciałabym zrzucić 4 kg. A jak się nie uda, to przynajmniej wysmuklić i ujędrnić całość ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A włosami się nie przejmuj - ja też jestem zarośnięta i wypłowiała ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-18 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ważę o 5 kg więcej od TŻ-a. A jestem od niego niższa jakieś 14 cm. Ale to moja największa tajemnica! Dziewczyny, już oficjalnie przyszła wiosna! Vincent linieje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale teraz to i tak nie ma co się zastanawiać, bo samochód kupiony. Oczywiście, gdybym miała wybór, wybrałabym co innego, co innego mi się też podoba, ale ważniejsze są w tym wypadku inne kwestie. Haniu, a abstrahując od tej skody, jakie ty byś auto kupiła? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro trzymasz się diety tak długo i powolutku ale efektywnie waga spada to znaczy ze efektu jojo nie będzie ![]() Piękna ta marynarka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Ale elektronika teraz to w najnowszych mercedesach jest mega wadliwa także w sumie nie ma co gadać. nasz zaprzyjaźniony mechanik pracujący w klinice mercedesa powiedział że jak kupować mercedesa to tylko do 2000 r. Te nowe psują sie jak ruski odkurzacz. Zresztą z niby niezawodnymi Toyotami też tak jest. To taka dyskusja jak na temat pralek czy lodówek. Niby Bosch najlepszy, ale jak trafisz wadliwą partię pożyje rok i padnie ![]() Ja kupiłabym japońca jakiegoś. Toyotę, Mitsubishi, Honde, Hyundai'a. Mąż choruje znowu na Mercedesa CLK kompresora bo to podobno maszyny nie do zdarcia ![]() A ja marzę o Alfa Romeo..którego nie kupię nigdy. Chyba że jakimś cudem będę taka bogata że będzie mnie stać na oddawanie samochodu co chwila do mechanika ![]()
![]() |
#1363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Asiuk dobra, dobra nie bądź skromna, jestes laska i już ![]() ![]() A marynarka, którą pokazałas suuuper ![]() Edit Ja tam japończyków nie znoszę, w sensie samochodów, tak napakowanych samochów plastikiem w środku jak tam nie ma nigdzie, i to tanim plastikiem ![]() Toyoty nie kupiłabym nigdy, a już ta Avensis - obrzydlistwo , co z tego że samochód dyrektorów jak brzydactwo.... Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-18 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Alfami jeździł mój kumpel. Nic nadzwyczajnego jak dla mnie. Chyba mi się już przejadły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pierwszy raz kupiłam coś w Stradivariusie całkiem niedawno - może 3 tygodnie temu. Była to niebieska sukienka z dekoltem typu sweet heart, odrobinę w kształcie bombki - za 99 zł. I do tego piękną apaszkę we wzorek wężowej skóry. Widzę jednak, że mają fajne ciuchy i muszę tam częściej zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Co do samochodów, jestem mało oryginalna. Marzy mi się Corsa - jeździłam zużytą Corsą C i nówką D - bardzo dobrze się prowadzą ![]() Mój TŻ jeździł Toyotą Avenis i był bardzo zadowolony, ja jeździłam Auris i trochę nie umiałam wyczuć tego samochodu. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
Asiuk, piękna ta marynarka
![]() ![]() Czy gdzieś na Śląsku jest Stradivarius? Ja z tej marki sklepów uwoielbiam Pull&Bear...zawsze mi się tam coś podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podobają duże i ciężkie auta - audi Q7 na przykład ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pull& Bear też lubię, choć tam jest więcej młodzieżowych ciuchów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A do jeżdzenia na codzień dla mnie wszystko prócz japońskich marek toleruję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to tak jak ja. Ja się nie interesuję samochodami, nawet nie wiem, jaki to ten GLK czy Infinity, zaraz luknę. Dziewczyny, jestem w szoku, że temat motoryzacyjny tak się tu rozkręcił. Ostatnio tylko buty z sigmy to przebiły chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ze mną to można o samochodach gadać godzinami, chyba dłużej niż o kosmetykach ![]() ![]() Więc ostatnie wieczory tylko przeglądamy oferty ![]() GLK to mercedes ![]() ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-18 o 11:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas dyskusje też ostatnio zawzięte były, ale raczej najpierw wykluczaliśmy pewne marki z różnych powodów, ograniczając wybór. Potem przeglądanie netu, potem dyskutowanie z innymi i stanęło, że albo auto typu citroen berlingo, renault kangoo, vw caddy albo właśnie skoda octavia/fabia. A z samym kupnem szybko poszło. Pojechaliśmy z mechanikiem i oprzyrządowaniem do sprawdzenia. Pojeździli nim, pooglądali, postukali, pomierzyli i stwierdzili, że ok. Ceny nie dało się wynegocjować, więc wzięliśmy i nim wróciliśmy. Teraz tylko przerejestrowanie, ubezpieczenie i wszystko gra. Dla mnie najważniejsze, że już jest i mam z głowy kombinowanie i zastanawianie się. No i ważne, że wpłaciłam już kasę na SPA, bo znów za tydzień jedziemy. Teraz już bym się nie zdecydowała ![]() Obejrzałam te twoje propozycje, całkiem w moim guście. Jeszcze mi się przypomniało, że podoba mi się jedno takie duże bmw - ale nie wiem, jaki to model. Wiem tylko, że Małysz sobie takiego kupił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O samochodach już nie pisze bo mam zupełnie inne podejście od Was więc nie ma co zaczynać dyskusji ![]()
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi też to BMW się podoba, X coś tam ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do wagi mojego np bardzo łatwo dobić ![]() Zresztą majtki mojego faceta sa na mnie dobre..i to mnie dobija ![]() ![]() Ale nic 3 miesiące megic baru i będę miała pupcię jak orzeszek ziemny ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-18 o 11:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, lecę bo właśnie przyjechał |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
BMW X5
![]() Tez o dziwo mi się podoba..jako jedyny SUV chyba.
#1380 |
Zakorzenienie
|
Ja tam uwielbiam sedany
![]() ![]() My teraz tyłki wozimy grafitowym volvo S40 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.