Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 20:17   #1411
Anecka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-)

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
Anecka podaj date ostatniej @,albo datę owulacji to Ci prześlę na zdjęciu magiczne kółeczko

Beatka piękny dzidziuś

MMonika9 za Ciebie i dzidzię witamy i gratulujemy
ciekawa jestem czemu sie liczy od miesiaczki.. no ale pierwszy dzien okresu to jakos 7 luty

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:19   #1412
kretencja
Zakorzenienie

Banan mi nie schodzi z twarzy
Trochę poczekaliśmy, weszłam dopiero o 20,30 ale warto było i warto było te 120zł wybulić
Dzidziuś jest jeden, prawidłowo ułożony w jamie macicy, nie ma żadnych krwiaków, pęcherzyk żółtkowy działa jak należy, szyjka macicy zamknięta No i jest serduszko Widziałam jak miga, a nawet pan doktor nakierował mikrofon w głowicy na niego i można było usłyszeć. Aparat zarejestrował 145 uderzeń na minutę - nieźle wali Aha, zarodek ma taką wielkość, jakby był starszy. Jakby ciąża miała 7tyg. + 4 dni (a nie 6 tyg. + 3 dni, jak ja policzyłam z OM). Pewnie owulacja była bardzo wcześnie...

Och, jaka uspokojona jestem

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:26   #1413
dzasta110
Wtajemniczenie

kretencja no widzisz ale super

jastinada a co to jest te magiczne kółeczko??

szarlot27

MMONIKA9 gratulacje!!! zobaczysz wszystko będzie dobrze

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:00   #1414
szarlot27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Tez uwielbiam sery plesniowe, tzn. camambert, brie, kozi z pleśnią (nawet kozi jadłam już będąc w bardzo wczesnej ciązy ), tych z niebieską pleśnią nie lubię... Cóż, jakoś się przemęczymy dla naszych dzieci, to już niecałe 8 miesięcy
pierwsze usg miałam robione na przełomie 5/6 tygodnia i był tylko sam pęcherzyk.

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
MMONIKA9 - witamy i oczywiście będziemy mocno trzymać za dzidzię, aby jeszcze sobie grzecznie posiedziała w brzuszku mamusi przez najbliższe 7 miesięcy

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ----------

No widzisz i po co się było tak stresować
Super, że wszystko ok
dzięki kotek, czy już coś przytyłaś, bo ja 0,5 kilograma przytyłam

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

kretencja
no widzisz ale super

szarlot27

MMONIKA9 gratulacje!!! zobaczysz wszystko będzie dobrze
dzięki kochana

68 kg czerwiec 2015 r.
cel:50 kg
szarlot27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:08   #1415
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szarlot27 Pokaż wiadomość
Ja się nie ważyłam już chyba z pół roku i nie mam pojęcia ile ważę ani czy coś przytyłam czy nie - jakoś mi to obojętne Za to nie mieszczę się już w żadne spodnie i ostatnio kupiłam sobie jeansy dwa rozmiary większe niż normalnie i wcale nie są przesadnie za duże , ale tym to będę się martwić po porodzie a nie teraz
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:13   #1416
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
mi wmawiano ze czeste usg moze powodowac autyzm u dziecka
Uuuu... gdyby to była prawda, to moja córka i syn mieliby autyzm, bo USG miałam robione co 1-2 tygodnie A są całkowicie zdrowe i rozwinięte i inteligentne

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Weronisiu, tez mieszkam w Niemczech i pocieszylas mnie, ze jest sie samej na sali podczas porodu.
Jaka jest procedura wybierania poloznej?Bo chyba sie wybiera juz w czasie ciazy?Moze masz z tym doswiadczenie, bo ja narazie zielona i to moja pierwsza ciaza. Jakie czynnosci musze teraz podjac?Kiedy wybrac klinike itp?Bylabym wdzieczna za odpowiedz.

PS:To jednak ta szklanka soku marchwiowego dziennie to nieprzesada?
De28 fajnie, że jesteś z DE
Położną wybierasz przed samym porodem.
Ja zadzwonię do położnej w 6 m-cu, bo u nas jest niewiele Polek, więc może być tłok
W poprzedniej ciąży nie wiedziałam, że trzeba mieć położną i szukałam jej 2 dni po porodzie w święta Bożego Narodzenia. Była tak miła, że się zgodziła mną zająć.
Jeśli chcesz być w szkole rodzenia, to możesz poszukać położnej, która prowadzi takie zajęcia. Można już chodzić od 6 m-ca.
Do szpitala trzeba się zgłosić najlepiej 6 tygodni przed porodem. Trzeba się umówić w szpitalu u położnej, wypisać papiery itp.
Jak jeszcze chcesz coś wiedzieć to pytaj

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Sluchajcie a jak z jedzeniem miesa? w sensie jem mieso / rybe ale tylko smazone, bo inaczej na wymioty mnie bierze (np jak jem ugotowanego kurczaka z zupy). W sumie zapomnialam zapytac lekarza a kazal mi nabial jesc, wiec wcinam ser zolty i jajka codziennie :P
Czytalam ze smazoonych nie mozna.. a jak to jest u Was, co jecie na obiady?
Anecka bez przesady. Chodzi o to, że smażone z zasady jest niezdrowe, a wiadomo, że w ciąży należy jeść zdrowo. Tylko o to chodzi. Ale nie dajmy się zwariować. Jak masz ochotę na kotleta to jedz Musisz się liczyć z tym, że może więcej przytyjesz gdy będziesz spełaniać każdą swoją niezdrową zachciankę

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Dlaczego nie mozna jesc serow plesniowych?
Ja wyczytałam jeszcze jeden powód zakazu jedzenia serów pleśniowych: można szybciej dostać grzyba. Niestety w ciąży jesteśmy bardziej narażone na wszelkie infekcje i zakażenia,a więc również i w pochwie. Szczególnie kobietki, którym zdażało się mieć tę przykrą dolegliwość powinny całkowicie zrezygnować z pleśniowych serów

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Widziałam zdjęcia ciuszków,które kupiłas,super. To używane czy nowe? Ja spędziłam kilka dni na przeszukiwaniu tutejszych lumpeksów i nic nie znalazłam .
Ursull kupiłam jeszcze więcej niż na zdjęciu
Część jest całkiem nowa, a część używana. Zakupy robię na ebay
Dziś przyszły 4 kartony z ciuchami. Okazuje się, że zamówiłam za duże. Myślałam, że mam rozm. 40, ale niestety wszystko mi wisi na tyłku, bo mam płaski No i w udach wszystko wisi. Muszę mieć jednak 38. No trudno, to co za duże sprzedam znowu na ebay, a to co się da przerobię
Mam jedną sukienkę czarną elegancką. Cudowna po prostu. Nie wiem czemu, ale kupiłam rozm. 42 Na szczęście ma pasek do wiązania pod biustem, więc tego rozmiaru nie widać. Mogę ją zatrzymać
Jutro ma przyjść reszta ciuszków, więc może tam coś się nada.

Dziewczyny spodnie ciążowe z takim wysokim elastycznym pasem, to po prostu rewelacja Wreszcie nic mnie nie tłoczy I nawet nie widać, że to jakieś inne spodnie. A więc śmiało można nosić już we wczesnych tygodniach ciąży
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:16   #1417
buziaczekk
Zakorzenienie

GG do buziaczekk

Cytat:
jak się dzidzius ładnie ustawi to nawet w 16tc jest to możliwe

pewno,że można się przemęczyc ja zrezygnowałam z piwka,które czasem lubiłam się napic....żadko oczywiście

kurcze,a wiecie,że kiedyś kazali jesc w ciąży wątróbkę??bo ponoc to takie dobre w ciąży....ja już wiedziałam,żeby nie jesc,a poza tym było mi łatwiej,bo nienawidzę wątróbki!!!

wieesz,z tym lekarzem psychopatę to taki żart ale faktycznie nie zachował się fachowo...

a co do tygodni,jeśłi masz tp na
-10listopada to jesteś dokładnie w 9 tygodniu i 6 dniu,
a jeśli masz termin na
- 5 grudnia to jestes dokładnie w 6 tygodniu i 2 dniu.

i tu jestem pewna,bo mam magiczne kóleczko w domu

miłego wieczoru

To czyli ja majac 30 listopad termin to jest 7 tydzien wedlug magiczego koleczka....moze i by sie zgadzalo bo mi wczoraj wyliczyl 7/8 tydzien
A spradź mi na magicznym koleczku ostatnia @ 23 luty

Zapisalam sie dzis do gina prywatnie do ktorego chce chodzic na 24 kwietnia czyli na nastepna sobote, chcialam wczesniej ale ten termin byl wolny najwczesniej....szkoda ze wczesniej jak dzwonilam to nie zapisalam sie jednak bo termin bylby na 17 kwietnia.....24 kwietnia zaplace 100 zl bo z usg a potem za 2 tyg musze isc znowu bo L4 sie konczy i zaplace 50 zl, ale to nic bo miesiaca nie wytrzymam napewno nic nie wiedzac

Edytowane przez buziaczekk
Czas edycji: 2010-04-14 o 21:24
buziaczekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 21:57   #1418
ursull
Zakorzenienie

Cytat:

Trochę poczekaliśmy, weszłam dopiero o 20,30 ale warto było i warto było te 120zł wybulić
Dzidziuś jest jeden, prawidłowo ułożony w jamie macicy, nie ma żadnych krwiaków, pęcherzyk żółtkowy działa jak należy, szyjka macicy zamknięta No i jest serduszko Widziałam jak miga, a nawet pan doktor nakierował mikrofon w głowicy na niego i można było usłyszeć. Aparat zarejestrował 145 uderzeń na minutę - nieźle wali Aha, zarodek ma taką wielkość, jakby był starszy. Jakby ciąża miała 7tyg. + 4 dni (a nie 6 tyg. + 3 dni, jak ja policzyłam z OM). Pewnie owulacja była bardzo wcześnie...

Och, jaka uspokojona jestem
super ,to jest niesamowite wrażenie. Cieszę się,że wszystko ok

Weronisia też będę zmuszona kupić coś na ebayu. W poprzedniej ciąży ubierałam się byle jak,bo wychodziłam z założenia,że na kilka miesięcy nie opłaca się kupowac nie wiadomo ile rzeczy. I czułam się źle,brzydka,gruba i niezadbana. Teraz postanowiłam zrobić inaczej i wyglądać ładnie. Obawiam się tylko,że bardzo szybko przytyję i dużo. Brzuchol już mi wystaje,a to dlatego,że po poprzedniej nie zdążyłam go zrzucić . Potwierdzam,że te spodnie z pasem są rewelacyjne

MMONIKA witaj,serdecznie gratuluję i trzymam kciuki za was. Musi być dobrze

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-04-14 o 22:00
ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 05:55   #1419
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
ciekawa jestem czemu sie liczy od miesiaczki.. no ale pierwszy dzien okresu to jakos 7 luty
ponieważ tak naprawdę nie da się określic konkretnej daty zapłodnienie,więc przyjmuje się umownie jako pierwszy dzień ostatniej @,tak się robi na całym świecie.TP który wyznacza ginekolog jest tylko przypuszczeniem.Kółeczko dla Ciebie na dole.

Cytat:

gratuluję. Mimo wszystko ginekolodzy sugerują się osatnią @,bo dzieci w brzuszku rosną różniew zależności od uwarunkowań genetycznych.

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

magiczne kółeczko to taka najprostsza pomoc ginekologów,takimi kółkami sprawdzają,który to tydzień ciąży ja mam takie bo moja teściowa jest położną

Cytat:
Napisane przez szarlot27 Pokaż wiadomość

ale Ci fajnie,ja przytyłam już 1,5 kg jak jeszcze nie widziałam,że jestem w ciąży....więc teraz nie wchodzę na wagę

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
To czyli ja majac 30 listopad termin to jest 7 tydzien wedlug magiczego koleczka....moze i by sie zgadzalo bo mi wczoraj wyliczyl 7/8 tydzien
A spradź mi na magicznym koleczku ostatnia @ 23 luty

\
jest i kółeczko dla Ciebie

pierwsze dla Anecki,drugie dla Buziaczkka

moje maleństwo

Edytowane przez jastinada
Czas edycji: 2010-04-15 o 09:17
jastinada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 05:59   #1420
Biejatka
Rozeznanie

Nie umiem spać :/
Nie dość że ta luteina co 6 godzin to jeszcze moje piersi, nie wiem jak się mam polozyć żeby mnie nie bolało, bolą w każdej pozycji, budzę się pare razy w nocy z wielkim bólem.

Długo jeszcze będą tak boleć? Mam nadzieję że to przejdzie ?!
Biejatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 06:07   #1421
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Biejatka- z cyckami mam podobnie,niedługo na pewno przejdzie...a spac to w pierwszej ciąży też mi było ciężko....wiele ciężarnych uskarża się na bezsennosc łączę się w bólu, u mnie tż jeszcze śpi,dziecko śpi,a mama na wizażu

moje maleństwo
Stary 2010-04-15, 07:14   #1422
Biejatka
Rozeznanie

Cytat:
Biejatka- z cyckami mam podobnie,niedługo na pewno przejdzie...a spac to w pierwszej ciąży też mi było ciężko....wiele ciężarnych uskarża się na bezsennosc łączę się w bólu, u mnie tż jeszcze śpi,dziecko śpi,a mama na wizażu
U mnie też cała rodzinka śpi a ja buszuje na wizażu.

W szpitalu zrobili mi beata hcg i wyszło ponad 6.000, a z usg że 3 tydzień i nie bardzo wiem jak to ze sobą połączyć, ok 7.000 tysięcy jest w 4-5tyg.
Zresztą mój lekarz nie pozostawił suchej nitki na tym szpitalu, nie mieściło mu się w głowie jak mnie mogli z takim krwawieniem wysłać do domu i nie dać luteiny :/ co do tygodnia ciązy też niebyłby pewien że dobrze mi powiedzieli.
Muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać na kolejne USG u mojego gina. Jeszcze tylko tydzień. Chciałabym być na boze narodzenie z dzidzią w domku, przez to nie mogę się doczekać kiedy dowiem się który to tydzień.
Stary 2010-04-15, 08:37   #1423
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Biejatka-czeja cierpliwie niedługo się wszystkiego dowiesz

moje maleństwo
Stary 2010-04-15, 08:42   #1424
Biejatka
Rozeznanie

Cytat:
Biejatka-czeja cierpliwie niedługo się wszystkiego dowiesz
Łatwo mówić ... z cierpliwością u mnie fatalnie. Jestem narwana i zawsze muszę mieć wszystko już, natychmiast. Ale i tak się cieszę że do ginekologa trafiłam tego samego dnia co dowiedziałam się o dzidziusiu i mogę do niego iść bez żadnych zapisów, kolejek itd.

Gdyby nie wizaż zwariowałabym leżac całymi dniami :/
Stary 2010-04-15, 09:16   #1425
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

oj wizaż wciągający ale faktycznie jest zawszez kim pogadac i czas szybciej upływa obiecujemy ciągle dotrzymywac towarzystwa

moje maleństwo
Stary 2010-04-15, 09:28   #1426
Beata_Batumi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Jestem juz po usg i zamieszczam zdjęcia mojego dzidziusia- ma już 5,5 cm!

Dopiero dzisiaj zauważyłam- to było stare zdjęcie, sprzed miesiąca. Teraz zamieszczam wczorajsze! Z lewej strony główka i macha rączka. W ogóle jestem bardzo zadowolona z badania. Dzidziuś już duży, fajnie się kręcił i machał rączkami i nóżkami. Nawet czkawkę miało! Bardzo się wzruszyłam i popłakałam się opowiadając mężowi. On nie był ze mną bo akurat nie mógła a nawet jak by mógł to pewnie by nie chciał. Szkoda gadać...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png

Edytowane przez Beata_Batumi
Czas edycji: 2010-04-15 o 09:31
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:36   #1427
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Beatka-jak śicznie dzidziusiowi widac rączkę super

moje maleństwo
Stary 2010-04-15, 09:39   #1428
Beata_Batumi
Zadomowienie

Nie będę ściemniać- też jestem dumna z maleństwa. Porozsyłałam do najbliższych maile ze zdj żeby się pochwalić. Mąż od razu stwierdził, ze podobne do niego...

Lilianka już z nami!
http://www.suwaczki.com/tickers/ijpbjw4zsby4rlk8.png
Beata_Batumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:42   #1429
kularek
Zadomowienie

MMONIKA9 witaj napewno wszystko będzie dobrze z dzidzią musisz w to wierzyć i mysleć pozytywnie

Jastinada mam prośbę a mogłabyś mi też przesłać datę z tego Twojego magicznego kółeczka ? bo chciałabym już wiedzieć a lekarz dopiero w poniedziałek - ostatnia @ 26 luty

Kretencja to wspaniałe wieści po tym USG

wstałam dziś o 4.30 (Tż do pracy i robię mu śniadanie i kanapki) obudziałam się już taka głodna, że aż kręciło mi się w głowie i bolał żołądek więc postanowiłam zjeść kromkę chleba i serek nie żaden smakowy tylko waniliowy myslałam że po innym będzie mi nie dobrze dałam radę zjeść pół nie zdążyłam się położyć a tu i pierwszy raz tak bardzo
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:46   #1430
myszka_maj
Zakorzenienie

hej,

Dziewczyny za ponad godzinke jade na pierwszą wizytę trzymajcie kciuki

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:52   #1431
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
hej,

trzymamy powodzenia - na pewno wszystko będzie dobrze
Stary 2010-04-15, 09:54   #1432
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

odebralam wynik moczu, jak z morfologia, cukrem bylo wszystko ok, tak z moczem jest zle :-(
Mam 20-25 leukocytow i liczne bakterie, niecaly miesiac temu bylo wszystkow porzadku eh.
Sprobuje urosept i domowe sposoby, w poniedzialek zrobie znowu badanie, a jak bedzie zle - juz mi napisal recepte na antybiotyk

Z milszych rzeczy- znowu widzialam malego/mala
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:55   #1433
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
trzymamy powodzenia - na pewno wszystko będzie dobrze
dziękuje

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 09:58   #1434
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero dzisiaj zauważyłam- to było stare zdjęcie, sprzed miesiąca. Teraz zamieszczam wczorajsze! Z lewej strony główka i macha rączka. W ogóle jestem bardzo zadowolona z badania. Dzidziuś już duży, fajnie się kręcił i machał rączkami i nóżkami. Nawet czkawkę miało! Bardzo się wzruszyłam i popłakałam się opowiadając mężowi. On nie był ze mną bo akurat nie mógła a nawet jak by mógł to pewnie by nie chciał. Szkoda gadać...
ale czadowe to zdjęcie,masz z czego być dumna
Cytat:
hej,

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:06   #1435
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Cytat:
Nie będę ściemniać- też jestem dumna z maleństwa. Porozsyłałam do najbliższych maile ze zdj żeby się pochwalić. Mąż od razu stwierdził, ze podobne do niego...

dobre,he he he,powiedz tż że ja też widzę podobieństwo do niego

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
Jastinada mam prośbę a mogłabyś mi też przesłać datę z tego Twojego magicznego kółeczka ? bo chciałabym już wiedzieć a lekarz dopiero w poniedziałek - ostatnia @ 26 luty

ok ,nie ma sprawy,zaraz zrobię zdjęcie

życzę,żeby samopoczucie się poprawiło

Cytat:
hej,

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
odebralam wynik moczu, jak z morfologia, cukrem bylo wszystko ok, tak z moczem jest zle :-(
Mam 20-25 leukocytow i liczne bakterie, niecaly miesiac temu bylo wszystkow porzadku eh.
Sprobuje urosept i domowe sposoby, w poniedzialek zrobie znowu badanie, a jak bedzie zle - juz mi napisal recepte na antybiotyk

oj to trzymam żeby urosept zadziałał,pij dużo,może się organizm "przepłuka"

a ja chyba musze jechac do dentysty,Pani mi założyła w pn lekarstwo i do dziś strasznie mnie ząb i pół szczęki boli

moje maleństwo
Stary 2010-04-15, 10:08   #1436
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

No laski ale macie tempo !!!! Nim sie obejrzymy i druga część wątku będzie

Monika9 witamy !!!

Myszka powodzenia na badanku i kciukasy trzymamy

Cytat:
No proszę jaki duży bąbel sliczny

Cytat:

Irsin jedz suszone żurawinki i pij dużo herbatek soków z żurawiną mi tak gin zalecił i dał tabletki które w składzie maja tylko żurawinkę mam je brać jak najdłużej 1 co drugi dzień nazywają sie ProUro

Edytowane przez wiolkaslonko
Czas edycji: 2010-04-15 o 10:09
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:15   #1437
jastinada
Wtajemniczenie

GG do jastinada

Kularek proszę

moje maleństwo
Stary 2010-04-15, 10:18   #1438
malgosiak25
Raczkowanie

Cytat:

Irsin na inny forum czytałam , że na dolegliwości itd związane z moczem pomagają tabletki z żurawiną, a może i sama żurawina warto spróbować
malgosiak25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:21   #1439
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez malgosiak25 Pokaż wiadomość
Irsin na inny forum czytałam , że na dolegliwości itd związane z moczem pomagają tabletki z żurawiną, a może i sama żurawina warto spróbować
sprobuje, sprobuje - nie mam innego wyjscia

a jak nie pomoze to wtedy moze ten antybiotyk.

Z dzisiaj usg ,ale malo widac bo ciagle sie ruszal/a i skakal/a.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:30   #1440
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Kularek proszę
Dziekuję za szybką odpowiedź czyli 3 grudzień to jeszcze tyle czasu -ale najważniejsze żeby wszystko było dobrze i żeby moje maleństwo było zdrowe powodzenia

a samopoczucie też mam nadzieję, że niedługo się poprawi

Edytowane przez kularek
Czas edycji: 2010-04-15 o 10:32
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości