|
|
#1411 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
No wykapana mamusia
A czapeczka nijak mi się wieśniacko nie kojarzy ![]() Cytat:
Ale zaczynam bieganie więc może jeszcze kiedyś.... Cytat:
A za maxi kinga to się dam pokroic |
||
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka gratulacje fajnej wagi
![]() ja 36 miałam przed i po ślubie aż zaszłam pierwszy raz w ciąże potem zeszłam z wagą do 38 i ani rusz a teraz ile bym dała by mieć te 36 no niech jest choćby te 38 |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki spuchłam teraz już podwójnie. Dam radę iść spać z tym wielkim burczącym brzucholem
![]() I cieszę się bardzo że czapa Oluta się Wam podoba, powiem mamie że się nie zna idę spać kochane bo z racji że moja córa śpi od 19:30 to jutro jak pośpię do 7 to będzie sukces
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
sześć
![]() Kasiunai czapa nie zawiewa wsią ani trochę . Bardzo mi się podobaMy dzisiaj troszkę imprezowaliśmy rodzinnie (szczegóły wiadomo gdzie )Bardzo sobie chwalę mieszkanie na parterze Umyłam wczoraj wszystkie okna a syn biegał w tym czasie po polu
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
główkuję nad atrakcjami na jutrzejszy dzień, Miki polubił ostatnio spacery na przystanek autobusowy, idziemy tam, a on potem siedzi i przygląda się autobusom, potem jest awantura jak trzeba zwijać manatki do domu
więc jutro może wsiądę z nim i przejedziemy się jakimś w tę i z powrotem ![]() gdzie to Maluśna się podziewa , czyżby już czatowała pod Lidlem |
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam Tymkowi pościel z "carsami". Jaki zachwyt, siedział w łóżku i tylko "łał ato"
![]() wzdychał, piszczał z radości hihiw ogóle nauka sprzątania nie poszła na marne, na hasło "tymek sprzątamy puzzle" wrzuca wszystkie do odpowiedniego pudełka, układa książki, autka, klocki lego, wszystko układa na swoje miejsce oczywiście ja sprzątam z nim |
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo sprzątanie
My też praktykujemy wspólne chowanie zabawek , układanie książek itp. Zresztą, Mati bardzo to lubi ![]() Ciekawe jak Mikiemu będzie się podobać przejażdżka Pamiętam jak z "moją Basią" (też maniaczką autobusów i innych dużych pojazdów) wsiadłyśmy do autobusu Zdacydowanie autobusy podobały jej się tylko z zewnątrz Kasiunia, gratuluję i ja Witam w klubie 36-tek ![]()
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac bo padam na dziob
dobrej nocki |
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulka boska ta czapa, alez mi sie podoba!!!!! w jakim sklepie ją kupiłaś, tez chce
super Ola sie prezentuje, ehh jak ładnie ją ubierasz mama sie nie zna dzis TZ cały dzien z Wikulą i właśnie poszedł spac wykonczony bidulek a ja znów zrobiłam przegląd ciuchów wiosenno -letnich i chyba wszystko mam dla małej. To czemu jutro mnie tak ciągnie do lumpka jutro dostawa, moze jakies perełki będą a wczoraj kumpela dała mi dwa sweterki, śliczniutkie, bez płacenia bo stwierdziła ze chyba jej sie nie sprzedadzą mnie tam sie podobaja bardzo, właśnie się moczą w wannie i czekają az sie pralka zwolni zeby je odwirować. Ide wieszac pranko
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
hello
już na nogach popijam zieloną na pusty żołądek Miki uwielbia jazdę autobusem, już testowałam to nie raz, chodzi mi tylko, że on już woli jako pasażer siedzieć, a nie w wózku być zabezpieczony pasami pomyślałam, że wpadnę przy okazji do Reala, ale wózek w takim wypadku musi być a co do ciuchalndów, to ja wpadam tam przy okazji, żeby zwietrzyć teren i w razie co ustrzelić okazje jakościowe ale muszę stwierdzić, że coraz gorszy sort jest na stanie , może lepsze kąski wyłapywane są i fruuu na allegro
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
My od przed 7 na nogach, ale nie jest źle, super że spała od 19:30 Babeczki jak ja urosłam ![]() Takuśna kochana Kupiłam ją u nas w jednym z Centrów handlowych żaden to konkretny sklepik
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Dzisiaj wyjatkowo jestem w pracy, w czwartek musze byc od rana w domu, wiec przesunelam sobie wsjo o jeden dzien ![]() Zeby nie bylo za dobrze, to wczoraj kolo 23.00 ohydna histeria z tupaniem nogami obudzila moje dziecko, nie dal sie uspokoic bedac na rekach u mnie, u TZ, nigdzie, dopiero po jakims czasie jak go polozylam do lozka to cisza.. Zasnal natychmiast. To go przenioslam pozniej do lozeczka i wytrwal tam do 4.30. A potem przylazl do nas do lozka i nie umial zasnac krecil sie wierci, turlal po lozku... moje koty sie gonily i jakos wygonily mu sen ![]() BYlam taka wsciekla, bo ja zwykle trzeba do pracy, to nocka to
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już po spacerze córa spała 23 minuty poprzedzone histeria że myślałam nad uduszeniem jej na miejscu
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz będzie koniec drzemki
![]() proszę; panna w domu od piątku i od razu się naprawiła choć jeszcze w sobotę starała się wprowadzać swoje bobasowe rządy![]() antoninie spuchło oko i robię okłady z herbaty. jak do wieczora nie przejdzie - wizyta u weta
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
bry. u mnie spanie za około godzinę dopiero
obiad już zjedzony, zaraz nocnik. zaliczyłyśmy mini zakupy więc wstawiam fotki
|
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka z Igi damulka
![]() Ja noc miałam do Kilka razy wysadziła mi byka, pchała się na mnie, budziła mnie żeby mi coś pokazać Jak TŻ przyszedł z pracy po 5 to już spała, ale pobudkę mi urządziła już przed 8mą.Nie wiem już co mam robić w takich przypadkach. Widać, że młoda cierpi, ale nie chcę ją co chwilę faszerować czymś przeciwbólowym. I tak źle i tak nie dobrze. Czuję się jak wyrodna matka ![]() Takuśna,
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa Igunia cudowna, zakupki boskie, gdzie kupowałaś buciki? Kurtka spowodowała u mnie opad szczeny
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
witam się
dzieciaki się bawią w pokoju więc mam chwilę wolnego ja kategorycznie zabraniam, zakazuję wstawianie tak prześlicznych panienek wiecie jak ja teraz wyglądam o tak ![]() ślinka mi leci na taką córeczkę oj ale bym ją stroiła ![]() Igusia wymiata a czapeczka śliczna kurteczka też |
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi... do 4 razy sztuka
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
wystawiłam nowe aukcje, kurde muszę wszystko sprzedać
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
hej wizażowe maniaczki
niedziela widzę wszystkim upłynęła na zakupach obuwia dziecięcego jeszcze na dokladkę kupiłam Majce boskie spodnie wiosenne w kratkę wykrakałaś mi kobieto widać powinnam czatować od wczoraj pod lidlem bo znów nie dostałam formy na muffinki byłam o 10 rano w sklepie już...na pocieszenie kupiłam sobie minutnik do jajek ![]() Kasia - gratuluję figurki ![]() Olutkowa jak Majka w tym groszkowym płaszczyku uświadom mamę ![]() Jowisz - Iga wygląda jak 2-latka kapelusz uroczy |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
o nie ja już nie próbuję to nie na moje nerwy i zdrowie a po drugie to już mam swoje lata i czas odpocząć a nie pakować się w nowe pieluchy ale chęć posiadania córy pozostanie |
|
|
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
poszłam do łazienki,wracam a tu mail o pierwszej sprzedaży
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maluśna dziękuję
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
dzis dzień minął nam w podróżach najpierw jazda przez całe miasto do Reala, Miki taki skonany jazdą i bujaniem że zasnął mi w wózku biedaczek, nie miałam kocyka, więc bujałam się z pół godziny po ciepłym ciuchlandzie (żeby choć krótka drzemka się odbyła) potem obiad, też jestem uzależniona od duszonej rybki, dziś łosoś ( w Realu był po 35 zł) potem wpadłam na pomysł jazdy autobusem, ale już bez wózka, żeby Miki wszystko widział miał taką miejscówkę że mucha nie chucha, dojechaliśmy na dworzec PKP i tam kwitłam z 50 minut, póki wszystkie pociągi nie odjechały, za nic nie chciał Miki wracać biedaczek właśnie kotłuje się w naszym łóżku już jest mega wyczerpany i śpiący jupi ja sprzedałam w końcu fotelik, rewelacji nie ma , zarobiłam na nim 5 zł najważniejsze , że jutro zniknie z pokoiku ![]() o i widzę, że mam już licytującą na stanikowej aukcji, to dobrze, już przynajmniej jestem na czysto, może bedzie jakaś bitwa, trzymajcie kciuki
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-03-22 o 19:37 |
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie niestety nie sprzedał się dziś śpiworek, ciekawe jak będzie z butkami i skarpeteczkami z motylkiem
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Baby ale laski na tym naszym forum
Ola i Iga superasne!U mnie tragedia, problemy z kupka wciaz na topie, ja juz ryczalam dzis z malym, po 4 dniach dalam dwa razy gliceryne w plynie...jedna wielka tragedia. I dziwne jest to, bo jego dieta wydaje mi sie dosc lekka, je codziennie ryby, duzo oliwy, rowneiz na czczo, gruszki gotowane, warzywa gotowane.. i jesczze syropek ze sliwek.. i nic.. baby, kiedy te zeby w koncu sie skoncza??? !!! ![]() caluje wszystkie! |
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
ja po aerobiku, też bym wciągnęła co nieco
marzenia ![]() mała się kąpie właśnie, jak zamkniemy za nią drzwi to włączymy sobie "Nostalgię Anioła". |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

tego lubi najbardziej 

wczoraj mama dała mi swoje jeansy które kupiła jak ważyła 53 kg, rozmiar 36 - teraz są na nią za małe a na mnie idealne, mam satysfakcję, że coś niesamowitego, bo rozmiar 36 to ja miałam jako nastolatka
minus jest taki ze wszystkie inne spodnie wiszą mi na zadzie - mniej lub bardziej. Trochę się zaczęłam ograniczać i już padam tzn. mam taka ochotę na pizze i jestem taaaaaaaaaaaaaka głodna wieczorami
Ale zaczynam bieganie więc może jeszcze kiedyś.... 

Zdacydowanie autobusy podobały jej się tylko z zewnątrz 

super Ola sie prezentuje, ehh jak ładnie ją ubierasz
mnie tam sie podobaja bardzo, właśnie się moczą w wannie i czekają az sie pralka zwolni zeby je odwirować. Ide wieszac pranko

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Kilka razy wysadziła mi byka, pchała się na mnie, budziła mnie żeby mi coś pokazać