|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Witajcie Kobietki!
Nie było mnie jakąś chwilę - wiadomo dlaczego. Dziękuję oczywiście za słowa otuchy i trzymane kciuki. ![]() ![]() ![]() Miło byłoby wkońcu poczuć magię świąt. Bo u Was bardzo świątecznie... wyjazdy, sprzątanie a przede wszystkim mowa o świątecznych smakołykach ![]() ![]() Hmm, nie bardzo mam teraz siłę na wtrącanie swoich 5 gr do dyskusji...zeszło ze mnie całe powietrze i zmęczenie mi dokucza więc postaram się nadrobić zaległości jak chwilkę odetchnę. Jestem już po krótkiej drzemce ale chyba nie wystarczyła mi ona ![]() Edytowane przez kobieta_oficera Czas edycji: 2010-12-21 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Tak szczerze, to ja też tylko dlatego tu jestem :/ I zaraz po świętach wracam z TŻ-em do mnie. A jeśli chodzi o jakieś oryginalne przepisy, o które pytałaś ostatnio, to dziadek mi dzisiaj wspominał coś o przepisie, że na dole jest piernik, a na górze sernik, może coś takiego? Jak byś chciała, to mogę poprosić o ten przepis ![]() ![]() konieta_oficera, najważniejsze, że już po i masz święty spokój ![]() ![]()
#1413 | |||
Zakorzenienie
|
Eh...nie mogłam się wczoraj w ogóle zalogować do internetu
![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj zrobiłam piernik, czeka już sobie na święta ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My choinkę ubraliśmy sobie w sobotę ![]() ![]() Dziś wesoło, niby nie ma mrozu, a na drodze zrobiła się potworna szklanka... brat już jechał koleżance samochód wyciągać ![]() A mój TŻ jutro już ma wolne więc dziś po pracy przyjeżdża ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Widać nie jestem aż tak obeznana, bo tego akurat nie piekłam ![]() Większość ciast piekłam z babcią w Niemczech więc ciasta bardziej "tamtejsze" . Często ciężko u nas dostać produkty do niektórych. Bardzo lubiłam takie ciasto z zapieczonymi migdałami na wierzchu i masą puddingową w środku ale z tym puddingiem był problem a ze zwykłym budyniem to już było nie to ![]() ![]() Cytat:
Czekamy na wyniki
![]() ![]() Teraz prywata ![]() KAROLA DZIĘKI WIELKIE SĄ CUDNE ![]() Jeśli chodzi o święta to u nas daleko... ciężko się zorganizować z małą ![]() Nie mam nawet czasu za bardzo żeby tu do was zaglądać ![]() O już mi się malutka obudziła i muszę spadać... Ps wrzuciłam fotkę tortu z mojego zeszytu przepisowego |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Raczkowanie
|
Troszkę odespałam...ale zbudziło mnie poranne wiercenie u sąsiadów z dołu
![]() Oprócz powyższego i trwającego do tej pory ogólnego zmęczenia dzień zaczął się dobrze. Wstałam, choć jeszcze w piżamach ubrałam swoją pierwszą w moim mieszkaniu choinkę ![]() powyższe a propos Waszych pierwszych choinek, a poniższe odnośnie przyjazdów TŻ... U mnie troszkę się zmieniło, jeżeli chodzi o TŻta, Święta i przerwę międzyświąteczną. Tak więc TŻ urlopu między Świętami a Sylwestrem nie dostał, wolne dni, jakie mieli dostać na ten czas też wiszą na włosku. ( Generalnie w innych jednostkach szkoleniowych sprawa została rozwiązana i mają jasną sytuację - świętować będą wolnośc do Nowego Roku. Tam gdzie jest mój TŻ niestety nie ![]() Z pozytywnych wiadomości to tyle i aż tyle, że TŻ przyjedzie do mnie na Święta i spędzimy je razem u mnie w rodzinnym domu ![]() ![]() ![]() Ps. Wyniki mają podać do 4 stycznia. Oczywiście jak tylko sie dowiem co i jak dam znać ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Świetna fotka....ehmmm...świetny tort i na pewno smaczny. Uwielbiam takie delicje z owocami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super ![]() ![]() ![]() libelle, tort wygląda cudnie ![]() U mnie z przygotowaniami świątecznymi też daleko, i to bardzo. Teraz głównie pomagam babci, a mama dopiero wigilię będzie miała wolną, więc od rana zabierzemy się za taką większą robotę. Dużo pewnie też nie wymyślimy... ![]() kobieta_oficera, dobre chociaż i te wspólne święta ![]() ![]() ![]() Jak tam stoicie z prezentami? Ja jestem zła... Mam tylko dla TŻ-a, któremu i tak daję po świętach ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Gratuluje, ze juz po egzaminie Kobieto Oficera!
![]() ![]() U mnie wszystko gotowe - prezenty, Sylwester, ustalone co i jak ![]() Ciaputka - zrobilam wg. Twojej wersji te pierniczki iiiiii sa super - udalo sie, a i nie bylo problemu z wykrojeniem ksztaltow....ba glazura tez fajnie wyszla i chyba dzieki niej pierniczki w ogole nie sa twardawe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 21:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1418 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1419 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W sumie mam wszystko już...chyba że o czymś zapomniałam ale wydaje mi się że kupiłam wszystkie zaplanowane ![]() Właśnie skończyłam niewielkie porządki, w piekarniku siedzi sernik z makiem, no i czekam na TŻa ![]() libelle, kusisz..... ![]() Karola, gdzie Ty się podziewasz??? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też prezenty czekają zapakowane w koszyku.
Niestety mimo, że zamówiłam jeden z prezentów dla TŻta 6.12 do tej pory nie dojechał ![]() ![]() Właśnie KAROLA GDZIE JESTEŚ KOBIETO !!! Jeśli zaś chodzi o humorek to całkiem całkiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Tysiaka?! O Matko! Ciekawe, ile to normalnie kosztuje...
libelle, a jak z tym lekarzem - byłaś w końcu, czy nie? Dzwoniła ta koleżanka? Ja dzisiaj kupiłam dla mojego chomika taką kulę do biegania po podłodze - jak ją do niej włożyłam, to niezbyt wiedziała o co chodzi i siedziała na środku i się drapała, ale po chwili skumała i teraz lata jak szalona po pokoju ![]() ![]()
#1422 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja na szczęście wszystko już mam. Kilka prezentów miałam wcześniej. Dziś dokupiłam resztę. Jestem zadowolona. Prezenty są, jutro jadę do domku, pojutrze przyjeżdża do mnie mój TŻ i będziemy cieszyć się sobą..nic to, że w obecności rodziny ![]() lovebird, może króciutko ale doceniam to, że w ogóle. TŻ przerwy poświątecznej ze mną spędzić nie może więc zrezygnował z wyjazdu w rodzinne strony aby spędzić ze mną te Święta ![]() Generalnie TŻ poraz pierwszy będzie w moich rodzinnych stronach, nie zna jeszcze rodziny więc małe emocje temu towarzyszą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1424 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety nie byłam jeszcze u lekarza :/ koleżanka mówiła, że mnie umówi tydzień temu, ale do tej pory nic nie załatwiła. Wczoraj do niej zadzwoniłam, żeby ją delikatnie rzecz biorąc pogonić i miała do mnie zadzwonić po dyżurze z tym, że nadal cisza... Nie chce narzekać czy coś w tym rodzaju, ale wiecie jak mnie ktoś o coś poprosi ( a jej załatwiałam chirurga miesiąc temu) to załatwiam sprawę w oka mgnieniu w końcu od czego jest telefon ![]() Cytat:
Praktycznie od razu się zgodziliśmy, bo ceny niestety zaczynają się od 1500 a do tego jak byście zobaczyły jaki badziew był za 1500 to byście padły. Okazja jest wyjątkowa masz racje ![]() ![]() Zamówiłam też dziś ulotki, przesłałam materiały do projektanta i jak tylko coś będę miała to wam pokażę ![]() Cytat:
Witamy, witamy na pokładzie
![]() ![]() A i życzę powodzenia z tym czytaniem, bo to już III część ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eirene1987, jasne, że możesz się przyłączyć ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1426 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do przysługi koleżanki, życzę Ci aby jak najszybciej zreflektowała się...zresztą na pewno tak będzie ![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Ooooo! I godzina duchów nastała! czas iść spać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1428 |
Raczkowanie
|
Wiadomość ostatniej nocy od TŻ - przerwa poświąteczna jest nasza!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
Kobieto oficera super że skończyło się dobrze i dali Twojemu tż wolne
![]() ![]() ![]() Bambi bardzo się cieszę że przepis się udał i przypadł Ci do gustu ![]() Eirene1987 witaj ![]() libelle wiesz jak to jest przed świętami, ciągłe gonitwy i niestety u lekarzy podobnie ![]() ![]() ![]() A tak poza tym to powiem Wam że przede mną jeszcze dużo sprzątania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do czytania nadrobię ale to już po świętach ![]() ![]()
![]() |
#1431 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Pokaż koniecznie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie wróciłam z basenu, suuuper ![]() ![]() a teraz, drogie mundurówki Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia Żyje własnym pięknem, A Nowy Rok obdaruje Was Pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia Niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia!!!
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny w ten przedswiateczny dzien!
![]() ![]() ![]() "Jest taki dzień, bardzo ciepły choć grudniowy, Dzień zwykły dzień,, w którym gasną wszelkie spory Jest taki dzień, którym radość wita wszystkich, Dzień, który już każdy z nas zna od kołyski" WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I oczywiście korzystając z okazji, że nie wiem czy i kiedy wpadnę teraz na wizaż pragnę również złożyć Wam życzenia Wesołych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych w ciepłej atmosferze. Życzę również spełnienia najskrytszych marzeń, jak najwięcej czasu spędzonego z TŻami w przyszłym roku i sukcesów...sukcesów zarówno w życiu osobistym jak i zawodowym Muahhhh ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() libelle, tak to już z ludźmi jest, ja też jak komuś już coś obiecam, to to robię i nawet ta czyjaś sprawa często jest ważniejsza od moich, ale tyle razy się już zawiodłam na ludziach, że dla mnie to już nic dziwnego. A szkoda... Ja również życzę Wam wszystkim zdrowych i spokojnych świąt ![]()
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko nowym koleżankom życzyć Spokojnych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
![]()
#1436 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny życzę Wam, Waszym Mundurowym i Waszym Dzieciaczkom zdrowych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!
![]() |
#1437 |
Rozeznanie
|
Ja też Wam kochane życzę wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia !!! ![]() ![]() ![]() P.S. Jutro zaczynam nadrabiać wizaż a teraz znikam na Wigilię do moich rodziców ... co ciekawe w tym roku zaprosili moich teściów więc ubaw będzie jak nic ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Zadomowienie
|
To i ja nieci już spóźnione ale wczoraj byłam za bardzo zalatana więc wybaczcie ... Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku, Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólnie święta przeleciały tylko się najadłam i potem umierałam ![]() ![]()
![]() |
#1440 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny wybaczcie, że nie złożyłam Wam życzeń świątecznych ale tak mi czas zleciał, że szok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.