![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Dwulatki :o)
Jowiszkowa kochana dziękuję, ale gdzie ja chudninka naprawdę
![]() ![]() a kota dziś cały czas szaleje po pokoju ![]() ![]() Jowiszkowa czy Twój Filuś lubi siedzieć na kolanach czy nie? bo ciekawa jestem co z mojej malej wyrośnie? wczoraj spała mi na kolanach dziś uciekała... jeszcze nic nie mogę stwierdzić bo przecież nie jest u mnie nawet całej doby
#1412 |
Zakorzenienie
|
Kasiu kicia
![]() ![]() A teraz komplementy dla Ciebie.. jestes sliczna babo! naprawde zeszczuplalas bardzo, i jak sie z kiciu ustawilyscie kolorystycznie ![]() ![]() U mnie juz lepiej. Co sie w tym roku porobilo tutaj to ja nie wiem. jakies wirusy tu wszystkich dopadly i taka ropna angina krazyla..to niepodobne do tego miejsca, gdyz przewaznie od upalow wszystkie wirusy gina. No coz, wszyscy wokol kaslali i stekali, nam juz przechodzi dzieki antybiotykom, a najwazniejsze, ze wracaja mi sily i ochota na zycie. Bo tak to i dola zalapalam niesamowitego. Mariolino zrobil sie taki aniolek i cud dziecko, ze normlanie az boje sie go chwalic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
Marti chyba każdy 2-latek ma takie ciśnienie na samodzielność
![]() ![]() znów byliśmy na zakupach ![]() ![]() Idze wypatrzyłam już aukcję używanych ciuchlandowskich rzeczy ale zainteresowanie ogromne więc nie wiem czy podołam i wygram ![]() Kasiu mój kot na kolanach nie siada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
hello
dzis się kisiliśmy w domu Miki w czterech kątach nieznośny na maksa ![]() znowu poallegrowałam, bo mi cos w szafach się za ciasno porobiło, więc musiałam opchnąć co mi nie pasiło ![]() ja jeszcze tylko jakąś grubaśna kurtałkę muszę upolować,bo jedna z h&m na 98 cosik na Mikiego jeszcze w tym roku za wielgachna , dziś poczyniłam przymiarki zapasów szafowych, ku ogromnemu niezadowoleniu mojego syna, maskara co ja się z nim mam , pan niedotykalski, nic nie wkładać , nie zdejmować, najlepiej żeby coś na oko od razu było dobre ![]() kotka cudna Kasiulko ![]() ależ kusicie nowym przybytkiem zwierzakowym, ale nie , nie nie w tym mieszkaniu, bo ja przyzwyczajona do wiejskich dachowców, co wiele nimi się nie trzeba opiekować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
kupiłam w końcu książki tego Larssona, mam nadzieję,że do środy kurier dowiezie. i że są dobre,bo wzięłam cały komplet od razu
![]() jutro do firmy jadę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka alez kicia!!!!!!!!!!!! cudna, az mi sie kota zachciało
![]() ![]() nie doczytałam co u Was jedynie fotki zobaczyłam, dzis cały dzien był brat z rodzinką a teraz do pracy sie zbieram. Jutro wolne, 2 dni ![]() ![]() oby do jutra, spokojnej nocki ![]()
#1417 |
Zakorzenienie
|
leniuchy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1418 |
Zakorzenienie
|
Kasiula, wygladasz
![]() A kociaczek uroczy ![]() WItajcie dziewczyny! Ja imprezowalam we Wrocku cala noc, oka nei zmruzylam ![]() Tata z synem poradzili sobie wysmienicie, Mlody nawet nie zauwazyl, ze mnie nie ma. I jest mu obojetne kto go kladzie spac, byleby flaszka byla, jego podusia i kołderka ![]() Takusna, Wiki to jest aparatka, zycze by ranka na glowie szybko sie zagoila! ![]() Ja rowniez zaczynam polowanie na allegro ![]() ![]() Sama musze posprzedawac kombinezony, ktore sa juz za male itd. Echh.. generalnie przydalby mi sie teraz wolny weekend! ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Imprezowalam w sobotnia noc, a wczoraj o 10.00 wrocilam do domu, snulam sie po chacie i cos tam pokimałam ![]() Poszlam wczesnie spac i mozna powiedziec, ze sie wyspalam
#1419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
We Wrocku bylas. O Ty niedobra!! NIc nie powiedzialas... U mnie nadal mdlosci i klopotow zoladkowych ciag dalszy. Caly czas mi straaasznie zle. Do tego jutro mam ostatni dzien laby,a od srody do pracy. CIekawe co bede robila/ Miejsce juz podobno przyszykowane i komp. tylko czy do tej samej sekcji w ktorej bylam wracam, to nie wiem. Ciekawe ile wysiedze tam, bo jak na razie to nie zapowiada sie najlepiej. Cały czas mi nie dobrze i slabo. Dzis bylam na badaniu krwi, za tydzien do gina, a pozniej chyba za 2 czy 3 tyg. usg, sama nie pamietam na kiedy sie umowilam. Zimno sie u nas zrobilo, ciagle pada. Bor w czwartek wieczorem dostal temp. 39,4. PIerwszy raz mial taka temperature. Zbilam i zostal ze mna w piatek w domu. Nie ma zadnych objawow, lekko rozowe gardlo tylko. Robilismy inhalacje od razu 3xdziennie + 15 kropel wit.c rano i wieczorem. Do tej pory nic nie wyszlo wiecej, wiec poszedl rano do zlobka. Mam nadzieje,ze sie nie rozlozy, bo glupio by bylo zebym od razu na l4 poszla z powodu chorego dziecka.... Jowisz, gdzies mi umknelo, do pracy wracasz? Bo czytalam, ze chcialabys za 6mies. oddac Ige do przedszkola? Czy cos pomieszalam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Cześć baby
Bardzo dziękuję kochane za komplementy w imieniu swoim i Kici ![]() ![]() ![]() Byłam dziś w pepco kupiłam Oli parę rzeczy na jesień bo strasznie dużo ciuszków jest już na nią za małe ![]() ![]() ![]() Muszę jeszcze też zacząć szperać na All i podobnie jak Wam zabójczo mi się nie chce ![]() Ver_Onko zdrowia!!!
#1421 |
Zakorzenienie
|
hej baby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
Dzieki, na pewno sie przyda bo ja czuje sie fatalnie i to juz 3 tydzien. W zyciu jeszcze tak nie mialam. Chodze spac o 21 bo sie tak zle czuje, a wstaje nieprzytomna.
Ja tez wlasnie jakas paczke musze na all poszukac, z tym, ze teraz to juz na 104-110 patrze, bo ostatnio wszystko za male ma. Mam full koszulek z dlugim rekawem, ale musze z krotkim dokupic, bo w zlobku to 2xdziennie ida, a tam cieplo i na krotko lataja. DO tego jakies bluzy, czy swetry. Ostatnio kupilam super jeansy z paskiem w tesco, gruby material na 8,7zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() fiu fiu atrakcyjne panie, z czego jedna kudłata ![]() ![]() ![]() impreza "pracowa" była taka sobie ![]() ![]() ![]() sama zmieniłam sobie ligatury w aparacie ![]() ![]() ![]() dziś jechałam autobusem! i to na gapę ![]() o matko Maluśna ![]() ![]() no i oczywiście w łikend mnie nie było i przegapiłam; buziaki dla naszej najmłodszej Jubilatki ![]() ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2010-08-30 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam z firmy. zupełnie zapomniałam,że nigdy nie podpisywali umów na czas nieokreślony, i moja się kończy 16.10
![]() potem tylko UP mi zostanie, ale oczywiście lata praca wtedy nie lecą ![]() tak więc wych. przedłużyłam tylko do połowy października ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Jowiszowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
Witam się mroźnie
zimno i deszczowo dziś u nas //nie cierpię takiej pogody /trudno sie przyzwyczaić // za niedługo trzeba pomyśleć o paleniu w domu, a my nie kupiliśmy jeszcze opału z działki wróciliśmy wczoraj wieczorem i choć pogada w sobotę była w kratkę to było super, na niedzielę zaprosiliśmy moją siostrę z mężem i synkiem i posiedzieliśmy i poimprezowaliśmy, byliśmy też na grzybobraniu wiecie co jak tak patrze na moja siorę co ma jedynaka, który ma już 15 lat to nie wiem komu mam współczuć jej czy temu synkowi, ona go traktuje choćby miał co najmniej 5 lat zapomniałabym wszystkiego najlepszego dla naszej najmłodszej solenizantki Maja sto lat ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka z kotkiem wyglądasz super //figurkę masz zaje... Takuśna współczuję przeżyć z Wiki musiałaś się nieźle wystraszyć mam nadzieję że główka się szybko zagoi dzieci nie pamiętają długo takich wypadków A ja myślałam że tylko z chłopcami są takie krwawe przeboje Anisia super że się dobrze bawiłaś Marticia życzę zdrówka dla was jowiszku jak samopoczucie na diecie veronko ty biedna się dalej męczysz z mdłościami mam nadzieję że w pracy ci nie będą za bardzo dokuczać nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam aha tz planuje dla nas na jutro jakiś wypad bo mamy 14 rocznicę ślubu// ale nie zdradza mi sekretu co mu chodzi po głowie, jak na razie załatwia kogoś dla dzieci //ciekawe czym mnie zaskoczy// w zeszłym roku pamiętam że zapomniał o naszej rocznicy i przyjechał do domu późno z jakimś tam badziewnym szampanem i obraziłam się na niego na cały tydzień /bo tak długo do niego dochodziło na co ja się mogłam obrazić // |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Werstusia - dzięki
![]() impreza służbowa wyszła widzę jak wszystkie inne...prawie ![]() ![]() ![]() Jowiszku - to ale nieciekawie...ale w sumie i tak byś nic nie mogła zrobić bo co? szukanie innej pracy to tylko wtedy jakbyś miała opiekę dla Igi ![]() aha, imprezka urodzinowa Majki odbyła się już bez zakłóceń w sobotę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Małą współczuję przeżyć z Mają dobrze że wszystko już w porządku
wersta mam nadzieję że się dobrze bawiłaś, a właśnie tego nie lubię w takich imprezach że ludzie piją bez ograniczeń //aż braknie, albo aż padną // |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
niestety na takich imprezach rzadko brakuje, a powinno sie czasem limitowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie jak nie brakuje to piją aż padną |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Kristi - dziekuję
![]() już jak wyszliśmy z gabinetu było wszystko ok, ganiała po korytarzu jak dzik ![]() ![]() ![]() ![]() u nas jest tak okropnie i zimno, że tęsknię za upałem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- hmmm... ciekawe :P http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,1..._czy_kit_.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
Lo matko!!! Mala cale szczescie, ze Maja niczego sobie nie zlamala.. no tak, zaczynaja sie schody w naszym matkowaniu
![]() Veronko zdrowka zycze, trzymaj sie! ![]() Kristi dziekuje za mile slowa ![]() Jowisz to juz do starej pracy nei wracasz? trzymam kciuki za znalezienie nowej pracy U mnie taka super podoga teraz jest, wszyscy prawie powyjezdzali, morzae ladnie sie oczyscilo, spokoj, s****onki spiewaja ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
ja mam pytanie
Jak się ubiera dziecko do przedszkola w pierwszy dzień - też na biało granatowo/czarno czy w luźne ubrania do zabawy ?????????? myślałam że będzie jakieś zebranie przed albo coś a tu ani słychu ani dychu |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Tiaaa... jak skowronki nazywaja sie s.k.u.r.w.o.n.k.i
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
ale mam dzień wkurza na ludzi
wsio mi przeszkadza, a pms mi minął ![]() a to jakaś lala w autobusie żuje gumę , że aż mlaskanie odchodzi i widać jej całe uzębienie a to nachalna sprzedawczyni w sklepie, już od progu chce usilnie mi w czymś pomóc, lub tuż za moimi plecami ordynarnie poprawia ekspozyjcję którą notabene naruszyłam podczas buszowania ![]() a to jakiś gbur rozwinie paczkę papierosów i rzuci pod nogi jak gdyby nigdy nic ( opier.... dziada , bo nie zdzierżyłam, to mi sie jeszcze chamsko dostało, żebym na siebie popatrzyła ![]() no i w końcu allegro, płacę za paczkę dostaję list, znowu lekką ręką 6 zł w plecy ![]() idę na kawę , bo mnie szlag trafi no Veronka , mnie pocieszyłabyś tą pogodą gdyby się zaczynała od września, bo mamy wybyć nad Bałtyk na parę dni ![]() polepszenia samopoczucia wszystkim potrzebującym |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
anka walnij sobie jednego głębszego lub zrób drinka może pomoże ci przeżyć resztę dnia
![]() ![]() moje pytanie odnośnie przedszkola już nie aktualne bo w ostatniej sekundzie się dowiedziałam że w szkole na auli jest zebranie no i zdążyłam na nie i już wszystko wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Mala dobrze ze wszystko sie dobrze skonczyło
![]() ranka na głowie Wiki prawie niewidoczna we włosach, jak dobrze ze nie posłuchałm ojca i nie wycięłam jej włosów. Mały strupek, a Wiki juz zapomniała ![]() Anka cierpiwosci zyczę ![]() ![]() a skowronek mnie rozwalił ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.