|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
moze glupio to zabrzmi ale zazwyczaj natura sama eliminuje chore dzieciaczki stad poronienia, lepie to niz urodzic i by miało umrzec
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam sie z Tobą,ale to jest tak cholernie przykre,że aż same łzy cisną się do oczu ![]() napewno sobie dziewczyna poradzi,ale starch już w niej pozostanie ![]() dlatego mnie tez naszły jakieś lęki co do tego badanie prenatalnego,ale myśle ,że będzie dobrze ![]() Pamelka Ty robiłaś te badania? to połówkowe?
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#1413 | |
|
Zadomowienie
|
Jejku! Współczuję tej koleżance, to niewyobrażalne...
Lulka nie wiedziałam, ale mi przykro, myślę teraz jak musiałas się czuć strasznie Ja miałam puste jajo, to nie wiem w końcu, czy miałam to dzieciątko czy nie?---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|
|
#1414 | |||
|
Zadomowienie
|
Widze że zrobiło się kulinarnie, u nas dziś schaboszczaki z mizerią..
poza tym nieciekawie z Tż, jak byłam w pracy zadzwonił że odskoczyła mu siekierka i uderzyła w kolano, siedzi w domu i zwija się z bólu a jak ktoś siedzi i skręca się z bólu to mają to w d............ ![]() ech dopiero co palca przytrzasnął teraz kolano woda się leje, nogą ruszac nie może, na prześwietleniu niby nic nie wyszło, dałam mu już zastrzyk , wziął jakiś antybiotyk i robię mu okłady bidulka nawet buty musiałam mu wkładac i spodnie ![]() Jutro po pracy jedziemy do poradni ortopedycznej bo z kolanem nie ma żartów a ten lekarz dziś jakiś taki dziwny był tymbardziej że woda się leje nadal........... i tak dziwnie mu chodzi to kolano , oby nie było to nic groźnego I tak minął dzień..........zaraz uciekam lulu bo rano do pracki, trzymajcie się kobitki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny moja tamto dzieciątko było bardzo chore najprawdopodobniej zespoł Turnera,do tego najciesza wada serca i std u mnie takie dziwne lęki![]() ![]() ![]() dlatego tak bardzo sie boje,ze jeszcze nie czuje dzidzi,bo od razu mi sie wydaje,że coś nie tak ![]() strasznie to wszystko przykre ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- ENIA danie ci nie przypadło do gustu ,bo ono raczej średnio imprezowe jest ja bym tego na imprezie nie podała ale na obiad tak,a poza tym to trezba przyprawić tak jak sie lubi
![]() |
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
dziurkę w serduszku ma dużo niemowlaków i to jest normalne tylko tak strasznie brzmi, do roczku te dziurki się zrastają
mój Franek też ma taką dziurkę malutką, a taką malutką dziurkę może tylko tak narawdę zobaczyc kardiolog robiąc USG a co do Twojej koleżanki Pamelko, strasznie mi przykro nie chce nawet mysleć co twoja koleżanka teraz przezywa
|
|
|
|
#1417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak robilam te badanka, 3razy usg genetyczne i test pappa ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
musiała byc duza skoro byla widoczna juz na prenatalnym w 12tc...
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nastraszyłaś mnie,ja sama jestem wystarczająca nastraszona ![]() ale lepiej juz zmienić temat jak macie ochotę to kawałek Ani Dąbrowskiej,normalnie ją uwielbiam ,ona zawsze poprawia mi nastrój ![]() http://www.youtube.com/watch?v=TeXNBKzBISg
![]() |
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takie dziurki jak ma mój Franio ponoć są nie groźne i nie powodują żadnych niebezpieczenstw dużo dzieci je ma a nawet matki o nich nie wiedzą bo bez powodu nie chodzi się przecież do kardiologa, a po jakims czasie one same się zarastają |
|
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide zrobic sobie jajko w majonezie i kanapeczki
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak,już lepiej sie nie stresujmy
![]() ![]() wszystko jest dobrze![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Smacznego
![]() |
|
|
|
|
#1422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2010-12-07 o 20:11 |
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Pam szczerze wspolczuje twojej znajomej.Ja nie wiem co bym zrobila na jej miejscu.Ach nawet myslec o tym nie chce.To takie smutne
![]() Lulka ty sie nie nakrecaj kobieto,to ci nic nie da amaluszkowi pewnie nic nie jest Enia oby nic z tego powazniejszego nie bylo.Dziwna sytuacja z ta woda.Ja bym nie czekala do rana |
|
|
|
#1424 |
|
Rozeznanie
|
Hej kobietki
Byliśmy dziś u lekarza, wszystko ok. Mały według wymiarów jest o jakies 2-3 tyg wiekszy. To 29t1d a on waży ponad 1800 gram ![]() Ale niestety ... szyjkę mam skróconą, pytam dziewczyn które miały tez skróconą, ile wasz szyjka miała mm??? Gin oczywiście kazał się oszczędzać i najlepiej w taką pogodę w ogóle nie wychodzić z domu
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty sie oszczedzaj lez i odpoczywaj |
|
|
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
Coś ostatnio miałam problem z wejściem na forum ale na szczęście udało się i niestety czytam takie przykre wiadomości ![]() Measia strasznie mi przykro ![]() Pamelka straszna tragedia przydarzyła się Twojej koleżance Żadne słowa nie ukoją jej bólu Staram się takich smutnych wieści nie dopuszczać do siebie, w końcu trzeba myśleć pozytywnie i wierzyć w to, że będzie dobrze. Chociaż strach będzie chyba już cały czas nam towarzyszył. Pamelka super brzuszek ![]() Enis śliczny ten Twój avatarek - Franio Lulka trzymam kciuki za wizytę i usg połówkowe, chociaż wiem że na pewno będzie wszystko w porządku. Może to, że nie czujesz ruchów spowodowane jest tym, że łożysko masz umiejscowione na przedniej ścianie. Ja mam na tylnej, dlatego może już czuję Kubunia. Na pocieszenie moja znajoma dopiero w 23 tc poczuła ruchy. Grusia super, że z Dzidzią wszystko w porządku Leż i odpoczywaj tak jak zalecił lekarz.Enia współczuję Twojemu tż-owi, oby szybko nastąpiła poprawa. Ostatnio napisałam, że nie wiem co to jest zgaga. Hmmm... no to już wiem niestety właśnie mnie męczy mnie Piję ciepłe mleko, może pomoże. Lecę do wyrka. Kolorowych snów Kobitki ![]() A oto mój brzuszek w 22 tc
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzuszek śliczny, powoli się zaokrągla ![]() a co do zgagi jak nie pomoże mleko to wypróbuj coca-cole, na mnie zawsze działała a zgaga strasznie mnie w ciąży męczyła |
|
|
|
|
#1428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ile u Ciebie wynosi?
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
leżę od ponad 2 tyg bo tak kazal mi lekarz jeśli w pt na nast wizycie bedzie krótsza pewnie wyląduję w szpitalu...---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- no ale tak jak pisze Panienka nie ma co się nakręcać wiele kobiet tak ma a potem donosi ciąże ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- STARAPANNO I ENIS cudne te wasze chłopaki
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Juz sie nie moge doczekac kolejnych wizazowych dzieciaczkow hihi.
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() amy wstalismy i juz po sniadanku zamierzam isc do sklepu a pogoda taka paskudna ze sie wcyhodzic nie chce.dzisiaj zamawiam lozeczko dla malego i w sumie sama juz nie wiem jakie ![]() a tak poza tym to narobilsycie ochoty wczoraj na jedzenie z piekarnika i dzisiaj robie zapiekanke makaronowa szybko tanio i przyjemnie
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
![]() karla sliczny brzuś grusia, marshal spokojnie ja w 28tc mialam szyjke 27mm i nakaz lezenia czego raczwej nie stosowałam w 35tc mam szyjke poniżej 2cm ale tez gin kazał sie oszczedzać nie wiem po co skoro to i tak duzo na ten wiek ciazy.... Doczekacie terminu nie ma sie co stresowac
|
#1433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Aniu a ty też brałaś jakieś leki na nadciśnienie, ja w domu jak mierzę to mam ok, ale u niego jakoś podśiwadomie się stresuję i mam zawsze wysokie, teraz miałam 150/100 i kazał mi brać dopegyt i magnez Karla śliczny brzucholek Pamelka masz racje nie ma sie co stresować, czytalam o dziewczynach, ktore mialy ok 1 cm i donosiły Edytowane przez grusia85 Czas edycji: 2010-12-08 o 11:02 |
|
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem po co ginowie tak straszą... no ale widocznie musza ja jestem w 36tc a mam długa szyjke jak na ten wiek i gin kazał leżeć oczywiscie tego nie robie bo nie potrafie... donosimy wszystkie i wszystko bedzie dobrze
|
|
#1435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez grusia85 Czas edycji: 2010-12-08 o 11:17 |
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Jej jak mi sie dzis nudzi... i jeszcze ta pogoda paskudna...
bylam w sklepie i wszedzie pełno wody![]() zaraz zabieram sie za robienie mielonych na obiadek do tego ogóreczek konserwowy i ziemniaczki
|
#1437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, plackiem lezec nie musisz, ale porzadki zostaw mezowi.Bralam dopegyt 6-8 tabletek na dobe + 3 tabletki cordafenu do tego. Po lekach cisnienie mialam okolo 150/100. magnez musisz odstawic do 36tc!! Grusiu ile przybralas?? Przy wysokim cis trzeba sie pilnowac (max to 20kg). Kupilam wybrakowane pampersy . Kilka sztuk w op mialo rysunki, reszta nie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec siedze narazie tak patrze na twoj licznik i zostalo ci 29 dni a pamietam jak bylas na moim etapie i ci zazdroscilam ale sobie mysle ze przeciez zleci.zaraz beda swieta,nowy rok,urodzinki tz i juz bedzie luty |
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jej to juz tak blisko ze coraz bardzej nie moge sie doczekacTy też sie doczekasz swojego Michasia
|
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty kupowalas Pam lozeczko na all? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

a jak ktoś siedzi i skręca się z bólu to mają to w d............ 

nakupiłam wszystkiego i na jakis czas będzie,męczą mnie te codzienne zakupy,gotowanie objadów
pychotka i to bardzo szybkie danie

w 35tc mam szyjke poniżej 2cm ale tez gin kazał sie oszczedzać nie wiem po co skoro to i tak duzo na ten wiek ciazy.... Doczekacie terminu nie ma sie co stresowac
ja jestem w 36tc a mam długa szyjke jak na ten wiek i gin kazał leżeć
bylam w sklepie i wszedzie pełno wody