|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią
ja nie mówię że to jest wina brudu, moja znajoma też to miała, a się myła : ) chodzi mi o to że ma chorobę skóry której nie leczy a nie wygląda to estetycznie. a w połączeniu z całą resztą tworzy obraz mega brudasa.
Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it. Edytowane przez asioollka Czas edycji: 2011-04-16 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak zrobiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziwi i denerwuje, jak inni wtrącają się do mojego życia i próbują mi dawać "mądre rady", np.:
- "Nie myślałaś kiedyś żeby założyć aparat na zęby?" od sekretarki w pracy. Mam jej wtedy ochotę odpowiedzieć "A nie myślałaś o tym żeby schudnąć?" - "Znowu sobie rozjaśniłaś włosy. Przecież mówiłam Ci, że jesteś za blada do takiego koloru". Kolejna mądra koleżanka z pracy. Która jest po 50-tce, a ma jasne tlenione włosy, do tego skóra brązowa po solarium i wygląda jak stara pudernica. - "W twoim wieku, to już miałam męża i dziecko, a Ty kiedy sobie jakiegoś faceta znajdziesz i urodzisz dziecko", tu się mniej cackam i mówię, że wtedy kiedy przyjdzie pora, a dziecko to po moim trupie. Wtedy jest święte oburzenie, jak ja mogę takie plugawe rzeczy mówić. - teksty, że za kimś latam, bo jestem np. miła dla kolegi z pracy i kilka razy zdarzyło nam się razem wyjść, to były na porządku dziennym na początku, więc przestałam w ogóle z nim rozmawiać, żeby nie słyszeć tych tekstów. - zdarzało się też, że któraś z tych starych potrafiła przy innych na mnie krzyknąć, za coś co sama robi nagminnie, a mi się zdarzyło raz. W ten weekend postanowiłam zacząć odpyskowywać, na chamskie teksty. To, że jestem najmłodsza w zespole (26 lat), nie znaczy, że jestem jakąś gówniarą i można na mnie się wydzierać. Edytowane przez Keket Czas edycji: 2011-04-17 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie wyliczanie mi ile dni zostało, ile muszę jeszcze minimum napisać - tak, jakbym nie wiedziała :/ ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
Jeszcze mi się przypomniało - jak ktoś z uśmiechem na ustach informuje, że "nie chciało mi się wstawać na wykłady. Dasz notatki?" i ja wiem, że tej osobie baaaaardzo rzadko sie zdarza, żeby jej sie chciało wstać na poranny wykład. Może tak mniej zadowolenia z faktu wyspania, bo osoby, które wstają mogą sie w końcu zirytować i powiedzieć "To na egzamin też zaśpij" ![]()
"from delusion lead me to the truth.." mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się ![]() Edytowane przez ankasz Czas edycji: 2011-04-17 o 21:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
astro-loszka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
I pewnie zwłaszcza od teściowej ;P
![]() |
#1417 |
Raczkowanie
|
Mnie wkurza ostatnio moja mama. Sądzi że jak jej jest zimno to całej reszcie świata też jest zimno. Zmusza mnie żebym założyła gruby sweter podczas gdy mi jest całkiem ciepło. Albo mówi " Misia, tobie jest zimno bo masz zimne ręce". Ja mam cały czas zimne ręce, ale jej nie idzie tego wytłumaczyć. Albo jak mam rozpuszczone włosy to mówi " Tobie te włosy przszkadzają, zepnij je ". Jak ona może wiedzieć czy mi przeszkadzają czy nie ?!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Zadomowienie
|
Mnie denerwuje ostatnio moja babcia...
Dwie niedziele pod rząd nie byłam w Kościele, a tamta wygłasza mi modły,że jak ja mogę się nie modlić i do Kościoła nie chodzić wcale. I że pewnie jak oni umrą,to nawet znicza nie zapalę na grobie. I się obraża...
#1419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Akcja pod tytułem "Załóż bluzę bo masz zimne ręce" to u mnie klasyk. Niestety ja mam zimne dłonie i nos nawet wtedy, gdy jest mi ciepło. Ponadto wolę gdy jest mi zimno niż ciepło. Powtarzam to mamie z uporem maniaka, ale ona kompletnie mnie nie słucha. ![]() Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2011-04-18 o 16:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Raczkowanie
|
moja mi odpowiada " nie wmówisz mi, przecież widze jak jest."
![]()
#1421 |
Raczkowanie
|
.
,,Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić'' ![]() Edytowane przez Hefrena Czas edycji: 2011-04-23 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
Kolejny raz usłyszałam dzisiaj komentarz dotyczący mojego wieku.
O.: "Ile masz lat?" ja: "26" O.: "To już nie zaliczasz się do młodych, bo młodzi są do 25." ![]() Jakiś czas temu koleżanka z pracy (wcale nie jakaś bliska) spytała jakiej antykoncepcji używam. Jak powiedziałam, że żadnej, bo nie potrzebują, to zapytała, co by było gdyby na jakieś imprezie zdarzyłoby mi się pójść z kimś do łóżka. Odpowiedziałam jej, że mi się nie zdarza. Co ich to obchodzi się pytam. Mam takiego nerwa, że czasem mam ochotę komuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
I przy okazji,może nawet nieświadomie zdradzają swoje preferencje. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, naprawdę tak to wkurza? przysięgam, pytałam z sympatii, nie wścibstwa czy złośliwości ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
.
,,Każda chwila to szansa, aby wszystko zmienić'' ![]() Edytowane przez Hefrena Czas edycji: 2011-04-23 o 20:15 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też się zawsze pytam znajomych ![]()
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1433 |
Konto usunięte
|
Ja w zeszłym roku co spotkałam koleżankę/ kolegę z maturalnej to pytałam: o!! Ty w tym roku masz maturę?? Co zdajesz? Jaki temat? Napisałaś już, uczysz się?
![]() Dopiero w tym roku zdaje sobie sprawę, jak wkurzałam moich znajomych ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Dziwi mnie zachowanie moich znajomych, którzy w tym roku piszą maturę. Oceny były do czwartku. Już tego samego dnia wieczorem ujrzałam wpisiki na gadu, fejsie: Absolwentka XXX, albo: Nareszcie skończyłem/łam tą szkolę, łiii! Wakacje. dziwne, bo zakończenie roku jest za ponad tydzień. Fakt, już prawie nikt nie chodzi, ale torszkę mi się to żałosne wydaję. Dzisiaj jakaś koleżanka dodała post: Jezuu, jeszcze 5 godzin w szkole, na co jedna z "absolwentek": jezuuu, a co to jest szkoła??:OO |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 |
Rozeznanie
|
Skrzywienia kręgosłupa moralnego (kifozy, lordozy).
Dla przykładu: nabywanie rzeczy u złodzieja z uwagi na niższą cenę lub składanie u niego zamówień.
#1435 |
Raczkowanie
|
Nie rozumiem dzisiejszej mody. Ten kto jest gorszy tak naprawdę jest lepszy. Już tłumaczę o co chodzi.
Moja koleżanka zapomniała zadania i mówi z uśmiechem na twarzy"Ja już pewnie nie znajdę tego zadania. Mam taki bałagan w pokoju że nawet przejść nie idzie". Na to druga koleżanka również z uśmiechem " U ciebie przejść nie idzie a u mnie nawet drzwi nie można otworzyć". A ja na to, czy nie można po prostu posprzątać. Na to znowu ta pierwsza " Ale ja jestem takim leniem że mi się nawet nie chce z łóżka wstać rano". Chwilę później ja się szczerze przyznałam, że jestem pedantyczna i mam idealny porządek. Na to one " no co ty, chyba zwariowałaś. Na co ci to ?" Albo gdy była spowiedź to wszyscy mówili " Ja to chyba nie byłem z dwa lata w spowiedzi" , " A ja to wcale do kościoła nie chodzę", " A ja zrobiłam mam tyle grzechów że rozgrzeszenia nie dostanę". A kto powie gorszą rzecz o sobie ten budzi większe uznanie w oczach innych. Chore. Wychodzi na to ż nikt z mojej klasy nie ma własnego zdania
#1436 |
Zakorzenienie
|
Rozmawiamy sobie dzisiaj w pracy. Mówię, że zapisuję się do pewnego stowarzyszenia, a sekretarka na to: "No może w końcu znajdziesz tam męża."
![]() Nie rozumiem, co ich to obchodzi. Nawet gdybym wyszła, to i tak bym im nie powiedziała, a nazwiska nie mam zamiaru zmieniać, więc by nie wiedzieli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jest popyt, jest podaż. Każdy, kto kupuje z ręki złoto jest współwinny. Jak pomyślę, że ktoś nosi mój łańcuszek od babci tanio, za pindziesiont złoty, to ... ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak byłam w klasie maturalnej i miałam ochotę zabić za pytania: -z czego zdajesz maturę -jaki masz temat na polski ustny -gdzie na studia i dlaczego tam Już lepsze rozmowy o pogodzie ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- eldredzia: Ja je rozumiem, bo sama się tak cieszyłam z końca znienawidzonego lo, że chciałam wszystkich obcych ludzi całować z radośći ![]()
![]() |
#1439 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edeldredzia ![]() Edytowane przez 201610310857 Czas edycji: 2011-04-19 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.