![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Wersta nie ma sprawy z plaszczykiem, pod koneic stycznia powinnam byc w Wawie, jesli chcesz moge Ci go tu kupic, zaoszczedzisz na wysylce
O matulko! to Mala sie nacierpi! ja tu juz bez komentarza pozostawiam temat zebow, ostatnio bylam na wizycie i tez mnie czeka rwanie..brrr. Potem to juz na sztuczna szczene przejde ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
ale Maluśna cierpi
![]() ![]() ![]() ![]() moje złe samopoczucie się wyjaśniło. sraczka nie tej ziemi, aż gastrolit sobie strzeliłam, bo wystraszyłam się odwodnienia ![]() ![]() Marti Kochana bardzo chętnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
oj jojoj
Maluśna ![]() ale traumatyczne wydarzenia nie zazdroszczę, tego cierpnia wyjęcie mojej ósemki 2 lata temu to pikuś, bo poszło bez problemowo, szybko i znośnie boleśnie i koszt koronek ![]() małż ostatnio zabulił za koronkowe sprawy 750 zł to mało nie padł ![]() i też to jest wk.... że to jego dentystka do tego doprowadziła, choć wiadomo , że niektórych rzeczy nie można przewidzieć dziś leżakowałam, bo coś mój brzucholek stwardniał ![]() a Miki dziś małpiego rozumu dostał, ale czemu się dziwić, wszak po dniu u taboretowej, więc koszmarnie idzie wprowadzanie domowego drylu od nowa |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Hello
Pół dnia się próbowałam dostać na wizaż i wyskakiwyły mi jakieś dziwne rzeczy ![]() ![]() Do przychodni się nie dodzwoniłam. TŻ skoczył osobiście, okazało się, że Panie źle odłożyły słuchawkę na widełki. No comments ![]() Byłyśmy u lekarki i tylko się w...wiłam ![]() ![]() ![]() Wersta, płaszczyk boski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
he
a ja sie znowu nie dodzwoniłam cos podejrzanie mi to pachnie ![]() chyba strajkują, bo fundusz ponoć pokasował im mnóstwo specjalności mam nadzieję, że ortopeda dziecięcy pozostał bo nie uśmiecha mi się jeździć gdzieś do dziecięcego szpitala |
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
Ja mam chociaż ten plus, że przychodnia "rzut beretem" i można było podejść
![]() Maluśna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
która prała łóżka karcherem ?
![]() czy jak wypierze jutro do 11 to wieczorem będę musiała się położyć u dziecka w pokoju ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
myśmy spali tego samego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
Witam się
Biedna Mała :glaszcze: ale się nacierpiała wersta super ten płaszczyk //ja cię już w nim widzę ![]() anka wypoczywaj dużo bo twardy brzuch nie wróży nic dobrego A u nas nic nowego i nawet nie mam co pisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Alergiczką to ja trochę jestem, np. kicham na koty :| no i prawdopodobnie ten mój przytkany nos jest efektem nie do końca zidentyfikowanej alergii. A zabieg nazywa się mukotomia - jakąś elektrodę wbijają do przerośniętej błony i ją eksterminują ![]() Współczuje Małej... ja mam nadzieję, że po usuwaniu 8 (koniec stycznia) będę miała wspomnienia raczej takie jak Ania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
No jak na razie wszyscy zdrowi //i oby jak najdłużej ![]() martwi mnie tylko ta astma u Krystiana //mam nadzieję że to mu minie Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-01-07 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
ulala to sie Maluska załatwiła
![]() ![]() przechlapane z tymi przychodniami, a niby poczatek roku to powinno byc ok ![]() ![]() ![]() a ja słomiana wdowa z racji mojego niesprawnego auta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Kristi a skąd ta astma? ![]()
#1425 |
Zakorzenienie
|
Takuśna ja sama nie wiem skąd ta astma
bo niby astma nabywa się gdy są częste zapalenia oskrzeli //ale on nie miał aż tak ich często i dużo, to Darek miał ich więcej częściej bo całe 3 pierwsze lata życia/ no w sumie od 1 roku życia był leczony na tle alergicznym no ale teraz leki alergiczne mu nie pomagały , dopiero pomogły leki na astmę, i niestety musi te leki brać przed dłuższy czas, mam nadzieję że nie przez resztę życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1426 |
Zakorzenienie
|
wazne ze jest nadzieja ze moze byc lepiej, ja sie tego zawsze trzymam. Trzymam kciuki
![]()
#1427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć nikt mi nie dał tej nadziei to kurczowo się jej trzymam ![]() ![]() nic innego mi nie pozostało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
hello
wróciłam właśnie z pracy, zaczyna mnei brać choroba, ból mięśni, gardła itd :/ zaraz zapodam sobie leki i idę w łóżko. Teraz wiem co Malusnej było... biedna: ![]() Idę się myć |
![]() ![]() |
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kristi, nie martw sie, jak bedzie leczony i bedzie pod obserwacja alergologa, to wszystko bedzie ok! Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-01-08 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Veronko ![]() bo jak pytała doktorki to powiedziała że ona nie może mi odpowiedzieć na to pytanie bo ona sama nie wie //przynajmniej była szczera ![]() A tak w ogóle to się witam za godzinkę jestem umówiona u fryca idę się podciąć i ułożyć jakoś porządnie ułożyć /bo dziś idę między ludzi wieczorkiem idziemy ze znajomymi na koncert i jak zwykle mam dylemat, bo nie wiem co mam na siebie włożyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj, mowie ci druga ciaza, to jakos tak szybciej leci i nie to ze bez emocji, ale raczej z duzo mniejsza ich dawka niz pierwsza. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz zaczynam sie umiesniac.... ![]() Trzymam za Ciebie kciuki, skoro mi sie udalo, Tobie tez sie uda, ty silna kobieta jestes ! ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Ojej, biedan Mala. Wspolczuje ogronie. Nie ma jak to te cho.lerne zebiska.... Ja tez sie nacierpialam juz swoje. Mala niech moc bedzie z Toba !!!! No i ze mna tez, bo musze isc kuchnie posprzatac. Dzis mamy gosci, kolezanka ze stodiow, ktora tez mieszka we Fracji przyjezdza dzis z mezem i corka na kolacje. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1432 |
Zakorzenienie
|
Poulette jeżeli chodzi o to schudnięcie po 35 roku- to nie do końca jest tak
bo jeśli się chce to się chudnie - kwestia silnej woli ale różnica jest taka że kobieta która chudnie za młodu - wygląda ładnie a kobieta starsza która chudnie już tak ładnie nie wygląda bo skóra już się tak ładnie nie kurczy, staje się obwisła i bardziej uwidaczniają się zmarszczki, jednym słowem wygląda staro i niekorzystnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() jest beznadziejnie ale będę twarda i dam radę ![]() ![]() Magda już wszystko wam napisała więc nie będę wracać do tej traumy ![]() dziękuję, że się o mnie martwiłyście no i za słowa współczucia ![]() czekam aż mi się rany zagoją i myślę co potem ![]() ![]() ![]() nie uwierzycie ale nadrobiłam Was ![]() ![]() Poulette - wyglądasz naprawdę rewelacyjnie ![]() ![]() ![]() ja już się nie wypowiadam co do mojej wagi...po ostatniej migrenie przedświątecznej schudłam 1,5kg, teraz też po wyrwaniu mało co mogę jeść...przez 3 dni piłam wodę i jakiś jogurt pitny ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
hello
ale mnie dołujecie tymi wagowymi hitami ![]() juz czuję się między Wami jak słonica ![]() 58 kg, ![]() tak Maluśna u mnie to tez gdzieś w podstawówce czy liceum ![]() ![]() ![]() pewnie Ci już kości obojczykowe widać, i można tam jajko położyć ![]() Maluśna trzymaj się ciepło, niech się wszystko ładnie zarośnie ![]() w sprawach stomatologicznych to nie pomogę, z powaznych rzeczy zębowych to u mnie tylko ta wyrwana ósemka i ze 3 zęby kanałowe ![]() Poulette, dzięki za wieści własnie i ja wyczytałam że zatkany nos często towarzyszy ciężarnym, bo ponoć hormony wpływają na obrzęk noska , no nic trzeba przetrwać następna dolegliwość w tej drugiej ciąży ![]() kupię sobie jakiś morski psikacz wzmocniony miedzą, czy manganem , dam radę jutro wieczorem zostaję znowu słomianą wdową na tydzień, masakra jak ja przeżyję sama w domu z dzieckiem ![]() front majtkosikacza: masakra na całego, cały czas M leje w gatki, jak już opróżni pęcherz to woła dopiero "mama sika" cała sterta majtek i spodenek sie ciągle suszy |
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Anka - dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() współczuję wam, słomiane wdowy wątkowe ![]() ![]() ![]() ![]() ja już się nie wypowiadam z moim cierpieniem bo jeszcze nerwy mi puszczą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
Maluśna siostrzyczko nio wreszcie jesteś kochana
![]() ![]() ![]() Zęby miałam usuwane - już tak dawno (jeszcze mleczne) że słabo pamiętam, ale na samą myśl o tym co Ty miałaś nadaję się na OIOM. Osemki mam na szczęście na swoim miejscu bo ja nie mam zbyt ładnych zębów, są małe ale dzieki temu wszystkie się zmieściły ![]() Też jestem wdowa wątkowa, tż wrócił o 18 bo cały dzień na studiach, a Ola tak dała po garach że myślałam o zaduszeniu ![]() ![]()
#1437 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko - dzięki
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-01-08 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1438 |
Wtajemniczenie
|
Mała współczuję, ale najwazniejsze, że dałaś radę. Ale jak sobie pomyślę o tym to masakra...
Wiecie co, nie chcę zapeszyć, ale mnie nigdy nie bolał ząb, oprócz tego jak szczęka mi przeskakiwała i nie mogłam buzi otwierać no i jak mi ósemka wychodziła to dziąsło mnie bolało. H jak ostatnio bolał ząb to ketonal nie pomagał. Ostatnio obejrzałam pierwszy raz Dr, Hous i mnie wciągneło ![]()
#1439 |
Zakorzenienie
|
ale fajna odwilż,co ? tylko nie piszcie,że zapowiadają śnieg i na nic ona
![]() Iga jeszcze usypia. a przepraszam, Idźka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Malusna
![]() ![]() Zocha strzela ostatnio takimi tekstami, że zdychamy ze śmiechu, ale zostałam posądzona przez Anisię o naciąganą 4 latkę, więc nie męczę ![]() ![]() z utęsknieniem czekam na szkołę za tydz. no i przyszły tydz. kibluję w łorku, więc nie wiem czy popiszę ![]() Kristi trzymam ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-01-08 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.