|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
sorina, ok, nie spieszy mi się
Szczególnie, że nie mam zamiaru wychodzić z domu w taką pogodę, jaką mam za oknem, normalnie masakra z tym śniegiem, ogólnie lubię zimę, ale co za dużo to niezdrowo
|
#1412 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niemniej jak zorientowała się, że bez bonów, zakupów u nich nie zrobimy, to jakimś cudem udało się je jeszcze dostać i wykorzystać Cytat:
ale ona to zaproponowała i ona to ustalała, tak jak napisałaś, my stratne na tym nie jesteśmy Cytat:
![]() [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24041279]oj kobitki kobitki- nie kłócić się ja Was wszystkie podziwiam, że podjęłyście trud wspólnych zakupów- i te w Warszawie i te w innych miastach!!! Jesteście niesamowite!!!A może trzeba by się dogadać tylko z jednym stoiskiem, że będziemy robić u nich grupowe zakupy, ale niech nas tratują dobrze- w sensie oodkładania koralików i jakiś malutki upuścik, albo jak jest promocja do tych 400zł jeden koralik, to niech do 800zł dodadzą trzy )) Że wcześniej dostaną listę i niech wszystko skompletują, żeby nie było jakiś problemów... wtedy oni mają zysk, bo my na pewno TAM kupimy i zostawimy jakąś sumkę....[/QUOTE]Jakoś tego nie widzę. Oni mają ustalone z góry ceny i oferty promocyjne i wątpię, żeby zrobili od tego odstępstwo Ruch mają i bez tego naprawdę spory Przede wszystkim w systemie mają takie, a nie inne ceny i nie ma raczej możliwości, żeby nabili Ci je z rabatem (mówi Ci to osoba, która w trochę ponad 3 tygodnie zostawiła tam łącznie z zakupami na wizaż z 6-7 tys. zł i nieraz rozmawiała o rabatach czy ofercie dla stałych klientów ) A nawet jak by dodawali jeden koralik gratis, to szczerze nie warte by to było zachodu. Bo ile by nam to taniej wyszło? Patrząc na promocję koralik gratis przy zakupach pow. 400 zł to np. 4 x 111 zł = 444 zł + koralik gratis wychodzi 444 / 5 = 89 zł + koszt przesyłki to raptem oszczędność 12-15 zł a zabawy dosyć sporo z zorganizowaniem takiego zamówienia
|
|
#1413 |
|
Zadomowienie
|
dlatego mozna jeszcze zrobic zamowienie z ebay ale to po nowym roku dziewczyny
)czekam na przesyleczke z chicko i nie moge sie doczekac ...wyslali ja w poniedzialek D
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#1414 |
|
Wtajemniczenie
|
Mirell - witamy w świecie zwariowanych po dluzszej przerwie
Dziewczyny, przeglądałam chicochica i znalazlam kilka fajnych elementów.... tylko że pozłacane srebro. Wiem, że to już jest duuuże przegięcie kupować pozłacane ale na chwilę (długą chwile...) nie stać mnie na jeden koralik powyżej 400zl i więcej. I tak cud ze mam Pandore ![]() Wystawie Wam kilka fotek - co sądzicie na ten temat? Dodam, że pewnie te elementy to starszne maleństwa.. (aha i tak oryginalne nie maja gwintów) (Pierwsza fotka z serduszkami: po lewej z chicochica, po prawej Pandora).
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2010-12-29 o 13:07 |
|
|
|
#1415 |
|
Zadomowienie
|
mnie sie podoba ten supelek
D
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com |
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
Yeeee, będę miała czarną szpilkę z Yes
Dzięki sorina, za przypomnienie salonów, już po świętach na FB chciałam szukać ![]() Obdzwoniłam kilka zanim trafiłam, z Mysłowic przyjdzie, drugi koniec Polski Rarytasik jak już ich nie robią Nie wiem w sumie czemu, przecież to jeden z bardziej rozchwyywanych charmsów Mam już czerwoną z Apart to będzie jeszcze czarna z Yes ![]() Jak któraś jeszcze chce to do Słupska, Mysłowic, Bydgoszczy i Wielunia nie dzwońcie bo tam nie ma ![]() Zamówiłam już z all z Verony, mniam! ![]() Tinka*, dziękuję serdecznie za powitanie wśród żywych Marie Antoniette, a Ty skąd ściągasz szpilę?
|
#1417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam je kliknąć na Yes z 30% rabatem, ale się spóźniłam Może dobrze, bo z bonem mam za to 4 Trolle.A jak cena?
|
|
|
#1418 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja ze sreberka jestem zadowolona, z murano mniej, ale od biedy dla uzupełnienia bransoletki to może być Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie wiem jak to się ma do elementów całych złoconych a tak z innej beczki- to powiedzcie mi kobitki, czy jak podwyższy się podatek VAT od 1 stycznia, to ceny trolli i innych cudeniek też pójdą jeszcze do góry??? ja się kompletnie na tym nie znam... |
|||||
|
|
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
wydaje mi sie ze wlasnie pojda do gory, bedize to smieszne bo koraliki beda drozsze niz w niemczech np. hahaha , nie ma to jak nasz kochany kraj nie dosc ze biedny to jeszcze kosmiczne podatki nam narzucaja :P
w sumie przeliczajac teraz euro...to niemcy juz maja tansze trolle o pare zlotych
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-29 o 13:26 |
|
|
|
#1420 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Vls, dzięki
Kurcze, marzy mi się
|
|
#1422 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1423 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1424 |
|
Wtajemniczenie
|
Marie Antoniette, po prostu zrób zdjęcia każdemu charmsowi osobno, a później wrzuć do tego wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453774
A na Twojej liście jest kilka charmsów, na które też poluję Muszę sobie zrobić taką wish listę, ale najpierw muszę dokończyć projekt z biologii A jak zrobię to Wam pokażę (listę, nie projekt ).
|
#1425 |
|
Zadomowienie
|
przyszly moje korlaiki z chickochica;DDD
sa sliczne i naprawde bardzo ladnie wykonane > wiezyczka jest tak ladnym koralikiem jak moje serduskzo z pandory, stoper super tez sie trzyma na bransoletce trollbeads >>wklejam wam fotkijestem bardzo zadowolona z zakupu > i naprawde chyba zdecyduje sie na zapiecie jeszcze >
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-29 o 14:20 |
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Maskonurek jest śliczny - taki jakby pingwinkowaty
Ja też zawsze myslałam że chodzi o faceta co nurkuje w masce |
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-12-29 o 15:03 |
|
|
|
|
#1428 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
uff.. właśnie się przebiłam przez 13 stron
ale dziewczyny postów nastukałyście ![]() Jestem zła na siebie bo leżę chora a tak chciałam wreszcie po świętach kupić sobie koralika |
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mirell, dzięki
Edytowane przez myszka__77 Czas edycji: 2010-12-29 o 14:44 |
|
|
|
|
#1431 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Paulina Yes mi odpisało , przykro mi ale zeby miec karte musisz wziąć ślub
![]() YES tak, musi być to osoba pełnoletnia, lub taka, która zawarła związek małżeński przed ukończeniem 18 roku życia ![]() Napiszcie mi jak to jest z tym rabatem we Wrocławiu na pandorę . Gdzie ten bon rabatowy się drukuje? |
|
|
|
#1433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1434 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no to ja już na pewno sobie stoperek od nich zamówię ja też jestem zadowolona ze sreberka tylko mówie jeszcze raz glośno i wyraźnie- na jednym z moich koralików starło się złocenie- mnie to tam rybka- i tak fajnie wygląda
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
Ktsw, kiedy wrzucisz zdjęcie zapięcia Ryby?
|
|
|
|
#1436 |
|
Wtajemniczenie
|
sorina, dzięki
To w takim razie dziwne jest to wszystko, bo jednak przysłali mi kartę nie pytając się o mój wiek No ale skoro już ją mam, to narzekać nie będęA ten formularz do Apartu wypełnię danymi mamy i tyle
|
#1437 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
ostatnio nie piszę, ale cały czas podczytuję. Gratuluję wielu piękności świątecznych moja Trollowa kolekcja też się powiększyła - w wolnej chwili zrobię zdjęcia i wkleję ![]() Teraz robię sobie chwilę oddechu od Trollowego zakupoholizmu, chociaż weszłam na stronkę Chicochica - mają naprawdę wiele pięknych okazów - nie wiem czy na coś się nie skuszę. Na koniec pochwalę się czymś dla mnie bardzo ważnym .... w sierpniu moja rodzinka się powiększy jestem baaaaaaaaaaaaaardzo szczęśliwa - raczej powinnam napisać jesteśmy baaaaaaaaaaaardzo szczęśliwi Długo na tą chwilę czekaliśmy i okazuje się, że nawet gdy brak już nadziei - wszystko może się zdarzyć.Cieplutko Was pozdrawiam. PS. Mam pytanko, czy któraś z Was dysponuje większym rabatem niż 5% w Kruku?? Mam tam "małe" marzenie do spełnienia ![]() Gosia |
|
|
|
#1438 |
|
Zadomowienie
|
Gosia, gratuluję!
czekam na zdjęcia
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podajesz swoj adres e-mail, Panie sprawdzają w komputerze i na takiej podstawie przydzielają rabat
|
|
#1440 |
|
Zadomowienie
|
najgorsze jest to z ebardzo szybko przybywa mi koralikow i moj TZ juz na mnie nakrzyczal ze mialam je dostawac w prezencie a nie sama kupowac razem ze stoperami i koralikiem od magi mam juz 11 elementow
20.IV.2010 rozpoczecie I FAZY -2kg 25.IV.2010 rozpoczęcie 2 fazy - 4 kg 12.VI.2010 Rozpoczęcie III FAZY 52!!!! I cel I cel osiagniety II cel 50 kg Moj kulinarny blog: http://pomaranczowakuchnia.blogspot.com Edytowane przez Achika Czas edycji: 2010-12-29 o 15:06 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Szczególnie, że nie mam zamiaru wychodzić z domu w taką pogodę, jaką mam za oknem, normalnie masakra z tym śniegiem, ogólnie lubię zimę, ale co za dużo to niezdrowo

ale ona to zaproponowała i ona to ustalała, tak jak napisałaś, my stratne na tym nie jesteśmy
ja Was wszystkie podziwiam, że podjęłyście trud wspólnych zakupów- i te w Warszawie i te w innych miastach!!! Jesteście niesamowite!!!

> wiezyczka jest tak ladnym koralikiem jak moje serduskzo z pandory, stoper super tez sie trzyma na bransoletce trollbeads
. Wolę nie myśleć jak wygląda jak całą się ją zapełnia
ale dziewczyny postów nastukałyście
Na szczęście już dziś naprawione bo bałam się że dopiero po niedzieli
No ale skoro już ją mam, to narzekać nie będę