![]() |
#1411 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Dziewczyny jestem w szoku, kupiłam dzisiaj test i nie wytrzymałam wyszły II krechy!!!!!
zrobiłam zdjecie mam nadzieje ze sie załadowało, przepraszam za zła jakosc ale rece mi sie trzesły i nadal jestem w szoku i przerazona tym co bedzie ale jednoczesnie szczesliwa. jak tztowi pokazałam test zapytał sie "Are you crazy?" i chodzi teraz usmiechniety. mam nadzieje ze to nie faszywy test, bo od wczoraj boli mnie brzuch i myslałam ze dzisiaj sie obudze z @. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zrobiłas wczoraj nam smaka i tez robilismy frytki ale 3 kg nie zjedlismy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
Magdulec jakie piękne II kreski!!
![]() ![]() ![]() ![]()
#1413 |
Zadomowienie
|
zapomniałam z tego wszystkiego nadia i cora piekne brzuszki.
darusia przykro mi ze @ przylazła i DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA KCIUKASY ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na poczatku kreska była w T a w C delikatna wiec myslałm ze test walniety, nie wiecie ile razy czytałam instrukcje do testu.
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png ![]() ![]() ![]() ![]() jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-01-31 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Magdulec Kochana ale się cieszę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() cudowna wiadomość ![]() ale wysyp od nowego roku ![]() Dbaj o Was teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1415 |
Zakorzenienie
|
Kochane odebrałam posiew...
Jesli chodzi o grzyby to nie wyhodowano więc tutaj wszystko jasne i się cieszę ![]() Natomiast posiew pod kątem bakterii mam napisane tak: Flora kolonizująca Staphylococcus species, Corynebacterium species, Enterococcus species I to raczej są złe bakterie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 22 staraczki kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 ![]() Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 ![]() Caroline_1988 - (Karolina, 22 lata, kuj - pom)cykl 3, last @ 28,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 ![]() alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 8, last @ 4,01 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 38, last @ 6,01 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 2, last @ 7,01 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 26, last @ 14,01 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 16, last @ 15,01 Irmusia81(Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 22, last @ 14.01 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 24, last @ 20,01 Atila- (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 23, last @ 25,01 Darusiaaaa - (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Zafrine, - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No, on powiedział, że lekarze to nie powinni podawać płci, bo to rozwój jest ważny ![]() ![]() Za 2 tygodnie połówkowe i na pewno podadzą nam dokładnie co tam mają między nogami te nasze dzieciaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1419 | |||||||
Zadomowienie
|
Brzuszek może zgrabniutki ale figurki to ja nie mam, przy tym brzucholku takie złudzenie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko też nie mamy pomysłu gdzie dokładnie się udać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Parka.......byłoby cudownie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na zdjęciu widac ewidentnie 2 kreseczki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1420 |
Zadomowienie
|
irmusia i paulinka i enia dziekuje
![]() ![]()
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png ![]() ![]() ![]() ![]() jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-01-31 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
Magdulec
![]() ![]() ![]() Gratuluje!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
o kurcze magdulec!!!!!!!!!!!!!!!!! !
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
Ale mamy wysyp fasolek ostatnio
![]() ![]() ![]() ![]()
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
Nadia dziękuję
![]()
![]() |
#1429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
25 dkg makaronu rurki, 2 piersi z kurczaka, łyżka masła, łyżka oliwy, mała puszka koncentratu pomidorowego, duża kulka mozzarelli, 2 łyżki zielonych oliwek, 2 łyżki startego parmezanu, łyżeczka oregano, sól, pieprz. Makaron ugotować al dente w dużej ilości osolonej wody. Kurczaka pokroić w dużą kostkę, doprawić solą i pieprzem, usmażyć na złoto na maśle, wymieszać z koncentratem. Mozzarellę pokroić na kawałki. Makaron, ostudzonego kurczaka, mozzarellę, oliwki i parmezan wymieszać w misce, doprawić oregano, solą i pieprzem Z ryżem i oliwkami: szklanka ryżu, szklanka mrozonego groszku, mały słoiczek zielonych oliwek nadziewanych, czerwony grejpfrut, 2 łyżki posiekanej bazylii, ząbek czosnku, 2 łyżki oliwy, 10 dkg tartego parmezanu, sól, pieprz. Ryż ugotować na sypko, groszek ugotować, oliwki odsączyć, obrane z błonek cząstki grejpfruta pokroić w kostkę. Składniki wymieszać, dodać bazylię, doprawić solą i pieprzem. Wyciśnięty czosnek wymieszać z oliwą, polać sałatkę. Posypać parmezanem.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Aga dzięki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
Magdulec dopiero teraz doczytałam
![]() Moje GRATULACJE ![]() ![]() Znaczy się idzie falami ![]()
#1432 |
Zakorzenienie
|
danika dziękuję za słowa otuchy
![]()
![]() |
#1433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Caroline myślę, że gin na NFZ też się na tym zna i zapisze dobry antybiotyk, to najprostsze co mogą robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
A powiedzcie mi jeszcze czy w tych początkach ciąży można mieć objawy takie jak na @? Bo ja wciąż nie mam jakoś odwagi zrobić testu
![]() ![]()
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Mezaga ale przepisy
![]() muszę sobie zapisać i będę robić sałatki bo uwielbiam ![]() Caroline Będzie dobrze, nie martw się na zapas ![]() ![]() a ja dalej trzymam kciuki, żeby @ nie przylazła ![]() ![]() ![]() kiedy testujesz?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie chce cie straszyc, po prostu troche przerabialam bakterie i pisze z doswiadczenia - wyleczyłam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
danika zdaję sobie z tego sprawę... już raz gin mnie leczył w ciemno bo nie zrobił mi nawet posiewu i dał leki na grzybicę! a jak widać u mnie są bakterie! Potem jak nie przeszło poszłam drugi raz a on tylko zapisał inne leki a jak wspomniałam o powiewie to powiedział, ze niepotrzeba... Dlatego nie chodze już u mnie do ginów...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
Magdulec - wielkie gratulacje
![]() ![]() A swoją drogą to chyba faktycznie jest coś na rzeczy z tymi "falami" - zauważyłyście że na naszym wątku praktycznie za każdym razem jest tak że pojawia się nie jedna ale kilka ciąży jedna po drugiej? No więc kto następny? ![]() ![]() A mnie mąż zabrał dzisiaj na kolację żeby już oficjalnie zacząć świętowanie. Było naprawdę fajnie ale teraz padam na nos chociaż jeszcze nie ma 20-stej. Może ciąża wyleczy mnie z bycia "nocnym markiem" ![]()
#1439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Nadia kiedyś włąśnie czytałam, ze kobietom które zaszły w ciąże zaleca się wykonanie posiewu bo bakterie moga zakazić ukłąd moczowy dzidziusia ale z tego co ja wyczytałam moze to nastąpić tylko pprzy porodzie bo szyjkę macicy chroni czop śluzowy, który nie pozwala na przedostanie sie drobnoustrojów
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.