Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 12:02   #1411
mloda1989
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

wrzucilabys fotki nowego mieszkania jak nie tu to chociaz do klubu hmm??
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:03   #1412
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

anieszka ja tu pokazywalam kiedys kurde nie jestem pewna dostawka bugabo jakos tak..... wpisz w google, moze bedzie- mnie sie ta poodba!
musze sie zorientowac tylko czy do quinny sie nadaje.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:12   #1413
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Plener to odpada.
Wpaniesz zatem do nas?
Tak?
Wyślę Ci adres smsem.

To jest koło kościoła, koło Maca.
Wolałabym plener ale mogę też wpaść do Was. .
Gdzie ten SMS???

Po drodze kupię jakieś ciastka u Elsnera - moja ulubiona Warszawska cukiernia.

O której mam być?

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:20   #1414
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Wolałabym plener ale mogę też wpaść do Was. .
Gdzie ten SMS???

Po drodze kupię jakieś ciastka u Elsnera - moja ulubiona Warszawska cukiernia.

O której mam być?
Hola, Hola Młoda Damo - roztyć nas chcesz?
A o której możesz, o tej bądź ja w domu już od 15stej Wiem, że plener może i lepszy, ale pogoda do dupy.

I Adasia będziesz mogła poznać

Edytowane przez megi-megi
Czas edycji: 2011-08-10 o 12:21
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:27   #1415
agnieszka09
Wtajemniczenie

ASIULEK dziekuje lubie jak Karinka jest ladnie ubrana...i zawsze czysto ubrana,chocby mialabym ja przebrac 10 razy na dzien
ale tak chyba ma kazda mamuska Twoja Wercia tez jak ksiezniczka na kazdym zdjeciu wyglada

DARUSIA a musze sprawdzic ...

POP oj boje sie boje...bo to juz ten 30 tydz...no ale juz ostatnie tyg ciazowe w moim zyciu wiec staram sie nie marudzic tyko cieszyc sie brzucholem i kopniaczkami

MLODA wstawie zdjecia tylko wieczorkiem albo jutro rano...teraz musze sie ruszyc do sprzatania i gotowania

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:33   #1416
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja juz po obiadki, posprzatane tez jest, mloda kima wstanie zje i idziemy dalej na dwor.
A.Camus
Stary 2011-08-10, 12:35   #1417
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
a tu troche mojej smieszki

Cytat:
atu opiekuncza Karinka z tygodniowym maluszkiem
Karinka jak zobaczyla,ze dzidzia jest odpieta zaczela zapinac pasy smiesznie to wygladalo
Najważniejsze jest bezpieczeństwo. Nawet taki maluch to wie

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
aga operacja będzie jakoś między lutym a czerwcem, w grudniu jedziemy się umawiać
usteczka ma ładne i nosek ale baaardzo, ale to bardzo denerwuje mnie to, jak ktoś idzie i się bezczelnie gapi (dosłownie) dzisiaj szłyśmy i jedna babka tak się zagapiła na małą, że potknęła się o krawężnik, aż miałam ochotę jej coś powiedzieć, bo to jest trochę chore, prawda?
Natalka jest śliczną dziewczynka i nie wiem na co ludziska patrzą.
Jak niedawno koleżanka z córką z zespołem downa (pisałam już o niej) przyszła do piaskownicy to jedna mama zabrała synka w inne miejsce. Ta moja koleżanka podeszła do niej i powiedziała że to nie jest zaraźliwe i nie musi zabierać dziecka to jej babka powiedziała że jest wariatką i zabrała małego chyba do domu bo znikneli. Ludziska to mają nasrane w głowach

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
BAO ja tez zmienilam zdanie o moim tesciu i jak dla mnie dolacza do reszty pieprznietej rodziny tezeta!
Od wczoraj regularnie gosc podnosi mi cisnienie!
Przyjezdza do nas w sobote, no i w ta miniona sobote zapowiedzial ze bedzie sam ! zreszta i tak mielismy mu to mowic ze ma sam przyjechac ( czyli bez pieknej mery alko- pamietacje jak wam pisalam o niej?)
po czym on do mnie dzwoni wczoraj i puszcza tekst " nie bedzie wam przeszkadzalo jak przyjade z :::::::::::::: i jej wnuczka????"
a ja przez ten telefon yyyy z zzzzzzz bbbbbbbbeeeee i wallam sluchawka bo mnie zamurowalo!
no do cholery to dla nas jakas obca baba i jeszcze z wnuczka?????????
dzisiaj tz mu mowi ze chcemy zeby przyjechal sam bo tamta na 4 lata nasza bedzie sie wsciekac, ja bede musiala dla 5 osob ( bo mloda wcina porcje doroslego juz ta 4 latka) szykowac , zmywac, sprzatac, 1000 razy wiecej pilnowac Oliwii, bola mnie plecy, to tez sa koszta ich przyjazdu zarcia nakupic i wszystkiego, ze nie ma miejsca na spanie u nas za bardzo... a ten zebysmy sie nie martwili oni jedzenie przywioza---no czujecie????????????????? ???????
przeciez to nie o to chodzi! tylko o to ze ono samo nie wskoczy do garnuszka czy na patelnie i sie samo nie zrobi, zmywarki nie mam i w ogole z jakiej racji??????!
co ja mam na łbie osrodek wypoczynkowy napisane?;/
tak sie wscieklismy ze mowie wam!
a on mowi ( tesc) na koniec tak:
to sie jeszcze zastanowcie, jutro zadzwonie!

nosz do cholery jasnej, masz babe to se dla niej hotel wykup baranie! wrrrrr
i kit baba no baba zla bym byla ale moze bym jakos sprawe przelknela ale z jakiej racji ta wnuczka??????????????
powiedzialam michalowi ze jak on tak zrobi i przyjada w 3 to ja sie na weekendzik pakuje i tyle mnie widzial, bedzie sobie obskakiwal towarzystwo a ja robie sobie weekend za miastem.
No cóż. Chyba bym powiedziała że skoro chce przyjechać z taką obstawą to ty anulujesz zaproszenie bo w Twoim stanie nie jesteś w stanie przyjmować gości. To raczej Ty byś ich odwiedziła żeby się czuć jak gość. Można lubić gości ale bez przesady

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Dziewczyny moje cycki się buntują. Porobiły mi się twarde kulki, przedwczoraj ściągałam troszkę mleka ale nic to nie dało, masuję pod prysznicem, nawet na noc zapakowałam się w karmnik i kapustę i nic Zaczyna coraz mocniej boleć. Co ja mam zrobić?
Widzę że dziewczyny radzą ginka ale ja byłam u rodzinnej lekarki i przepisała mi antybiotyk, szybko minęło. Dalej musiałam ogrzewać, masować i wyciskać. Ja cały czas zmieniałam okłady praktycznie co 15-20 min. na świezy ciepły, trzeba uważać żeby dodatkowo cycorków nie poparzyć. Powiedziała że jak będę dalej miała pokarm do mam iść do gina po lek na zatrzymanie laktacji. Długo, długo po tym miałam jeszcze resztki pokarmu ale nic się nie działo niedobrego i u ginka nie byłam
Stary 2011-08-10, 12:44   #1418
sidorcia
Rozeznanie

dla mnie zachowanie niektórych ludzi jest okropne, nie mieści mi się w głowie jak można być takim strasznym człowiekiem. miałam też drugą sytuację (która z tym panem powtórzyła się drugi raz już), też bardzo nie miłą. szłyśmy sobie spacerkiem, i do klatki zostało nam jakieś 10metrów, stał sąsiad w drzwiach i je trzymał, mówił jaka mała już duża itp. i ja wzięłam małą na ręce żeby szybciej dobiec żeby facet nie trzymał tyle tych drzwi. Schyliłam się po nią, podniosłam się a tu już drzwi się zamykają... ;/
albo stare baby (nie urażając miłych staruszek, ani nikogo innego ) potrafią się gapić stojąc gdzieś na ulicy na kobietę z dzieckiem na wózku inwalidzkim czy cos. i to gapią się tak bez żadnego skrępowania, nie spuszczając wzroku!!!.

znalazłam właśnie na komputerze swoje zdjęcie z brzuszkiem jak byłam w ciąży... Aga, Darusia, zazdroszczę wam chociaż chyba nie chcę mieć w najbliższym czasie już malucha

Edytowane przez sidorcia
Czas edycji: 2011-08-10 o 12:46
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 12:52   #1419
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja wczoraj zrobilam megaaaa wielki zakup hahaha
pozniej wam pokaze- jak widze takie cudenka tooo...mm...moze i ktoras ochoty nabierze jeszcze;p
A.Camus
Stary 2011-08-10, 12:55   #1420
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
dla mnie zachowanie niektórych ludzi jest okropne, nie mieści mi się w głowie jak można być takim strasznym człowiekiem. miałam też drugą sytuację (która z tym panem powtórzyła się drugi raz już), też bardzo nie miłą. szłyśmy sobie spacerkiem, i do klatki zostało nam jakieś 10metrów, stał sąsiad w drzwiach i je trzymał, mówił jaka mała już duża itp. i ja wzięłam małą na ręce żeby szybciej dobiec żeby facet nie trzymał tyle tych drzwi. Schyliłam się po nią, podniosłam się a tu już drzwi się zamykają... ;/
albo stare baby (nie urażając miłych staruszek, ani nikogo innego ) potrafią się gapić stojąc gdzieś na ulicy na kobietę z dzieckiem na wózku inwalidzkim czy cos. i to gapią się tak bez żadnego skrępowania, nie spuszczając wzroku!!!.
To na takie zachowanie ta moja koleżanka znalazła sposób. Też się gapi tak długo aż się gapiący zorientuje i robi mu się głupio. Podobno potrafią przeprosić. Oj dużo musimy się nauczyć jako społeczeństwo

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
ja wczoraj zrobilam megaaaa wielki zakup hahaha
pozniej wam pokaze- jak widze takie cudenka tooo...mm...moze i ktoras ochoty nabierze jeszcze;p
dawaj...
Stary 2011-08-10, 13:22   #1421
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Hola, Hola Młoda Damo - roztyć nas chcesz?
A o której możesz, o tej bądź ja w domu już od 15stej Wiem, że plener może i lepszy, ale pogoda do dupy.

I Adasia będziesz mogła poznać
Dziękuję Ci za to co podkreśliłam

To poznanie Adasia jest kuszące .
Tylko że ja juz stara, gruba, niedołężna - ledwo co nogami ruszam Więc chyba bardziej sie cieszę z poznania Igora no i Ciebie tak przy okazji
To powinna być tam gdzieś około 17-tej. Mam nadzieję że gdzieś w okolicy będą mogła zaparkować

Cytat:
POP oj boje sie boje...bo to juz ten 30 tydz...no ale juz ostatnie tyg ciazowe w moim zyciu wiec staram sie nie marudzic tyko cieszyc sie brzucholem i kopniaczkami
Agnieszka nigdy nie mów nigdy - toż to dopiero druga ciąża

Edytowane przez P0P70
Czas edycji: 2011-08-10 o 14:07
Stary 2011-08-10, 13:34   #1422
drcron
Zakorzenienie

Dusiak ale my nie chcemy brodzika zamurować tylko wymórowac mam zrobiony projekt i cały schemat jak wymórowac brodzik z cegieł i wylożyc go całego plytkami tymi mini mini jak wrócę do domu to wstawię ten projekt zobaczysz o co mi chodzi i czekam na odpowiedź tylko to dopiero by było aktualne jak skończą ściany robić i okno przestawią a dzisiaj mojemu Tżtowi cos w plecach strzeliło i ruszać sie nie może sierota a to kara ze mnie denerwuje

te buty Sorela można w niemczech dostac a czy u nas to nie wiem narazie szukam jak znajdę to dam znać

Młoda i jak tam moja paczuszka ? ostatnio pokazywałaś buty na koturnie nei pamiętam po ile dziewczyny je brały ale u nas w sklepiku na rogu z butami sa identyczne po 29,99 i po 39,99 tylko nie wiem które po ile ale co z tego jak wyglądam w nich jak wieża telekomunikacyjna

Darusia to fakt nie lubie jej ale to z innych powodów a gdyby przyszła czy przyjechała do mnie to nie miałabym wyjścia ugościłabym ją choć z wielkim niesmakiem

Aneczka co z naszym jutrzejszym spotkaniem ? bo ja będe w Świdnicy któraś jeszcze chętna się przyłączyć

a moje dziecko coraz bardzie wysypane już nie wiem co mam jej dawać jeść narazie jesteśmy na bebilonie pepti o dziwo dupsko jej się przegłodzilo to nawet na śniadanie zjadła 220 ml odstawiłam tez już wczoraj owoce bo może po owocach ma wysypkę ale nic sie nie zmieniło dzisiaj wyniki będą z moczu i na pasożyty z kału może tam cos wyjdzie jak nie to chyba tam gdzie Pop była będziemy musieli się wybrać

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 13:52   #1423
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
ja juz po obiadki, posprzatane tez jest, mloda kima wstanie zje i idziemy dalej na dwor.
Darusiaa- a jak tam gorączka Oliwki, minęła? Wiesz od czego była?

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Dusiak ale my nie chcemy brodzika zamurować tylko wymórowac mam zrobiony projekt i cały schemat jak wymórowac brodzik z cegieł i wylożyc go całego plytkami tymi mini mini jak wrócę do domu to wstawię ten projekt zobaczysz o co mi chodzi i czekam na odpowiedź tylko to dopiero by było aktualne jak skończą ściany robić i okno przestawią a dzisiaj mojemu Tżtowi cos w plecach
Drcron - ok, pokażę TZ wieczorem i dam znać co On na to

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 14:07   #1424
drcron
Zakorzenienie

Plmadzia kiedys pokazywałaś łóżko dwu piętrowe takie gdzie to na dole jest szersze to te łóżka teraz sa w promocji po 700 złotych w Yusku
http://www.jysk.pl/359/361/3100031/a/catalog

Stary 2011-08-10, 14:57   #1425
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Plmadzia kiedys pokazywałaś łóżko dwu piętrowe takie gdzie to na dole jest szersze to te łóżka teraz sa w promocji po 700 złotych w Yusku
http://www.jysk.pl/359/361/3100031/a/catalog
mi by bardziej chodziło o to żeby były jakby 3 łóżka, bo jedno u góry drugie na dole, i trzecie spod tego na dole wysówane, tak żeby w dzien nie zawalało mi miejsca
Ale narazie nie wiem gdzie Erykowi do pokoju wstawić łóżeczko małego nie wiem jak meble przestawić żeby jakoś to wyglądało

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Następna tragedia z opieszałości Polskiego systemu http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html

Jak jest chetna na zakup parasolki maclarena chyba xt z tymi nowszymi kółkami za 260 zł to moge dać namiar na aukcje ma wadę 3 maleńkie dziurki od popiołu.

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 15:59   #1426
mloda1989
Zakorzenienie

drcron ja tu musze twojego meila podac ?
a nie mam
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 16:55   #1427
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A my już po spotkanku. Właśnie skończyłam sprzątać i po raz drugi dziś- odkurzać mały sajgonik był w pokoju

Ale było miło. Nasze śpiochy trochę pospaly. jak lind przyszła to niosła małego na rękach bo zasnąl w aucie, a moja mała spała. Połozyłymy go na łóżku a jak moja się zbudziła (po 3 godzinach) to Misio zajął jej miejsce. Chyba było mu wygodnie bo ładnie i dość długo spał

Misio to taki słodki przytulasek . Oczywiście tylko do mamusi zazdroszczę tego... moja co prawda też czasem sie przytula ale nie tak i nie na tak długo. On to taki słodki wstydzioszek a moja to takie cygańskie dziecko. czasem nawet woli bawić się z obcym niż z nami
Michalkowi najbardziej spodobał się wózek (zabawka) Werci. Jeździł nim wkoło pokoju chyba z 20 minut. Moja nigdy się nim tak długo nie pobawiła

A za tydzień może razem wyruszymy na basen

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Agnieszka- zdziwię Cię moze ale ja akurat lubię jak moje dziecko jest brudne oczywiscie bez przesady i jak idzie do ludzi to staram sie by była czysta ale jak sie w domu pobrudzi to ją taką uwielbiam No i niestety nie ubieram jej aż tak słodko i modnie jak Ty Karinkę bo po prostu mnie na to nie stać. 3/4 rzeczy ma używanych. No i nie ma ich jakoś bardzo dużo. Ale super, ze Ty masz możliwości wiec jak je masz to strój małą księżniczkę

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 17:43   #1428
lindsley
Zakorzenienie

dracron nie dostałam paczuszki jeszcze Masz jakieś śledzenie kuriera czy coś? No bo u mnie zawsze teść jest i ma kto odebrać...

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
A my już po spotkanku. Właśnie skończyłam sprzątać i po raz drugi dziś- odkurzać mały sajgonik był w pokoju

Ale było miło. Nasze śpiochy trochę pospaly. jak lind przyszła to niosła małego na rękach bo zasnąl w aucie, a moja mała spała. Połozyłymy go na łóżku a jak moja się zbudziła (po 3 godzinach) to Misio zajął jej miejsce. Chyba było mu wygodnie bo ładnie i dość długo spał

Misio to taki słodki przytulasek . Oczywiście tylko do mamusi zazdroszczę tego... moja co prawda też czasem sie przytula ale nie tak i nie na tak długo. On to taki słodki wstydzioszek a moja to takie cygańskie dziecko. czasem nawet woli bawić się z obcym niż z nami
Michalkowi najbardziej spodobał się wózek (zabawka) Werci. Jeździł nim wkoło pokoju chyba z 20 minut. Moja nigdy się nim tak długo nie pobawiła

A za tydzień może razem wyruszymy na basen
A ja tylko dodam że Wercia jest taaaaaka mądra, ona wszystko wie co w książeczkach jest, nawet wie że na jednym obrazku dziadek jest a na nast stronie dziadka nie ma... Michał za nią jest daleko w tyle

Z piersiami gorzej może się wybiorę faktycznie do lekarza... Spróbuję dziś ciepłe okłady i trochę odciągnąć...

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 18:03   #1429
agnieszka09
Wtajemniczenie

ASIULEK ja poprostu nie mam mozliwosci kupna ciuchow uzywanych...dlatego kupuje nowe.troche nowej kolekcji a troche z promocji...na promocji mozna tez kupic super ciuszki.choc ostatnio kozystam z ebaya angielskiego i jestem mega zadowolona bo za grosze kupuje uzywane,w badzo dobrym stanie ciuszki.niektore mozna kupic nowe z metka.
ostatnio kupilam nowa bluze z metka z gapa za 6funtow a w sklepie kosztuje taka sama za 23funty.wiec bylam mega zadowolona.
do pl jak pojedziemy to tez za bardzo nikt ofiarny nie jest...
ja tez ostatnio sie scwanilam i zamiast rozdawac,sprzedaje na ebayu
a co do ubrudzonej Karinki to ja juz wyluzowalam jak pochlapie sie woda.nie pedze i nie przebieram.tylko czekam,przeciez wyschnie wiem,ze to troche glupie takie przesadne dbanie o czysta Karinke...wiec walcze z tym...bo to przeciez dziecko

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 18:14   #1430
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Witam!!!

Michasia dzis była na ostatnim szczepieniu zapłaciłam 120 zł wiec chyba nie duzo ale i nie mało..
Waży równo 12,5 kg

Mam w domu tewraz 4 dzieciaków.. Michalina i 3 chłopców 6, 8 i 13 lat wiec teraz tylko wstaje sniadanie naczynia obiad naczynia kolacja naczynia.. jakies przegryzki herbatki i kompoty.. drugi dzien a ja czasu usiąśc nie mam.. ale lubie miec dzieci pod opieką.. wczoraj tym młodszym wymyśliłam bo deszcz pada i w domu sie nudza.. zeby z jabłek ozdobili zapałkami io sreberkiem zrobili statki kosmiczne a z kloców drewnianych bazy i lądowiska dla tych statków godzina z głowy
Jutro maluijemy farbkami do malowania palcami kupiłam brystole i bedzie wesoło..

aaa miedzy zcasie robiłam farsz z cebuli i pieczarek na jutrzejsza pizze

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 18:17   #1431
drcron
Zakorzenienie

Lindsley tutaj nie mam bo ja K-exem wyslałąm nie Dpd bo dużo taniej jak będę jutro w pracy to zadzwonię do centrali i zapytam co sie dzieje powina juz dojść one są wyprane i wymoczone w płynie antybakteryjnym skarpety tak samo ta tania firma kurerska ma to do siebie że jest tania ale dość długo idą przesyłki u nich bo mają słabo rozwiniętą logistykę

Plmadzia wrzuć zdjęcia pokoiku może wspólnie z dziewczynami coś wymyslimy a jak nie to pokażę znajomej ona co prawda dopiero się uczy na dekoratora wnetrz ale zawsze coś może doradzić

Dusiak nie mogę wgrac pliku namaluję w poincie o co mi chodzi może uda Ci się mu wytłumaczyć

odebrałam wyniki z moczu są w porządku leukocyty w normie co mnie bardzo cieszy jutro wyniki kupki a Jula coraz bardziej wysypana

Ewitka ty chyba pisalaś że masz namiar na jakiegoś dobrego dermatologa czy alergologa we Wrocławiu czy mogłabyś mi podać plisssss moze tam uderzę może ona nam pomoże a jak nie to będę prosiła Pop o namiary na ta klinikę co miałą robiony rezonans może tam wyjdzie co nam dolega

Stary 2011-08-10, 18:18   #1432
megi-megi
Zakorzenienie

W kilku słowach o spotkaniu z P0P - nigdy, ale to nigdy nie wierzcie w to, co mówi P0P!
Po oczach widać, że jest starsza, ale... reszta to mistyfikacja ;P
Nie kuleje (a niby taka połamana).
Chuda (chudsza ode mnie na 100%, a narzeka, jakby ważyła co najmniej z 90kg...nawet nie skomentuje).
Nie pomarszczona (a niby stara).
Ciepła (a udaje taką groźną).

Mi było bardzo miło - P0P przyniosła dużo ciastek i innych słodkich pyszności i je zostawiła Trochę się nie nagadałam (przykro mi P0P - mam tu mało znajomych i jak już kogoś dopadnę, gadam i gadam) i żałuję bardzo, że nie miała Oliwki. Za to Igor był bardzo grzeczny - jak dla mnie i zajmował się sobą.

A ja nie zrobiłam zdjęć tej kłamczuchy....
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 18:26   #1433
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Lindsley tutaj nie mam bo ja K-exem wyslałąm nie Dpd bo dużo taniej jak będę jutro w pracy to zadzwonię do centrali i zapytam co sie dzieje powina juz dojść one są wyprane i wymoczone w płynie antybakteryjnym skarpety tak samo ta tania firma kurerska ma to do siebie że jest tania ale dość długo idą przesyłki u nich bo mają słabo rozwiniętą logistykę
A to ok bo ja się martwiłam bo pisałaś że w pn lub wt powinna być...
I nadal mi nie odp na PW

Cytat:
Musisz koniecznie nadrobić następnym razem

A ja się średnio czuję, głowa mnie boli, pół dnia mi się w niej kręci i się zastanawiam czy to przez te moje cycki... Michał się kąpie, jak uśnie to zabieram się za nie! A już myślałam że będzie ok a tu po tygodniu takie coś

Ja tak jak Asiulek w domu ubieram tak żeby mógł się brudzić i mi szkoda ciuchów nie będzie... I nie przebieram jak się ubrudzi chyba że gdzieś wychodzimy ale często też idziemy za dom do ogródka to tym bardziej nie przebieram Inaczej chyba bym wieczorami tylko w kółko prała, wieszała i prasowała

Michaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-10, 18:50   #1434
drcron
Zakorzenienie

bo nie ma co odpisywać niech się dobrze noszą i pasuja jak najdłużej
aha dziewczyny u nas w sklepie są te gumiaki piankowe po 7 złotych 6,99 te co na allegro
http://allegro.pl/kalosze-piankowe-l...755291592.html
jak kupowałam domino ze zwierzątkami to staly obok wachałam sie czy wziąść ręce ciągnęły do nich ale rozum zwyciężył i nie wzięłam w aucie żałowałam ale z drugiej strony po co nam 3 pary gumiaków ?

Stary 2011-08-10, 18:56   #1435
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:

Michaś
Stary 2011-08-10, 19:26   #1436
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dusiaka jeszcze ma goraczke, wieczorami czasami, ale ja wiem ze u nas to od zebow.

Teraz ide ja szykowac do spania.

Aaaaa no i widzialam sie z Amelką i Minka krociutko ale jednak
jakaaaaaaaaaaa Amelcia jest fajna!
Ma takie wloski super! kitusie taka prawdziwa nie jak nasz pędzelek i do tego jest przecudowna i śliczna!
Oczywiscie moj potwor chcial ja udusic ze niby sie tuli i ganiala ja zeby ja popchnac ale Amelka ma wprawe w uciekaniu na szczescie
A.Camus
Stary 2011-08-10, 19:27   #1437
P0P70
Zakorzenienie

Megi - dziękuję za spotkanie i możliwość poznania Ciebie i Igora.
Igor na żywo jest jeszcze bardziej przystojny. Grzeczny i czyścioszek z niego - ciągle ze ścierka lata.
A Megi - Cóż tu można o niej napisać. Super dziewczyna i laska.
PS. Na pewno nie jestem szczuplejsza od niej

Stary 2011-08-10, 19:58   #1438
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
ja też lubię gości, ale nie bardzo lubie jak ktoś przyjeżdza na dłużej. U nas w domu zawsze pełno ludzi. Ale jak ma przyjść tż chrześnica 4 letnia, to mi się odechciewa wszytskiego. Jest tak rozpuszczone dziecko. Ostatnio całą ciastoline mi wlepiła w nowy dywan u Zosi w pokoju.
Otworzyła bramke na schodach, Zosie w ostatnim momencie złapałam. Cały czas ją nosi i dokucza;/ masakra

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Asiulek - Zosia też się kręci w kółko i przewraca, a ja ją łapie bo boje się że uderzy w coś.
Dzieciaki tak prawie wszystkie robia ale podobno coś tam tym cwieczą i to dobrze

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
idz do ginka i to jak najszybciej Ja na takie kulki to brałam pyralgine żeby nie bolało, i żeby nie było stanu zapalnego, potem pod prysznic bardzo cieple oklady i prysznic na piersi , troszkę laktatorem, i na koniec po masażu i tym odciąganiu zimna wodaMoże też tak wypróbuj

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Ja uwielbiam gości, nawet takich na kilka dni, ale zawsze jak w przyslowiu gość jak ryba po 3 dniach zaczyna śmierdzieć to tak mniej więcej na dwa noclegi
Ale u mnie tyle lepiej że jak mamy gości nawet 4-os rodzinkę to dajemy im na czas wizyty sypialnię, więc z rana czy wieczora można dłużej filmy pooglądać, a na obiadokolacje zawsze pizze zamawiamy jak mam lenia To zostaje tylko zrobienie grzanek na śniadanie, czy kanapek, więc małoupierdliwie. No i zawsze jak u kogoś byłam z noclegiem czy na wizycie to czuję się zobowiązana do ugoszczebia.[COLOR="Silver"]
:

Jakie tam śniadanie ja wywlekam wsio z lodówki do tego daję chleb i róbta se sami

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
To na takie zachowanie ta moja koleżanka znalazła sposób. Też się gapi tak długo aż się gapiący zorientuje i robi mu się głupio. Podobno potrafią przeprosić. Oj dużo musimy się nauczyć jako społeczeństwo[COLOR="Silver"]

..
Ja się grzecznie pytam czy jestem gdzieś brudna

Cytat:
ASIULEK ja poprostu nie mam mozliwosci kupna ciuchow uzywanych...dlatego kupuje nowe.troche nowej kolekcji a troche z promocji...na promocji mozna tez kupic super ciuszki.choc ostatnio kozystam z ebaya angielskiego i jestem mega zadowolona bo za grosze kupuje uzywane,w badzo dobrym stanie ciuszki.niektore mozna kupic nowe z metka.
ostatnio kupilam nowa bluze z metka z gapa za 6funtow a w sklepie kosztuje taka sama za 23funty.wiec bylam mega zadowolona.
do pl jak pojedziemy to tez za bardzo nikt ofiarny nie jest...
ja tez ostatnio sie scwanilam i zamiast rozdawac,sprzedaje na ebayu
a co do ubrudzonej Karinki to ja juz wyluzowalam jak pochlapie sie woda.nie pedze i nie przebieram.tylko czekam,przeciez wyschnie wiem,ze to troche glupie takie przesadne dbanie o czysta Karinke...wiec walcze z tym...bo to przeciez dziecko
Ja kiedyś tam szymka przebierałam ale jakoś już mi przeszło . teraz się oduczyłam , jak będziesz miała pranie po dwóch sztukach to też się tego nauczysz tak samo jeszcze jakiś czas temu codziennie była czysta piżama do spania . i też się oduczyłam

Cytat:
W kilku słowach o spotkaniu z P0P - nigdy, ale to nigdy nie wierzcie w to, co mówi P0P!
Po oczach widać, że jest starsza, ale... reszta to mistyfikacja ;P
Nie kuleje (a niby taka połamana).
Chuda (chudsza ode mnie na 100%, a narzeka, jakby ważyła co najmniej z 90kg...nawet nie skomentuje).
Nie pomarszczona (a niby stara).
Ciepła (a udaje taką groźną).

Mi było bardzo miło - P0P przyniosła dużo ciastek i innych słodkich pyszności i je zostawiła Trochę się nie nagadałam (przykro mi P0P - mam tu mało znajomych i jak już kogoś dopadnę, gadam i gadam) i żałuję bardzo, że nie miała Oliwki. Za to Igor był bardzo grzeczny - jak dla mnie i zajmował się sobą.

zgadzam się z tym co napisałaś o POP

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A to ok bo ja się martwiłam bo pisałaś że w pn lub wt powinna być...
I nadal mi nie odp na PW

Musisz koniecznie nadrobić następnym razem

A ja się średnio czuję, głowa mnie boli, pół dnia mi się w niej kręci i się zastanawiam czy to przez te moje cycki... Michał się kąpie, jak uśnie to zabieram się za nie! A już myślałam że będzie ok a tu po tygodniu takie coś

Ja tak jak Asiulek w domu ubieram tak żeby mógł się brudzić i mi szkoda ciuchów nie będzie... I nie przebieram jak się ubrudzi chyba że gdzieś wychodzimy ale często też idziemy za dom do ogródka to tym bardziej nie przebieram Inaczej chyba bym wieczorami tylko w kółko prała, wieszała i prasowała
Nie raz czytałam że można też piersi czymś ciasno obwiązac . ale nie wiem czy to działa a szałwię pijesz ? Bo te na zatrzymanie lAKTACJI to niezłe mózgo✂✂✂y są .
Stary 2011-08-10, 20:01   #1439
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Plmadzia wrzuć zdjęcia pokoiku może wspólnie z dziewczynami coś wymyslimy a jak nie to pokażę znajomej ona co prawda dopiero się uczy na dekoratora wnetrz ale zawsze coś może doradzić
Jutro zrobię fotkę(aparat dzisiaj odebrałam i dopiero się uczę) i wstawię co kilka głów to nie jednaMój tz z kolegą mieli przestawiać meble tak jak ja wymyśliłam, ale posiedzieli i pomyśleli przez 30 min że jest okwiecie takie typy co by robić żeby nic nie robić, Tylko naprawdę tam nie mam gdzie łóżeczka wstawić żeby Erykowi nie przeszkadzało
Cytat:
aha dziewczyny u nas w sklepie są te gumiaki piankowe po 7 złotych 6,99 te co na allegro
http://allegro.pl/kalosze-piankowe-l...755291592.html
jak kupowałam domino ze zwierzątkami to staly obok wachałam sie czy wziąść ręce ciągnęły do nich ale rozum zwyciężył i nie wzięłam w aucie żałowałam ale z drugiej strony po co nam 3 pary gumiaków ?
Ja takie piankowe nad morzem kupiłam za 11 zł ale już rozmiar +2 żeby miał na wiosnę

Spotkania zazdroszcze, bo ja ostatnio znudzona. Te moje koleżanki to jakoś w domach tak się pozamykały że nigdzie poza sklep spożywczy i najbliższą rodzinę

Jutro mam fryzjerkęznowu chcę troszke wlosy przyciemnić, tak jak zawsze co drugie farbowanie, i obciąć, bo mam już siano. Choć nie wiem po co mi długie włosy jak i tak tylko w kokach i kitkach chodzę

Mamy niejadków, teraz sobie przypominam jak to jest mieć niejadka, bo ten mój chudzielec przez te zebole nie chce jeśćnormalnie 1/3 tego co zawsze, a on taki chudyjak pojade nad morze i trafię na pogodę to będzie wstyd go w kąpielówkach wypuścić bo psy będą się na te kości śliniły

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 20:07   #1440
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Nie raz czytałam że można też piersi czymś ciasno obwiązac . ale nie wiem czy to działa a szałwię pijesz ? Bo te na zatrzymanie lAKTACJI to niezłe mózgo✂✂✂y są .
Piję

Gdzie trzymacie termofor bo ja gdzieś wsadziłam i nie mogę znaleźć Może mi to podsunie jakiś pomysł:rolleyes :

Michaś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości