|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
masz
ale tż mówi, że taki ziemniaki są dobre też z boczkiem, więc masz instynktowne wyczucie smaku
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-08-02 o 16:50 |
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie też chciałam złoto, ale w sumie to taki dość zimny odcień...
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zastanawiam czy nie dałoby się zrobić tak że w domu zapiec te 45 minut, a na grillu tylko podgrzać
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, my też
Zupełnie zapomniałam I przy okazji mamy 10 dni od ślubu ![]() A my dziś na obiad zrobiliśmy naleśniki z kawałkami piersi kurczaka, pieczarkami i cebulką, do tego śmietana i starty ser Pewnie nic takiego, ale my w kuchni jesteśmy początkujący i to była zupełna improwizacja, a wyszła przepysznie ![]() Może wyciągnę P. do kina z okazji 6,5 roku razem
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale widać, że to lubisz Jusia żołnierz pizza może mieć swój urok w urodziny moja znajoma w jedne urodziny została zabrana do McDonalda ale powiedziała, że ją to urzekło, bo: 1. cały dzień był fajny (m.in. wycieczka rowerowa i piknik z jedzeniem z McDonalda - podjechali rowerami na McDrive ), 2. w restauracjach na co dzień dość często jadali i nie byłoby to jakieś wyjątkowe. Dla mnei to urocze ale wszystko zależy od kontekstu
|
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, gratuluję - nasze początki kulinarne też były super. Ta radość, że wyszło, jest bombowa
P. to w ogóle eksperymentuje i zawsze mu to wychodzi ja wolę korzystać z przepisów Hawwa, Carmi - gratuluję stażu moja kumpela miała wczoraj 7 lat.
|
|
|
|
#1419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- NIE jest zaręczona?;>
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem ponad 2 lata starsza od Mateusza - ja urodziłam się 28 kwietnia a on 30 sierpnia. Ja nie chcę w okresie letnim bo wtedy jeszcze nie ma 30 sierpnia i ja jestem jakby 3 lata starsza
Mateusz w urodziny swoje nie chce a wypadają w sobotę w 2014, poza tym on chce mieć więcej do świętowania więc stwierdziliśmy że będzie tydzień później
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Naj ostatnio myślałam o Twojej koleżance (tej z małym dzieckiem). Czy u niej wszystko ok?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
nie, bo nie chce
chce najpierw z nim zamieszkać, a że kupili działkę i dopiero w przyszłym roku się zaczną budować, to czekają. ona w moim wieku, on ma w tym roku 30. da się? da się co do różu z EDM - mam próbkę prawie półtora roku i jest wykorzystana w połowie, a używam codziennie mam też pełnowymiarowy rozświetlacz też półtora roku i nie widzę, by go ubyło polecam |
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Frezi chciałam napisać cudowny teledysk Ten jest taki nowoczesny. I w ogóle jeśli na codzień macie w sobie tyle pogody ducha i radości to Wam gratuluję i zazdroszczę, nam tego brakuje niestety. A kiedy kręciliście taniec na pustej sali? no i najważniejsze: będą jeszcze jakies filmiki? picza czemu wyrzuciłaś z cv, które Ci odesłałam umiejętność bezwrokowego pisania na klawiaturze he?
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie czytam i myślę Na jakim ja jestem stażu do cholery???!!!
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). za niedługo jedzie z nim na kilka dni w góry (bez dziecka ), co bardzo ją cieszy, bo odpocznie. Powiedziała jednak, że z powrotem zamieszkają ze sobą dopiero za jakiś rok (o ile On się nie stanie znów taki, jak przedtem), gdy mały pójdzie do przedszkola ,a ona do pracy.---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- jestes urocza Jak ja bym chciała kamerzystę ślubnego tylko dla teledysku - niczego więcej
|
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, jestem już 9,5 godziny w pracy, czas się zbierać.
|
|
|
|
#1427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też generalnie wolę korzystać z przepisów Ale P. uznał "lepiej sami" i tak wyszedł dzisiejszy obiad Nie bez powodu na weselu wskazaliśmy, że to on lepiej gotuje Teraz mogę to wykorzystywać
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym jednak chciała załapać się jeszcze na 2013....chlip, chlip![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W tej kwestii się zgadzaliśmy z TŻtem, ale ostatnio jak oglądaliśmy wesele znajomych to TŻ stwierdził że koniecznie chce kamerzystę, żeby mógł kiedyś pokazać dzieciom jak wyglądali rodzice na ślubie i chce mieć uwieczniony moment przysięgi
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
do twarzy Ci z nim
![]() Cytat:
szczerze powiedziawszy też nie wiedziałam o co do końca rozchodzi się w tym przepisie
|
|
|
|
|
#1432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzondzisz!!! Cytat:
![]() Hawwa widziałam teraz Wasz teledysk i też mi się bardzo podoba I podoba mi się ten taniec ze świecami, ludzie chyba się wzruszyli co?
|
||
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam nadzieję że Hawwa się nie obrazi że pokazałam wczoraj TŻtowi ten filmik
i bardzo mu się podobał, stwierdził że wszyscy są tacy uśmiechnięci i tak powinno właśnie być i że fajnie by było mieć kamerzystę albo chociaż komuś dać sfilmować ślub jak kupimy kamerę i potem zrobić parę ujęć w plenerze
|
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przeglądam wątek kulinarny w klubie zastanawiając się co przyrządzić na TŻtowe urodziny w piątek i chyba wypróbuję chili con carne wg Carmi - nie wygląda skomplikowanie i (o dziwno!) mam wszystkie składniki w domu
chyba że macie jakieś pomysły na prosty i tani obiad we dwoje, to wszelkie sugestie mile widziane
|
#1435 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, one mieszkac beda konkretnie na osiedlu europejskim, niedaleko kampusu, wiec chyba jest tam bezpieczniej (?) - nazwa brzmi ok ;P
|
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Hawwa teledysk Justyna ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Ilsa ogromna zmiana! Jak tego dokonałaś?![]() Doszedł może którejś z Was zamówiony stanik?
|
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa - dla Was też
za staż związku... ale fajnie, w ogóle zapomniałam, ze Wy z carmelką w tym samym dniu ![]() clarisia - na pustej sali nagrywaliśmy 5 tyg. po ślubie w ogóle wszystkie ujęcia gdzie jesteśmy sami, było nagrywane dużo po ślubie czy jakoś tak
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu jak jedna osoba tam zginęła to nie znaczy, że jest niebezpiecznie co nie? Biska jak tam to, za co trzymałysmy ostatnio kciuki?
|
|
|
|
|
#1439 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
piszę szybko, ale jednak muszę czasem zerkać...dużo aplikacji przyszło? |
||
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Ty mi powiedz
![]() Bo chyba za co innego kciuki trzymałyśmy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.

w życiu bym na to nie wpadła. myślałam, że odciąć plaster i w tym plastrze podziobać nożem 

ale wszystko zależy od kontekstu 

13.03.2008

i bardzo mu się podobał, stwierdził że wszyscy są tacy uśmiechnięci i tak powinno właśnie być i że fajnie by było mieć kamerzystę albo chociaż komuś dać sfilmować ślub jak kupimy kamerę i potem zrobić parę ujęć w plenerze
ogromna zmiana! Jak tego dokonałaś?
za staż związku... ale fajnie, w ogóle zapomniałam, ze Wy z carmelką w tym samym dniu