Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy! - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-19, 14:29   #1411
Loriette
Zakorzenienie

Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość

ładna, ale wg mnie taka mało studniówkowa
raczej taka na co dzień, na jakiś egzamin, imprezę rodzinna czy coś
no ale to moje zdanie, co kto lubi
Uznałyśmy z dziewczynami, że idziemy ubrane skromnie, bo ELYTA odwali się w cekiny, kamienie, korony i pewnie Bóg wie co jeszcze! Zresztą chcę tą kieckę później wykorzystać, a jakby nie było - od zawsze stawiałam na minimalizm

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-19, 16:11   #1412
Inc
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
1. Najwyższa pora to zmienić! Nie możesz tak żyć, bo faktycznie staniesz się aspołeczna w 100% - póki widzisz problem spróbuj coś z nim zrobić. Wyjdź do ludzi, przecież niczego nie tracisz.
2. Uwielbiam Cię
3. Gdybyś została na urodzinach siostry pewnie poznałabyś jakiś fajnych ludzi i sylwester miałabyś już zaplanowany. MUSISZ SIĘ OTWORZYĆ NA SPOŁECZEŃSTWO - MY NIE GRYZIEMY
Zdaje sobie sprawę, że zamykanie się w sobie do niczego nie doprowadzi, że stworzę sobie takie błędne koło - nie mam śmiałości do ludzi, więc mało ich znam->zna mało ludzi, wiec nie mam do nich śmiałości. Zapisuje się na zajęcia dodatkowe i stopniowo staram się otworzyć na nowe znajomości, bo jęczenie "jaka to ja jestem cicha i nieśmiała" nic nie da, tylko zmarnuje najlepsze lata. Ten wyjazd trochę mnie jednak przerósł, ale na następny raz będę wiedzieć czego się spodziewać i że nie mogę uciec.
Sukienka ładna, bardzo przypomina mi kieckę mojej siostry, która przywiozła z Anglii. Kupiła ją co prawda na rozpoczęcie roku, ale teraz często zakłada ją na różne imprezy. Przynajmniej po studniówce nie skiśnie Ci w szafie.
A tak w temacie robienia biżuterii- ja jestem zupełnie zielona, ale postanowiłam zrobić mamie na święta kolczyki. Wyszły strasznie przeciętnie, ale wiem że takie będą jej się podobać 100 razy bardziej niż kupione w Aparcie czy Swarovskim, bo zawsze wolała prezenty "od serca". Niemniej zazdroszczę wszystkim, którzy potrafią zrobić coś naprawdę ładnego- podczas rozdawania talentów artystycznych ja stałam po umysł ścisły
Inc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-19, 18:19   #1413
Mysia x3
Raczkowanie

Właśnie wypiłam sobie zieloną herbatę i wpadłam tu zobaczyć co u Was nowego : ) Jutro czeka mnie dentysta na 9:30

AnULka248
- Lepiej pomóż mi się domyślić, co mój TŻ szykuje
Twoja biżu jest o wiele ładniejsza niż ta w sklepach, naprawdę : )
Więc zapisz mnie już na listę chętnych : )
I bez żadnego wymigiwania się
Co do równowagi, to oj tak A ja bije rekordy w tym

Loriette- Też dostajesz skurczów w udach lub pośladkach? Ja mam je bardzo często ;/
Popatrz Ci faceci ciągle mają jakieś konkretne plany
My wczoraj z TŻ mieliśmy 26 miesięcy razem
Tak tak ELYTA musi być zawsze wyglądająca jak choinka i tym podobne określenia
W końcu ELYTA jest 'najlepsza' prawda?
Skądś to znam.

Inc
- Też się zapisałam na zajęcia dodatkowe z angielskiego, gdzie jestem sama z mojej klasy z inną klasą i z każdym spotkaniem nawet coraz lepiej mi mówić, bo tam wyłącznie mówimy. : )
Pokaż kolczyki jakie zrobiłaś : )
Ja niestety też przy rozdawaniu talentów artystycznych stałam daleko od tego działu

61,6 (14.03.15r.) -> 61 -> 60 -> 59 -> 58
Mysia x3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-19, 20:37   #1414
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia x3 Pokaż wiadomość

Loriette- Też dostajesz skurczów w udach lub pośladkach? Ja mam je bardzo często ;/
Popatrz Ci faceci ciągle mają jakieś konkretne plany
My wczoraj z TŻ mieliśmy 26 miesięcy razem
Tak tak ELYTA musi być zawsze wyglądająca jak choinka i tym podobne określenia
W końcu ELYTA jest 'najlepsza' prawda?
Skądś to znam.
Dokładnie - ELYTA ponad stan! Jakoś mi na tym nie zależy.. 3 czy tam 4 dziewczynki bawi się w życie ponad stan - ich sprawa!

Nie wytrzymałam - pojechałam do centrum i kupiłam buty do kiecki. Są niziutkie, bo M. jest niewiele wyższy, ale były takie kochane, że musiałam je wziąć!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0272.jpg (33,4 KB, 13 załadowań)

Stary 2011-12-19, 21:04   #1415
Mysia x3
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie - ELYTA ponad stan! Jakoś mi na tym nie zależy.. 3 czy tam 4 dziewczynki bawi się w życie ponad stan - ich sprawa!

Nie wytrzymałam - pojechałam do centrum i kupiłam buty do kiecki. Są niziutkie, bo M. jest niewiele wyższy, ale były takie kochane, że musiałam je wziąć!
Wiesz ja nie rozumiem osobiście takich dziewczyn, naprawdę
Dobre buty wybrałaś moim zdaniem, przynajmniej nie będziesz narzekać na ból nóg, będziesz czuła się komfortowo i w ogóle : )
Ładne buciki muszę przyznać : )

Stary 2011-12-19, 21:06   #1416
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ja nie rozumiem osobiście takich dziewczyn, naprawdę
Dobre buty wybrałaś moim zdaniem, przynajmniej nie będziesz narzekać na ból nóg, będziesz czuła się komfortowo i w ogóle : )
Ładne buciki muszę przyznać : )
Ja podziwiam swoje dziewczyny, które idą w 13cm szpilkach i będą miały partnerów do ramienia - ja nie z tych, nie umiem tak

Jestem tak zmęczona, że jak zamknę oczy to nie umiem ich tworzyć! Pół nocy nie przespałam i teraz mam

Stary 2011-12-19, 21:28   #1417
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
mega
Ty to naprawdę zdolna dziewczyna jesteś
Dzięki dzięki

Cytat:
a ja właśnie wolałabym Sylwestra spędzić we dwoje
ale nawet za bardzo nie byłoby teraz warunków gdzie zresztą mój TŻ jednak chyba woli imprezę niż coś takiego
A właściwie jak tam u Was? Tż się stara?

Cytat:
no i dobrze niespodzianka musi być
mój tyle gadał, gadał ale raczej w najbliższym czasie się tego nie doczekam ale w sumie nie pali mi się
Któraś z Was musi do mnie dołączyć, bo mi łysooo
A my w kocu nie załatwimy sali przed Nowym Rokiem. Jest tak mało czasu przed świętami, ciągle coś do załatwienia... a ja bym już chciała wiedzieć co i jak mniej więcej.

Cytat:
Właśnie wypiłam sobie zieloną herbatę i wpadłam tu zobaczyć co u Was nowego : ) Jutro czeka mnie dentysta na 9:30

AnULka248
- Lepiej pomóż mi się domyślić, co mój TŻ szykuje
Twoja biżu jest o wiele ładniejsza niż ta w sklepach, naprawdę : )
Więc zapisz mnie już na listę chętnych : )
I bez żadnego wymigiwania się
Co do równowagi, to oj tak A ja bije rekordy w tym
Cieszysz się na dentystę

Nie mam pojęcia, co Twój Tż może szykować, może jakaś kolacja taka romantico albo nie wiem co... Nie będę kombinować, bo Ty nie chcesz mi powiedzieć, co Ty planujesz

Na listę już Cię zapisałam, z wielką przyjemnością

Cytat:
Inc- Też się zapisałam na zajęcia dodatkowe z angielskiego, gdzie jestem sama z mojej klasy z inną klasą i z każdym spotkaniem nawet coraz lepiej mi mówić, bo tam wyłącznie mówimy. : )
Pokaż kolczyki jakie zrobiłaś : )
Ja niestety też przy rozdawaniu talentów artystycznych stałam daleko od tego działu
Inc, ja też chcę widzieć kolczyki
Cytat:
Jestem tak zmęczona, że jak zamknę oczy to nie umiem ich tworzyć! Pół nocy nie przespałam i teraz mam
Czemu nie spałaś?

Śliczna sukienka, pewnie użyjesz jej nieraz buty też świetne to właściwie jesteś gotowa na studniówkę

Co do elyty, to i tak masz szczęście, że tylko 4 laski. My mieliśmy tak, że były to 4 dziewczyny i 4 chłopaków a chłopaków w klasie mieliśmy tylko 8 z czego tylko dwóch było prawdziwymi facetami. I niestety byli w elicie A na studniówce cała ósemka zrobiła wiochę, pijąc na umór i robiąc z siebie pajaców przed obiektywem
AnULka248 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-20, 09:53   #1418
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnULka248 Pokaż wiadomość
Czemu nie spałaś?
Bo miałam w sobie tyle emocji to wieczorze z TŻ i chyba byłam za bardzo zmęczona

Cytat:
Śliczna sukienka, pewnie użyjesz jej nieraz buty też świetne to właściwie jesteś gotowa na studniówkę
Jeszcze podwiązka, dodatki i M. musi kupić garnitur, tylko ciągle marudzi, bo ten co Jemu się marzy kosztuje kilka patyków - pewnie i tak kupi, więc nie rozumiem po co marudzi..

Cytat:
Co do elyty, to i tak masz szczęście, że tylko 4 laski. My mieliśmy tak, że były to 4 dziewczyny i 4 chłopaków a chłopaków w klasie mieliśmy tylko 8 z czego tylko dwóch było prawdziwymi facetami. I niestety byli w elicie A na studniówce cała ósemka zrobiła wiochę, pijąc na umór i robiąc z siebie pajaców przed obiektywem
Wiesz co.. U nas w klasie nie ma ELYTY, tylko ogólnie w naszym roczniku. Reszta to naprawdę fajni ludzie, tylko One jakieś takie "niedorobione', a nawet nie należą do piękności.

Kto zaraził się anginą i leży w domu

Stary 2011-12-20, 10:55   #1419
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
Kto zaraził się anginą i leży w domu
Uuu to brzydkooo byle do świąt wyzdrowiejesz

Kurde, drugą noc z rzędu śni mi się, że jestem w ciąży chociaż właściwie wczoraj to już dziecko urodziłam, bardzo bezboleśnie, a co najciekawsze już po paru minutach zaczęło chodzić a dziś dopiero byłam w ciąży. Jeszcze brzucha nie miałam, ale mama (!) już mnie straszyła, że za jakiś miesiąc już będzie większy. No koszmar
Stary 2011-12-20, 11:21   #1420
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Uuu to brzydkooo byle do świąt wyzdrowiejesz

Kurde, drugą noc z rzędu śni mi się, że jestem w ciąży chociaż właściwie wczoraj to już dziecko urodziłam, bardzo bezboleśnie, a co najciekawsze już po paru minutach zaczęło chodzić a dziś dopiero byłam w ciąży. Jeszcze brzucha nie miałam, ale mama (!) już mnie straszyła, że za jakiś miesiąc już będzie większy. No koszmar
M. musiał wczoraj pilnie w ciągu kilku godzin wyjechać do Niemiec i dzisiaj ok. 20 będzie w PL - może znowu bez zapowiedzi wpadnie i pomoże mi wyzdrowieć. MOM, PLEASE

Wiesz ile ja miałam tych nocnych ciąż?! Za każdym razem nad ranem sprawdzałam brzuch Raz śnił mi się SAM PORÓD - JEZU CHRYSTE! Jeśli to ma tak wyglądać to ja z chęcią komuś oddam poród

Od dwóch dni nie byłam w łazience - już nie wiem czym działać..

Stary 2011-12-20, 12:23   #1421
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
A właściwie jak tam u Was? Tż się stara?
a u nas jak to u nas raz lepiej raz gorzej, nie jest nudno

Cytat:
mi się takie koszmary nie śnią

Cytat:
Wiesz ile ja miałam tych nocnych ciąż?! Za każdym razem nad ranem sprawdzałam brzuch Raz śnił mi się SAM PORÓD - JEZU CHRYSTE! Jeśli to ma tak wyglądać to ja z chęcią komuś oddam poród

ja wczoraj gadałam tak o porodzie z mamą i ja chyba cesarkę będę chciała. Co prawda po tym dłużej się do siebie dochodzi itd. Ale jednak wole to

a czego próbowałaś?
kawa nie działa? otręby jakieś itd? albo tak na hardcora jakiś owoc i popić mlekiem jak jeszcze dzaga z nami była to mówiła jakiś sposób, tylko nie pamiętam dokładnie na noc chyba się zalewało wodę z miodem i rano piło, nie pamiętam już dokładnie
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-20, 13:00   #1422
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tego ze snu bym nie oddała w jakieś pół minuty, nawet nie wiem jak to się stało ale to był taki sprint raczej, bo skoro dziecko od razu chodziło...

Cytat:
a u nas jak to u nas raz lepiej raz gorzej, nie jest nudno
Jak nie jest nudno, to znaczy, że jest dobrze

Cytat:
mi się takie koszmary nie śnią
Ciesz się

Cytat:
ja wczoraj gadałam tak o porodzie z mamą i ja chyba cesarkę będę chciała. Co prawda po tym dłużej się do siebie dochodzi itd. Ale jednak wole to
jeśli miałabym rodzić całą dobę, albo chociaż cały dzień to też bym wolała cesarkę...
Cytat:
a czego próbowałaś?
kawa nie działa? otręby jakieś itd? albo tak na hardcora jakiś owoc i popić mlekiem jak jeszcze dzaga z nami była to mówiła jakiś sposób, tylko nie pamiętam dokładnie na noc chyba się zalewało wodę z miodem i rano piło, nie pamiętam już dokładnie
też mi się przypomina ta woda z miodem. I cytryną chyba jeszcze? Ale może coś mylę...
Stary 2011-12-20, 13:03   #1423
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli miałabym rodzić całą dobę, albo chociaż cały dzień to też bym wolała cesarkę...

też mi się przypomina ta woda z miodem. I cytryną chyba jeszcze? Ale może coś mylę...
no daj spokój niedość, że ból, męczysz się niemiłosiernie tyle godzin, porozcinana pochwa itd nigdy
a tak rachu ciachu i po strachu

no możliwe
nie pamiętam dokładnie, trzeba by się cofnąć do wcześniejszych postów na forum, jak dzaga jeszcze była, bo gdzieś tam o tym pisała
w ogóle ciekawe co z nią, że tak o nas zapomniała
Stary 2011-12-20, 15:24   #1424
Mysia x3
Raczkowanie

Loriette- Sama podziwiam takie dziewczyny
Oj kochana kuruj się : ) TŻ na pewno Ci w tym pomoże : )

AnULka248
- Któraś z dziewczyn na pewno do Ciebie dołączy, bo raczej to nie będę ja
A sale najwyżej wybierzecie po Nowym Roku, macie sporo czasu, na pewno wybierzecie w odpowiednim czasie wszystko : )
Gdybyś miała takie problemy z zębami jak ja, też byś się cieszyła na dentystę Teraz będę chodzić jakoś co 2 tygodnie do dentysty.
Każda wizyta mnie tak strasznie cieszy, bo wiem, że z każdą wizytą coraz lepiej z moimi zębami, że jest o ciut lepiej : )
A jeszcze przede mną cholernie długa droga
Dziś okazało się, że kolejny problem jest.
Dentysta powiedział mi, że coś nie tak z moimi kanałami i muszę iść zrobić prześwietlenie zęba, bo On nie wie dlaczego takie mam kanały.
Otóż człowiek powinien mieć 3 kanały, a ja mam dwa.
A druga rzecz to, to że z wiekiem kanały się zwężają, a ja mam strasznie wąskie, powiedział, że jak u 60 latki.
Byłam zrobić to zdjęcie i jutro idę je odebrać : )
Ludu jak nie głęboki zgryz otwarty, to szpara między jedynkami, jak nie szpara, to przebarwienia, uszczerbienia, przebarwienia, to jeszcze teraz dojdą kanały : (
Zobaczymy, co ten TŻ wykombinował
Jak wrócę po Nowym Roku to wszystko opowiem
Oj bo takich planów jakie ja wykonuje się nie zdradza
Bardzo mnie to cieszy, że widnieje na Twojej liście
Haha widzę, że jakieś sny prorocze masz

Aniaa_89
- To widzę, że to tak jak u mnie z moim TŻ
Naprawdę nie jest nudno
A nie sądzisz, że po cesarce, pozostaną ślady, blizny ?

Stary 2011-12-20, 20:42   #1425
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:

Aniaa_89
- To widzę, że to tak jak u mnie z moim TŻ
Naprawdę nie jest nudno
A nie sądzisz, że po cesarce, pozostaną ślady, blizny ?
moja mama pracuję w szpitalu i się orientuję w tych tematach i mówiła, że teraz to naprawdę super robią, że blizn praktycznie nie ma
Stary 2011-12-20, 21:32   #1426
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
moja mama pracuję w szpitalu i się orientuję w tych tematach i mówiła, że teraz to naprawdę super robią, że blizn praktycznie nie ma
Moja mama rodziła Młodego przez cesarkę, bo astma zagrażała Jej życiu i postanowili ciąć. Śladu faktycznie nie ma zbyt wielkiego, ale o wiele ciężej wracało jej się do formy.

Rodzice w pracy, Młody poszedł do dziadków, a ja sama siedzę w tym domu i próbuję zagłuszać myśli, bo tak mi się nudzi.. najchętniej poszłabym po popcorn maślany

Stary 2011-12-20, 21:36   #1427
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:

AnULka248
- Któraś z dziewczyn na pewno do Ciebie dołączy, bo raczej to nie będę ja
A sale najwyżej wybierzecie po Nowym Roku, macie sporo czasu, na pewno wybierzecie w odpowiednim czasie wszystko : )
Gdybyś miała takie problemy z zębami jak ja, też byś się cieszyła na dentystę Teraz będę chodzić jakoś co 2 tygodnie do dentysty.
Każda wizyta mnie tak strasznie cieszy, bo wiem, że z każdą wizytą coraz lepiej z moimi zębami, że jest o ciut lepiej : )
A jeszcze przede mną cholernie długa droga
Dziś okazało się, że kolejny problem jest.
Dentysta powiedział mi, że coś nie tak z moimi kanałami i muszę iść zrobić prześwietlenie zęba, bo On nie wie dlaczego takie mam kanały.
Otóż człowiek powinien mieć 3 kanały, a ja mam dwa.
A druga rzecz to, to że z wiekiem kanały się zwężają, a ja mam strasznie wąskie, powiedział, że jak u 60 latki.
Byłam zrobić to zdjęcie i jutro idę je odebrać : )
Ludu jak nie głęboki zgryz otwarty, to szpara między jedynkami, jak nie szpara, to przebarwienia, uszczerbienia, przebarwienia, to jeszcze teraz dojdą kanały : (
Zobaczymy, co ten TŻ wykombinował
Jak wrócę po Nowym Roku to wszystko opowiem
Oj bo takich planów jakie ja wykonuje się nie zdradza
Bardzo mnie to cieszy, że widnieje na Twojej liście
Haha widzę, że jakieś sny prorocze masz
Oj ja na zęby nie mogę narzekać, Bozia dała mi proste ząbki bez szparek ale za to jeden coś jakby się buntuje, tzn. nie ma dziury, ale jakaś ryska i będę musiała iść też do dentysty.

Co do Twoich planów to już chyba rozumiem

Żadne prorocze! Wypluj te słowa
Tak sobie myślę, może przez to te sny, że ostatnio sobie myślałam, co by było, gdyby przez te 2 i pół roku zdarzyła nam się niespodzianka i musielibyśmy na szybko się pobrać bo strasznie bym tego nie chciała a to jednak szmat czasu, różnie bywa i chyba stąd te głupie sny. Dziś już nie chcę takiego
Cytat:
Podobno chyba, że coś spartaczą moja bratowa po 4 latach nie umie brzuszków robić, bo ją tak jakby ciągnie dół brzucha

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:
Rodzice w pracy, Młody poszedł do dziadków, a ja sama siedzę w tym domu i próbuję zagłuszać myśli, bo tak mi się nudzi.. najchętniej poszłabym po popcorn maślany
A za mną chodzą chipsy... już pół roku nie jadłam, ani grama... albo czekolada...
Ale musimy być twarde
Stary 2011-12-20, 21:40   #1428
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mama rodziła Młodego przez cesarkę, bo astma zagrażała Jej życiu i postanowili ciąć. Śladu faktycznie nie ma zbyt wielkiego, ale o wiele ciężej wracało jej się do formy.
no to racja
ale ja wolę dłużej dochodzić do siebie niż rodzić naturalnie

Cytat:
Podobno chyba, że coś spartaczą moja bratowa po 4 latach nie umie brzuszków robić, bo ją tak jakby ciągnie dół brzucha
spartaczyć mogą nawet przy zwykłym porodzie także cóż
ja mam o tyle dobrze, że jak będę rodzić to na pewno będę miała super warunki i dobrego, sprawdzonego lekarza, więc nie pękam
ale nie wiem czy kiedykolwiek będę chciała mieć dzieci, ale to już co innego

też bym zjadła chipsy
Stary 2011-12-20, 21:42   #1429
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
A za mną chodzą chipsy... już pół roku nie jadłam, ani grama... albo czekolada...
Ale musimy być twarde
Staram się, ale jest ciężko, bo mam taką ochotę! Chyba pójdę po ogórki konserwowe ;xx

Stary 2011-12-20, 21:43   #1430
AnULka248
Zakorzenienie

Cytat:
spartaczyć mogą nawet przy zwykłym porodzie także cóż
ja mam o tyle dobrze, że jak będę rodzić to na pewno będę miała super warunki i dobrego, sprawdzonego lekarza, więc nie pękam
ale nie wiem czy kiedykolwiek będę chciała mieć dzieci, ale to już co innego

też bym zjadła chipsy
Ja bym chciała dwójkę, ale też się boję porodu szczerze, to ja też sobie nie wyobrażam. Kto to w ogóle wymyślił, żeby takie duże dziecko wychodziło przez taki mały otwór. Bóg bez wątpienia jest facetem

a my mamy w domu 2 paczki, kupione na święta (bo u nas tylko raz do roku mama kupuje chipsy)
Stary 2011-12-20, 21:43   #1431
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
no to racja
ale ja wolę dłużej dochodzić do siebie niż rodzić naturalnie
A ja w sumie sama nie wiem.. Chyba nie chcę, żeby ktoś mi ciął brzuch.

Stary 2011-12-20, 22:03   #1432
Mysia x3
Raczkowanie

Aniaa_89- O popatrz, to bardzo fajnie : )
Ale jakoś ja sama bardziej bym się bała tej cesarki, niż porodu (chodź i tego i tego się boję)

AnULka248
- Wiesz ja mam tak, że mam ze wszystkim problemy tak naprawdę, nie wiem dlaczego tak jest : D
Jak byłam mała dużo chorowałam, z zębami jest największy problem. Jutro akurat idę po to zdjęcie, a w piątek pójdę do tego dentysty.
Ze skórą ogólnie też mam spore problemy, tak jak i z moimi włosami, no i waga (z tym akurat najmniej problemów jest), czyli niewymiarowe łydki do reszty ciała : ) jestem niska i naprawdę to widać, że mam niewymiarowe łydki, dużo osób to mówiło mi, chodź już jest trochę z tym lepiej, bo dużo chodziłam, po 8 km. dziennie przez 3 tygodnie codziennie prócz weekendów
Jak ja marzę, by mieć tylko jedną ryskę na zębie
Poważnie, przestraszyłabyś się moich zębów, bo nawet dentyści są zawsze przerażeni, więc to nie dla mnie nowość
Ja osobiście wierzę, że niespodzianka Wam się przydarzy w naprawdę odpowiednim momencie, tak jak powinno być

Stary 2011-12-21, 09:15   #1433
Loriette
Zakorzenienie

ŚNIEG!

Stary 2011-12-21, 10:05   #1434
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Ja bym chciała dwójkę, ale też się boję porodu szczerze, to ja też sobie nie wyobrażam. Kto to w ogóle wymyślił, żeby takie duże dziecko wychodziło przez taki mały otwór. Bóg bez wątpienia jest facetem

a my mamy w domu 2 paczki, kupione na święta (bo u nas tylko raz do roku mama kupuje chipsy)

kurde a ja muszę iść dzisiaj do Biedry, a mam taką ochotę na chipsy nie wiem jak to się skończy

Cytat:
A ja w sumie sama nie wiem.. Chyba nie chcę, żeby ktoś mi ciął brzuch.
ja już chyba wolę mieć rozcięty brzuch niż krocze
zresztą jeszcze daleko do tego

Cytat:
ŚNIEG!
a u mnie nie ma
Stary 2011-12-21, 10:17   #1435
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

kurde a ja muszę iść dzisiaj do Biedry, a mam taką ochotę na chipsy nie wiem jak to się skończy
Zjedz je, zjedz! Wczoraj przez Ciebie skusiłam się na ten popcorn - w sumie czuję się z tym dobrze

Cytat:
ja już chyba wolę mieć rozcięty brzuch niż krocze
zresztą jeszcze daleko do tego
Krocze wraca potem do pierwotnego stanu. Mamy na wizażu młodą mamę i po miesiącu nie ma ani śladu i normalnie wróciła do TŻ'owania Zresztą.. wyjdzie w praniu.
Grunt, że TŻ wczoraj narzekał, że chce żebym była już taka JEGO - z pierścionkiem. Ostudziłam Go nieco mówiąc, że przecież i bez tego jestem Jego

Cytat:
a u mnie nie ma
A u mnie coraz więcej, a do tego pogoda na minusie

Stary 2011-12-21, 10:20   #1436
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Zjedz je, zjedz! Wczoraj przez Ciebie skusiłam się na ten popcorn - w sumie czuję się z tym dobrze

Krocze wraca potem do pierwotnego stanu. Mamy na wizażu młodą mamę i po miesiącu nie ma ani śladu i normalnie wróciła do TŻ'owania Zresztą.. wyjdzie w praniu.
Grunt, że TŻ wczoraj narzekał, że chce żebym była już taka JEGO - z pierścionkiem. Ostudziłam Go nieco mówiąc, że przecież i bez tego jestem Jego

A u mnie coraz więcej, a do tego pogoda na minusie

liczyłam raczej na wybicie mi tego pomysłu z głowy

wiesz co zazwyczaj tak, ale różnie z tym bywa
oglądałam kiedyś rozmowy w Toku i właśnie był o tym odc i nie zawsze to słodko wygląda słuchając historii tych niektórych kobiet, to ja byłam na prawdę przerażona

u mnie też na minusie ale śniegu nie ma
w sumie to ja nadal nie mam kupionych butów zimowych
Stary 2011-12-21, 10:25   #1437
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

liczyłam raczej na wybicie mi tego pomysłu z głowy
Nie ma mowy Dzisiaj ja będę kusiła.. PACHNĄCYMI CHIPSAMI, KTÓRE TAK CUDNIE STRZELAJĄ MIĘDZY ZĄBKAMI

Cytat:
wiesz co zazwyczaj tak, ale różnie z tym bywa
oglądałam kiedyś rozmowy w Toku i właśnie był o tym odc i nie zawsze to słodko wygląda słuchając historii tych niektórych kobiet, to ja byłam na prawdę przerażona
Wiesz co.. Tak jest ze WSZYSTKIM. Jedni po wyrwaniu zęba mają super szybkie tempo w gojeniu się rany, a drudzy mają z tego powodu mega nieprzyjemności.

Cytat:
u mnie też na minusie ale śniegu nie ma
w sumie to ja nadal nie mam kupionych butów zimowych
Czekaj na śnieg. Ja wczoraj oglądałam Baśkę Kwarc, która pytała służby drogowe czy są przygotowane na akcję zima no i dzisiaj spadł u mnie śnieg - spróbuj

W sumie.. ja też Mam brązowe kozaki lekko sportowe i czarne botki, ale chciałabym karmelowe kozaki do kolan

Stary 2011-12-21, 10:33   #1438
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma mowy Dzisiaj ja będę kusiła.. PACHNĄCYMI CHIPSAMI, KTÓRE TAK CUDNIE STRZELAJĄ MIĘDZY ZĄBKAMI

Wiesz co.. Tak jest ze WSZYSTKIM. Jedni po wyrwaniu zęba mają super szybkie tempo w gojeniu się rany, a drudzy mają z tego powodu mega nieprzyjemności.

Czekaj na śnieg. Ja wczoraj oglądałam Baśkę Kwarc, która pytała służby drogowe czy są przygotowane na akcję zima no i dzisiaj spadł u mnie śnieg - spróbuj

W sumie.. ja też Mam brązowe kozaki lekko sportowe i czarne botki, ale chciałabym karmelowe kozaki do kolan
jesteś okrutna

no też racja
ale generalnie poród naturalny mniej do mnie przemawia
zresztą jeszcze daleko do tego to nie ma co planować

karmelowe buty średnio mi się podobają
tzn u kogoś jeszcze to spoko, ale ja siebie w takich nie widzę
w ogóle nie mam wizji jakie buty na zimę bym chciała do mnie muszą przemówić i wtedy wiem, że to te
Stary 2011-12-21, 13:58   #1439
agatagy
Raczkowanie

czy tylko ja zauwazylam, ze odchodzimy od tematu?
Jak tam sie macie, przyznac sie czy podjadacie ciasto z misek mamie przy pieczeniu!
agatagy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-21, 17:45   #1440
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
karmelowe buty średnio mi się podobają
tzn u kogoś jeszcze to spoko, ale ja siebie w takich nie widzę
w ogóle nie mam wizji jakie buty na zimę bym chciała do mnie muszą przemówić i wtedy wiem, że to te
Ja ogólnie mam problem z zimowymi butami, bo większość mi się nie podoba Jakieś takie SMUTNE są i bez wyrazu
Cytat:
Napisane przez agatagy Pokaż wiadomość
czy tylko ja zauwazylam, ze odchodzimy od tematu?
Jak tam sie macie, przyznac sie czy podjadacie ciasto z misek mamie przy pieczeniu!
Ciast jeszcze nie ma - na całe szczęście Za to teraz dostałam od mamy piwko TYSKIE GRZANIEC Mniam!

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości