|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1412 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Sukienka ładna, bardzo przypomina mi kieckę mojej siostry, która przywiozła z Anglii. Kupiła ją co prawda na rozpoczęcie roku, ale teraz często zakłada ją na różne imprezy. Przynajmniej po studniówce nie skiśnie Ci w szafie. A tak w temacie robienia biżuterii- ja jestem zupełnie zielona, ale postanowiłam zrobić mamie na święta kolczyki. Wyszły strasznie przeciętnie, ale wiem że takie będą jej się podobać 100 razy bardziej niż kupione w Aparcie czy Swarovskim, bo zawsze wolała prezenty "od serca". Niemniej zazdroszczę wszystkim, którzy potrafią zrobić coś naprawdę ładnego- podczas rozdawania talentów artystycznych ja stałam po umysł ścisły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1413 |
Raczkowanie
|
Właśnie wypiłam sobie zieloną herbatę i wpadłam tu zobaczyć co u Was nowego : ) Jutro czeka mnie dentysta na 9:30
![]() AnULka248- Lepiej pomóż mi się domyślić, co mój TŻ szykuje ![]() Twoja biżu jest o wiele ładniejsza niż ta w sklepach, naprawdę : ) Więc zapisz mnie już na listę chętnych : ) I bez żadnego wymigiwania się ![]() Co do równowagi, to oj tak ![]() ![]() Loriette- Też dostajesz skurczów w udach lub pośladkach? Ja mam je bardzo często ;/ ![]() Popatrz Ci faceci ciągle mają jakieś konkretne plany ![]() My wczoraj z TŻ mieliśmy 26 miesięcy razem ![]() Tak tak ELYTA musi być zawsze wyglądająca jak choinka i tym podobne określenia ![]() W końcu ELYTA jest 'najlepsza' prawda? ![]() Skądś to znam. ![]() Inc- Też się zapisałam na zajęcia dodatkowe z angielskiego, gdzie jestem sama z mojej klasy z inną klasą i z każdym spotkaniem nawet coraz lepiej mi mówić, bo tam wyłącznie mówimy. : ) Pokaż kolczyki jakie zrobiłaś : ) Ja niestety też przy rozdawaniu talentów artystycznych stałam daleko od tego działu ![]()
![]() |
#1414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wytrzymałam - pojechałam do centrum i kupiłam buty do kiecki. Są niziutkie, bo M. jest niewiele wyższy, ale były takie kochane, że musiałam je wziąć!
![]() |
![]() |
#1415 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dobre buty wybrałaś moim zdaniem, przynajmniej nie będziesz narzekać na ból nóg, będziesz czuła się komfortowo i w ogóle : ) Ładne buciki muszę przyznać : )
![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem tak zmęczona, że jak zamknę oczy to nie umiem ich tworzyć! Pół nocy nie przespałam i teraz mam ![]()
![]() |
![]() |
#1417 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzięki dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my w kocu nie załatwimy sali przed Nowym Rokiem. Jest tak mało czasu przed świętami, ciągle coś do załatwienia... ![]() Cytat:
![]() Nie mam pojęcia, co Twój Tż może szykować, może jakaś kolacja taka romantico ![]() ![]() Na listę już Cię zapisałam, z wielką przyjemnością ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Śliczna sukienka, pewnie użyjesz jej nieraz ![]() ![]() Co do elyty, to i tak masz szczęście, że tylko 4 laski. My mieliśmy tak, że były to 4 dziewczyny i 4 chłopaków ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 | ||
Zakorzenienie
|
Bo miałam w sobie tyle emocji to wieczorze z TŻ i chyba byłam za bardzo zmęczona
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kto zaraził się anginą i leży w domu ![]()
![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Uuu to brzydkooo
![]() ![]() Kurde, drugą noc z rzędu śni mi się, że jestem w ciąży ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz ile ja miałam tych nocnych ciąż?! Za każdym razem nad ranem sprawdzałam brzuch ![]() ![]() Od dwóch dni nie byłam w łazience - już nie wiem czym działać.. ![]()
![]() |
![]() |
#1421 | ||
Zakorzenienie
|
a u nas jak to u nas
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czego próbowałaś? kawa nie działa? otręby jakieś itd? albo tak na hardcora jakiś owoc i popić mlekiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak nie jest nudno, to znaczy, że jest dobrze ![]() ![]() Ciesz się ![]() Cytat:
też mi się przypomina ta woda z miodem. I cytryną chyba jeszcze? Ale może coś mylę... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak rachu ciachu i po strachu ![]() ![]() no możliwe ![]() nie pamiętam dokładnie, trzeba by się cofnąć do wcześniejszych postów na forum, jak dzaga jeszcze była, bo gdzieś tam o tym pisała ![]() w ogóle ciekawe co z nią, że tak o nas zapomniała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 |
Raczkowanie
|
Loriette- Sama podziwiam takie dziewczyny
![]() Oj kochana kuruj się : ) TŻ na pewno Ci w tym pomoże : ) AnULka248- Któraś z dziewczyn na pewno do Ciebie dołączy, bo raczej to nie będę ja ![]() A sale najwyżej wybierzecie po Nowym Roku, macie sporo czasu, na pewno wybierzecie w odpowiednim czasie wszystko : ) Gdybyś miała takie problemy z zębami jak ja, też byś się cieszyła na dentystę ![]() Każda wizyta mnie tak strasznie cieszy, bo wiem, że z każdą wizytą coraz lepiej z moimi zębami, że jest o ciut lepiej : ) A jeszcze przede mną cholernie długa droga ![]() Dziś okazało się, że kolejny problem jest. Dentysta powiedział mi, że coś nie tak z moimi kanałami i muszę iść zrobić prześwietlenie zęba, bo On nie wie dlaczego takie mam kanały. Otóż człowiek powinien mieć 3 kanały, a ja mam dwa. A druga rzecz to, to że z wiekiem kanały się zwężają, a ja mam strasznie wąskie, powiedział, że jak u 60 latki. Byłam zrobić to zdjęcie i jutro idę je odebrać : ) Ludu jak nie głęboki zgryz otwarty, to szpara między jedynkami, jak nie szpara, to przebarwienia, uszczerbienia, przebarwienia, to jeszcze teraz dojdą kanały : ( Zobaczymy, co ten TŻ wykombinował ![]() Jak wrócę po Nowym Roku to wszystko opowiem ![]() Oj bo takich planów jakie ja wykonuje się nie zdradza ![]() Bardzo mnie to cieszy, że widnieje na Twojej liście ![]() Haha widzę, że jakieś sny prorocze masz ![]() Aniaa_89- To widzę, że to tak jak u mnie z moim TŻ ![]() Naprawdę nie jest nudno ![]() A nie sądzisz, że po cesarce, pozostaną ślady, blizny ?
![]() |
#1425 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rodzice w pracy, Młody poszedł do dziadków, a ja sama siedzę w tym domu i próbuję zagłuszać myśli, bo tak mi się nudzi.. najchętniej poszłabym po popcorn maślany ![]()
![]() |
![]() |
#1427 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do Twoich planów to już chyba rozumiem ![]() Żadne prorocze! Wypluj te słowa ![]() Tak sobie myślę, może przez to te sny, że ostatnio sobie myślałam, co by było, gdyby przez te 2 i pół roku zdarzyła nam się niespodzianka i musielibyśmy na szybko się pobrać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Cytat:
![]() Ale musimy być twarde ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja wolę dłużej dochodzić do siebie niż rodzić naturalnie ![]() Cytat:
![]() ja mam o tyle dobrze, że jak będę rodzić to na pewno będę miała super warunki i dobrego, sprawdzonego lekarza, więc nie pękam ![]() ale nie wiem czy kiedykolwiek będę chciała mieć dzieci, ale to już co innego ![]() też bym zjadła chipsy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Staram się, ale jest ciężko, bo mam taką ochotę! Chyba pójdę po ogórki konserwowe ;xx
![]() |
#1430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a my mamy w domu 2 paczki, kupione na święta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
A ja w sumie sama nie wiem.. Chyba nie chcę, żeby ktoś mi ciął brzuch.
![]() |
#1432 |
Raczkowanie
|
Aniaa_89- O popatrz, to bardzo fajnie : )
Ale jakoś ja sama bardziej bym się bała tej cesarki, niż porodu (chodź i tego i tego się boję) ![]() AnULka248- Wiesz ja mam tak, że mam ze wszystkim problemy tak naprawdę, nie wiem dlaczego tak jest : D Jak byłam mała dużo chorowałam, z zębami jest największy problem. Jutro akurat idę po to zdjęcie, a w piątek pójdę do tego dentysty. Ze skórą ogólnie też mam spore problemy, tak jak i z moimi włosami, no i waga (z tym akurat najmniej problemów jest), czyli niewymiarowe łydki do reszty ciała : ) jestem niska i naprawdę to widać, że mam niewymiarowe łydki, dużo osób to mówiło mi, chodź już jest trochę z tym lepiej, bo dużo chodziłam, po 8 km. dziennie przez 3 tygodnie codziennie prócz weekendów ![]() Jak ja marzę, by mieć tylko jedną ryskę na zębie ![]() Poważnie, przestraszyłabyś się moich zębów, bo nawet dentyści są zawsze przerażeni, więc to nie dla mnie nowość ![]() Ja osobiście wierzę, że niespodzianka Wam się przydarzy w naprawdę odpowiednim momencie, tak jak powinno być ![]()
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
ŚNIEG!
![]()
![]() |
#1434 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() kurde a ja muszę iść dzisiaj do Biedry, a mam taką ochotę na chipsy ![]() ![]() Cytat:
![]() zresztą jeszcze daleko do tego ![]() a u mnie nie ma ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Grunt, że TŻ wczoraj narzekał, że chce żebym była już taka JEGO - z pierścionkiem. Ostudziłam Go nieco mówiąc, że przecież i bez tego jestem Jego ![]() A u mnie coraz więcej, a do tego pogoda na minusie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() liczyłam raczej na wybicie mi tego pomysłu z głowy ![]() wiesz co zazwyczaj tak, ale różnie z tym bywa ![]() oglądałam kiedyś rozmowy w Toku i właśnie był o tym odc i nie zawsze to słodko wygląda ![]() ![]() u mnie też na minusie ale śniegu nie ma ![]() w sumie to ja nadal nie mam kupionych butów zimowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1437 | ||
Zakorzenienie
|
Nie ma mowy
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W sumie.. ja też ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1438 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no też racja ![]() ale generalnie poród naturalny mniej do mnie przemawia ![]() zresztą jeszcze daleko do tego to nie ma co planować ![]() karmelowe buty średnio mi się podobają ![]() tzn u kogoś jeszcze to spoko, ale ja siebie w takich nie widzę ![]() w ogóle nie mam wizji jakie buty na zimę bym chciała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Raczkowanie
|
czy tylko ja zauwazylam, ze odchodzimy od tematu?
![]() Jak tam sie macie, przyznac sie czy podjadacie ciasto z misek mamie przy pieczeniu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1440 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.