![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! Zapraszam!
Witajcie piękne
![]() U mnie dziś spadek! Waga pokazuje 74,6kg ![]() ![]() ![]() Od dziś zaczynam dietę od dietetyka. W planach: I śniadanie: 2 kromki razowego chleba (50g), 5g masła extra, 100g pomidora, 60g jajka (1 szt.), kilka liści sałaty II śniadanie: sałatka: sałata (do woli), 150g pomidora, 30g sera mozarella, 50g ogórka kiszonego Obiad: 30g makaronu pełnoziarnistego, 150g piersi z kurczaka, 150g jogurtu naturalnego, 5g oleju roślinnego, 5g oliwy z oliwek, kilka liści sałaty Podwieczorek: 150g mandarynek, 100g gruszki Kolacja: 225g fasoli szparagowej, 50g jogurtu naturalnego, 10g pestek z dyni, kromka chleba razowego (25g), 150g ogórka kiszonego Czarna, jazdy są super! Ja jak kończyłam kurs, to już za nimi tęskniłam ![]() ![]() ![]() ![]()
#1412 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratulacje.
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
akasha, potwornie się cieszę! W końcu idę do przodu, a nie stoję w miejscu...
![]() ![]() ![]() Niestety w tym tyg. u mnie aqua aerobic odpada - dostałam @. Jutro mam ważne zaliczenie - trzymajcie mocno kciuki ![]()
#1414 |
Raczkowanie
|
chyba w okolice 62 będzie dobrze
![]() bo teraz jeszcze czuję że to za dużo troszkę. Niestety teraz waga pewnie będzie baaardzo wolno lecieć ![]()
#1415 |
Zakorzenienie
|
ważne jest to, jak się czujesz
![]() ![]() ja też coś tam Wam wyślę, ale jak w końcu ogarnę trochę naukę, bo póki co nie mam czasu na zdjęcia wtedy, kiedy TŻ może mi je pstryknąć.
#1416 |
Zadomowienie
|
Bottega
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jadłospis na dziś: I serek wiejski lekki+2 wasa II. 3 mandarynki III. plaster schabu pieczony w folii pół paczki ryżu 200gr.ogórka z jogurtem i szczypiorem IV. kisiel V. 2wasa z szynką i serem+jablko w ogóle nie mam natchnienia na nic dzisiaj przez tą cholerną wagę ![]()
#1417 |
Raczkowanie
|
Gratuluje
![]() ![]() Wiecie, wczoraj jadłam jogurt naturalny z rodzynkami i bananem i powiem Wam że prawie jak coś dobrego słodkiego, a nie jest niezdrowe ![]() Ja w ogóle to lubie taki błonnik z jabłkiem firmy "kupiec" polecam ![]() Wiem że płatki owsiane są dobre, zawierają dużo błonnika, ale mi jakos cięzko wchodzą:P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1418 |
Wtajemniczenie
|
Zazdroszcze Wam tej siły, motywacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Zakorzenienie
|
Czarna, trochę za mało tego jedzonka u Ciebie
![]() Ja właśnie wróciłam z zakupów... bez tofu. 250g kosztuje u nas 30zł ![]() Źle się dziś czuję. Już kolejny dzień z rzędu serce bardzo szybko mi bije. Zmniejszyłam dawkę leku na niedoczynność, a nic nie pomogło.... ciągle mi zimno, mam lodowate ręce, nos, bolą mnie stawy. ![]()
#1420 |
Raczkowanie
|
Brawo Bottega gratuluję kolejnego spadku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w końcu dziś poczułam klimat świąt, nie wiem czemu, może dlatego, że byłam na zakupach i kupiłam mojemu TŻ parę drobiazgów z okazji mikołajek ![]() ![]() ![]() ![]() Kurde jak ja boję się tych świąt...może za karpiem itd nie przepadam ale piernik, pierogi z kapustką i grzybkami...mmm...będzie ciężko...
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1421 |
Zakorzenienie
|
nutella, nie przejmuj się
![]() ![]() Ja w święta będę jadła większość potraw, ale w mniejszych ilościach.
#1422 |
Zadomowienie
|
Bottega, gratuluję!
![]() ![]() ![]() nutella, ale cieszę się, że humor Ci dopisuje! ![]() ![]() ![]() A jak tam Wasze Mikołajki? U mnie tak, jak myślałam żadna rewelacja, bo nawet nie czułam tego... Poszłam z przyjaciółką do coffee heaven na piernikową kawę i w ramach obiadu zjadłam tam jeszcze wrapa z kurczakiem. Z wagą ładnie ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 |
Zakorzenienie
|
medziu, dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() Kochane, robicie sobie jakieś sosy (np. do kurczaka) z jogurtu nat.? Brakuje mi juz pomysłów ![]()
#1424 |
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
![]() u mnie jakoś idzie po mału. obiecałam sobie, że zważę się dopiero w piątek, ale nie wiem czy wytrzymam ![]() dzisiaj miałam 45 min basenu i facet straaaaaaaasznie nas wymęczył. w ramach prezentu na mikołajki graliśmy w piłkę wodną. wszyscy się cieszyli, dopóki nie zobaczyliśmy jak to strasznie męczy. naprawdę, polecam ![]() jeśli chodzi o prawko. to ja sobie nie wyobrażam życia bez prawa jazdy. zawsze można coś załatwić, bardzo mnie odstresowuje jazda samochodem, szczególnie z dobra muzyką. jak tylko mogłam poszłam na kurs, bo wiedziałam, że jestem do tego stworzona ![]() Bottega- masakra z tym tofu, nie mam pojęcia jak smakuje, ale za taką cenę, to może jest coś na prawdę dobrego, nie wydaje mi się, że jak zamienisz go na coś innego, to będzie jakaś wielka tragedia. medzia-kawa piernikowa mniammmmmmmmmm ![]() dzisiaj dostałam od koleżanki mikołajka z czekolady, ale oddałam współlokatorce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do sosów lubię ten z jogurtem i startym ogórkiem kiszonym albo taki pomidorowy (pomidory z puszki podgrzewam na patelnii z łyżeczką oliwy i dodaję później jogurt naturalny - fajny jest, bo taki lekko kwaskowaty, jak lubię) ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() A to czemu podarowałabyś sobie wrapa? ![]() ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oby tak dalej ![]() ![]() Strasznie ten weekend wypadł ![]() ![]() ![]() Moje mikołajki - fatalnie ![]() ![]() posiłkowo ok ![]() W sumie wyszło 11oo kcal ![]() Do jutra laseczki ![]()
![]() |
#1428 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() medzia, ojj mam nadzieję, chociaż coś teraz czuję, że dziś jakoś dużo jedzenia było... w sumie jadłam wszystko według rozpiski, ale skusiłam się na trochę ketchupu z kotlin do sosu ![]() akasha, dasz radę, do świąt jeszcze ponad 2 tyg. ![]() Ja chciałbym w Sylwestra mieć 72kg. Marzenie....
![]() |
#1429 |
Raczkowanie
|
Ja jako sos do kurczaka polecam jogurt naturalny z czosnkiem i ziołami prowansalskimi i odrobiną soli
![]() ![]() dziś bardzo miło spędziłam czas ze swoim TŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety nie mam już czasu na spacer, choć miałam ogromną chęć przejść się dziś i pooglądać choinkę na placu...ale właśnie biorę się do pracy, mam do jutra sporo do zrobienie i pewnie zarwę noc:/ trzymajcie się ![]()
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() A co tutaj tak cicho? Ja jestem po śniadaniu - standardowo- płatki (30g) + kefir + 50 g truskawek i II - groszek z marchewką - 100 g ![]() Na obiad 130 g tuńczyka + sałatka pomidor,seler,rzodkiewka, papryka konserwowa, kukurydza później zobaczymy ![]() Rano ćwiczyłam więc spalonych już 700 kcal jest ![]() A u Was jak tam?
#1431 |
Zadomowienie
|
U mnie lipa na całego waga stoi na + szlag mnie trafia z tą wagą
![]() ![]() ![]() jadłospis: I. 2 wasa z szynką i pomidorem II. 3 mandarynki III. skrzydełko+ryż+ogórek małosolny IV. jabłko V. jajko gotowane+wasa wiecie co??!!jedno co mnie pociesza to to,że u mnie dziś spadł śnieg ![]()
#1432 |
Rozeznanie
|
hej wszystkim
![]() u mnie dzisiaj dobrze, ale nie wytrzymałam i weszłam na wagę. pokazała 86,5 ![]() ![]() u mnie dzisiaj tak: I 2 wafle ryżowe z twarogiem chudym, wędliną i pomidorem, herbatka czerwona II jabłko III makaron pełnoziarnisty, pierś z kurczaka usmażona na oliwie z oliwek, warzywa na patelnię, sos czosnkowy (taki jak polecała nutella), herbatka czerwona potem planuję tak: IV jogobella owocowa V 2-3 małe gołąbki |
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
czarna, tylko nie przesadź, bo odżywiamy się tu zdrowo! Pamiętaj
![]() U mnie od rana bardzo silny okres :/ masakra... do tego mam gorączkę i ledwo się ruszam.
#1434 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!
![]() U mnie dzisiaj bardzo dziwny dzień, jeśli chodzi o jedzenie. Dużo węgli, ale z takiego zdrowego jedzenia na szczęście ![]() ![]() ![]() Śmigam dzisiaj na łyżwy z kolegą ![]() i zazdroszczę tego śniegu, Czarna! Tak w ogóle to nie załamuj się. U nutelli też był wzrost wagi od takiego weekendowego jedzenia, u akashy, u mnie to samo i zleciało nam ładnie po paru dniach, a nawet i więcej niż trzeba. I koniecznie jedz normalnie, bo w ten sposób tylko oszukujemy organizm i na nic dobrego to nie wyjdzie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Raczkowanie
|
Medzia ....z kolegą?
![]() ![]() ja gdzieś wyczytałam, że węglowodanów jak najwięcej (oczywiście tych zdrowych, z produktów zbożowych, z owoców) więc nie się nie martw. jestem pewna, że rozpoczniesz rok z wagą 76 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zadomowienie
|
Kurde dziewczyny właśnie mnie najgorzej dołuje że mi nie zlatuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() medzia tylko zdaj relację jak tam było na tych łyżwach z tym kolegą ![]()
![]() |
#1438 |
Zakorzenienie
|
Hej Chudzinki
![]() U mnie powiem Wam szczerze, że średnio... jakoś niezbyt dobrze czuję się na tej nowej diecie :/ Opórcz tego, że nie lubię jak ktoś mi ustawia posiłki i musze trzymac się ściśle grafiku. Mimo picia dużej ilości wody oraz 4 herbat czerwonych zaczęłam mieć problemy z wypróżnianiem. Z jednej strony chodzę do toalety rzadziej, z drugiej jak już pójdę to z rozwolnieniem (tak nie d0 końca, ale coś w tym stylu). Nie miałam tak przed tą dietą. Nie pasuje mi też, że jem aż tyle ogórków kiszonych dziennie... po 2 dniach przejadły mi się, a normalnie bardzo je lubię. Oprócz tego mam wrażenie, że cały czas jestem głodna, mimo że kalorycznie jadłam wcześniej podobnie. Mam wydęty brzuch, czuję się jakbym przytyła... nie wiem jak wagowo, ponieważ dziś waga w ogóle nie chciałą mnie zważyć - cały czas pokazywała 0kg. Przeraża mnie też ilośc jogurtu naturalnego,który muszę jeść :/ Jesli danego dnia mam jogurt, to aż 200g... a jak go takśrednio lubię. Wolałabym np. 100g jogurtu (w postaci jakiegoś sosu np. z ziołami itd.) i 100g twarogu czy mleka. Muszę jeść gruszkę (100g), a wolałbym jeść jabłko (najchętniej więcej). Napisałam o tym babce, póki co czekam na odpowiedź... W każdym razie psycicznie trochę podupadłam.
#1439 |
Zadomowienie
|
nutella, dużo osób zauważa, że sdchudłam
![]() ![]() ![]() dziewczyny, ratujcie mnie... bo chyba wpadłam w sidła zauroczenia!!! ![]() Bottega, miałam dokładnie to samo! czułam się wzdęta, miałam wrażenie, że pochłaniam mnóstwo jedzenia... np. pomidory 200g na jeden raz i brało mnie na wymioty ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1440 |
Raczkowanie
|
Medzia a pytałam oczywiście dlatego, że chciałam wiedzieć przy jakiej ilości pozbytych się kilogramów będzie zauważalne, to że schudłam...wiem, że na każdej widać inaczej ale tak orientacyjnie byłam ciekawa.dzięki
![]() Powiem Ci, że cieszę się Twoją radością i gratuluję udanego wypadu na łyżwy ![]() Czarna u mnie też śnieg troszkę popadał i już szalałam z radości, ale niestety też nic nie zostało ![]() Bottega ja raczej też nie byłabym zadowolona z tego, że muszę jeść to co ktoś mi "kazał", bo czasem np. rano sobie coś zaplanuję a w porze obiadowej się okazuje, że mam ochotę na coś zupełnie innego, więc wyobrażam sobie, że nie jest Ci lekko...ale narazie trzymaj się tego, co polecił Ci dietetyk jakiś czas i zobaczysz jakie będą rezultaty... tzn. myślę, że te problemy z wypróżnianiem są winą zmiany diety i to się unormuje jak pobędziesz na tej diecie kilka dni..
waga wyjściowa 94,5 kg (17.09) cel I 90 kg osiągnięty (11.11) ![]() ![]() cel II 85 kg osiągnięty (17.12) cel III 79 kg cel ostateczny 70kg marzę jednak by zobaczyć 6 z przodu więc przy 69 kg będę skakała ze szczęścia ![]() waga obecna 79,4 kg (23.02) ![]() Edytowane przez nutella11 Czas edycji: 2011-12-07 o 23:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.