Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011. - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-09, 21:42   #1411
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
aa2

a gdzie fotki dzisiejszych zdobyczy ???

testuj sprzęcior i wrzucaj co nieco.. wiesz,że my zdjęć wypatrujemy
sprzęt sie ładuje a jutro jedziemy po karte pamieci bo aparat kupowalismy gdzieindziej a karte chcemy kupic u tesciówki gdzi epracuje moze da sie taniej
a foty zrobie bo bede testowac wiec bedzie okazja hehe, na razie zrobilismy pare zdjec na pamieci aparatu ale tam jej nie wielewiec trzeba poczekac na karte
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 21:44   #1412
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
no to widać jednak mnie nie ściemniali wczoraj... i racja z tym nie wywoływaniem

no to niezły klocuszek gratki za udaną wizytę
Nie mają chyba powodów żeby kłamać
Klocuszek klocuszek...szkoda mi tylko tych małych ubranek jak się w nie nie zmieści

Dobrej nocy wszystkim
Stary 2011-09-09, 21:48   #1413
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość
Nie mają chyba powodów żeby kłamać
Klocuszek klocuszek...szkoda mi tylko tych małych ubranek jak się w nie nie zmieści

Dobrej nocy wszystkim
C'nie?
Jak widać dorodni chłopcy w nas kwitną

Znowu wszystkie pędzicie spać tak wcześnie? bu.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 21:49   #1414
aa2
Zakorzenienie

ciekawe ile ma mój mały jak pójdzie po tatusiu to moze byc duzy
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 21:50   #1415
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Smażone też jadłaś?
Ja niby też jadłam wiele, ale jak wszyscy wokół zaczęli mnie straszyć, a do tego młody zaczął marudzić, to zaczęlam uważać na to co jem.
Ale tak się zastanawiam, ile jest tym związku z jego nastrojem...

.
Jadlam smazone (kotlety z piersi, mielone itd.)
Chociaz u mnie za czesto smazonego nie ma bo tz nie lubi... (tak z 2 razy w tyg.)
Za to czesto makaron ze wszystkimi mozliwymi sosami
Nalesniki, pierogi, grzyby, wszystkie owoce...
No wszystko.....
Takie maluszki ,zwlaszcza chlopaczki czesto sie preza i placza wlasnie przez kolki....
Z Alanem tez to przeszlam...na koleczki pomagal nam syrop infacol (niewiem czy jest w PL )
Podawalo sie go chyba przed jedzeniem o ile dobrze pamietam i on jakos tak ten pokarm wiazal ze nie robily sie babelki w brzuszku (ktore to sa przyczyna kolek i bolow brzuszka)
I nam tez na takie stekania pomagal lezaczek z wibracja... Kladlam malego na troszke,
wlaczalam wibre i on sie slicznie relaksowal-albo byla kupa, albo zasypial

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
hejka

Sms od Bordana:

Hej. Czekam na IP az mnie łaskawie przyjmą. Od 2 dni źle się czułam a dzisiaj skurcze co 5-7minut. Dam znać jak się czegoś dowiem.

Czekamy na dalsze informacje

Ja dziś tylko podczytuję bo zaczęła się faza bolesnych skurczy i jakoś tak nie jest mi do śmiechu
Cytat:
Dostałam kolejnego eska od Bordany, wraca do domu, jak dotrze postara się jeszcze odezwać na forum i dziękuje za kciuki.
No ciekawe co tam u Ciebie Boradana...Bo juz myslalam ze cos sie dzieje

Cytat:

Mnie to samo powiedział Gin na ost. wizycie, że nie poda oksy. jak nie ma rozwarcia za duża i za długa męczarnia by była...
To odpoczywaj Maleńka. Kładź się i wygrzej.

A my po wizycie.
Szyjki prawie nie mam. Rozwarcie nie postępuje. Łożysko okej. Stefek się nie śpieszy. W przyszłym tygodniu znowu ktg. A potem wizyta albo i nie. Jak się będę czuła tak jak teraz, czyli dobrze, to mam nie przychodzić, a jak zaczną się skurcze, bóle brzucha, twardnienia, to mam się umówić albo urodzić.
Mój kolosek malutki ładnie rośnie 3700 I może dobić do 4000 Cztery kilo czystej miłości... (odganiam myśli o tym w jaki sposob go wypchnę).
Pytałam o dobry sposób na przyśpieszenie. Podobno wszystko co naturalne: seks, sprzątanie (uwaga na łożysko), spacery, schody
No i tyle. Czekamy
No to kolejny klocuszek sie uchodowal..
Fajnie ze wszystko w porzadku... teraz to tylko czekac

Stary 2011-09-09, 21:51   #1416
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
zmieści się, zmieści Anci Franek jaki duży i tak śmiga w rozm. 56
zresztą rozmiar rozmiarowi nie równy i np. jedne śpiochy w rozm. 68 mam takiej samej wielkości jak te na 56

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 21:52   #1417
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Agnyś
Po tatusiu taki duży. Tatuś mial 4500

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
1. Ja mam ambitny plan jeść wszytko
2. Czyli rozwarcie na palec u Ciebie, tak? Stefek duży, ale najważniejsze że ZDROWY
3. Próbowałam wszytskiego i nic. Nic a nic. Choć może trochę zaczyna pobolewać brzuch, ale to takie pobolewanie a nie ból i skurcze
Ja póki co też mam taki zamiar
Tak, rozwarcie na palec i ani drgnęło od 2 tygodni... duży duży mnie jest jednak bez znaczenia bo nie robiliśmy go "na wymiar". Najważniejsze tak jak piszesz, że zdrowy
To tak jak ja. No nic. Pozostaje nam cierpliwie poczekać

A teraz już na bank Dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 21:54   #1418
stokrotka_
Zadomowienie

Aguś... to mi znalazłaś zajęcie na jutro
będę miała okazję poprzekładać ciuszki małej n-ty raz .. i posprawdzam sobie wielkościowo do siebie ..bo teraz to mam porozdzielane na te 56 i 62

Lullka.... co to za hot ?? what ??

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 21:57   #1419
caroline_1988
Zakorzenienie

GG do caroline_1988

Ja tez się już zegnam Wprawdzie spać jeszcze nie idę bo ja z tych nocnych marków ale oczy mnie już pieką od kompa. Więc miłego wieczorku a potem dobrej nocki
Tyś moje dziecko, a ja ...Twoja mama!
caroline_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 22:02   #1420
BordAna
Zadomowienie

Ufff.. dotarłam do domku...
u mnie wszystko zaczęło się wczoraj rano... nie mogłam jeść, jedyne co to piłam...
brzuch mnie bolał, twardniał i czułam takie spięcia i ukłucia w środku...nie mogłam znaleźć sobie miejsca... najmniej bolało gdy leżałam na prawym boku ( na lewym za chiny nie mogłam uleżeć)... siedząc tak mi się brzuch napinał że hej...
i tak wczraj cały dzień... w nocy spałam może z godzinkę bo nie leżenie na prawym boku nie przynosiło ulgi a wydawało mi się że te spięcia brzucha występowały co 10-15minut...
rano pare godzinek spałam...do łazienki to tylko na siusiu szłam a wstawałam z kanapy z pomocą TŻ-ta... pod wieczór płakałam już normalnie z bólu, skurcze były coraz częstsze bo już co 7 minut..poszłam pod prysznic... wyszłam – poczułam niewielką ulgę ale na 20minut bo po tym czasie znowu wróciły te spięcia brzucha co 7 a nawet 5 minut...
ponad godzinę czekałam aż mnie na IP przyjma ( takie kolejki!! - wszystkie babki przyszły rodzić)... zanim podłączyli mnie pod ktg to skurcze były już co 7-10minut a samo badanie wykazało wprawdzie skurcze na 70-85% ale było też trochę na 40%...
rozwarcie mam na 2cm – czyli ciut mało... stwierdzili że nie mają dla mnie miejsca ani na położnictwie ani na patologii żeby mnie przetrzymać więc mam wrócić do domu i leżeć i czekać,,, a w pon mam przyjechać na ktg...
aaaaa... z małym wsio ok.
Padam...
może się dziisiaj wyśpię
BordAna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 22:03   #1421
lullaby_ml
Zakorzenienie

Natka
Malgosiu gratuluje klocuszka kochanego!!!!
stokrotko nosi mnie, pospalam chwilke, zrobilam na kolacje zapiekanke z ziemniakami, pomidorem, kabaczkiem zapiekana zoltym serem i cebulka, a teraz chlopcy doprowadzaja mnie do łez bo tak mnie rozsmieszaja ze nie ogarniam juz no i kolega ktory mnie widzial 2 tyg temu powiedzial ze zrobila mi sie pucolowata twarz a przeciez widzial mnie 2 tyg temu-czyzby wody sie zatrzymaly w organizmie czy az tak znowu przytylam? ide zaraz przepakowywac torbe do szpitala

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 22:06   #1422
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Aguś... to mi znalazłaś zajęcie na jutro
będę miała okazję poprzekładać ciuszki małej n-ty raz .. i posprawdzam sobie wielkościowo do siebie ..bo teraz to mam porozdzielane na te 56 i 62
ja byłam w niemałym szoku jak rozm. 56 równy był 68
Ciuszki poukładałam "na oko" jak prasowałam. Zauważyłam, że ciuszki z Tesco są nieco większe niż te kupowane gdzie indziej.

Ja zaraz też śmigam spać, bo tylko czytam jak przyspieszyć pród i mi się lekka panika załącza, że się przeterminuje....

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 22:08   #1423
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82

Ale macie tempo . Poki mala spi to i ja z nia bo daly mi w kosc te ost 3 dni.

Stokrotko musieli mi przebic wody. Tamto to bylo w wyniku badania. Jak bedziemy w domku to opisze Wam porod a tymczasem wysylam mmsem fotke do Stokrotki to Wam wrzuci na wizaz.
Stary 2011-09-09, 22:10   #1424
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Ale macie tempo . Poki mala spi to i ja z nia bo daly mi w kosc te ost 3 dni.

Stokrotko musieli mi przebic wody. Tamto to bylo w wyniku badania. Jak bedziemy w domku to opisze Wam porod a tymczasem wysylam mmsem fotke do Stokrotki to Wam wrzuci na wizaz.

Wymianka.
Stary 2011-09-09, 22:11   #1425
stokrotka_
Zadomowienie

dobranoc tym idącym spać

ja wzięłam tabletkę... i nie wiem czy też się niedługo nie położe...

Lullka... ślinotoku dostałam daj przepis jutro na obiad zrobię..tak mi ochoty narobiłaś

a co do słów kolegi... już dziś tu jedna pisała o tym,że jej kolega poród przepowiedział

aguś...jutro posprawdzam sobie

nic nie czytaj... co ma być to będzie...i mówię Ci to ja...przeterminowana,któr a wieele próbowała...
Amelka sama zdecyduje

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

Stary 2011-09-09, 22:14   #1426
archinta
Zakorzenienie

Idę w kimę - może dziś uda mi sie cokolwiek pospać.
coś widzę , ze mnie nie ma ...
paaaaaaaaa
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 22:27   #1427
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
hejka

Sms od Bordana:

Hej. Czekam na IP az mnie łaskawie przyjmą. Od 2 dni źle się czułam a dzisiaj skurcze co 5-7minut. Dam znać jak się czegoś dowiem.

Czekamy na dalsze informacje

Ja dziś tylko podczytuję bo zaczęła się faza bolesnych skurczy i jakoś tak nie jest mi do śmiechu
Cytat:
Dostałam kolejnego eska od Bordany, wraca do domu, jak dotrze postara się jeszcze odezwać na forum i dziękuje za kciuki.
o chciałam za szybki poród, a tu odsyłają biedną do domu
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
A co do malowania to oczywiście tż górę, tato dół a ja sobie malowałam po środku. A malarstwo to będę uskuteczniać od października na uczelni , chyba ze Filip mi nie pozowoli to klops będzie już trochę tęsknie za studiami , kto by pomyślał .
Cotka a jak tato?? w domu teraz jest??
Cytat:
A my po wizycie.
Szyjki prawie nie mam. Rozwarcie nie postępuje. Łożysko okej. Stefek się nie śpieszy. W przyszłym tygodniu znowu ktg. A potem wizyta albo i nie. Jak się będę czuła tak jak teraz, czyli dobrze, to mam nie przychodzić, a jak zaczną się skurcze, bóle brzucha, twardnienia, to mam się umówić albo urodzić.
Mój kolosek malutki ładnie rośnie 3700 I może dobić do 4000 Cztery kilo czystej miłości... (odganiam myśli o tym w jaki sposob go wypchnę).
Pytałam o dobry sposób na przyśpieszenie. Podobno wszystko co naturalne: seks, sprzątanie (uwaga na łożysko), spacery, schody
No i tyle. Czekamy
kurcze ale Stefek duży facecik będziedobrze, że ładnie się rozwija i wszystko jest w porządku
Cytat:
Napisane przez BordAna Pokaż wiadomość
Ufff.. dotarłam do domku...
u mnie wszystko zaczęło się wczoraj rano... nie mogłam jeść, jedyne co to piłam...
brzuch mnie bolał, twardniał i czułam takie spięcia i ukłucia w środku...nie mogłam znaleźć sobie miejsca... najmniej bolało gdy leżałam na prawym boku ( na lewym za chiny nie mogłam uleżeć)... siedząc tak mi się brzuch napinał że hej...
i tak wczraj cały dzień... w nocy spałam może z godzinkę bo nie leżenie na prawym boku nie przynosiło ulgi a wydawało mi się że te spięcia brzucha występowały co 10-15minut...
rano pare godzinek spałam...do łazienki to tylko na siusiu szłam a wstawałam z kanapy z pomocą TŻ-ta... pod wieczór płakałam już normalnie z bólu, skurcze były coraz częstsze bo już co 7 minut..poszłam pod prysznic... wyszłam – poczułam niewielką ulgę ale na 20minut bo po tym czasie znowu wróciły te spięcia brzucha co 7 a nawet 5 minut...
ponad godzinę czekałam aż mnie na IP przyjma ( takie kolejki!! - wszystkie babki przyszły rodzić)... zanim podłączyli mnie pod ktg to skurcze były już co 7-10minut a samo badanie wykazało wprawdzie skurcze na 70-85% ale było też trochę na 40%...
rozwarcie mam na 2cm – czyli ciut mało... stwierdzili że nie mają dla mnie miejsca ani na położnictwie ani na patologii żeby mnie przetrzymać więc mam wrócić do domu i leżeć i czekać,,, a w pon mam przyjechać na ktg...
aaaaa... z małym wsio ok.
Padam...
może się dziisiaj wyśpię
to współczuję całej akcji a swoją drogą kurcze kobieta jedzie do szpitala z bólami i skurczami i oni nie mają miejsc żeby ją przyjąć choć na jeden dzień na obserwację
Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
Idę w kimę - może dziś uda mi sie cokolwiek pospać.
coś widzę , ze mnie nie ma ...
paaaaaaaaa
ja Cię widzę słodkich snów

a ja dziś miałam taką ochotę na lecha free że musiałam do żabki sobie skoczyć, bo mąż mi nie chciał iśćno a teraz oczywiście zgaga

Emilka ur. 05.05.14
Martusiaaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 22:31   #1428
malamutka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Kochana, ja sobie taka sexy koszulke-top zamowilam do karmienia ze Ł padl jak zobaczyl
Też z siateczki

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Spoko Cotka, przecież wiecznie w ciąży nie będziesz chodzić
Mnie tak samo pocieszył ginekolog...

Cytat:

W ogóle wykończą mnie te śluzy. Normalnie jakby mi czop odchodził a przecież obie powiedziały że go już nie ma.
Takie kleiste, przeźroczyste glutki, sorry za opis. Niby mam infekcję ZNOWU!!, ale przecież w trakcie to przeważnie są takie białe kredowe chyba bardziej. Ma ktoś też takie białko kurze w mega ilościach? Przepraszam, że to opisuję, wiem że to ohyda, ale co poradzę
Z moich notatek ze SR wynika, że śluz wyglądający jak kurze białko jest jednym z symptomów przepowiadających poród. Z reguły pojawia się na około 2 tygodnie przed porodem

A teraz zmykam spać. Nie wiem co jest, ale co siądę do kompa, to mała zaczyna się tak wiercić, że wszystko mnie tam na dole boli....

Dobranoc
malamutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-09, 22:31   #1429
stokrotka_
Zadomowienie

nie wiem co się dzieje... ale doszło tylko powiadomienie o mms.. i nic nie ma ;( ;( kurde znów coś mi w tym telefonie się poprzestawiało chyba ;( ;(

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 22:37   #1430
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malamutka Pokaż wiadomość

A teraz zmykam spać. Nie wiem co jest, ale co siądę do kompa, to mała zaczyna się tak wiercić, że wszystko mnie tam na dole boli....

Dobranoc
mała pewnie nie lubi komputera
Cytat:
nie wiem co się dzieje... ale doszło tylko powiadomienie o mms.. i nic nie ma ;( ;( kurde znów coś mi w tym telefonie się poprzestawiało chyba ;( ;(
Stokrotka jak samopoczucie?

Emilka ur. 05.05.14

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2011-09-09 o 22:41
Stary 2011-09-09, 22:39   #1431
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Też z siateczki

Mnie tak samo pocieszył ginekolog...

Z moich notatek ze SR wynika, że śluz wyglądający jak kurze białko jest jednym z symptomów przepowiadających poród. Z reguły pojawia się na około 2 tygodnie przed porodem

Dobranoc
Hahahaha. Szkoda że nie ma objawów które pokazują się na 2 lub 3 dni przed porodem Bo takie na 2 tygodnie przed to ja podziękuję

Idę po lody. Miałam tż wyciągać do maca na mcflurry ale już odpuszczę. Zadowolę się tymi algidowymi z zamrażalnika z posypką kolorową

Wymianka.
Stary 2011-09-09, 22:44   #1432
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

Cytat:
Hahahaha. Szkoda że nie ma objawów które pokazują się na 2 lub 3 dni przed porodem Bo takie na 2 tygodnie przed to ja podziękuję

Idę po lody. Miałam tż wyciągać do maca na mcflurry ale już odpuszczę. Zadowolę się tymi algidowymi z zamrażalnika z posypką kolorową
Cotka wow lody ale mcflurry to już wogóle wymiata, ale o tej godz to już by mi się nie cchciało do maca jechac, tymbardziej że mój chłop już od godziny chrapie

kurcze ale tu ostatnio cisza wieczorami... pewnie jak przyjdzie do mojego tp to już nikt nie będzie czekał na mnie

Emilka ur. 05.05.14

Edytowane przez Martusiaaa21
Czas edycji: 2011-09-09 o 22:46
Stary 2011-09-09, 22:58   #1433
cotynato
Zakorzenienie

Musiały mi starczyć bakaliowe z bananem i posypką. Dobre były. Zgaga już nadciąga Nie może być za miło.

Martusia też mnie trochę przeraża to takie opustoszenie, ale wydaje mi się, że to przejdzie

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Monia, a może wyślij to zdjęcie w formie sms na maila co?
Ja tak zawsze robię, mój jak coś jest w wątku moim albo poproś stokrotkę

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2011-09-09 o 23:02
Stary 2011-09-09, 23:01   #1434
Martusiaaa21
Wtajemniczenie

dobra to ja też zmykam, może uda mi się zasnąć kolorowych snów

Emilka ur. 05.05.14
Stary 2011-09-09, 23:04   #1435
stokrotka_
Zadomowienie

wysłałam moni mojego e-maila.. zobaczę..jak nie dojdzie to cotuś prześlę Twój number. ok ?? bo sama chce zobaczyć Olivkę

Stary 2011-09-09, 23:10   #1436
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Też z siateczki

*
No ciekawe.. Bardzo bym chciala wlasnie tak urodzic za 2-3 tyg..
Ale ten sluz jajkowy to ja juz mam chyba od ponad tygodnia
Ciekawe...
ALe moim zdaniem sluz sluzowi nie rowny...

Ja wiem swoje...
Porodu nie jest sie w stanie przepowiedziec..
Bardzo zadko sie zdaza ze nawet lekarz jak Ci
powie ze urodzisz za tydz. czy dwa to sie sprawdza...

Dzieciatka zawsze robia niespodzianki...

O tym kiedy jest porod dowiadujemy sie w dniu porodu i tyle....
Wiem ze nie ma co sie sugerowac tymi wszystkimi znakami na niebie i ziemi

Cytat:

Ja chce loda... a nie mam.... tz w pracy...dziekco mi spi ze nawet nie mam jak wyjsc..... ide szukac czegos w kuchni............:rolley es:

Stary 2011-09-09, 23:14   #1437
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
wysłałam moni mojego e-maila.. zobaczę..jak nie dojdzie to cotuś prześlę Twój number. ok ?? bo sama chce zobaczyć Olivkę
Taak, podeślij Ja tak sobie zawsze wysyłam na maila jak sms jak mi się nie chce szukać kabelka. A z maila to już raz raz mozna wrzucić.

Dziewczyny, jak wygląda "stawianie brzucha"? Boli i jest twardy czy jak?

Wymianka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-09, 23:19   #1438
kellysss
Zakorzenienie

Cytat:
Taak, podeślij Ja tak sobie zawsze wysyłam na maila jak sms jak mi się nie chce szukać kabelka. A z maila to już raz raz mozna wrzucić.

Dziewczyny, jak wygląda "stawianie brzucha"? Boli i jest twardy czy jak?
Jest twardy i niby boli niby nie... to taki nie bol tylko nie mile uczucie....

Stary 2011-09-09, 23:21   #1439
MoniaZ82
Wtajemniczenie

GG do MoniaZ82 Send a message via Skype™ to MoniaZ82

Ok wyslalam na maila Stokrotce
Stary 2011-09-09, 23:22   #1440
kellysss
Zakorzenienie

Zrobilam sobie kisiel poziomkowy, wkroilam do niego banana i przygryzam waniliowymi wafelkami....mmmmmmmmmmmm mmm

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

Cytat:
Napisane przez MoniaZ82 Pokaż wiadomość
Ok wyslalam na maila Stokrotce
czekamy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości