|
|
#1411 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Targowiskowe ploteczki part II
Cytat:
Tu tez moja wina jest bo napisalam wczesniej, ze czesto uzywam okreslenia eko(mam tu na mysli pol eko) moze powinnam pisac pelna nazwe polecony ekonomiczny , a tamtej dziewczynie to i tak sie pomylilo chyba jak pisala wizazanka, bo poleciala biedna na poczte i wyslala ekonomicznym bo moze myslala ze to to samo co polecony eko mozna gdybac, bedzie miala nauczke hihi
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Misianko ja to rozróżniam. Przeczytaj inne moje posty w tym wątku. Wizazanka ktora miala do mnie paczke wysłac wyslała EKONOMICZNYM bez potwierdzenia czyli nierejestrowanym.
Wczesniej mi pisala ze wyslala ekonomicznym wiec bylam pewna ze to po prostu polecony ekonomiczny a wczoraj mi napisala ze ekonomicznego listu sie nie rejestruje. Czyli to ONA nie rozroznia przesylek a nie ja
|
#1413 | |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() W każdym razie, nie zmienia to faktu, że trzeba czekać 2 tygodnie, bo tyle ma poczta na dostarczenie A komentarz wg faktów jakie będą po tym terminie
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Renatka_2108 powinnaś poczekać jeszcze, do mnie polecone priotytety idą teraz (przed Świętami) kilka dni
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem zle napisalam, chodzilo o zwykly ekonomiczny
To poczekam jeszcze do przyszlego tyg, moze dojdzie choć wątpie ze paczka w ogole zostala wysłana...
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Tego nie możesz z góry zakładać, choć różni ludzie są ![]() Ja jestem zła bo nie po to płacę priorytetowy zeby czekać jak na zwykły
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie, ja jakos w miare mam szcescie bo nawet pol eko dochadza do mnie w gora 4 dni
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysylalam autka dla syna mojej kumpeli, dodam ze za granice , i chcialam to puscic pol eko ale babka na poczcie mnie uswiadomila zebym zapomniala bo to glupi pomysl jest, lepiej pol prio wyslac to z tydzien bedzie szedl ale dojdzie przed swietami, i mnie stuknelo po kieszeni tez ladnie az 25 zl.... a 5 autek wysylalam...normalnie rozboj w bialy dzien.
|
|
#1420 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wysyłałam paczkę do siostry do 2kg, zapłaciłam 62zł a babka w okienku nakręcała mnie na priorytet (wtedy zapłaciłabym 90zł), ale powiedziałam,że nie trzeba, w paczce i tak były ubranka dla dziecka mojej siostry i różne popierdółki. Paczka doszła w 6 dni bez priorytetu do UK
Edytowane przez CatGirl92r Czas edycji: 2011-12-14 o 13:11 |
|
|
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakbym wyslala pol eko to moze by szlo z 2, 3 tyg i troche kapa by byla gdyby ih nie dostal...
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie tez paczki idą dość długo ostatnio, albo Ci sprzedawcy w bambuko lecą :/ Zawsze to nawet na drugi dzien mialam pol prio a eko tak gora 3!
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to ja mu wysylam potwierdzenie a koles w szoku ze nie wyslal hahha, dobrze przynajmniej ze juz u nie ten lancuszek bo to na prezent ma byc
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, podpowiedzcie co robić
) i właśnie miałam teraz lecieć na pocztę, ale wchodząc w wiadomości żeby przepisać adres, widzę, że dziewczyna ma bana stałego nie wiem, czy wysłała już przesyłkę do mnie i chyba nie mogę się z nią skontaktować, skoro ma bana... mam wysyłać swoją przesyłkę? trochę się teraz boję, mimo, że to drobiazg (i przekupek ma mnóstwo) czy poczekać może i zobaczyć, czy list od niej do mnie dotrze? jak myślicie?
Edytowane przez martii90 Czas edycji: 2011-12-14 o 18:10 |
|
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 43 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- No proszę i jednak LikeTheChocolate ban
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
[
---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- No proszę i jednak LikeTheChocolate ban[/QUOTE] wreszcie
|
|
|
|
#1428 |
|
Wtajemniczenie
|
Zauważyłam, że ostatnio najczęściej BANuje się wizażanki z dużą ilością przekupek, z którymi każdy miał jakąś styczność- jakiś paradoks chyba
. Może powinno zmienić się regulamin na np. ,,Jeśli masz więcej przekupek- wysyłasz jako pierwsza"
|
|
|
|
#1429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A można wiedzieć za co ten ban? |
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, że o niej, dlatego sprawdziłam. Bana dostaje się, jeśli kilka osób wystawi negatywne przekupki. A można je dostać za rzeczy niezgodne z opisem i tym podobne przewinienia. Jeśli się z kimś wymieniasz najlepiej przeczytaj komentarze do jego wymian.
|
#1431 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
miłe moje - ale ... kto się wymienia z osobą która mi trzy i więcej negatywy?
i kto nie zna zasad, że ja ma się negatywa, to nieważne ile ma przekupek = można poprosić o wysyłkę tę osoba jako pierwszą? rozumiem, że niektóre z Was piszą "wreszcie" ale jak się podejmuje wymiankę z kims z taką ilością negatywów, to już raczej można mieć pretensje głównie do siebie - rozumiem , ale ja np. jeszcze bardziej cenię sobie uczciwość, święty spokój i takie tam "inne pierdoły"![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
3 negatywne przekupki
|
|
|
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- ale macie rację dziewczyny. wiecie, że jak zawsze na to patrzę tak w tym przypadku jakoś mi umknęły te przekupki
|
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1436 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#1437 |
|
Zakorzenienie
|
misianko, ja po prosbie
![]() wspomnialas kiedys, ze istnieje jakas zakladka (chyba w profilu, ale pewnosci nie mam) pt. zalozone watki, a ja tego nie moge nigdzie znalezc...moge prosic o dokladna instrukcje jak do tego dotrzec... ![]()
|
#1438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jestem misianką, ale będzie szybciej.
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wchodzisz w profil użytkownika i tam masz "staty" --> "znajdź wszystkie wątki rozpoczęte przez magda s." (czy kogokolwiek innego )
|
|
|
|
|
#1440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny za tak blyskawiczna odpowiedz udalo sie, znalazlam
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.

, a tamtej dziewczynie to i tak sie pomylilo chyba jak pisala wizazanka, bo poleciala biedna na poczte i wyslala ekonomicznym bo moze myslala ze to to samo co polecony eko
mozna gdybac, bedzie miala nauczke hihi

a jakbym wyslala pol eko to moze by szlo z 2, 3 tyg i troche kapa by byla gdyby ih nie dostal...

) i właśnie miałam teraz lecieć na pocztę, ale wchodząc w wiadomości żeby przepisać adres, widzę, że dziewczyna ma bana stałego
nie wiem, czy wysłała już przesyłkę do mnie i chyba nie mogę się z nią skontaktować, skoro ma bana... mam wysyłać swoją przesyłkę? trochę się teraz boję, mimo, że to drobiazg (i przekupek ma mnóstwo)